A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Mea!

Nagyon vagány lett Lívi az új hajjal! Jó a fürdőkádas "széked".

Én az előbb sem láttam a 2 képet!Kép

Kép
kuha

Nekem nagyon tetszik ez az új Livi frizura, szerintem kifejezetten jól áll neki!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab.
Köszi.Ilyen pólót vettem neki.Akkor apa majd mutogathatja!KépKép

Benianyu.
Nagyon ügyi Dani.Melike is hasonlóan próbálkozikKép

Mea.
Minden képen nagyon édi Livi.Kép

ancsi26

Danit pedig megzabálom, mert annyira édes!!!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Nyúlné-Kisnyúl, Cinka-Réka merre kószáltok?

Kép
Bab és Tofi
bab

Mea!

És így most könnyebben el tudtátok távolítani a koszmót?

Kép
kuha

Danibaba nagyon ügyes, ebből hamarosan kúszás lesz! Pedig még milyen kicsi. Akarom mondani fiatalKép

Livi rövid hajjal is nagyon édes. Csuda helyes, ahogy alszik.

Ja, és Gergő a hisztis képein, ahogy biggyeszt, meg ahogy ravaszul figyeli, hogy figyelik-e...csuda pofa! Julcsi is szokott hisztizni, de elég nehéz fotózni ilyenkor az arcát, mert általában fekvőtámaszban, vagy négykézláb teszi, és a feje a padlón van, mintha fejen akarna állni. Elég fura látványKép

Sis, mindegy, mikor jöttök! Apa épp készülődni fog, mert utazik el 3 napra, de ez ne zavarjon titeket, minket sem zavar, elég gyakran megesik. Irok mailt!

Lányok, mi lenne, ha fél 11-kor talákozánk? Andi, hol talákoztunk mi, ahol a szomszédasszonyoddal voltál? Ott jó lenne? Na, ez elég talányosra sikeredett, de majd tegyétek világossabbá.

Space, de jó, hogy gyömrői vagy! Légyszi irj nekem mailt a cimeddel, vagy add meg a tiédet, kérdeznék pár dolgot!

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Ayse!

Az acidophilus tartalmú hüvelykúp a hüvelyi gombásodást kezeli/előzi meg. Ha antibiotikummal együtt írta fel az orvos, akkor valószínűleg megelőzni akarta vele a hüvelygyulladást, mert sok antibiotikum (amit a hólyaghurutra írt fel) felborítja a hüvely flóráját, kiöli a jótékony baktériumokat, amik kordában tartják a hüvelyben természetesen jelen levő gombákat, ez okozza gombás hüvelygyulladást. Már jobban vagy? Nekem régen nagyon gyakran volt hólyaghurutom, jól megszenvedtem velük. Igyál sok vizet, akkor annál hamarabb kipisiled a bacikat.

Ha savassá tudod tenni a vizeleted, az is segít. A cranberry kivonat erre a legalkalmasabb, itt Magyarországon Cran-C néven forgalmaznak egy tablettát (vény nélkül kapható), amitől savasabb lesz a vizelet, a bacik nem szeretik, hamarabb kidöglenek. De láttam már cranberry italt is, csak az a baj vele, hogy cukrozzák, és ilyenkor korlátozni kéne a cukrot is, merthogy abból táplálkoznak mind a bacik, mind az esetleges gomba a hüvelyedben.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

A hólyaghurutra tényleg antibiotikumos kezelés kell, mivel ezt baktériumok elszaporodása okozza a hólyagban. Általában E. coli baktériumok, amik amúgy békésen éldegélnek a végbélben és gyártják a K-vitamint. A hólyaghurut és hüvelyfertőzésnek gyakran van (főleg az elején) hasonló kellemetlen érzete, ezt tapasztalatból tudom, de a hólyaghurutra a fájdalmas/csípős pisilés a jellemző, állandó pisilési ingerrel, még akkor is, ha már üres a hólyag. A nagyon durvánál már érzed, hogy görcsöl a hólyag, nekem ilyen is volt. Ezt ha nem kezelik antibiotikummal, felkúszhat a vesébe, és ott vesegyulladást okozhat. Tehát teljesen korrektül kezeltek antibiotikummal, HA ezt kezelték vele.

