A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Dudu!

Tudom, csak a saját tapasztalatom szerint nekem 37 fölött kell lennie, hogy reménykedjek.
Azt hiszem én már a 23. cn-en vagyok. Javítol, nem fontos, majd ha ráérsz. Szegény fáradékony Dudu. Kép

j.
Vendég

Köszönöm az ötleteket!
Közben felhívtam a védőnénit és holnap mehetek, majd őt is kikérdezem, főleg erről a Duddu féle Dufalac-ról, mert nem biztos, hogy ebben az émelygős időszakban bármi rosszízű lemenne Kép

Mátra! Ne is legyen. Ezek a rostanyagok nálam már szinte semmire nem jók, főleg ilyenkor. De azért köszi.

kancellárka

[color=#ff6000]
Látod szép az élet mégiscsak, megkaptad te is kikre régóta vágysz! Kép Szívből gratulálok nektek, nagyon ügyesek voltatok! Kívánom hogy minden a legnagyobb rendben legyen, és most már zavartalan boldogság töltse meg a szíveteket!

Szerettel:
Vendég

Sziasztok!

Brill
Hatalmas gratula Nektek!
Problémamentes pocakosodást kívánok!
Pihizz sokat, vigyázz magatokra nagyon!!!! Kép

Évi
Az már tuti, hogy nagy szerencséd van Dórival!
Aranyos volt ez a kis sztori Kép
Hihetetlen, hogy Dóri már 1 hónapos!
Köszike a képeket a kiscsajsziról, gyönyörűszép!!!
Képeket akarok mégmégmégmég Kép Kép
Junko
Drukk, drukk, drukk!!!!!

Juca
Nagyon szép a pocid! Kép
A buli tényleg jó lehetett, gondolom Stöpszli is
élvezte Kép
Örülök, hogy jól vagytok, de azért mostmár pihizz
is egy kicsit Kép

Norwell
Hatalmas grtaula a kisfiúhoz!

Unique
Írtam mailt!

Na, csajok, most csak ennyi...

Szisz

szisszka

sziasztok.most csak brillnek mert rohanok kerteszkedni.

BRILL CSALAD GRATULALOKKépsok sok boldogsagotKép

Kép
monyoka

Musti,
Ne haragudj hogy megint közbeszólok, de továbbra is az gondolom hogy nem tudod jól a hőmérőzés alapján hogy mikor kell együtt lenni, és nem szeretném ha valakiben ez rögzülne, és ezért nem jönne össze baba.
Szóval, a pé az előtt következik be, hogy a hő elkezd emelkedni, és a pé napja, illetve az azt megelőző pár nap az esélyes. Mégpedig azért, mert a kisfickók pár napig tudnak élni, a petesejt azonban csak 24 órát, így ha a pé után eltelt 24 óra, akkor már nem lehet teherbe esni (ld. Duddu által belinkelt dolgok is).
Ha valaki tud angolul, akkor ajánlani tudom a fertilityfriend.com oldalt, ott ugyanis a program kielemzi a görbét, és berajzolja hogy mikor is volt pé. (persze csak ha a pé már elmúlt pár nappal, hiszen csak akkor tudja megmondani, hogy tényleg az a nap volt az igazi.
Berakom nektek a mostani göbémet:

Kép

Én most használtam LH tesztet is, ezért biztosabb az ovuláció ideje, és így láthatjátok is, hogy nem biztos hogy a legalacsonyabb hőmérsékletnél van ovuláció. Inkább az a fontos, hogy pé után pár napig erőteljes emelkedés következik be.

Most néztem meg egyébként az FF-et, hogy pontosan mit is ír, és itt is az van, hogy az ovuláció előtti 2 nap illetve az ovuláció napja az esélyes, a többi már nem.

Bocsánat ha kicsit sok voltam, de tapasztalatom már van bőven, és ha tudok segíteni, azt szívesen teszem.

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Ebédidőben kimentem a gyógyszertárba Materna vitamintablettát venni(no meg egy terhességitesztet, hátha Kép) és közölték, hogy megszűnt. Próbáljam meg másik gyógyszertárban, hátha van raktáron, tehát kizárásos alapon marad az Elevit. Én azért választottam a Maternát, mert hát egy magyar termékről van szó és van benne szelén.
Aki esetleg szedi ez a tablettát irány a gyógyszertár és indulhat a felvásárlás.

Puszi Mindenkinek
zsúka

Dorka!

Nagyon szép a görbéd!!!!Minden okod megvan reménykedni. Kép
Te hogy látod?

j.
Vendég

Junko, én majd inkább 1 hét múlva nyilatkozom... Sajna hiába magas ilyenkor, ha a végén aztán leesik.

