A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

ja és 56-os babaruhákat vasalok!!! Kép
Bocsi ezt el kellett mondanom.

KépKép
KépKép
nana09

mesi írtam

KépKép
KépKép
bepa77

nana olyan édi vagyKép
Benedek is hordott olyat (mintha ezer éve lett volna)
Syg! KÖSZÖNÖM...megnyugtattálKép

KépKép
KépKép
bepa77

Nézem is, köszi Kép

Emese

Kép
mse75

Bepa
Sajnálom a bari pöttyök miatt Benedeket , de hamarabb tul lesz rajta. Én ugy tudom , hogy inkább melegen kell öltöztetni , hogy minél hamarabb kijöjjenek a pöttyök és mikor elkezd varasodni akkor kell szellősen hogy száradjon. és mielöbb leesen a seb.Nekünk Rázo krémet/ fehér nem tudom hogy mi a pontos neve/ irtak ki rá , hogy száritsa.
Mozgásban szerintem sincs lemaradva semmiről , olyan szépen csücsül , nálunk a három gyereknél három féle a mozgás , Domika pl 6,5 hos volt mikor felállt , de akkor még nem mászott és nem is ült fel egyedül , mindent csak a felállás után csinált / valoszinű hogy forditva lett bekötve a lány/.
Katácska jol van , már nagyon forgolodik és folyamatosan tornázza magát különböző helyekre , van egy nagy szivacsunk a földön pléddel, de mindig a parkettán köt ki. Tegnap a konvektorhoz tornázta magát , de nagyon közelre sikerült , még jo hogy nem volt csak langyos.

Kriszta , Mse
Örülök hogy csatlakoztok hozzánk .
Igaz nem vagyok egy aktiv tag , de jo uj arcokkal emberekkel ismerkedni . Nekem is 3 gyerekem van ,ja amugy 3 csajszi 6 ,3 ,és lassan 7 hos.

Mse
hogy viseled amugy az állapotosságot? Dolgozol valahol?

Balim
Igen tudom hogy be kell iratni Domikát is, de azért köszi hogy szoltál. Marcival nem oda jártatok oviba ugye , mert én másra emlékszem.
Fürdőszoba hogy áll?
Ugy néz ki hogy hétvégén megyünk Anyuhoz , mert Apa meg tesom fákat darabolnak , lehet hogy viszünk babakocsit és megyünk sétálni is , jo lenne összefutni.
Apával szeretnénk utánna menni valahova vacsizni, hétfőn lesz szülinapja.

Cukker
nagyon örülök hogy tegnap megkerestél és beszélgettünk egy kicsit , jol esett nagyon

Tegnap este Domika almát evett és Kata kinézte a szájából, remegett érte.

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Egy kis tavasz a kertemben
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsoné,
jól emlékszel, Marci máshová járt, csak most nagycsoportba ment át másik oviba, mert az óvónéni, akivel nagyon egy hullámhosszon voltak, is átment a Hosszú utcára. Nagyon szépek a krókuszaid Kép. Az enyémek még nem nyíltak ki, de vannak hóvirágok Kép. Zuhany nagyjából kész, még egy kis fugázás, kabinszerelés, már elegem van. Aztán jön a fenti fürdő Kép.
Vasárnap nem leszünk itthon, megyünk Tbányára. Esetleg szombat délelőtt?
balim

Szia Kecsoné!
Igen dolgozom, szerencsére irodai munkát, így nem olyan fárasztó. Fura, hogy miután a teszt pozitív lett, kicsit rosszul éreztem magam, hányinger, émelygés, fáradtság, stb... Most viszont egy hét elteltével már jobban vagyok. Igaz írt fel az orvos vasat és MagneB6-ot is szedek. Remélem már nem lesz újra rossz...

Emese

Kép
mse75

Bocsi mindenkinek de elszunyadtam a gyerekekkel együtt! Cukkermáz: Mi az Andreához járunk de jó ő is szereti a gyerek hála jól is tanul főleg a matekot szereti
kriszta25

Balim:Lehet hogy oda fogom iratni a Gerit ahova a nagy is járt mert már ott csak ismernek és nem lesz idegen a hely sem a gyereknek.De már várja nagyon
kriszta25

popjpe

g{388665,kép}
Küldök képet
kriszta25

nemjó valami majd még probálkozunk a képküldéssel
kriszta25

Szia Kriszta! Kepet a melleklet feltoltesevel tudsz feltenni!

