A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Junko!

Köszi az infot!
Mesélj a házikóról bővebben!

Brillről tud valaki valamit? Nagyon drukkolok!

Lehetne arra a babás táblára feliratkozni?

Zsúka
zsúka

Anikó!
Szia!
Köszi, megvagyok, csak mostanság inkább olvasgatok, amikor épp lehet, de írni már sokszor nincs derekam!
Emberem széke nekem kisit kényelmetlen már. Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziótok!!!

Megjöttünk az ultrahangról! Minden teljesen rendben van, a számítottnak megfelelő kor, fejvégű fekvés, méretei pedig: fejecskéje 69 mm, a combja pedig 48 mm. Az uh-s nénike nagyon aranyos volt, vagy tíz percig szánkázott a hasamon a fejjel, és centiről centire mindent-mindent megmutatott. A kis arcát, a gerincvonalát, a belső szerveit, a végtagjait (integetettKép), a kis lábán meg meg tudtuk számolni a lábujjakat!Kép Viszont elfelejtettünk képet kérni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Annyira el voltunk foglalva a kicsi kukucskálásával, hogy totál kiment a fejünkből...Kép Pedig apa is mondta, hogy kérünk ám majd képet, de teljesen elájult a fiától...Kép Na, akkor most már ezt is tudjátok: 100%-osan fiú, láttuk a mogyorócskáit teljesen tisztán és kivehetően.Kép
És amióta megjött a jó idő (meg a melegfront), azóta a kisfiam (de jó ezt így leírni!!!Kép) annyit mocorog a hasamban, és egyre feljebb!!! Tegnap este is jót műsorozott, apával nem győztünk rajta derülni, ki akarta rúgni a "ház" falát!Kép

Duddu!
Légyszi írd be a táblába, hogy Kende Kálmán nevű babánk lesz (a Kendét fogjuk használni, a Kálmánt pedig a nagypapák és dédpapák után kapja)! Köszönöm!Kép

Mátra!
Nagyon örülök a jókedvednek, remélem, hogy sokáig fog tartani!!!

Unique!
Rettentően izgulok Értetek!!! Ez a hét szerintem Nálatok nyerő lesz!Kép Sógornőmet holnap befekteti a doki, ha ma nem indul meg a szülés... izgalom-hegyek!Kép

Monyó!
Szerintem utána nem szabad (vagy inkább nem ajánlatos) zuhanyozni vagy fürdeni... Előtte nyugodtan, az nem árthat, hiszen akkor még nincs minek!Kép

Brill!
MIZÚÚÚÚÚÚÚ?????????????

Junko!
Ez a hő nagyon szimpatikus nekem... Remélem, fenn is marad jóóóóóóó sokáig!!!!!

Zsúka!
Hődet nem méred? Mikor kellene megjönnie?

Gyönyörű idő van nálunk, ilyen szépen süt a nap:
Kép

Most egyelőre ennyi, bocs, akinek nem írtam!

Sziasztok, szép és mosolygós napot mindenkinek!!!

Norwell+Kende (27+4)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Nem akartam az időt húzni, de horror volt a közlekedés (2 óra itthonról a Kaáliba).
Rákaptam a tesztelés ízéreKépKépKép

A ma reggeli teszt:

Kép

A vérvétel eredménye
ßHCG: 473,5
Progeszteron: 157,9

Szmatona doki nagyon örült, bár csak telefonon beszéltünk. Gratulált és azt mondta, hogy készüljünk fel, mert a számok alapján lehet, hogy ketten vannak Kép( DuduKép )
Ultrahang 14 nap múlva...

Később még jövök.
Köszi Mindenkinek a folyamatos drukkokat!Kép
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Junko!
Mikor kell a hőt mérni?
Ezt is reggel ugy mint amikor a p.ét nézed?
Vagy ezt lehet a nap bármely szakában?
Mert ha igen akkor én kihülőfélben vagyok!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Apa ma ment először dolgozni, és így ma maradtunk először kettecskén a nagylánnyal. Még szokni kell, hogy minden rám maradt, mert a férjem nagyon-nagyon sokat segített. De tökös csaj vagyok, megoldomKép
Már voltunk nagyokat sétálni ebben a gyönyörű időben, és ha felébred Dorka, akkor ma is megyünk. Persze szigorúan szoppantás után, mert a kajáját nagyon tudja követelniKép Persze jogosan.
Tegnap úgy, de úgy nyakon fosott (bocsKép)... Majd megfulladtam a röhögéstől. Jó közel hajoltam hozzá, hogy letörölgessem a fenekét, és akkor történt. A pelenkázó oldalán folyt végig, a maradékot meg a sarkaival dolgozta szét. Először őt vakartam ki a kakiból, aztán magamatKép Kéne valami szerencsejátékot vennem, mert ennyi "anyagtól" tuti nagy szerencse ér majdKép

Unique!

Én is csatlakozom Sysyhez, és nagyon sokat gondolok Rátok! Dóri is nagyon várja már a kis barátnőjét, hogy megalakíthassák az ír sztepptánc-klubjukatKépKépKép Kíváncsi vagyok, mit mutat majd holnap az NST nektek.
Azt mondják, a szülés előjele lehet, hogy kevesebbet mozognak a babák, de nálunk ez sem így volt. Dóricica még a kétpercesek között is nagy vígan nyújtózkodott. Szerintem semmi ok az aggodalomra, már csomagol a csajszi!!!
Sokkal izgalmasabb ám úgy drukkolni valakinek, hogy már tudom, mi vár rá...KépMajd meglátod.

Duduanyuci!