Kép
szdorka

Sziasztok,

Ma voltam NST-n, minden rendben Kép
Méhszáj zárt... No comment Kép

Tegnap majdnem bementünk a kh-ba este... Kb. 1 óráig voltak 5-7 perces fájásaim. Már majdnem hívtam a szülésznőmet, amikor abbamaradtak... Szóval még ez is csak jóslófájás volt. De annak jó erős, az tuti! Kép

DudduKép
A táblában minden stimmel? Szerintem és ma (kedden) 39+5 napos vagyok, nem 39+4. Biztos a dátum jó? Kép

Évi77Kép
Gyönyörű ez a lány! Kép És külön köszönjük a Laurának szánt sort... Szerintem már majdnem kihozta tegnap a Lányomat, mert ő is látta és biztos érezte is, hogy egy ilyen drága kis barátnőt nem lehet sokáig megvárakoztatni Kép

TimikaKép
Jól vagytok? Győzöd már az iramot? Minden rendben van?

Puszi

Unique

KépKép
unique

A táblában egy nap csúszás lehet akkor mert én meg 9+1 vagyok.
Na mára léptem, sziasztok!

kancellárka

Unique bébi!

Ne türelmetlenkedj, hanem alkalmazzátok a népi módszert huncutkodjatok szigorúan pőrén, hogy a kiskatonák megpuhítsák a méhszájat, na meg a mozgás csodákat tesz!Kép

Juca

tjuca

Unique!

Egyszer azt olvastam valahol, hogy onnan tudod megkülönböztetni a jóslófájást az igazitól, hogy amikor jön a fájás, akkor apa meséljen neked egy vicces történetet, amin egyébként tuti nevetnél. Ha mégsem tudsz nevetni rajta, akkor az már nem jósló...Kép

Duduanyu!

Mi is ma kereken 4 hetesek vagyunk, nem 3+6. Nem olyan fontos javítani, csak ha véletlenül éppen arra járszKép

Dorka!

Klassz a görbéd! Nekem sose ugrott ilyen sokat a hőm! Pár nap múlva okosabbak leszünk, addig is drukkhegyekKép

Köszi szépen mindenkinek Dóri dicséreteket!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes napot, én léptem haza.
Reméltem, hogy valaki ír valamit nekem erre a vitamin tablettára, ki mit szed? De sebaj, majd holnap!

Zsúka
zsúka

Sziasztok,

JucaKép
Na igen, ismerem a módit, csak nem jön rá a lélek, hogy most hancúrkodjunk, amikor tudjuk, ki van a másik oldalon Kép Ez azért így nem ugyanaz Kép

Évi77Kép
Hááát... ez alapján akkor a tegnapi lehetett volna akár igazi is Kép Egy szót nem tudtam kinyögni, nemhogy nevetni Kép Csak mereven néztem magam elé és erősen szorítottam apa kezeit. Hú... Még most is érzem Kép

DudduKép
Rájöttem! A tábla tetején nem állt át a dátum a maira!!! Innen van a gond forrása Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Kedves Zsúka!
Amikor a kisfiammal voltam terhes én is Maternát szedtem mert abban van jod és mivel nekem pajzsmirigy-alulműködésem van arra nagy szükségem volt!Akkor még az Elevit nem volt annyira közismert!De késöbb én is sokat hallottam és olvastam hogy összehasonlitják a két terméket és hogy az Elevit mellett sokkal több érv szolt!Meg az volt az ujjabb!Szerintem ha Elevit mellett döntesz az sem rossz!Igazábol nem sokféle terhesvitamin van sajnos én is ezeken kivül még kettőt ismerek,nem tul nagy a kinálat!

Niki!
Te mikor mész legközelebb orvoshoz?

Sosi!
Te hogy vagy?
Régen hallottam felőled!
Vagy csak nem figyeltem?!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Zsúka!

Én elevitet kezdtem el szedni, de egyáltalán nnem pártolom a mesterséges vitaminokat egyébként. Minden másnap szedem és remek kis torlódást okoz odabent, úgyhogy azt hiszem nem fogok még egy dobozzal venni.

j.
Vendég

Szia Csajszik!
Ma nem sok termés volt.. na ez az én tempómnak való adag.. Kép
Köszi a figyelmeztetést, annyi történt, hogy tegnap este óta nem csuktam be a táblázatot és ma reggel csak másoltam be a képet félálomban nem nézve, hogynem állt át a mai napra. Szóval mindenki jó helyen áll, csak ne a hozzászólás dátumát nézzétek, hanem a táblázat tetején lévőt.

Unique!
Húú, ezek a jósló fájások idáig elhangzottak, mert ma reggel úgy keltem, hogy hol a telefonom, tutti lesz egy SMS benne Tőled! Erre nem meggondolta magát??

Zsúka!
Még azt írd meg, hogy hányadik ciklusnapon vagy ma?

