A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

A Lengyel utcában használt bolt van. Hétfőn nincs nyitva, egyéb napokon úgy tudom délután. De szombat délelőtt is nyitva van. Itt valószínűleg van mindkettő.

Van még egy hely ahol inkább ruhák vannak, a Szilléri sugárúton, a Csillagtér felől ahogy a híd felé mégy jobb oldalon az első szalagtizes utolsó előtti garázsában. Ez olcsóbb.
Más nem jut eszembe.
pomat

Nelli!

-Csongrádi sgt. 102. (10-es alatt) Médiával átellenben;
-Lidl mellett Makkosházi krt-on (ez új, de elég olcsó),
-aztán most láttam buszból h. nyílt egy garázsbolt: "Bambinó" a Tescóval szemben buszmegálló mögött (nem a Mcdonalds, hanem a másik vége felől a Tescónak), bár nem így hívják a Csongrádi sgt 102-est is? Vagy az költözött volna át? Tudtok erről valamit?
-a Lengyel u. használt bolt, Csongrádi sgt. felőli végén van, garázsbolt

Enikő! Boldog szülinapot Boginak! Kép

Zsu! Meg még az jutott eszembe, h. én is aggódtam anno, mi van, ha újra felszökik Cs. bilirubinszintje, de a dokinő benn a klinikán csak nyugtatott, hogy ilyen nincs, csak ha más probléma is van. Nektek volt más problémátok?

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Nelli!

-Csongrádi sgt. 102. (10-es alatt) Médiával átellenben;
-Lidl mellett Makkosházi krt-on (ez új, de elég olcsó),
-aztán most láttam buszból h. nyílt egy garázsbolt: "Bambinó" a Tescóval szemben buszmegálló mögött (nem a Mcdonalds, hanem a másik vége felől a Tescónak), bár nem így hívják a Csongrádi sgt 102-est is? Vagy az költözött volna át? Tudtok erről valamit?
-a Lengyel u. használt bolt, Csongrádi sgt. felőli végén van, garázsbolt

Enikő! Boldog szülinapot Boginak! Kép

Zsu! Meg még az jutott eszembe, h. én is aggódtam anno, mi van, ha újra felszökik Cs. bilirubinszintje, de a dokinő benn a klinikán csak nyugtatott, hogy ilyen nincs, csak ha más probléma is van. Nektek volt más problémátok?

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Üdv!
Mariann, ami a Tesconál van, azt én még nem láttam egyszer sem nyitva.
A Csongrádin is B betűs bolt van, de hirtelen nem jut eszembe, mindjárt megnézem: az is Bambino. Szerintem nem átköltözésről van szó...
Azt tudom, hogy a nő még év elején mondta, hogy lesz új boltja, de én másholra (talán Damjanich utca) emlékszem.
Egyébként a Szt. Rókus téren, a temlomtól balra is van egy használt ruhás (vannak újak is) bolt, ha jól tudom.

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!
Mariann, ami a Tesconál van, azt én még nem láttam egyszer sem nyitva.
A Csongrádin is B betűs bolt van, de hirtelen nem jut eszembe, mindjárt megnézem: az is Bambino. Szerintem nem átköltözésről van szó...
Azt tudom, hogy a nő még év elején mondta, hogy lesz új boltja, de én másholra (talán Damjanich utca) emlékszem.
Egyébként a Szt. Rókus téren, a temlomtól balra is van egy használt ruhás (vannak újak is) bolt, ha jól tudom.

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus,Jégvirág!
Esetleg holnap 12-15 körül, Kodály téri szökőkút.
Tel:06-30-290-49-75
Ha ideértek, csörögjetek rám és én lemegyek hozzátok (10 percen belül).

Enikő
Boldog szülinapot Boginak, ugy vélem jo sikerült a buliKép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Exdeus,Jégvirág!
Esetleg holnap 12-15 körül, Kodály téri szökőkút.
Tel:06-30-290-49-75
Ha ideértek, csörögjetek rám és én lemegyek hozzátok (10 percen belül).

Enikő
Boldog szülinapot Boginak, ugy vélem jo sikerült a buliKép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Mariann, hát nekünk újra emelkedett, mert a klinikán 3 naposan volt 207, 4 naposan 189, 11 naposan 297, és 15 naposan 224. Én is úgy tudtam hogy nem emelkedhet, de a vércsoportösszeférhetetlenség miatt emelkedett nekünk újból. A síma fiziológiás sárgaságnál nem emelkedik.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mariann, hát nekünk újra emelkedett, mert a klinikán 3 naposan volt 207, 4 naposan 189, 11 naposan 297, és 15 naposan 224. Én is úgy tudtam hogy nem emelkedhet, de a vércsoportösszeférhetetlenség miatt emelkedett nekünk újból. A síma fiziológiás sárgaságnál nem emelkedik.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!
Köszi mindenkinek a szülinapi köszöntést!Kép El sem hiszem, hogy már 4 éves a csajom, olyan hihetetlen komoly kishölgy márKép

Zita: Igen dobos torta voltKép Méghozzá a Csillag téren lévő Minyon cukiból rendeltük, 20 szeletes és 1950 ft volt! És isteni finom! A Palánkos elbújhat mögötte.... Állítólag az oroszkrémük is fenomenálisKép

Rika: Igen a buli az remekül sikerültKép Nagyon jól érezték magukat a csajok!

