A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ö...akkor jóhogy nem találtunk, Anna!!! Kép
hajnesz

Kata!
Jaj de jóó!! Én értem ezt a kromószóbahibásdit, de ha eljutnak 160-200 sejtig, akkor szerintem ilyen már nincs. POnt azért maradnak csak néhányan, mert valszeg a többivel valami baj van. (Pl. Kaális Kavicska 9 leszívott petesejtjéből egyetlen egyet tudnak neki visszaültetni)

Szani!
Ha valahova Pest környékére mennénk kirándulni, az jó lehet Neked?? ÉN IS NAGYON SZERETNÉK VELED TALÁLKOZNI!!!
lkt

Kata!
Szuper, 200 sejtes, nekem hat sejtesnél soha nem volt több visszaültetéskor. Pihenj sokat, drukkolok nagyon, higgy bennük.

Rólam!
Valahol most úgy érzem, jó hogy nem sikerült a lombik, a hétvégén sikerült egy combos vírusnak ledönteni, 39 fokos lázzal feküdtem, a babóknak nem tett volna jót. Úgyhogy anyukámnak van igaza, mindennek megvan az oka. Majd legközelebb sikerül. Tegnap megvédtem a szakdolgozatomat 5 lett. Májusról még nem tudok nyilatkozni, 5-én és 29-én államvizsgázom. De benne vagyok mindenféle taliban.

Melba!
Gratulálok a kisfiúhoz.

Eszter
Kép
roxal

Kép
Kép

wish

Sziasztok Mindenki!

Hú de jó hírek ismét!!!!

Kata, ez fantasztikus! Kép Kép Kép Ugyehogycsakazértismegmutattad!!!
Ha ilyen jó arányú a továbbtenyésztési megtapadási ráta, akkor milyért nem gyakrabban ezt alkalmazzák?

Sommerset, gondolom Te már a fellegekben jársz a boldogságtól! Kívánok Neked gyönyörű terhességet és könnyű szülést (mindd a 3 kisbabátokhoz!)
Kép Kép

Melba és Dudu, pont most beszéltem egy anyukával, akinek a Ti tüneteitek jöttek elő a terhesség alatt és kiderült, hogy Candida gomba miatt, ami az emésztőrendszerét ferzte meg.
Nagyon komoly diétával és természetes vitaminokkal teljesen!!! tünet mentesre kezelték és gyönyörű kisfia lett Kép Ez a gastroenterológia is hasonlót nézhet?
Nem akarlak megilyeszteni, csak gondoltam, hátha segít. Lehet, hogy érdemes egy vizsgálatot megcsinálni....Megvan a doktornő száma is aki kezelte, csak szóljatok!
zizzy

Melba! Kicsifiú??? De jó! Kép Kép Gratulálok nagyon!

Sommer, kérhetnélek, hogy leírd a Ti történeteket? Olyan pozitív volt nálatok minden (és így is marad mindig:o) biztos nagyon sok erőt kapnánk tőled, tőletek!

Csajócák, én kicsit elbizonytalanodtam és tanácsotokat szeretném kérni.
Ha minden leletünk rendben lesz, kezdhetünk áprilisban (3-án jön meg ha minden igaz)....de pár napja, jobban szólva pár hete folyamatos fertőzésem van. Gomba, vírus ott lenn,pont ott brrrrr.
Voltam egy immunulógusnál (akit előző hozzászólásomban említettem) és azt javasolta, hogy halasszuk el a lombikot pár hónappal, mert először az "anyaföldet" kell rendberakni, hogy elültethessük a "magokat".
Tudom, hogy elég gyenge vagyok és beteges, de 1 éve már szinte csak egészséges dolgokat csinálok, vitamin hegyeket eszem.
Mit tegyek?
Most mit mondjak Dévainak? Vagy egyáltalán lehet így indulni, ha bármikor kiüthet rajtam újra valami???

Nagyon várom a véleményeket / tapasztalatokot, köszi!
Zizzy
zizzy

Kata! Szuper az a 200 sejt, bizalom gerjesztő. Nagyon jó lesz nekek odabent.

Roxal! Gratula a vizsgádhoz, gondolom megkönnyebbültél egy kicsikét. Nem lehetett egyszerű tanulni olyan betegen. Kép

Melba! Gratulálok neked is a kisfiatokhoz, lehet erősen gondolkodni a neveken.

Réka, Inari! Ti hogy álltok névfronton? Vagy még kabalából nem?

Segítségre van szükségem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogyan csináljam a dolgokat, de sehogy nem tudok kitalálni jó ötletet a következő bekukucskálásra.
Szerintetek ha péntek délután jön meg (mert úgy néz ki), akkor ugye már nem tudok menni Dévaihoz. Hétfőn nem késő még az uh.? A 4. napon szokott még beállítani?
Annyira sz@r ez az állandó egyeztetés, a munkába meg mindenbe, mindig egy teljes nap, plussz előtte Pesten egy éjszaka. Miért nincs itt is egy Dévai? Kép

Eddig Duphastont szedtem, és azt tudtam, hogy az 5. napon megjön tőle. Most meg Norcolut-ot írt fel, és ezt nem ismerem. Esetleg valaki igen?
vanda978

