A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Norka,
ne mááá, ez ultragáááz.

Juc,
ez a szöveg viszont nem rossz.
neet
neet

Enyém gyerek már jo ideje alig hizik, leragadt a 9 kilonál... és kit érdekel?Kép Boldognak látszik, jokedvü, van böven kaksi, stbKép Szal orvosok nagyivböl le vannak... Kép

KépKép
fibi

Fibi,
te is jól beszélsz. Eszter 15 hós és 9 kilós. Kép

Marcinak meg megint kullancs volt a bőrébe, csak azért vettem észre, mert oly intim a kapcsolatunk. Kép
A hülye orvos meg nem beleszakította a fejet? Kép
Na, remélhetőleg minden okés lesz. Ahogy kinéz, ez a Frontline tényleg nem bírja tovább egy hónapnál a paraziták távoltartását, de még egy héttel sem. Csak azért írtam le, ha valaki ilyet használ, vegyen gyorsan a kutyusának. Kép
neet
neet

Gigi, koszi a cipoinfot. Es nyuszit kedden kell visszavinnem dokihoz, ugyhogy akkor informallak. de nagyon jo lenne mar Kép

Indi Kép es tenyleg meg ket het? aszittem, kevesebb. hat akkor meg rengeteget kartyazhatsz meg olvashatsz meg minden Kép

Chesti, epp azt akartam irni, hogy adj meg parametereket, milyen tipusu dokit szeretnel, mert itt mindenki elegedett a sajatjaval, ugyhogy kb az osszeset fogjuk neked javasolni Kép de Urban doktornorol tudok irni neked, mert epp mostanaban szulom vele a masodik lanykam Kép szoval adj egy e-mail cimet!
moose

MooseKép hát lehet két hét is még... de akár ma is mehetünk, sose lehet ezt tudni, az én életemben nincsenek kiszámítható dolgokKép A káryázás és olvasás helyett napi 12 órát dologzom és éjjel meg nem bírok aludni, úgyhogy nem kifejezetten kímélő az életmódomKép

Nyavlyg vége Kép

Jójcakát mindenkinek, aki aludni készül, és montmáraztán tessék tényleg meggyógyulni!

indianyo

sziasztok!
Moose már mindent elmondott!
Dokit beperelni!!!!Kép

KÉRDÉS:
1. Mi az Újvári Bori száma? Megvan a beutaló a tornára, csak a számát nem találom!

2. elfelejtettem...

És ismét Kaiser's:
a német 1,5%-os UHT biotej 150 Ft már jó ideje, sztem nem csak akció.

Gigi,
ez tök gáz!!!!!!!!!Kép elefanten cipő.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

enyim gyerek 10 kiló vasággyal...Kép és már majdnem 13 hónapos. Vékonka, mint apgya volt anno. Hú, a képeken olyan, mintha a csontja bármikor kiszakithatná a bőrét...most meg??? DAGI!!!!KépKép

ja, megvan kérdés N.2:
van még auchanos digit kép akció? lemaradtam róla.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Délben akartam írni, de nem küldte el a Babanet!

Neet, Beetrix!

Köszönöm a bölcsis válaszokat!!!Kép

Most csak ennyire van időm!

ILdi
ildi76

Zs, meltem neked a telefonszamot, de nem ertem, miert kell.

Indi, asszem ennel meg akkor is tobbet tudsz majd pihenni, ha mar itt lesz Domino...

O, ha enyem gyerek tenyleg nem ebred ma mar fel, akkor hogy adjam be most neki az antibiot? Az nagy baj, ha egy kimarad? Vagy ha felebred valami lehetetlen idopontban ejjel/hajnalban, akkor adjak vagy inkabb ne, es reggel adjam, ahogy a kovetkezo esedekes lenne? (mert napi ketszer kell, szal reggel es este nyomom)

Ja, es multheten kineztem egy tokjo csajos (vilagoszold viragokkal) tavaszi kabatkat a C&Aban, de tul sokat gondolkodtam rajta es ma berohantam hogy megvegyem es mar nem volt nyuszi mereteben Kép es persze ha most kitalalom, hogy veszek kisebbet kisnyulnak, jovo heten mar az se lesz biztos, a csudaba is...
moose

Juc!
Kéretik minket is bevenni a fényevők szektájába...vagyis kérd meg Somát légyszíves, hog vegye fel Petrát...aztán lassan Donit is, bár ő most még a fényen kívül szopit is kap, de ugye az nem lesz mindig...úgyhogy akkor őt is előjegyzésbe...

