Ez egyre izgibb kezd lenni
Figyusz, akárhány óra van, sms-t kérek szépen, jó? A fejleményekről is jöhetnek
No, és akkor itt egy kép, nem közeli, de így legalább kiviláglik a virág mérete.
szirom
2006.03.20 21:49
De jó!!! Nem a fájdalmaidnak örülök ennyire, hanem a kis nőcikének!
.
Hülye vicc, bocsánat!
. Ha van kedvetek nézzétek meg!

2006.03.20 23:14
majd átadtam az addigra már (nem kicsit) nyávogó gyerekeket az anyunak, ezután elhagytam a süllyedő hajót
1-re mentem fodrászhoz és 1/4 4ig ott voltam, nagyon utálom...de a végeredmény oké lett, amit azon nyomban tönkre is vágtam mert este 1 órát tornáztam (callanetics)

, még a második után is féltem... de ma úgy érzem, hogy menni fog a heti 4 alkalom, nagyon jól esik
Nem lesz ebből már tali pénteken
A korházban nem akarlak zavarni... Lesz Neked elég "csődület" gondolom nélkülem is
Nagyon jól haladtál a kerttel, ez rengeteg, amit leírtál
kiváncsi vayok én is a végkifejletre
a hangja is
az ijedtségem valóban csak a szituáció miatt volt, azonnal rosszra gondoltam... de hál'istennek csak az emeleten voltál
kicsit gyengék az idegeim mostanában
2006.03.21 08:26
2006.03.21 08:27
2006.03.21 09:08
Tényleg indulhattál volna előbb
2006.03.21 10:46

). Így többször voltunk Pécsett és az ugye egésznapos program.

, hisz még most sem vagyok súlyomnál.

2006.03.21 14:49
Tiszta izgalom ez, és annyira nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy volt!
2006.03.21 19:47
Rövid leszek, a mese az övé. Meg a húsom is leég
Nem is mentek a Szent Imrébe, hanem a kistarcsai kórházba vitték. Azt mondja Ildi, hogy mindenki nagyon rendes volt. Natasa 3 kg és 50 centi, szép formás babácska. Jól vannak, Ildinek a kedve is jó, minden jó, ha vége jó
2006.03.21 20:21
Szóval fogyókúrához asszem ugyanúgy állunk hozzá.
De ha legközelebb panaszkodom, hogy nem megy lefele a súlyom, vágjatok a fejemhez egy doboz vaníliás karikát
) Nagyon-nagyon megértem a lelkiállapotodat, én is ugyanezt éreztem amikor még nagyon dagi voltam (most már csak kicsit
), sz*r a világ, ne szóljon hozzám senki, minden rossz... Most már csak akkor érzem ezt, ha zabálok, ahelyett, hogy kitartanék. De már egy kis tavasz is csodát tehet. Tudom, hogy már sokszor "szemeztél Norbival", de nem próbáljuk meg együtt? Nekem annyira bevált (na, tök jó, hogy ezt éppen ma mondom, de ÁLTALÁBAN bevált
)
Elcsábított a jó idő?

2006.03.21 22:14
De Zsoltika nem aludt el délután, mi is sokat voltunk kint, motorozott meg játszózott, aztán mégsem szunyált. Erre most megint nagyon rászokott Szentesen, pedig mostanában itthon egész jól elaludt napközben.
Azért jó sokat írtatok!
Végre-valahára lehet kertészkedni, én is olyan szívesen bóklásznék, ha lenne kertünk
Munka meglett végül?
Igazából most nem is foglalkoztat a téma, mert ugye kistesóban gondolkozunk
Aztán meg majd meglátjuk, de talán még a Szirom-féle kúp jelentene nekünk megoldást. Majd dumcsizunk róla a talin, kifaggatjuk Sziromot
De a fő, hogy otthon vagytok, és gyógyultattok
Remélem, soha többet nem ismétlődik a dolog, és Dorinánál sem lesz kruppos roham!!!
Érdekelne, hogy a tiéd milyen, hol vetted???
Volt ám minden: hurka-kolbász, kakaspörkölt, borsos tokány, csupa "light" kaja
És persze édesség dögivel.
Borzasztó rossz volt, de reggelre kialudtam. Nagoyn ki voltam ütve
Jó éjt mindenkinek, 2006.03.21 22:27

. Csak a pénz... Azért a hitelt nekünk kell intézni
.
), ott lesznek a kiszolgálódolgok (háztartási helyiség, kamra).
Sajnos megvár. 
... 