Sziasztok!
Most csak azért jöttem,hogy megírjam akinek jobb Pesten a találkozó,akkor én bevállalom a csapatot.Kép
Bocsi de most nem írok többet mert meghalt egy ismeretlen ismerősöm és nagyon lesúlytott a hír.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Képzeljétek, végre sikerült lefixálni az (TADADAM!) esküvőnk helyét és ideját. Eléggé pofára estünk, mert azt hittük bemegyünk a polgármesteri hivatalba, hogy esküdni szeretnénk, és tárt karokkal fogadnak. Ehelyett közölték, hogy legközelebb szeptemberre van időpontjuk. Szerencsére a néni megkönyörült rajtunk és addig nyálazta a könyvet, amíg talált nekünk egy időpontot még júniusra. Mondjuk mi májusra gondoltunk, de egy hónapon már nem múlik semmi. És még az étterem is amit kinéztünk szabd volt akkora, szóval most happy Wish vagyok. Bár ván egy elég szép listám, hogy mit kell még intézni, de a lényeg megvan Kép
Szerintem a következő legfontosabb a nászút Kép (célállomás Mauritius, már a szállodát is kiválasztottam Kép), bár lehet, hogy inkább a meghívókkal kéne folytatni.

Vanda Kép
Azt hiszem Norka használt norcolutot, a Kaális babás topikon biztos megtalálod őt.

ZizzyKép
Ezt nektek kell eldöntenetk. Az biztos, hogy egy egészséges szervezet jobb a babának. Mondjuk nem vagy "öreg", egy pár hónapot várakozás biztos nem okoz semmi gondot, inkább az a kérdás mennyit vagy hajlandó várni még.

wish

Hú, Wish Kép, de jóóó, izgi események elébe néztek!!! Tökre szégyellem, de én nem is tudtam, hogy Ti nem vagytok házasok! Vagy Ti is úgy csináljátok, mint Győzike és Bejja, akik másodszor is egybekeltek Kubában? KépKép Szerintem nagy mázlitok volt, hogy ilyen közeli időpontot kaptatok, de így lesz mindenre időtök?? Persze magunkból indulok ki, nekünk fél év kellett a szervezéshez...Kép
Lesz lagzi is vagy csak "szolid vacsora szűk családi körben"?
hajnesz

Persze, hogy várunk, ha az a jó. Pláne ha a babának az a legjobb, de nem tudom, hogy tényleg az e a jó döntés .... hú de határozott vagyok :o)))

Esküvőszervezés? AAaaaaaz nagyon nagyon boldogság! Ne siesd el,az az 1 hónap pont fog kelleni és a legjobb dolog sokáig menyasszonynak lenni Kép
Nagyon Sok Boldogságot!!!!

Vanda, Nekem ha jól emlékszem azt mondta a doktor úr, hogy akár hétvége van akár nem, hívjam! Mindenképp az 1.napon csörögj Rá, biztos kitalál valamit.

Roxi! Hú de ügyes vagy! Ez a nem semmi, Gratula!
Miből írtad?
zizzy

VandaKép
Közben eszembe jutott, hogy szombaton mindig bemegy reggel az intézetbe Dévai pénteki punkciók bébikéit lecsekkolni. Szóval lehet behív szombat reggelre. De szerintem még a 4. nap sem gáz.

HajniKép
Nem kérdezted... Kép Bevallom eddig vadházasságban éltünk Kép
Szolid ebéd szűk családi kör felével és a legközelebbi barátokkal, ami már így is 70 fő. Anyám persze egyből beindult,hogy az nem lehet hogy X.et, vagy Y.-ont nem hívjuk meg, mert megsértődik. Szóval ez mág kűzdelem lesz a szülőkkel, de az biztos hogy max 80-an férnek be az étterembe, szóval nagy mozgásterük nem lesz a szülőknek. Meg különben is, ez az én esküvőm és én azt hívok meg, akit akarok Kép

Kicsit zizi vagyok a gratulációkat meg ma elfelejtettem.

RoxalKép
GratulaKép Okos lyány vagy Kép

KataKép
Ügyes kis bébik, drukkolok nekik Kép

wish

Nekem nem ír senki sem?!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

KagylóKép
Dehgynem, csak ma zizi vagyok, mint fentebb írtam.
Szóval hív embereket egész későre is, engem egyszer fél hétre hívott. De időponttól függetlenül érdemes korábban odamenni, mert álatlában úgy is sokat kell várni.

wish

Wish
Mit jelent az, hogy sokat kell várni?(kb)Most a papírokon kívül csinál valamit?

kagyló

Zizzy! Ilyenféle és más egyébb fertőzése már majdnem mindenkinek volt itt, Dévainak van egy nagyon frankó, saját összeállítású kis hüvelygolyókái, azt szokta felírni. Az elég jól helyretesz. De már többen is használtak valamiféle grapefruit olajat vagy cseppet, erről már én is akartam kérdezősködni, hogy eszik-e vagy isszák. Kép

Amúgy köszi a tippeket, persze ha megjön úgyis megpróbálom hívni. Csak már rendesen félek tőle. Kép

Wish! De jó nektek, el tudom képzelni micsoda zizegésben vagytok. Mennyi-mennyi teendő van még. Kép Írj mindig a folyamatról, nekem még jól jöhet.
Ne hagyd magad eltéríteni eredeti szándékaidtól, tudom mi megy ilyenkor, családba volt már egy pár lagzi. Amúgy most mi késztetett a házasodásra?

