A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi: hehehe... kimaradt a Legfontosabb szó, hogy NEM 200ezerért. csak hát úgy írok, hgoy Fanni a kezemben(most már alszik)és hát igy jól elbaltáztam. Kétszáz persze, hgoy sok érte. Pontosan annyit nem akarok, szal max amit adnék az olyan 40-50ezer.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Koszi a homeos infokat, de ahogy elnezem, tobbet is kene szednem. Vagy mi alapjan kene valasztanom a torokgyulladas, hurutos kohoges, natha es rekedtseg kozott? Zs, pontositok: rengeteg atlatszo omlik Kép

Gabi, satrat labdakkal az auchan-ben vettuk tegnap es csak ket darab volt (szentendrei uton), az aktualis kertibizbasz ujsagjukban megtalalod, 4e volt, es nemcsak a labdak miatt valasztottam ezt, hanem mert jo magas es ket nyilasa van es tobbi oldalon meg szellozo reszek, szoval vilagos es levegos. Mert pl intersparban van most ezerotert is sator, de az kisebb, egy lyukkal, szal sotet es konnyebben megfullad benne a gyerek, ha felborul. Mert felborul am! satrastul, labdastul stb. Es irigyellek, hogy igy el tud aludni a lanykad, enyemet nagyon nehez kiutni, pedig en meg a tesoim tok alomkoros banda vagyunk, barhol, barmikor Kép es a kepek alapjan mindig sokkal idosebbnek gondolom nyuszinal, biztos a gondor frizura miatt olyan nagylanyos Kép es a cumit meddig hagyod neki? nem aggodsz a fogaiert?

Den, en is azt akartam mondani, hogy az 51 titka a sok rohangalas meg gyerekcipeles, idegeskedes, esetleg meg rendszertelen eves. De lehet, hogy van benne egy kis alkati adottsag is.

Johi, Samsung SC7870 (lasd http://www.samsung.com/hu/products/vacuumcleaner/vacuumcleaner/sc7870.asp ) En keteve vettem egy thomas takaritogepet, hogy ne kelljen porszivozni, aztan felmosni, hanem csak a vizes funkcioval vegignyomom egyszer a lakast, de aztan hamar rajottem, hogy nem nyero megoldas, mert a takaritas utan, illetve meg kozben takaritani kell a takaritogepet, allandoan eldugult meg iszonyu trutyi volt, szoval nem volt kevesebb vele a munka. Ugyhogy aztan inkabb vettem egy tokjo porszivot es utana megis felmosok. Persze porzsak nelkuli, mert szerintem az is haziasszonykinzas. Ja es 40e alatt van az ara. Ami 200e, az peldaul az Electrolux Trilobite robotporszivo, biztos nem rossz, de peldaul lepcson siman leesik, annyira azert nem intelligens. De ha megis ilyet veszel, majd meselj rola, jo? Kép

Ancsi, engem allatira idegesitenek ezek a villogo kepek. Biztos nem tesznek jot a szemnek.

Fibi, mazlista vagy ciciugyben, viszont nagyon figyelmetlen, ha B uvegekkel dolgozhat...
moose

Moose,
igen, figyelmetlen, és felelötlen anyuka vagyokKép

KépKép
fibi

Moose: na most aztán senki nem mossa le rólam, hogy milyen flancos porszívót akarok... pedig dehogy. éppen az volt a bajom, hogy ami jó az kétszázezer. Köszönöm a segítséget neked

Macsek: neked is köszi a tippet.

Mása: kapsz kölest és kacsacsonkacsaládot is.

Jó éjt Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogarka, megint szulessel almodtam (a multkorit irtam, ugye? hogy 35. heten jott, de minden oke volt, csak nevet nem adtunk neki). Szal megint ido elott tortent es ket baba volt, de csak egyik maradt meg Kép Kép es odalenn eltort valami csontom (?) es a korhazi szemelyzet nem is informalt semmirol, csak a csaladtagok felszavaibol ertesultem a dolgokrol... szoval nagyon magam alatt voltam, ugyhogy nem is szoltam nektek... ugye ugye a sok remalom normalis? es nem kell ketsegekbe esni meg minden? ugyeugye??

egyebkent nyuszival csak egyszer almodtam szulesrol, akkor a kedvenc gimis osztalyfonokom volt a nodokim es a gyerkoc nem is ujszulott volt, hanem kb feleves es ezerrel vigyorgott Kép
moose

