A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jajj, Mamacka ezek nagyon szépek!! Kép
És mind-mind a ti kezetek munkája... Kép
Olyan barátságos, természetes az egész! Kép
Nagyon jó helye lesz Áron babának! És ahogy látom most is az van, nem semmi méretű a pocakod... Kép
Azon a képen, amelyiken a fotelben ülsz... Kép

nadine81

Mamacka: próbáltam, de úgy túl közel van a mellemhez, és azonnal fordul rám, tátog, és azonnal cicizne. Egyelőre rajtam használhatatlan Kép Viszont az apján órákat alszik benne.
Nagyon jó helye lesz a manótoknak Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

MamackaKépEzek olyan mesebeli képekKépTe pedig igazi kis gömbölyű anyóka lettél, aki ott üldögél a kemencepadkán a sültalma-illatban és békésen mosolyogKép

indianyo

<font color="119911"> Csak gyorsan írok, hogy megjöttünk a kontrollról, minden oké. Dokibácsi nagyon szerette volna látni Lidit, de ő aludt az autóban. Meg mondtam neki, hogy van egy vírus és ezért a gyerekorvos azt tanácsolta, hogy ne vigyem közösségbe. De a képnek, amit vittem nagyon megörült. Kép Egyébként még mindig alszik Lidi a hordozóban. Ok, tudom, hogy nem jó a gerincének, de ritkán van benne.
Teszek egy képet róla, hogy ma milyen vagyány cuccban nyomtuk. (Ildi!! Rózsaszin)
Kép
Puszi. Holnap jövök.
Anita,
remélem jobban vagy már!!!</font>
angi79

Angi, Bence is egyik délután jót aludt az autósülésben, pedig én is tudom, hogy nem jó a gerincének. (De tudod, eddig elveim voltak, most pedig gyerekem! - nem volt szívem felébreszteni) Kép
Gyönyörű Lidi!

Mamacka, nagyon-nagyon hangulatos a szobátok és a gyerekszoba is. Kép Irigylem a sok sk cuccot, ettől olyan szép az egész! Kép
Vendég

Szóval a fájásokról, számokról tudtok nekem valamit mondani?

nadine81

Nadine,
Sikerült megfejtened az NST-t?
Én is most bogarázsom az enyémet és nem tudom, mi micsoda!

Mamacka,
Csodás Áron baba kuckója!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ja,most látom, hogy nemKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

NADINE, EGYELÕRE EZT TALÁLTAM:

Kérdés:
Lehet-e pontos képet kapni a szülés időpontjára az NST eredményéből. 37. héten voltam először NST-n, eredménye az orvosom szerint megfelelő. A védőnőm azonban azt mondta az eredményre, hogy ha sűrűn cikk-cakkos, akkor az azt jelenti, hogy lehet hogy hamarabb eljön a szülés ideje. De számomra ez egy kicsit ellentmond. Úgy olvastam, hogy a szülési időpont eljövetelének jele - többek között az is, hogy a baba már készül lefelé a szülőcsatornába helyezkedni, így egyre kevesebbet fog már mocorogni.Az NST lelet eredménye, meg ha sűrűn cikkcakkos nem azt jelenti, hogy minél többet mozog, annál gyorsabban ver a szivecskéje, ezért olyan sűrűk a vonalak ? Vagy rosszul tudom? Azt is mondta, a védőnő, hogy a baba belállása, akár megtörténhet egy fél nap alatt is, lehet, hogy észre sem fogom venni.
Válasz:
Ha nem haragszik meg, az NST-ről, vagy más néven a CTG-ről elég sok zöldséget mondott Önnek a védőnő. Ezen a leleten két görbét talál. Az egyik a baba szíműködését mutatja, ez valóban akkor jó, ha minél "cikk-cakkosabb".
A cikk-cakknak azonban az égadta világon semmi köze nincs a szülés idejének előrejelzéséhez. A másik (az alsó) görbe a méh eetleges összehúzódásait mutatja. Ha ezen a görbén jól látható kiemelkedések vannak (mint egy teve púpja), akkor az fájásokat jelez. Ha ebből sokat lát a leleten, akkor valóban lehet, hogy közel a szülés. De azt érzem a leveléből, hogy igazából amiatt aggódik, hogy észre fogja-e venni, ha megindul a szülés. Ebből a szempontból megnyugtathatom: higgye el, hogy azt minden nő pontosan észreveszi, és Ön sem lesz kivétel.