Sziszka Drága!
Olyan jó, hogy újra aktívabb vagy! De ciklusnapról nincs kedved nyilatkozni? Kép Vagy jó neked ott a tábla tetején, aztán már csak felfelé vezet az út? Kép

Sysy!
Remélem, békében telt a mai nap!

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Túl vagyunk a temetésen,szörnyű volt,de most egy kicsit megnyugodtam.Kép

Mátra!Kép

Köszönöm amit írtál!
Tudom hogy igazad van csak egy kicsit még nyomaszt a dolog,de ez idővel egy kicsit biztos jobb lesz!Kép

Uniquom!Kép

Ezek szerint Laura nagyon jól érzi magát odabent!Kép
Gondolom már elég nehéz ugye?

Duddu!Kép

Köszönöm a emailcímedet,megírom majd oda neked a telefonszámomat és légyszí Te is küldd el nekem a tiedet,hogy tudjalak majd informálni mi a helyzet.

Évi77!Kép

Dóri már egy hónapos? Még csak most született!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi. Ma kaptam meg a hormonvizsgálatom eredményét, a 21. napit, és nagyon kiakadtam.
Valaki tudja, hogy mi az a rövidítés, hogy "OD".
Melyik hormon ez?
Ennek a normálishoz képest a négyszerese van nálam.
Én az ösztradiolra gondolok.
A felső határ 190 és nekem 890 lett.
A jövő héten megyek a dokihoz, csak akkora kaptam időpontot.
Ja meg az FSH értékem pedig negatív vonalat kapott.
A többi jó volt.
ildike25

Sziasztok!

Csak olyan kismamisan, mert spec szinte semmire nem emlékszem abból, amit és akiknek írni akartam. Kép
Szóval.....őőőő....Kép

Unique!
Tiszta izgi!
Nekem gőzöm sincs milyen egy jóslófájás, de még metudhatom!
Csak nehogy úgy járjak, mint egy kismami egy lentebbi topikban (nem írom pontosan, mert nem tudom szabad-e), de neki a mentőállomás előtt a kocsiban bújt ki a babája. Kicsit sokáig várt, aztán gyremek úgy döntött ne tovább.

Sysy!
Minden ok?
Nekünk semmi extra. Utóbbi pár napban volt délután napi egy darab bekeményedés, az is akkor amikor hanyat feküdtem, aztán semmi.
Pedig emléklszem Olivérnél azért gyakrabban volt, de vele fektetett is doki egy kis rövidülés miatt.
Most meg ha látná mit művelek fekvés helyett!!! De Marci gyerek nem zavartatja magát, tőle aztán cipelhetem bátyus a világ végéig is akár futva is! Csak egy valami van....
Õ nemesfém az altájon...
Valakinek van hasonló tapasztalata? Merthogy eme "drága" mellékhatásról még nem sok szó esett végzős kismamik és frissiben anyukák beszámolóiból.
Minden esetre a gátizomtornát legyűrte Olivér és Marci súlyja! Lófülét sem ér!

Évi77!
Szépek vagytok!

Juca!
A kép jól berögzült, így kismamifelfogásban is megmaradt! Csini vagy nagyon! Tánci-tánci! Kép
Jó is az!
Főleg majd a végén, amikor már jöhetne de nem akar a kis huncut! Nekem afrikai ugrabugra sem csalogatta ki Olivért annak idején!

Duddu!
Mantra még összejöhet egy két közös alkalommal is, ha jó neked a szombat reggel kilenc órás! Csak aztán igyekezzünk, igyekezzünk, mert dokibácsim 36. héttől engedélyezte a szabad életet, ami nála azt jelenti, onnatól szülés sima ügy!

Zsúka!
Én egy nagggyon trehány Maternás vagyok. Még a vasat sem szedtem be, még annyira sem mint első pocaknál, aztán láss csodát akkora gyreket mértek nekem, hogy hűűűű!
A vasam pedig minden vérvételen tökéletes, igaz dokinak füllentek mindig, mert bőszen bólogatok, hogy igen szedem. De hát mit tegyek, ha megmondom az igazat, akkor kapok egy receptet, amit úgysem váltok ki, akkor meg minek pazarolja a papírkáit?
bevallom annak idején (mert még a terhesség elején vettem egy dobozzal) az ára alapján választottam, előzőleg Elevitet szedtem, de azt sem napi rendszerességgel.

Junkó!
Vald be, hogy szeretnél te is egy kis csoda lenni, azért vagy ilyen hitetlen Tamás! Kép
Fenébe a hővel meg a többivel! Egyszer neked is el kell hogy kezdjen ketyegni a 40 hét!!!Kép

Mátra!
Aloevera! Szedni csak szorgalmasan!!!
Hited és kedved megtartani! Kép
Szép a világ és mire mennénk nehézségek nélkül?

