A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!

Indi,
de jó!!! örülök, h semmi gond!!!Kép

Hope,
Balogh doki, nekem bejött, valakinek meg nagyon nem. Engem kedvel, és ezért úgy is bánt velem. Én is kedvelem!!Kép
Molnár Gabi, kedves, szőke (vagy vörös, már régen volt), halkszavú.Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Iginek gratula!

Juc
20170114224602

Juc,
akkor legyen kedd a játszi, addigra már NYÁR lesz!!! hallod, Pocsékidő?????

és ez a mai nap...mindenki besokallt a végére. Apa beteg, Igi ugye jár, egész nap dicsérni kellett, erre B (joggal) meghülyült, és persze Iginek is túúúúl sok volt a járás, ő sem tudta egyszerűen feldolgozni, alig tudtak elaludni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Ok!

Juc
20170114224602

Indi:
hála az égnek,hogy minden rendbenKép
Ez a holnap nagyon izginek tűnik.Valami konkrét?Méhszáj stb.?

Lucvarek:
gratulálok a pocakhozKép
Elég szemléletesen írta le Indi a szülészetet,érezni rajta,hogy most járt ottKép
Csak annyit hozzá,hogy a gyerekágyas szobák a 2 ágyasak,nem a szülőszobák.
Orvost én nem tudok ajálani sajnos,mert az enyém már nem vállal újakat,de majd jönnek a többiek.
Szerintem jó helyen jársz a szentimrébenKép

petergabi

Zsan:
jaj,el is felejtettem gratulálni IginekKépEz nagyon komoly dolog!!!
Te,én barnára emlékszem/M.Gabi/Kép

petergabi

Gabi,
ez komoly????KépKépKép

és köszi, én is büszke vagyok, bár egy picit el is szomorodtam, mikor jött felém 2 lábon...SOSEM LESZ MÁR BABA!!!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan:
dehogy nem,Dorkám is még az én kisbabám,pedig ma lett 21hónaposKép
Ami a M. Gabit illetti,már én sem vagyok benne biztos...KépKépKép

petergabi

Gabi,Zsan!

Egyezzünk ki egy szőkésbarnábanKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Látom ma mindenkinke szómenése volt, görcsöt kapott a nyakam, mire elolvastam a termést Kép

Hope!
Balogh dokiról detto azt tudom elmondani, amit Zsanci....11 éve járok hozzá, két terhességet és szülést csináltunk együtt végig...gyönyörű emlékekkel Kép

Peteérés: még nekem sem jött meg, de minden hónapban érzem, hogy van valami, mert teljesen ciklikusan változik a tejem mennyisége, a pattanások az arcomon stb...szóval tuti van ciklusom...

Babakocsi: Petra kb. másfél éves kora után egyszerűen nem volt hajlandó beleülni, szóval nem mindekinél igaz, hogy 2 évig kell...

Játszóházban mi is benne vagyunk, és Vera nagyon jók ezek a hírek a TEMI-ről Kép...Fonyód utcába is megyünk szívesen, de remélem, hogy április közepétől már lesz olyan kegyes hozzánk az idő, hogy nyithatom már a kaput...Kép

És mi ez az új divat az amcsi sorozatokban, hogy betesznek a közepére egy ilyen összefoglaló részt??? (Lost, SZF)...olyan csalódott voltam ma Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
jóóóó, egy oan szőkés-vöröses-barnában...
Látta vki fekete hajjal???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, igen en is szeretnek gratulalni annak a pici fijunak!Kép aki azert meg igenis BABA!Kép (csak mashogyKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bog,
épp akartam kérdezni, h mi volt a SZF-ben...Kép
no, legalább nem baj, h nem láttam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ha az a Molnár Gabi, akire én gondolok, akkor nekem is barna Kép...legalábbis 2 éve és 9 hónapja az volt Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

okés, akkor még marad baba egy ici-picit...de ahogy ma az óvónéni mondta, legközelebb arra eszmélek, h fentről ad puszit...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ééééés Igiboynak hatalmas grtatula!!!!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ez a fentről puszi aranyos Kép Ismered Kaffka Margit Petike jár című versét...én a végén mindig elbőgöm magam Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

kérdőjel lemaradt Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönöm az összes drukkokatKép

