A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

TimikaKép
Minden rendben van Veletek?

SysyKép
Jól vagy?

Kismamik, adjatok jelt magatokról!!!

KépKép
unique

Sosi!
Ahogy a Tündi irta a 13 nagyon kevés!
26 a minimum!Ha kevés a progi szint nem marad meg a terhesség még ha el is indul valami!Feltétlenül beszélj az orvosoddal mert ez tényleg csak egy kis beállitás és a következő honap már sikeres lesz!

Junko!
Neked is küldök egy kis angyalkát!Egyszer már segitett,hátha most is fog!
Kép
És remélem nem adod fel!Tessék jobban bizni magadban!Minden okod meg van rá!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Szisztok!Fleur,Mátra,Duddu,Musti,Junko,Angie!
Már régóta olvasgatlak Titeket.Gondoltam beszállok közétek,mert nagyon szimpinek tartalak Titeket!!KépMagamról annyit,hogy a vőlegényemmel mi is nagyon szeretnénk egy kislányt!!!Januárban bele is húztunk.Remélem nem kell sokat várni!!És azt is remélem,hogy befogadtok magatok közé!
Lory D.
lory_d

Lory D.

Üdv köztünk, itt mindenki befogad!

Pussz mindenkinek estére még benézek.
Ági Kép

Kép
Kép
Ági279

Unique!

Kívánságod parancs!Kép
Időnk legnagyobb részét az evés és az alvás teszi ki. 6-szor eszik Dórimadzag egy nap, ez alkalmanként kb. 1 órás elfoglaltságot jelent, mert még sűrűn bealszik a cicin. Délelőtt egyszer alszik, ált.10-től fél 12-ig. Utána megint eszik, majd levegőzik a szobájában, közben szintén alszik. 3 körül kajcsi, majd séta, újabb alvás séta közben. Este van egy aktívabb periódusa, akkor vagy nézelődik, vagy szórakoztatni kell. Ilyenkor előveszem az összes gyerekdalt és gyerekverset a tarsolyból, és előadom neki. Ha díjazza, akkor nyert ügyem van, ha nem, akkor mást találok ki. Mondjuk hintáztatom a hordozójában, ez általában tetszik neki. Most éppen kajcsi után vagyunk, és itt nézelődik az ölemben akkorára nyitott szemekkel, mint egy levesestányérKép
Este 7-1/2 8 felé fürdés, evés, apával kis ébrenlétes játék, majd 1/2 10 felé szunya. Mostanában éjjel 1-ig alszik, akkor ébred enni, majd legközelebb 5-kor. Nagyjából így telnek a napjaink, de ma pl. óránként kért enni, de csak 10 percet szopizott, mindig belealudt. 1 órát nem tudtam felöltözve eltölteni, mert rajtam csüngött, mint egy kis bociKépCickók köszönik kérdésedet egyre jobban vannakKépMindketten egyre ügyesebbek vagyunk, így már nem fáj a szopi, csak amikor szívni kezd. Utána már minden ok!Kép
Holnap megyük mázsálásra, úgyhogy még nem tudom, hogy hány kiló a csaj, de holnap délután mindenképpen megírom. Tuti hízott, mert egyre nehezebb hurcolni a lakásban. Olyan kis cipóképe lett, jól meg kell harapdálni!ÉdesKép

Szia Lory_d! Üdv közöttünk!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Évi 77
nagyon köszönjük a leírást Dóri napjairól, jó olvasni. Ha alkalom nyílik tegyél már fel légy szi egy képet róla... had nézzük meg milyen is aza "cipókép"

Unique
minden nap figyelem a híreket felőled/felőletek. De ezek szerint Laura kivárja a terminust.

Brill
gratula a teszthez. kíváncsian várom, hogy mi az uh eredménye, egy vagy két babó van-e odabent.