És a nemevés mellett ráadásul Petra mostanában tök álomkór...visszaszokott a délutáni alvásra, de este is hamar kiüti magát...szerintetek egyszerűen tavaszi fáradtság vagy aggódjak????
Igaz, hogy éjszaka még 10 órát sem alszik, mert 6 előtt már kukorékol... Kép

És ha még ez nem lenne elég két napja extrahisztis és extraagresszív...Kép

...szóval ma többször éreztem úgym hogy veszem a kabátom és megyek amerre látok, a gyerekek meg csináljanak, amit akarnak...Kép

Fibi, Den, Zuzmo, Fic!
Olyan jó volt olvasni, ahogy eldiskurálgattatok a délutáni alvásról, pihenésről...ugye mind akartok második gyereket is????? Kép

Norka!
Jó hogy itt vagy!!! Kép Lábad Kép De azért tudsz közlekedni??? Mert épp tegnap írtam Neetnek, hogy mikor megyünk a Kastélyparkba? Kép Jöhetnétek Ti is!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
elvileg igen, szeretnék második gyereket isKép És én ugy gondoltam, hogy ketteske sokkal nyugodtabb gyerköc lesz, meg jobb alvó, mint Bálint, tehát végig fogja aludni az éccakátKép tehát nem leszek napközben fáradtKép vagy ha mégis, akkor mire megszületik, B már csak ebéd után fog aludni, meg a kicsi is persze vele együtt, és akkor nekem is lesz idöm relaxálni...Kép Vagy nagyon el vagyok tájolva?Kép

KépKép
fibi

Zsan!

Auchanos akció csak 17-én volt,akkor lehetett regisztrálni és adtak kódot és avval egy hétig lehet halasztani a feltöltést,szóval sajnos lecsúsztál róla.
Viszont jó hír:lemeoztam a H melletti cukormentes cukit és ők is Szentendréről hozzák a cuccot és nagyon finom.Kép

És ha valakinek vércukor problémája van,találtam egy jó kis teát ami nagyon úgy néz ki,hogy használ!!!!
Anyukám és én is elkezdtük inni és még ilyen alacsony értékeket sosem mértem magamnak amióta tudok a glükozintolerenciámról.

Bogárka!

pedig már a fényevők beszüntetésén gondolkodom csak a szektavezért kéne még rávennem!Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Nem tudom mi ütött Rékába, de fél 6-kor már ébresztőt fújt.Kép
Szerencsére most már kiütve.Kép

Lencsi nézése: igazi NÕ!Kép
zanza

Norka Kép Lábad miatt Kép De ha nem a porcleválás volt, akkor miért nem tudsz rendesen járni, mit mondtak?

Bogárka Kép Nem hiszek a szememnek, nem vagy Te olyan, aki könnyen feladja, bár azt meg tudom érteni, hogy néha besokall az ember lánya... Nálunk is van néha, hogy Bálint nagyon nyügi és nem tudok mit tenni, ilyenkor beteszem a kocsijába és odaállítom a szobanövények elé. Nem tudom miért, de imádja őket nézegetni, ilyenkor mindig elhallgat, csak az a baj, hogy ez a szobanövény-terápia már nem sokáig alkalmazható...

Juc Kép Kétéves naplója Kép

No most megyek aludni, mert a hajnali 5 óra rég volt...

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Igen, szokták mondani, hogy a második gyerkőc nyugodtabb, és ez nálunk is maximálisan bejött, de ennek szerintem semmi köze az éjszakai alváshoz Kép...Doni nagyon rossz alvó volt (most is az), sokkal rosszabb, mint Petra...Szóval én iszonyú fáradt voltam az elején napközben, és még annak ellenére sem tudtam pihenni, hogy Anyukám mindig itt volt, mert egyik gyerek mindig rajtam lógott...