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!
Köszi mindenkinek a szülinapi köszöntést!Kép El sem hiszem, hogy már 4 éves a csajom, olyan hihetetlen komoly kishölgy márKép

Zita: Igen dobos torta voltKép Méghozzá a Csillag téren lévő Minyon cukiból rendeltük, 20 szeletes és 1950 ft volt! És isteni finom! A Palánkos elbújhat mögötte.... Állítólag az oroszkrémük is fenomenálisKép

Rika: Igen a buli az remekül sikerültKép Nagyon jól érezték magukat a csajok!

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Rika és Jégvirág, én mindenféleképp csak fél kettő után érek rá, jelenésem van a nagyszüleimnél a mindennapi betevőmet illetően. Kép De ha neked, Jégvirág, korábban is jó, akkor találkozz Rikával, aztán majd mi lerendezzük egymást közt (iszapbírkózás?). Kép
Enikő, az a cuki tényleg szuper! Mi mindig onnan rendelünk tortát, kivéve, ha nagyon összeszaladnak a dolgok, és elfelejtjük. Kép Én még onnan nem ettem rossz tortát! Pedig aztán szinte az összeset kipróbáltuk már.

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!
Rika és Jégvirág, én mindenféleképp csak fél kettő után érek rá, jelenésem van a nagyszüleimnél a mindennapi betevőmet illetően. Kép De ha neked, Jégvirág, korábban is jó, akkor találkozz Rikával, aztán majd mi lerendezzük egymást közt (iszapbírkózás?). Kép
Enikő, az a cuki tényleg szuper! Mi mindig onnan rendelünk tortát, kivéve, ha nagyon összeszaladnak a dolgok, és elfelejtjük. Kép Én még onnan nem ettem rossz tortát! Pedig aztán szinte az összeset kipróbáltuk már.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu,

hát ez az, nekünk is vércsop.összefhetetlnség volt, mégis ezt mondta a dokinő. Valami fertőzésre, megfázásra, v. ilyesmire gondolt, h. akkor emelkedhet újra. Na, már akkor is sejtettem, h. nem ért teljesen a szakmájához... Nekünk 4. napon volt a csúcs: 204, 5.-en 202, és 6-on újabb vérvétel nélkül hazaengedtek. Mi aztán már csak "szemre" ellenőriztük, nektek mi volt a gyanú, ami miatt újra megnézettétek? Mondjuk Csongi alvósnak nem volt mondható, a mai napig sem az.
Üdv.Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Zsu,

hát ez az, nekünk is vércsop.összefhetetlnség volt, mégis ezt mondta a dokinő. Valami fertőzésre, megfázásra, v. ilyesmire gondolt, h. akkor emelkedhet újra. Na, már akkor is sejtettem, h. nem ért teljesen a szakmájához... Nekünk 4. napon volt a csúcs: 204, 5.-en 202, és 6-on újabb vérvétel nélkül hazaengedtek. Mi aztán már csak "szemre" ellenőriztük, nektek mi volt a gyanú, ami miatt újra megnézettétek? Mondjuk Csongi alvósnak nem volt mondható, a mai napig sem az.
Üdv.Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Sziasztok!

Enikő: Bogit isten éltesse! Füle nőjjön bokáig! Miket kapott a nagylány?

Exi: Fél 2 a 10-es panel előtt ahol a védőnőnk van? Kép Vagy mikorra tudsz odaérni?

Rika: Akkor Zsófit nem is fogjuk látni?!?! Kép Vagy ő is leszalad veled 10 percen belül? Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Enikő: Bogit isten éltesse! Füle nőjjön bokáig! Miket kapott a nagylány?

Exi: Fél 2 a 10-es panel előtt ahol a védőnőnk van? Kép Vagy mikorra tudsz odaérni?

Rika: Akkor Zsófit nem is fogjuk látni?!?! Kép Vagy ő is leszalad veled 10 percen belül? Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

Boldog szülinapot kívánok a Boginak.(Bocs,hogy egy kicsit késtem a köszöntéssel.)Nagyon szép volt a tortája.

Ildi
tfildiko

Enikő!

Boldog szülinapot kívánok a Boginak.(Bocs,hogy egy kicsit késtem a köszöntéssel.)Nagyon szép volt a tortája.