Szegeny Benedek, sajnalom, hogy bhimlos lett! Remelem a lehetosegekhez kepest jol tul fogja veszelni!

Nana, mar nem sokaig kell varnod es te is babazhatsz!Kép Masfel het mulva bovul a mi csaladunk is, apr. 3-an unokateso erkezik. A korhaz nincs tolunk messze es be lehet jarni, ugyhogy mi is megyunk kisbabazni.Kép

Kecsone, kis Kata edes az almaval!Kép Kati is ki szokta nezni az etelt a szankbol, multkor csokiparanyt ettem, o meg cuppogott nagyokat!Kép

Cukker, vegul bejelentkeztem a koraiba, ket het mulva kell menni. Kivancsi vagyok mit fognak mondani.

Na elkuldom, mar fel oraja iromKép)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

na ez most jól felhúzott

az épker tartozik a bácsvíznek 3 milkával, ezért most korlátozzák a vizet a bekötő átmérővel. ez mit jelent szerintetek????
szélhámos társaság
tavaly a ház ki akart válni, de az épker nem hajlandó elszámolást mutatni

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!!!

Ismét van gépünk. Alig két hét telt el. Még semmit nem olvastunk vissza, majd idővel, de holnaptól ismét állandó tagok leszünkKép

Jó éjt!!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bepa: sajnálom a bárányhimlőt Kép, nekem kb. 5 éves koromban volt és engem annira megviselt, hogy a mai napig élesen emlékszem rá. Kép Sajnálom hogy ezen mindenkinek át kell esnie...

Kriszta, Mse: üdv itt! Kép

Mse: gratulálok a pocaklakohoz!! Kép

Kecsone: nagyon édi Kata a képen!! Kép

Hát lányok Janika ma hiperaktiv volt, nem aludt szinte semmit egész nap, éjjel meg 2 óránként ébredt. Szerintem az eső volt a ludas...
Viszot most beájult. Még a szája is tátva maradt. Kép

Képzeljétek én ma ugy megörültem hason fekve Janika felemelte magasra a kis buksiját, aztán meg átfordította hol jobbra hol balra meg egy csomo ideig tartotta. Nem tudom hogy ez 3 hetes korban természetes-e de én ugy örültem neki!!! Kép

Na megyek lefekszem mert nem sokat aludtunk mostanában, majd jövök ha tudok.

Szép estét!!

KépKép
erszényes

Sziasztok, Erszényes már akartam írni a múlt héten, h ugye Neked töltöttük ki a Petőfi Nép-és kérdőívet? Szóval múlt hét óta, kapjuk ám minden reggel az újságotKép! Köszi!

Bea, utólag is Boldog Névnapot! Lilla jobban van?

Kecsóné, nagyon édes Kata, és a virágod is gyönyörűKép!

Bepa, Benő bárányhimlőKép.

Syg, Mino gyertek máskor isKép! (Hanna egyszer sem kelt fel éjjel, csak reggel negyed 7kor-azóta mondjuk fent van).Legközelebb hátha Bálcsi is ébren lesz, vagy jobban összeszervezzük a sétát!Kép

Kriszta, Mse üdv itt köztünk!

Lili, most megnéztem a gyermekgyógyászat könyvben, oldalra fordul 3-7 hó között, leggyakoribb 4-5, hasrafordul 5-8 hó, leggyak. 5-6, hasra és vissza 5-9 hó, leggyak 5-6-7.

Cukker, hangot ad 1-4 hó, leggyak. 3 hó, gőgicsél 2-5 hó, leggyak. 3 hó.

Kép
seriff

Sziasztok,
Eszter éjjel belázasodott: 38,2. Most megyek dokihoz, szerintem a torka Kép, mert hallom a köhögésén.

