A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Bibi,
Amikor nagyon kibukom a fáradtság miatt, arra gondolok, hogy nem tart örökké az éjszakázás. Fel a fejjel!
Vendég

Köszi mindenkinek az infokat a bababoltokrol. Megpróbálok átjutni, de gyerek nélkül nem merek, kisbabival meg boltokat járni gondolom gyötrelmes...

6 hetesen lehet már bevásárló központba "emberek közé" vinni?

Vagy ebben az időben csak elkapja betegségeket?

KépKép
türelmetlen_mama

Ja, elfelejtettem. Esetleg eladó pihenőszéketek van? Vagy van valakinek tapasztalata, hogy mennyire szeretik a babák és lehet-e beletenni 6 hetes babát anélkül, hoyg görnyedne?

KépKép
türelmetlen_mama

Türelmetlen mami!

Dénes kb. 8 hetes volt, mikor először az apja, aztán én estem bele a lázas-taknyos-köhögős járványba, ő vidáman átvészelte, nem kapta el, az anyatejes babák elvileg védettek. Mi is 6 hetesen vittük először vásárolni, szépen átaludta. Szerintem vidd nyugodtan, ha nincs más lehetőség.

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Türelmetlen mama:

A tescoban most 6000 ft a pihenőszék.(Én 10000-ért vettem pár heteKép)
A Micimackóban 14000 a legolcsóbb.
Az én fiam imádja.
Nina
nina74

Mi a csodára jó az a "pihenőszék"? Nekünk nem volt, én a bébi hordozóba raktam a gyereket, amit az utóban is lehetett használni, abba vittem mindenhová a lakásban, és a TESCO-s kosárra is pont illettKép

Lehet hogy nem jól látom, de én felesleges kiadásnak érzem.
pomat

Pomat, annyiból jobb mint a hordozó, hogy teljesen vízszintesen is fektetheted bele a babát, ami egy újszülöttnél nem éppen hátrány. Én is gondolkodom rajta, mert most hogy már egyedül leszek a két kicsivel nem lehet mindig kézben Kata.

Azt hiszem fokozatmentesen állítható a magassága.

Türelmetlen mama, mi már 2 hetesen vittük vásárolni, mert nem volt más lehetőség, igaz paráztam is rendesen,de letakartam pelenkával, meg a hűtőpultokat elkerültem vele, és nem lett semmi gáz szerencsére.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Pomat, én veled értek egyet! A babahordozó szerintem nem véletlenül olyan, amilyen. Kép Én is abban fogom "tartani", ha épp a közelemben kell, hogy legyen.
Türelmetlen mama, szerintem viheted, ahogy Zsuzsi írta, ők elvileg védettek. Kép Jó vásárlást!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Most voltam a Tecsóba 6990 a pihenőszék és kurvajól néz ki!Kép

Nelli: Senkinek sem tudnád pár órára lepasszolni a gyereket? Egyrészt gyorsabban megjárnád a bevásárlást, másrészt nem teszed ki a gyerkőt baciknak... Zárt térbe ha nem muszáj én nem vinném ennyi idősen a gyerkőt! Főleg nem órákra! És azért üzletről üzletre járni, kint hüsibb van bent meleg, levetkőztetni, felöltöztetni, áhhhhh, inkább hagyd otthon! Apája, nagyszülők?

Pomat: Egy barátnőm gyereke most 3,5 éves még mindig használja a pihenőszéket, abból nézi a mesétKép! Mostani eszemmel én is beinvesztálnék egybe! Sztem is tök jó, főleg a rezgősKépKép

Volt a gyógytornász! Elhívtam nézze meg Violát, mivel még nem jár. Azt mondta minden rendben vele, a súlya miatt nem jár még, nehéz a kufferKép Tökéletesen áll, lépeget és tökéletesen egyensúlyoz! Úgyhogy többet nem is kell jöjjön!Kép
Na lassan megyek Bogiért az oviba!
Szép napot!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hello!

