A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Igértem, hogy jelentkezem, ha már voltam Faludi dokinál a sztkban. Nos, már a bejelentkezés sem volt egyszerű. Akik hozzá járnak, nem tudom mikor voltak utoljára, ezért inkább leírom friss tapasztalatomat, hátha nektek is új lesz az info, mert régen voltatok.
A 279-2158-as szám állítólag nem működik, helyette megadtak két másik végűt a 56-t és 57-t, amiket senki sem vesz fel vagy foglaltat jelez állandóan. Személyesen mentem be az sztkba múlt hét csütörtökön időpontot kérni, mire a legkorábbi, amit tudtak adni az a mai nap volt. A sorszámos dolgot pedig el lehet felejteni.
A dokit illetően teljesen jók a tapasztalataim, nagyon jó fej. Elviccelődtünk azon, hogy milyen komoly testsúlyom van, meg hogy milyen hulla színem van :-)A vicces dolgoktól eltekintve, megállapította, hogy már a 9 hétben vagyok és hogy jól vagyunk :-). A másik sztkban (a lakhely szerinti) 3 héttel ezelőtt mondták azt, hogy max 4-5 hetes lehetek. Vicces nem???
Hú, ez most nagyon hosszúra sikeredett. Csak annyiban segítsetek, hogy a Bártfai utcai rendelőbe az ultrahangra be kell előre jelentkezni, vagy csak menjek oda a beutalóval és várjam ki a sorom????

Nagyon köszi!

Kép Kép
curse

Ryle! Olyan jókat mosolyogtam első pelenkázási story-don. Egyben el is raktam az infót Kép

Denizsa! Nagyon ügyi vagy, hogy nem üvöltötted le a fogorvosnéni haját!

Votiv. Tényleg jó a báli kép!

Mindenkinek melegen ajánlom a gabonahusikat, tofuszeleteket és barátait! Van egy MediLine nevezetű nagyker (1134 lehel utca 8, Bétex udvar), ahol mindenféle egészséges finomságokat lehet vásárolni. Ha valakinek van olyan ismerőse, akkor még nagyker áron is lehet.

Az Orsi ua aki bejár a Mona Lisa csoportba is! Sőt már egy előadása is van a kórházban (VÁRANDÓSSÁg,ZENE,SZÜLETÉS,TÁNC
IV.4., VI.6., VIII.8., X.10., XII.12.
Előadó: Dr. Gutmann Orsolya)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

RylieKép,
Apjuk is azt mondja, valljam be nyugodtan, hogy ő verte el Kép

Curse,
ultrahangra délutáni időpntokra lehet bejelentkezni, akkor megúszhatod fél óra várakozással.Kép Odemehetsz délelőtt is, akkor teljesen bizonytalan a folyosón ücsörgés időtartama Kép A beutalót mindkét esetben vidd magaddal. Időpontot egyébként a köv. számon tudsz kérni: 464-8777.
soosoo

Chesti,
Ahogy Votiv már írta, én Mariettánál szültem, írok mélt!

Curse,
ha délután mész uh-ra, akkor be kell jelentkezni, ha délelőtt, akkor nem (legalábbis amikor én jártam, akkro így volt) és mindig sokan voltak, én általában 2 héttel az időpont előtt jelentkeztem be délutánokra, mert akkor a leendő Apa is bejöhetett velem. (Délelőtt nem engedték be.)

V. az oltástól még nem lett lázas, sőt vidám és hátha így is marad... Kép

Itt nálunk ítéletidő tombol Kép((

Blaye
blaye

SoosooKép
Egyenfrizuras fiaid nagyon jovagasuakKépKép
Bendeguznak puszikat kuldok az orraraKép
Draga vagy,azota(kopp-kopp-kopp) Akos teljesen rendben vanKépKép

CurseKép
Gratula a 9 hethez!!!
Bartfai UH-ra eskuszom nem emlekszem,be kellett e jelentkezni,pedig nem is volt olyan reg!!!De a tobbiek tuti segiteni tudnak majdKép

Megvolt a mai alvasunk,most pedig furcsa szagokat erzek...Kép

Pusz
K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Curse,
Blaye segítségével csak összehozzuk a pontos infótKép Szóval ő jól írta (én meg félreérthetően), hogy délután csak előre bejelentkezéssel lehet menni. A délelőtt továbbra is kaotikus, de protekciós kispapát délelőtt is beengednekKép Én nyolcra szoktam odamenni, volt már, hogy alig másfél óra sikerült végeznem Kép
soosoo

Köszi a kajás infókat!