Roz,
Ákinak nagyon boldog első születésnapot!!!!!!!!!!!
balim

sziasztok

bea
sok boldog névnapot

üdv az ujjaknak itt köztünk Kép

balim
nagyon köszi Kép

csak gyorsan leirom rohanok főzni
niki lett tejallergiás adri kinötte de a könnyebbség kedvéért ő is tejmentessen eszik még itthon meg nem is fogadja el tejes cucokat
még várunk 3 erdményt egyik 2 nap, másik 1 hét a 3. 1 hónap mulva lesz meg
ami még kiderül hogy hasnyálmirigye rosszul működik ez mit jelent egyenlőre nem tudom majd utána nézek itt neten vagy (seriff dokinénis egit Kép ) kapot rá gyogyszert is mindn főétkezéskor kell belő le bevennie

most gyorsan ennyi rohanok

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!
Kriszta, Mse üdv itt.

Bepa, Beni bárányhimlő: sajna, de legalább gyorsan átesik rajta.

Balim
Eszter?

Roz
Boldog szülinapot Ákinak

Bea
Szia, és boldog névnapot

Dora
mi baj Katával?

Megkaptuk a második oltást. Sajnos megint belázasodott, éjszaka Kép Pedig ezzel az új oltóanyaggal elvileg nam gyakori...
Zsombor már 6530g és 64 cm, nagyon nő :D
Végre a cici is újra kell neki, majd' két hét után...:D
Ja és meséltem már? A múlt héten átfordult a hasáról a hátára. de sztem csak véletlenül...azóta nem.. Gondolom annyira utál hason, hogy inkább átfordult..Kép
quill

Lina
Hazajöttetek már? Mi volt a kórházban?
quill

Roz, gondolom a hasnyálmirigy által termelt enzimeket kell pótolni gyógyszer formájában, lipázt, amilázt, stb, ezek zsírbontó enzimek. Gondolom,mivel nem írtad,h inzulint nem.
Ákinak ma van a szülinapja?A táblázat szerint 360 napos, akkor még nem,igaz? ha mégis, akkor Boldog Szülinapot Neki! Hol és milyen tortát rendeltél? Mit főztél?

Quill, lehet, h még véletlen volt a hátrafordulás, de ismétlődik majd,és az már nem véletlen, simán lehet ennyi idősen, nálunk is vhogy így volt, 8-10 hetesen, persze én botor fel nem írtamKép. Figyelmetlen voltam, nem is tudtam, h nem kérte a cicit 2hétig Zsombi!A lényeg, h újraKép!

Balim, mit mondott P Eszterre?Mit kaptatok?Remélem, h nem komoly! Pedig épp akartam kérdezni, h nem volna -e kedved vmikor velünk sétálni?

Kép
seriff

Én is üdvözlök minden új tagot! Kép

Balim, sajnálom Esztit! Kép Orvos mit mondott?

Bepa, szomorúan olvastam bárányhimlőt! Kép

Rozi, holnap lesz Áki szülinapja, nem? Holnapra is boldog születésnapot neki! Kép

Ser, köszi! Kép De azért holnap elvisszük egy gyógytornásznak megmutatni. Azzal nem ártunk.

Syg, köszi az anyagot, megkaptam. Kép Zsófi is sokat csinál belőle, mint Dora Katija. Kép

Erszényes, pihenj! Kép Amennyit csak tudsz. Ja, és nekünk is jár az újság. Kép

Lináék, jelentkezzetek, h. mi volt! Kíváncsian várjuk. Kép

Sbea: végre! Kép
birolili

Kecsone nagyon szép a kis virág! Ilyen nekünk is van. Kép Zsófival már meg is csodáltuk. Kép
birolili

seriff

holnap lesz áki szülinapja Kép a technika háza udvarában szoktam mindig tortát rendelni nagyon fini tortáik vannak szerintünk Kép most gyümi tortát rendeltem bár ez most nem tejmnetes de nem lett volna időm most sütni eki tortát vagyis igazán enm is vagyiok benne biztos hogy nem tejmnetes mivel gonodlom törekednek az olcsobb alapanyagra biztos nem rámával sütnek hanem valami olcso növényi margarinal
főzni ma zöldséges rizst meg són csirkét meg egy pár rántot szeletet gyümi levest
még csinálnak egy emésztetlenségi vizsgálklatot is meg vallami alergia vizsgálatot is székletből azokra várunk még remélem ezek jók lesznek az a baj hogy záróodadásánál nem én voltam ott hanam apa és nem tudtam a dokit kikérdezni hogy pontossan miért kell ez kapszula meg hogy miért nem működik rendessen hasnyálmirigy.... azért téged zaklattalak Kép nagyon köszi a választ Kép

lináék
mikor jöhetnek haza ?