GabiKép Jaja a szülőszobák egyágyasakKép Zsolnai Bertalan nevű doktor vizsgált meg ( egy csomó dokit láttam egyébként jönni-menni) és azt mondta, hogy az NST vizsgálaton "volt valami" - fogalmam sincs, mit jelent ez... én semmi különlegeset nem láttam a papíron, ő meg elviharzott. SebajKép

ZsanciKép Kis Barna doktor beteg, bár gondolom, nem nagyon komoly, mert eléggé elviccelődtek vele - éppen az apukája beszélt vele fennhangon telefonon a szülőszobák előtti folyosón, miközben én ott a nyitott ajtónál kiterítve próbáltam némi ellenállásra bírni a keményfejű fiamatKép

És ezt a genyóságot! Most egy egész részt a DH-ban az összefoglalókra pocsékoltakKép

indianyo

Úeisten, akkor lehet,h én tudom rosszul???KépKépKép
kinél szültem én????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bog,
nem, nem ismerem, de most majd megkeresem!!!!

Indi,
jáááááááááááááj-jááááááááááááááj!!!! a férjem is beteg, ő is beteg...JOBBULÁST mindkettőnek!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Ha nem találod szólj, és akkor bepötyögöm...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Meg is találtam: Kép

Kaffka Margit: Petike jár

Két harcsaszájú, picike jószág,
Butácska, édes gyerektopán,
Tétova, együgyű, - tündéri nesszel
Most tipeg átal egy ócska szobán.
- Ébred a szívem játékos kedve,
Elborít hófehér virágeső. -
Amikor látom a kacagásom
Hangosan, édesen csapkod elő.
Sok régi holmin, szürke íráson
Úgy fut, iramlik száz furcsa sugár,
S én ennek is, annak is kiáltani vágyom:
- Tip-top! Megindult. Petike jár!

Még fogja erősen az asztallábat,
És nyitva az ajka és úgy kipirul!
Hős emberi lázzal, tüzes akarással
E rózsarügyecske megállni tanul.
Most, - most! Elhagyja és indul előre,
Hogy csetlik-botlik, mily tévedező!
Tip-top! S aprózva, közbe megállva
Koppan vitézül a törpe cipő.
Már ideér. Most nyújtja a karját.
- "Csak lassan, okosan, Peti fiam!"
S megered szaporán, - elesni nem ér rá,
Előre hajlik - s az ölembe van.

Tetszik a játék. Kezdeti újra.
A karszék mellé kerülök én,
Nagyhosszút lépne, nagyhamar elérne,
S fölbillen szegényke az elején.
Remeg a szája, sírni szeretne,
Szétnéz: sajnálja-é valaki?
Gondolkozik... majd felkél szepegve,
S új erővel fog újra neki.
Rózsaszín ujját előre tartva,
"Tip-top" - így indul óvatosan,
Halkan, selypítve biztatja magát, hogy:
- "Csak las-san! - Okos-san! - Peti fi-am!"

S elnézem hosszan, homályos szemmel,
Borús káprázat száll le reám.
...Tűnnek az évek... Megöregedtem...
Egyedül lakom ócska szobán.
S ím néha erős lépés zaja hallik,
Jön egy daliás, ifjú legény,
- "Te vagy? Mit adjak? Kávét-e? Kalácsot?" -
Tip-top! Öregesen járom körül én.
S míg sok vidám csínyjét, nagy küszködését
Sorra beszéli, kacagva, vígan, -
Reszketve, ijedten suttogom én el:
- "Csak lassan,
Csak lassan, okosan, Peti fiam!"

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
lám lám, Õ mennyivel finomabban fogalmaz, és UGYANARRA gondolunk!!!
Kép
KÖSZÖNÖM!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BogárkaKép Ez az iskoláskori kedvenc versem volt... de jó, hogy felraktad ide! Kép

ZSanciKép Hát akkor a férfinépnek kívánjunk gyors gyógyulást a nép érdekébenKép

indianyo

Jó reggelt!

Indi:
már megint hajnali negyed 4-kor???
Mikor kell bemenned?
Kérlek szépen lesd már meg a Molnár Gabi hajszínét majdKép

petergabi

Sziasztok!