NÁLAM A "JÓL LÁTHATÓ KIEMELKEDÉS" EGÉSZEN A 90-NÉL VAN HÁROMSZOR, 90-60 KÖZÖTT KB MÁSFÉL-KÉT PERCIG, DE EGYÉBKÉNT IS NAGYON CIK-CAKKOS A GÖRBE. AKKOR EZ MOST AZ, AMIRE GONDOLOK?!?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nadine!

Nálunk 100%-ig megy a skála.
Az első képen az van, amikor éjszaka 8 percenként voltak pocifájások. Aztán nappal meg semmi:

Kép

A másikon már felment 40%-ra is. De azokat se éreztem:

Kép

És végül: keresztlányom, anyukája és én a nagy pocival: Kép

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi, szép nagy pocikád van!

Megmutatom én is a görbéimet:
Kép
És egy mai pocakkép:
Kép
Sajnos, még mindig pöttyös.....

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mamacka! Teljesen maghatódtam, olyan szép az Áronkuckó! A fotelen pedig jól látom az indulócsomagot? Kép Nálunk is Balambér, a mackó teszteli a manó helyét... Kép

Melitta

Kép
nyf

Medike,
húúú, a 90 az már több, mint az én 60-am! Kép A leírtak alapján te így közelebb lehetsz... Kép Izgííí!! Kép

Szelivi,
most látom, neked már csak egy heted van... Kép Ez az NST görbe a legutóbbi? A papír nem pont olyan, mint az enyém... Kép Ez így nem ér... Kép Nemtom összehasonlítani. Kép
És a pocakod tényleg szép nagy! Kép

Medike,
a te papírod olyan, mint az enyém!! Kép És így elnézve sokkal durvább az, ami a tiéden van! Kép

Csináltam egy másik képet, ezen talán jobban látni...
Kép

nadine81

Sziasztok!

Bocs, de nagyon el vagyok most havazva!
Mamacka: nagyon hangulatos a babasarok!Kép

Szelivi: hú, mekkora már a pocid!Kép

Ildi: átéltem, ahogy írtad!Kép nem semmi történet!!KépKép Nagyon ügyesen csináltad végig!!

Angi: én úgy rakom az autósülésbe, hogy alá teszek egy összehajtott plédet , így nem görbül be annyira a háta. Persze nem ez a törzshelyeKép

Petra: szerintem hívj fel egy LLL tanácsadót, a honlapukon vannak tel számok:
www.lll.hu

Gyömgyi: ezért írtam, hogy mindig úgy csináld, ahogy mindenkinek jó és ahogy az ösztöneid diktálják. abból még baj nem volt, ha mindent megteszünk, hogy ne sírjon, de abból igen, ha nem! Ha épp rajtad/veled alszik, akkor úgy jó!KépKép!!!

Megyek fürdetni, maj még jövök ha tudok!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine,
Ne rémísztgessKépKépKép

AMikor olyan csúcsa van a görbének, akkor a hasam teljesen kocka alakúvá keményedik két nagyobb hupszlival és Törpe ezt nagyon nem szereti. Azért látszik utána a magzatmozgásKép Kép biztos kinyújtóztatja összenyomott alkatrészeitKép

A doki viszont azt írta a papírra, hogy "negatív", ezt meg tényleg nem értem. Egyébként szerinte minden oké, ez így a végén (de még kell nekem 2,5 hét!!!) természetes, jövő kedden találkozunk.....
Remélem, igaza leszKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike,
nem ijesztgetlek én, csak bíztatlak! Kép Én már alig várom!! Kép
Na pl. nekem ilyen keményedésem még nem is volt... Kocka has? Kép Esetleg ha majd gyúrok, vazze... Kép Mocorogni mocorog, hullámzik is a hasam, de úgy kemény még nem volt. Persze az a rész, ahol kinyomja valamijét, az igen. De úgy, hogy kemény az egész hasam, úgy nem.

nadine81

Hát, legalább majd elmodhatom, hogy volt valamikor kocka hasam, mert máskor nemigen leszKép

Egyébként nagyon kellemetlen, néha borzasztóan fáj is, apa meg csak mosolyog rajtaKép

Várni már én is várom, de egyre jobban be vagyok parázvaKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Az én pocim szokott kemény lenni, csak úgy néha rájön, de olyankor nem mindig fáj. Amikor nagyon fájt, akkor azt éreztem, mintha menzis pocakfájás lenne, meg olyasmi, mintha valami vákum húzná össze kicsire.