Ja!
Elfelejtettem!
Duddu!
Marci kapot egy második nevet, amit anyája udvarolt ki apájától! ERIK
Csak mert ugye vezetéknevében mint betű már nem engedélyeznek szerepelni, így legalább egy nyamvadt e betű legyen a csemete nevében. Szóval MÁRTON ERIK a "kicsike"!Kép

MIndenkitől elnézést, akinek kellett volna mégesem írtam! MAjd pótolom!

Sziasztok!

Eszter

ui.: hashajtó hatás ESTE NÉGY KIVI! Igazán nem is hajt, de lágyít és rendszerez délelőttre!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dícséreteket, bevallom jól esettKép
Elefántláb, igen a kép csalóka, de elhihetitek tényleg az van. Így felpolcolt lábbal kell pihiznem, de igazából reggelre sem megy le a víz. Orvos mondta egyek kevesebb sót, de most is minimálisat eszek, tehát nincs mit tennem.

Nekem is van nemesfémemKép Még az a szerencse, hogy csak ronda de nem fáj.
Tinci-tánci jól esett, Stöpszli is élvezte nagyonKép Ajánlom minden kismaminak!

Unique!

Tudom most még nagy a szám, és majd visszakapomKép Nos álmodtam valamit, de nem mondhatom meg, mert nem válik valóraKép

Bocs, hogy nem írok mindenkinek külön, de nem nagyon van most időm és energiám.

Ja Brill!

Hát a kutyut direkt neked keresgéltem!Kép
Nagyon örülök a hírnek el sem hiszed mennyire. Ódát már a múltkor elzengtem, tartom azóta is! Szép, kedves, és nagyon ari lány vagy, és örülök, hogy megismerkedtünk! Na meg az is nagyon sokat számított, hogy pöttyös pofim miatt nem szidtál össze, pedig megérdemelném!

Na most lövöm a pizsit! Na jó nem is hordok pizsitKép Erről jut eszembe: mibwen szül egy nő? Nem röhögni, komolyan kérdezem! Azt gondolnám pőrén, mert utána a kis ragacsot rátapasztják a pocira meg cickóra, azt meg nem lehet ruciban, de a filmeken mindenütt van valami a csajokon, csak az nem derül ki, mi is az pontosan.

Na úgy látom kellően fáradt vagyok, most már ti isKép

Pá:

Juca

tjuca

Helló Juca!

Enyémkórházban ottani vagy ha akarod hazai hálóingben szül a nő. De alapvetően amennyit vizsgálgattak annak idején akár egy szál topp is elég lesz!Kép

Nekem még vasalójáratás )na ezért is húzom itt az időt! Kép), aztán szundibundi!

Õrület, tegnap este nyitott ajtó mellett majd meg vesztem a melegtől! Még jó, hogy tavaszi lesz Marci! Meg is bolondulnék később!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter ne vasald magad halálraKép Köszi gondoltam valamiben csak megszületik az a gyerek? de ilyen és efféle baromságok jutnak az eszembeKép

Még valami!

Kismamik!

Mikortól kell málnalevél teát inni? Más fortély???
Ja és hogyan?

Juca

tjuca

Sziasztok!

Mátra!
Köszi a képeket!!!Kép Hát azért a három baba már egy cseppet sok lenne!Kép
ALOE VERA...Felírni mindenhová!!!Kép
Én is nagyot mosolyogtam, mikor megláttam a módosított táblát!KépKépKép
Már tudsz vmit a köv taliról?...Kép

Norwell!
Hidd el, végignéztem volna mind az 5(?) képet!Kép
Mikor mentek legközelebb UH-ra? Tudod szólni kell a kép miatt...Kép

Aniko!
Progiszurit a UH-ig mindenképpen kapnom kell.
Az összes lombikos ismerősödnek üzenem, hogy hinni kell!!! Meg persze jól jön a rengeteg drukk!Kép
Az angyalka fél szemmel már Rád figyel...Kép

Ági279!
Köszi!Kép Áprilisi inszemre fel!Kép

Junko!
A mai reggeledet nem irígylem! Korai kelés + bosszúság...
Arra meg egyáltalán ne gondolj, hogy nem sikerül! Tudod, minden a fejben dől el!!!Kép

Zsúka!
Éreztem tegnap, hogy kifelejtek vkit...
A hő mérésére már sok választ kaptál. Csak szorgalmasan!Kép
Köszi a gratulát!(visszaolvastam...Kép)
Én Elevitet, folsavat, e-vitamint, c-vitamint és magnéziumot szedek.
A Materna-t nem ismerem.

Dina!
Mátra is átadta, de a "személyest" is nagyon köszi!Kép
Még 13 nap az UH-ig...visszaszámolás indul újraKép

Niki!
Apának is átadva!Köszöni!Kép
Székrekedésre nálam a bevált módszer a reggeli 1 kiskanál keserű kávé (+ mozgás(?))...Tudom, hogy most sokan felhördültök, hogy nem szabad stb, de én úgy gondolom, hogy az erőlködés még többet árthat... Azért kíváncsi leszek a védőnéni álláspontjára is, Õ mit tanácsol majd.