Indi, jó hírek! Kép Akkor ma is mész a H-ba? Izgi. Kép

Én pedig tegnap elszaladtam a boltba és vettem tesztet. Kép Szerencsére egy csíkos lett. Kép Biztos tiszta hülye vagyok, vagy a hormonok, de muszáj volt tesztelnem, mert olyan fura érzéseim voltak. De most már no para. Kép

Bendi pedig megírigyelte Igiboytól a járást, akinek egyébként hatalmas gratula!! Kép, mert ő is elkezdte gyakorolni. Még nem tud felállni a földről, csak ha valamibe kapaszkodik, de azt néha elengedi és egy-két lépést tesz, aztán leül. Kép Tegnap este elengedte a szerkényt és tett vagy 10 lépést. Kép

De most itt nyafog, hogy anyu ne számítógépezzen már, hanem vele foglalkozzon, úgyhogy megyek.

ruz
ruzicsky

Jó reggelt mindenkinek!

Ma rggel Apa arra a felismerésre jutott, hgy drága gyermekünk biztos drogozik, máshogy nem lehet bírni ezt a nem-alvást.Kép Negyed 6-kor keltünk.........

Dora!
Ne hagyd magad!!! Igenis a PP aria a nyerő!!!Kép Mondjuk szerintem akkor érdemes ilyen kocsiba rakni a dedet, ha már tud ülni, mi Bazsót 9 hónaposan tettük bele, akkor már kb fél hónapja ült, úgyhogy ez a problémád idővel megoldódik, és imádni fogod a kocsitKép

Játszóházas tali nekünk is tetszik. Megyünk mi is.

Indi! Jó, hogy minden rendben volt, nagyon kíváncsi vagyok a mai fejleményekreKép

Luc!
Nekem az a tapasztalatom, hogy amit te szeretnél, azt ebben a kórházban megtalálod, de érdemes szülésznőt és dokit választanod! Velük megbeszélheted, hogyan képzeled a szülésedet. Van alternatív szülőszoba, és a többi szülőszoba sem az a hagyományos kórházi. De ne döntsd el, hogy márpedig én így és így fogok szülni, mert az élet úgyis mást hoz. Amikor babát vártam, én is ilyen határozott elképzelésekkel indultam neki, mint te, aztán rájöttem, hogy másként mennek a dolgok. Ha megbízol a dokidban, akkor el kell fogadnod azt is, hogy gátmetszésre kerül sor, ez a te érdekedben van így. A borotválást te is elvégezheted otthon, a beöntés pedig szerintem hasznos solog, még így is becsúszhatnak a dolgokKép és ez kicsit kellemetlen lehetKép A hasbakönyöklés: az én dokim szerintem a legalternatívabb doki, aki a természetes szülést preferálja, 27 órai vajúdás és fél órai eredménytelen kitolási fázis után mégis belekönyökölt a hasamba, amit nem is éreztem, viszont Bazsó megmozdult, és elindult kifelé. Erre az érzésre emlékszem a leghatározottabban. Olyan jó volt, úgy éreztem, van értelme az egésznek. Az elképzeléseidet olvasva szerintem a legfontosabb a szülésznőt kiválasztanod. Dokinak Bálint Balázst ajánlom (én az apukájánál szültem, szerintem már nem vállal újakat), de nagyon sok jó doki van. A gátvédelem nagy része, és a vajúdásod mikéntje egyébként a szülésznőtől és nem a dokidtól függ! Kedd esténként van felkészítő tanfolyam, ott találkozhatsz dokikkal, a Kismama klubban pedig közelebbről is megismerkedhetsz szülésznőkkel. Remélem, megtalálod a számításodat! Nagyon boldog pocakosságot kívánok!
Ja, és gyermekágyas szobák nagyon szépek, 2 személyesek, és 2 szobához van egy fürdő, ami szintén szép és tiszta. Babád végig veled lehet, még a kék fényt is kiviheted a szobába. Viszont látogatók nem mehetnek be, még Apa semKép, neked kell kimenni a társalgóba, ahová babát nem lehet vinni. És vannak fizetős egyágyas szobák is. A szülőszobák egy személyesek, nagyon szépek!
Ha van még kérdésed, írj!