Johi, szerintem ez a 40ezeres nagyon jo. Nalunk rengeteg emberhaj meg macskaszor meg por van allandoan es nagyon elegedett vagyok vele. Csak gyerek nem szereti, mikor az orra fele kozelitek vele Kép de ha takaritasrol van szo, akkor o is jon es segit Kép

Ja, ma kakukkfuves furdot nyomattam a csajomnak, ahogy irtatok, de nem vagyok benne biztos, hogy jol csinaltam, ugyhogy legyszi azt is mondjatok meg, hogy mennyi kakukkfu kell hany liter vizhez!! Es hogy ugyanugy belenyomjatok a habfurdot vagy szappanozzatok, vagy mivel hogyan mossatok le, vagy csak siman a kakukkfufozetes vizzel es kesz? bocs, de ehhez meg nagyon hulye vagyok...
moose

Moose,
átlátszó, folyós trutyira a legjobb az allium cepa ch9.
ha be vagy rekedve, akkor HOMEOVOX, ez mivel komplex szer, vagy micsoda, ezért hat a többi nyavajára is ált. Ezekből a komplexekből nem érdemes sokfajtát szedni, elég az egyik, ha mondjuk kiválasztod, h mi a LEGJELLEMZÕBB baj...Kép ha nem jön be, még mindig válthatsz!!!Kép

Indi,
HÁLÁS VAGYOK!!!!!KépKép
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bog,
ha álmot fejtesz, mondd meg, miért álmodtam az elsővel, h szürke csikót fogok szülni????Kép és tök beletörődtem, h nekem nem embergyerekem lesz, de azért egy picit rossz volt!

HOVA TÛNT POCAK???????????????

Juc,
okés, pontositsunk!!! éljen a tavasz!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
azért gyors, mert eltoltam az időzítést Kép
Eszti rulez!! tök sok haja van. csak nem a sütitől??

Zanza!
két fotóból csináltam ám Kép . ő nem ilyen dúvad.

AKINEK KELL A PROGRAM, ÍRJON LÉGYSZI MÉLT.

Lindi!
csinálok. kellenek hozzá jó fotók Kép)
Gréti édi! a szemei...........

Den!
mióta ül így a fiad a kádban?? tök menő! majd megmutatom Lencsinek, csak már alszik.

Moose!
csak a hormonjaid miatt vagy ideges a villogó képeimre!! Kép Kép

ancsipancsi

ZsanciKép Nagyon szívesenKép Most vettem csak észre, hogy üzentél, mert el voltam merülve a műkorcsolya-vébében.

JohiKép Nem gondoltam volna semmiféle csúnyaságokat rólad akkor sem, ha... Kép De így azért jobban értemKép

MooseKép én olyanokat, de olyanokat álmodtam a középtájékon, nem is mertem senkinek elmesélni, nehogy élből gyógyászati esetnek minősítsenek Kép Kisokos könyvem szerint a rejtett feszültségek feloldására álmodik a kismama ilyen rémségeket. Majd Bogárka megmondja, hogy így van-e, de mindenképpen normális dologKép

Édesek a pancsoló kölkekKép

JucKép Fehér nyuszin én is nagyon nyeltem... azt talán mégse kellett volna nyilvánosan, mégha a mackó ragadozó állat is... igazad van.

Megyek vissza korcsolyázni, szép álmokat mindenkinekKép

indianyo

Sziasztok!

Zsan: találgassKép
1. maga alá
2. süllyesztőbe
3. béka feneke alá
D. nyert egy világkörüli utat KépKépKép

Címszavakban:
- gyógyszer miatt mély gödör
- Balu első foga
- Marci cumileszokó projektje
- Apa munkahelyi problémái
- köv. gödör széle
Pár napon belül kiderül hogy átugorható-e...

Köszi az érdeklődést!
Gyógyuljon aki beteg!!!!