Junkó
én is csatlakozom az előttem szólókhoz. NEM SZABAD ELKESEREDNI. A hit valóban sokat jelent (nem vagyok vallásos, de mégis így gondolom)

Kicsit én is el vagyok szontyolodva de azért nem vészes. Szerintem a napokban meg fog jönni. Már érzem hogy fáj a pocóm, mint menzi előtt máskor. Ma már 36. napon vagyok. (előző hóban 35. napon jött meg)

Lenne egy kérdésem hozzátok.
A minap beszélgettünk a párommal, hogy lehet az is gond nálunk, hogy szerelmeskedés után az "anyag" jó része kifolyik. Próbáljuk meg a "párna fenék alá" módszert? Lehet hogy ez segít ebben?! Mert ha a fele elvész az értékes katonáknak, akkor valóban nehezebben jön össze a baba.
(bocsánat hogy megkérdezem ezt, de lehet hogy van jelentősége.)
köszi
és üdv mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Évi77Kép
Ez igen!!! Klassz napi programok! Kép Már én is alig várom... Imádnivaló lehet Dórimadzag, pláne, amikor egész nap alig hagyja az anyját élni Kép Szinte innen, a messziből érzem az illatát és legszívesebben azonnal ott lennék nála! Kép
Adj majd neki egy buksipuszit a nevemben! Kép
Jók még rá az 56-osak, vagy már eleve a 62-vel kezdted?

SyryKép
Köszi, jól esik, amit írsz!
Hááát... mindenképp próbáljátok meg a kispárnázást. Nekünk bejött. Képzeld, majdnem 1,5 évig úgy ügyködtünk, hogy utána mindig felálltam és mentem tovább.. Na jó, nem teljesen, de a fürdőszobába mindig kimentem ezért-azért. Nem fürödtem utána, de akkor is felálltam. Aztán rájöttem, hogy kispárna halmokkal a popóm alatt, gyertyázva és utána kispárnákkal elaludva (felállás és ülés nélkül) sokkal hatékonyabb a dolog. nem is jött ki egy csepp se. Szóval van rá bizonyíték. Mindig ilyen hosszú a ciklusod? Mert a menzis pocifájás menzi nélkül nem annyira a menzi jele... Legalábbis... Én Laurával való terhességem elején éreztem ilyet.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sosi!
Irtam neked mailt!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Unique
köszi a tanácsot kipróbáljuk.
ciklusom inkább hosszabb: 30-35 naposak, 30alatt ritka. Adja az ég, hogy igazad legyen és a pocifájás ne a menzi jele legyen. De jó lenne... Amig meg nem jön addig szabad reménykedni, igaz???
üdv
syry

Kép

Kép
syrynx

Unique június 15-én ha jól tudom de lehet hogy előbbKép)) Addig már csak kicsusszan
pancsi20

SyryKép
Így van, amíg nem jön meg, addig lehet reménykedni. Kép Én pedig drukkolok Neked! Kép

PancsiKép
Na azéééé.... Ne má...... Addig kitolom magamból még akkor is, ha nem akar előbújni. A kérdés az, hogy előjön magától vagy kb. két héten belül tuti, hogy megszülöm. Kép Annál nem szabad tovább bent maradnia Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
LORY!
Üdv köztünk! Sok sikert a gyerekprojekthez! Írj magadról egy kicsit még légyszi!
Én holnap megyek nőgyógyászhoz, ez még nem magán nőgyógyász, ahhoz később megyek, ez egy üzemi, ingyenes rendelés, ez a bácsi nyugdijas, már nem vezet le szüléseket, de nagyon kedves és jó orvos! Remélem minden rendben lesz, a hányinger már lappang bennem, szerintem nem kerülhetem el. Már két hete nincs vérzésem! Hamarosan ujabb tesztet csinálok. Kép
musti

Musti remélem jó lesz veletek mindenKép)) Unique ne csináld máá persze hogy kijön a kicsike csajKép))))))
Lori üdv kztünk, én mint abszolut kívülálló mondom itt mindenki mindenkit befogad
pancsi20

Ági,Musti,Pancsi!Köszönöm az üdvözlést!KépEgyébként Én is a mensim előtt vagyok pár nappal!KépÉs ma észrevettem,hogyha nyújtózkodom akkor szúr a köldököm alatt kicsit jobbra.Meg,ha lehjolásból kelek fel akkor is ugyanez a szúrás van!Ez utalhat terhességre?Ki tudja?Ja!És van valami féle folyásom is!Kép
lory_d

Sziasztok!