Iginek nagy gratula!

Bendegúz-GézengúzKépKép Félek, az én gyerekem is ilyen aktív lesz, már most látom jeleitKép

Tali nagyon jó ötletKép

Curse! Mé annyit hozzáteszek az uh-infókhoz, hogy ha apát is szeretnéd bevinni és videofilmet is szeretnél, akkor délután menj! Gratulálok a babóhoz!

És már írtam, de azért megint leírom, hogy Orsi dokinéni nálam bent volt a szülésnél, ő tartotta az egyik lábam(hát, van erő a csajban!) és ő csinálta a gátmetszésemet is.

Kép
Kép
zuzmo1

Ize, majd jovok, de lenne addig egy gyors kerdesem: akinek kisagyra dobhato merevalju muanyag pelenkazo lapja van (asszem pl Johi) es 70 cm szeles kisagya, az megnezne nekem, hogy a butykok az aljan a racsokon kivul vagy belul vannak-e? Es hogy mi a merete a pelenkazo lapnak? (Mert vettem egyet, de mienk racsosagy most epp racsnelkul hasznalatos a nyulnak es igy nem tudom kiprobalni, de valszeg kicsi es akkor par napon belul vissza kell vinnem.)

Ja, es vettem egy Chicco Ponee-t is (mert interstore-nak volt ket darab akcios es eszrevettem es lecsaptam), szupertokjo, az elobb hoztak meg es egesz jol osszeraktuk a nyuszival, csak a hatso kerekeket nem sikerult felszerelni, ugyhogy most nagyon varom apat, hogy segitsen meg a holnapi napsutest, hogy kiprobalhassuk Kép Kép Es megvettem a jatekbabat is (ezt meg Jatekpalotaban tegnap, majdnem ketorat ott udultem, mire minden polcot vegigneztem, jo nagy hely), vegulis a Corolle Tidot valasztottam, a furdes miatt, meg mert 20%al olcsobb volt es meg egy jatek babakocsit is adtak hozza. (Neten a Gotz Kimy is nagyon tetszett, de eloben mar nem annyira, es nem is pislogott a piszok.)

Ja, tudtatok, hogy a Jatekpalotaban (www.jatekpalota.hu) minden paratlan heten minden 20%al olcsobb? (Kiveve Lego, mert az csak 10%al, illetve ami meg epp akcios, mert az meg annyi amennyi.) Persze gondolom nektek ez nincs valami kozel.

Es Haba jatekokat ismeritek? Fu, azok most nagyon tetszenek, kulonosen a tarsasjatekaik.
moose

Dr. Guttmann Orsolya még csak szakorvosjelölt, nem vezethet önállóan szüléseket, de tényleg nagyon aranyosKépKépKép
Kép
Ha kell valakinek, megvan az egész cikk beszkennelve, csak túl nagy nem lehet ide feltenni.

Pussz: Pocak
pocakpacni

Mindjárt visszaolvasok, csak szólok, hogy be kell mennem a kórházba, mert felment 150-re a vérnyomim, szülésznő beparancsolt vizeletvizsgálatra.

indianyo

Moos, a mi merevalju pelenkazoknak dupla butyke van, szoval kint es bent is van butyok. Tok stabil, egy milit sem moccan az en mocorgo gyerekem alatt.Kép

Zsan, Iginek gratula!Kép

Mivel lustacska lanyom nem forog jovo heten mehetunk a fejlesztobe.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
nekünk is 4 bütyök volt. 2-2 alul felül, de már elajándékoztuk.
neet
neet