Aki nem az meg élvezze a TAVASZtKép Megígérem én is azt próbálomKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Férjem üzeni, hogy írjam meg, hogy mi 15ezerért veszünk porszívót, amit 200ért adunk el, és nagyokat röhögünk közben. Kép Kép Kép

Annyi a valóságalapja a történetnek, hogy 17ért kinéztünk egy jó kis gépet, majd 8ért megvettük a nonémes változatát, és ugyan 6 nyelven nem beszél, de kiszedi Marci szőrét még a kanapéból is, aminél nagyobb szám a világon nincs. Kép
És most aszongya, ne írjam ezt, mert meg fogtok sértődni, de én mán ki nem törlöm, nem vagytok tik olyan sértődősek.
Egyébként ma névnapos a Zuram, és pezsgővel orvosoljuk a takonykórt, így aztán tiszta sárga ez a hozzászólás. Kép
neet
neet

Ja, és a süti fanta-szelet vagy mirinda-szelet, ki hogy ismeri. Sima sütialap, mondjuk kakaós tortalap vagy bármi, arra túrósvajascukros krém, és arra fanta+vaníliás pudingból főzött pudingszerű izémicsoda (copyright by Jucusmamus) (tehát a fantában kell megfőzni a pudingport, nem tejben) és amikor minden kihűlt, összeborogatni, és a hűtőben állni hagyni, aki bírja, aki nem, az egye le a tányérról izibe' Kép
neet
neet

Zs, koszi az infot.

Indi Kép remelem, Bogarka is megnyugtat majd es tobb remet nem almodok.

FONTOS! Ikea visszahivta ket racsosagyat, van valakinek ilyen? http://www.ikea.com/ms/hu_HU/about_ikea/press_room/press_release/international/t assa_recall_20060324.html

Ancsi, nem hiszem, diszkoban sem voltam soha.
moose

Johi!

te most 200ezerért akarsz vagy nem akarsz venni pórszínyót?Most elbizonytalanodtamKép
20170114224602

Ancsi, még kimaradt! Figyelj majd ha elindul.Kép Néha a cunami hozzájuk képest kiscserkész!Kép

Fibi, szakdogának csúfolt iromány = papírmunka.
Ööö... mi volt a szerdai kérdés?Kép

És hova tünt Recca?
zanza

Bogarka, megegy kerdes: nyuszi mostanaban megint mindent a szajaba pakol! ma meg akart fulladni valami kisebb muanyag jatektol Kép mi ez a szornyu visszafejlodes? ez is normalis? mert ugye a kulonbozo gyartok szerint harom ev alatt csinalnak ilyet... dehat mar regota nem jutott eszebe ilyesmi...

Ja es Gabi keszulj fel, hogy eleinte orakat kell a sator elott uldogelned, hogy a kezedbe adogassa Dorka a kulonbozo szinu labdakat Kép
moose

NeetKép
a férjednek is nyerö a humoraKép amugy én is sokallok 40ezret is egy porszivoért... hát még 200ezret, szegény Johi, ez már rajta maradKép

Zanza,
jaaa, nem volt kérdésKép csak irtam a Lurdy miatt, hogy ha tudtam volna, hogy Ti bementek, akkor benéztünk volna, de nem tudom a mobilszámod.

Moose,
figyelmedbe ajánlom: C.G. Jung: Gondolatok az álomrol és az önismeretröl c. könyvét. Amit Indi irt, annyiban egésziteném ki, hogy nemcsak bennünk rejlö feszültségek, hanem félelmek oldására is szolgálnak a rémálmok...

Deni,
a méledre majd jövö héten válaszolok, mert közben a zuram elrángatott a sz.gép elöl az utobbi egy órábanKép

Jo éjt, eldugultam egy teljes hétreKép

KépKép
fibi

FibiKép Hát hiszen én is ezt akartam írni (rejett félelmek)! Na de akkor miért nem ezt írtam le? Kép
Talán még mindig vannak nekem olyanok és nem mertem a száéjamra venni ilyen súlyos szavakatKép

Most jutott eszembe: VotivKép te elmismásoltad az estélyi ruhás képeid felrakásásátKép

indianyo

Jó reggelt Kép

Látom, jó a téma rémálmaim nekem is voltak most éjjel Kép Kép Kép arra ébredtem, hogy kiabálok Kép Brrr inkább nem részletezem..

