Jöhetek még én is????

Na szóval, én is úgy vagyok mint a Szani, olvaslak titeket, mindig akarok is reagálni egy-egy feltett kérdésre, de mire kicserélek egy pelust, már valaki válaszolt is, mire a másikat, már megint lett 5 új hsz..... de azért örülök, hogy így pörgünk
Mi is jól vagyunk. Nagyokat sétálunk végre (itt a tavasz, teregetek az erkélyen (Timi

). Mindenki megcsodálja ezt a két gyönyörűséget (persze nem csoda

) A Panci hihetetlen miket művel, annyira édi. Négykézláb himbálja magát percekig, tolat rák módjára hátrafelé, forgolódik. Na ehhez képes Zsombikánk ezerrel vigyorog, megfontoltan mozog, mondhatni inkább egyhelyben elvan

. De ügyi ő is, mert gyönyörűen ki tudja magát nyomni, csak kis lusta. Asszem ha nem egymás mellett lennének, nem is lenne olyan vészes - így azért jelentős a különbség a két gyerek között. Végülis 2 teljesen más emberke. Persze mindenki hasonlítgatja őket, állandóan kérdezik, hogy a Zsombinak is van-e már foga, stb.
Nikosz

a babáid gyönyörűek, örülök, hogy az alvás is kezd megoldódni. Óriás combok itt is vannak, Zs már több mint 8 kiló!! (brutál nehéz!)
Szanikám

Nemár, mi az hogy dagi??? Bolond vagy! Na mikor mehetünk? Anyukád jól van? Mellesleg köszi, már épp írni is akartam az Andinak, hogy persze csak az én koromat írta át
Stellus

, szupi hírek. Hát akkora pocakkal mint neked, már én sem bírnám egykönnyen. Én is kivoltam már a végére, de utólag köszönöm Dévainak, hogy nem sajnált meg a nagy sopánkodásom közepette és csak a 39. héten szültünk. Nekik mindennap kincs odabent, hidd el!! Csodálatos lehet hüvelyi úton megszülni őket, én nem mertem igazán bevállalni, persze nem miattam, hanem miattuk. Különben a lényeg, hogy az A baba beforduljon, a második bébi lehet faros is! Kitartás és mindenképp írj ha van valami!!!
Gigi, drága

Hogy van Oli? Annyit gondolok rátok! Remélem már nincs baj, és ez a krupp is abbamarad örökre! Köszi kérdésed még a múltkor! Jól vagyunk már, a Zsombit be is tudták oltani végre.
Diám

Gondolom Domit haza sem lehet hozni a játszóról mostanában!!
Réka

Hihetetlen, hogy semmi tüneted (?) az álomkóron kívül. Én ilyenkor már bőszen ölelgettem a wccsészét

Kívánom maradjon is így. Ja és én is azt a könyvet vettem meg. Ki is olvastam amíg dekkoltam odabent...
Roxalka

, nagyon nagyon sajnálom.
Somerset

(hú, mindig somerset maugham jut rólad eszembe), nagy gratula, kitartás az UHig!
Zizzy

hurrá, mindjárt kezdtek, lesz nagy pörgés!
KAtám

ügyi vagy, hogy egyszer s mindenkorra lerendezted ezt a főnököddel. Tuti én is bőgtem volna. Mindegy, lényeg, hogy most a tüszikéidre koncentrálj!!
Seszi

Akkor holnap? Nagy drukkok!
Hajnikám

Szavadon foglak!!! Gyere, ne csak ígérd!!
Tudom sokmindenki kimaradt: Vanda

, Wish

, Farkasok

, Timi

Melba

(gratula a babához), Loihi

(gratula a kukishoz) Ági

, jaj Inari

ki ne hagyjalak, puszi a pocakodra!!! Anna

, Grillázs

, Lavy

, Póci