2006.03.22 08:43
Szeretettel köszöntelek a háromgyerekesek táborában
De jó, hogy nem jött rád semmi +kg. ezektől a fincsi kajáktól...
Az a jó benne, hogy folyamatosan szorít és ahogy megy le a has úgy "lapul" a bugyi is, ez is elég magasra feljön
gratulálok, biztos menni fog a többi is! hullámvölgyek mindig vannak
hátha úgy nem ingunk meg
Szted az működhetne? Ha elindulnak a kilók rögtön szebb lesz minden meglátod
én sajnos nem vagyok egy kertmester
Lesz negyedik gyerkőc? szuper! Mikor? 
2006.03.22 14:09
. Kétszer
Úgyhogy szerintem a múltkori is hasonló lehetett, mert akkor meg egy baleset miatt fékeztünk nagyot. Szegény belehányt a pulcsija és a bodyja közé. Végül ráadtuk az uram gyógytornás pólóját, úgyse ért volna már oda, meg így kitenni sem tudott minket a dokinál. Aztán Miksa már jobban volt, így végülis elintéztük az orvosi papíromat is és az okmányirodát is, szóval vezethetek, és így jónak tűnik a péntek. Basszus, de én nem tudom, elszoktam az autózástól vagy mi a fene, de visszajött a gyerekkori tengeribetegségem. Szegény kölyök meg épp ezt örökölje... Én is mindig hánytam, csak engem nem szoktattak pici koromtól az autóhoz ugye. Úgyhogy ezért egy kicsit érthetetlen is. De ha én vezetek, nincs bajom. Meg én elég szolidan is nyomom, nincsenek hirtelen fékezések, sávváltások, ilyesmi.
És hogy Zsoltika jól érezte magát. Az állatokat Miksa is bírja. A szomszédoknak akkora kutyáik vannak, hogy a Johnny feje például a derekam fölé ér, de persze Miksa nem tart tőlük. Johnny belelátott a magas babakocsiba, amikor a kölyök még pici volt. Dog-német juhász keverék a lelkem. Amált, a rotit nem annyira szeretem, nem nagyon bízom benne, de jó fej a gazdája, ő is tudja, és ha lát minket, mindig pórázra veszi. És még egy érdekesség: a múltkor kiszálltunk az Auchannál a kocsiból, és Miksa közölte csodálkozva: nincsenek csipcsiripek. Namost nálunk állandó alapzaj a hangos madárcsicsergés
Örülök, hogy így ráállt a füle.
Én is bénázok most, talán tényleg segítene Anikó ötlete, ha leírnánk a kajáinkat. 2006.03.22 15:25
2006.03.22 21:36
Ma van időm netezni (az uram híján) és Miksa ma annyira halálfáradt volt, hogy fél 9-kor ALUDT! Bár a kockáit meg a vonatsínjeit most már nekem kell összepakolni, meg néhány ezer puzzle is itt hever, meg a vasalnivalót is félbehagytam, amikor láttam, hogy meg van rogyva a kölök, és inkább felvittem. 2006.03.22 21:59
Urad rendesen rallyzhatott...
de jövök utána
2006.03.22 22:09
2006.03.22 22:12

?

. 
, de legalább csinálhattam a dolgomat).

2006.03.22 22:25
Bár nekem nem nagyon van mit fölvennem úgy látom, de ez nem a nemvasalás bűne, hanem kéne már egy-két cucc. Mindig akkor jövök rá, ha menni kéne valahová.
Most viszont tényleg gáz volt, de terhes tutira nem vagyok. Én egyébként nagyon émelyegtem Miksával kb. a 14. hétig, de hányni egyszer sem hánytam. Csak érzékeny voltam a szagokra, illatokra, mindent felerősítve éreztem (kamillás klotyópapírtól azóta is rosszul vagyok és egy parfümöt is anyunak adtam), és ezt megspékelte az émelygés egybekötve olyan szintű éhséggel, hogy szabályosan remegtem kajáért. Ha ettem, jobban lettem.
Neked egyébként bejött ez az LH-teszt?2006.03.22 22:27
én csak az "el vagytok lustulva" miatt hencegtem a tornámmal
köszi a dicséretet, csak a kilóimmal nyüglődöm én is....
nem bizti, hogy pontos adat, bocsánat érte.
2006.03.22 22:33
Inkább küldözgessük mélben szerintem, mit szólsz? Jó, hogy néha megemlítjük itt a kilóinkat, de nem kell, hogy ezen csámcsogjanak mások, szerinted?
Úgy néz ki a kezem a tűztövis után, mint egy vásott kölöké
És egyébként is öregedett a kezem, most vettem észre, el is ámultam, amikor jól megnéztem. Vettem is Q10-es kézkrémet, mert teljesen elhanyagoltam,l nem is tudom, mikor kentem be utoljára.2006.03.22 22:40
), de ugye babát nem sikerült összehoznunk vele. Most inkább a spontaneitásra adtam, hátha
...
), de 1,5 hétre való neki is biztosan van). Hasonlóan hosszúujjú pólója sem volt Beninek, pedig abból is van egy csomó.
, minthogy ne legyen mit fölvennem. 

