Titati, szerintem se várj még túl sokat a két hónapos kiscsajodtól, és hidd el, nem azért nincs el egyedül, hogy téged bosszantson. Nagyon picik még ilyenkor, és van, hogy egész nap csak velük kell foglalkozni. Szerintem is próbáld meg elhagyni a cumit, pár nap alatt újra be fog állni Kincső és talán a tejcsi kereslet-kínálat is. A sok fejéssel is elmegy ám az idő.

Hajrá!
Nagyon szépek a babák, amiket láttam, gratulálok hozzá!
Ildi, örülök, hogy jelentkeztél, szépek a gyerkőcök, és várom a rövid sztoridat!
Anita, szerintem is hagyd a mérleget, Boti úgy tűnik, marha jó étvágyú, tejcsi is van, gyarapodik is, mi kell még?

Az meg ne legyen baj, hogy túl nagy és túl sokat eszik!

Nem tudják a babák túlenni magukat. Bence is szokott bukni, sokszor egy-két órával kaja után, ez ilyenkor természetes. Arra kell figyelni, hogy ne hányjon, de azt úgyis észrevennéd. Ha egyébként nyugodt, akkor semmi gáz.

Bencuskám ráadásul marha mohó is, szóval ő pl. azért is szokott bukni, mert olyan gyorsan eszik, hogy nem tudja olyan gyorsan nyelni, mint ahogy szívja, és még ugye levegőt is kell venni....

És néha összekeveri a sorrendet, aztán megy le a levegő. Ilyenkor büfi, dehát néha jön fel egy kis tejcsi is.

Amíg heti átlagban ilyen jól fejlődik, nincs gond.
Haverok

Nálunk a narancssárga méhecske, és a piros virág a kedvenc haver.
Angi, szerintem sem gond, ha nem hízik olyan ütemben, mint más baba. Ha min. a 100 megvan hetente, akkor semmi gond.

Már pociban sem ugyanúgy híztak, nőttek, viselkedtek, kint sem fognak!

És nem szabad hasonlítgatni a manókat, annyira különbözőek!

Lidi pedig gyönyörű!
Apropó:
Nicika merre lehet vajon?