Zsanci,
nem lehet, hogy azért álmodtad a szürke csikót, mert a 'kőcöd a Fehérlófia? Kép Kép Kép

Mindjárt megyünk mi is nagyiékhoz Szolnokra, úgyhogy most kívánok mindenkinek szépséges, napsütéses,Igazi Tavaszi hétvégét

Kép Kép Kép

Kép

Macs
macskanyu

És Neet,
Kép te egy Nyíves Mázlista vagy Kép Az én Uram is tegnap volt névnapos, de én enm ihatok pezsgőt.
Tehát sört ittunk Kép Kép / mielőtt valaki küldene egy rakker Mókust: csak egy kortynyit nyakaltam a nedűből.. Kép/

És azt is elf. írni, hogy tegnap beizzítottam a hidegpárásítót /macis/ és úgy látszik teljesen bevált, mert éjjel ALUDTUNK!! Kép Kép pedig reggelre így is volt egy kis szörty..

Indike,
rád meg majd külön is gondolok, hátha Dominó kedvet kap megnézni, milyen szép ez a napsütés.. Kép Kép

Na most mát tényleg eldugulok.. Kép
macskanyu

Sziasztok!

Csak kicsit tudtam visszaolvasgatni! Timi már 6-kor felkelt, tiszta kómás vagyok!Kép

Tegnap elég mozgalmas délutánunk volt! Timi nem hagy tespedni! 3 napja naponta 2-szer viszem le sétálni, olyan jó idő van! Tegnap délután meg már a bejárati ajtón dörömbölt és hisztizett, hogy le akar menni!Kép Ja, és úgy néz ki, most valmiért nem vizesedik a babakocsi a pincében, így most ott tartom megint és egy fokkal könnyebb, hogy csak Timit kell lecipelnem!
Szóval délután elugrottunk párom elé az Auchanba!
Odafele sikerült olyan kocsiba szállnom,ahol már volt két babakocsi egy kupacban, ez valahogy mindig így sikerül!Kép Aztán állt a villamos vagy negyed órát, mert egy csaj leesett, 2 pasi meg ráesett vagy mi és kérték a szemtanúkat stb. Aztán mégis leszállítottak minket!Kép
Párommal meg majdnem elkerültük egymást, hajszál híja volt, mert nem vitt telefont és nem is tudta, hogy ott vagyunk, de aztán megtaláltuk egymást!Kép
Amikor meg vártunk rá, a kasszasoron épp action volt! Egy 120 kilós pasingert 5 biztonsági őr fogott le! Úgy slisszoltam odébb a babakocsival, és hát nagyon örültem, hogy párom épp nem oda volt beosztva! Aztán egy nő odajött pont hozzám elmesélni, hogy régebben szemtanúja volt valahol, hogy épp ilyen üvegkirakat előtt dulakodtak 3-an és beleestek az üvegbe és lekaszabolta Õket! Na, mondom, ezt pont nekem meséli...!Kép
Szóval úgy látszik csak el kell indulunk otthonról és máris nem unatkozom!Kép

Ja, és Johival is összefutottunk Auchanban!Kép

Meg még voltunk délelőtt bölcsit is nézni! Kiderült, hogy összesen az az egy van a környéken, amit Jucus írt! Nem semmi!Kép

Na, dél körül megpróbálok olvasgatni ígérem! Most megyek Timihez, mert elég türelmes volt, amíg ezt megírtam!Kép

Én egyébként érdekes, hogy egész terhesség alatt nem álmodtam olyat, hogy szülök! Utána sokkal is csak 1X talán!

ILdi
ildi76

jó reggelt!

Den! Lindi! Gyönyörűek a gyerkőcök!

Nővéremék már többször is voltak a Maciparkban, s nagyon élvezték a gyerekek.

Ha már ennyire kilóstémáknál vagytok: mindjárt a 35.héten vagyok, s az utóbbi másfél hónapban nem híztam semmit. Furi vagy sem?

Volt valaki közületek a szerdai Mona Lisa-n?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok Lányok!

Gyermekek gyönyörüekKép

Jó rég voltam, mert itt a tavasz és állandóan a játszótéren lógunk.

Bogi 3 napja elindult és vele indult a rémálmom is : lépcsön való leesés veszély!, egymásra esés!- gyerekeim dölnek mint a dominókKépTehát ujabb nehéz idöszak vette kezdetét.

Ildi76
Ha idöd és eröd engedi gyertek el majd hozzánk. Oksi?