kob
képzeld tegnap vette az ötlet kosárban egy ilyen agyaghoz hasolitó nyagot arra gonodoltam azzal egyszerűbben meg leeht oldani ezt lenyomatokat de olyan bűdös meg az a fetékanyag az én kezemet is ugy befogta hogy nem mertem belnyomni gyerekek kezét egyébként majd másra lehet használni disztárgy készítéés ...
de szoktal decopagolni mert vettem ilyen ragsztót lakkot egy ilyen kész lötyit de rá van irva hogy lehet hígitani te mynnire higitod ez most olyan tejszín szűrűségű a csajoknak akarok képeket csinálni szobájáb ma öntök kereteket vettem 7 fajta hercegnő -barbie szalvétát és abból kamilla szerti az ilyen hercegnős cucokat :???!!!!! ( vagy ez hülye kérdés volt Kép)

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa

ezt szódabikarbónás dlgot nekünk is mondta annó a doki hogy nagyon jó sőt a ptikában is tényleg probáljátok ki bár nikinek nem100 % hopgy az volt mert el kaparta öket és doki nem igen tdta megmondani hoyg pontossan az volt e vagy valami allergiás csipés.. de viszketés ellen naygon bejött szódabikarbónás fürdő kaptunk a dokitől egy bárányhimlőről szóló kis fűzetkét abban is irva volt szódab. fürdő .. ártani nem hiszem hoyg ártasz vele

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa

vgy még ez a méregdrága aloeverás spry is jó viszkatésre ha már nagoyn nyügizik a drágaén megvattem de nem engedi magára fujnai niki adrinak még hangya csipés ellen is jó volt bár 4000 ft de hazsnál tényleg utáána bármire használhatod napégésre forrázásra mindneféle csipésre ( szúnyog darázs ...)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Minket is elért a betegség. Dominika este kihányt mindent meg még éjszaka is kétszer. Reggel már 1/2 7 kor ébredt, de már alszik megint , nem tudom hogy mi lehet . Viszem majd át még délelött dr nőhöz , csak még Apa nincs itthon.

Balim
Sajnálom Esztert is hogy belázasodott. Szombat lefujva, nem megyünk Anyukámhoz , de egyszer még összehozzuk.

Lili
Tegnap , remélem nem fertöztünk meg benneteket is valami bacival, habár kicsiken még nem látok én se semmit.

Bea
örülök hogy megint van gépetek. Köszi a minta pelust, milyen méret ez amugy? Mi is pont beszéltük Apával hogy ki kéne menni mintákat hozni , meg beszéltem is a tulajjal , hogy ha tényleg nagy mennyiséget tudnánk rendelni akkor még adna belőle kedvezményt is.

Kép
Kép
Kép
kecsone

roz:köszi sztem átvészeljük..max kiakadok rgy kicsit

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok,
megjöttünk dokitól, rengetegen voltak Kép. Szerencsére Erzsike és Mariann is észrevett minket, így hamarabb behívtak, de ennek ellenére is másfél órát vártunk. Torokgyulladása van és a füle is kicsit piros. AB-t felírta, de csak akkor kell elkezdeni, ha tovább is lázas, rosszkedvű stb. Kaptunk kalciumot, köptetőt, vitamint. Hát majd meglátjuk mi lesz.

Ser, majd összehozzuk a sétát egyszer, tegnap délután egyébként előttetek mentünk el Kép.

Kecsóné, nagyon sajnálom Domit, biztos valami hányós vírus. Szegényke Kép.

Roz, sajnálom a csajszikat Kép. Finiket főzöl, ezeket az enyémek is szeretik. Mi is szoktunk onnan hozni tortát. Akkor holnapra boldog szülinapot Ákinak Kép!
balim

balim, kecsone jobbulást a gyerkőcöknek
(bocs ha figyelmetlen vagyok..)