IndiKép remélem, minden rendben lesz.
soosoo

Blaye,
ha egyáltalán belázasodik Vince, az pár nappal később várható. Nekünk pl csüt. volt oltás, és köv. hét péntek-szombat volt láz, majd minimális pöttyök, majd midnen elmúlt. Ja, nem, jött a köhögés, de az nem az oltás miatt.
Csajok, vírus van? Apjuk 2 hete nem tud kilábalni. Kép

Éljen Walking Igi! Kép
neet
neet

Hajrá Indi! Kitartás!
neet
neet

Moose nekünk tuti hogy jó volt a 70 centis kiságyra. és a két bütyök között volt az ágyrács.
valahogy így: Kép
<!--attachment: pelenk_z_lap-394512.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*167.8**pelenk%e1z%f3lap%2ejpg --><center><pre>
Kép
pelenkázólap.jpg (167.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
nincs mérőszallagod? azzal le lehet mérni, hogy a bütyök melyik oldaláig tart a 70 centi, persze egy kis ráhagyássalKép

pocakpacni

Indi: szorítunk!!!!

pocakpacni

Dora: lehet, hogy csak egy alkalom lesz és egyből megtanulja inkábbKép

pocakpacni

SoosooKép
Hany hetes is vagy?Teszel fel pocikepet?Tudjatok mar a nemet?
Szoritok,hogy Zsombornal se legyen semmi baj!!!!

MooseKép
Irigy-irigy vagyok a babakocsiert!!KépKép
Hany eves korig kell babakocsi?
Mert Azuram eloadta nekem,hogy Akos lassan elindul es akkor minek a babakocsi,pedig en tudom,hogy kell!!!!!!!!!!!!Es "nem engedi" hogy lecsereljem a regi:-(((((((((((
Pocifoto?????

Na tessek,most mar tuti,hogy akkor nem az Orsolyaval talalkoztam,de akkor ki volt az??

IndianyoKép
DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!!!!!!!Remelem,minden rendben lesz!!

DoraKép
Ne izgulj,nekunk is kellett menni korai fejlesztobe es kiderult,hogy semmi gond!Veletek is bizti igy leszKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Indi! Szorítok én is! Értesíts minket minél előbb!!!

Dora! Ne aggódj, biztos minden rendben van. Bazsó sem szeretett forogni, csak hasra!

Kép
Kép
zuzmo1

Curse Kép
Örülök, hogy Faludi doki szimpi volt Neked, sajnálom, hogy ilye nehéz volt bejutni, tény hogy én már vagy féléve voltam nála utoljára, akkor még könnyebb volt. Az uh-ról én is csak azt tudom mondani, amit a csajok már írtak. És gratula a 9. héthez Kép

Indi Kép
Remélem minden oké!!

Kép
Kép
denizsa

Remelem, hogy csak a lustasag, mert egyebkent mindent szepen csinal, amit egy 6-7 honaposnak tudnia kell.

Indi, mar csak par napod van ugye?Kép Kivancsi vagyok ki lesz gyorsabb, te vagy a tesom?Kép Ot hetfon csaszarozzak.

Moos, orulok, hogy tetszik a Ponee!

Kriszta, tesomek ket es fel evig hasznaltak a babakocsit. A kicsik meg nem birnak olyan hosszu tavot gyalog, szoval elkel a babakocsi. A regi milyen?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

jól lemaradtam itt az utolsó pár nap eseményeiről. igyekszem visszaolvasni.

Ada: Bogyesznak jobbulást.

Indi: remélem minden rendben lesz. drukkok mennek.

Pocak: hol lehet dokinénijelöltről olvasni?

Kriszta: édes a sérója a fickónak.

Kókusz: játszóház szerintem nekünk jó lehet. minket érdekelne.

Na eddig engedett a főnök gépezni. mennem kell hív a kismanóm.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

DoraKép
Koszi a valaszt,en is vhogy igy gondoltamKépKép

Huuuuuuuu,akkor mar nagy lehet az izgalom a csaladban!Miert kell a csaszar?Kisfiu/kislany?