Kagyló! Sokszor hív későbbi időpontban, van hogy csak 10 óra körül megy haza.
Nála mindig-mindig sokat kell várni.Na jó, ez nem igaz, délután elég jó a szórás, hamar be lehet jutni. De délelőtt, kész káosz. Kép
vanda978

Kata,
Na ezt rendesen beharaptad! Mondjad nekik, hogy harapdáljának rendesen, mert most ennyi minden klappol akkor már csak nekik kell vackolódni! Virdzsini biztos gondodat viseli! Ati remélem bizakodó! Teljes nyugalom és pozitivitás!

Wish,
Na brávó! Készítem a transzparenst a nagy napra, most van is lehetőségem kipróbálni a hétvégi tüntetésen!

Zizzy,
Na mutasd a puncid és Pityesz megmondja ki vagy! Grapefruit cseppet többen is szedtek köztük drága Krisztiánunk, immun erősítés miatt, egyaránt megelőzésre mind kúrálásra! szóval csepegtess, van belőle keserű és valamivel jobb izű is, de ha jól tudom mindenki a keserűt választja inkább, mert jobb a hatásfoka.

Farkasoknak május 6. és május 7. jó, mert utána esküvőzünk. Nekünk mindegy hol lesz, valahogy megoldjuk. Ígérem nem sütöm meg a múltkori bigyót, bár a csoki még a mélyhűtőben van.

Timi,
Megvan Tibinek a meglepi.remélem ott lesz a talin, mert különben tényleg szereznünk kell egy felfújható példányt, és akkor neki annyi lesz, mert mindenki vele akarja majd múlatni az időt. Láttad az új pedigree reklámot? kész vagyok tőle a zenéje is nagyon csúcs. bár a régi sem volt gyenge : mi a kutyákért vagyunk a kicsikért, a nagyokért, .....stb.

Stella,
Legközelebb már csak akkor jelentkezel, ha a fiúkkal hazamentetek. Állati, hogy már itt tartunk. Fel sem tudom fogni, hogy mindjárt ennyien lesztek!Urad kitartást és bátorságot a szüléshez ha arra kerül sor be merjen menni.

Na viszlát Drágáim,

Foxikám:
Így kell ezt csinálni, Nagy gratula remélem mielőbb talizunk, Atival mi az ábra, gondoltam hogy nyomul az utazás kiállításon! Kecóra most jut talán egy kis időd!

Lldicsi,
Vannak dolgok amit sohasem fogunk megérteni és feldolgozni, az élet sajnos nem egy egyszerű feladat. Írd ki ha az jobb, de beszélj róla majd ha tudsz.

Gigi,
Mi van a Brigádvezetővel? BACi urfi remélem teljesen távozott!
Na tényleg viszlát Drágáim,

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Kagyló!
Nagy eséllyel fogsz 16 utáni időpontot kapni. Igen, sokat-sokat kell várni időponttól függetlenül.

Judit!
Igyekszem Paptibit feltétlenül perzentálni a találkozón. Biztosra nem merem ígérni, mert az egyszer már rosszul sült el.Szerencsére addigra már a válsztásoknak vége, ez legalább nem kizáró ok.
POnt ma intézte Paptibi a helikoptert mindkét pártmegmozdulásra. Elintézem, hogy Téged és a szuper transzparensedet mindenképpen vegyék!! Ha nem látlak a Tényekben, Paptibi nem jöhet 1 hétig haza.Kép Így jó lesz?
Kekszi kutya ma is megjárta a rendelőt (2 napja is, mert 3 lábon járt, de már az elmúlt), mert kullancsot találtam az arcán, és nem mertem egyedül nekivágni. Úgy remegett, hogy a viszgálóasztal is kocsonyává vált. Nagyon szeretem!! Jutalmúl hősiességéért csináltam kevert almást, a széle a kutyié, a többi meg a munka hőséé.

Wish!
Mégiscsak rászántátok magatokat. Kiswishlaci is erre várt, hogy végre hivatalosan is össze tartozzon apa meg anya.

Roxál!
Tök ügyes vagy!! Már csak egy ugrás a Sugár= Dr Roxál!KépKép
lkt

Póci!

Merre vagy?????????????????
lkt

Sziasztok Kép

Moziban voltunk egy elég érdekes filmen. Zsinóron, az a címe és marionettbábukkal van végig a film. A történet igazi filmben gagyi lenne de így jó volt. Nekem tetszett.

KagylóKép
Hát 5 perctől 2 óráig minden lehet a várakozás. Könyvet érdemes vinni. Vagy dumcsizni valakivel, vagy lehet bámulni a tv-t is. Én sokszor van hogy dolgozom közben. Legalább a laptopról már sokan megismernek Kép

VandaKép
Írok minden vacak költséget, úgyhogy árak lesznek, meg abból kiderül az is, mi az ami kell.

LktKép
Hát ha csak erre vártak, akkor mostmár nincs mire várni. Nem ragaszkodom én a lombikhoz sem Kép

Szerintetek milyen hosszú kell legyen a bevonuló zene? És a többi? Azt mondta az anyakönyvvezetőnéni, hogy vihetjük mi a zenét. De amit szeretnék pl. bevonulózenének, az csak 1 perc 35 másodperc. Bár én egész gyorsan is tudok vonulni... Kép
Lehet valamelyik szombaton elmegyek és megsasolok egy eskövőt, és lemérem mi mennyi ideig tart. Az élet nagy problémái Kép

A nagy elhatározás oka egyébként prózai. Csak akkor lehet közösen örökbefogadni, ha házastársak vagyunk. És mivel a lombikok száma az OEP és a saját pénztárcánk szerint is véges, ezt az opciót is ideje van lassan elindítani. Úgyhogy mondtam Lacinak, hogy ha tényleg akar gyereket, akkor kérje meg a kezem. Hát egyáltalán nem volt könnyű menet, de végül megkérte Kép

Grépfruit cseppet lehet kapni DM, Rossman és társaiban, meg gyógynövényboltokban. Van 1000 ft-ért, ami iszonyat keserű, de gyümölcslében meg lehet inni, és van 3000 ft-ért, ami nem keserű. Állítólag pusztítja a nem kívánatos bacikat és vírusokat. Azaz nem csak állítólag, nekünk tényleg használ. Folyadékba naponta 2x10-15 csepp és máris egészséges mint a makk, nincs is nála boldogabb.