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok! Gyorssan irók mert még dolgomvan a konyhában meg előtte elkell altatni a gyerekeket. Mihamarabi gyógyulást a babónak! Boldog szülinapot Ákinak! Majd még később jővők sziasztok!
kriszta25

Sziasztok!

Köszi a válaszokat,remélem akkor majd tudunk találkozni veletek,egyébként a Széchenyiben lakunk a Pluszhoz közel.

Bea utólag is boldog névnapot!!

Roz Ákinak pedig előre is nagyon boldog 1.szülinapot!!

Minden betegeskedőnek gyors jobbulást!

Tegnap végre összepakoltam a kórházi cuccom,egyből nyugodtabban feküdtem le aludni,hogyha véletlenül menni kell,legalább már nem kell kapkodnom.Én is egyébként a babaruhákat meg pelusokat,plédeket mosogatom,vasalgatom,úgy várom már,hogy ráadhassam a babóraKép!Közben eszembe jutott,hogy a körmeit mivel vágjam majd le?Kell ilyen gyereolló vagy fölös?Már a kórházban levágtátok?Most nekem is főzni kéne,rakott krumplit gondoltam,de nincs sok kedvem hozzá,néha olyan dög vagyokKép

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Quill, nincs baj (remelem), csak nem forog meg a lany, es elkuld minket a doki fejlesztokhoz vizsgalatra - ket het mulva megyunk.
Ma reggel mi is a doktor neninel kezdtunk (tegnap a vedono azt mondta, hogy sokan vannak, inkabb reggel menjunk), tenyleg gyorsan vegeztunk, negy ora mulva bejutottunk. Kicsit piros a torka, kaptunk kanalas gyogyszert.
Kata is az uj oltoanyagot kapta, de azert kapott oltas utan egy kupot, ugy nem is lett semmi baja. Lehet, hogy Zsombi kicsit erzekenyebb.

Jobbulast a tobbi kicsinek is!!!

Bea, de jo, hogy ujra itt vagy! Legyszi tegyel fel Lillarol kepet! Mar nagyon hianyzott!!!

Erszenyes, ugyes a kis Janika!Kép

Dettus, kormot csak a masodik het utan szabad vagni, addig kesztyucsket kell a baba kezere huzni, hogy ne karmolja meg magat. Lehet kapni babaollot (BebeComfortot tudom, hogy jo), de en a sajat borvago ollonkkal vagom a kormet. Hasznalat elott alkoholos vattaval letorolom az ollot. Amikor pici volt akkor vagtam le a kormet mikor aludt, mostmar ebren is megy, csak nagyon oda kell figyelni. Egyszer szurtam meg veletlenul, de talan eszre sem vette.Kép

Kepzeljetek, ma csak egyszer ebredt ejjel a lany es kibujt az egyik felso fogacskaja is!Kép

Syg, multkor irtad, hogy Leona 6 orat aludt egyhuzamban. Rajottel, hogy mi okozhatta vagy nem lehet tudni?

Lili, tegnap egy nagyot setaltunk a Raday utcaban es tudod kivel futottam ossze? Bolcsfoldi Andrissal!Kép Nagyon orultem neki, par szot beszelgettunk. Zsofi hogy van?

Lina en is varom a beszamolot, remelem sikeres volt az ejszaka.
D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A negy ora negyed ora akart lenni!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Roz,
Boldog szulinapot Akinak. Csajszikhoz kitartast, jo hogy Adri kinotte a tejallergiat.
En is gondolkodom allergia vizsgalaton biztos ami biztos... A korosztalyukban elobb utobb szinte minden gyereknek kiderul valami allergiajaKép es iodben tudni szertnem ha van ilyenjuk.

Bea,
Orulok, hogy ujra koztunk vagyKép

Lili, Irj sms-t ha mentek setalni.

Mostanaban ritkabban fogok jonni, mert mikor alszanak a doktori vedesemre fogok keszulni... valamikor majus vegen szertnem megejteni.

Cipovasarlas nalunk is aktualis, en valami szandira gondoltam, hogy lassam benne a labukat, hogy hogy all. Bar Beni sajnos meg csak most allt fel a hetenKép Nala meg sokakig fog tartani , mire jarni kezd... Neha mar egesz elkeseredek emiatt, bar a gyogytornasz es a dokineni is azt mondja, hogy belefer.

