Sziasztok!
Bendinek nagyon boldogot!!!
Kriszta!
Ákosnak hatalmas gratula!!!

És emlékszem, hogy mikor felállt, akkor nagyon egyszerre csinálták a mutatványt Ada LH-jával, és még mondtam is, hogy milyen érdekes, hogy majdnem egy napon születtek és egyszerre áltak fel....ééééés képzeld tegnapelőtt beszéltem Adával, és a nagy újság ott is az volt, hogy LH elindult!!!!!!
Moose, Zsan!
Álomfejtésbe továbbra sem bocsátkoznék...

bonyolultabb tudomány az annál, minthogy így a neten "diagnosztizáljak" A lényeg a lényeg, amit már többen leírtak: terhesség alatt gyakoriak a rémálmok, furcsa, élénk álmok ...nekem pl. rémálmaim sosem voltak, de minden éjszaka olyan intenzív áloméletet éltem, hogy reggelre teljesen elfáradtam
Moose!
Szájbavevés ismerős...

Szerintem regresszió és kész! Hiába nem született még meg az a baba, Nyuszi már nagyon tud mindent

...de ne félj, elmúlik!!!
Na, megyek, nagyon fárasztó nap volt: barátaink esküvője, Petra első koszorúslánykodása

...sajnos fotónk még nincs, mert bár vittem gépet, de annyira Petrával voltam elfoglalva, Apa meg Donit hurcolászta...így mi nem csináltunk, de biztos küld majd, aki fotózott, és akkor felrakom. Nagyon édes volt, és amellett, hogy úgy nézett ki, mint egy kis tündér (nem is vagyok elfogult, mi?

) nagyon illedelmesen és ügyesen figyelt a "szerepére"
Bogárka