Tündéri ez a két manó a képen! Gratulálok hozzájuk! És nagyon szép méretesek, nálunk Dóri egyedül volt ekkora, pedig nem volt tesója se! Ügyesek vagytok! Sok puszi nektek!

Brill!

Annyira tudtam!!!Kép De kívánságod parancs, és nem gratulálokKép Mikor lesz véreredmény?

Junkó!

Bízzál a gyönyörű tüszőidben, tudják ők a dolgukat! A hőd szuper, és még kb. kilenc hónapig ilyen is marad.KépEgyszer volt már olyan a táblázatbvan, hogy három kismama is ikreket várt. (Judyt, Jura, Gyöngyi) Most is lehetne ez így, mondjuk Dudu, Brill és Te, na? Milyen ötlet?Kép

Noémi, Zsúka!

Sziasztok! Üdv nálunk! Gyors babásodást kívánok Nektek is!

Noémi!

A mi kicsi lányunk is a Kaáli Intézet statisztikáját javítja, ugyanis ő is inszemes baba, és ott "készült"Kép Nekem Kovács doktor volt az orvosom, de Krizsáról is csak jókat hallottam eddigKép Jó kezekben vagy!

Monyóka!

Szerintem nyugodtan zuhanyozz akció előtt, ha neked ez úgy kényelmes, de utána semmiképpen!!! Felkelni tilos legalább egy órán keresztül. Ha esetleg kispárnát teszel a feneked alá, hogy magasabban legyen, az nagyon sokat tud segíteni a kiskatonáknak az előrehaladásban. Hajrá!!!

Egyelőre ennyi, megyek, mert a leszármazott nyekereg. Majd még jövök, ha tudok!

Pusza: Évi és a holnap már 1 hónapos Dóri királylány

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Drága Brill!
De örülök!Gratulálok!
Most már lehet?De szép is ez teszt!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Azt szerettem volna irni
-De szép is ez a teszt!
Elnézést!

KépKépKépKép
aniko24

Brill!!!
Most már lehet hangosan????Kép
De jóóóóóó!!!!

Mátra!
Aranyos vagy, de velem nincs semmi különös.Jól vagyunk, dolgozom ezerrel, a hétvégén nagyon fáradt voltam!Kép
Uh-ra csak ápr.25. körül megyek, addig a körzeti dokihoz(ahová mindenkinek kötelező menni,mert ő adja a pecsétet a kiskönyvbe)megyek pénteken.Addig pedig semmi különös, ill. munka van, de az rengeteg.
Ma nagyon-nagyon nem akartam menni dolgozni!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

BRILL!
GRATULÁLOK! NAGYON NAGYON! Sok egészséget a kicsi(k)hez ;)

kancellárka

Sziasztok!

Annyira örülök mindenkinek az örömének!

Norwell csodálatos dologot élhettél át az UH-on, ahogy olvastam a bejegyzésed, teljesen átjött, hogy legszívesebben az egész világnak elmondanád, hogy milyen fantasztikus élményben volt részed. Gratulálok a kisfiadhoz, no meg a büszke apukának is!

Brill nagyon drukkoltam Neked és örülök, hogy ilyen hírrel jelentkeztél. Annyira jó volt látni a teszt eredményét, na meg a lehetőségét annak, hogy akár ketten is lehetnek. Vigyáz magadra és a Picur(ok)ra is.

Valaki elmondaná nekem, hogy ezt a hőmérőzés dolgot, hogy kell csinálni? Bocsi még tudatlan vagyok egy kicsit.

Puszi Mindenkinek
zsúka

Brill!!!!

HURRÁHURRÁHURRÁHURRÁ.......!!!!!
És csak így tovább!
BrillApának is kijár minden tisztelet és dícséret!!!!

Évi77!
Nálunk Apa kapta az első tocsogósat az első pelenkázásnál! Kép
Én a szenteltvizet még a kórházban a szemem közé! Kép Nem is igen tudtam, hogy most mi is történik! Nekem hugom volt, ő nem tudott ilyet! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok! Brill nagy gratulaKép)))))) Mondtam hogy meglesz. Unique neked kitartás, ahogy Norvell neked is. Az újaknak Noémi és Zsu üdv s csak nyugi-nyugi mondja egy tök kívülálló Pancsi20
pancsi20

Szia Norwell!

Jövő hét közepén kellene megjönnie +/- 1-2 nap.
Nem hőmérőztem eddig, de bevallom nem is tudom, hogy mikor és hol kell mérnem. És egyáltalán mi a jó eredmény babásodás ügyben? Most is annyira émelygek, csak tudnám, hogy mitől már 3. napja.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Na most akkor egy kis élménybeszámol:
munka sok, főnök -na ezt nem ecsetelem- ellnállás erős a részemről, most már nem érdekel.
Hétvégén sem pihiztem, mert képzeljétek Stöpszlit buliba vittük:-)
Ezüstlakodalmon voltunk, és még roptuk is:-P
Kép
Itt egy kép, ahol látszik, hogy már óriási a pocóm, meg bizony elefántlábaim vannak.

Múlt héten voltunk dokinál, minden rendben, de most már ez a finis, pihennem kell. Sajnos vizesedik a lábam, egyre nehezebben mozgok, de azért nem lustizom:-)

Jövő héttől otthon leszek, na majd akkor írok sokat!

Ja és Kofa remek baklavát csinált a buliba, és az esküvőn igazi skót dudás fújta a nászindulót!