Minden betegnek jobbulast!!! Mi egyelore keruljuk, nagy ivben a dokinenit, mert borzaszto sok a beteg es felek, hogy osszeszednek valamit.
mvirag

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem nagyon volt időm...Kép angol volt...

Mvirag, miből doktorálsz?

Dettus,
Mi is ott (itt) lakunk. Kép Neked mekkora már a pocid? Kép esetleg?

Szegény kis betegeskedőknek én is gyors gyógyulást kívánok!!!

Most olvastam hogy jövő héten már 20 fokok lesznek!!! Kép Mindenki ki a szabadba Kép és nagyon kerüljétek a zárt, zsufolt helyeket...mint pl. Malom és hasonlok.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Köszönjük a kedves sorokat mindenkinek.Jó érzés,hogy nem felejtettetek el minket.Kép

Gyógyulást minden betegeskedőnek.Lilla is és én is betegek vagyunk.Én rekedt vagyok és folyik az orrom,Lilla meg virgoncabb mint valaha.Nem nyomta le nagyon a betegség.

Üdv az újaknak.Kép

Lina várom én is a híreket.Remélem nincs semmi baj.

Dettus a körmét én sem vágtam az elején,bár zoknira sem volt szükség,mert Lillának letört.Én bébiollót használok,mert Lillával nagyon harcolni kell,ráadásul mostmár álmában sem tudom vágni a körmét,mert felébred rá.

Lili Lilla úgy kipurcant a sétától,hogy már megint alszik.Kép

Roz Boldog Szülinapot Ákinak!!!!Kép

Kecsoné ez maxi,és tök ugyanolyan mint a Pampers,csak más a mintája.(sztemKép)

Bocs most csak ennyi,de majd jövünk,csak próbálkozom visszaolvasni,de írtózatosan sokat írtatok,és nem tudom,hogy sikerülni fog-e.

KépKép
KépKép
sbea

Nana,
Biológus vagyok, es növénybiológiából doktorálok.
mvirag

Én is zoknit húztam a kezére az első napokban, utána meg itthon azért is, mert olyan hideg volt. Később le kellett vennem, mert előszeretettel tömi a szájába. Cumi nem kell neki. Éjszaka is sokszor felébredek, mert azt hiszem, h ő is ébred enni, pedig csak álmában cumizza a kezét.
A napokban egész nap alszik. Ha tudnám előre, h mikor ébred még ablakot is pucolhatnék. Csak enni kell fel. Úgy 1 más fél órát van ébren, nagyon jó dolgom van. Szerencsére véget ért a sok kakis pelus is, már negyedik nap óta max 3 van.

De sokan vagytok betegek. Kép Mindenkinek jobbulást kívánok!

Nana

Kerülni fogom én is a nagyobb társaságot, pedig már úgy vinném mindenfele. Nagyon szívesen találkozok veled, jó nektek, h van klassz udvar. Én a mienkhez le sem fogom vinni soha, mert hamarosan jönnek a fecskék, undorítóan néz ki a ház környéke is. A fészkeket senki nem meri leverni, mert félnek a büntetéstől. A séta egyeztetés miatt telszám csere kellene, emailben elküldöm, ha gondolod.

Bea

Örülök, h itt vagy. Visszaolvasás? Hm. Tudod te mire vállalkozol? Kép

Ti hogy öltöztetnétek a mostani időkben egy 6 hetes babócát? Tegnap már csak body, rugi és kabátot adtam rá, meg jól betakartam. Eléggé meleg volt a teste, mikor feljöttünk. De ennyi csak kell, nem? A kabát a tavaszi és a téli köztese.

Mvirág

Csodállak, h két picúr mellett is tanulsz.

Dettus

Mikorra vagy kiírva? Hogy vagy?

Már várom nagyon haza Lináékat, remélem, h minden oké velük.

Kép

Kép
cukkermáz

Mvirag,

Tenyleg, tényleg!! Ne haragudj elfelejtettem. Kép

Hú azért 2 1 éves babó mellett ilyesmire vállalkozni...ügyi vagy! Kép
Miért gondolod hogy Beni soká fog csak járni?