Ilyen a regi bkocsink:
Kép

Noname.Vagyis mybaby a neve.Es szerintem tok nem jol tud ulni benne Akos.

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Játszóház infó!!!

Délött nem tudnak ilyen nagy létszámu csapatot fogadni.(De itt 515 Ft egy alkalom ami 2 óra).Csak délután tudnak fogadni! 16-18 között! egy héttel elötte be kell jelentkezni H, Sz, P.! Ha sok gyerekkel megyünk akkor jobban megéri kibérelni a helyet, mert 8000 Ft ot kell fizetni 2 órára és annyi gyerek jöhet ahány akar. ez 15 vagy több gyereknél éri meg. A multkori talin hányan voltunk?

Fonyód utca Fehérvári utrol nyilik és az Építész utca utáni megállonál van egy Bölcsiben.

Mingyá megtudakolom hogy melyik nap szabad.
kókuszdió

Johi!

Orsi doktornéniről a mostani(márciusi)Kismamában van cikk.hastáncos témában.

Kókusz!

Ügyes vagy,szervezkedj csak!Kép

Manóka!

Panna mondjuk már mindent megeszik,de én Pick párizsit adtam elöször neki mert az kevésbé dzsungis mint a többi és sonkát.Na abból szépet találni nagyon gáz.csak fóliázottat vettem neki,nevét most nem tudom.Mondjuk mi elég finnyásosak vagyunk ilyen ügyben,nem szeretjük a "csúnya" felvágottakat.DE nem vagyunk bioörültek.Kép ,nem eszünk bio"húst",csak válogatósak.Kép

Ha holnap ilyen kaka idő van akkor inkább nem mozdulunk ki itthonról,meg fel sem hívtam Tücsök nénit...

Juc
20170114224602

Kriszta, apat esetleg nem lehet meggyozni a "ugy is kell a kistesonak is" dumaval?Kép
A konnyukocsinkkal az a bajom, hogy csuszik benne lefele a lany. Zuzmo, Balazs nem csuszkal?
Kisfiu lesz, es tobb oka is van a csaszarnak. Elozo is az volt, most raadasul faros is a kicsi. Tenyleg izgi, foleg a tesom van betojva.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak, erre meg nincsenek raoperalva a butykok, csak mellekeltek! Nekem kene. De ha kicsi ugyebar, akkor nem raknam fel, mert akkor esetleg nem cserelik majd vissza. Osszesen 69.5x48.5 cm, tehat akkor asszem cserelhetem. Aaaau, gondolhattam volna, hogy ebbol tobb meret van...

Dora, es kepzeld, a kupolas tetejebe van szerkesztve az esovedo valami jo kis zsebben, meg van hozza labzsak, meg a karfaja ketfele (egy normalis parnazott korlatszeru, es arra rarakok egy talcat, vagy nem) es meg sokkal olcsobb is volt, mint a pp aria, bibibibi Kép Kép hu, most marhara elegedett vagyok ezzel a beszerzessel Kép de mostmar jo lenne valahogy eladnom az esernyokocsim...

Kriszta, keteves korig siman kell babakocsi, mert hamar elfarad, igen. Mondjuk most nekem ugye azert is, mert en is hamar elfaradok pocakkal, illetve nem is vagyok eleg gyors, hogy utanafussak, szoval anelkul nem is merek vele lemenni, mert egy pillanat alatt elutnek... egyebkent ha apaval egyutt mentunk valahova, akkor sosem vittunk babakocsit, se gyalog, se autoval, mert apa szokta cipelni a holgyet, ha kell.
moose

Rylie,
fú, örülök, mert én pont azt éreztem a történetből, hogy tökjó volt szülni Kép Ma éjjel egyébként azt álmodtam, hogy a 3. babát (azért ambíció az van Kép) olyan gyorsan szültem, hogy nem is emlékeztem rá, és ezért mindenképp szerettem volna még egyet, hogy megint szülhessek Kép
Nyomás: hasonló volt nálam is, fel is van írva, hogy rá kellett éreznem a hogyanra, mert eleinte igenigen béna voltam Kép