A ctg-ről: Én úgy tudom, hogy a fájásmérést a gép az alapján csinálja, ahogy az érzékelőfej benyomódik a hasfalba. Namost, ha pont akkor rúg a baba, akkor az a fej természetesen jobban be van nyomódva, mert kitolja a baba. Nekem ez a Nadine ctg-jén egyértelmű. A Medikéjén is, csak szerintem ott lehet, hogy a gép nem jól kalibrálta be magát, mert nekem azt mondta a szülésznő, hogy az első 3 percben állítja be magát a gép. Ezért van nekem az egyik elején 3 percig 100%-on vízszintes vonal.

Kép
szelivi

Medike,
kocka has: Kép
A fájdalom/kellemetlenség miatt nem irigyellek, sajnálom... Kép
Na, para az itt is van, de még nem nagyon. Pont azért, mert igazából nem érzek semmit, hogy készülődne...

Szelivi,
de az lehet, hogy én ezeket a "fájásokat" egyáltalán nem is érzem??

nadine81

A vákumos érzés nekem is ismerős. Nem értek én ehhez igazán, de azt tudom, hogy mindhárom csúcsnál végig kőkemény, kidomborodó "kockahasam" volt, a szülésznő csak pislogott, hogy "ezt gyakran produkálom-e". Mondtam, hogy óránként többször is, de egy "ez igen"-nel elintézte, és én nem lettem okosabb, hogy akkor most ez mit jelentKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Angi, Eszti: ez a nem jó a gerincének dolog nekem elég fura. Nem a gerince hajlik meg az autósülésben, ha jól van berakva, hanem a popsijánál, és ugyan nincs vízszintesben a baba, de nem is ül. És hát a refluxos babákat a kórházban is döntött ágyban altatják. Meg, ami nekem eszembe jutott, hogy mikor Zsomának volt egy csúnya köhögős betegsége, a doki első utasítása az volt, hogy autósülésben altassuk. Jó, ő akkor már 4 hós volt, de még nem tudott ülni, és elég sokat aludt még, és a teljes éjszakát ott töltötte.

cory
Budapest

Medike,
ilyenkor kell határozottan rékérdezni, hogy akkor most mi van?! Kép
Én ugyan még csak egyszer voltam, de már bánom, hogy sem a nőtől, aki csinálta, sem a dokitól, aki utána megnézte, nem kérdeztem rá konkrétan, hogy akkor most mi mit is jelent, tessék nekem elmagyarázni, mert bármily furcsa, még nem volt szerencsém ehhez hasonló papírokat tanulmányozni... De a következőnél már okosabb leszek... Vagyis okosabb akarok lenni... Kép

nadine81

SAjnos nem volt időm megkérdezni, mert azzal a lendülettel ott is hagyott, mert neki már rég lejárt a munkaideje. Várjam meg a gépen a főnővértKép
Hát tehetek is én arról, hogy szülnie kellett a dokimmal együtt. Azt persze nem kérdezte meg, hogy mennyit vártam ráKép

Na, mindegy, mert reggel úgyis jön a védőnő, majd megkérdezem tőle. Nem mintha bíznék benne, hogy tudja, de hátha.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Babaszoba köszöni a bókokat! Kép

Viko
Hááát igencsak kigömbölyödtem... jó husik lettek a lábaim is! Kép

Cory
Ez vicces akkor azt csak apa tudja majd használni???? Erre nem is gondoltam! Kép

No mindjárt én is megnézem a görbéimet hátha ezek után okosabb leszek! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: remélem, hogy idővel én is tudom majd, de jelenleg ez a helyzet Kép

Ctg-görbék: én nem merek semmit sem mondani, mert nekem 2 héttel a szülés előtt volt 90-esem is, 1 nappal előtte "csak" néhány 60-as. De nekem ezek alapján sohasem jósolt a dokim, és hát nem is arra való a vizsgálat.

cory
Budapest

Petra! A Liga izraeli oldala sajna héberül van, azzal nem tudom, tudsz-e vmit kezdeni, ezen a címen adnak felvilágosítást angolul: lllkenes@hotmail.co.il
Hátha van baba-mama csoport a közeledben.