Vasárnap otthon jártuk végig a családot, már mindenki nagyon izgul, a nagymamám előkereste a stafirungját Stöpszlikének, nagyon édi, még saját kötésű pulcsit is kapott, már el van kapatva a lelkem:-)
Meg kapott menő-manó mózest, kenguruval, és egy hatalmas táskával mindez macis szettben. Hát úgy látom a gyerek dédije nem bízza a véletlenre a dolgokat!

Na most felfüggesztem a trécselést:-)

Pá:

Juca

Brill még egyszer hatalmas gratula, engem is elkapott a gépszíj annak idején tesztelés ügyben!

Unique, Annácska, Stella, na mikor jönnek már a babák ennyit a kis kéjenckékről:-)

tjuca

Sziasztok. Az elöbb minden elszállt amit írtam. Kép
Így most csak Brillnek!

Óriási gratuláció, látod-látod nem is lehetne ez másképp! Ikrek nálatok is? No úgy látom benézett a tavasz a fórumba is!

j.
Vendég

Sziasztok,

Először is:

BrillKép
Gratula!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök neki, hogy elsőre és egyből lehet, hogy kettő Kép Úgy drukkoltam Nektek! Olyan jó hír! Hátha kedvet kap a lányom és előbújik megnézni a tesztejeidet! A vérvételed eredménye pedig nagyszerű. nem is kell progi pótlás ugye? Ilyen progi értékkel... Nekem anno 124 volt a progim, de az is tökéletes volt! Kép Csak így tovább! Most majd várhatsz 14 napot... A neheze még hátravan, megsúgom Kép Várni az UH-kat, majd a nagy napot Kép

JucámKép
Ne is engedj a 20-ból! Kép Állj a sarkadra! Most már tényleg pihizned kell! Ennyivel a cél előtt! Még a végén a munkából mész szülni Kép
Nagyon csini vagy!

Évi77Kép
Épp most vágtam be egy adag friss epret és hát a drágám úgy reagált rá mint mindig: ficánkolt örömében Kép
Olyan ari lehet Dóri! És holnap már 1 hónapos! Ez hihetetlen! Hisz még csak most szültél... Úgy rohan az idő. Te nem így érzed?
Igen, tényleg furi lehet Neked, hogy már tudod, mi vár rám. Csak tudnám már mikor... Az az igazság, hogy nagyon nem szeretném, ha nem spontán indulna meg a szülés, ezért jó lenne, ha inkább minél hamarabb Kép
Mókás lehetett a pelenkázás... Na majd én is megérem ezeket a pillanatokat Kép
Olyan aranyos, ahogy Dóricicának hívod a lányod Kép Egészen elolvadok tőle... Kép

EszterKép
Milyen furcsa, már Te is 34+ vagy! Még három hét és már Értetek is izgulhatunk!
Hát, a szülés előtti nyugalmi állapot... Holnap majd beszámolok róla, mi volt az NST-n Kép

JunkoKép
Akkor még szurkolok Érted is egy ideig Kép

CsibeKép
Meddig fogsz dolgozni?

Puszi

Unique
39+4

KépKép
unique

Sziasztok!

Musti,
"Ha magas a hő azonnal akció, és utána pár napig" Ha magasra felment a hőd, akkor már késő!!! Mielőtt felmegy a hő, akkor kell akciózni, és nem utána. Ezért is nem jó a hőmérőzés előrejelzésre, mert amikor már felment a hőd, akkor tudhatod, hogy előtte kellett volna.
Bár neked ez már mindegy, de azért gondoltam a többieknek ez is segítség Kép

Junko,
Igen inszem jönne, de mivel a legutolsó mérésen párom eredménye elég jó lett, és pont amikor az inszem lett volna akkor elutaztunk pár napra, így ezt a hónapot még kihagytuk. Ha most nem jött össze (1 hét és kiderül), akkor következő hónapban már senki és semmi nem ment meg bennünket az inszemtől.

Noémi,
Az szinte teljesen "természetes", hogy hiába mutatja ki a tesz, utána mégsem marad velünk a baba. Az már jó dolog, hogy megtapadt, remélhetőleg legközelebb tovább veledmarad!
Az jó, hogy a doki most alaposabban kivizsgál, sok emberrel nem is nagyon foglalkoznak amíg több vetélése nem lesz.
Szóval fel a fejjel, és inkább örülj, hogy legalább félig sikeres volt az első inszem, a következő meg remélhetőleg teljes siker lesz!!!

Monyoka,
Sajnos pedig így van. Persze ezek csak apró praktikák, tehát attól mert valaki zuhanyozik, még lehet gyereke J
Ha zuhanyoztok akkor a testetek PH értéke megváltozik, egy fürdés esetén pl. a hüvelyválladék állaga is változik, és aztán a szegény fiúkák eltévednek. Ezért is nem ajánlják pl. az orális szexet sem, mert ott meg a nyállal viszel másmilyen anyagot oda, ahova nem kellene (vagy a párod visz rád).

Aniko,
Hőt mérni reggel mindig ugyanabban az időben kell, mielőtt felkelsz, és legalább 3 órát tölts elötte az ágyban (tehát az nem megoldás, hogy pl. 6-kor felkelsz pisilni, visszaalszol, és fél 8-kor megméred).
És ha nem zavar, akkor hüvelyben mérd, az a legpontosabb!

Brill,
hát bizony ez a HCG szám tényleg ikernek tűnik! Persze majd csak az UH lesz pontos, illetve addig még sok minden történhet odabent! De a lényeg, hogy nagyon gratulálok!!!!

Kép
szdorka

Brill!

Akkor most már én is gratulálok! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! Gyönyörű hónapok várnak Rád!Kép Évi nosztalgiázik...Kép

Norwell!