Bibi! Én sem alszom 9 hónapja Kép Sokszor én nyűgösebb vagyok már mint a gyerek. Úgy 8-9 órát alszik éjjel, 8-9 ébredéssel... Na, és persze hallottam már olyat, h. csak 3 évesen alussza át először az éjszakát. Drasztikus módszerekhez meg nem akarok folyamodni (sírni hagyni, meg ilyesmi).
Ma mentünk volna a 10.30-as Ringatóra, de a katasztrofális éjszaka miatt meg, hogy mi még az óraátállítást sem értük utol, 10-kor lemondtam. Hulla vagyok...

Üdv.mariann

Mariann
Kép
kmarian

Nelli!

Mi 3 hetesen vittük először Corába, lepasszolni nem lehetett mert úgy óránként evett, és perzse ott is meg kellett szoptatni, de baja nem lett, igaz akkor nyár volt...
Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Mariann: Mi is a 10.30-as Ringatóra mentünk volna. Nálunk meg napok óta ma aludt egész normálisan a lány, bár éjfélkor aludt el, de fél 11-kor ébredt föl. Nem volt szívem felébreszteni, hogy menjünk ringatózni. Én nem mondtam le. Az gáz?

Rika, Exi: Én is örültem. Nekem nagyon jól esett ez a kikapcsolódás, teljesen feltöltődtem. Szép idő, jó nagy séta (Exi, miért nem szóltál, hogy üljünk le...Kép), kellemes társaság...Kép
Zsófi gyönyörűséges Kép
Kösz még egyszer az Elevitet és az ásványvizet...kinek mit Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pihenőszék azért jobb, mert pár hós babának nem jó a bébihordó sem, a gerince miatt, hiszen teljes vízszintben kell lennie. Mi pl. nem is tesszük bele, hanem mózessal megyünk, ha megyünk.

A mienk pl. olyan, hogy ha kicsit megdöntöd, akkor felveszi a baba testvonalát (mert olyan, mintha egy kendőben lenne), és nincs "megtörve" a gerince. Míg a bébihordó kemény, merev.

Ráadásul könnyebb, hintáztatható, az első falatokat kaphatja ebből és inlább ezt mosom ki ha összegenyázza, mint a bébihordót. Jozsónál anno rendszeresen kellett mosni.

Szerintem hasznos és praktikus és ez az, amibe érdemes beruházni. Kép
Vendég

Bibi!

Tudom,hogy nem vigasztal,de én 20 hónapja nem alszom.Már idegbajos vagyok.

Enikő!

Sajnálom a rossz éjszakát.
Mi újság a fogyókúrával?Ellen tudsz állni a főztödnek?

Exi!

Nem minden baba marad meg a hordozóban.A Noémi nem díjazta.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Képtelen vagyok visszaolvasni. Nálunk is hónapokban mérhető már az alváshiány. Kitartás Bibi! (És mindenki más aki "bagoly-életet" él, mint mi. Kép )

Én már újabb és újabb fáradtsági zónákat ismertem meg, ez van. Kép

Pomat! Köszönöm a Lengyel utcás infót!!! Megnézem.
A pihenő széket én is felesleges kiadásnak tartom. Az autós hordozó tökéletesen megfelel a célra. Amig néhány hetes, tegyetek alá egy pici plédet vagy törcsit összehajtva, akkor nem hajlik meg a háta a babának, bele is tudjátok kötni, egyszóval biztonságos is. Nálunk nagyon bevált.

Korábban írta valaki, hogy kosárfonót keres. Tegnap sétáltam a picurokkal és láttam egy kisbuszt, ami ezt reklámozott: Szeged, Tápai u. 13. A telefonszámot nem láttam, mert az autó zöldet kapott és elhúzott. Kép

Tud-e valaki eladó testvérbabakocsit valahol, lehet használt is, csak stabil legyen.