Mamacka: nagyon szépséges a babasarok! KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

A dokinál én csak azt furcsállom, hogy neki ez természetes, hogy majdnem megfolytom a Törpét a saját házikójávalKép
Csak abban bízom, hogy nem lesznek erősebbek, mert akkor nem a szülésbe, hanem a jósló fájásokba fogok belehalniKép

Nem is lenne jó, ha jósolna, mert akkor nagyon sokkal hamarabb tudnék beijedni, így meg csak várom hogy mi lesz és mikorKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vizszintesbe kell magam tenni, azt mondta a Törpe, aki most lázadt fel teljesen a mai nap fáradalmai ellen.

Jó éjt, Lányok!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

VokEszti
Én csak jót tudok mondani a Péterfyről. KépAlapitványi szobába mentem 2 ágyasba. A nővérek, a csecsemősök, a szülésznőm és a dokim előtt is le a kalappal. KépA csecsemősök az éjszaka közepén is tök kedvesen mosolyogva adnak tanácsot.De tény ,hogy neked kell odamenned hozzájuk és kérni a segítséget.
A szabadságon lévő dokimat reggel 9-kor hívták fel, hogy baba lesz. 9.15-kor már megérkezett és nem volt olyan negyed óra,hogy ne nézett volna be hozzám. Heni 14.20-kor született és az utolsó 3 órában szinte el se mozdult mellőlünk a doki.
Szóval mindenki nagyon rendes volt.Kép

Nadine,
amikor vajúdni fogsz nem ilyen tüskés lesz a görbe hanem teteje lesz. Ha a CTG-n felugrik 40-re,60-ra az lehet attól,hogy a babád mocorog és az érzékelő fej jobban odanyomódik az méhizomzathoz.

Angi,
Lidi tüneményes.Kép

Vikó,
segítenél nekem?Kép Átküldhetek mailben Heni fotót és feldobnád nekem? Mert fogalmam sincs,hogy kell lekicsinyíteni a képet. Nagyon köszi.

Rita,
mi is holnap leszünk 2 hetesek!Kép

Nyugis éjszakát mindenkinek.. Vagy a finiselőknek inkább mozgalmasat kívánjak?? Kép

Olgo+ Heni

Kép
olgo

Mamacka,
a babasarok nagyon-nagyon szép lett!! Kép

Kép
olgo

Olgo
Én is a Péterfiben születtem! Kép
Mennyibe kerül ott egy kétágyas szoba... vagy csak az egyágyasért kell fizetni?
Jó lenne ha az Istvánban is egy kicsit átalakítanák a gyerekágyasosztályt!

Örülök, hogy tetszik! Kép

No megyünk alukálni!
Jó éjjt! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Ildi Kép
Nem semmi Kép Csak gratulálni tudok, hogy ilyen hős voltál Kép
Nagyon talpraesett csajszi vagy, még ha akkor nem is így érezted Kép
A lényeg, hogy minden jól alakult és Natasa is jól van Kép

Rita Kép
Mi is abban bízunk, hogy Petike nem marad bennt Kép
Ma mikor délután mentem a lányoért a suli, elég csalódott arcott vágott, hogy még mindig nem bújt ki a kistesó Kép

Mamacka Kép
Gyönyörű lett a baba sarok, gratulálok Kép A Áron baba biztosan jól fogja magát érezni benne Kép

Perta Kép
Sajnálom, hogy nem nagyon birkoztok a szopival, de egy tanácsadó biztosan tud segíteni Kép
Drukkolok nektek Kép

Angi Kép
Nagyon vagesz a kiscsajsz Kép
Ha néha néha az ülésben alszik attól még nem lesz semmi baja, hisz 9 hónapon át is összekuporodva feküdt Kép

Medike Kép
Hű micsoda görbe Kép Ehhez képest az enyém teljesen egyenes Kép
Bár nekem mutatna már ilyet a ctg Kép

Szelivi Kép
Szép nagy pocikád van Kép Lassan már te is készülődhetsz a szülésre Kép