Kép
Kép
zuzmo1

Bog! Libabőrös lettem a verset olvasva! Nem ismertem....kösziKép

Kép
Kép
zuzmo1

Hű, de sokat írtatok!

Soosoo!
Srácok nagyon jól néznek ki az egyenfrizurájukkal!

Dora!
Remélem nem lesz semmi gond, és Kata szépen elkezd magától forogni.

Juc!
Pick párizsit mi is szoktunk néha, meg mi is utáljuk a ronda felvágottakat. És tegnap vettem a Kaisersben gyereksonkát, Emma nem rajongott annyira érte, mondjuk szerintem is tök ízetlen.

Kép
Kép
manoka11

Bogárka Kép

Dejó hogy feltetted a verset Kép Olyan jó kedvem lett tőle Kép Köszönöm Kép
macskanyu

Manoka!

Gyereksonka?Jé,még nem is hallottam róla.De akkor lehet,hogy jobb isKép

Juc
20170114224602

Jo reggelt!

DoraKép
Apa meggyozhetetlen,szerinte megteszi ez a bkocsi isKépKép
Aztan szoljal am,ha megszuletett a kisfiuKép

CurseKép
Nekunk pont ugy jott ki,hogy akkor festettunk,mikor mar tudtuk,hogy kisfiunk lesz.Igy en ragaszkodtam a kek szinhez,mar csak azert is,mert ez a kedvenc szinemKépAz egesz csalad ellenezte ezt a szint,de ki tud ellent mondani egy 8 hos kismamanak??KépKép

HopeKép
Balint Balazs:
Nem nala szultem(hanem dr Nyulasi volt a fogadott dokim),de Akos elott volt egy miss ab-om es a laminariat BB csinalta.Akkor latott eleteben eloszor es annyira,de annyira kedves es empatikus volt!!!Batran merem Ot ajanlani!
Toth Iren:
Soha nem voltam szulesfelkesziton(legkozelebb menni fogok),igy nem ismertem a szulesznoket.Toth Irent a fogadott orvosom ajanlotta es en vakon megbiztam benne.Es jol tettemKépKép
Nagyon kozvetlen,kedves,mindent elmagyaraz,megkerdezi mindenrol a velemenyed.
A vajudas oraiban vegig velem volt,torolgette a homlokom,itatott,biztatott,dicsert,es szorongathattam a kezetKépKépSzoval en meg vagyok elegedve veleKépKép

IndiKép
tovabbra is mennek a drukkok es varjuk a Domino hiradotKép

Molnar Gabi majusban mmeg barna voltKépKép

BogarkaKép
Gyonyoru ez a vers,most tiszta libabor vagyok...

RuzKép
Gratula Bendinek a jarashoz!!KépNeked pedig az 1 csikhozKépKép

LucKép
Eppen kisregenyt akartam irni,de latom,Zuzmo mar mindenrol beszamolt a korhazzal kapcsolatbanKépKép

Tegnap az en gyermekem is megorult:
Az egesz problema ugy kezdodott,hogy tisztaba akartam tenni.No,ezt O nem kicsit ellenezte...kb 1,5 ora alatt sikerult a muvelet,mert kozben orditott,forgott ossze-vissza szetrugott es utott,ahol csak ert,rendesen toporzekolt en meg nem lattam ilyet...a feneke kitorlese tartott csak kb 20 percig,mar minden sz.ros volt,mert azt sem hagyta.Probaltam lefogni,de nagyon nem mertem,ne fajjon neki,meg amugy sincs 4 kezem...aztan mikor kb 40 perc utan meg mindig 1 szal bodyban uvoltott,beraktam a kisagyba.Ott persze mindent osszepisilt,de meg ezek utan sem hagyta magat.Aztan a tobb,mint 1 oras orditasban kifaradhatott,vegul sikerult tisztaba tennem es el is aludt.
Ilyenkor mi a teendo?????En csinalok vmit rosszul?
Persze en ozben kertem szepen,csunyan,halkan-hangosan,hogy hagyja abba a musort,probaltam lekotni,de semmi es semmi nem hatott!!!