És egy kezemen meg tudom számolni, hogy a 9 hónap alatt hányszor aludtak napközben egyszerre...Kép

....de nem akarok negatívkodni, csak az előző hsz.-em első néhány bekezdéséből következve sajna ma ilyen hangulatban vagyok...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!

Ez az a tea, amiről leveleztünk anno?
Holnap sétáztok Etele környékén? És ha igen kb mikor? Ha nem esik az eső összefuthatnánk a címlap miatt! Mi du. 3 körül szokunk sétázni!

Mentem holnapi kaját főzni! Jó éjt!

ILdi
ildi76

Fibi!

Bogárka mindent elmondott,szóval Ne reménykedj!Kép

Juc
20170114224602

Ildi!

Nem emlékszem hogy leveleztünk teáról,de ez semmit sem jelent nálam.Erről a teáról már hallottam de még csak most mentem el venni.
Holnap csörögjünk,legfeljebb leszaladok vele mert mi akkor még alvásban vagyunk.

Juc
20170114224602

Den!
Ha még csak nyügi lenne, azt még könnyű kezelni...de egy kis rafkós 2-3 éves néha úgy, de úgy ki tudja hozni az ember lányát a sodrából...

Juc!
Látod mennyi új tag van!!! Egy ilyen jól menő szektát beszüntetni? Szedjetek inkább tagdíjat Kép
És mi a tea??? Bár szerencsére nincs rá szükségem (legalább is nem tudok róla), de jó tudni az ilyen infókat Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka Kép Fibi Kép
Attól, hogy még szeretnénk második babát, most még kihasználhatjuk az időt, ha van, egy kis pihenésre, nem igaz? Legalább erőt gyűjtünk...
Na most már tényleg megyek "erőt gyűjteni", B. is alszik, kihasználom az időt Kép

Kép
Kép
denizsa

Bogárka!

György tea és nagyon úgy néz ki,hogy mükődikKép
20170114224602

Bog,
persze-persze, gondoltam, hogy nem egyszerü, félig meddig viccesen is irtam az alvás dolgotKép és emellett szeretek pozitivan hozzáállni a jövöhözKép
Sajnálom, hogy kipurcantál, a dackorszaknak is egyszer vége lesz. Na, asszem ez a nap a közhelyekéKép

Juc,
tudod: a lepényhal elsöre, a reményhal meg utoljára...Kép

KépKép
fibi

Norka!
ez nem ám az én védőnénim volt, hanem EGY védőnéni, aki éppen ott volt a rendelőben. de tök mindegy. (csak azért írom, nehogy a védőnénim azt higgye, hogy ...Kép
valójában aggódott talán, vagy ilyesmi, és én is emiatt kezdtem el aggódni, hogy tényleg baj-e a 12 óra nem evés. Jucus anno mondta, hogy ne ébresszem reggel, és tök igaza volt. kiegyensúlyozottabb így a baba. szóval nekem is furcsa volt, amit mondott.

Moose!
én is 11-kor etettem utoljára, egészen vasárnapig, amikor a férjem azt mondta, hogy ne keltsem már fel, nagy-nagy hisztivel aludt csak el, és tök mélyen alszik. és azóta nappal többet próbálok neki adni, és kihagyom az éjjeli etetést. már 3 napja Kép. de pl. most nem fog menni, mert vacsira alig evett, musz lesz még 11-kor adnom neki.

Soosoo!
már hiányoztál ám!!!

Zanza!
állítólag nagyon szigorú Lencsi nézése a fotón Kép. biztos mérges volt rám.

Bogárka!
milyen az, mikor Petra agresszív? dúl, fúl, üt vág? korábban egy-kétszer már én is mondtam férjemnek, mikor órákig sírt Lencsi, én meg alig aludtam, hogy elmegyek a frászba, itt hagyok mindent. úgy leszidott Kép, pedig ugye, hogy inkább bátorítania kellett volna?
lehet, hogy gyermekeid éberségén majd a kertben való rohangálás segít? és hátha rá tudnak majd szokni az együtt alvásra.

