2006.03.21 08:19
2006.03.21 08:31
Igen, Avent Isis van, kézi szívó. Én nem akartam egy egész rekeszt, csak ha már kellett, gondoltam, elrakom. De mindegy, hagyom az egészet, Bencusnak elég van, ez a lényeg!
2006.03.21 09:12
Ma Bence nap is van? Akkor boldogot neki nagyon!! 
tól kérdeztem, hogy kel-e még éjszaka a Peti, meg örvendeztem, hogy indul az építkezés, írtam, hogy barack almázunk, de brutál disznólkodás megy néha
, de talán szeretik...
nek megköszöntem a sok szép ruhát és ami már nem jó azt szombaton visszavinném, hogy adhassuk a Blankának, írtam hogy 68-as jó még és hogy gyönyörű helyen voltak.
örvendtem a lazac miatt és leírtam, hogy milyen szószt szoktam hozzá csinálni, Ancsá
t irigyeltem Kenya miatt és Pussykám
tól többek között megkérdeztem mit vigyek szombaton. 2006.03.21 09:21
, persze hogy gyere, gyertek, bármikor. Nagyon örülnék neki! Mi itthon vagyunk, kivéve, amikor sétálunk, ez mostanában délelőtt 10 körül, és délután 2 körül.
2006.03.21 12:11
Mit hozzál? Hm...pl. anyóssal csináltathatnál olyan finom kókuszgolyócskát, vagy pogácsát, mint a múltkor. Esetleg te is megcsinálhatod, bár azt nem nézem ki belőled.
Mindegy jó lesz a bóti is, azt már megszoktuk...

2006.03.21 13:03
Gondoltam,h van,ami kicsi, de akkor beteszem azt a pár bodyt,aztán meglátjuk.
, Zsombi meg miért hagyja magát,nem hogy visszaharapna!
Mit vigyek én? Lesz tiramuszi?
Örülök, h Bali ilyen jól alszik, hátha...
2006.03.21 22:25
, édes az urad, hogy így izgul miattunk!!! Remélem most már jól fog aludni
Szegény Zsombikám, szerintem a Panci lesz az úr a járókában
Különben már most megy a harc a játékokért, mindig az kell ami a másiknál van, másiknál csörög... A Pannus hihetetlenül beindult. Tegnap forgolódott, ma pedig egész este kutyázott. Annyira cuki! Zsombor közben vigyorog mint a tejbetök, de egy helyben persze
, megnyugatásul, a mi napjaink sem sokkal mások. Inkább egyedül mennék hozzátok, de anyós most kidőlt, így ezen a héten nem hiszem. De szólok mikor tudnék menni.
)2006.03.22 09:43

Tilos bármit is hozni!!!!! 
. 2006.03.22 14:57
Bencusnak hatalmas szemei vannak. És korát meghazudtolóan értelmes tekintete
A nyugalmas hétköznapoknak meg csak örüljetek, lesz ez még rohanósabb, fárasztóbb.
JÓl látom, h ingben van??!! Ezt követi majd a farmeros korszak
Csütörtökön tudnék menni, (bárkihez), de déltől hétig. Mivel ez hosszú idő, szerintem nem megyünk, ennyi idő alatt mi tégláig bontjuk bárkinek a lakását. Az idegeiről már ne is beszéljek

2006.03.22 19:07
Arany pofák!
2006.03.23 07:40
Ebből kifolyólag én tízkor már dőlök be az ágyba, mint egy zsák.
Akkora élmény ez az uh!!
De azért már jó nagy!

2006.03.23 08:02
És a cickók hogy viselték a maratoni éjszakát?
Aventtel. Jött mint az állat, csak kicsit hozzásegítettem masszírozással.