KaveravanszuksegeKriszta es toporzekolniistudAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Luc,
bár már más is írta, meg fog is még, de tudom, hogy jobb ezt több szájból hallani, ezért én is hozzáfűzöm: amiket leírtál, azok teljesen jellemzik ezt a H-t, úgy vajúdsz, ahogy akarsz, ha van hely, idő, és nincs semmi komplikáció, lehet kádban csücsülni, bordásfalon lógni, labdán gurgulászni.
Baba végig veled lehet aztán, ha már van erő benned, hogy kimenj érte és betold magadhoz. De ha visszatolod a csecsemősökhöz, mert fáradt vagy vagy tusolnál, látogatót fogadnál (a folyosón) stb, akkor sincs semmi, bármikor újra érte mehetsz. Szoptathatod is bármikor ebből kifolyólag. Most elszólít a lányom, de van még kérdés...
neet
neet

OFF:

Lányok s.o.s-ben nem tud valaki kiadó garázst, vagy tárhelyet 3db bútornak? Bp.-n nagyon sürgős lenne..
Kép

OFF vége

Macsek
macskanyu

Kriszta!
Nálunl is nehéz volt Apát meggyőzni az új babakocsiról! De jó érv lehet a súlya (mert hát azért ő sem akarja, hogy meggebedjélKép) és az, hogy eladjátok a régit, és annak az árát is belerakjátok+szülinap+névnap+húsvét+karácsonyKép Ja és a nagyszülői segítség. És akkor így már nem is olyan drága! Nálunk így volt! Ja, és a lehetséges kistesó felemlegetése is jó, amilyen kocsink nekünk és Doráéknak van, arra később mózeskosár rakható. Csak nem akarja Apa, hogy a gyermeke egyke maradjonKép
Amúgy megértelek, nekem is elég nehéz meggyőznöm az uramat, azt látja, hogy az Isten összes pénze is kevés lenne egy gyerekre, és a kínálatot látva igaza is van. De azért van olyan dolog, ami tényleg kell.

Kép
Kép
zuzmo1

Juc!
Zsanci írta a gyereksonkát és gyerekpárizsit, a Kaisersben lehet kapni, a fóliázott felvágottak között van, Bambini néven fut. Nem olcsó, de ha csak a gyerek eszi, akkor ki lehet bírni.

Kriszta!
Emmát is nagyon nehéz pelenkázni, mondjuk másfél órát még soha nem tartott a művelet. Igazából ötletet sem tudok adni, én mindig próbálok különféle érdekes dolgokat a kezébe adni, hátha leköti. A lényeg, hogy a pelus legyen rajta, a többit már rá tudom húzni, ha hason van, vagy akárhogyKép

Kép
Kép
manoka11

Elkevertem valahova a táplálási táblázatot, kivit adhatok ugye Emmának? Persze mag nélkül.

Kép
Kép
manoka11

MacsKép
En sajnos nem tudokKépKép

ZuzmoKép
Koszi az otleteket,meg probalkozom.Csak az a baj,hogy en (sajna)megsertodod tipus vagyok es mondtam neki,hogy most mar akkor se vennek ujat,ha konyorogne erte...persze tudom,hogy magammal szurok ki...

ManokaKép
Hat en is probaltam a kedvenceivel lekotni,de nem hatott...es ugy felhuztam magam,mert nem hiszem el,hogy egy pelenkacsere miatt ekkora balhet kell csinalni!!!

Kerdes:
Ilyen szeles am napsuteses idoben mit adtok egy majdnem 10 hos babara??

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bog Kép
Vers gyönyörűűűű!

Ruz Kép
Gratula Bendinek a járáshoz!!

Zuzmó Kép
Sajna ma nem tudunk eljutni a tücsökzenére Kép remélem jövőhéten sikerül!

Kriszta Kép
Hadd kérdezzem meg, mi a baj a mostani kocsival? Láttam tegnap a képet róla és Ákosról, de így nem tudtam megállapítani... Mi is mostanság készülünk majd egy olyan kocsit beszerezni, amiben ülni tud Bálint, és olvasgattam már itt mindenféle kocsival kapcsolatos infot, sokat segítettek, de azért a Te tapasztalatod is érdekelne!
A hiszti nem lehetett semmi! Nem hiszem, hogy Te csinálsz vmit rosszul. Sztem ez vmi korral járó dolog lehet, de vannak itt nálam sokkal tapasztaltabb mamák, ők majd megmondják a tutit. Mindenesetre kitartáááást Kép

Kép
Kép
denizsa

DenKép
Kitartas,na arra szuksegem van,meg egy kicsit tobb turelemre is...