ancsipancsi

Bog,
bocsi, asszem még nem válaszoltam, de valszín jó a jövőhét valamely napja, ami nem H-SZ és nem esős, szeles, stb. Szal sztem valamelyik reggel vagy de rádcsörgök vagy itt jelzek, hogy jó-e neked, ha az jobb, és mehetünk! Ebéd után gondoltad? Eszter alszik de és du is, szal valamelyik biztos kimarad, de majd megbesz, jó? És ki jön még? Kastélypark-tali? Kép
És Bogárka, tessék valami sárgább szmájlit is használni. Kép Bár teljesen megértelek, igaz, csak egy gyerek és egy kutya a mérce nálunk, de akadnak ilyen kék napok nlunk is, amikor minden(ki) eléggé blue... viszont utána annál szebbek a jobb napok! Úgyhogy kitartáááááás!
neet
neet

Neet!
Igen, én is azzal bíztattam magam, hogy a holnap ennél csak jobb lehet Kép... és remélem holnap este egy "sárga hsz.-t" írok majd Kép

Játszóra nekünk inkább a délelőtt jönne be, persze a délután se rossz, csak akkor kiszámíthatatlan, hogy P. alszik-e vagy sem...
És én eddig a keddre gondoltam, de most úgy tűnik alakul valami program ...de még nem tuti. Szerintem egyik este itt megbeszéljük, hogy másnap, aztán reggel még csöröghetünk egymásra, így jó???

Ancsi!
Pontosan ahogy írod: "dúl, fúl, üt, vág" Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
a mai hozzászólásokból ítélve ma nem vágysz annyira hármaskáraKépKép.........
bár ma én sem vágytam kettecskéreKépúgy látszik ez egy ilyen nap....b is iszonyat volt ma,szégyen,nem szégyen bizony egy pillnatig körbenéztem hogy melyik falhoz vágjamKépKépKépaztán elmentem wc-re tampont cserélni mire bevágtatott és közölte velem hogy "nincs baba?????????????????????"
és annyira de annyira röhögnöm kellett hogy elszállt a bánatomKépde ez csak este voltKép
Vendég

bogárka,
ezt csak neked:most jutott eszembe hogy találkoztam ma egy csajjal aki uott lakik ahol én,velem egykorú és van egy 2 és fél éves meg egy egy éves fia és októberre várja hármaskát a baloghnálKépKépKépKép
erre csak azt tudtam kinyögni hogy drukkolok hogy lány legyenKépaztán elgondolkodtam rajta hogy eret vágnék magamon vagy eret vágnék magamonKépfőleg egy ilyen nap után mint a mai.........
Vendég

Jó reggelt!

Mindent elmondott helyettem Bogárka,az esti hsz.-valKép
Napok óta csak a hiszti,meg a hiszti.Hajnali 6-kor kelés és még a 4.szemfog is...KépÉn már naponta hangoztatom,hogy világgá megyekKép
Na de ma este kirúgunk a hámból,fél év óta először kimenőt kaptunk OrsitólKép

Bogárka:
álomkor nálunk is hetek óta van.Én sem tudom eldönteni,hogy a tavaszi fáradság v. ideje lenne aggódnom???

Zsan:
engem is érdekelne,csak úgy mint Mooset,hogy...?Kép

Kicsi és nagy betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

petergabi

Egy kép arról,hogy mennyire nincs magánál Dorkám mostanság.Felrepett a szemhéja és 3 dudort is szerzett 1 nap alattKép
Kép

petergabi

Sziasztok!

Bogárka leírta a tuti frankót. Hát én is ezt éreztem tegnap!!! Aztán megnyugtattak a barátnőim, hogy mostanában mindenki gyagya, valószínűleg a tavasztól. Most, miután aludtam 5 órát 3 részletben, újra rózsaszínű a világKép

Zsan!
Nem a Lukács Bori száma kell? Csak mert tornáról írtál..... Az övé megvan! (Az Újvári B. szülésznő is tartana tornát???...)

Ancsi, Katus!