Dudu!
Köszönöm a "márciusi zebrát"!KépKépKép Tényleg az enyém!Kép
Apa is megtekintette! (Köszönete tolmácsolását rám bíztaKép)

Tündi!
Nagyon köszönöm a soraidat!Kép Remélem, hamarosan én is hasonló szépeket írhatok majd Neked! Nagyon örülnék...Kép

Szisz!
Köszi!Kép
Magadról semmit nem írtál! 37. cn???

Monyóka!
Neked is köszi!
Kertészkedés...azt én is úúúgy szeretem csinálni!Kép Főleg a végeredmény kedvemre való...

Unique!
Még időben van Laura! Lehet, hogy már most túl precíz a gyerek!Kép

Sysy!
Most olvasom, hogy ma volt a temetés...Kép
Az idő múlásával könnyebb lesz. Azt mondják, hogy a békében nyugváshoz el kell Õket engedni... Nehéz...

Képtelenség mindenkinek írni, ha valakit kihagytam, akkor bocsi!
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!Kép

Igen túl vagyunk rajta,és most már majd lassan talán mindenki megnyugszik,de ahogy írtad tényleg nehéz...

Évi77!Kép

Írtam neked emailt!Kép

Sysy
sysy77

Duddu!Kép

Írtam neked emailt!Kép

Sysy
sysy77

Jo reggelt mindenkinek!
Nálunk esik az eső de az időjáráslentésben látom,hogy az egész országban!De legalább már nem a ho igy március végén!
Kép

Megmértem reggel a hőmet és én ágyban párnák közt is ki akarok hülni!
36.0 volt igy azt hiszem én nem kisérletezem tovább ezzel!
Reggel a macskám beállitott egy zsákmánnyal(Hogy ő még milyen nagy vadász)és nekem kellett eltávolitanom!Mit ne mondjak pikk-pakk magamhoz tértem!
Megnézegettem a profilokat és láttam hogy sokan raktak fel képet!Tök jo mert igy el is tudom kébzelni az illetőt akihez irok vagy akit olvasok!Személyhez tudom kötni!
Én is megprobáltam de kb 100 átméretezés után sikerült csak!Még ebbe bele kell tanulnom!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Ma megyek védőnénihez délután. Tudja valaki, hogy reggeli pisit kell neki vinni, vagy azt semmiképp nem, vagy tök mindegy?

Anikó!
Másfél hét múlva megyek dokihoz kukkolni, most meg védőnő, meg majd ahova ő küld, nem tudom még ennek a menetét.

Brill!
A keserű kávéval inkább nem kísérletezem, még a gondolatától is kiráz a hideg. Brrr... De azért köszi, hogy gondoltál rám. Védőnéniről meg majd úgyis mesélek. Ma reggelre amúgy átmenetileg megoldósott a problémám Kép

Zsúka!
Én is elevittel próbálkoztam, de nekem hogy is írtátok, ja nemesfém került tőle az altájamra. Ekkor mondta a házidokim, hogy sok nőgyógyász kicsit eltúlozza a vitaminszükségletet, ha eszik valaki normálisan zöldséget-gyümölcsöt akkor nem fontos annyira az elevit, vagy egyéb magzatvédő. Most elvileg folsavat eszem, és azért elvileg mert kb két-három naponta jut eszembe beszedni Kép

Amúgy szép napot mindenkinek még ebben a borongós sírós időben is.
Kiskoromban ilyenkor mindig azt hittem, hogy az óriások akik a felhők felett laknak (az égigérő paszulyból vehettem) ilyenkor locsolják a virágokat a kertben Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Brill!
Gratulálok!Kép És egyből 2...Nem aprózzátok el!Kép

Duddu!
Igen, persze, csak az számít, hogy egészséges! És a Dufalac tényleg nagyon jó-bár nem mennyei manna, de a célra tökéletesKép

Junkó!Utólagos engedelmeddel idemásolom néhány szavadat: "Minden okod megvan reménykedni" Kép

Sysy!Nekem is nemrég halt meg a nagymamám, neki még arra sem volt ideje, hogy megtudja, kétszeres dédi lesz, mert akkor még én sem tudtam...De a mama emlékére a picikénk megkapja majd a nevét. Ebből a szempontból jó , hogy a vezetékneve férfinév, úgyhogy akár fiú, akár lány lesz, működni fog a dolog...

Kismamik!
Mikor kell először védőnőhöz menni?Nem mintha sietnék, de el kell majd nemsokára utaznom 3 hétre, és jó lenne úgy tervezni a dolgot.