Hát akkor már Ti is tudjátok a baba nemét! De jó! Gratulálok a kisfiadhozKép

Annácska, Stella!

De jó, hogy Ti is írtatok! Értetek is nagyon drukkolunk, majd mindenképpen jelentkezzetek, ha megvannak a babák.Kép Meg persze addig isKép

Juca!

Rád is rád fér már a pihenésKép Jó lesz otthon, majd meglátod! Így többet tudsz majd jönni közénkKép Csinos vagy a képen, és tényleg jól megnőtt a pocid, de hát ez a dolgaKép

Eszti!

A lepisilés is izgiKép Olyan édesek még ilyenkor is! Az én tündérem ma először visszamosolygott rám... Találjátok ki, elbőgtem-e magam... Kép Nem talált, csak majdnemKép

Unique!

Spontán fog megindulni, efelől ne is legyen kétséged! Ez mondjuk izgalmas kérdés, hogy mikor, én már könnyen beszélek, de ahogy azt tudta, hogy mikor kell beköltözni anya pocijába, úgy azt is pontosan tudni fogja, hogy mikor kell kibújnia onnan. Bízz benne!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

remélem még nem unjátok a képeimet... Kettőt feldobok ma is.

Dóri a "vérmedve" sétálni készül:
Kép

Laura! Nézd csak, ennyire várlak már itt kinn:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Megjöttem! Eddig doliztam, majd a kutyát vittük el sétálni a jó időben. Annyit írtatok, hogy nem győzőm olvasni.
Ma egész nap hullámszerűen törtek rám a rosszullétek, nem esett jól dolgozni.
Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz, de ez nem a saját nőgyógyászom, ez ingyen van a MÁV Rendelőben, ide jártam eddig is. A másikhoz majd késöbb megyek. Azért kell elmennem most a ehhez, mert kell jövőhétre igazolás arról, hogy terhes vagyok, mert járok továbbképzésre, és ott sok mozgás van, márpedig most nem szeretném a tapadás érdekében még a kisujjamat sem mozdítani, ilyen papírt meg ez a bácsika is tud adni. Legalább megnéz, bár ultrahang nincs, a többi dolgot meg tudja állapítani. Amúgy nagyon kedves volt eddig velem, remélem most is az lesz.

ZsUKA!
Ezek a tünetek lehetnek terhességi tünetek, de azt ajánlom várj még az orvossal, addig tesztelj, ha két vérzés elmarad akkor már biztos megmarad, sajna nekem az első felszívódott, hamar örültem, az orvos már nem láttot semmit. Remélem neked elsőre sikerül és mindannyiunk babáját megtartja az Isten. Én most lemondok minden sportról, addig mig a kritikus időszak el nem mmúlik. Kívánok minden jót, Áldja meg az Isten a babád! Kép
Brill!
Neked is moinden jót! Remélem egészséges lesz a jövevény!Kép
ARANYOSAK A BABÁK, SZERETNÉK ÉN IS ILYET MÁR! A FÉRJEM IS MINDEN BABÁRA EZT MONDJA!
musti

Brill!
drága-drága Brill(mami)! Én olyan de olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen jó lesz majd a következő taéin pocakosan látni téged!!!!!! Vigyázz nagyon Apura is. Mert, hogy magatokra, az természetes.
Dina is nagyon örül.Kép
Először is:
Kép (ez már rég kijárt neked is.) Kép

Aztán, csak, hogy szokd:
KépKép
Ehhez a felálláshoz mit szólnál:
Kép
mátra

Sziasztok!

Húú lányok, nem is tudom, hogy kivel és hol kezdjem...próbálkozomKép

Juca!
Nagyon köszi az "előleg" csíkost!Kép Ennél szebbet nem is kaphattam volna zebraként!Kép Telitalálat!!!Kép
Jövő héttől pihi!, de tényleg...??!
Jó nagy a pocód!

Annácska!
Köszönöm!
Hamarosan a kezedben tarthatod, már nincs mire várnia...Kép, hacsak nem Unique Laurájára!

Mátra!
Kiabálhatsz!Kép
Ma legalább pihenten(?) ébredtél! Kicsit tovább csúszott a tuti hétvége!Kép

Niki!
Nem hajnalban jöttem!Kép Köszi Neked is!Pakolásnak vége vagy még költöztök?

Noémi!
Dr Szmatonához járok.Én is elégedett vagyok!!!KépKépKép
Jó hely a Kaáli! Hamarosan Te is erősíted a pozitív véleményezők táborát! Ez biztos!Kép

Unique!
Progipótlás továbbra is megy...Napi 2 ampulla szuri+ Utrogestan. Nem árthat alapon!(Juca?Kép)
Most kezdem majd "szívből" érteni az UH-gos várakozást stb.!Kép

Csibe!
Köszike!
Szmatona anyukát csókoltatom!Kép Remek fia van!!!
Örülök, hogy jól vagytok, de néha lógj egy kicsit a melóból!Kép

Junko!
Bízzál!!!Kép Csak, hogy teljesen megnyugtassalak, felteszem a hőgörbémet (most már bizonyítottanKép), hogy lásd az én hőm merre jár...Ma is csak 36,9! Tudod, hogy ez nagyon függ az alaphőtől! Nyugi, 4 tüszőből jók az esélyek! Nagyon drukkolok!Kép
Kép

Aniko!
Köszi a zebrákat!Kép
Kölcsönangyalka very jól szolgál!Kép Ahogy lehet repül is Hozzád! Ígérem nem tartom magamnál!Kép
Én sem éreztem semmi tünetet...KépCsak azt, hogy sikerülnie kell, ha már annyi buktatót átugrottunk... Úgyhogy csak pozitívan!Kép