Lányok Kép
Ma nagyon bepánikoltam Kép Egész délelőtt meg sem moccant a fiam és hiába keltegettem, semmire sem reagált. Végül egy fél óra rázogatás után zokogva mentem be a védőnőhöz, aki megnyugtatott, hogy van szívhang és jó erős Kép Azóta persze van mocorgás Kép
Mindenesetre ezek után nagyon szeretném már a kezem között tudni a fiamat. Remélem a hidegfront megozza a hatását Kép

Az Árkádban van Málnalevél tea 190 Ft-ért Kép

Szép álmokat Mindekinek Kép

Annácska 39+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka, Tünde, Borts, Annácska köszi szépen!
Megnéztem az oldalt, holnap azt hiszem felhívom valamelyik számot.
Borts: hol találtad meg az izraeli hivatkozást? Nekem az jó lenne, ha el tudnád küldeni.

Szép álmokat mindenkinek!
Finishelök drukkolok! Kép Kép
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Annácska!
Én már a múlt csütörtökön is rákészültem, azóta meg minden napra várom. De jól vagyunk még így együtt, amíg bennt akar maradni addig marad!

Nadine!
Én nem vagyok ctg-szakértő, de szerintem lehet. Milyen jó lenne szülés közben is nem érezni semmit, csak majd azt, amikor ki kell tolni a babát!

Ja megyek aludni. Eddig a neten olvasgattam.

Kép
szelivi

És huszadjára felejtettem el: Mamacka! Nagyon szép a babaszoba (látszik rajta, hogy "házi gyártmány" rajta sok minden Kép) és persze a pocid is!

Kép
szelivi

<font color="aa00aa">OlgoKép Küldd csak, persze, megoldom.

MamackaKép Én a gömbölydedeségedet kifejezetten bóknak szántam, nagyon szép, kiegyensúlyozott vagy. Nekem ez a természetes, igazi anyatípus és nem a fogyókúrázó kismamák. </font>

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Köszi a bókokat és az hordozó miatt egyébként én nem aggódtam, csak ezt mondták mások. Valóban, ha néha alszik benne az nem gáz.
Mamacka,
nagyon király lett a babácskátok lakhelye!!! Szép nagy a pocakod is!
Annácska,
hát én is beparáztam volna, az tuti. De lényeg, hogy minden oké és most már csak napok kérdése és láthatod!!!
A többi finiselőnek is ezt kívánom, hogy hamarosan kezébe vehesse a Picúrkáját!!!
Olgo,
örülök, hogy Neked is jó tapasztalataid vannak a Péterfyről. Heni?
Mamacka,
4 ezer a 2ágyas és 6ezer az 1ágyas, de van összesen 8 szoba.
Tünde, Anita,
milyen volt az éjszaka?

Nálunk Lidi egész éjszaka küzdött és csak reggel fél 8-ra lett meg az eredmény. Na de nem kicsi mennyiség. A csap alá kellett tenni. Most már nyugodt és alszik édesen. Kép

Puszi Mindenkinek. Megyek, kipihenem az éjszakát.
Angi</font>
angi79

Petra, tt van: http://www.lllisrael.org.il/
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Szopi jól megy, csak az utolsó etetés után kell pótolni egyébként elég nekiKép Vettem egy újfajta szopisteát, a szegediek szerint tényleg jó, na majd meglátjukKép
Kata tegnap este 3460g volt, nagyjából 4dkg-ot hízik napontaKép

Tegnap voltunk a klinikán kontrollon, van mit mesélnemKép Csak most nem érek rá, remélem lesz időm későbbKép Bár ma vagyok itthon teljesen egyedül a két kicsivelKép

És lassan el kellene kezdenem tanulniKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Helló Lányok
Kialvatlanul, de itt vagyok. Hát éjjel nem sokat aludtunk. Nagyon fájt a hasa és csak a cicivel tudtam megnyugtatni, illetve hajnalban már a simi is segített egy kicsit. Este 7-kor kezdődött a nyügije, de azt hittem, hogy ez a szokásos és 9 felé elmúllik. Hát nem múlt el. Most nagy nehezen sikerűlt letenni aludni, de nem tudom mikor kelti fel egy újabb görcs. Az Infacol nem használ és a kamilla tea se jött már be tegnap. Ráadásul biztos érezte este, hogy én is idegeskedek miatta és ez is rátett egy lapáttal. Mit csináljak, annyira elkeserít, hogy nem tudok segíteni neki ráadásul előző éjszaka se nagyon aludtunk. Remélem ma jobb lesz.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Kép
Szelivi Kép
Jó, hogy így állsz a szüléshez Kép
Apa izgul már?

