A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
B elégedett?!?! Hát akkor miért szaladt be utánad az illemhelyre, hm?! Kép Kép Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi, Den!!!Kép
Hol lehet ilyen sárga kacsát kapni??? Én a Tuskóban csak kéket és zöldet láttam Kép Az meg milyen??? Kép
Egyszer láttam sárgát, de az baromi kemény volt. Ilyen puha gumis a tiétek??? Én olyat szeretnékKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan!

gyerekeket hozzál elsősorbanKép
Hétfőn-szerdán foci van,akkor max.5 után tudunk menni.De kedden,csüti,pénteken csak ebédig van Soma így már délutáni alvás meg miegymás után akár 4-kor is Kép lent tudunk lenni.
És van a Bártfai gyerek rendelő mögött egy új játszótér,most az a menő.Kép

Juc
20170114224602

Den,
nem a norbi miatt!!!Kép azt nagyon ritkán eszünk. Viszont van egy örökmozgo fiam, aki éjjel sem hagy pihenni, sztem ennyi elég (nálam) a fogyáshozKép

Juc,
kösziKép
Nálad is alacsonyabb vagyok, régen is 51 voltamKép

KépKép
fibi

ha valaki lemarad a DM fotókról:

"AKCIÓS fotórendelés FÉLÁRON egy hónapig!

2006. március 24. és 2006. április 24. között pedig FÉLÁRON rendelheti meg hagyományos és digitális felvételeinek elkészítését az Auchan áruházak
mindegyikében és természetesen a www.auchan.hu honlapon."

ancsipancsi

Ancsi,
kösziKép
mi is a zuhiba tesszük a kiskádat, mivel nincs is nagykádunk (MÉG)Kép
de most is hivott egy érdeklödö a házra, csak elviszik lassanKép

KépKép
fibi

Mása Kép
A mienk nem gumis, hanem keményebb, de B. imádja. Nem tudom hol lehet venni, mert mi ajándékba kaptuk Bálint-napra. Ha akarod megkérdezem.

Fibi Kép
Norbi csak vicc volt, tudom, hogy mi az igazság, mert nálunk is így megy, pedig B. még nem is jár.
Mikor utaztok, holnap? Csomagolsz már?

Kép
Kép
denizsa

Deni,
akkor joKép
mi is ajandékba kaptuk a gumi kacsánkatKép
Majd B délelötti alvása elött indulunk, ugyhogy ráérek csomagolni reggelKép Már akkora rutinom van, hogy kb félora alatt pikk-pakk bedobálom a cuccokat a böröndbeKép

KépKép
fibi

Bálinton ma kiütött a tavaszi pörgés... elöször kiszorta az összes szezámmagot, és széthordta a lakásbanKép
utána eltörte anyukám csatos üvegét, de ugy hogy elvágta az ujját (életében elöször!) 3 helyen isKép Sima salvequicket tettem ra, az jo, nem??
Nem hallottam a porszivo zugásátol az üvegek koccanását, ö meg meg sem nyikkant a vérzés miatt... igazi hösKép

KépKép
fibi

...ugyhogy kiviszem az udvarra, hátha kiszellözik kicsit a feje...Kép

KépKép
fibi

jóóól hazaértünk a sétából Kép Kép Kép

Másenykám,Lelkecském Kép
nem azért, mert ellenszolg.-nak szánom, hanem mert jólesik örömet okoznom Kép (ha tudok) Kép Kép
egyébként meg köszönöm Kép
Kép

Gabi,
Dorka -lány egyre gyönyörűbb Kép Kép

Ancsi,
nehogy elszalassz egy ilyen lehetőséget, mint Gigi Bálintja??!!! Kép Én a helyedben azonnal lecsapnék rá Kép Kép

Gigi,
szívom, ,meg fújom, meg mától már párásítom is, oszt meglátjuk.. Kép Kép optimista vagyok Kép

Kép

Macsek
macskanyu

Fibi Kép
Szegény Bálintod! Kép Tényleg igazi hős, ha még csak nem is sírt! Kép

Bálint fiam felébredt 4ésfél órás alvásából, úgyhogy végre mehetünk sétálni!