Puszi mindenkinek! Romy

Kép

Kép
romy1

Üdv!
Jó, lehet megkövezni a bébihordós hozzászólásomat, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy azért olyan, amilyen... Kép
Ildi, ha nem marad meg benne, akkor lesz másutt. De igazából megszoksz vagy megszöksz alapon fog működni, mert ha visszük kocsival, úgyis abban kell lennie, tetszik vagy nem.
Jégvirág, séta közben még minden OK volt, csak itthon éreztem meg, hogy vannak lábaim. Kép Egyébként ma is sétiztem, az SZTK-tól (Tisza L. körúti) az Okmányirodáig, onnan meg a Mars térre...
Enikő, jó, hogy minden rendben Violával, lassan majd elkezd szaladni a te idegeiddel karöltve. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

A pihenőszék valóban alkalmas arra, hogy a baba pihenjen benne. A hordozó, mint a neve is mutatja a baba hordozására való.

Arra, hogy otthon a baba "ellegyen" valamiben, nem alkalmas a hordozó, hosszú távon nem tesz jót a hátnak, kialakuló gerincnek, éstaöbbi. (Orvosi és védőnői vélemények, ill. tapasztalatok alapján.)
bebefon

Köszönöm mindenkinek az infokat a pihenőszékről, és bocsi ,h akisebb vitát robbantottam ki vele... Kép
Nelli

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni egy orvosról. Dr. N. Gábor és SZTE-n van. Köszi az infót előre is!
beebeey

Nemááááááááár! Ne legyen már vita a hülye pihenőszék miatt, valakinek bejön, valakinek nem, mint sok más cucc. Kép Kép

Beebeey,
én nála szültem mind2szer. Ha dobsz egy mailcímet, szívesen válaszolok priviben. AMúgy csak jót tudok róla írni. Kép Egy barátnőm is nála szült és ő is 100%osan meg volt vele elégedve.

ide írj:
bordaniella@tvnetwork.hu
Vendég

Üdv!
Nelli, ne aggódj, itt nem vitázunk (legalábbis nem vérre menően), csak eszmét cserélünk. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Nelli!
ez nem vitaKép
ha tudnád mi volt itt régenKép Kép
Vendég

Zsuzsófi,
Elfelejtettem mondani, hogy légyszi nem dobd ki a bébiételes üvegeket, majd alkalomdadtán visszakerülnek. Csak mert én ezekben fagyasztok Jozsónak főtt kaját, és majd valszeg Boldinak is így fogom és már nincs túl sok belőle.
Vendég

TfIldi: Nem tudok ellenállni evvan!Kép De ha fogyózom depis vagyok és szar a kedvem és ingerült vagyok és olyankor kikészítem a környezetem, és a párom azt mondta, inkább maradjak ilyen divatosan duzzadt, mint hogy idegbeteg legyek az éhezéstőlKépKép Úgyhogy én megpróbáltamKép De lebeszélt, mert így szeret amilyen vagyokKép
Hányszor kelsz még éjjelente Noémihez? És még mindig a cumi miatt? Vagy mi miatt ébred annyiszor? Én ettől az 1 héttől kikészültem, nem hiszem hogy bírnám hónapokon keresztülKép
Én hiszek abban,hogy minden gyereket meg lehet tanítani aludni! (ha minden körülmény adott, azaz nem fogzik, nem beteg, jól van...stb!!!) De ezt lehet, hogy csak én hiszem ám így aztán mégseKép... bár olvastam is erről....

Nelli: En igaz mindenben megoszlanak a véleményekKép Ha neked tetszik, vegyélKép Sztem hasznos! És nem olyan nagy összeg szvsz! És sokáig tudja használni!! Amúgy a hordozóban tényleg összecsuklik a baba! Hosszú távon nem ajánlott nekik!