Majd még jövök.
Kókusz
kókuszdió

Moose! Én is mindenféle marhaságot álmodtam terhesség alatt Pl 10 hetesen már elvesztettem két babát... Meg megszültem fájások, meg mindenféle fájdalom nélkül. Kép Ne aggódj teljesen normális dolog. Kép

Mellékelek egy képet, hogy tudjátok hogy néz ki egy gyerek, akit tömni kell. KépKép Ja, és ma már csak fél 7-kor keltünk, nem 5-kor, vagy 1-kor. Kép
mkatus

Ez nem igaz... Kép Szívat a rendszer.. KépKépKép nem bírom feltenni. Na talán most...

http://www.nlc.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=11995448&forumid=76703&imgid= 2
mkatus

Moose! Én mindjárt a 35.héten vagyok, s nekem is vannak rémálmaim. Olvastam hogy teljesen normális Kép A hormonok megint felturbóznak, no meg Anyatigris sétál az ismeretlenben.

gödibarbi

Fibi!
Már elutaztatok?

gödibarbi

ruz Bendijenek BOLDOG 1. SZULINAPOT!KépKép

Zanza, meg nem tuntem el teljesen, bar az olvasas is inkabb csak atfutasra korlatozodikKép

Kokusz, Bogi lanyod nagyon ugyi!Kép

Pocak, soksok + nektek, h mielobb jobb legyenKépKépKép

es persze mindenkinek szep napot!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Kihasznalom az alkalmat,amig gyermekem alszik es gyorsan irok par sortKép

Bocsanat az onzozesert,hogy ezzel kezdem,de kepzeljetek el,Akos csutortokon ELINDULT!!!KépKépKép
Felallt a habtapin es egyszer csak megtett 7 lepest!En meg kopni-nyelni nem tudtamKépKépEddig 14 lepes a legtobb,es olyan aranyos,ahogy megyKép

Draga Emma!!!
Remeljuk,azota mar sokkal jobban es drukkolunk,hogy gyogyulj meg gyorsan!!!!KépKép

BenkeKép
Boldog szuletesnapot!!!!!!!!!!!KépKépMeg benne vagyok a 8 napbanKép
Azuram is 20an szuletett,igy nalunk is buli voltKép

VeraKép
Huuuuuuuuuuu,milyen szep nagy pocid van mar!!!

MooseKép
Satrat mi ma szeretnenk venni AuchanbanKépAnnyira megtetszett nekem,hogy rabeszeltem Tomit,hogy a szokasos Tesco helyett ma oda menjunk.
Kerunk szepen pocikepet,mert mar reg tettel fel!

IndianyoKép
Nagyon izgi,hogy barmikor szulhetszKépKép

Fibi,BogarkaKép
Gratula a sulyotokhoz!!!Irigy-irigy KrisztaKépKép
En a 90 napos dietaval gyotrom magam,eleg hatasos,de nehezen viselemKép

NeetKép
Tunderi Eszti,ahogy eszi a sutit,megjegyzem en is imadom,Anyukam szokott ilyet sutni.

LindiKép
Greti szeme hihetetlenul gyonyoruuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!KépKép
Belegondoltatok mar,mi lesz,ha jonnek az udvarlok????Kép

DenKép
Milyen mosolygos Balintod van!!!

AncsiKép
Nagyon szuper a montazs LencsirolKép

KokuszKép
gratula Boginak!!!

Alom:
Ejjel azt almodtam,hogy harmasikreket varok,2 fiut es 1 kislanytKépEs almomban ereztem,ahogy rugdosnak a pociban,olyan jo volt!!!

Ennyit engedelyezett gyermekem.
Jaj,azt meg elmeselem,hogy kozben 5 foguak lettunkKépKép

Bendi!
Boldog szulinapot!!!!!!!!KépKép
Apukam is ma unnepli,sot a nogyogyaszom is,ha jol tudomKépKép

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Almos valaszokat koszonom Kép

Barbi, szerintem ne aggodj a sulyod miatt, en is az elejen szoktam sokat felszedni, aztan vegefele kevesebbet. Mindig kiakad minden doki meg vedono, hogy mar az elso harmadban hat kilonal tartok, naes?
moose

Sziasztok!

Csak gyors bekukk 2 sütet sajtosrúd között...