Kép
Kép
denizsa

Mi sárga gumikacsát a brendonban vettünk, kettő különböző méretű bolt egy csomagban. nem is volt drága, és összenyomható, lehet spriccelni veleKép A tescoban meg vettünk felhúzhetós békát, úszik a vízben, nagyon klassz,(bár Bazsó mindig ki akarja tépni a mozgó lábátKép) és occsó tesco-s játék! Volt bálna is, az is úszik!

Bálint nagyon kis elevenKép Szerintem mindegy, hogy milyen ragtapaszt raksz rá, biztos jó! A kis hősKép
És te képes vagy elutazás előtt porszívózni?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Figyuzzatok mit kreáltam az előbb Kép

AGGYÁ KAJÁT, AGGYÁ KAJÁT, AGGYÁ KAJÁT!

Kép

ancsipancsi

Ancsi Kép Kép Kép Kép
macskanyu

Délutáni torna:

Kép

ha kell vkinek ilyen a gyerkőcéről, vagy a progi, akkor szívesen segítek!

ancsipancsi

Csak gyorsan:

Ancsi: ááááááááááá ez tök jó.

Mása: Sárga kacsa: én az Auchanban vettem ilyet: kacsacsaládnak hivják (mondjuk elég csonkacsalád, mert csak anya és gyeremeke, szóval nem tipikus családmodell) és 250 pént adtam érte. Szívesen adok belőle, mert én viszem bizniszelni :-) hehe, persze neked beszerzési áron, miért is ne annyiért adnám, hiszen kapható is még az okenban ennyirét.. szal ha érdekel:-))

Den: nem jelenkezel, pedig mennék veled sétálni. már smst is irtam. feketelsitán vagyok nálad?

Gabi: lánykád édes.

Én elektroworldben hivattam elő képet, de lehet rossz vásárt csináltam, na most már mindegy. www.ellenallhatatlan.hu itt van az ő akciójuk részletei. Én már nem tudom követni, hogy melyik a legjobb.

Help mííííí: szeretnék egy jó porszívot, de 200ezerért, olyan legyen, ami nem k...a nagy és nem kell vizezni, viszont megszűri a port rendesen, és nem több jön ki hátul mint amit beszív. Hú ezt most jól leírtam.Köszi ha tud valaki segíteni. Rohannom kell mert egy bűzbomba van mellettem.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose!
Köszi a segitséget emil: starkeszter@hotmail.com

chesti

Johi,
mi most vettünk a media marktban porszit, bár ez egy pici darab, de légszűrős és porzsák nélküli. A mienk boman márkájú, elég noname, de jó és nem porol. Kicsit drágábban van hasonló bosh, meg samsung, meg LG, amikről szintén nagyon jókat hallottam.
macskanyu

Ancsi:
még ha autózott volna Dorka...Kép
Szimplán neki szaladt az ajtónak.Kép
Egyébként van egy babakád álványunk is,de annyira hajmeresztő volt már benne a csaj,hogy próbáltuk a legalacsonyabb megoldást kitalálniKép
Nagyszerű ez a"babatorna"KépKépKép
Én kérném a programját,ha lehet.

Mása:
nekünk kemény,tesco-s kacsánk van.Mondjuk legalább sárgaKép

petergabi

Ancsiiiii,
ezen szétröhögtem magamKépKépKépKépKép

ZuzKép
nekünk is felhuzhatos kütyü van, csak rákKép
PorszivozniKép csak a kisfiam által kiszórt szezámmag (és az eltört üvegdarabok) miatt kellettKép amugy nehogymá' utazás elöttKép

KépKép
fibi

Johi,
te nyelvujitoKép
oken meg tusko rulezKép

KépKép
fibi

na, eltört üvegdarabok nemis értelmes...
vagy eltört üveg darabjai, vagy törött üvegdarabokKép
hu, de kipihent vagyokKép meg szörszálhasogatoKép

Fibianyelvtanár

KépKép
fibi

Ancsi Kép Lencsi-képek szuperek! Hogy Te mit ki nem találsz! Kép

Johi Kép Hívtalak, hogy mi volt, sajnálom, h ma így alakult, de jövőhéten bepótoljuk!!! Pl. megheccöljük azt a babahintát. Jó bizniszelést holnap!!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi! Szuperek a képek! Kép

Hozzátápis tudományszerzésben tudtok segítni? Kép
Arról van szó, hogy a Picicica már eszik 100 gnyi gyümit, így jönnek a főzik. Abból még csak 10 kanálnyinál járunk, szóval az elején. Az lenne a kérdésem, hogy egy nap csak egyszer kapjon hozzátápis kaját, vagy tízóraira gyümit, ha kéri, utánna szopi, délben pedig a főzi, és utánna szintén szopi? Ti hogy csináltátok?