The Bride Kép

wish

Olyan jó ide benézni, mert szuper, hogy a táblátokban ennyi sok-sok inszemináció sikerül!!! Remélem csatlakoztok hozzájuk sokan!! Remélem mi is csatlakozunk Ágival. Kép Ági te érzel már valamit? És milyen gyogyit szedsz??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Wish gratula!! Kép

Grépfruit cseppet én is szedtem, mert voltam írisz diagnosztikán, és azt mondta a néni, hogy candidám van. Szedtem is szorgalmasan, de közben elmentem biorezonenciális kezelésre, és ott meg azt mondta a természetgyógyász bácsi, hogy a csepp nem sokat ér ám. Na ezek után tudja az ember, hogy mi is jó! De ártani nem árt az biztos.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kiscsillag nekem egyedül a folsavat kell szednem, de nem nagyon érzek semmit. Pontosasbban egész héten fájt picit a hasam, mintha meg akarna jönni. Egyedül tegnap nem fájt. Miért te mit szedsz, és mit érzel??
Ja és magamtól szedem a magneB6-ot, és C-vitamint.

Ági28

Ági! Kép Én Duphaston-t szedek, 3x1-et. Azt mondta a doki ez babatapi, addig kell szednem amíg nem tesztelek. És ha két csíkos akkor meg tovább is. Magamtól én az Elevitet szedem. Nekem nem fáj a hasam inkább feszül, meg fel van puffadva kicsit, meg két napja reggel hasmenésem van. Nem tudom ezek mitől. Gondoltam hátha a gyogyitól, de majd kiderül akkor. Kép Lassan már teszteleünk! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Te mikor tesztelsz??

Ági28

Sziasztok!
A nagy örömködés miatt a körmömre égett minden tegnap, így sajna csak ma tudtalak olvasni Benneteket.
Köszi a gratulációkat, nagyon boldogok vagyunk! Mindenkinek hasonlókat kívánok!

Köszi Wish a táblicskut! :-) Gratula az esküvőhöz, nagyon jó készülődést! Én imádtam ezt az időszakot és az esküvőmet is. Nászajándékként meg megérkezik Hozzátok is a trónörökös! Jó, hogy a készülődéssel vagytok elfoglalva és az örökbefogadásról is meghoztátok a döntést, így tuti bejön a bébi legkésőbb a következő lombikkal! Nekünk is így jött össze (Mással voltam elfoglalva és az örökbefogadás gondolata nagyon megnyugtatott). Nagyon drukkolok!
Szerintem a másfél perces bevonulózene rövid lesz, nem kell semmit elkapkodni, főleg nem a bevonulásodat, amikor mindenki Téged csodál. Vagy tegyetek mellé mégegy zenét vagy legyen más. Mi Vangelisre vonultunk.
Meg amit még szerintem (ha elfogadsz tanácsot) gyorsan kellene eldöntenetek, megszerveznetek (feltéve, hogy még nem tettétek), a vacsorához a zenekar vagy énekes, amennyiben szeretnétek. Mert a jók hamar elkelnek.
Nagyon-nagyon jó készülődést! Élvezd ki minden percét!

Nekem sajnos az anyáknapja nem lesz jó, mert ha nem aznap köszöntjük anyósomat, egy életre megsértődik. Ha meg őt aznap köszöntjük, akkor anyu sem maradhat ki, mert ő meg azon sértődne meg. :-( A többi időpont ok.
De egyelőre nem utazhatok (sőt, a házasélet is letiltva :-( ), mert a placenta nem teljesen jó helyen tapad. Bár a találkozóig ez még változhat, azt mondta a Dévai. Szóval nekem csak Budapesten lenne jó egyelőre.
De szívesen találkoznék Veletek!

Roxal, nagy-nagy gratula a védéshez! Hasonló sikereket az államvizsgára is! Remélem, már jobban vagy és a napsütés gyorsan meggyógyít!

Zizzy, engem lehet, hogy érdekelne az a doktornő, mert marhára idegesít az állapotom. Meg a Dévai megint jól beijesztett, hogy a baba is sérülhet, meg mit érek vele, ha a bébi egészséges, közben pedig én meghalok mondjuk bélrákban. Jókat tud mondani, mi? A gasztroenterológus foglalkozik az emésztési, bél és gyomorproblémákkal. De igazából nem tudom, velem mit tudna kezdeni, hiszen most nem tükrözhetnek, mert nem koplaltathatnak előtte egy napot, azt a bébi nem élné túl.
Mivel foglalkozik az a doktornő? És hogyan jöttek rá, hogy a baj forrása a Candida? Köszi a segítséget!
Zizzy, szerintem is az egészséges környezet jobban kedvez a sikereteknek, de Ti tudjátok, tudtok-e még várni. Mert amikor nekem kellett kihagyni hónapokat, azt nehezen viseltem. De a siker és a pénz szempontjából jobb azért az egészséges környezet. De beszélj róla a Dévaival, én megbízom abban, amit ő mond. Még ha néha jól be is ijeszt.