Na megyek..mindenkinek további szép napot!
Renáta
brenáta

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Annyira aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan írtatok nekem. Nagyon kezdő vagyok, és nehéz követnem ki éppen hol tart. Mindig attól félek, hogy nehogy valakit valakivel összekeverjek, ezért mindenkinek csak annyit üzenek ma, hogy milliónyi puszi, drukk, és jó babázást. Kép Kép Kép Szóval nehéz az újaknak, de kitartó és szorgalmas vagyok, bízom, hogy előbb vagy utóbb fel tudom venni a fonalat. Kép

Anikó!

Melyik az a másik két vitamin, amit Te ismersz, mert nekem a gyógyszertárben csak az Elevitet javasolták a Materna helyett.

Junko!

Ugyanaz volt a tapasztalatom, mint Neked az első hónapban, de utána az egyik ismerősöm mondta, hogy csak az első hónapot kell kibírni és utána megszűnik a torlódás. Először én is megijedtem minkor olyan sárga lett a pisim, és a fekete lett az a bizonyos nagy dolog (bocsi), de már megszoktam és az a normális. Szóval csak egy kis biztatás a további szedésre. Kép Nem hiszem, hogy az étkezési szokásaimat figyelembe véve a napi vitamin szükségletet képes lennék étel formájában venni.

Brill!

Köszönöm a kedves szavaidat. Nagyon jól esett. Kép

Niki!

Köszi, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat.

Duddu!

Ma a 20. napon tartok. Köszi

Ismételten egy kérdés, ma nagy öröm ért a munkahelyemen. Május elején elmehetek egy 6 napos tanulmány útra Berlinbe, repülővel, hát ez az, hogy repülővel, de mi van ha addigra lesz a pocakomban egy lakó, és miért lenne, mert ugye nekem is előbb utóbb össze fog jönni? Egy másfél órás repülő útról van szó.

Na megyek mert munka van.

Puszi
zsúka

Renáta!
A 12. hétig el kell menni védőnőhöz.

kancellárka

Sziasztok,

Jucám Kép
Te tényleg jól fel tudod kavarni az emberben az állóvizet! Kép Kép Nem baj, ne is mondd el.... Hátha addigra beleőrülök Kép Mindenesetre én várok türelmesen Kép
Szülni lehet otthoniban, a mi kürházunkban az otthoni hálóing a módi. De arra gondoltam (praktikusan amiatt, amit leírtál: utána odarakják a pöttömöt és hát hm... nem teljesen sterilen), hogy viszek egy régi pólót, hátha az kényelmesebb lesz Kép
Málnalevéltea: mit vársz tőle? Kép Én a 36. héttől kezdve iszom, (szülésznőm mondta) persze sokszor csalok (nagyon rossz az íze...) . Csak egyfélét lehet kapni, úgy értem, nincs belőle filteres. Áztatni kell. Guszta Kép

EsztiKép
Nemesfémem nincs. Vizesedésem annál inkább. meg most derült ki tegnap, hogy valami aerob bacim is Kép Mondta éndokim, hogy kap majd a ngyerkőc valami szurit amikor megszületik és ezzel el van boronálva. Aggódom miatta Kép
Viszont tök jó fej dokid lehet, ha már a 36. héttől szabad a pályát hirdet Kép

SysyKép
Tegnap sokat gondoltam Rád, remélem, ha nehezen is, de lassan lábraállsz!
Elég nehéz már Laura, főleg estére, amikor hozzájön még a mami pocijának a súlya is Kép Kép Viccet félretéve, múlt héten 3500 g volt, de a dokim szerint ez nem számít nagynak. De szerintem csak nem akarja, hogy a végén császár legyen belőle.

DudduKép
Kérdezd meg Jucát, mikor kell figyelni az SMS-t. (én sajna nem tudom előre, de ő boszi Kép).

Puszi

Unique
39+6

KépKép
unique

Szia Zsúka!
Az egyik egy California-fitness termék amit nem biztos hogy sok helyen árulnak a másiknak meg az a neve hogy 365+Multivitamin és multimineralia várandos anyák számára!És van még egy aminek a neve nem jut eszembe azt hiszem Béres termék de nem vagyok biztos benne majd utána nézek!Én is azt gondolom hogy azért nem szabad tulzásba vinni ezeknek a szedését inkább a változatos táplálkozásra kell fektetni a hangsulyt!A székrekedésre meg nekem a szilvalé vált be amit Bio boltba lehet kapni,esténként egy deci!

Niki!
Ha mész a dokihoz ultrahangra kérjél képet!
Nagyon kiváncsi vagyok mekkora már a kicsike!
Mi volt a védőnőnél?
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Unique
Írtam mailt!
Amúgy megnéztem!!!!! Kép
Gyönyörűűűűűű!!!!! Kép

Dorka
Szép a görbéd!!!
Drukk-drukk!!!!

