2006.03.12 14:45
2006.03.14 22:05

2006.03.15 09:24
) főnököd van.Ezek után nem várhatsz több megértést ha visszamész dolgozni.És mit fogsz kapni,ha beteg lesz vmelyik gyerek és nem tudsz bemenni dolgozni.Az oviban sem szeretik a náthás gyerekeket,a bölcsiben még annyira sem.
Domi merre volt,hogy róla csak képről kép van? 2006.03.15 11:38

A gyerekek meg örökbefogadtak neki egy fiútigrist az Állatkertben,írtam már?Ez lesz tőlük a meglepi ajándék.Tőlem meg kap egy bordó baldachint a bordó ágy fölé a bordó szobába
Majd lefotózom,milyen hangulatos lesz,remélem

2006.03.15 15:01

Megérdemli, nem? Nem küldte még el a papírjaimat (amit kilépéskor adniuk kell), úgyhogy most hivatalosan is megkértem tőle. Kíváncsi leszek, hogy mit mond rá. Az ügyvéd szerint is teljesen törvénytelen, amit csinált, és mindenképp vágjunk neki!
Egyébként megint nem jutottam el a művházba, de most nem elfelejtettem, hanem programom volt anyummal. Majd legközelebb
Egyszer csak eljutok
De jó, hogy a kocsiügyetek is végre lezárul! Jobb később, mint soha! Mennyi kamatot fizetnek? És mikor fizetnek egyátalán? 2006.03.16 09:54
Kb 18 felnőtt és 4 gyerek.És ez a rengeteg ember mind itt lesz nálunk.Sütök,főzök,szoptatok,takarítok.Jó buli lesz
Na jó,havi 1-2 De ennyi kell!
2006.03.16 13:08
(munkahelyem.....).Nem semmi,hogy ekkora bulit bevállalsz,minden elismerésem!Holnap mi is családi bulizunk,ott 3 gyerkőc lesz,és csak 7 felnőtt,de ez is kész felfordulás...gondolom mi lesz nálatok

Mi meg szombaton a trófea után megyünk még Aratóba is.De persze most gyullad be az ínyem,meg ráejtettem a lábujjamra a távirányítót...Mikor máskor....Csodák Palotájába mennyi most a belépő?Nagyon szeretném én is!2006.03.16 15:55
Ugye örültök nekem?

Hát én kész voltam, úgy leugattam, szegény szülinapos meg csak kérdezgette, hogy milyen tortát?Szóval ezt nem valami profin bonyolították!De remélem nálatok nem lesz baki
A villanyt viszont tényleg leoltják olyankor
Már kinéztem magamnak
pár év múlvára, ha apát lecserélném egy fiatalabbra
Ügyike legyen ám!De. mentek?Mert akkor du. megírhatnád mi volt!
Naggyon ügyike vagy, tele energiával
De hála istennek nem nekem kell pörögni, csak vendég leszek
az oan kényelmes
Mondjuk sütit én is sütök, de azt is csak kényelmesen előző nap!
;)Jó ez csak poén volt, de tényleg voltál az orvosodnál?Vagy most neked ki is voltaképp a dokid?
Kis nosztalgia! 2006.03.16 18:02
2006.03.17 17:52
Olyan dilis vagyok.Nem voltál a címlistámban,de az nem jutott volna az eszembe,hogy megnézzem a profiloda
Pótoltam a hiányosságokat.
2006.03.20 13:41
Aranyos ez a kép szerintem is
Most én vagyok dögrováson / torokfájás, köhögés, nátha/, de amúgy felőlem bármikor
Nagyon tetszett neki, Gergőnek kicsit fárasztó volt szerintem, de nem panaszkodott
2006.03.21 10:52
... 2006.03.21 11:12
Munkahelyemre föltelefonáltam,holnap állítólag mehetek a gyes-t intézni,remélem nem újra fölöslegesen...2006.03.21 15:18
Alíg lehet ilyenkor megfékezni.
Ez volt az első, így gondolom ő is meglepődött, meg én is!Aztán gyorsan kiszaladtunk a Dr. nénihez, pont rendelt, hogy azért lássa, és mondjon valamit, mert én ettől a foéyamatosan elhúzódó hányástól voltam megijedve.Ja, és persze pont anyós volt vele, mert ugye én tegnap voltam a kórházba!Így ő vigyázott rá. Szegény, az meg ki volt akadva, hogy pont nála történik ilyen!De valószínű gyomorrontás féle volt, így este már nem evett, de ma már hála istennek kutya baja.Ma csak rossz!
Azért drukkolok
Neked pedig jobbulást
De azért csak megnézem
Örülök, hogy jól vagytok, a következő talin már jó lenne veled is személyesen megismerkedni

Vagy ez valami titok tali volt?