De heti 3-4 alkalom az nekem nem áll össze, nem hüvelygyulladásra/folyásra gondolsz? Azt a gombák elszaporodása okozza a hüvelyben, savanykás szagú, túrós állagú fehér színű folyást okoz, és viszket/éget. Mivel közel van a húgycsőhöz, ezért főleg az elején hasonló érzés lehet mint a hólyaghurut, és természetesen a hólyaghurutra adott antibiotikum előhozhatja. De ezt hüvelykúppal szokták kezelni, antimikotikummal és acidophilus-tartalmú szerekkel.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MajolaKép

Mi a mail cimed?
space

Zsuzsa!
Jó a fél 11!Kép
A szökőkútra gondolsz? Ha már 1x buszra szállunk, mindegy, hol szállunk le!Kép (remélem most nem lesznek annyian rajta, mint múltkor)

Livike rövid hajjal is nagyon cuki!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Space: majola2@dpg.hu

Többiek? Szökőkút? Fél 11?

KépKép

KépKép
majola

Ja, Andi, most fogtam fel, amit irtál! Nem baj, végülis jó a szökőkútnál, nem? Vagy első buszmegálló?

KépKép

KépKép
majola

Rokica.
Megadnád az e-mail cimed?
Látom te otthon vagy ebben hüvelygyulladásos dologban.Kérdeznék pár dolgot,mert én is hasonló cipőben járok.Kép

ancsi26

Zsuzsa!Kép
Jó a szökőkútnál! Közben nekem is eszembe jutott, hogy ott talán nincs is buszmgálló!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hazaértünk a háztűznézőből, Mira baba nagyon édes, mosolyog, mondja, hogy bebebe, dedede, kúszik-mászik ezerrel, a földhöz vagdossa a telefont és a távirányítót, és kódolja a videót Kép
Énekeltem Máténak az egykismalacröfröfröföt, Mira meg kacagott teli szájjal, mert neki is ezt szokta énekelni az anyukája Kép

Majola,
ment mél.
Nekünk is jó az időpont, jajdefurcsa lesz újra békávézni Kép Ha tízkor elindulunk tőletek, odaérünk fél óra alatt?

Többiek,
jön Apa is, meg unokahúgom, szeretnének ők is babázni egy kicsit Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megyünk pancsizni.
Este jövök.
Pusz.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Majola mail ment
space

Sziasztok!Kép

Benianyu!KépBab!KépAncsi!KépMajola!KépDuda!KépDavallia!KépKuha!Kép

Köszönjük arik vagytok, pedig kicsit kétségbe voltam esve ám az új haj miatt először de most már kezdem megszokniKép

Davallia!Kép
Bók megy vissza, Panda is nagyon helyes és ez a fejpánt, hát nagyon csiniKép
Igen sárga kacsák a nagy kacsán, Nektek is ilyen???Kép

Bab!Kép
Mindjárt megpróbálom újra feltenni a 2 közeli képetKép

Mea
mea

Davallia, Kép Nagyon szép Pandácska, jó éjt?????? Te már mész alukálni...Kép ?

Mea, nagyon jól áll ez a haj Lívikének! Kép

Kuha, szóval, hogyan jutok el hozzátok? Ha szada felé mennék? Ha 10 körül mennék az jó?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Kuha!Kép

Igen így már könnyebb hozzáférni a koszmóhozKép
már alig vanKép

Mea
mea

Ezt művelték velem!!!!!!

Kép

Nem is vészes márKép

Kép

Mea
mea

Ezt művelték velem!!!!!!

Kép

Nem is vészes márKép

Kép

Mea
mea

Hülye Babanet nem igaz, most meg 2x ment el....
Esküszöm nem én bénáztam, kiírta hogy újra kell feltölteni....
GRRRRRRRRR,
ne haragudjatok!!!

Mea
mea

Prüntyi!Kép

Köszike, örülök h ennyi mindenkinek tetzsik a frizura, remélem nem csak udvariasságból mondjátok....Kép

Mea
mea

MajolaKép, MankaKép, AyseKép, BabKép! Köszi a hiányolást! Itt vagyunk, csak Réka beteg, s beparáztam egy kicsit. Szombaton éjjel még lent Anyukámnál Nagykőrösön (AyseKép a húgom lakik Miskolcon) 2x is befulladt, s nagyon megijedtünk. Olyan szörnyű volt, ott volt a karomban, s csak köhögött, köhögött, köhögött nem kapott levegőt. Tényleg azt hittem, hogy az Egyetlen Drága, Édes, Kicsi Lányom ott fullad meg a kezeim között, senkinek sem kívánom eztKépKépKép. Vasárnap hajnalban aztán elvittük ahhoz a dr. nénihez, aki még az én gyermekorvosom volt anno. Õ nagyon készségesen megvizsgálata, s azt mondta, hogy (mivel kék szemű és szőke/világos hajú) hajlamos a légúti betegségekre, s ha nem figyelünk oda eléggé ill. nem kezeljük azonnal, akkor lehet, hogy krupp-gyanúsKép lesz. (Most még egy vírusos kórság is gyengíti Szegénykém szervezetétKép.)
Felírt egy kanalas orvosságot, meg tengeri sós orrcseppet és Calcium ampullát, és azt az ősi módot javasolta, hogy éjszakára, vagy amikor alszik csináljunk Neki hidegpárás "sósátrat". Naponta többször is levegőre kell vinni, s ha lehet, aludjon nyitott ablaknál.
Anyukám is itt volt 2 napig, (olyan aranyos volt Kép rögtön utánunk jött hétfőn reggel) így most már azért jobb a helyzet.