Köszi!
mkatus

Sziasztok!

Igen, a mai nap már sokkal sárgább!!! Kép
De ahogy Jucus mondta a szagojában, amikor összefutottunk, a "tavaszi zsongás"-nak még nincs vége....

Gigi!
Lehet, hogy ismerem a lányt akiről írsz! Kép Nem Olivér és Benjámin (vagy valami hasonlók) a két fiú és vöröses hajó lány? ha ő, akkor többször ültünk és vártun kegyütt Balogh rendelőjében Kép

Zsan!
Na, hát nálunk az úgy van, hogy Doni sokkal alkalmazkodóbb, többször és jobban elvan magában, mint ano Petra....DE már ő is kezdi kimutatni a foga fehérjét...szóval kezdi leüvölteni az anyja és a nővére fejét!!!!! De nála (remélem) okosabb leszek, és némileg megpróbálom majd letörni a szarvát Kép (na nem teljesen, csak picit Kép), mert megőrülök, ha 2 év múlva ugyanezt adja mad elő mint most Petra és pluszban hozzáteszi azt a hatalmas fizikai erőt is, amivel már most bír Kép

És a hasmenés nálam is jó fogyókúra volt Kép...legalább ennyi haszna legyen...de ha Fibi súlyán ennyire meglepődtetek, akkor le sem merem írni, hogy mennyi az annyi (na jó, nekem a magasságom is megvan hozzá Kép)...de a lényeg, hogy a Petrával való pocakosság kezdő súlyánál vagyok Kép

Na, megyek azért pörögnek ma is...este jövök Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

HalihóKép
MacsKép Köszi, ez annyira kedvesKép Épp most néztem egy filmet a veresegyhézi mackómenhelyről - képzeljétek, van 30 mackójuk, nagyon jó fejek, alig várom, hogy miénk kölkeket majd oda elvihessem mackónézőbeKép

JohiKép 200 ezerért akarod a porszívót??? hát annyiért már magától kitakarít, nem? igaz, én nem vagyok járatos az árakban, de egy kicsit sokallomKép

MásaKép Csak azért mondtam, hogy tudd, vészhelyzet esetén ide lepasszolhatod a csemetét bármikor. Nem is érdemes ezt hosszabban rágni, tudod úgyisKép És én szívesen kérnék tőled bármit, csak nem ismerem az ukrajnai finomságokat...

ZsanciKép Nekem van egy 20 képes kódom, de nem sikerült sajnos képeket csinálnom a családról, és ma éjfélig lehet csak feltölteni a képeket, úgyhogy szívesen átküldöm neked - akár MSN-en is.

Hihetetlenek a történetek doktorokról és védőnőkrőlKép Miénk gyerekorvos is állandóan tápszert ír fel, ha van tej, ha nincs... persze nem kell azt feltétlenül kiváltani, ugyeKép

AncsiKép Haláli ez a mozgófénykép, hgoy csinálod?

Mindnekinek szépséges délutántKép

indianyo

Bog,
azt láttam, hogy nagyon-nagyon soványka vagyKép gondolom, 50 alattKép
én 157 cm vagyok, de magasabb, mint MadonnaKép

KépKép
fibi

Indi,
a mackokrol hallottam már, itt van 5 km-re, de még nem jutottunk el... Mielött elköltözünk, mindenképp meglátogatjuk öketKép

KépKép
fibi

Katus,
mi eleinte csak gyümölcsöt adtunk neki napi 1-2x, aztán szép fokozatosan a fözeléket is beiktattuk, aztán meg már mindentKép

KépKép
fibi

Fibi!