Votiv,
reset-gomb KépKép ilyenkor rajtam is kéne egy halkítás-gomb, mert bizony meg tudom emelni a hangom, hogy mit és hova ne kenjen Kép
Tábla csoki: hát ez nekem most szülés utánig vár, de azt hiszem otthon majd az előétel-lasagne, és a főétel-pizza után benyomok egy egész doboz csokifagyit Kép Ó IGEN!!!!

Zsan,
Iginek gratulálok a járáshoz Kép

Soosoo,
bevertorrú Bendinek pusszancs Kép NO(K)KEDLI???? ne csigázz Kép

Indi,
drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!! Kép HAJRÁ INDI!!!

Kókusz,
játszóházra mi is bejelentkeznénk Kép

Az idő durva, délelőtt szerencsére kimentünk sétálni, így most nem zombulunk Kép

v
kisün

Moose,
örülök, hogy sikerált az új babakocsi Kép

FMH-játszóház: tegnapelőtt a Feneketlen-tavi játszótéren az egyik kismamatárs mondta, hogy ő és a barátnője veszik át május 1-jétől, és többek közt eltörlik ezt a 10percenkénti fizetést, másrészt tervezik, hogy megcsinálják a kinti játszóteret nyárra, és majd gyerekfelügyelet is lesz Kép

v
kisün

Az én nődokim Kocsis Éva de ő már betelt, Urbán Márta szintén. Női nődokit szeretnék az viszont már csak Rabóczki Marietta van.
Elmegyek megnézem milyen ha nem tetszik akkor természetesen férfit választok.

chesti

Játszóház infó

1 éves kor alatt nem kell fizetni.
Jövö hétre már nincs hely . 10.-e vagy 12.-e a becélozható dátum megpróbáltam egy kicsit elöbbre kérni hogy fürcsire mindenki hazaérjen 15-17 óráig. Holnap fogom pontosítani. Ja és egyenlöre marad a gyerekenkénti 515 Ft a 2 órára mert nem tudom hányan jövünk össze legközelebb pedig már megbeszélhetjük a kibérlést, és akár rendszeresen is mehetünk oda.

Pusza
kókuszdió

Apa hazajott es felszerelte a hatso kerekeket (nem volt egyszeru, mert nyuszi is akarta csinalni, az egyik kereket pedig inkabb megtartotta volna Kép ), de en kegyetlenul elvettem tole es most mar vagy huszperce tologatja ot apa fel-le a lakasban, es ha megall, akkor lanyka felszolitja, hogy me' me' es ha ki akarjuk venni (mert egyebkent kakas a pelusa, akkor meg sirva fakad Kép Kép szoval Dora, az aria is van ilyen jo? Kép Kép
moose

pocakpanci! engem érdekel az Orsolyás cikk. Légy szí küldd el: szorpe@freemail.hu

gödibarbi

Játszóház infó

Jövöhétre már nincs hely. 1 éves kor alatt nem kell fizetni, így marad elsö alkalommal a gyerekenkénti 515 Ft/ 2 óra.
10. 12-e a becélozható dátum, kicsit megpróbáltam elöbbre kérni az idöpontot 15-17 óráig, hogy fürdésre mindenki hazaérjen,
Holnap pontosítom az idöpontokat. A bérlést elvetettem mert sok babánk még nincs 1 éves és senkivel nem akarok kitolni Bár,Ha rendszeresen tudunk menni akkor úgy is az lesz a legjobb megoldás.

Pusza
kókuszdió

Jucus: Igen, igen én erre a dokinénire illetve jelöltre gondoltam amikor írtam, hogy kedves votl és szimpa a vizitek alkalmával. Mindig mosolygott Kép Beszkánerolod a cikket róla??