Úgy szégyellem, hogy csak ritkán jövök, és akkor sem tudok visszaolvasni, de a képeket megnézegettem, na meg a táblát isKép!!!

Brill!
Akkor mostmár nem csak csendben, hanem hangosan és hivatalosan gratulálokKép!!!, ez olyan jóKép.

Évi!
Dorka egyre szebb, nagyon kis tünemény kislánykád vanKép!!!

Juca!
Hatalmas már tényleg a pocód, úgyhogy lassan eljön a ti időtök isKép.

Most csak a képekre tudtam reagálni, de majd csak kifut már ez a meló, és unásig olvashattok megint.

A kismamiknak további jó pocakoskodást,
Unique Laurát már szívesen megismernénk fotókról, bár szerintem tőled jobban nem várja senki, hogy előbújjonKép
Mindenki másnak, na és persze magamnak isKép mihamarabbi pocakosodást kívánok, addig is amíg nem jövökKép!!!!!

dido

dido
dido

LORI!
Fehér folyás, tojásfehérjére emlékeztet? Az már gyanus!
musti

Sziasztok!

Lory_d üdvözöllek közöttünk. Mondom én aki 5 napja van Veletek, úgyhogy egy pár napos késéssel egyszerre kapcsolódtunk be a babanetes buliba. Drukkolok, hogy sikerüljen Neked!
Segítsetek nekem légyszi, hol tudom megnézni a fényképeket magatokról és persze a babucikról?

Puszi Mindenkinek
zsúka

Sziasztok!

Uniqe látom még mindig 2in1 Kép Hát jól sikerült a párnát odatenni Kép Kép Nem lehet, hogy elszámolták az időt???

Pancsi!
Örülök, hogy itt vagy. Jó, hogy mostanában gyakrabban jösz Kép

Sosi!
Már hiányoltalak KépTudom, hogy nem könnyű szembenézni azzal, ha valami baj van velünk... De ahogy Tündi is írta,pótolják, és a jövő hónapban minden rendben lesz Kép

Syry!
Nekem is ezt tanácsolták az orvosok, meg a gyertyázást, de azt mondták, hogy kb 2! óráig maradjak fekve. Aztán van aki esküszik a hátulról előre helyzetre is Kép Próbáljátok ahogy nektek jó. Az a legfontosabb.

Csibe!
Ismerem ezt az érzést! rossz otthagyni őket. De csak óvatosan. Neked szaladnak, vagy kiöntenek valamit. Szerintem a gyerekek megérzik, ha valami készül. Én elmondanám, már csak azért is, mert bíznék abban, hogy kicsit figyelmesebbek lesznek. Bár a tieid még kicsik, ugye jól emlékszem?

Zsú!
A fotóalbum itt van a lap tetején a jobb fölső sarokban. Ott tudod megkeresni a neveket, az alapján a képeket.

Évi77!
Olyan jó, hogy leírtad a hercegkisasszony egy napját! Szeretem olvasni. Engem valahogy feltölt. Csak egyet hiányolok. KÉPET, KÉPET, KÉPET.

Musti!
Jól gondold meg az orvosválasztást! (Többiek! Nem mosolyogniKép)Gondolj bele, hogy nála szülöd meg a gyerekedet. A legféltettebb kincsed az ő kezébe teszed. "Csak" ezt mérlegeld. Kép

Lory!

Kép

Remélem minél előbb a pocakosok táborát szaporítod.! Kislány? Csak így, kategorikusan? Kép Na de mi lesz, ha kisfiú lesz? Én vállalolm Kép Kép Kép

Brillmami!
Minden rendben?

Dudduduplaanyuci!
Szintén?

Nem tudok visszaolvasni, ezért ha valaki kimaradt, az nyugodtan haragujon rám, mert ez csak a lustaságom hibája. És még csak manóm sincs, akit okolhatnék miatta. Kép
Elég mozgalmas napom volt. Kép Ráadásul mikor este hazaértem és szedtem ki a szennyest a tartóból, becsípődött, vagy görcsbe ugrott a hátam a jobb oldalon. Azt hittem ott maradok, behajolva a szennyestartóba. Kép Már valamivel jobb, de még mindig úgy járkálok, mint aki karót nyelt Kép

Kicsit hosszú lettem, eldugulok Kép
mátra

Lory D.!
Én is üdvözöllek közöttünk!
Itt többé kevésbé mindenre választ kapsz!
Klassz csajok vannak itt!

