Finish napra virradtunk (36+0!!
) Izgííí!!
Amica,
akkor megnyugtattál fürdéssel kapcsolatban. Én vígan lubickolok mindig, már Gábor kérdezett rá óvatosan, hogy biztosan szabad-e ezt még nekem? De tulajdonképpen nem veszek észre semmi változást. A 25. héten nézett méhszájat, akkor nem volt nyitva. Ha valamilyen fertőzésem lenne, azt észrevenném... De nem látok különbséget. Ugyanolyan minden, mint eddig. Igaz korábban megígértem magamnak, hogy a 30-tól a 36. hétig nem fürdök, nehogy beinduljon nekem! És azért a 36-ig, mert gondoltam akkortól már nem lehet nagy baj. De nem hagytam abba, most meg már megint nem gondolom, hogy abba kéne. Olyan jó... Utána viszont tuti nem tudok. És nekem a halálom, ha zuhanyozni kell.
A fényképpel kapcsolatban: várunk.
Türelmünk egy birkanyájéval vetekszik!
Eszti,
na jó, meggyőztél a cipő-papucs ügyben.
Én mondjuk nem vagyok tőle annyira odáig meg vissza.
Ha jobban belegondolok, most éppen nincs is olyan elérhetetlen színész vagy énekes mókus, akiért bepisilnék gyönyörűségemben...
Amikor tini voltam (jajj, de régen volt
), Brad Pitt volt a No.1. Most talán a pajtija, George lenne...
Hejj, anyóst a helyedben én is elküldtem volna. Ha valami nem tetszik neki, előbb (vagy a nemtetszést kiváltó dolog után) talán beszélje meg veled, de ne közben a gyerek előtt! És pláne ne kapkodja ki a kezedből a zuhanyt! Gyereknevelésből (húú, mennyit felneveltem már...
) kemény és határozott elképzeléseim vannak. Anyutól sem viselem el a felesleges okosítást, okítást. Ha kérdésem lesz és tanácstalan lennék valamilyen ügyben, úgyis megkérdezném, kérnék tanácsot. Csak ne akarja senki előre megmondani mit hogyan kell majd csinálni. Nincs két különböző gyerek, még akkor sem, ha én az ő gyereke vagyok, az én gyerekem meg az ő unokája. Ez egy anyósnál ugyanígy. Attól, hogy az ő kisfiának mit és hogyan tanított, nem kell az unokájával is mindent ugyanúgy csinálni. Ja, és közben persze eltelt jó pár év! Zsanett,
húú, ez tényleg meleg helyzet lehetett.
De akkor szerencsére nem lett baj belőle, a leírtakból te jobban megijedtél, mint Virág. De inkább mi aggódjunk jobban vagy esetleg feleslegesen, minthogy velük legyen valami. És szó szerint úgy történt, hogy dőlt az asztal és csúszott le róla a gép? Le is esett a földre? Mert akkor tényleg mákotok volt... És csoki 2 hónaposan?? Te jó ég. Én még 2-3 évesen sem szeretném, ha mindenféle édességet összezabálna a gyerek. Inkább ezeket a tejes dolgokat (túró rudi, Kinder tejszelet, az a pingvines izé, Kinder MaxiKing, stb) szorgalmaznám, ha már édességet akar enni, vagy azt akarnak hozni neki. Ne mindjárt csokival indítsunk, de ha mégis, ne már 2 hónaposan!
Anyósommal szerencsére ilyen problémáim nem lesznek, nincs is itt a közelben, de ha itt lenne sem lenne baj, mert nagyon aranyos, türelmes, nyugodt nő, soha nem szólt bele egyik gyereke életébe sem. Lányának már van 2 lánya, ott is inkább csak szeretgeti őket, és nem okosít a lányának.
Holnap megyek NST-re!!
Akkor tényleg csak oda kell ballagni, ahol csinálják, leülök okosan, megvárom míg az a roppant kedves néni kijön, és kezébe nyomom a kiskönyvet, hogy én már pedig ma NST-re jöttem? És ha rajtam a sor, bemegyek? Pipikémet mikor veszi el? Akkor? Vagy amikor bemegyek? És ő fogja mondani, hogy melyik dokit keressem? Vagy automatice keressem az enyémet, és ha ő nincs, akkor tök mindegy kihez megyek? És cumisüveget is holnap veszek. Szerintetek mennyit vegyek így első körben, ha még nem tudom, hogy mikor és mire kell? Lehet, hogy lesz egy csomó tejcim, de lehet, hogy kevés...
Holnap leszünk 6 évesek Gáborkával!!
Ma csinálok meggyespite-tortát! Azért ma, mert holnap délelőtt ugye nem leszek itthon, és még az is lehet, hogy ő előbb ér haza, mint én. Szóval ma, amikor hazaér, tortikával várom!
Vettem egy hatos gyertyát is!
Gabó,
nektek is holnap lesz!!