Moose: mekkora a pocakod már? Hanyadik hétben vagy? Nekem úgy hiányzik a pocim...még az első két éjszaka voltak is fantommozgásaim és fura volt, mert automatikusan megsimogattam a pocim és furcsa volt,hogy már nem volt benne Kamilla...

Dóra ez a fejlesztő ez mit takar?? Mit csinálnak ott a gyerekekkel? Mi voltunk 1x Dévényi Anna féle spec torna-masszázson. Ott tanultunk pár fogást, amit most alkalmazunk a jányon. Aztán 3 hét múlva megyünk vissza kontrollra.
rylie

Rylie!

Pocaknak van meg a cikk,de biztos elküldi vagy beteszi ide!
És igen,nagyon kedves volt Orsolya doktornéni amikor csak láttam.

Juc
20170114224602

20170114224602

Moos, nyertel, mi lanyunkat nem kellett orakig tologatni benne me' me' felszolitasra!Kép
Orulok a jo vetelnek!Kép Azert en orulok a PP-nek esovedo nelkul is!Kép

Rylie, majd jovo heten kiderul. Egy gyogytornasz fogja megnezni es velemenyezni, hogy vajon miert nem forog Katka, aztan vagy jarni kell torna vagy nem - esetleg kapunk feladatokat otthonra. Nem hiszem hogy szervi baja lenne. Nektek miert kell Devenyes torna?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lányok leírnátok hogy ti kiknél szültetek , vagy fogtok ? köszi hope
hope04

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Indi:
látod én mondtam tegnap...Kép
Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!

Dora:
Dorkám is nagyon,de nagyon lusta volt.Mindent késöbb kezdett,mint ahogy a nagykönyv írta.
Ma meg non stop pörögKép
Ne izgulj,minden rendben leszKép

Kriszta:
szerintem is a 2 év min. amíg hasznát veszed a babakocsinak.Dorkám most szokott vissza,hogy ülve sétálunkKép
Most már nem újdonság neki,hogy gyalogoljon.

petergabi

Nagyon köszönöm Mindenkinek az infot az uh-val kapcsolatban.
Ez csak egy "nem ide tartozó kérdés". Nem sokára költözünk a házunkba :-) és meg vagyok lőve azzal, hogy a gyerekszoba milyen színűre legyen festve. Fehér falakat már nem akarok, most színeket akarok látni magam körül. Tudtok tippet adni? A festő már nyaggat.

Denizsa,
Ne sajnáld, hogy ilyen bonyolultan jutottam be. Ezt csak nektek infonak szántam, hogy ha ti is mentek, tudjátok mire kell számítani.
Egyébként máshol sincs másként. A legtöbb sztkban legalább 1- 1,5 órát kell várni, hogy sorra kerülj. Itt legalább nem várakoztattak meg. :-)

Kép Kép
curse

Manoka, PG/53 torpemikroszkop - a fogamzaskepes idoszak kimutatasara alkalmas izemicsodaKép. lehet, h Juc is erre gondolt, mert ennel is lehet nyalbol (is), es pafranyos rajzolatot mutat a megfelelo idobenKép http://www.hazipatika.com/store/product?pid=999

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bkriszta köszönöm a listát , a következő dokik és szülésznők érdekelnek aki érintett kérem pár sort írjon róla , köszönöm előre is hope

orvosok , Balogh , Urbán , Bálint Balázs , Horváth , Csabafi

szülésznők , Molnár Gabriella , Horváthné Kondor Katalin , Tóth Irén , Vastagné Nagy Éva , Czakker Judit

az Sztkban rendelő dokikat ki ismeri ? esetleg ismeri valaki Vass dokit ?
hope04

Jucus! köszi hogy felraktad a cikket.

Curse! Én sokáig határozottan lilát szerettem volna, utána elbizonytalanodtam. Feng-shui-s könyvben a kékeslilát, vagy narancssárgát javasolják. A narancssárga a nőiességet erősíti.
Nálunk végülis babakrémgyöngyörűrózsaszín lett Kép

gödibarbi

Szijasztok lelkecskék!