Angi Kép
Nagy megkönnyebbülés volt hallani a kis szivecskéjét Kép

Megyek ctg-re, utána meg dokihoz. Drukkoljatok, hogy lássunk ma már valami előjelet Kép
Később jelentkezem Kép

Annácska 39+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka:
Gyönyörű a baba sarok, hihetetlenül ügyes vagy!

Gyöngyi:
ha a babakocsiban sír Kincső, akkor én hasra rakom és kb 5 percen belül elalszik, vagy elcsöndesedik. De inkább elalszik Kép

Angi:
Tegnap éjjel nekem is f9-től 3-ig aludt Kincső, akár csak Neked Lidi Kép
Jól látom a kép alapján, hogy nagyon hoszsú Lidi? Olyan nagynak tűnik!

Továbbra is küzdünk a szopival. Kép

Titati
titati

Sziasztok
Jó reggelt!

Viko
Kép

Angi
Irigykedem a Péterfi gyerekágy részlege miatt!
Barátnőm is ott szült utánna egyágyasba volt, bár ő grátisz mert valami rokon ott dolgozik...
Egyedül a gyerekágyasrész pocsék az Istvánban az egyágyas meg méreg drága azt sajnos nem tudjuk kifizetni, pedig milyen jó lenne együtt apával... vagy legalább csak egy kétágyasba, de olyan itt nincs is.... Kép
Gyönyörű a kis hölgy. Kép

Annácska
Te szegény jól megijedhettél... egyszer én is bepánikoltam de még mielött tettekre került volna sor nagy kegyesen rúgott egyett... csak apára hoztam frászt amikor felhívtam zokogva! Kép

Szelivi
Köszi! Kép
Megnéztem az én görbémet hááát azon szinte semmi fájástevékenység sincs... alig egy kicsi rece-fice...

Kép
Kép
Kép
mamacka

LányokKép Ne pánikoljatok már ezen az NST dolgon feleslegesen!!! Egyrészt idő még mindannyiótoknak van bőven, úgyhogy bármi lehet, másrészt pedig az NST se csodaszer ám! Nekem egyfolytában csuklott meg mocorgott a babám és mégis csak 30 és 40 között mutatta a gép. Ismerősöm pedig fetrengett a fájásoktól és nem mutatta ki a gép - mire a doktor közölte: ő szül, neki fáj, nem a gépnek, úgyhogy nem is foglalkozott az gépi eredménnyel. Inkább tessék örömködni a b abával a pocakban mint aggódni minden kis apróságon!

indianyo

Annácska, drukkolunkKép Teljesen át tudom érezni az aggodalmad, tudod, nekem is volt ilyenKép Ilyenkor az ember már jobb szereti kint tudni a babáját, mint bentKép Kint legalább látjuk ha vmi baja vanKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!

Annácska!
Apa teljesen a szüléshez tervezi már a munkáját, most hívott fel, hogy valami gázömlés van a Hungária körúton, és ugye nem kell menni szülni, mert akkor kicsit késve érne haza. Megzabálom!

Mamacka!
Én csak mint laikus, mindent összeolvasgató írtam ám, amit írtam!

Vikó!
Igazad van, szerintem is, ha majd szülni kell, azt mindannyian észrevesszük. Elvégre álmában még senki nem szült gyereket!

Kép
szelivi

Vikó, ezt meg tudom erősíteni, mert szüléskor az abszolut 0ás fájásaimmal ,egész jól tágultamKép) (2-ről 4cm-re) Jó amúgy tényleg csak mensiszerű volt a fájdalom, nem fájt, de azért csak fájások voltakKép

Nekem Bencénél se mutatta ki a fájásokatKép A vastag hasfalam az oka biztiKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tudom régen írtak, de sajnos nem volt időm!
Mutatok pár képet Szintiről:
Kép
Na felébredt Szinti! Majd még jövök! Legalábbis remélem! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok kismamikKép
Még nem olvastam vissza, de ígértem pár képet küldök Szófiról, ha sikerűl feltennem,
Du majd visszaolvasok, most sietek, mert még főznöm kell.
Kép

Kép

KépKép
csema

Na még egy tegnapi:

Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?