2006.03.22 11:56
2006.03.22 12:46
Igaz, én Bp-en mennék...2006.03.22 17:14

2006.03.22 17:39
2006.03.22 19:14
Valszeg a tehetségesebbjének elég... (de asszem azért nincs több, nehogy megjöjjön utána az embereknek
)2006.03.23 14:21

2006.03.24 09:25

2006.03.24 11:12
Igaz?
2006.03.24 12:03
De úgy látszik az aviva nem tűri ezt sem!
Hatvanvalahány éves! 
2006.03.24 13:11
Azt hiszem nem jól csináltam, mert kihagytam azt, hogy a görcs elleni gyakorlatokat minden nap csináljam.
Majd ha már profi leszek, akkor megpróbálom zenével. 
2006.03.24 13:18
) a lúgosító étkezés lényegét? Már régóta foglalkoztat a dolog, még jóval az Aviva előtt hallottam róla.2006.03.24 13:22

2006.03.24 16:45
Jó köztük lenni 
2006.03.25 10:52
Nekem még hiányzik a lökés, hogy radikálisan megváltoztassam az étkezési szokásainkat. Főleg a főzésben. Míg anyuáknál laktunk elképzelhetetlen volt a vasárnap valami ránttott husi nélkül (legyen az csirke, vagy sertés). 
2006.03.27 08:34
2006.03.27 08:37
és tejbegrízt is lehet belőle csinálni... na meg forró csokit
)2006.03.27 09:00
2006.03.27 09:07
2006.03.27 09:12
Én csak azt írtam le amit én gondolok erről... 2006.03.27 09:18
Ráadásul ki a fene akarna örökké élni? 2006.03.27 09:50
2006.03.27 09:53

2006.03.27 10:13
Érdekel valakit, hogy készül a zabtej?

2006.03.27 11:17

2006.03.27 11:32
(az itthoninak főleg az állagával van a gubanc... de már az is felmerült, hogy talán leszűrik a gyárit és azért...)2006.03.27 12:18
Mi rizstejjel próbálkoztunk, az sütibe remek, de elég édeskés. Olyat csináltam belőle, hogy kukoricadarával puliszkát, és amikor elkészült mézzel ízesítettem, és szórtam bele egy kis zabpelyhet, almát és fahéjat. Nagyon finom volt, bár a társítás szerint nem jó
De ilyenkor azt gondolom, hogy már ez is nagy lépés.
.
. Nekem is fura, hogy nem húsételekben kell gondolkodnom (pedig abban már igazán kreatív voltam), hanem magokban, zöldségekben, gabonákban. De mostmár kezd jönni az ihlet, és ez jó. Ma pl. kecskesajttal töltött sült paprikát fogok csinálni, és köretnek párolt céklát. Kipróbáltuk már a tökmagpástétomot is, amire azt mondta Lívia, hogy azzal minden pasit meg lehet ingatni
. Így is történt
. Most vettem pálmazsírt, és azzal fogok szezámmag pástétomot kavarni. Azt hiszem tényleg csak el kell kezedeni más alapanyagokban gondolkodni, és egyáltalán felfedezni azokat. Nekünk nagyon bevált, bár a sót még nem tudtam elhagyni
.
Erre azt mondtam, hogy az ilyen vitas esetekben megprobalok hallgatni a szervezetmre.

2006.03.27 16:00