Vessetek meg, de én soha nem ébresztettem föl Bazsót enni, még az első időkben sem. 2 hós koráig simán 8 órákat aludt egyhuzamban, és én voltam olyan gyarló, és én is aludtam. Ja, és másfél kilót hízott 1 hónap alatt!!!! Szerintem a méréseknek semmi értelme. Bazsi pl szerintem keveseket evett, de olyan jól hasznosította a tejcit, hogy 4-5 hós korában általában csak 3-4 naponta kaksizott. Szépen fejlődött. Ha meg méregettem volna, hogy mennyit eszik, biztos megijedtem volna. Én azért vagyok kiakadva a dokinkra, mert egyáltalán nem támogatott a szoptatásban, pedig, mint kezdő anyukára, nagyon rámfért volna! Mindig hitetlenkedett, hogy van elég tejem!

Gabi!
Bazsó is kb így nézett ki, amikor az első talira mentünk, jól bemutatkoztunkKép De a lány így is szép!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Pgabi,
Dorka még így is gyönyörűűű! Kép

Bog,
tőlem lehet a kedd, és jó a de. is, akkor majd úgy szervezzük az életet. Így legalább ebédre haza, és lesz hatalmas alvás... naívneet? Kép

Minden "depi" anyukát 1000%osan megértek, nekünk a február volt ilyen iszonyat, mindennap kiabálás, sírás, hiszti, fáradtság... most meg (kopkopkop), mintha elfújták volna az egészet, olyan tündér lett a csajom (is). Ez persze kihat(ott) ránk is a Zurammal, meg úgy általában. Kép
De soha fel nem adni! Most minden nap nevetéssel kezdődik és zárul, és 1000%, hogy a gyönyörű idő is segít ebben, mert csomót vagyunk kint, és a lány élvezi, és utána nagyot eszik, nagyot alszik, így ismét jókedélyű. Angyali kör. Kép
neet
neet

Zuzmó!
reggel gondoltam rátok, hogy vajon éjjel milyen volt. mikor felébred, mit csinál? van trutyi az orrában, vagy csak bedugult?

ancsipancsi

Ancsi!
Köszi! Igazából nem ébred fel, hanem elkezd nyüszögni, forgolódni, és ha nem kelek fel hozzá, akkor elkezd sírni. Mellre kell tenni, és akkor megnyugszik. És egyre erősebb a gyanum, hogy a fogai miatt, csak szerencsétlen módon még beteg is. És nem tudom, hogy az orrában, vagy a torkában van a trutyi, mert az orrából alig tudunk leszívni.

Kép
Kép
zuzmo1

ZuzmoSorstársKép
Már megint leirtad minden gondolatomKép Nálunk is szebb nap virradt ma, sokkal jobban aludtunk, és 7-kor keltünk csakKép
És én sem soha nem ébresztettem fel B-ot azért hogy enni adjak neki... a gyerek szol, ha éhes, sztem is felesleges felkelteni emiatt. Mi sem pontosan 3-4 oranként eszünk, és mi sem mindig ugyanannyit.
Ja, és még ez is közös: engem sem biztatott senki -sem doki, sem anyukám-, (csak a párom), hogy szoptassak rendületlenül... Söt, csomoan zaklattak a hüje kérdéseikkel, hogy biztos hogy van elég tejed??? Brrrrr

KépKép
fibi

Sorstárs!!!
Ugyanez volt nálunk is! A csúcs a teáztatás volt! Miért nem adunk teát a gyereknek? Én meg erre mindig azt mondtam, hogy ő kávézikKép Ja, meg azt, hogy nincs kedvem cumisüveget sterilizálniKép Hú, de rossz anya vagyokKép

Akkor ezek szerint jobban vagy?

Kép
Kép
zuzmo1

Mkatus!
még az jutott eszembe, ha egy hosszabb szopi után babád befal egy egész banánt, akkor nem csupán a hozzátápit kívánja, hanem egyszerűen éhes. Lencsém nagy zabagép, de egész banánt csak akkor tud megenni, ha előtte semmit, vagy max fél deci tejet ivott.

ancsipancsi

Zuzmo,
nálunk a csuklással voltak viták. Kép Hogy miért nem itatom meg teával? Vagy nyalassak vele citromot. Kép
Most ugyanezt csinálják a barátnőmmel is (2 hetes a picurja), de ő se hagyja magát! Kép

Banán nagyon laktató, tudom. Ha nincs még kész az ebéd, én is bekapok egyet, úgyhogy egy babának egy banán szinte egy egész étkezést kitehet. Kép
És hogy hízlal... Kép Kép
neet
neet