Eszter!
Apa is köszöni a dícséretet! Már azon agyal, ha tényleg két pici van, akkor mit hova kell tolni, hogy elférjünk...Kép Olyan kis gondos! Hát továbbra is tartom magam ahoz, hogy szerencsém van!Kép

Norwell!
Nagy gratula Kép-hoz!
Szupi, hogy minden rendben, csak a fotó hiányzik...Nagyon nézegettem volna!Kép

Évi77!
Olvasva jót mulattam a nyakbafosin...Kép Élesben nem tudom, hogy mit tennék?! Ilyen tapasztalatom Marshall kiskorából van, amikor bélfertőzése volt...Sugárfosott (bocsi) a falra... Akkor nem nevettem!!!Kép
Képeket örömmel nézegeti sztem mindenki!Kép Dórika továbbra is édi! és már 1 hónapos? Nagyon öregszem...

Pancsi!
Köszi, aranyos vagy!

Dorka!
Drukk megy!Kép
Valóban sokminden történhet még az UH-ig, de továbbra is bizakodunk! Hogy Apát idézzem a transzfer utáni napokból: "Biztos ketten lesznek, nehogy könnyű legyen nekünk!" És azt gondolom ez nagyon igaz ránk...Kép

Ha vki kimaradt, nem szándékos volt! nagyon igyekeztem!Kép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!
Nagy-nagy gratula tőlem is!!!

Évi77!
Nagyon édes a képen a babád!!Kép

Szdorka!
Köszi a kedves szavakat!!
Nagyon kedvesek vagytok mindannyian,köszi.Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok!!Noémi
noémi73

Mátra!Kép

Köszönöm,aranyos vagy! Próbálok nyugodt lenni,de nagyon nehéz,mert szerettem a dédit,olyan mintha az én nagyim lett volna...Kép

Unique!Kép

Kezdek már jobban lenni,de most meg tudod az eddigi bajokhoz hozzájött hogy anyósom összeszedett egy vírust és lázasan fekszik itthon.Kép
Ez hihetetlen hogy mindig van valami.Kép
Szurkolok neked hogy holnap már végre kibújjon Laura!Kép

Aniko24!Kép

Köszönöm az együttérzést!

Ironram!Kép

Igen zajlik az élet,hála istennek rengeteget mozog pici Andriska!Kép
Ti hogy vagytok?

Norwell!Kép

Örülök hogy jó minden,ez mindig olyan megnyugtató!Kép

Brill!Kép

De jó,mert már hivatalosan is gratulálhatok nektek!Kép
Ráadásul ketten vannak? Ez nagyon izgi!Kép
Hurráááááááááááááááááá!!Kép

Évi77!Kép

Egy tündér a kislányod!Kép

Sysy
sysy77

Brill!!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok Nektek!!!!!! Most már hangosan és érthetően!!!!Kép
Ja, és csak később jutott eszembe, hogy legalább 5 képet kellett volna kérnünk, hogy mindene ráférjen Kendének, mert ugyebár egyben már nem műxik a dolog...Kép

Kép

Pusszantás Neked!

Norwell+Kende

Kép
Kép
norwell

Kedves Évi!
A kislányod csodaszép!
Gratulálok!

Norwell!
Gratulálok a kisfütyikéhez!
A Kende nagyon szép név!
Igazán jo választás!

Szdorka!
Köszönöm a segitséget!
Megprobálom valahogy kivitelezni a dolgot,mert a gyogyszer amit szedek esténként(medrol) jol megdolgozza a vesémet és igy sokat járok éjszaka pisilni!De megprobálom!

Brill!
Mit mondott a doki,meddig kell a progi szuri?
Vigyázz nagyon magadra!
Minden lombikos akivel tartom a kapcsolatot ma felhivtam,hogy nézzék csak meg!-Neked sikerült!És azt mondták hogy ez olyan erőt ad nekik!Jo érzés volt hallani!Addig tartsd magadnál az angyalkám amig ugy érzed szükséged van rá!És csak utána küld vissza!Ilyen nemes cél érdekében szivesen kölcsönzöm!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Juca!
Nagyon csinos vagy. Valóban jó lesz már, ha otthon leszel és pihenni is tudsz Kép

Uniqe!
Hát igen, nagyon várom már, hpogy előbújjon a kislányod Kép

Évi77!
Dóri igazán gyönyörű. Gondolom jól, elfáradtál, mire apa hazaért. Nehéz lehetett ez az első nap kettesben. KépDe stramm lány vagy te, nem féltelek.

Norwell!
Igazán szép név a Kende. Gratulálok a kisfiadhoz. Kép
Igen, negíyon soká ki fog tartani a jókedvem.

Eszter!
A házi tűzhelyben új láng készül lobogni. Az otptimizmusom pedig törtetlen. Minden miattunk és értünk történik. Ezt eddig is tudtam, de elfelejtettem. Nem etetem a kis dögöt olyan kajával, amit szeret. A jókedv és az optimizmus, a mosoly, a nevetés viszont hányingert kelt benne és éhen fog halni. Kép

Anikó!
Jó hogy újra itt vagy!