És egy nap egyszer kapott?
mkatus

Fibi!
Én 5 cm-vel kevesebb Kép...és igen 50 alatt Kép

Indi!
Macifarmon voltunk tavaly ősszel! A macik tényleg édesek, főleg amikor a méter hosszú fakanalakról nyalogatják a lila nyelvükkel a mézet (direkt ott kapható fakanál és méz Kép)...de erről volt itt akkoriban egy vita, mert talán Jucnak durva élményei voltak Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

BogárkaKép Sajnálom, ha valakinek durva élményei voltak a mackókkal kapcsolatbanKép Nem is akarom a sebeket felszakítani) Nekem az tetszett nagyon a filmben, hogy nem akarták őket a filmben Micikackónak beállítani a mézesbödönjével, hanem a maguk valójában mutatták - ragadozónak, kedvesnek, bumfordinak, szomorúan elhagyatottnak és dominánsnak. A filmben nem láttam ezt a mézesknalazást, inkább a szomorú sorsokra helyezték ki a dolgot - mármint a korábbi szomorú sorsra (többnyire cirkuszi medvék, akik egy szűk ketrecben élték le az egész eddigi életüket és sose láttak másik medvét korábban.
Mondjuk kisgyerekeknek lehetnek félelmetesek ezek a hatalmas jószágok...

Az 50 kilós testsúly számomra értelmezhetetlen, azt hiszem, általános iskolában voltam annyi Kép

FibiKép Ha másért nem is, egysezr élőben látni őket biztos klassz leszKép

indianyo

Macifarm>igen,mi pont belefutottunk a kajáltatásba ami nem más volt mint fehér nyuszikák.Fura helyzet volt.

Viszont mostmár belépőt is szednek!

Incredimailem nem müködik tegnap óta,valamiért a freemailről nem jönnák át a leveleim rá.Valaki tudja a megoldást vagy kérjek telefonos segítséget?Kép

Juc
20170114224602

Johi,
egy kacsafamily-t kérnék szépen, persze, ha marad a bizniszelésbőlKép Ha nem marad, sebaj, akkor veszek az okenbanKép
De szeretnék kérni kölespépet is, ha lehet.

Indi, akkor majd bízd ide magadKép Kapsz valami finit Te is Kép Egyébként kint vannak nagyon jó sörök, hallod Neet, és külömböző halféleségek Kép
Na meg persze a vodka! Kép Kép Kép CSak abból nem engednek 1 liternél többet a piszkok!!! De majb jól eldugom Kép he-he

Ancsi,
tetszik amozgóképKép, fóleg Aki rajta vanKép

Bog,
nagyon örülök, hogy sárgább a napod KépKépKép

DenKép
én attól félek, hogy a kemény sárga kacsával fejbe vágja magát Orsim, mert állandóan hadonászik fürdés közbenKépKép

Mkatus Kép
nekem a hozzátápi változatosan ment Kép De mára rászokott arra, hogy ebédre(tuti) és este(néha) valami főzeléket kap. közben , ha éhes kap gyümit, de azt nem mindíg kéri, így marad a tápszer/tejcsi. Este, ha nem eszik főzit, akkor kap rizspépet vagy valami más laktató papit Kép

ÉÉÉÉÉS én is 50kg vagyok!!!!, ha levonok a súlyomból huszonkettőt KépKépKép

Nem is tudtam, hogy van ilyen macifarm. Majd meglátogatjuk őketKép

Most húzok, mert mingyá' jön a zuram a következő adag cuccért.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
Fehér nyuszikák?!?!?! JAJ Kép
Természet törvényei vagy mi a csuda KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nemááááá, szegény fehér nyuszikKép akkor nem biztos, hogy elmegyünk...Kép

Bogárka,
nem gondoltam, hogy ennyivel alacsonyabb vagy nálamKép aszittem, kb egyformák vagyunkKép

Katus,
igen, irtam is, hogy eleinte csak napi egyszer, néha kétszer.

KépKép
fibi

Macifarm ezek szerint jó annak, aki utálja a fehér nyuszikat. Kép

Ancsi,
nekem kicsit gyors a lányod, de azért nem rossz.

Puha sárga kacsa rulez, olyan, ami anyuka viszi fiát? Kép
neet
neet

sziasztok
Indi, ha tényleg nem kell, akkor dumájjuk meg msn, csak msot altatnom kell, igy 9 előtt sajna nem leszek. Majd zavarhatlak???