Brill!
Hogy vagy?
Hogy birod a szurikat?
Mert nem semmi az az olajos cucc amit a fenekedbe kapsz!
Bekékült a helye?A jegelés és egy kis masszirozás jot tud tenni vele,de ezt biztos mondták neked!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra igyekszem. Báár azért nem mindig sikerül. Remélem a járásod holnapra kiegyenesedikKép)))))))
pancsi20

Mátra!
Mi mindig egyszerre tudunk irni!
Sajnálom hogy igy jártál a derekaddal!
Remélem holnapra jobban leszel!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Köszi Anikó! Én is, mert igen nehéz napjaim lesznek akkor Kép Az előbb, a mosdóban azon gondolkodtam, hogy visszamegyek kétévesbe és szólok anyámnak, hogy kész vagyok, mert nem értem el a saját fenekem Kép Azért megoldódott. Kép Kép Kép
mátra

Köszi Mátra!

Csak majdnem kibökte a szemem. Kép
Próbálok felrakni én is egy képet ha sikerül.Kép
zsúka

Egyébként nem kell mosni :o Akkor nincs baj Kép
mátra

Szép! Hol készült? Gondolom nem fáztatok? Kép
mátra

Október végén készült Egyiptomban.
Azért ez se rossz, szerintem.
Kép
Minden pénzecskénket összeraktuk és a babóca előtt elmentünk. Ilyen élményben soha nem volt még részünk. (persze az esküvőt leszámítva Kép)
zsúka

Zsúka!

Mikor voltatok ezen a helyen?
Csatlakoznék az elöttem szolohoz,nem lehetett tul hideg!
Biztos nagyon jo volt?!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

2005. októberében voltunk 10 napos egyiptomi Nílusi hajóúton. Fantasztikus volt. Tudod, ahol dolgozom fizet a cég egészségpénztári hozzájárulást juttatásként a dolgozóknak, mivel a férjem is ugyanott dolgozik, így össze raktuk ott a és rekreácó címén elmentünk, így "csak" költőpénzt kellett vinni. 6 repülőút volt a programban, és mi még azelőtt nem is ültünk repülőn, úgyhogy nagy élmény volt.
zsúka

Én nézegettem a fotóalbumot, de nagyon béna vagyok, mert (Anikó, Mátra) nem találok rólatok képeket.
zsúka

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Csodálatos! A tengert még soha nem láttam Kép De ami késik az nem jön Kép Ahogy anyám szokta mondani.
Jó cég! Nekünk, még étkezési hozzájárulást sem adnak...
mátra

Sziasztok!
Lányok, én nem biztos, hogy mindig fogom tudni követni az eseményeket, legalábbis mostanában elég nehezen megy...

Tündérke!
Nagyon örülök, hogy olvasómódban azért itt vagy. Mindig azért nem írok Neked, hogy majd jól megleplek egy hosszú e-mail-lel, amibe annyi mondanivalót és kérdést tervezek, hogy végül sosem látok neki... Kép Én sem változom, igaz? Kép

Sziszka!
Bocsi a sürgetésért!! Kép
Sajnálom a 2. cn-ot. Kép

Bogi!
Javítottalak.

Csibe!
Remélem, bírni fogod tanév végéig...

Mátra!
Háát tényleg nem Rád vall ez a tesztelősdi. Ráadásul ilyen korán?? Türelem, türelem... Kép
Jól néznél ki szennyestartóval a fejede.. Kép Kép Egyébként dőlj le a földre egy kicsit, csak vigyázz, hogy ne legyen túl hideg és esetleg kérd meg a párod, hogy húzzon meg egy picit. Nekem segíteni szokott.

Junko!
Ne csináld ezt! Kép Elszomorítasz!
Bízni muszáj! Nem szabad az önsajnálatba süllyedni. Tudom, mit érzel, ezért merek megengedni magamnak egy kicsit keményebb hangot.
De közben kívánom, hogy felesleges hablaty legyen és hamar kiderüljön, valami nagyon jó!! Kép

Sosi!
Azért nincs itt a világ vége! Ahogy Tündérke is írta, a progi és a pé. nincs összefüggésben. De egy-két jó hír: Unique-nak is alacsony volt és a terhességnél helyreállt.
Sőt nekem is alacsony volt az egyik hónapban a következő kettőben pedig szinte tökéletes.