RékámKép
Nyiltkozom én a ciklusnapomról, amikor tudok valami "biztosat"
Az már biztos, hogy ma vagyok 2 cn.
Javítasz???
Kösziiii!
Amúgy hidd el, szívesebben maradtam volna a tábli tetején, de ez most így alakult...

Brill
Tudod, hogy írok, ha van valami! Kép

Képzeljétek, van újra laptopom!!! Kép Kép Kép Kép
Most jön majd a jó világ! hehe Kép
Viszont most húzok is dolizni!

Puszka: Szisz

szisszka

Sziasztok!
Brill!
Nagyon gratulálok a pöttömhöz, vagy talán többen is vannak.Kép
Kancellárka-Niki!
Én mindig délelőtt megyek ugyan a védőnőhöz, de első 3 szalagos vizeletet viszek. Ez azt hiszem azt jelenti, kicsit, 3-szor kiereszted, mielőtt felfogod egy üvegbe.
Duddu!
Azt hiszem én is több hetes vagyok:15+2
Köszi!
Évi77!
Nagyon édes Dórika, és tényleg hihetetlen, hogy már 1 hónapos!
Én jól vagyok, jövő héten AFP, remélem, jó lesz az eredmény. Lassan növöget a pocim, pénteken megyek védőnőhöz, akkor megmér, mennyit is gyarapodtam..Kép
Bogi
dbogica

Bogi!
Köszi! nagyon király vagyok, mert azt nem tudom hányszor, de kieresztettem kicsit mielőtt felfogtam. Kiskoromban annyit jártam pisi és vérvizsgálatra, hogy ez valahogy megmaradt bennem Kép

Anikó!
Csak délután megyek. majd holnap úgyis megírom.

kancellárka

Sziasztok!

Unique!Lányok!
Tanév végéig dolgozom!
Sajnos nem tehetem meg,hogy elmegyek.Sok a munka és a gyerekeket sincs szívem magukra hagyni!

Junko!
Még nem tudják a gyerkőcök,bár szerintem sejtik!
Most már hamarosan elmondom nekik!

Most szintén mennem kell,este még benézek!

Ja, Brill!
Átadtam Szmatona anyukának az üdvözleted!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Csak egy gyors beugrásra van időm a suli könyvtárából Kép Egyébként a függőségem jelét véltem felfedezni, hogy tegnap este a mobilomon keresztül próbáltam olvasgatni a csapatot. Nem sikerült Kép
Visszaolvasásról most nem is álmodom.
Tegnap valami hülye ötlettől vezérelve, csináltam egy tesztet. Kép Azóta is bánom. Erre a hónapra nem is lehetett volna baba, akkor meg mit teszem magam ki ilyen hülyeségeknek.
Futok tovább, mindenkinek szép napot!
mátra

Sziasztok!

Tegnap vettem egy tesztet, de nem hiszem, hogy terhes vagyok. Elmúlt az 5 napig tartó hányingerem és újra a régi vagyok. Hogy lehet azt kibírni, hogy tudom, hogy ott van a szekrényben a teszt és azt is, hogy még nem mutatna semmit és még se veszitek elő. Ez őrjítő! Még egy hét!!!!! Nem bírom.
zsúka

Nos lányok, nekem már fél éve van otthon tesztem.
Nem szabad teszetlni időnek elötte. Igaz nekem még soha nem is késett, így nem is tudtam tesztelni.
Mátra neked még most nem késett, ugye?

Sziszka!
Kép

Eszter, Renáta!
Sajnos nem merek hinni, egyszerűen egyre kevésbé megy.

H. Tamás Kép
Vendég

Junko!

Fel a fejjel!!! Mindenki nagyon drukkol Neked.
Különben éppen hol jársz? Csak, hogy előtte tudjam küldeni a +++++++++++++++++++++++++++++++.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
zsúka

sziasztok.

tiszta koma vagyok,holnap kezdik amesterek a konyhamat.tiszta ideg a gyomrom,mar 4 szer voltam ma nagydolgon.

zsuka.tudom hogy nehez varni es az elejen en se birtam ki es folyton ido elott teszteltem.Most hogy mar a 10 ik honapot taposom.neha eszembe sem jut hogy mindjart itt a honap vege.az ember megtanul turelmes lenniKép

brill.ugy orulok nektekKéptegnap befejeztem a sziklakertet.tele ultettuk szep novenyekkel.Nagyon jo lett.Na meg joo nagy is.

sziszka.laptopnakKépmenzinekKép

matra.En is fuggo vagyokKépa parom szerintKép

bogi.Sok sikert az afp hez.

hat most ennyi tellet.leragad a szemem.