Vanda, én az inszemek előtt mindig csak a negyedik napon jelentkeztem a Dévainál, mert mindig talált az első két napon olyan problémát, ami miatt nem akarta elkezdeni a ciklusokat. Ezek a negyedik napra csökkentek és akkor már ki tudtam könyörögni a kezdést. Szóval bőven jó még a negyedik nap is, asszem az ötödiktől kezdődik a gyógyszerezés. De hívd fel, amint megjött és akkor úgyis megmondja, mi a jó. Ezen ne görcsölj, csak nyugi!
Hát igen, a névválasztás nehéz dolog! Eddig nem mertem gondolkodni rajta, de mostmár tényleg itt az ideje. Idejében meg kell tanulnia a nevét, azt mondja a Dévai, hogy sokat beszéljünk hozzá, mert már hall minket. :-)

Kagyló, volt már, hogy este fél nyolckor jutottam be a Dévaihoz, és volt már esti 7 órás időpontom is. Az még jobb is, mert akkor már kevesebbet kell várni, bár az is igaz, hogy akkor már iszonyat fáradt.

Lkt, szegény Kekszi, ilyen megpróbáltatásokat! Úgy tudom sajnálni ilyenkor szegényeket! Utána nálunk is mindig nagy a kényeztetés.

Inari, Ti hogy vagytok? Túl vagyunk a védőnői látogatáson, egész jó fej és még értelmesnek is tűnik. Tanítgasd csak a sajátodat! :-)

Kata, továbbra is megy a sok drukk!

Hú, Ági, mindjárt tesztelhetsz! Jó izgi. Bíztasd őket, beszélj hozzájuk sokat!

Stella, szorítok, hogy ne kelljen sokáig benn feküdnötök ebben a gyönyörű napsütésben és minden rendben legyen!

Mindenkinek pusz:
Melinda

KépKép
melba

Ági. Vasárnap. Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Bocs, Kiscsillag, akkor Neked is nagy drukk a tesztig! Mikor tesztelsz és hol tartotok? Mármint hanyadik inszem/lombiknál?

KépKép
melba

Én kivárom a 20.napot, úgyhogy csak 10.-én fogok.

Ági28

Melba Kép
Köszi szépen! Kép Első inszemináció volt és vasárnap leszek a 14.napon, akkor tesztelek. Kép Köszi a drukkokat!!

Ági Kép
Jó neked, hogy így kibírod!!! Drukkolok neked!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Én is neked!! Kép Na azért az erős túlzás, hogy kibírom, de megpróbálom kibírni.

Ági28

Vanda,

jó nyomatékos adagot kapsz egy napra, az biztos, a 2 szemmel Kép Mindenesetre itt is úgy gondolom, hogy az 5 nap után rendesen 3-4 nappal fog megjönni. Ha sakkozni szeretnél vmi miatt, eltolni ezt 1-2 nappal, akkor érdemes úgy csinálni, hogy az utolsó 1-2 szedős napban ne napi 2, hanem csak 1 szemet vegyél be és tovább, így csúsztatsz. Akkor is +3-4 napot számolj rá.

Wish, óriási gratula a döntésetekhez! Emlékszem még, mit mondtál anno, tavaly nyáron, amikor a fiatalok házasodásáról írtam... Kép Bár a motivációkat is értem. Viszont azt tudom mondani, ha az öf szándék komoly, akkor sztem fel lehet hívni a pesti Tegyesz-nél Nagy Botondot, aki a szakasz első részével foglalkozik. Akkor is megindítják sztem az eljárást - és ez az első szakasz az öf alkalmassági határozat megszerzésére való javaslatig, amit a helyi gyámhivatalhoz fognak postázni, kb. 3 hónap -, ha csak papír igazolást visztek arról az anyakönyvvezetőtől, hogy össze fogtok házasodni ekkor meg ekkor. Szerintem ez megbeszélés kérdése, Botond belemegy, és időt nyertek ezzel.

pusz Norka
s_norka

Kata,
nagy gratula a két kis soksejtesnek, aztán csak ügyesen kapaszkodjanakKép

Timi,
Remélem Kekszi már jobban van. Olyan rossz mikor ilyen kis elesettek és csak néznek a nagy barna-zöld szemükkel. Azért a napokban figyeld, hogy nem duzzad-e meg a csipés helye, vagy nincs-e láza, sajnos a legtöbb kullancs fertőzött (babézia, Lyme.) Mi most beoltattuk Vantát Lyme ellen, de sajna a babéziára nincs oltás, úgyhogy igy is muszály venni neki a frontline-t, de az legalább tényleg használ.

Melba,
gratula a kisfiúhoz!!!! Annyira fantasztikus, hogy már ilyen korán meg tudják mondani.Kép Bár gondolom ez csak a kukac esetében egyértelműKép Egyél jó sok banánt, az fogja egy kicsit a hasad, meg nem is ártalmas. Hát tényleg másállapot a terhesség, legalábbis az emésztés az totál borul.