Ildi
tfildiko

Üdv!
Bea, nekem OK, úgy jövök el a nagyszüleimtől, hogy kb. addigra ott leszek, a busztól függően! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!
Bea, nekem OK, úgy jövök el a nagyszüleimtől, hogy kb. addigra ott leszek, a busztól függően! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Hanyas busszal jössz?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi: Hanyas busszal jössz?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Boginak boldog szülinapot kívánok!
Vendég

Boginak boldog szülinapot kívánok!
Vendég

Enikő!
Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Lengyel utca: Ott babakocsikat is árulnak, vagy kizárólag ruhácskákat?

Üdv mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Enikő!
Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Lengyel utca: Ott babakocsikat is árulnak, vagy kizárólag ruhácskákat?

Üdv mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Mariann, azért nézettük meg, mert nagyon aluszékony volt, alig evett, esett a súlya, és a doktornő nagyon sárgának látta. Mi nem vettük észre a különbséget. Bezzeg most már látszik, hogy már nem sárgaKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mariann, azért nézettük meg, mert nagyon aluszékony volt, alig evett, esett a súlya, és a doktornő nagyon sárgának látta. Mi nem vettük észre a különbséget. Bezzeg most már látszik, hogy már nem sárgaKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Egy pár fürcsis képKép

Kép

Kép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Egy pár fürcsis képKép

Kép

Kép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő: Bogi milyen autósülésben ül most ha kocsival utaztok?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő: Bogi milyen autósülésben ül most ha kocsival utaztok?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lányok,nincs időm vissza olvasni!!

Ma megint 2 óránként kellt éjjel a Barni,nagyon nyügőőőőőős!!!
Én pedig már teljessen depis vagyok!!
Esküszöm úgy érzem anyaként teljessen csődőt mondtam!!!!!!!!!

Enikő ,utólag is nagyon boldog szülinapot a lánykádnak!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Lányok,nincs időm vissza olvasni!!

Ma megint 2 óránként kellt éjjel a Barni,nagyon nyügőőőőőős!!!
Én pedig már teljessen depis vagyok!!
Esküszöm úgy érzem anyaként teljessen csődőt mondtam!!!!!!!!!

Enikő ,utólag is nagyon boldog szülinapot a lánykádnak!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Romy: a Lengyel utcában gyakorlatilag minden van ami babás. Terhes ruha, játékok, cipők, ruhák, kocsik, járókák, ágyak, autósülés, bébifon, fejő, ami csak a témába belefér.

Bibi: én is gyakran érzem ezt, szerintem a többiek is. Hidd el ez az érzés normális. Kitartás kívánok, meg sok türelmet.
pomat

Romy: a Lengyel utcában gyakorlatilag minden van ami babás. Terhes ruha, játékok, cipők, ruhák, kocsik, járókák, ágyak, autósülés, bébifon, fejő, ami csak a témába belefér.

Bibi: én is gyakran érzem ezt, szerintem a többiek is. Hidd el ez az érzés normális. Kitartás kívánok, meg sok türelmet.
pomat

Bibi: Tudom, nem vigasztal, de 2 napja a mi éjszakáink is borzasztóak. Kellett nekem dicsekedni Kép Nálunk meg az van, hogy ha a kiságyba tesszük a Grétit, 1 óra múlva fölkel és üvölt. Ha velünk alszik jobban bírja, de az éjszaka közepén többször is fölkelt hosszabb időre, volt, hogy 2 órára. Kép
És ő is extranyűgös napközben is.
Kitartás!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi: Tudom, nem vigasztal, de 2 napja a mi éjszakáink is borzasztóak. Kellett nekem dicsekedni Kép Nálunk meg az van, hogy ha a kiságyba tesszük a Grétit, 1 óra múlva fölkel és üvölt. Ha velünk alszik jobban bírja, de az éjszaka közepén többször is fölkelt hosszabb időre, volt, hogy 2 órára. Kép
És ő is extranyűgös napközben is.
Kitartás!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lányok,
Kell valakinek fagyi tej? Ingyér odaadnám, pár liter van. Boldi nem eszi meg, kipróbáltam, Jozsóhoz hasonlóan nem tud inni cumisüvegből.

Bébiételes üvegekben lett lefagyasztva, a mellszívó, meg az üvegek is mindig sterilek voltak.

Annyi, hogy el kellene érte jönni, Újszegedre, a Marostői városrészbe.
Vendég

Lányok,
Kell valakinek fagyi tej? Ingyér odaadnám, pár liter van. Boldi nem eszi meg, kipróbáltam, Jozsóhoz hasonlóan nem tud inni cumisüvegből.

Bébiételes üvegekben lett lefagyasztva, a mellszívó, meg az üvegek is mindig sterilek voltak.

Annyi, hogy el kellene érte jönni, Újszegedre, a Marostői városrészbe.
Vendég

Dancsi nekünk tuti kellene!