Lory_d!
Üdv. itt! Kép
Kicsit talán gyanúsak is lehetnek a tüneteid, bár én már sokszor bedőltem olyannak, aminek nem kellett volna! Hányadik napon tartasz a ciklusodban?

Évi77!
Nekem is nagyon jó olvasni a napi beszámolót. És közben próbálom magam elképzelni ugyanígy. Háááát, elég nehéz.. Kép
És nagyon örülök, hogy ilyen sokat tudsz benézni, bár ez később gondolom, még változhat, mikor Dóricica már több szórakoztatást igényel majd...

Zsúka!
Nagyon szépek vagytok!
Mi is jártunk Egyiptomban és nagyon élveztük!

Most ennyire futotta, puszi mindenkinek:
réka

Ui: Ja és ma reggel nagyon meglepő dolog történt! Rókafamily meglátogatott! Kép Bár inkább csak egy tagja, mert amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt... fura...
Vendég

Zsúka nem vagy béna!
Nincs is Kép
Viszont van talis kép, https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8656 remélem így jó. Kép Itt engem megtalálsz. Kép
mátra

És persze sokakat másokat is Kép Kép Kép Kép
mátra

Duddu!

Hát valóban nem! De csak az ökör következetes... Kép A szennyestartóval pedig tuti új divatot teremtenék Kép Kép Kép
Rókafi pedig csak jó hír hozója... Kicit későn jön, de azért ne maradjon soká.
Munka?

Zsúka, megtaláltad, sikerült?
mátra

Mátra!

Most fejeztem be a kép nézegetést. Nagyon helyessek vagytok!!! Azért túlzás a 38. kép alá írni, hogy "már mindekit ismertek" Kép.
Azt hiszem egy pár alkalommal még meg kell néznem, hogy rögzüljenek az arcok. Na de a fagyi kelyhet megjegyeztem jól. Kép
Na jól van megyek aludni, vagyis eleget teszek a házastársi kötelezettségemnek, hátha produkálok egy extra peteérést.

Szép babás álmokat!
zsúka

Zsúka,azt mi is Kép Kép Sőt,láttuk eltűnni is Kép Ízlett Stöpszlinek is biztosan Kép
jó éjt neked.

Én is elteszem magam holnapra lassan.
Szép álmokat mindenkinek Kép
mátra

Jó reggelt!

Szép, derűs és esőmentes napot kívánok mindenkinek! Kép
mátra

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a babavárók népes táborához. Magamról annyit, hogy 25 éves vagyok, 6 éve élek együtt párommal, még nem házasodtunk össze, a babakérdést viszont komolyan fontolóra vettük, és ez az első izgulós hónapunk. Bár vannak bizonyos apró tünetek melyek utalhatnának arra, hogy letelepedett a gólya az egyik kéményre, de a HCG teszt még negatív, úgyhogy túlságosan nem élem bele magam. Nekem az lenne itt az első kérdésem felétek, hogy akinek már összejött a baby, neki mi volt a legkorábbi legelső "tünete". Drukkolok mindenkinek hogy zöld utat kapjon piros lámpa helyett, akinek pedig már lakik pocaklakója, annak gyönyörű, boldog napokat! Remélem befogadtok nem is kicsiny táborotokba :-)).
Vendég

Sziasztok!

Nálunk épp most bújik ki a nap a felhők mögül_köszi MátraKép Ideért!Kép
Ideje, mert tegnap akkora szélvihar volt, hogy letört egy fánk ága.
Sajnálom a hátadat, apukám mindig egy aloe verás krémmel szokta kenegetni, és attól rendbe jön, de most sajna nem tom a nevét...Majd megírom, ha megtudom.Jobbulást!

Zsúka!
húúúKépSzép helyen voltatok, nagyon jók a képek!Az én egyiptomi képeimen persze csak a tenger mutat jólKép

Szia Lory-d!Mielőbbi babásodást!Kép

Musti!Majd du. mesélj, hogy mi volt!