Hja amióta átálították az órát, a lányaimat reggel fél 8kor alig tudom felébreszteni!Kép

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Megvettem itt a Hmvhelyi Tescoban és eddig oké.Még alszik is benne!!! :-)

Az ucsó példány volt és több,mint 20 percet vártam hogy az eladó kihozza a raktárból...azt hittem megőrülök. után akiderült, nincs rajta kód, egy szakadt papirdobozban hozta ki, aztán a pénztáros nem vette le róla a pittyegőt, kifelemenet megállitott a biztonsági őr, kibelezte a dobozt, leszedte a pittyegőt,majd miután idegösszeomlás kerülgetett ő elnézést kért és válaszul mondtam neki, hoyg nem ő a hibás ezért,hanem én, mert idejöttem vásárolni...boorzasztó volt. Képhülyének nézik ott állandóan az embert..és a modoruk!!!
tisztelet a kivételnek...

Úgyhogy kösz a véleményeket!!!

NElli
DE a lényeg, Linusnak tetszik!! Kép

KépKép
türelmetlen_mama

bocsi a sok hibáért, hulla fáradt vagyok...

KépKép
türelmetlen_mama

itt a pihenőszék!Kép

KépKép
türelmetlen_mama

Nelli!
Eszme-csere bere ez az egész, nem vita!!!

Úgy tűnik a picurnak tetszik, nagyon aranyos!

Puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Nagyon bírja a pihenőszéket a picur!
Nálunk nem volt, mi a hordózóba tettük, de büfiproblémák miatt. Ugyanis a kisasszony óránként szopizott...
Mi már egy hetesen vittük sétálni, nagyon jó idő volt, és amit a kórházban elkapott kis náthát, abból is hamarabb gyógyult. Két hetesen már vásárolni is jártunk, nem volt semmi gond vele. Nagyon sokat voltunk-vagyunk társaságban, most 20 hónapos a nagylányom, de a betegségeket sokkal jobban viselte-viseli, és hamarabb átvészelte, biztos az anyatej is sokat segített!
üdv
goripapa

Jó reggelt!

Ott is borzasztó idő van? esik az eső és dörög az ég.még a villanyt is fel kellett kapcsolni...még ilyet!!!!!!!

Goripapa!

Óránkénti szopizás nem lehetett túl jó... Kép Nekünk is van hordozónk,de nem szeret ücsörörgni benne, pár perc és ordít. Bár ,ha kocsival megyünk,akkor egyből elalszik benne...

KépKép
türelmetlen_mama

Tényleg jópofa ez a pihenőszék, de nekünk nem hiányzott. A hordozót is lehetett hintáztatni, mosható volt a huzata, és ha Horvátországot kibírta benne oda-vissza a baba 5 hónaposan, kényelmesen, akkor tuti nincs vele gond. Egyébként napjában csak 1-2 órát tettük bele, kisebb szakaszokban, amíg mostam-főztem. A miénknek majdnem egyenes volt a hátrésze, és a huzat alatt volt egy polifoam is, így nem volt kemény se. Szerintem ha lesz még egy baba mi akkor se veszünk. Elég minimálra vettük a dolgokat a babadolgok megvásárlásakor, és még így is volt egy pár dolog amire rájöttem hogy felesleges volt.

Az éjjeli alvás ügyében Cenikoval értek egyet. Nekünk sikerült megtanítani Ajnit aludni 4 hetes korára. Mi totálkezdő szülők lévén könyvből a "Suttogó titkaiból" neveltük a bébinket és 100%-ig bejött. Nem mondom hogy sose kel fel éjjel, mert tényleg van olyan hogy felsír egyszer, de az éjszakáink általában egyben vannak.
A könyv azt írta, hogy ne kapcsoljunk villanyt, ne beszéljünk a babához, és hacsak nem feltétlenül szükséges ne tegyük tisztába se. Ha éhes gyorsan etessük meg, nyugtatssuk, meg és még ébren tegyük vissza az ágyába. Nekünk ez bejött, mondjuk minél idősebb a baba, annál több idő kell hogy megszokja azt, hogy a sötétben semmi érdekes nem történik, így inkább visszaalszik.