Mkatus Kép
Gyerkőc gyönyörű Kép sztem nem kell tömni, végülis nem liba. Inkább a dokinéni fejébe kellene egy kis észt tömni... Kép

Barbi Kép
Valszeg a súlydolog is olyan, mint minden más, nem mindenkinél ugyanúgy alakul, szóval emiatt ne parázz. Én pl. az 5. hónap végéig bővebb ruhákkal titkolni tudtam még a családom előtt is a terhességem (férj persze tudott róla). Aztán rákapcsolt a súlyom...

Kriszta Kép
Ákosnak nagy-nagy gratula a járáshoz!!! Már elsőre 7 lépés, nem semmi!

Kókusz Kép
Boginak is gratula az elinduláshoz!! Dominógyerekek - ez aranyos Kép Tényleg nehéz időszak jön. De olyan fura, mert én már alig várom, hogy Bálintom is elinduljon, pedig tudom, hogy nem lesz könnyű...

Ildi Kép
Hogy Veled mik történnek! Lehet, hogy Timinek van igaza és sokat kell kimozdulni Kép

Zanza Kép
Szakdogához kitartást!!

Macs Kép
Örülök, hogy bevált a hidegpárásító! Ezek szerint csak ez hiányzott és nem volt más baj, ez tök jó!

Moose Kép
Bulást Nektek! Nyuszi hogy van, mennyire beteg? És nagyon aranyos, ha segít Neked a porszívózásban! Kép

Kép
Kép
denizsa

moose,
írok mailt ahogy hozzájutokKép
Vendég

Kókusz!

Én most örülök igazán, hogy a lakásban nincs lépcső! Apósoméknál Timi folyton lépcsőzni akart, meg ha jövük vissza sétából muszáj vagy két fordulót lépcsőznie, különben hiszti van!
Talit megbeszélhetjük, oké!Kép

Kriszta!

Ákosnak gratula az elinduláshoz! Nem semmi, hogy rögtön 7 lépést megtett csak úgy!Kép

Indi!

Írtál már részleteket a barátnődről, aki nemrég szült útközben? Még mindig kíváncsi vagyok! Hogy vannak? Nehogymá' itt elmész szülni, aztán kétségek között hagysz minket!Kép

Barbi!

A terhesség vége felé már nem nagyon nő a baba sem, biztos ezért tartod a súlyod!Kép

Én mindig nagyokat hallgatok amikor itt a kilókról diskuráltok, mert nem mertem eddig megírni, hogy én meg hízni szeretnék, de nem tudok! (Ez komoly!Kép) Most biztos kidobtok innen!Kép
Na, kinek van egy jó kis hízókúra tippje?

ILdi
ildi76

Jó napotKép

Már hazaértek a kórhézból, de még várat a szüléstörténet magára, gondolom, hamarosan jönKép

IldiKép Azért a szülés után visszatérek, legfeljebb majd némi késéssel mesélekKép Lábad javul?

Én még nagyon ráérnék a szüléssel, de a lábam miatt azért én is várom, mert szeretném, ha végre valaki meggyógyítana, hogy rendes cipőben tudjak nagyokat sétálni. (Szegény Dominó, nem segítek neki a döntésbenKép Majd megpróbálom a sebészetet a Szent Imrében szülés után, akkor úgyis fáj minden (úgy képzelem), eggyel több vagy kevesebb nem számítKép

Boldogságos hétvégétKép

indianyo

Indi!

Oké!Kép
Te lábaddal mi a baj?Kép Bocs, de mostanában (vagyis már jó ideje) csak szelektíven olvasok!
Köszi a kérdést, sem derekam, sem lábam nem javul, sőt! Szerintem már nem is fog! De mindegy!

Akartam felrakni ide Timiről pár új képet! Hogy kell kicsinyíteni???Kép Van valami InfanView programunk, de nem tudom hogy működik! Párom meg napok óta nem ér rá, hogy megkérdezzem!

Szóval iderakom inkább így linkformában, ha valakit érdekel:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5128&page=4

ILdi
ildi76

IldiKép Nekem a terhesség eleje óta megállt a nagyoujjaimona körömnövekedés (még mindig rajta van az augusztusi körömlaakkKép) és begyulladtak a drágák, azóta sajnos csak fájnak és mindenféle csúnyaswáok jönmnek ki belőlük, de nem gyógyulnak - doktorok pedig nem adnak rá semmit. Egyszer egy sebész összekaszabaolta kicsit érzéstelenítés nélkül - ez semmit sem segített, viszont rámrivallt, hogy többet oda ne menjek.