Ági, kis*
kitartást a tesztelés kivárásához, remélem mind a ketten két csikot fogtok látni.Kép

Roxal,
ügyes csajszi vagy, azért a jogon nem semmi 5-re szakdolgozniKép Most már jöhet a DR. Baba isKép

Wish,
Gratula az esküvőhöz, meg a nagy elhatározáshoz. Igazad van, azért az örökbefogadásnak a gondolata is megnyugtatja az embert.Kép Egyébként meg lehet, hogy konzervativ a leendő babátok és nem akart ilyen törvénytelen körülmények közé érkezniKép

Vanda,
szerintem is hivd pénteken, de már nálam is volt olyan, mint Melbánál és csak a 4. napi Uh után kezdtünk.Nyugi! Csomókáddal mi van?

Judit,
Az orchidea kiállitásról meg se kép se hangKép

Tegnap előtt már kinyilt három tulipánom, erre ma reggelre a drága kis mackóm kettőt lerágott. Minden fűszálat számon tart és ami eddig nem volt ott az szerinte nem is oda való.Kép De még ilyenkor sem tudok rá haragudni.
Mi már nagy valószinűséggel már kiválasztottuk a neveket, ha kisfiú, akkor Mátyás, ha "sütis", akkor Sára. De most egyelőre csak az a fontos, hogy maradjon velünk és szépen növögessen. Olyan hihetetlen ilyenkor mikor még nem érez semmit az ember, néha rám tör a kétely, hogy egyáltalán ott van-e még. Hát ez a fajta várakozás sem könnyű csajok, de azért kivánom mindenkinek.

A taliró nem tudok nyilatkozni, nálam is Dévai dönt.

KépKép
inari

Inari a kutyák a legjobb kertészek ám!! Az enyém pl nagyon jó kis árkokat tud ásni!! Kép

Ági28

SziasztokKép

WishKép
Szia Te menyasszonyKépKép Most nagyon irigyellek! Gratulálok!

MelbaKép
Amikor megtudtam, hogy himbilimbi van a lábacsaka között, akkor vált valahogy valóságossá az egész. Nagyon jó érzésKép Neveken gondolkoztatok? (bocsi ha már írtad esetleg de nem vagyok képben)

JuditkámKép
Hétvégén vigyázz, nehogy felrobbantsanakKépKép Brigádvezető úr telejesen jól van. kop-kop

Mindenkinek nagyon sok puszi!

Nagyi ellátja télifagyival bébikémet, imádja:
Kép
Kertészkedés közben:
Kép
Reggeli vigyor:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Azta Gigi!
Már komoly fiatalúr Olivér! Ez a reggeli vigyor Kép

Inari!
Ne aggódj, ott van, jó helyen van, s marad is. tessék pozitivan állni hozzá. Szép neveket választottatok.

Melba!
Most már kapok levegőt, így a kedvem is határozottan jobb. Már lázam sincs, de a munkát még nehezen viselem.

Wish!
Drága menyasszony, gratulálok az elhatározáshoz. Szép időszak lesz.

Judit!
Ati csak a szakmai napon volt kint az utazás kiállításon, de annak már két hete. ecó készülget Kép Majd hamarosan ti is meglátjátok. A májusi tali után remélem már lehet nálunk tartani a következőt. Kép

Zizzy!
Életfogytig tartó szabadságvesztés volt a szakdolgozat témám.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok

Melba, gratula a kisfiúhoz! Azért válasszatok lánynevet is, Dévai Julit 14 hetesen és 18 hetesen is fiúnak látta. Aztán elküldött szívuh-ra és ott a dokinéni már lánynak... :-)
Ugye mondtam hogy halálra fog rémiszteni a terhesség alatt??? Persze azért vedd komolyan, de nekünk még a nyaralást is megtiltotta és úgy nézett rám mint egy gyerekgyilkosra hogy mit akarok én terhesen nyaralni. Azért elszöktünk pár napra és persze nem lett semmi baj, csak végig paráztam.

Ilyenekre készülj fel, a szülés közeledtével egyre véresebb történeteket fog mesélni, mégha semmi veszély nincs akkor is. És jaj neked ha többet hízol 10 kilónál.
:-))

Az vigasztaljon hogy nagyon profi és szülni nagyon jó vele!

Klári

Klári
Kép
ganti

MelbaKép
Azért egy gasztroenetrologus sem egybőla tükrözéssel kezd. Meg az is lehet, hogy ha tényleg csak az a végső megoldás, akkor kórház, egy nap infúzó és aztán megcsinálják a tükrözést.
Étrendi dolgokkal nem javul a dolog?
Kaja után rögtön szaladsz, vagy csak az a baj, hogy híg? Érdemes lenne kipróbálnod, hogy kerülöd a tejtermékeket, inkább hús és jó rostos zöldésgek, krumpli. Sózni csak módjával, majonéz, ketchup és ilyesmi szószok egyéltalán nem. Tartósított és konzervételek egyáltalán nem. Házhozszállított, gyorséttermi és éttermi kaja szintén nem ajánlott. Gyümölcsből meg főleg banánt egyél.

GigiKép
Nagyon édes a fiatalúr Kép

wish

Sziasztok!

Gigi, hát valami tünemény a fiad! Igazán gratulálok! Remélem, mi is hasonlóan tüneményest gyártottunk!
Én nem nagyon mertem még neveken gondolkozni, de most belevetem magam! Nagyon jó érzés, én is még csak most kezdem elhinni, hogy sikerült és anyuka vagyok! Csak repkedek, és repkedek, ...
Mindenkinek hasonlót minél előbb!!!