Kép
monyoka

Junko!
Nem, de valami azt súgta. Talán az émelygés, a szédülés. Vagy csak egyszerűen a reménykedés.
Kérlek ne add fel! kérlek, kérlek, kérlek, kérlek!!!!!
Ha te nem hiszel, akkor ki????? Mi biztatunk, melletted vagyunk "fogjuk a kezed" de hinned neked kell. Ha már a hited is leveszett, akkor mi marad?????? Mi van, ha pont a cél előtt adod fel???? Nem tudhatod...
Mit segítsünk? Mit mondjunk? Hogy legyen??? Nagyon szorítok és nem Tamás vagy, főleg nem Hitetlen. Aztán meg ő is kapott bizonyságot és hogy elszégyellte magát! Emlékszel?
Na nem bántalak tovább, de akkor se add fel jó Kép ?
mátra

Szia Lányok!
Már régóta csak olvasok és nem írok.
Brill! Szívből gratulálok és sok boldogságot nektek!Kép
Mindenkit üdvözlök!
Tudna valaki segíteni?

26. cn-en vagyok, a ferility szerint 16. nap volt pé (mindjárt dobok görbét), tojásfehérje és LH csúcs is volt. Ismerős révén levetettem a 23. cn-en egy progiszintet és ma lett eredménye: 13
Csak telefonon diktálták be és mértékegységet nem mondtak. Csak annyit, hogy ez kevéske. Akkor most mi van? Én már nem értek semmit. Most volt pé vagy nem ?Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Délelőtt írtam egy gigahosszú levelet, de az egész elszállt. Nem ússzátok megKép, beírom még egyszer... Leszármazott durmol, úgyhogy most van egy kis időmKép

Zsúka!

Mikor pocakos voltam és is Elevitet szedtem, de csak minden másnap, mert a mindnnapi szedéstől nekem iszonyú hasmenésem lett. Úgy látszik, én fordítva vagyok bekötveKép Amikor nem Elevit-nap volt, akkor folsavat vettem, be, ennyi.

Eszti!

Az autóban szülős történetet én is olvastam... Nemesfémes kérdésedre válaszolva, nekem szerencsére nem lett, kopp-kopp-kopp.Kép Pedig mondjuk a szülés kitolási szakasza extra hosszú és megerőltető volt, de úgy néz ki, megúsztam.

Juca!

Én speciel egy szál mosolyban szültemKép Apa egy óriás méretű pólójában kezdtem vajúdgatni, de miután kivezényeltek a vajúdókádból, hogy akkor most már szülünk, akkor nem vettem magamra semmit. Egyszerűen eszembe se jutott. Még jó, hogy a szégyenérzetemet valahol útközben elvesztettem, és nem zavart a dolog.
A málnalevél lötyit a 36. héttől ittam. Nyugodtan ízesítsd, egyébként majdnem ihatatlanKép

Junkó!

Ne add fel a cél előtt! Nagyon-nagyon drukkolunk!!!

Egyelőre csak ennyi, majd lehet, hogy még jövök.
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sosi
Ha alacsony a progid, attól még lehetett tüszőrepedésed, max ha teherbe esel nem biztos hogy megmarad a baba, mert a sárgatest nem termel elég progeszteront. Ha tényleg kevés a progid, fog a dokid neked felírni rá pótlást, és a probléma meg van oldva. Ennél nagyobb baj ne legyen!!!!!
Vendég

SSziasztok csajok!
Junkó nr add fel égyszi-légyszi nem lesz semmi gond, bízni kell benne, meg hát az is igaz hogy mindenki drukkol neked.
Unique remélem államvizsgámig csak kkijön a kiscsajKép))))
Mindenkinek pussz
pancsi20

Tündi!
Köszi a bíztatást.Kép csak annyira biztos voltam benne, hogy jó lesz az értékem és nem így lett. Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok,

SziszKép
Köszi, aranyos vagy! Egyébként meg válaszoltam! Kép

CsibeKép
Azért óvatosan azzal a melóval! Tudod, mi (ki) az első! Kép

MátraKép
Nagyon sokan vagyunk/voltunk így vele, hogy teszteltünk, pedig nem kellett volna. Ezen át kell esni szerintem, át kell élni. De ne sokszor. Ezen van a hangsúly. Kép Fel a fejjel! Lesz az még egyszer pozitív! Kép

Évi77Kép
Arról írj inkább gigahosszú leveleket, hogy hogy telnek a napjaitok! Hány kilós Dóri? Mekkora már? mekkora rucikat hord? Miket csinál a kajcsin és az alváson kívül? Minden érdekel, MINDEN! Mi van a cickókkal? Még mindig érzékenyek? Na, feladtam a lasztit Kép

PancsiKép
Mikor lesz az államvizsga? Meddig kell előbújnia? Kép

TündiKép
De jó, hogy itt vagy! Látom, olvasóban azért velünk vagy! Ennek nagyon örülök! És feltétlenül írj, ha jó a kedved, ha rossz. Hátha kihozunk belőle valamit Kép

Puszi

Unique
39+6

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?