Tiéd láb/derék nem gyógyul? Kép Csak van valami megoldás!

Kicsinyítés/resize a tools/eszközök menüben szokott lenni a képszerkesztőknél általában, ott megadhatod pixelben a képfelbontást.

Gyermeked gyönyörűségesKép

indianyo

Katus!

Aranyos a kép!Kép

Indi!

Jaj, már emlékszem! Óóó..! Az nagyon rossz! Nekem sokszor volt ilyen gondom évekkel ezelőtt és folyton a sebészetre jártam! Nálam is volt egy doki, aki érzéstelenítés nélkül össze-vissza kínzott, de végül nem csinált semmit és pár nap múlva mehettem vissza másik dokihoz! Én anno kamillateás dunsztkötést tettem rá éjszakára, az kicsit használt! Meg a Tetrán kenőcs is jó rá, ha létezik még olyan, csak azt gondolom most nem használhatsz!Kép
Köszi a kicsinyítés infót, utánanézek!

Te is egyedül vagy otthon???Kép
ildi76

Ha senki nem diskurál velem tovább, akkor jó hétvégét!Kép
ildi76

Sziasztok!

Holnap utazunk, úgyhogy pörgök ezerrel, és még kozmetikushoz is eljutottam délelőtt, úgyhogy tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóó, nomeg a nap is süt, és itt a tavasz!!!!!!!! Kép

Aki beteg, az gyorsan menjen ki a napocskára, és küldöm a sok +++++++++++++++-t is, mert én most túlcsordulok.

Vincsenzó már háromésfélfogú, beszereztem az analgethicaizémicsodát is, de úgy látom, a kamilla is beválik. Mintha jobban aludna a kismanó. Az arcán a kiütések nem akarnak javulni, hátha most a napocska majd azt is begyógyítja. Ha nem, akkor elmegyünk bőrgyogyóhoz.

De most előbb Kolping, aztán Zalakaros, hurráááááááááááá! KépKépKépKép

Ja, és ülve táncikál a fiam.

Remélem, mire hazajövünk, mindenki meggyógyul, és Indi is babázik már.

Bocs, kicsit összevissza írok, nagyon pörgök már.

Vincsenzó hetek óta nem volt a járókában, most kiválóan érzi magát ott. Kép Olyan aranyos édes kis kalácsképű fiúcska, imádom!!!

És igen, igen, igen, BOGÁRKA, akarok még másodikat is! És tök jó lesz, mert olyan vékony leszek majd, mint Te! Kép Persze ez csak vicc. Tudom, nehezebb lesz, fáradtabb leszek, de még boldogabb. Kép

cupp,
fic
ficánka

Ruz Benije szülinapos? Akkor boldogot neki! Kép

Járó Ákosnak pedig nagy gratula!!! Hány hós is? Bocs, sehol a tábla, anélkül én félember vagyok...

Én nem érzek különbséget nehézségi szintben aközött, hogy 4kézláb mászott vagy elindult Eszter. 4kézláb ugyanolyan őrült dolgokat művelt, mint most.

Zuram vicceit sokan nem szokták szeretni. Kép

Johi200,
mától hívhatlak így? Kép

Macs,
volt néhány aszkéta ünnepem nekem is, amíg szopizott a csaj, meg még előtte. Most pótolom a hiányt. Kép

Zanza,
hányadik oldalon jársz? Hány oldalas lesz? Mi a témád? Remélem, valami tesztcsoportos... Kép

Annyira TAVASZ van!!! Kép
neet
neet

Ildi,
Timid hatalmas, és olyan kis nőies lett! Én ezer éve nem láttam, szerintem.
Mkatus,
tied baba is tünemény! És milyen komolyan fixírozza a kamerát. Kép
neet
neet

Ildi Kép
Megnéztem az albumod, Timi gyönyörűséges kis hölgy! Kép

Kép
Kép
denizsa

Köszi Lányok! Jólesik a bók!Kép

Ma megint másodszor voltunk lent sétázni, de valahogy most olyan de olyan egyedül éreztem magam!Kép Időnként tök úgy érzem magam, mint egy egyedülálló anya!
Holnap viszont családilag megyünk nagynénémékhozKép, úgyhogy drukkoljatok, hogy ne essen az eső!
ildi76

De, pont hogy a pocak vegefele no marhasokat a baba! Honnan szedted ezt a baromsagot?