Wish, köszi a tippeket! Kedves Tőled nagyon. De így étkezem már másfél hónapja és semmi változás. Tejterméket nem fogyasztok, rég letiltotta a Dévai, és árt is az epémnek. Csak azt ehetek, amit az ősember is megtalált (Dévai idézet). Csak már lassan ránézni sem bírok a húsokra. Nem járok egész nap wc-re, csak reggelente ébredés után. De akkor kifolyik.
A gasztroenterológustól azért félek, mert nekem sajnos volt már kis- és nagy tükrözésem is, mert nem vették észre az egyértelmű aranyeremet. Hát nem szívesen csinálnám végig még egyszer, főleg a babócával.
De ez a Zizzy féle Candida-doki érdekel, hátha az a baj.

Ma voltam a körzetinél, nagyon jó belgyógyász és egy kicsit megnyugtatott. Azt mondta, nem gondolja, hogy nagy a baj, de a gasztroenterológus előtt csináljunk egy hasi ultrahangot, hátha valami epekő, és egy másik fajta székletvizsgálatot is. Nagyon kedves volt és mondta, hogy a picurnak egész biztosan nem lesz baja. :-)

Ganti, hát most elbizonytalanodtam. Azért én most kisfiamozom, bár lehet, hogy akkor még inkább nem kéne. Azt mondják, akkor kisfiú, ha pont telibekapják a fiúk a tüszőrepedést. Hát nekem ez történt, inszem előtt fél órával repedt meg. Szóval azért esélyes a dolog. Meg nem kérdeztem a Dévait a gyerek neméről, nem is gondoltam, hogy ilyen kis okos babóm van és megmutatja ilyen hamar. A Dévai maga kérdezte, hogy érdekel-e minket és megmutatta a fütykösét. Lehet, persze, hogy tévedett, majd meglátjuk. Azért ellentétes esetben sem fogok bánkódni, elhiheted. :-)
Tudom, hogy a Dévai sokat rémisztget, másfél év alatt már sokszor megtette. De nem baj, mert bár tegnap is hullafáradt volt, egy nagyon alapos ultrahangot csinált. Mindent nagyon alaposan végignézett pocaklakónkon, még az orrcsontját és a szívecskéje két pitvarát is megnézte és megmutatta. Amíg ilyen alapos, nem rovom fel neki a rémisztgetéseket.
Egyelőre 2 kilót fogytam, úgyhogy még messze a 10 kg hízás... De azért majd vigyázok, hallottam, milyen szigorú.

Roxal, gyógyulj meg minél előbb, kívánom!!! Nem semmi dolgozattémád volt. Érdekes és félelmetes lehetett.

Inari, köszi a tippet, de rengeteg banánt eszem. Ez az egyetlen gyümölcs, ami most lemegy, pedig előtte nagy gyümölcsimádó voltam. Azt olvastam egyébként, hogy az érett banán inkább a székrekedést, az éretlenebb meg inkább a hasmenést gyógyítja.
Ja és köszi a gratulációt!
Gyönyörű neveket választottatok! Nekünk ez elég nehéz lesz, mert valami ritka, különlegeset kell választanunk a Nagy vezetéknév mellé. A férjemet Nagy Attilának hívják, ebből a névből kismillió van. Egyszer úgy járt, hogy a határon két órát várakoztatták és majdnem letartóztatták, mert egy másik, ugyanazon a napon született Nagy Attila körözés alatt állt. :-) Szóval résen kell lennünk.
Ne aggódj, ott van a picur, hiszen ott van a legjobb helyen! Jól érzi ott magát, egész bizonyos!

Ági, a mi kertünk is tele van gödrökkel! :-) Ez ellen nem tudunk tenni. Anyuék kutyája meg, Inariékéhoz hasonlóan az összes bimbózó virágot megkóstolja.

Izgalmas azért, hogy mi lehet most Stelláékkal, nem?

Melinda

KépKép
melba

Csatlakozom a kertész-kutya tulajdonosok táborához!
Nálunk mivel kicsi a kert, csak 3 kisebb virágágyást csináltunk, a többi fű. Na most a füvet ugye nem lehet kiásni, mert azért gazdiék dühösek, sőt kis is kapok. Tehát elemózsia tárolásra nem marad más, mint a virágágyás (persze a 2 szebb). Igazán csak most látom a következméynét, amikor látom, hog kissé hiányosan kelt ki a nárcisz, hóvirágom 3 szál volt stb. Így szép a kutyások élete!!

Gigi!
Pfú mekkorát nőtt medve barátom!! Az az utolsó, nevetős kép szenzációs!! Nagyon nagyon szeretnivaló a Méltóságos Úr!!KépKépKép

Inari!
A Sára nekem is nagyon tetszik, csak mivel nálunk mássalhangzóra végződik a vezetéknév, csak magánhangzós nevekben gondolkodhatunk. Sőt én már tudom is!!!
lkt

SziasztokKép

EszterKép
Látom beteg vagy. Tudom, hogy ez nem vigasz, de én isKép Nagyon ügyes vagy a vizsgáiddal!! Le a kalappal! Az új ház névtáblájára már dr. Roxalt írhatszKép

InariKép
Mikor lombikoztunk én azt hittem, hogy amikor meglátom a pozitív tesztet akkor végre megnyugszom és vége a bizonytalanságnak. Hát pont az ellenkezője lett!!! Ilyen ez, de jó!!!Kép Olikámnak van egy Sacika nevű barátnője!!!Kép

TimiKép
Medvebocs, tényleg elég nagyfiú márKépUgyan akkora mint a nála öt hónappal idősebb barátjaKép
Kevin is nagy kertÉSZKép Igaz ő nem kapar, viszont lecsövel mindent. Úgyhogy a legtöbb tujának nincs alja..... Nyárom pedig a sziklakert leg tetején fekszik... Viktor mindig szidja. Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Helló-belló!