2006.03.22 22:42
nekem a hideg zsíroldó marja szét állandóan, mert mindig elfelejtem a kesztyűt
2006.03.22 22:50
Most télen vettem két szép szoknyát, meg tavaly néhány szép meleg pulcsit, de azok most már túl melegek lesznek. Mármint a pulcsik. Ma voltam bent a városban, és meglepődve láttam, hogy magassarkúban járnak a nők, meg szép hosszú kabátban (régen nekem is volt
), én meg mint a tanyáról szalasztott a jó kis kis bakancsomban
A Margit-híd budai hídfőjénél volt dolgom, nem hallottam a saját hangom az utcazajban, nem kaptam levegőt a büdiben (pedig ott laktam régen), és nem kívánkozom vissza cseppet sem. 2006.03.22 22:54
2006.03.22 23:21
). Nekem már úgyis mindegy, állandóan erről beszélek, tudja ország-világ
.
De jó neki!
Holnap talán még reagálni is lesz időm..

2006.03.22 23:39
Persze, kérdezz nyugodtan!
2006.03.22 23:50

Holnap pontosítjuk
Így nem magányoskodtunk annyira az uraink nélkül
Barnabás.... csak egyszer már végigaludná az éjszakát,de jó is lenne
2006.03.23 08:01

Most meg magyarázkodhatok.
...
), és tudjak venni magamra ruhát.
), de az stabilan. Most sajnos még előfordul, hogy visszajön (nem úgy, mint Gabinak), figyelnem kell rá. Pl. ma megint 2 kg-val többet mérlegeltem (nem csoda, ahogyan étkeztem), úgyhogy jövő héten tényleg fogyi!
És sajnos a pocimon látszik meg először... 

2006.03.23 08:19
Barnabás meg a szokásos 2 óránkénti szopival nyomult
(pedig bevacsorázott rendes kaját és 10 körül még szopizott) már igazán alaudhatna reggelig
és megértem
nekem is hasonló a problémám, a kilókat illetően nekem egy kicsit több 3pár kiló
Akkor elviszem a táblázatot és szépen kitöltjük, azután hétfőn start,oké?
2006.03.23 09:07
) Aztán már csak azon múlik, hogy érünk be az M3-ason, amit feltúrtak. A váci utat is felásták, úgyhogy mindegy merre megyek, de az M3-ason egyszerűbb nekem.
2006.03.23 09:25

Tudom, hogy nem esik jól, hogy megint itt szervezkedünk Te meg nem tudsz jönni.... A legközelebbi látogatásodkor feltétlenül hozzuk össze úgy, hogy Te is ott legyél, jó????

2006.03.23 09:37
2006.03.23 13:57

2006.03.23 14:27

Mi már csoport leszünk, nem? 
Tejci is elindult
Egy másik anyukával vannak egy szobában, a picik velük vannak és Ildinek nagyon boldog hangja volt
(annak ellenére, hogy szegényt sikerült felébresztenem, mert a lenémított telefonja lerezegte magát a polcról és ráesett a lábára
) 2006.03.23 14:51
meg akarom nézni az Árkádot, ha már egyszer költünk, költsünk sokat, nem?
Akkor találkozunk a játszóház előtt, vagy hogy legyen? Mert gondolom a csoportnak együtt kell bemenni. De nem létkérdés, ha nehéz összehozni, ne erőltessük.
.
Bár a 11 kilójával nehéz lenne
Az éjszakai evésekkel csak szintentartja a súlyát, ne sajnáld tőle ezt az előrelátást!
(Most nagy a szám, de láttatok volna egy évvel ezelőtt! Teljes végkimerülés határán, ha fogyni lehetne a nemalvástól, harminc kilós lettem volna.)

2006.03.23 15:18