2006.03.21 16:45
Olyan kis kuckós,olyan jó lenne néha ilyen kis kuckóban aludni
Dóri is úgy szereti az emeletes ágy alját,olyan hangulatos neki a kis rózsaszín függönykéjével,állandóan megy be magától.Simán elalszik a helyén magától,mese meg puszi után,nem mászkál ki,nagy szerencsém van vele.Viszont ő is nagyon hisztis,tör zúz mindent.Sétálni meg egyszerűen hadművelet vele,mert babakocsit hónapok óta nem használunk,egyszerűen nem ül ble,max.egy tescós bevásárlásnál,de ott se nagyon már...És csak magától megy,ölbe sem veheted,a kezemet alig fogja meg,ha úton megyünk át.Így egy rohanás az egész.Ha jobb kedve van,akkor szépen sétál mellettem,mint egy kis barátnő,de ezt előre nem tudom kiszámítani nála.És ha a bátyóval összefognak,akkor aztán itt minden csatatér
2006.03.22 16:07

Közbe mondogatja, hogy séta séta. 
Levettem róla a pelust akkor már a kakát is mondogatta, ráültettem, de nem akar még igazán maradni, fölugrálgat róla, és élvezi, hogy pucccccér a kis s....e
Aztán eredmény hijján, visszaadtam a pelust.De talán már kezdődik valami. Nyáron azért úgyis szeretném, de az az igazi, ha magától is akarja.
nem is csoda, hogy jólérzi magát

Átküldöd még 1*, vagy már tárgytalan? 2006.03.22 16:11
2006.03.22 21:49
Aranyos vagy, köszi! Eszti egy tünemény, ahogy alszik. Kis angyal
Összesen majdnem harminc anyuka volt a babájával! Az őszi babás topic talija volt ez, persze tudjuk jól, hogy Floci Andrisa nyári, de nem ő volt az egyetlen nyári baba! És tök jól jött ki, hogy megismerkedhettem Flocival, hiszen itteni talin még nem volt szerencsém résztvenni. Majd pótolunk, az idő is egyre jobb, és Gergő sem újszülött már...
Tényleg mi újság? 2006.03.22 22:21
Na gondolhatjátok.A víz kiver azóta is. Kb 180-190 gyerek megy a héten felvételizni és csak két osztályt indítanak.(52-56 fő)Eredményt kb egy,másfél hét múlva tudjuk meg.
2006.03.23 10:36
2006.03.23 13:32

2006.03.23 13:46

Főleg,hogy időközben kiderült,ő is pedagógus,és szülés után derül ki,nem minden olyan,mint amilyennek megálmodtuk az elveinkkel...Jaj,Kriszti,már megint milyen pikírt vagy...

2006.03.23 16:26

Egyetértünk abban amit írtál, ugyhogy mégegyszer nem ismétlem, véleményem ua! 
Vagy szégyenli bevallani, hogy sokmindenben nekünk volt igazunk, és már ő is rájött mert időközben megszült, és szembesült a dolgokkal!Na, erről ennyit, végülis mindegy mindenki oda, és annak ír ahova akar, és aki szimpatikus neki!
kivéve, ha valamelyik gyerek nagyon találékony
2006.03.23 16:45
És a beszámolóért is!Nem akartam tolakodó lenni, hogy ti hol találkoztatok, csak nem emlékeztem, hogy meg lett volna beszélve tali. De akkor azért mert a másik topikban meg lett beszélve
De az tök jó, hogy ennyien voltatok.
Ez csak szoktatás kérdése, de nem kezdek bele ebbe a "kényes"témába. Nem szeretnék senkivel újra vitát, mert az előző hozzászólásomban már vázoltam, hogy milyen egy gonosz pedagógus anyának lettem lehordva!Az altatás miatt. De nekünk naon bejött, és azóta is jól működik, hála istennek.Többen mondták még azt, hogy de jó neked!mint azt, hogy de rosszul csináltad!
2006.03.23 19:01
2006.03.24 16:18
. Hamarabb ki kellett venni ezért a varratokat, és antibiotikumot kellett szednem, de már szerencsére megszűnt minden fájdalom, és ha minden jól megy, júliusra becsontosodik a műgyökér, és kinő az új 6-os rágófogam 
.
... 2006.03.24 17:10
De jó, hogy jöttél egy kicsit.Örülök, hogy jól vagytok.A következő talira jöttök, ugye?
Szomorú, de valahogy nincs kitartásom. Pedig ezt tényleg nem nehéz betartani, csak nálam ott kezdődik a baj, hogy ami kötelező.......az valahogy nehezen megy!
!
2006.03.25 18:26

2006.03.27 12:09

2006.03.28 07:32
2006.03.28 14:22
Sehol senki. 
, du. meg már csak itthon a kertben van egy kis játék
Nagyon megszerette a csúszdázást, tavaly ősszel még nem annyira jött be neki, de most.....lóg a nyelvem úgy futhatok utána, mert ugye fölmászni még nem tud egyedül, így velem együtt mászik,aztán rohannom kell a csúszda aljához, hogy el tudjam kapni, mert már csúszik is
Tegnap du. meg játék helyett ő is beállt nekünk segíteni a kerti munkákban
annyira aktív volt, hogy kivette apja kezéből a lombseprűt, hogy majd ő segít neki leveleket seperni
Édes volt, és nagyon élvezte.Azt vettem észre, hogy többet is alszik amióta így ennyit kint tudunk lenni.Jó is a mozgás
De ízlések, és pofonok. 
után vagyok.Itt pihizek a gépnél.
Mármint sportkocsi amivel közlekedni is lehet. Ugyanis visszaadtam a sógornőméknek, mert tőlük kaptuk kölcsön, de szeretnénk venni egyet.Csak még nézelődöm