Sziasztok Mindenki Kép Kép

Csodaszép idő van Kép csak nincs időnk kiélvezni Kép Kép
Nem tudok visszaolvasni sem Kép így csak röpkén kívánok minden beteg babónak gyors bulást ++++++, meg az anyukáiknak sok átaludt nyugis éjjelt Kép

Fülecském sem alszik rendesen két napja, valahogy éjjel közepére úgy beszötymősödik az orra, hogy enm kap rendesen levegőt és erre felébred Kép Kép most megyek venni egy párásítót, hátha használ... Szerintetek megpróbáljam kiszívni az orrából a szmöttyöt? ugyanis látni nem lehet, hogy van benne valami, csak hallani, amikor levegőt vesz. sterimarral próbálkoztam, de csak csekély eredménnyel..

Neet,
a Zuram tesójáéknál is most született ded, kedden volt három hetes. Csóringer babát csuklás ellen citromlevezik.. Kép nem lehet lebeszélni róla őket
brrrrrr.. Kép
macskanyu

Proone,
ha olvasol minket: megvan még az az albérlet, amit irtal a XXII. kerületben? Ha igen, minket érdekel, melyik utcaban van, és mennyi az annyi? akár mélben is jöhet az info, kösziKép
Eldöntöttem hétvégén, hogy anyoshoz nem költözünk az esetleges épitkezés ideje alatt...

KépKép
fibi

Fibi,

kiderült már, mikor-hol építkeztek-vásároltok? Kép ha igen, publikus? Kép Kép
macskanyu

Zuz,
ismerös, engem a tejpéppel fárasztottak...Kép

Köszi, jobban vagyok, a közérzetem és energiaszintem ismét a régiKép már csak az orrom folyik, de elviselhetö.
És a tegnapi hasmenés hatására megint fogytam, már csak 51 kilo vagyok, ugyhogy megint uj farmert kell beszereznemKép (ösz ota ez lesz a negyedik...)

KépKép
fibi

Zuzmo,
de IGEN, LUKÁCS Bori...
elnézést mindenkitől!!! szóval kaphatok számot???

Juc,
ez jó (mármint cukrászda)...a másik meg kaka...nem baj, az előző képek is még itt tornyosulnak halomban, senki nem akarja albumba rendezni őket...Kép
Én is játsziznék veletek vmikor a jövő héten...

Fibi,
nekem is azt mondták, a második nyugodtabb...most már tudom, h HAZUDTAK!!!!!!!! viszont enyim okosan alszik éjjel!!!Kép csak nem hiszi el, h ő a második...mindig első akar lenni. És leüvölti a bátyja fejét, ha nem az történik, amit ő akar. No, meg az enyémet is...Kép szóval, nem törvényszerű, h a második nyugisabb...

Bog,
LÁTOD, ma SÜT A NAP!!!!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
a lányod annyira, de annyira SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Enyem gyerek megis felebredt este fel kilenckor es masfel orat kellett vele satorozni, mire vissza tudtuk nyomni az agyba Kép igy viszont beadtam az esti antibiot rendesen.

Egyebkent meddig tart egy ilyen kohogos korsag? Mikor kell elkezdeni aggodni, hogy meg mindig nem gyogyul a gyerek? Az antibio hany nap utan kezd hatni? Es nekem mennyire kell aggodnom, hogy nagy pocakkal elkaptam? En semmit nem szedek ra, meg nem voltam dokinal... kene?
moose

SziasztokKép

Végre van egy kis időm Kép

Votiv Kép
Örülök, hogy szegről-végről tűhegyről van valami közünk egymáshozKép Még ha nem is teljesen rokoni...Kép

Indi,
hogy vagytok??? Ha esetleg nem jövök, mert nem lesz netünk, értesíts légyszi Dominó érkezéséről! Kép

Lányok, olyan nagy kupi van itt is, meg az új lakásban is Kép Soha nem leszek kész! Viszont elvileg eljön a nővérem legalább egy hétreKép Ennek nagyon örülökKép És úgy néz ki, hogy kiutazom vele Ukrajnába KépDe nem hagyom itt a lányomat! Ma adtuk be Orsinak az útlevelét. És csak húsvét után jövünk haza, akkor jön ki apa is Kép