Nem mindent sikerült visszaolvasnom, de a képeket megnézegettem. MINDEN BABÓCA NAGYON ÉDES, s most már látszik, hogy igazi kis HUNCUTOKKépKépKép!

AngelaniKép, BenianyuKép! Nektek utólag is nagyon boldog szülinapot! KépKépKép

Szia Megann!
Jó, hogy visszatért az elveszett báránykaKép!
Nagyon szépek vagytok LénávalKépKép!

Rókica!
Gratula az új állásodhozKép Remélem bejönnek a számításaid!
Zsuzsának lement már a láza? Jobbulást Neki!
Hál' Istennek Réka egyáltalán nem volt lázas (kopp-kopp).

Ayse!
Imádom az orgonaillatotKép! Nagyon ügyiKép vagy a metszéssel!
Remélem hamar elmúlik a "betegséged"! DRUKKDRUKK!!!
Liliszáj ismét taroltKépKépKép

Kuha!
Nagyon sajnáltalak, mikor olvastam, hogy mennyire "magányos" vagy ott Mogyoródon. Át tudom érezni a helyzetedet, s nagyon remélem hogy a segítőkész CsajszikKép tudnak Beléd egy kis Lelket önteniKép Ha közelebb lennél, én is vállalkoznék rá!

Hát most ennyi.
Akik holnap sétálni mennek a szigetre, azoknak nagyon jó szórakozást, sok mosolytKép és jó kedvet, s nem utolsó sorban napsütéses időt kívánok.
Remélem 1x mi is eljutunk majd.

C. & Réka

KépKép
cinka

Prüntyi!

Igen, Szada felé kell jönni! Nem tudom, hogy mennyire vagy ismerős Mogyoródon? Ha elküldöd a mail címedet, csinálok útleírást, jó Kép

Mea!

Tényleg nagyon ari lett Lívi haja, hidd el!

Kép
kuha

Prüntyi!

Igen, Szada felé kell jönni! Nem tudom, hogy mennyire vagy ismerős Mogyoródon? Ha elküldöd a mail címedet, csinálok útleírást, jó Kép Vagy beszéljünk reggel telcsin?

Mea!

Tényleg nagyon ari lett Lívi haja, hidd el!

Kép
kuha

Na, az előbb nem jelenítette meg az üzimet, gondoltam, még kiegészítem . Erre tessék.
Idióta babanet!!

Prüntyi!

Akkor navigáljalak inkább délelőtt telcsin? Nekem jó a 10 óra körüli időpont!!!

Kép
kuha

Mea!
Meg ne haragudj, de Livi nekem ezzel a hajjal még jobban is tetszik!KépKép
Nagyon édes!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha!Kép

Ok elhiszemKép
KösziKép

Duda!Kép
De jóóóó kösziKép
Akkor megnyugodtamKép

Mea
mea

Én ezt nem értem már megint tűnnek el a képek, de miért????

Mea
mea

Kuha, küld el nyugodtan a címet...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prünyi!

Kossuth L. u. 22.
Az úgy okés, hogy rámcsörögsz kb. 1 órával előtte, hogy Gergőt puccba tudjam vágni?

Telcsiszám: 30/ 2-563-593

Köszi szépen!

Kép
kuha

Kuha,OK! Kép elárulod a keresztneved? Kép

Pr. (Enikő)

Kép

Kép
prüntyi

Hátezkééééész!!!!

