Junko: hisz itt vagyok, mikor is irtam, ma de. vagy tegnap? Mar nem emlekszem de nem mentem el csak sok dolgom van ez az egyik, a masik meg hogy igyekszem nem gondolni a temara es ha allandoan a topicot olvasgatom akkor valoszinu hogy allandoan edi-bedi, tundi-bundi kisbabak lesznek elottem
Amugy helyzet nalunk:
14. napon vagyok, 11.-en volt szex es nem merem a homet majd a kov. ciklusban de ma reggel kivancsisagbol megmertem es 36.8 volt ami azt jelenti hogy vagy ma vagy holnap van pe-m ami ugye megint azt jelenti hogy lehuzhatom ezt a ciklust is a vecen.
Most mar tenyleg keresek egy jo kis tanfolyamot es igyekszem kikapcsolodni.
Megint olyan maganyos vagyok hogy csak na, nincs kihez szolnom, mar ugy megszoktam hogy
otthon mindig volt velem valaki utana meg itt voltak a vendegek. Nem akar senki nyaralni jonni errefele?
Kaki tema:
En vilag eletemben szorulasos voltam, sajna mar egy eve van egy repedes a vegbelemen es mindig csak huzom, halasztom de meg kell operalniuk es en ugy felek tole, bar tudom hogy ez egy semmiseg de megis ...
Volt valakinek hasonlo? Kriszti Te tudsz errol valamit? Bocsanat lanyok, hogy nem irok mindenkinek de tenyleg nem tudom hogy most mi is zajlik itt a topikon, annyira nem tudom kovetni, bocsi, bocsi, bocsi ...
Igyekszem majd bekapcsolodni!