Juc,
kedd csüt jól hangzik, 4-re én is oda tudom magunkat varázsolni!!!! És menjünk a rulez játszira!!!Kép

BOg,
én meg sem próbálom letörni a szarvacskáját, mert még eltörik a kezem...KépKép
vagy leharapja...Kép

majd még jövök később!!!

sárga nap!!!Kép csak apámék ne jöttek volna...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZsanciKép persze, majd rezgess meg, ha nem reagálok!

indianyo

Ezt a szektának küldöm, mint lázadó tag képviseletét. Eszter annyira nem várja ki, amíg megkapja a falatot, hogy inkább leeszi a tányérról. Na, jó.. ez egy süti.. de akkoris! Kép

Kép
neet
neet

Juc!
Azt hiszem Donit is ki lehet húzni a szekta-várólistáról Kép...ma úgy tűnik visszajött az étvágya Kép...ma kétszer is evet gyümit, egyszer főzeléket, estére meg csipegetett a zsemléinkből Kép Szóval hátha mégis lesz legalább egy jól evő gyerekem!!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet,Bogárka!

Ezt már szeretem,lázadó ifjúság!
Egyébként látta valaki a Dühöngő ifjúság című darabot a Pestiben?Botrányos volt szerintem bár ez jó aok éve volt már!
Ez csak úgy eszembejutottKép

Incredimailomat megcsináltam,nagyon ügyesnek érzem most magam!

Zsan!

Ok,játszit még konkretizáljuk!

Jucakiszerényis!Kép
20170114224602

Sziasztok!

Neet, mintha kicsit türelmetlen lenne a lánykád.Kép

Ancsi, turbó-tápizod Lencsét? Kép

Most ennyi sikerült reagálni, megyek kreálok vmi papírmunkát.Kép
zanza

sZIASZTOK!
Megjöttünk a sagojából. Hát nem volt közel, szegény Grét már kicsit unta hazefele az utat. Persze a fotók fele nemis voltkész, hiába küldték az e-mailt. Meg a csaj is egy kicsit bumburnyák volt, így én is besegítettem neki a keresésébe, mert az ő képességeit kicsit meghaladta a dolog, főleg, hogy néhe betoppant egy-egy vásárló is, na akkor meg még be is szólogatott nekik.
Viszont mire hazaértünk,a ház előtt állt a csillogó-villogó új kocsikánk, de apának nem tetszett az ötletem, miszerint ő vigye Grétit aludni, én meg kipróbálom, mert marha büszke volt, hogy még csak 27 km volt benne.

Neet! Édi sütikostolód van Kép Imádom ezt a sütit, és a családban csak én tudom profin elkészíteni.

Ancsi! Nagyon klassz a kép, hoyg csináltad? Csinálsz nekem is?

Nekünk is van kiskacsánk, mi a Corában vettük, de ez olyan, hogy van egy nagy anyahajó kacsa, amin van 3 kis kacsa, amik puhák. 2 garnitúránk is van, egyik Szolnokon,másik itt.

Csak ezt a kacsásat találtam:

Kép

Meg mellette ezt, ami az egyik kedvencem:

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Gabi! Hihetetlen, hogybe tud aludni a lányod?
Nekem egyszer Gréti evés közben, kajával a szájában aludt el:

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Neet Kép
Mohó Eszter nagyon édes! Mást is ilyen szívesen eszik, vagy a süti a fő kedvenc?

Lindi Kép
Gréti gyönyörűséges, és a kajában kidőlt kép nagyon tuti!

Ha már fürdésről és kacsáról van szó, akkor itt az én kedvencem:
Kép

Na most már L aludni, jóccakát Mindenkinek!

Kép
Kép
denizsa

Den!
Bálint milyen nagyfiú már ezen a képen!!! Kép

Lindi!
Annyira gyönyörűek Gréti szemei!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

CSak csodálom a sok pancsoló huncut, csillogó szemű kismanót!KépKép
zanza

Zanza,
milyen papirmunkát? a suli miatt jössz ilyen ritkán?Kép szerdán is irtam Neked, de nem reagáltál.

Lindi,
Gréti szemei valami hihetetlen világos kékekKép mintha valaki festette volna öketKép
És végül melyikötök probálta ki az uj verdát?Kép

Den,
ezt a képet mintha már láttam volna valaholKép

Neet,
EsztiKép Hu, ez a süti egyik kedvencem, anyum csinálja a legjobbanKép Holnap meg is rendelem desszertnekKép

Ja, igen, holnaptol megint nem vagyok egy hétig, will be in Baja, hiányozni fogtok!Kép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?