Na most balra el, megyünk terepet rendezni ebben a szép időben!További szép napot!
Renáta
brenáta

sziasztokKép

Ma egesz nap csak netezekKépbe vagyok zarva a nappaliba ,pisilni is az ablakon tudok kimenni..)

szio lordy,udv a babavarok,babasok es anyukak taboraban.Kép

zsu.Minden vagyam a tengert latni.bar lattam egyszer 5 eves koromban,de nem emlekszem.

csillag.Szioka.udv neked is.A tunetek eleg csaloak.ilyenkor mikor az ember elkezd probalkozni,mindenfajta tunetet eszrevesz magan,es ahogy mulik az ido(remelem ezt nem fogod tapasztalni)egyre tobb es ujabb tunet kerul elo.Kép
mennyi ideje kesik?

matra.Sajnalom a hatad.masziroztasd meg apaval,hatha lejjeb csuszik a keze.)

unique.Varjuk Laurat nagyon.Izgulok ertetekKép

evi.IMADOM ahogy Dorirol meselsz.Meg,meg ,meg.Na kepet kept keptKép

Kép
monyoka

Zsúka!
Nekem sincs az fotoalbumban képem,de ha rákattintasz a nevemre akkor meglátod a profilom és oda raktam fel egy képet magamrol és a kisfiamrol!
A nyaralás biztos nagyon jo volt!Mi is most voltunk februárban Kubában de nekünk az volt a nagy élmény hogy végre kettesben lehettünk!Mert amiota megszületett a kisfiunk nem volt ilyenre precedens!És ugy vártuk mint hajdanán!Jo is volt nagyon!Igaz már három nap mulva szaladtunk volna haza mert ugy hiányzott a kicsikénk(én el is pityeredtem egyszer-kétszer)de probáltunk arra gondolni,hogy ki tudja mikor lesz megint ilyenre lehetőségünk!

Mátra!
Drága,hogy van a hátad?
Remélem már jol?!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Monyoka!
Ha jo értelmeztem uj konyhád lesz?
Vagy csak átalakitás?

KépKépKépKép
aniko24

aniko.Gyonyorueeeeeeeeeeeeeeeeeek vagytokKép
Grtulalok a kisfiadhoz,igazan helyes kisfiu.)

igen uj konyham lesz.A gyerekszobabol csinalunk konyhat.Per pillanat.leverik a falakat,es egy falat kivagnak.itt a zsamitogepnel ulve kicsit olyan mintha szet verne valaki a hazat,olyan zajos.

Kép
monyoka

Jó reggelt Mindenkinek!

Mátra!

Látom jól bírod az éjszakázást, 22.30-kor a Tied volt az utolsó hozzászólás, és 6.15-kor az első. Húha, jól bírod! Alig bírtam felkelni reggel.
Hátad, hogy van? Apa megmasszírozta? Kép

Brenáta!

Köszi, de nem hiszem, hogy csak a tenger mutat jól, úgyhogy gyerünk felrakni a képeket, hogy megnézhessük.

Monyoka!

Ami késik nem múlik! Ha majd, mondjuk 3 gyerkőccel fogtok rohangálni a tengerparton, majd emlékeztetlek, úgyhogy Hajrá!!!!! Kép Kép Kép

Brill????????????????????

Csillag!

Üdvözöllek Téged nagyon drukkolok és babásodást kívánok! Kép
zsúka

Syry!

Ilyen a "cipókép"Kép Jó kis rágcsálnivalóKép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyoka!
Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy!Én is büszke vagyok a kicsikémre nagyon!
Ha tudsz majd tegyél fel képet az uj konyhádrol!Gratulálok hozzá!Biztos nagyon fogod élvezni ha tul leszel a nehezén(az átalakitáson)!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

zsuka.3 gyerek???na neeee.Beerem en egy babaval is.)

evi.Csodaszep DoricipoKép

Kép
monyoka

Szép jó reggelt!

Ma kicsit jobb idő van, mint tegnap volt, már süt a napocska.