2006.03.23 09:00
Kicsi még, h forogjon
! Cickók köszönik jól vannak, azért az igazsághoz hozzátartozik, h kb 10óra 20-kor aludt el, addig mindent kiszippantott, többször is
! Te csak örülj,ha ilyen ügyesen és gyorsan eszik Bence, mi ebben a korban még simán 1 óránál jártunk, sőt...még sokáig...
), és kapok simit és puszit is
! Meg van ájájájájjj is,amit én anyának értelmezek
.2006.03.23 09:26
De mintha nem nagyon élvezné, vagy csak erölködik? Eszti, a tíz perces evés simán lehetséges, és tényleg örülj neki, ennyi idő alatt 100-150g-ot is képesek megenni, ha van.
Igaz tegnap délelőtt volt egy kis baleset, bekakilt a gatyába, de ma váltig állítja nem fog, és ez a bugyi nem lesz kakis. Hát várom, mert a kaki lassan esedékes ezidőtájt
2006.03.23 09:46
2006.03.23 17:06
Tegnap voltunk bent, gondozónéni nagyon aranyosnak tűnt, (a játszóházban nem igazán). Persze nem akarom beadni öt teljes napra, hanem csak pár napra hetente. Meglátom hogy tetszik neki. És majd e szerint alakul. Ha nagyon nem megy, hagyjuk a dolgot. Ott legalább van rendes játszó, kint lesznek sokat, mifelénk nem nagyon van rendes játszó ahová hordhatnám. Tehát hétfőtöl új projekt indul!
2006.03.23 23:45
Szuper cuki kis Benyó! Ahogy Kata mondta, ilyenkor kezdtük el Pancit tornászlánynak hívni. Ugyanígy emelgette a fejét, lábát. Alszik hason is, vagy csak háton? A Panci csak hason, ettől eleinte kicsit tartottam, de csak így szereti. Zsombi a megszokott háton, kéz fel testtartás. A fürcsis képek is fantasztikusan szupik (a kedvencem amelyiken csukva van a szeme!!!
, gyönyörű), kis gepárdok ilyenkor még üvöltöttek, azt hittem sosem foják szeretni, most bezzeg
Azért látom ám a husi combkezdeményeket!!! Õk mindig is 10-15 percet szopiztak és fullon voltak. Maguktól elengedték.
)
lefényképezem neked valamikor a járókát. Ancsa
, igen abban vannak napközben. Panci szomorú, hogy nem jössz
, na volt kaki, vagy nem volt kaki még reggel? Jó lesz a bölcsi, szerintem, neked meg nagy könnyebség az egyre növekvő pocakoddal!! Érdekes (ami a játékokat illeti), most úgy gondolom, hogy nem fogok ugyanolyanokat venni. Meg jó lenne határt is szabni, előbb utóbb úgyis a műanyag flakonok lesznek a menők
.
kókuszgolyó, pogi intézve! 2006.03.24 08:34
...
... Ne engedd Õket tapizni! 2006.03.24 14:25
A gyerekeidet inkább hagyjuk, biztos szedálod őket esténként.
Bazsa ma jön v. holnap?
Nálunk is siralmas a helyzet ilyen szempontból, Andris azt mondta ne aggódjak, ezt majd ő elintézi(az ovit). Hát jó...
2006.03.25 20:10
.
!
,és még be is vásároltunk az Auchanban.Most leöblítette virágfölddel, és nevelhetetlen, mert mikor Apa a kezére vert, h nem szabad, el kezdett tapsolni
....
,bocs ha minden játékotokat összenyálazta a csajszim
!
!
akkor! 2006.03.26 07:25
2006.03.26 09:01
És ahogy Zsombi brümmög, kár, hogy nem videóztam. 
Hanna meg lehet, hogy "le lesz csapva" Peti kezéről ha nem vigyáz.
Serfi, tiramiszi recept a szarvasi mascarponés fedelen rajta van.
2006.03.26 09:14

. Az ikrek tényleg tök nyugisak voltak. Hanna meg ahogy közlekedett nagyon édes volt. amikor jöttünk haza (persze Peti sem aludt el
) megmutattam neki a fogkrémet mondtam hogy a Hannától kapta na onnatól Hannázott egy fél óráig
A srácok meg nagyon vagányok! Én tök megijedtem mikor a Petike
majdnem legurult azon a lejtőn, de aki már tud fékezni ...
2006.03.26 09:14

... 

! 2006.03.26 18:03
Kétszer 10 percre simán fel lehet kelni, nem visel meg annyira, de ha csak egyszer kellene, az sem baj.
2006.03.27 09:10
2006.03.27 10:59

2006.03.27 11:09
Olyan jó volt ez a sok gyerek együtt, és tényleg egyre csak többen lesznek
Májusban már Bencus is csatlakozik a nagy csapathoz, és már nem az ikrek lesznek a legkisebbek
Akik egy tündér édes jó gyerekek
De ez elmondható bármelyik gyerkőcről

2006.03.28 14:45
Tényleg, még nem is mesélted, hogy ő hogy viszonyul anya növögető pocakjához?
Szerintem pár nap, és rohanhatsz utána.
2006.03.28 15:43
)! 2006.03.28 17:10
Apája talán már ma össze is szereli.
Szerintem akkor lesz érdekes a dolog, ha majd a kiscsaj hajlandó lesz és képes lesz vele autózni, vagy kergetőzni
Addig meg....
2006.03.28 17:32

néha azért nem egyszerű, főleg ha valaki berobog valami hiper-szuper járgánnyal.
2006.03.29 08:38

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|