Zsanci, Juc,MacsKép
azt hiszem nektek ígértem "otthoni vásár fiát" Mit szeretnétek??? De majd egy tali alkalmával mindenkinek adok valami "otthonit"Kép Persze, ha van külön kérés, akkor hozomKép

Zumzmo,
azt hiszem Te kérdezted, hogy kész lett-e a ruha. Megcsináltam és már el is vitte a csajsziKép Hip-hip-hurráKép

Ancsi,
Lencsi úgy tud nézzni... KépKépKép

Gabi,
DorkádKép GYógypuszit kűldök neki Kép Nem szokta elveszíteni a cumiját??? Az Orsim már egy cumit "elkavart" és nem találomKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi! Dorka nagyon édi, még ilyen összetört pofival is Kép

Moose! Szerintem 2 hétig simán köhécselhet nyuszid, antibio ide vagy oda.
Te meg egyél sok-sok vitamint. Viszont ha lázad is van, szerintem ugorj el a dokihoz.

Szmagdi! Jó utazást nektek!

Zsanci! Bezzeg én előhívattam egy csomó képet, most megint értesítettek,hogy kész lett a második adag. Tesóm céges e-mail listájáról mindnekinek küldettem kódokat, és minden felhasználtam (most számoltam, 19 db, ami 380 képet jelent Kép, de ebből sok megy a nagyszülőknek is)

Apropó! Pont emiatt írok. Van valakinek kedve ma 2 óra körül sagojázni egyet. Mi mindenképp megyünk, kíváncsi vagyok a képekre.

KépKép
KépKép
lindicita

Macs,
Füli baba nehogy betaknyosodjon!!! Nemakarooom!!! Sajnos az O. már második hete folyik a nózija Kép De már bulgatKép

KÉRDÉS: Meddig kell böfiztetni egy gyereket??? Ha álmában eszik, akkor is muszaj cipelni, hogy jöjjön a "böf", vagy alhat vízszintes helyzetben tovább? Hm?

DEN,
milyen éjszakátok volt??? B. jól megbeszélte O., mert zépen aludt a lányomKép
Bálint búlgat, ugye?! Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi! Marha irigy vagyok az 51 kilód miatt. Engem sosem tud ilyen hasmenéses valami megtámadni, pedig rajtam már csak az segítene.
Jól van, csak vicc volt, bár gondolom te nem nevettél rajta Kép

A múltkor mikor Szolnokon voltunk, tv-t néztem Kép, és híres emberek hülye beszólásait mutatták.
Mariah Carey nyilatkozott az aids-es emberekről,és mondta,hogy gogy sajnálja ket,milyen szörnyű betegség, bla-bla, de azért nagyon irigyli a soványságukat Kép

Bog! Látod mennyi sárga szmájli van itt? Remélem a te hozzászólásod is hasonló lesz!
Ha odaköltözünk, nyugodtan átjöhetsz hozzánk ilyen húzos napokon, ott is hagyhatod Petrát, majd Grétivel elszórakoztatják egymást. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Komolyan mondom irigyellek a képek miatt Kép Mi is csináltattunk, de csak 3*20at. És ha nem lenne ez az akció, akkor tuti nem is lenne fénykép. Szerintem hiper- szuper ügyes voltál, hogy kihasználtad az alkalmat Kép Most a nagyszülők is elégedettek maradnakKép

És JUC!!!!Kép KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, HOGY FELRAKTAD AZ AKCIÓS LINKETKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szmagdi! Én este és éjjel sose böfiztettem Grétit, mert mindig be- illetve visszaájult a cicin. Viszont Gréti hason aludt, így ha jött is valami,a pelus a feje alatt felszívta.

Nekem is van kérdésem.
Philips márkájú bébiőrünk van, aminek mindkét része elemmel is működik, meg hálózatba is csatlakoztatható, viszont csak egy vezeték tartozik hozzá, így az egyiket mindig elemmel kell működtetni. Honnan lehetne még egy ilyen vezetéket (adaptert?) beszerezni?

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?