Holnap akár el is tudnánk menni érte.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Dancsi nekünk tuti kellene!

Holnap akár el is tudnánk menni érte.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi,
írtam mailt elérhetőségekkel
Vendég

Zsuzsófi,
írtam mailt elérhetőségekkel
Vendég

Helló!

Boginak nagyon boldog szülinapot! Kép

Zsu! Dininek is magas volt a bilirubinja, nekünk is mondta a dokink, hogy anyatejes babáknál bizony lehet magas és csak lassan csökken, de ne hagyjam abba a szoptatást, több lenne a hátránya, mint amennyit segít, és ő is tudja, hogy sajnos még mindig vannak orvosok, akik ezt javasolják... Kép A vérvételt meg nem is értem, mi is többször voltunk már Dinivel, másnapra mindig volt eredmény.

Mi közben túl vagyunk az első lázon, természetesen szombat éjjel sikerült neki belázasodni, a babák mindig tudják, mikor lehet anyut a legjobban próbára tenni. Kép Szerencsére nem volt semmi komoly, csak 4 napig nem kakilt, szombaton már nagyon erőlködött, éjjel is hallottam, hogy álmában is nyomja és nyöszörög, beizgult szegénykém a nagy munkában és felment a láza. Fél lázkúpot adtam neki és megszoptattam, elaltattam, két óra múlva felkeltem ellenőrizni, de már minden rendben volt. Vasárnap a biztonság kedvéért itthon maradtunk, a nagymami legnagyobb bánatára, mert hozzá utaztunk volna.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Ismeri vki Dr Újvári Ágnest,gyermekorvost?Megírnátok ,ha van infótok?Köszi.(mélcímet írok)

Édesek a csimoták!Kép
Isten éltesse Boglárkát!!Kép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Pomat: KF olyan 26-28 lehet, alacsony, sötét hajú, taekwondo-s. De annyira nem fontos, csak a múltkor említette, hogy jár íjászkodni.

KMarian: két Bambino bolt ugyanaz a cég, a múltkor mondták a Csongrádin. A babakocsik, etetőszékek az újban lesznek.

Exdeus: A Bartók téren a papírbolt és a 100 forintos között van egy árkád, ott van a turi. Én itt még mindig találtam valamit, új ruhák is vannak. Van egy a Mix üzletház melletti belső udvarban is (az kilós), de mostanában ott nincs bébiruha, hiába az van kiírva a ládára.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
Köszi a köszöntést mindenkinekKép

Semmit nem aludtunk éjjel, mert valamelyik köcsög szomszéd, éjjel 3ig mosott! Zakatolt a mosógépe, de mint állat! Amúgy is hallaszik ha a szomszédok mosnak (vagy beszéklgetnek, vagy egyébKép), de éjjel a síri csnben hullaszagban még jobban hallatszik minden zaj! Bogi sírva riadt fel olyan centrifugára!! Aztán nyugtatgattam! Bakker! Próbáltam hallgatózni, honnan jön a zaj, ki az a barom, akire éjjel jön rá a mosás,de nem sikerült kitalálni! A felső szomszédra gyanakodtam de tagadta, úgyhogy valszeg nem ő volt! Lehet, hogy a mellettünk lakó albérlők.... Na de ha elkapom őket...... Úgyhogy baromi mérges vagyok, mert 1 hete már, hogy nem alszunk (átlag 2-3 óra /éj) mert Viola is sokszor felsír, most meg a mosógép...megáll az ész!

Ráadásul reggelre bedurrant a torkom, alig bírok nyelni,és a párom is, úgyhogy valszeg benyeltünk valami vírust vagy bacit!

Tegnap Bogi apájánál volt, kapott görkorit + bukót +térd,könyök,csukló védőt! Meg nagyitól csomó mesekönyvet meg gyerektányért, meg egy bögrét...stb Na meg petsze ott is volt torta,meg ünnepi ebéd, meg az unokatesók, szóval jót bulizott apával isKépKépKép Nem nagyon kellett altatnom, kb 2 oldalt olvastam el az új mesekönyvből, és már aludt isKép
Violának úgy néz ki áttört még egy foga (bal felső 1-es), de nem engedi megnéznem, mert ordít ha ha az orra szája felé közelítek! De mintha egy pillanatra láttam volna a repedést az ínyén!
Ezért vannak az álmatlan ésjzakák!

Bibi: Kitartás Neked, tudom nem könnyű......
Együttérzek!

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Norus, köszi az infokat, gondoltam, hogy vhol ott lehet. Kép
Enikő, én is mostam már este, de hajnali háromig??? Gáz...
Jégvirág és Rika, jó volt találkozni veletek! Aranyosak a lányok. Mostmár csak győzzem pihiztetni a lábam. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?