Sziasztok!
Ma horror napunk volt:-(
Kezdve azzal, hogy tegnap du. kellett volna telefonálni a véreredményünkért, de nem vették fel a telefont:-( Kata éjjel elég rosszul aludt, 11-kor aludt el, majd 3-kor, 4-kor 6-kor és 8-kor kelt. Hulla is vagyok....
Na ezután felhívtam a klinikát, közölték hogy beteg van bent majd 11 után érdeklódjek. Telefonáltam, mire közölték, higy menjünk be, mert nagyon magas Kata bilirubinszintje, 297 volt. (189-el jöttünk haza, és 400 fölött már vércsere kell....) Jól felhúztam magam, mert miért kellett 4 napot (sőt 5-öt) várni az eredményre, mi van ha azóta még feljebb ment neki? Egész idő alatt sík ideg voltam, hogy nehogy vmi baja legyen a kicsinek. Na, beértünk, vettek tőle megint vért, és jééé, most 2 óra alatt lett eredmény:-(
Most 224 a bilirubinja. Viszont kerek-perec közölték velem, hogy nem szabad szoptatni:-( Mert az anyatej is gátolja a bilirubin szétesését....Kérdeztem a doktornőt, hogy mi a fenét csináljak, hát el fog apadni a tejem. Végülis abban maradtunk, hogy kifejem a mellemet, utána megkapja a kiscsaj, szopik fél-egy órát, utána pótolom tápszerrel. Mert így elég ingerhez jut a mellem, viszont kevés anyatejet kap a kicsi. De nagyon félek, hogy ez most végleg be fog tenni a tejemnek:-( De a kicsi egészsége az első:-(
Jah és májfunkciót is néztek, az rendben van....
De azt a pár órát nem kívánom senkinek amit átidegeskedtünk:-(
Egyébként most fejtem ki 50 milit pedig alig két órája szopiztunk
Dancsi, mi mind a 4-en egy szobában vagyunk, szerencsére Bence csak a 8 órai szopira kel fel, a 6-osra, vagy az esetleges éjjelire nem. De tegyem hozzá, hogy Katica türelmes, először csak 5 percenként "nyikorog", kell neki fél óra hogy elkezdjen sírni. De az első nyekkenésre fent vagyok.
Timi, nem is méregetem már a szopikat, csak naponta-két naponta a súlyát nézem hogy nem fogyott-e.
Pusz, Zsu