Nem szimpatizálok semelyik oldallal, és nem szeretnék senkit megbánani, de még ha nem is az irányultságra koncentrálunk, ez akkor is naaaagyon talált:

http://www.pokerhirek.com/valasztas/new15_elemei/image003.jpg

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ancsi, Bab
Köszi a bókokat Kép

Majola,
Dani tényleg inkább fiatal, mint kicsi Kép Kép Kép

Davallia,
Panda nagyon helyes, mosolygós! Kép
Vakumérgezés nálunk is játszik Kép

Cinka
Remélem, Réka már jobban van. Szörnyű olvasni is, hogy milyen borzalmas lehetett a fulladása. Kép
Nem értem, hogy mi köze van a légúti betegség-hajlamnak a kék szemhez és világos hajhoz.
Köszi utólag is a gratulációt! Kép

Mea,
Szerintem is aranyos Lívi haja. Kép Neked biztos nagyon szokatlan, de nagyon hamar meg fog nőni.Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha, Prüntyi
Jó randizást holnapra! Kép Szép idő lesz, sétáljatok egy jó nagyot! Kép

benianyu

Benianyu!Kép

KösziKépKépKépKép

Jó éjt Csajok!!!Kép

Mea
mea

Kuha, kb. képben vagyok, ha elakadok hívlak!
Én úgy gondoltam, hogy Tüncsi nélkül megyek, addíg anyuval itt elvan, és ha szar idő van akkor kocsival megmutogatom a boltokat, ha meg szép idő van akkor hazajövünk, lerakom a kocsit, felkapom Tüncsit és babakocsival elsétálunk! ok?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Engem Évának hívnak. De inkább csak Évinek szólíts(atok), jó??? Kép Kép Kép

Köszi!

Kép
kuha

Benianyu, köszönjük! Kép Danika nagyon ügyi ám!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Okés, nekem ez így teljesen megfelel. De nem okoz ez neked kellemetlenséget?

Mea!
Köszi szépen! Legközelebb, ha nem ilyen hirtelen szervezzük meg, akkor Te sem maradhatsz ki, jó?

Kép
kuha

Ha nem szereted, maradjon inkább a Kuha...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Mea, nem érsz rá holnap?

Kuha, Ha okozna, akkor fel sem ajánlottam volna!
Ne aggódj!

Kép

Kép
prüntyi

Nem, nem ezzel van a baj, csak senki nem szólít Évának, mindenkinek Évi vagyok.
Kuha csak itt vagyok a babaneten! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Mea,
Osztom Andi véleményét, idáig is szépséges volt Livike, de most még gyönyörűbb! Nem csak udvariaskodás!!!KépKépKép

Cinka,
Sajnálom, ami Rékával történt.KépKépKép Szörnyű lehetett!!! Kívánom, hogy minél hamarabb helyrejöjjön szépséges kis Ájtatosmanód!

Kép
Bab és Tofi
bab

Nem tudom Mea olvassa e még itt, este,de szólj neki nyugodtan, hogy ha van kedve csatlakozzon! Kb tudjuk majd, mikor érünk haza. Benianyu is mondja, hogy jó idő lesz sétálhatunk is egy nagyot, és babázhatunk a lakásban is. Kép

Ne haragudj, nem tudtam, hogy megbeszéltetek valamit! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Cinka, szegény, de rossz lehetett! Mihamarabbi gyógyulást Rékának!

Holnap ki jön? Cleo, ti jöttök?
Annamami? Viszem Mazsi sapiját.

Julcsi egész délután dörzsölte a szemeit és az orrát. Lehet, hogy allergiás?????

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

KépKépKépKépKépKépKép
jól elszállt,amit írtam,így ez most rövidebb verzió:
Bab,édes vagy,hogy hiányoltál,ITT VAGYUNK RAGYOGUNK!!!!!Kép
csúcsjó fotók már megint mindenkitől,nem is részletezném,és rengeteg olvsanivaló volt!
velünk minden rendben,rengeteget sétálunk a jóidőben,mert otthon nehezen bírok a kis Pitbullommal!már csak a földön lehet vele tartózkodni,mert ugrik,de nincs olyan barikád,amin át ne tőrne és kiszabadulva meg ne rohamozná az egy szem fogával a naturfa bútorlábakat,kőpadlótfémlábakat...stb.!
és sikít,visít állandóan,nem bíííírom!szét megy a fejem tőle,na ezért megyek vele a levegőre minél többet,a kocsiban úgy utazik,mint Benianyu DanigombóckájaKép,csak onnan is ugrani akar!vagy kenguruzunk,azt is imádja és a friss levegő miatt jó nagyokat alszik és egyre piribb a pofija!
mostanában egyre anyásabb,sokat bújik és mintha puszizkodna,NAGYON_NAGYON IMÁDOM!!!!!!!!!!
mára ennyi,és azért figyellek titeket továbbra is!Kép
JÓ éjt Nyúlné és KisnyúlKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?