KépKép
KépKép
nana09

Nana ez tök jó!Képet teszek majd fel,csak majd megkérem apát,hogy fényképezzen le,mert friss nincs.Pocimra azt mondják nem is olyan nagy,hát szerintem meg igen,legalább is cipelni pont elégKép

Mvirág nem lehet egyszerű azért így tanulni,bár nekem is vannak ilyen terveim,hogy továbbképzem magam meg persze a nyelvre szeretnék még ráhajtani.Egyébként én biomérnök vagyok(élelmiszer szakirányos),csak ez szerintem a mai világban nem elég.

Cukker köszi szépen elvagyogatunk.Az éjszakákat már megutáltam,pedig nagy alvós vagyok,de így már nem megy,lassan minden fáj és továbbra is türelmetlen vagyok,de igyekszem azért még kiélvezni ezt a nyugis apával kettesben töltött időt.Ja ápr.17-re vagyunk kiírva,de nem baj,ha előbb jönKép

Kép Kép

Kép
dettus

Balim, minket is behívnak mindig előbb, és tök hülyén érzem magam, de ha belegondolok....Kép Remélem, már jobban van Eszti! Tegnap d.u elmentünk Syg elé, aztán visszabaktattunk, utána meg itt voltunk nálunk, Mino is beugrottKép.

Kati, sajnálom DomikátKép!

Dettus, én is így hallottam akörmöt, ahogy Dora írta, de amikor rákérdeztem a dokinál, h mikor lehet, azt mondta"ma este", ez 5 napos korában volt, úgyhogy másnap le is vágtuk, ilyen babaollóval, amivel elég nehézkes, de eészen 2 héttel ezelőttig megoldottam azzal is, csak a síeléshez nem vittük, így ott a miénkkel vágtuk, és semmi gond nem volt belőle, én nem törölgetem, fertőtlenítem.

Syg, Mino, Kob?

Kép
seriff

bocs a betűkihagyásokért, és egybeírásokért

Kép
seriff

csajok tudna nekem mindneki küldeni egy akár üres mailt is a cimmere mert valami miatt az össze cim törlödött köszi Kép csak felakarlak venni benneteket vissza listámra Kép

jozica @ freemail.hu

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Megjöttünk, csak reggel fél 10-től délután 2-ig a zárójelentést vártunk.
Nagyon ügyes volt Lili, mindent úgy és akkor csinált, ahogy kellett.
Elvileg nincs semmi baja, de a leletét most fordíttatom emberi nyelvre azzal a hölggyel, akit a sógorom felhívott előtte.
Mikor odaértünk, volt vérvétele, utána este 8-ig semmi, úgyhogy lementünk a parkba aludni.
Este 7-től nem ehetett, hogy mikor ledugják a szondát, nehogy hányjon, de pont jól jött ki, mert negyed hétkor volt aktuális a vacsi. Fél 8-kor elvitték a másik babát, aki ilyen szűrésre várt, őt 8-kor hozták vissza teljes "felszerelésben". Ordított, mint a fábaszorult féreg, nem volt hajlandó enni, én náluk voltam, még Lili volt soron. Már tiszta rosszul voltam, hogy így fogom visszakapni a lányomat, aztán hozták, nyekkent kettőt, meg sértődősre biggyesztette a száját, majd kajcsizott és elaludt, ennyi. Egyedül szopizni nem volt hajlandó a szondával, így fejtem le neki a tejcsit. 11:40-kor magától ébredt, evett, és akkor kezdődött nálam a frász, hogy hogy bírja ki négyig. Picilányom kb. 4:00-kor felébredt, el sem akartam hinniKép Akkor megszabadították a szerelvényektől, meg vettek az ujjából vért, szopizott jó sokat (akkor már szonda nélkül). 6-8-ig megint nem ehetett, de nem is volt gond, mert aludt. Aztán mentünk nyeletéses röntgenre, ott balhé volt, mikor elfogyott a kontrasztanyag, mert állítólag valami narancsízű, és nagyon tetszett Lilinek. Na az UH-t azt viszont végigüvöltötte, hogy miért, mert kb az volt az egyetlen, ami nem fájtKép
A lelet szerint volt 7 deszaturációval járó obstruktív apnoé-ja, de manifeszt apnoe nem. (Seriff, hátha te legalább értedKép), de ezek nem jártak 85% alatti oxigénszaturáció csökkenéssel.
Mondjuk azt mondták, hogy teljesen egészséges, és nincs hajlama a légzéskimaradásra. A zárón rajta van viszont, hogy két hét múlva menjünk kontrollra, meg bölcsőhalálos oktatásra, most nem tudom, hogy ezt mindegyikre ráírják-e, mert szóban nem mondták.
Na röviden ennyi, vagyis hosszanKép