Csibe!
Ha nagyon nem hagynak menj el betegállományba. Majd meglátod, a tavaszi szünetben rákapsz a pihenés ízére Kép
mátra

Drága Mátra!
Egyszerre irtunk!
Köszönöm a fogadtatásod,nagyon jol esik!
Nem irtál semmit,hogy mi van most nálad?!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Aniko!
Várom az eredményt, rágom a körömöm, és bizakodom. Küzködöm most már második napja megint a fájdalommal. De ezt betudom annak, hogy nem ettem két napig az aloe verát, mert nem vittem magammal. Kép
De nagyon jó a kedvem és optimista vagyok. Végre nem csak tanítom, csinálom is a pszichológiát. Kép
mátra

Kép

Jó éjt mindenkinek Kép
mátra

Lányok, asszonyok sziasztok!

Hát annyira mondjátok, hogy most már komolyan elkezdtem izgulni!

Anikó!
Szia sorstárs! Ez elkerüle a figyelmem, hogy te is clostyzol. Mit mutatott az UH?
Hőt minden reggel ébredés után minden féle és fajta ficánkolás elött kell megmérni lehetőleg ugyanabban az időben. Nuniban, popsiban vagy szájban. Az első variáció a legmegbízhatóbb. Ez ugyanaz amivel a pé-t is be lehet lőni, napközben mérni teljesen felesleges.

Eszter!
Várom ám a hétvégi világfordulatot.
Te is már finisben vagy, Úristen milyen régóta vagyok topik tag!

Zsúka!
Vigyázz, sok leszek. Kép
A kis ház Szeged mellett egy kisvárosban van. Egészen pici parasztház ami egy majd 1500 m2-es telken van A kis ház a telek egyik végét foglalja el, míg a telek másik vége már egy másik utca. Mi a hátsó részben szeretnénk majd a nagy családi házunkat megépíteni kb, egy év múlva a parasztházból meg vendégházat alakítanánk ki.
A kertünkben van szomorú fűz, (alatta egy macska sírja domborodik, van kereszt,
meg kis váza a virágnak na ettől kicsit riadunk, úgyhogy el fog tűnni), egy nagy diófa a kert közepén, és egy nagy eperfa hátrébb. Van egy kút is, ami körül a hétvégén láttam hogy kis nárciszok kezdenek kibújni. A hátsó beszántott kerten gyalogutat tapostak a kóbor kutyák, akik a mi kertünkön vágják le az utat a fürdő felé.
Csodálatos, a kis rozoga házikó is ami első igazán közös otthonunk lesz. És már vettünk bele kandallót és muskátlik fognak ülni a párkányon. Tiszta falusi idill, ugyanakkor mégis közel van a városközpont-kis túlzással központ persze.Kép Viszont a fürdű nagyon népszerű, állandó teltházas, sok hazai és külföldi vendéggel. És de jó lesz nekünk, most már elhiszem én is.

Norwell!
Hogy lehet az UH képet elfeledni? Kép No nemm baj, azért tök jó lehetett, csak azt sajnálom hogy nekünk nem tudtál képet hozni.

Évi!
Jó a fosti sztori, tényleg jól állod a sarat! Kép
Három ikreket váró egy topikban? Na ez már tényleg túl szép lenne. Kép

Csibe!
Azért ne dolgozz sokat. Tanítványaid hogy vannak? Tudják már a gyerekek, hogy babát várszí? Vagy ezt nem szokták elmondani nekik?

Dorka! Akkor még neked is egy hét és kiderül,. Szorítok, hogy háha mégsem kell inszem, de ha mégis az is előrelépés, nem?

Brill!
Köszönet a hőgörbéér. Nem mondom, tényleg reményt adtok nekem.
Majd holnap reggelre meglátom mit mutat a punciométer. Kép

Jó éjt.
j.
Vendég

Sziasztok!

Tyű, annyira nehéz követni az eseményeket!

Brill!
Nagyon-nagyon boldog vagyok! Húú, jó nehéz lesz kivárni az UH-t, de addigra biztosan látszik, vagy látszanak.. Kép Kép Kép

Junko!
Kérdezted, ki mit szól az ikrekhez: általában leesik az álluk, aztán az okosabbakban felmerül a kérdés, hogy hogyhogy ikrek? De nem bánom.. Kép
Irigy-irigy a ház miatt, imádni fogtok ott lakni! Kép
Egyébként pedig nyugi, nyugi, nyugi, kutyi, Apjuk, ház-biznisz, aztán mindjárt vége a hétnek!! Kép

Annácska, Sysy!
Igazán megtisztelő, hogy tudósíthatok Rólatok és fiaitokról!

Sysy!
Viszont nem találom a címed!

Noémi!
Csak azért kérdeztem a párodról, mert annyira csak E/1. személyben beszéltél. Hááát bizony, én is tapasztaltam, hogy amikor kell, mindent megtesznek a gyermekáldásért és a mi boldogságunkért! Kép

Unique!
Nekem is eszembe jutott, hogy majd egyszerre pottyannak ki.. csak győzzem az SMS-eket... Kép Kép
Sokat gondolok Rád!

Anikó!
Köszi a tanácsot, de a pecsételésnek már nyoma sincs. SZERENCSÉRE! Kép
Jó, hogy helyrejött a gépetek és újra vagy! Kép

Eszter!
Már alig várom az OM mantrát. Talán találkozunk is.. Kép

Zsúka!
Lehet a táblába kerülni, csak add meg az adataidat.

Monyó!
Nekem is ajánlotta az orvosom annak idején a tusimentességet aktus előtt. Hát nem egyszerű kérdés... Kép

Dorka!
Jól tettétek, hogy nem erőltettétek az inszemet! És hátha most jön a csoda! Kép
Örülök, hogy újra erre jársz...