Nálunk a délutáni alvással van gond. A köny szerint napközben is tegyük be az alvóhelyére hogy ott játszok, de én ezt nem szoktam, és hagyom az egész lakásban randalírozni. Meg is van az eredménye, minden délután másfél óra küzdelem-ordítás-közdelem mire elalszik úgy 20 percre. Szóval semmit se tudok napközben csinálni tőle, de ezt csak magamnak köszönhetem.

Bocs hogy kicsit túltengtem.
pomat

Exi!

Az utazásnál a Noémi is a hordozóban volt,de akkor aludni szokott.Itthon nem tudtam belerakni.De neked legyen szerencséd!

Enikő!

Most már én is vennék pihenőszéket.(Bár,lehet,hogy az én lányom abban sem lett volna el.Ismered a Noémit.Kép)
Hát,igen...Nem mindenki bírja a fogyókúrát.
A cumi miatt kell kelnem a lányhoz.Átlalában 3-5 alkalommal.Az éjjel pedig kétszer még fel is sírt,de aludt utána tovább.Ez van,nem tudok mit csinálni.

Ildi
tfildiko

Nelli!
nagyon jó a pihenőszék, édes a picurka benne, már bánom h. én nem vettem, nagyon kényelmes lehet.
Vendég

Pomat!

Nekünk az elalvással nincs gond.Nincs sírás sem.Ha észreveszi,hogy kiesett a cumi,akkor ébreszt.Nem sír,csak mondja,hogy aja tapita.Ez annyit jelent,hogy anya kérem a cumit.Én meg a cumizást köszönhetem magamnak.Vagy inkább anyunak és az anyósnak.Ennyi ésszel nem dugnék a szájába cumit.De most még nem akarom tőle elvenni.Felsírni ritkán szokott,lehet,hogy az éjjel rosszat álmodott.

Ildi
tfildiko

Üdv!
Ildi, nem tudom, beválik-e. Igazából a lakás sem olyan nagy, hogy hordanom kellene ide-oda. Kép Persze a puding próbája az evés...
Nelli, nagyon édes a babád a pihenőszékben. Egyébként itt is kellett villanyt kapcsolni, esik (Szőregen meg szakad) az eső.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Itt is úgy szakadt, hogy arrébb mentem az ablak alól, biztos ami biztosKép

Pihenőszék: Jobb mint a hordozó szvsz, én is vennék még mindigKép De ha nincs miből, akkor nincsKép

Dancsi, persze, elteszem feltétlenül. Ne haragudj hogy nem vittünk semmit, szerettem volna vmi apróságot Boldinak, de a klinikán úgy eltelt az idő, hogy nem volt lehetőségünk beugrani sehovaKép De legközelebb pótolomKép

Katica tegnap este 3460g voltKép Egész jól megy a szopi, csak este kell pótolni az utolsó etetésnél. A többire elég a tejem. És ma letettük 11-kor ahogy szoktuk, és fél 5 után kelt reggelKép Jót aludtamKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
Irtam egy sms-t a telefonodra. Már, ha még megvan a telefonod, és ugyanaz a számod. A Csillag téri cukinak a nevét, és esetleg a telefonszámát szerettem volna megkérdezni.Szeretnék tőlük rendelni.

Exi!
Ha esetleg te tudod ezeket az infokat, neked is megköszönném!
Kösz mindenkinek!

Pihenőszéket mi egyébként kaptunk egy Londonban élő ismerőstől. Most már tovább adtam az egyik barátnőmnek. Hát, túl sok időt nem töltött benne a Márk. De szerintem Õ olyan mint a Noémi. A hordozót se nagyon komálta. És a babakocsit se.Õ kézben szeretett lenni. Miután helyett tudott változtatni, azota meg pláne nem tud nyugton ülni.De akinek nyugis a babája, annak szerintem praktikus lehet a pihiszék.

Zita
zita_29

Türelmetlen mami,
klassz a pihenőszék, és édes a bébi benne.