Bkocsi:
-hossza 62 cm Akos meg hosszu,kb 80cm,tehat ha fekszik benne,nagyon lelog belole a laba
-ha ul,a labtarto resz sehogy sem kerul a laba ala...
-ha bolygositom a kerekeit,vhogy nem megy normalisan a kocsi
a biztonsagi ove 3 pontos,es en 5 pontosat szeretnek

Ami elonye,hogy konnyu,kb 6-7kg.

No,Anyahiany van.

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

sziasztok!

Indi, látod, kaptál egy FELADATOT!!!Kép
és drukkolunk!!!KépKép

jó, jó, lehet,h M.G. barna hajú, de akkor nálam ki volt????KépKép
Ugye a Balogh doki, 50 körüli, barna, szemüveges, vékony, mosolygós???KépKép Ugye???

és a sztimre vhol a 7-es busz vonalán van??? mert ha nem, akkor már több, mint 1 éve ROSSZ helyre irok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Koszi a biztatasokat!Kép

Zuzmo, dehogy banom Ariat!Kép

Hope, e-mail cimed adnal?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

hope04

sziasztok !

látom nagyon sokan vagytok meg jó összeszokott a társaság igy csak ha nem baj néha néha csatlakoznék hozzátok , ha megengeditek ! főként hogy sorstársak vagyunk ami a kórházat illeti ! Kép nekem 17 hónapos a lányom Anna , és 29 éves vagyok ! elég vegyes élményeim vannak a kórházzal kapcsolatban , ugy látszik kicsit peches csillagzat alatt voltam várandós Kép titeket olvasva ! sziasztok hope
hope04

Apa lázban fetreng, úgyhogy mostanában csak read only vagyok.

Zuzmó!
a 4-6 hós kajákban is van rizs. kenyeret a védőnő szerint 1 éves kor után. persze lehet,h nem a védőnő véleményére vag kíváncsi Kép, na meg tényleg nem úgy kell, hogy hipp hopp 1 éves, és mindent ehet. én vettem a MOM bioboltjában egy zacsi bio rizspelyhet, és azt főzöm Lencsémnek.

Zsanci!
Iginek gratula a járáshoz!

Soosoo!
fiaid mint két tojás!

Moose!
nálunk bütykök kívül és belül is vannak.

Dóra!
mi is voltunk neurológusnál, mikor Lencsi nem akart hason lenni. fölösleges para volt, tkp semmi baja, megmutatták hogy tanítsuk a forgást meg az ülést, azt kész. a forgást nem is tanítottam neki, csak az ülésbe húzást.

Curse!
keress rá a neten valahol, mert egyes színeknek izgató hatásuk van. Kép valamelyik babaújságban olvastam épp, hogy a tök narancssárga fal (pedig én azt szeretnék Kép ) izgató. de Barbi szerint a Feng Shui ajánlja. szóval én is elbizonytalanodtam.

Indi!
hajrá!

ancsipancsi

Hope!
Isten hozott köztünk! nekem csak akkor lett csúnya a kórház Kép , mikor nem volt tejem, nem aludtam napok óta, és ez lavinákat indított el. egyébként teljesen frankónak találom.(+ baby blue) remélem legközelebb másként lesz.

ancsipancsi

Zsan:
Kép

petergabi

Hope:
sajnálom,hogy nem volt minden százas,amikor szültél.Kép
Engem érdekelne,hogy mi volt a gond/De gondolom másokat is/Kép

petergabi

Ancsi Kép
Párodnak bulást!!!

Kriszta Kép
Köszi a kocsi-infot! Így már értem... Holnap nyílik a Megatoys helyén egy outlet, állítólag olcsóbb lesz ott minden, mi elmegyünk megnézni a kínálatot, majd beszámolok, hátha párod mégis meggondolja magát!

Hope Kép
Jó, hogy itt és maradj!

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?