Bocs, de ma nagyon dogrovason vagyok, be is szereztem egy-ket homeos izet, hogy mostmar magamat is kuraljam...
moose

sziasztok!

Kókusz,
hát, nem lesz egyszerűbb az életed!!!KépKép és majd megbeszéljük ám, de én emlékszem rád a kórházból! ÉS nem látszott a pocidon, h ketten laknak benne!!!Kép

Ruz,
BENDINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!

mi ma ikejáztunk egy kissé, aztán udvar ezerrel, és most mindkettő kicsi zombi gép, mert nem aludtak délután. B úszógatyát húzott a fejére, és úgy rohangált körbe körbe...HURRÁ!!!!!

Indi,
mégeccer köszi! És majd meglátogatunk a Hban, ha engeded, és lerójuk köszönetünket!!!KépKép

Neet,
párodnak Bódogot!!

mennem kell, Igi zokog!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Csak Bekukk! Képeken a babák gyönyörűek! Gréti szeme!!! Bálint milyen nagy! MI már egyébként nagykádban fürdünk, és Bazsó nagyon élvezi. Állandóan kihúzza a dugótKép

Bendinek nagyon sok boldog szülinapot!

Manókáékról semmi hír?

Mi jobban vagyunk, doki néni szerint is javulófélben vagyunk.

Kilóügyben megnyugodtam, amikor a magasság is szóbakerültKép

Fic! Te mit szedsz, hogy így pörögszKép

Minket agyon nyom ez a front..........

Ennyit tudtam Írni, mert Bazsó mindig idemászik, és össze-vissza nyomkodja a gépet!

Ja, és gratula a járáshoz, fogakhoz!

És végre láttam Timiről is képet! Klassz csaj!

Kép
Kép
zuzmo1

Bendinek boldog szülinapot!

Indi!
nem tudom máig mi az oka, de terhsen a nagylábujjam körmén szürkülés keletkezett a sarokban, már megőrültem, h gombás. megszültem, és megszűnt.

Moose!
én eddig nem meséltem. terhesség vége felé folyton azt álmodtam, hogy elcsábítják apát, vagy elhagy, vagy hasonlók. nagyon sz... volt.

Kriszta!
de jó!! akkor lassan rohanhatsz a kőcök után Kép). már hiányztál!

Lányok!
továbbra is várom a Liberós figurákat, mert jött újabb szórólap és nem elég rá az enyém Kép

ancsipancsi

Bendinek soksok boldogot!! Kép

Zs, eszek valami homeos izet (coryzalia) es azt irjak, a nyelv alatt kell elszopogatni. Meg hogy etkezes elott feloraval kell, de hogy elso nap orankent egyek be egyet. Ilyen hulyesegeket. Van ennek jelentosege, hogy nyelv alatt vagy folott olvad el? Es hogy mikor?

Ancsi, nehany honapja nekem is visszatero remalmom volt egy szoke apaval Kép de most meg ilyen megszornyubbeket almodom Kép Kép
moose

MooseKép Kitartás a bogyókhoz! Homeoszedés után nem szabad enni-inni fél óráig, ez tényleg így van. Nem tudom, miért a nyelv alá, de a szívinfarktus gyógyszerét is oda kell tenni, a nagymamámtól tudom.

ZsanciKép Nagyon szívesen mégegyszerKép

IldiKép szóvaql egyedül érezted magad és jól itthagytunk?Kép Bocs. Én elmentem a nagymamámhoz, mire visszajöttem, már nem voltál itt.

5 perces utat sikerült fél óra alatt megtennem, most lassan már én is azt gondolom, hogy ideje, hogy kicsi fiam kíváncsi legyen erre a világra Kép

AncsiKép sokan mesélték, hgoy ilyen fura dolgok történtek velük terhesség alatt, úgyhogy ha nem fájna, én nem is foglalkoznék vele. De most máér nem sok van, ahogy ez az ödéma elmúlik, biztos a láb is majd meggyógyulKép

KatusKép Gyönyörű a babád, igazi finom kis porcelánbabaKép

Én is kívánok Bendinek sok boldogot!

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?