Zozo,
mi kb. 6-7 hónapig hasznűltuk Jozsóval a pihenőszéket, addig, ameddig nem tanult meg ülni magától.

Zsuzsófi,
ugyan, ne hozz semmit a gyerekeknek a tejért. Nekem nyűg volt, mert nem fért semmi a fagyasztóba miatta. Meg jövő héten lesz nálunk egy kisebb felújítás, (parkettacsere, festés), pár hétre elköltözünk a gyerekekkel és a hűtőt ki akarom kapcsolni, mert mindent ki kell pakolni a földszintről.

Boldi ma nagyon nyűgös, 10 perce még szakadt az eső, fújt a szél, most pedig süt a nap. Ez nekem is sok,nemhogy egy csecsemőnek. Kép
Vendég

Enikő!
Most néztem, hogy a múltkor irtad, hogy Minyon cuki! Bocsi!!!!

Zita
zita_29

Helló!

Exi! A hordozóban a formája miatt ülnie kell a babának, Dénes nem is szeretett benne lenni kb. 9-10 hetes koráig, mert belecsúszott, megterhelte a gerincét. Ha betettem a hordozóba, pár perc múlva elfáradt és sírt. Egyébként valóban azért olyan amilyen a formája KépKépKép, de eleinte nem sokat kéne a babát autóztatni, szóval inkább pár hónapos gyerkőcőknek jobb már.

Egyébként most már Dini is hordozóban ül napközben, de szemezek egy ideje a pihenőszékkel a Tescoban, ránézésre sokkal kényelmesebb lenne neki!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Üdv!
Zita, akkor jó, hogy megtaláltad. A Csillag téren, a sortízes alatt, a buszmegállóval majdnem szemben találod. Telcsiszámuk sajna nincs, szóval el kell menni...
Zsuzsi, az eleintét nem tudom, de az szinte 100%, hogy júl. 15-én megyünk Skoda-talira Mezőhegyesre (tehát kb. 1,5 hónapos lesz TörPeti). Kép És oda visszük, mivel én is megyek... Kép és nem tehetem szegény a kocsi tetejére.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Dancsi köszönöm szépen! Éltem a lehetőséggel, és írtam neked!Kép

Bee
beebeey

A Csillag téri cuki neve Casablanka. A fagyijuk Palánkos, de a sütit máshonnan hozzák.
pomat

Halihó!
Megjöttünk, túlvagyunk Linda 2 hónapos oltásain. Szegénykém csak akkor sírt, amikor megszúrták, utána hála a karomban elaludt egész hamar, most is alszik.
5.320 grammnak mérték kombidresszben és pelusban, és 56 centi.Kép Képzeljétek, a dokinő gratulált, hogy ezt a gyönyörű hízást csak anyatejjel értük el.Kép Hízott a májam ám.Kép

Éjszakáink teljesen jók, 1/2 9 körül alszik el, és 1/2 4körül ébred egy szopcsi erejéig, utána még szunya van kb 8ig.
Iszonyú édesen "dumálgat", hatalmas mosolyokat produkál.
Tegnap megjártuk a munkahelyemet, ott is nagy sikert aratott.

Nekünk csak hordozónk van, benne van még a szűkítő így nem csúszik bele Lindi,szereti a lány, igaz napi 1-2 órát tölt csak benne. A pihenőszék is jó lehet, még nem próbáltuk.

Bibi! Ha kezdek/kezdtem depisedni a nem alvástól, nálam a köv. vált be. Etesd meg a gyerkőcöt, öltözz fel szépen, fesd egy kicsit ki magad, és menjetek sétálni. Még jobb ha egy kicsit tud más vigyázni a kicsire, sétálgass, nézelődj, lepd meg magad vmivel -nem nagy dologra gondolok-. Mire hazaérsz, szebbnek látod majd a világot, amiben persze a fiacskád a legszebb!!
Ha nem akarsz kimozdulni, vegyél egy jó fürdőt, hallgasd közben a kedvenc zenéidet!
Minden rossz korszakot egy jobb követ!! Rossz anya meg aztán végképp nem vagy!!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
Gratu a súlyhoz. Boldi 5310 volt tegnap, de ő idősebb is, meg többel is született. És ő is hasonlóan alszik, mind Linda, egyszer kel, valamikor 2 és 4 közt, majd alszik 8-ig kb.

