Sziasztok!
Na, végre idejutottam, és most nem szabadultok tõlem
JUDIT,
na, most jól megijesztettél! Mert - ha addig nem jön össze a baba - akkor augusztusban rám is HSG vár. Fájdalmas volt? Mert volt olyan, aki azt mondta, hogy az volt. Bár lehet, hogy egyéni fájdalomküszöb kérdése is. Megkérdezhetem, hogy milyen "darabok" jönnek belõled? A kontrasztanyag, vagy valami "más"? Bizz benne, hogy jó hatású lesz a HSG, ahogy Doris mondaná: a beavatkozás után sokan lettek rögtön babásak, ez azért jó kilátás

.
ZSUZSU,
bár nem olvasod, csak holnap, de azért kivánok Neked egy nagy kalappal

(ez a Kárpát-medencényihez képest kevés, de sajna csak "ennyi" telik tõlem

) Majd ird meg, hogy sikerült!
MARCSI,
kicsit nehezen megy a gépelés keresztbe kulcsolt ujjakkal, de azért igyexem

És akkor mér nem beszéltem a járásról
ENI,
de szép kutyid lehet, én is nagyon szeretem a kutyákat, macskákat, a gepárdokat, a delfineket....
Ami a férjecskédet illeti, hát nem egyszerû kiigazodni a férfiemberen, más kerékre jár az agyuk, hiába. Talán Moni taktikája célravezetõ, mit gondolsz? Nekem szerencsém van az én férjurammal, elõször egy picit õ is berzenkedett, de miután megtudta, hogy a sógora is túlélte, azóta nem problémázik rajta, vagy legalábbis nem mondja. De lehet, hogy majd finoman puhatolózok nála, hogy mi a helyzet a buksijában

Sõt, annyira érdekli a dolog, hogy reggelente (ha nem rohanunk borzasztóan és emiatt elfelejti) rá is kérdez, hogy mit mutatott a hõmérõ? Aztán mikor mondom neki az értéket, akkor okos képet vágva bólint, és kb. 3 perc múlva megkérdezi, hogy az mit jelent

De legalább õ is foglalkozik a kérdéssel, és ezért nagyon szeretem
TÜCSI,
Mindent bele!

Nagyon kellene már egy zebrás leányzó, akit a többiek követni tudnak
EDELWEISS,
jól emlékszem, hogy ma mégy punctio-ra, ugye? Drukkolok, hogy minél több tüszõcskét le birjanak szivni, aztán pedig pénteken ET, hú, de izgulok, hogy sikerüljön!
SIEN,
hát én nem tudnám titokban tartani a középidõmet, több okból sem. Egyrészt párom fent irt - nekem roppant jólesõ - érdeklõdése miatt sem, másrészt mostanában a félidõben hol egyik, hol másik oldalam olyannyira szurkál, hogy idõnként bizony fintorokat vágok hozzá, amik nem kerülik el a figyelmét. Remélem, nálad bejön a taktika, és egy roppant "spontán" akció után már hipp-hopp Te is zebrás leszel

Amúgy le a kalappal a határozottságod elõtt, én biztos sokkal nehezebben léptem volna meg egy ilyet.
LUJZA,
pénteken tesztelsz, ugye? Te is nagyon megfelelnél itt babaesõ-hozónak

, igaz, Lányok?
Rátérve JIM32 irására, Ti mit szóltatok hozzá? Ha helyben lenne a dokim, megkérdezném, de telefonon nem akarom zaklatni ez miatt. Amúgy én voltam, aki feldobtam a kérdést az infertility-n, engem lehet szidni. A Clostit csak a példa kedvéért hoztam fel, úgy látszik, Jim konkrét kérdésnek értelmezte. Aztán, hogy mi igaz és mi nem abból, amit irt a Clostiról, nem tudom megitélni (ha tudnám, nem itt lennék, és fõleg nem ennyit keresnék).
És egy picit OFF leszek, bocsi. Andynak sikerült átküldenie végre nekem a sok smiley-t, de hiába töltöm le õket, statikus képként jelennek meg, pedig java részük mozgó. Ha jól emlékszem, Noémi volt az eredeti feladója. Ha erre jársz Noémi, tudnál nekem segiteni? Vagy valaki okos? Pl. Alexandra, Te is olyan kis ügyi vagy.
Na, befejezem kisregényem, és hagyok teret másoknak is, ennyi elég is lesz belõlem.
Pusszancs,
KnéRita