Quill,
Lili március 5. óta fordul hasáról a hátára, most már a visszafelével próbálkozik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Na ezért néztem én fel a netre most este. Örülök, h ilyen jól alakultak a dolgok.

Ma álom dolgom volt. Adri egyszer sem sírt. aludt és evett. Evés után egy kicsit nézelődött, amikor kezdett álmos leni, megdajkáltam és beraktam az ágyába. Igazából ma nem voltunk sétálni, az mindig felkavarja, mert útálja a gúnyát és a hátán alvást kocsiban. Ennyi ruhában nem tudom hasra tenni. Holnap viszont be szeretnék menni a központba, megnézni a zöldség és gyümi kompozíciót. Hallottatok róla? Fantasztikusan néz ki.

Jó éjt

Kép

Kép
cukkermáz

Nem tudom nézi-e még valaki.Elég sűrű napjaink voltak mostanában.Ezzel a jó idővel megszaporodtak a programok,amit nagyon élvezünk.Ezt vártam én!!!KépKépKépMa kimentünk barátnőzni Lajosmizsére,tegnap ugye a babaúszás,tegnapelőtt séta és tűzzománc.Nagyon tetszik így az élet!KépKépKépEz a tél,h.befelé fordítja az embert!Én nem is hittem volna soha,h.rám ilyen hatással tud lenni az időjárás.

Lina,
örülök,h.minden jól ment!KépTudják ezek a picik a dolgukat,én mindig azt mondom!KépKépKép

Cukker,
nálunk dettó ez volt,utálta a babakocsit.Kb 1 hónapja alszik benne,ha előtte a kezemben elringatom.Kép
Hol van a kompozíció?A Főtéren?

Dettus,
én nem tudom mióta vágom Rege körmét,én erről a két hétről nem hallottam.De val.leg nem vágtam én sem addig.Neki levált a körmének a kilógó része egy ideig,aztán meg bébiollóval vágtam,pontosabban most is azzal vágom.A miénk Gerber termék.Nekünk bevált.Bár úgy néz ki mintha vacak lenne.Olcsó is volt,de gondoltam,ha Gerber nem lehet olyan rossz.És tényleg működik.Az Auchanban vettem,max.300 forintért.
Ja,és én sem fertőtlenítem.De én szinte semmit!KépCsak először,amikor használatba vesszük a dolgokat(rágókát,cumit,cumisüveget..ilyesmit),utána már nem .
Amúgy olyat is hallottam,h.van aki lerágja a baba körmét.KépNekem ez nem túl szimpi megoldás.KépKép

Roz,
ma van Áki szülinapja?Sok boldogságot kívánok neki én is!KépKépHogy telt a szülinapotok?Küldök emilkét!Kép

Balim,
Gyógyuljatok meg mihamarabb!Szegény kis Fogacskás Mosolygós!Most biztosan kevesebbet vigyorog!KépKép

Nagyon durva ez a szél már megint,olyan zajt csap,h.beriaszt a bébiőr!

Jó éjt!
mrege

rege

köszi Kép (holnap lesz Kép)
hol tűzománcozol ?? nikit nagyon érdekelné őt szeretném vinni na meg persze engem is érdekel

lina
örülök hogy ilyen könnyen ment nagyon ügyessek vagytok

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!

Mrege
Igen a főtéren van a kompozíció.

Képzeljétek hogy jártam az éjjel. Elkezdtem Adrit etetni, és a másik mellem közben úgy szétáztatta a ruháját, h mindent át kellett cserélni rajta. Szegényke fel is ébredt tőle, meg az egész család.

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?