Ma tuti érzi a hülye időt, mert nem akar aludni,csak 1-1 órákra, pedig délelőtt Boldi szokott aludni legalább 3 órát, de ma ez el van aprózva.

De 3 napja eszik (múlt héten már fogyott, olyan durva volt pár napig a sztájkja), a vérképe tökéletes lett, a gasztos doki szó szerint kiröhögött.
Vendég

Dancsi! 3 nap van köztük! Kép
Egyébként mi 27-én, tehát pont 2 hósan egyszál tiszta peliben, vacsi előtt 5.150 et mértünk.
Az első havi hízásunk 1.020 gr, a második "csak" 850 gr.
Örülök, hogy jók lettek Boldi eredményei, akkor mostmár végképp megnyugodtál remélem.

Ma napfogyatkozás van!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Lányok!
Akkor most a cuki neve Minyon vagy Casablanka? Mit keressek?
Zita
zita_29

Melinda: Az a "csak 850gramm" hízás, biztos azért van, mert február rövidebb hónap voltKépKépKép
Télleg eszméletlen jól gyarapodott. Jó tejed van Melindám!Kép

Dancsi: enyémek is nyűglődnek, de én is olyan nyomi vagyok! Tuti az időtőlKép Tök jó súlya van Boldinak is!

Pomat: A Casablanka a körút bal oldalán vagy (ha a Víztoronytérről a Csillag tér fele megyünk) míg a Minyon jobbról, nem????
Azaz szembe vele! Pont a buszmegállónál a Vitamin terasz mellett! Mondjuk én nem voltam, a barátnőm (ő ott lakik) hozta a tortát! Õ így magyarázta!

Zita: Új számom van! Cuki elérhetőséget én sem tudok!

TFIldi: Hja ismerem NoémitKép És nem irigyellek!!! Hát ezzel a cumival megszívtadKép! Én nem szoktatnám rá (tapasztalatok után már okosabb az ember), inkább az ujját szopja, ha már valamit csinál!Kép

Nelli: Nagyon szuper a pihenőszék! Tetszik! Kép És a tulajdonosa is nagyon édesKép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
végül 1/2 3-kor bealudt a teraszon, azóta is durmol. Én pedig megkattanok, mert a bébiőrünk befogja valamelyik szomszédot. Kép És egész nap az ő dumájukat hallgatom, és nem tudok rájönni, kik azok. És bármelyik csatornán ez van! Kép
Vendég

Jégvirág!

Sztem nem gáz, ha nem mondtad le, csak én nem akartam, h. esetleg keressenek ott, meg az esetleges következő alkalom miatt, hogy már megjegyzett nevem legyen, de ha annyian voltak , mint a múltkor, biztos nem jegyzett meg senki semmit, és nem is kerestek. Mindenestre megköszönték, h. lemondtam.

Nekünk a hordozó annyira bevált, h. még benne is aludt Csongi. Ott aludt 7 órát, kiságyban meg másfelet egyfolytában. Igaz, mi nem tudtuk akkor még, h. pihenőszék is létezik, biztos vettünk volna. A hordozót 5 hósan kinőtte. A pihenőszék meddig jó? Mondjuk hosszra? Bár nekünk most már ez lényegtelen, csak úgy érdekel.

Exdeus! Nagy lakás vagy kicsi, zuhanyozni csak el kell menni néha Kép Én a hordozóban vittem magammal, most meg az etetőszéket pakolom be a fürdőbe. Egy idő után már nem alszanak annyit, h. mindig meg lehessen oldani, míg alszik.

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?