Csúcsszuperkirály volt a kórházban, mindeki kedves volt, körbeajnároztak, pedig hárman szültek egyszerre, ebből egy mami ordított, ahogy belefér, ketten meg csendesen sznvedtek, a negyedik mami altatásban várta, hgoy kitolják a szülés után és a vajúdóban még hárman várták a sorukatKép

Engem hazaküldtek azzal, hgoy ma már ne mérjem a vérnyomásomat, mert csak felhúzom magam (mire beértünk, csak 130 volt) áés mivel minden egyéb negatív,. de az NST-n "van valami" ezért holnap reggel szigorúan kórház és lehet, hogy Kocsis Éva benn is tart.
Közben egy ksipapa büszkén tolta az icipici gyönyörű újszülött babáját, miközben vígan beszélgetett a mellette "autózó" feleséggel.. Hát én attól kezdve egy óráig sírdogáltam, olyan megindító volt az a kis manó, aki alig előtte még a pocakban lakottKép

Azt hiszem, pont bent volt ma este ez a szép kis doktornéni egyébkéntKép

Gratulálok a frissen kétlábon sétáló gyerkőcökhöz és az ujjacskát önállóan megtalálókhoz isKép

Na most el vacsizni, aztán feledkezzünk bele az elkeseredett vagy/és kétségbeesett feleségek sorsába Kép

indianyo

Sziasztok!

Bocs hogyha már nagyon unjátok, újra és újra leírni az Imrés élményeket, de az örökmozgó babám mellett képtelenség végigolvasni a régi üzeneteket. Egy szó, mint száz a következők érdekelnének:
- Szerintetek, ha Gyöngyösről megyek szülni már most (8 hetesen) orvost kell választanom és feljárogatnom, vagy bőven elég a vége felé keresni orvost? Itthon van olyan ismerős orvos, aki nem sértődik meg, ha végig kíséri a terhességem és mégis Pestre megyek szülni.
- Mennyire működik a gátvédelem az Imrében? Geréb Ágnesék és a dúlák azt mondják 2500 szülésből 3-szor volt szükség gátmetszésre, a kórházakban ez miért nem működik. Gondoltam arra is, hogyha dúlát fogadnék ő talán segítene a gátvédelemben, de nem tudom mennyire működik ez, ha ott van a szülészorvos is, aki általában siet és ezért indokoltnak találja a gátmetszést (persze másra hivatkozva).
- Az Imrében mennyire alkalmazzák a hasba könyöklést, hogy így segítsenek kinyomni a babát. És elvágják-e azonnal a köldökzsinórt?
- Állandóan együtt lehetek-e a babámmal, mert Gyöngyösön csak 3 rooming-in szoba van és ha nem férsz be, akkor szívás.
- Van-e alternatív szülési lehetőség, vagy csak hagyományos szülőszobák vannak?
- Van-e szülés előtt beöntés, borotválás?
- Milyen az osztály hangulata? Normálisan néznek-e ki a szobák? Kedvesek a nővérek, az orvosok?
- Tudtok olyan orvost ajánlani, aki kedves, vidám, hagyja hogy természetesen lemenjen a szülés és nem mellékesen nem pénzsóvár? Nem baj, ha fizetni kell, csak szerényen viselkedjen és ne lássam a dollárjeleket a szemében!

Most egyelőre ennyi! Előre is köszönettel!!!
lucvarek

Szia LucvarekKép A kérdéseid nagy részére a kórház honlapján kapsz választKép doktorokról mindenki nagy szeretettel ír (ki-ki a sajátjáról)
Általános jótanács: mielőbb jelentkezz be valakihez, nekem már szeptemberben nem ment az orvosválasztás, pedig csak msot fogok szülni...
A szülészet friss, meleg, finom illatú, kedves szavú személyzettel (friss tapasztalataim vannak, most jöttem onnan) és kétágyas szobákkal. A többit majd másoktól. Sok sikert!

indianyo

Recca!

Ez az a páfrányos!

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?