Csibe!
Munkaundor nálam is van. De inkább lustitisznek nevezném. Egyszerűen lelassultak a dolgok és a világ meg elrohan mellettem. Azért remélem, nem tart már sokáig ez az időszak. Kép

Juca!
Téllleg szépen alakultok! A tincitánci pedig megszeretteti Stöpszlivel a mozgást meg a zenét. Kép
Jó dolga van, hogy így gondoskodik Róla a család! Kép

Évi77!
Köszönjük a Dóri fotókat! Még mindig dönörűűű! Kép
Hogy telt az első Apamentes nap? És már egy hónapos.... te jó ég! Kép

Lányok!
Bocs, hogy nem bírok mindenkinek írni, de a tempóm nagyon lelassult és már így is "évek óta" a gép előtt ülök, pedig szólít az ágyikóm. Akinek nem írtam puszi!

réka
10+4
Vendég

Sziasztok!

Junko!

Ahogy leírtad a házikótokat, magam elé tudtam képzelni,nagyon gyönyörű lehet. Nekünk mindössze 180 m2 a kis kertünk, minden nap megnézem a tulipánokat, hogy mennyit nőttek.

Musti!

Próbálom nem bele élni magam, mert akár az időjárástól vagy valami lappangó betegségtől is lehet az émelygésem, de megpróbálok türelmes lenni.

Már kérdeztem korábban is, de nem kaptam választ, mennyinek kell lennie a hőmnek, hogyha a baba útban van? Vagy egyáltalán, hogy kell ezt az egész hőmérőzést csinálni?
Köszi a válaszokat.

Szép, babás álmokat mindenkinek!
zsúka

Egy kis info a hőmérőzéshez:
<!--attachment: homero-393101.doc*mime_msword.gif*application/msword*25.1**homero%2edoc --><center><pre>
Kép
homero.doc (25.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Kép

Húú, mostanra sikerült vissza olvasnom. Elég sokat írtatok.

Brill!
Hatalmas gratula, csak így tovább, ügyesek legyetek!
Kép

Musti! Gratulálok!

Évi77!
Dorka szeretetből célzott a nyakadba, csak hogy érezd a törődést! Ja, és nagyon édi!

Norwell!
Csodálatos dolog lehet, mind ezt átélni. Kende: csak ovatosan rúgdosd a "ház" falát, mert arra még szükség van!

Mátra!
Nem ismerek Rád! Mintha kicseréltek volna. Vagy ez vagy Te? Jó olvasni. Gyúrjál nyugottan, csak nehogy izomlázad legyen!

Kancellárka!
Telek megvan?

Juca!
Csak lassan, nem kell elkapkodni a munkát! Lazíts!!! Édi a pocid!

Junko!
Teljesen egyformák a gondolataink. Bízzál a tüszőkben, szerencsét hoznak!
Kép

Aniko24!
Jó, hogy benéztél. Képzeld, most kerestem vissza azt az üzidet, amit írtál nekem az inszemről.

Következő hónapban inszemináció.

Kép Szép álmokat!

Kép
Kép
Ági279

Zsúka!

A hőmérőzést én csinálom még most is. Ez úgy van, hogy minden reggel ágyban higanyos hőmérővel a hónajban megmérem a lázam. Azt mondják, hogy amikor felmegy a hő, elötte való alacsony hőmérsékletű nap van peteérés, akkor kell akciózni és utána pár napig, amikor magas a hő.
Modjuk: 36,5; 36,8; 37; 37 Mind a négy alkalommal szerencsés, de a legjobb az első nap. A 36,5-ös nap van peteérés, csak az a baj hogy ezt csak akkor tudjuk meg amikor már felment, tehát a következő hónapban lehet igazán tudni mikor alacsony.
Fontos az alaphő: Nekem sose megy 37 főlé, még betegségkor is 38 max.
Remélem érthető voltam! Ha nem bocs!
musti

Duddu!Kép

Nem tudom hogy lehet beírni az email címet a profilomba,mert próbáltam de nem sikerült.Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!

Ági!
Ki is cseréltek Kép Jobban érzem így magam az biztos Kép Már csak a kis manó hiányzik. De ő is jön a következő hgónapban. TUDOM.
Meg neked is. Aztán Duddu meg tőlünk olvashat egyszerre sms-eket, ha szülünk Kép

Junko!
Minden vágyam egy kis parasztház egy nagy telken. Én egy hatalmas kertes családi házban élek. Azt terveztem egész régóta, hogy valahol veszek egy parasztházat, és azt tetetem rendbe. Tudom, hogy anyagilag ott lennek, ahol egy új építése majdnem, de nekem ez a nagy álmom. A kertbe gyülmölcsfákat, madáretetőt, itatót, és persze fa gyerekjátékokat. Minél nagyobb hozzá a telek annál több fát, virágot ültetnék. A belső részben pedig ötvözném a modern technikai vívmányokat a korhű tárgyakkal. (Na Dido most a fejéhez kap, mint építész Kép )
Na de vissza a valóságba Kép

Lányok szép napot mindenkinek, én ma megint rohanós napot művelek, de lehet jövök még délelőtt.

Puszi.
mátra

Sziasztok!

Köszönöm az infokat a hőmérőzéshez. Ma reggel megmértem 36,6 volt, továbbra is émelygek, és gombóc van a torkomban. Ahogy olvasom felesleges most elkezdem, majd ha jövő héten megjön, akkor érdemes, (de remélem nem fog)Kép

Puszi Mindenkinek és szép napot!
zsúka

Ági!