Zsúka!
IMÁDOM EGYIPTOMOT! És csak egy kicsivel voltunk előbb ott, mint ti, mi tavaly szeptember végén voltunk ott nászúton, de nem hajókázáson, hanem Hurghadán. Nagyon imédtam, vissza vágyom, de se terhesen se kisgyerkőccel nem mernék a víz miatt.

Mátra!
Vigyázz magadra a hátadnak is adj egy kis aloe verat Kép anyósom ugyanebben a cipőben jár, csak neki lassan állandósul és nem megy el dokihoz inkább szenved, és mivel most már ott lakunk hallgathatom, bezzeg cigizni ki bír menni. Na mindegy.

Évi! Nagyon jó volt olvasni a kis napi beszámolót. Köszi, és még még még (képet is)

Lory_d és Csillagverem! Üdv itt
Én jelentem az első három hónapban amikor próbálkoztunk az összes terhességi tünetet produkáltam a pé és a mensi között, mindig megjött, a negyedik hónapban semmit viszont egyszerűen megéreztem Kép

Junko! fel a fejjel és kitartás, no meg persze BE POSITIVE! Minden értelemben Kép

Rólunk, és a tegnapról:

Egy új élet naplója - 5.rész
2006.03.30. Védőnéninél

Tegnap anyuval megint valami orvosféleséghez mentünk, legalábbis a hosszú hosszú várakozás alatt nagyon úgy nézett ki, de aztán kiderült, hogy egy nénihez mentünk és még csak fehér köpenye sincs. Azt mondta rá anyu, hogy ő a védőnő és sok okosságot fog nekünk mondani. Hát hogy okosság volt-e azt nem tudom, de nagyon sokat beszélt, és nagyon sokat irogatta anya adatait. Leméreckedtünk, anyával együtt 68 kg-k vagyunk és anyu meg lett dícsérve, hogy szép magas és vékony és így remélhetőleg nem fog sokat hízni. Persze ezt én eddig is tudtam, hogy csinos anyukám van Kép

Ehhez én még hozzáfűzöm, hogy sok beszédnek sok a ... A nagy pletyóban pont a lényeget felejtettem el megkérdezni, a székrekedéses problémát. Na mindegy, ma meló után úgyis mennem kell a háziorvoshoz. Meg jövő héten vérvétel stb. kész horror Kép

kancellárka

Anikó!

Nagyon szépek vagytok! Na és a kisfiad.......
Azt hiszem nem tudja, majd levarkani a nőket magáról.
Kuba a másik álmom, de a gyerekszobát kell berendezni, úgyhogy minden további nyaralási terveink kilöve egy jó darabig.

Monyoka!

De jó! Biztos szép lesz! Asztalossal csináltatjátok vagy készen tudtok venni bútort?
És a gyerekszobával most mi lesz?
zsúka

Unique!

A baci, amiről írtad, hogy találtak Nálad, az nem a streptococcus volt? Olyan nekem is volt, de nem kell miatta izgulni. Mondjuk én is ettem a kefét rendesen, hogy mi a túró lehet az, de a szülésznő teljesen megnyugtatott. 4 óránként kaptam vajúdás alatt penicillin injekciót ( ez az én esetemben 2 db-t jelentett) vénásan. Mikor beértünk a kórházba rögtön bekötöttek a csuklómba egy csinos branült, és abba adagolták az "anyagot". Semmi pánik!!!

Zsúka!

Azt az egyiptomi utat nem kicsit irigylem! Húúú, de jó lehetettKép

Dudumami!

Így jár az, aki hiányolja a tüneteketKép Remélem nem marad sokáig az a fránya róka! És hát egyelőre tényleg úri dóóógom van, mert a csibe sokat alszik, és tudok jönni, de valószínűleg ez nem sokáig lesz ígyKép Azé' nem szabadultok ám meg tőlem végleg, ne is reménykedj!Kép

Mátra!

Megnéztem volna a szennyeskosaras alakítástKép

Csillagverem!

Üdv nálunk! Remélem mielőbb baba költözik a Te pocidba is, vagy lehet, hogy már ott is vanKép

Anikó!

Hááát, Kuba se lehetett éppen rosszKép

Monyóka!

Biztos tök jó lesz az új konyhád! Legyen nagyon sok örömöd benne!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?