Nekem mániám a magas hő, de ezt sok babás, Lásd Brill nem támasztja alá. Azt gondolom ha 37,0 fölött van a hő egy-két tizeddel akkor nagyon is gyanús a dolog. Ám Brill pl. 36,9-el babás. Nekem egy üres ciklusban ennyi a max. hőm, tehát nekem ettől magasabbnak kell lennie, hogy egyáltalán reménykedni tudjak.

Ma reggel fél hétre bementem az irodába, mert tegnap este nem bírtam már dolgozni. Erre nincs áram. Most itt ülök egy internet kávézóban és múlatom az időt. Bent meg vár a gigamega sok munka. Kép Na megérte fölkelni ilyen korán.

Köszönöm a ház dicséreteket. A vendégház tipikus családi nyaraló lesz, teljesen leválasztva a mi kertünktől. Homokozóval, játékokkal. Úgyhogy csajok majd jöhettek.
Mátra, még ez az álmod bármikor valóra válhat. A mi házunk azért nem olyan szép tornácos parasztház, mert azért az lenne az igazi, de így is szeretjük. Kép

Junko
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Ma lesz délután a dédi temetése,gondoljatok majd rám.Kép

Mátra!Kép

Úgy legyen ahogy írtad jövő hónapban költözzön be a pocakodba egy kisbaba!Kép
Én nagyon szorítok neked!Kép

Junko!Kép

Szegénykém ezért felkelhettél korán.Kép
Kitartás!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Ma vagyok, de holnap ismét suli! Aztán már vagyok még kb. két hétig és Tp.
Most elkezdek visszaolvasni, de jó sokat termeltetek és nem tudom, hogy mikorra érek a végére!

BrillKép
Hallottam a jó hírt, gratulálok! Kép Mikor derül ki hogy ketten vannak-e?

Na most megyek olvasni, és dolgozni is egy kicsit! Kép

DinaKép (17+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Na most tudok kicsit többet lenni. És most jegyzeteltem is Kép

Brill!
Hát vigyázz magatokra nagyon, Apukának is gratula! Nagy család lesztek egyből Kép
Költözés most szeptemberig letudva, már anyóséknál csövezünk Kép Még nem komfrontálódtunk.

Ági!
Hát ez a telek kérdés bonyolult. Félig megvan. Kifizettük aláírtuk a szerződést, de egy 2 méteres határodébbhelyezés miatt még várni kell a földhivatalos bejegyeztetéssel, de azt már az ügyvéd rendezi. Közben már engedélyeztetik a tervet és mivel ismerős a tervező mindenhol, hamar meglesz a dolog.

Norwell!
A Kende nagyon szép név, én mondjuk amúgyis elfogult vagyok a magyar nevekkel Kép (Nálunk Napsugár vagy Zalán)

Juca! Nagyon csini vagy és nincs is elefánt lábad. Jól megtáncoltattad akkor a kis utódot Kép

Junko!
Nagyon szépen leírtad a kisházikót, olyan kis nyugodt vadregényes lehet.

Mátra!
Még mindig aggódom érted. Azt a fránya aloe vera-t meg akkor ne felejtsd el!!!

Évi!
Ezen a fosis sztorin jót nevettem, bocsi, ezek szerint a lányokkal sem egyszerű, a fiúknál a pisi irányával kell vigyázni.
Dori nagyon nagyon édes!

Kicsit odavagyok, úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy aki eszi a tamarin vagy milyen lekvárt hashajtásra, hogy olyat hol lehet beszerezni és ha megeszem, akkor utána mennyivel jön a hatása?
Mindig megszívom ha új helyre költözünk, kell egy hónap aklimatizálódás a bélrendszeremnek, de most a buborék miatt nem lenne túl jó sokat várni, tegnap este már úgy néztem ki mintha lufit nyeltem volna.

Üdv: Niki

kancellárka

Niki

Én tudok egy tuti receptet a problémádra. Savanyúkáposzta lé. Én imádom,de a hatása (amikor én ittam annyira nem örültem neki) garantált. Kép

Junko
Vendég

Niki!
Gyógyszertárban lehet kapni, de nekem az első hetekben ajánlott Dévai egy másik szirupot is és az sokkal finomabb: Dufalac a neve.
Nekem nagyon megcsavarta a hasamat, de segített.
A Tamarint viszont annyira utálom, hogy meg kell innom egy fél liter vizet utána...
De a savanyúkáposzta lé is tökéletes.

Sysy!
A címem: dudd@freemail.hu

Junko!
Nem önmagában a magas hő a lényeg, hanem a legalább 3-4 tized fokos változás a ciklus elejéhez képest! Kép

Most ennyi voltam, puszi:
réka
Vendég

Niki!
Aranyos vagy, köszönöm. Nem lesz semmi baj. Tudom, hogy nem lehet. Kép
bio rost, kefir+búzacsíra, rizs, párolt kínai kel. Nekem ezek jöttek be. A savanyúkáposzta lé is kiváló, de akkor maradj otthon Kép

Sysy!
Köszönöm. Délután pedig dondolj arra, hogy a Dédi már találkozott azokkal, akiket szeretett és már elveszített és milyen jó neki. Nincs betegség, fájdalom, csak nyugi van. Neki is rossz, ha látja, hoigy ti, főleg te nagyon sírtok miatta. A kismanócskáddal is jól elbeszélget, hidd el. Biztos megtanítja egy pár praktikus dologra. Nyugodjon békében.

Dina!
Jó, hogy itt.
mátra

Kép
Kép
Kép
Vendég

Brill!
De jó fönn látni a barnában! Kép
mátra

Kedves Duddu!

Ha lehet, szeretnék én is feliartkozni erre a táblára.
29, július 30., Halásztelek, 2006.02., 29-30

Köszike
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?