Norka!
Köszi, köszi a választ, végül is ma délelőtt megjött. Már megvettem a jegyemet, ma este érkezem, és holnap megyek reggel Dévaihoz. Remélem nem fog elzavarni bejelentkezés nélkül.

Az hogy lehet, hogy nekem mindig azt mondja Dévai, hogy mindig teszteljek mielőtt elkezdem szedni a Duphastont, mert elmegy tőle a baba. Kiscsillag pedig írja, hogy azt kell szednie, a barátnőmnek is azt kell, akinek most volt inszeme. Elvégre nekem attól jön meg. Most ez hogy van szerintetek?

Holnap este jövök, puszi mindenkinek!
vanda978

Szia Vanda!

Bocsi, hogy zavarok!
Te miért Bp-re jársz inszemre olyan messziről?
Közelebb nincsen rá lehetőség?
Üdvözlet!
Crys
crys74

Szia Crys!
Nem zavarsz.Kép
Miskolc van hozzám közel, ott már jártam endokrinológiára, de semmit nem ért. Onnan is küldenek meddőségi központba. Debrecenben is lenne Kaáli, de mondjuk vonattal oda bonyolultabb lejutni, hiába van közelebb, és ismerős sincs, ahol tudnék néha aludni. Ha autóval megyünk Pestre, akkor Miskolctól van pálya, és akkor 3 óra alatt ottvagyunk.

Te merre laksz?
vanda978

Az én kutyuim nincsenek kertben, de ha lemegyünk a telekte, tuti, hogy pár gödörrel több lesz a kertben. Kép

Ági28

Szia Vanda!

Én miskolci vagyok és tudom, hogy a Semmelweisben és a Vasgyáriban is csinálnak inszeminációt.
Vannak meddőségi szakemberek.
Bár,talán igazad van, a Dévai nagyon jó hírű és ha megoldható az ott alvás, akkor nem gond.
Nekem több terhességem is volt már, de véralvadási gondjaim vannak, emiatt korán kidobódikKép
Megvan rá az injekció, benn a hűtőben Kép
A köv. terhességnél rögtön szúrni kell magam, végíg 9 hónapig és utána is egy ideig
De jó, hogy kiderült!!! Kép

Sok sikert kívánok neked!
Minden jót!!! Kép

Krissz
crys74

Lkt,Vanda978,Wish,Melba
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Már megvan az idő pont csak nem emlékeztem rá. Azt tudtam hányadikán kell menni, aztán meg néztem és láttam, hogy 17 órára rendelt oda. Arra gondoltam, hogy elírtam, és meg kérdezem tőletek, hogy volt-e valakinek késői időpont, ha nem akkor felhívtam volna megint. Szerintem már szét izgultam magam.Kép Pár nap és túl leszek rajta.Kép

kagyló

Sziasztok!
Akkor megvan már tutira ,hogy hol mikor lesz a tali?

Andi!
Szívből gratulálok!KépKépeket kérünk majd a nagy napról!KépHajrá nászút.Tudod már 2x bebizonyosodott(eddig),hogy a környezetváltozás csodákra képes.Hátha.......

Judit!
Inkább az iwiwre írok.....

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok/Asszonyok!

Próbálok egy kis férfias tökéletlenséget vinni a topicba,amíg Stella távol van!

A rövid történetünk (aki nem ismerné):

Korábban volt 1 ICSI + 2 fagyibabás próbálkozásunk Tapolcán Török dokinál.
Aztán Július 18.-án voltunk leszíváson,16 petesejt termékenyült meg és kezdett osztódni,ebből Július 21.-én 4-et tettek vissza saját kérésünkre.
Aztán Stellát hyperstimuval kezelték Pécsett 2 hétig,de aztán már semmi probléma nem jött közbe.
Augusztus 13.-án derült ki,hogy Ketten laknak feleségem pocijában!
Január 5.-én ezt a saját szemünkkel is láthattuk a 4 D.-s ultrahangon!
A tegnapi napon Stellát befektették.
Folytatás következik...
stellapa

Sziasztok Csajszikák!

Jól eltűntem, tudom, de olyan volt itt a pörgés, hogy gondolom, fel sem tűnt. Kép Engem teljesen kiszipolyoztak a héten. Annyit kellett dolgoznom, mint máskor 1 hónap alatt. Pályázatokat kellett beadnunk és főniasszonyom még attól is stresszelt, hogy miért ide teszem le a papírt, miért nem oda..
De nem nyavalygok tovább, túl vagyunk rajta és májustól jön az "új lány", egy-másfél hónapig együtt dolgozunk, aztán viszont látásra..
Bocs, ha régi dolgokra reagálok, de így jár, aki így lemarad.

Erika!
Igen, poci kicsi van, de nem igazán tudom eldönteni, hogy babóktól, vagy a fújódástól. Valószínűleg mindkettő, mert korábban azért reggelente lement, mostanában nem igazán.
Ja, az ovis tanítás csak átmeneti helyettesítés volt januárban, pont az inszem idején. Persze később szeretnék még tanítani... Kép
Néha engem is elkap a frász, hogy mi van ha.., de Sanyi olyan pozitív, hogy hallani sem akar róla, úgyhogy igyekszem megnyugodni. Ezen az UH-képeink azért segítenek...
A Sára a mi jelöltjeink között is szerepel, de ne aggódj, nem nyúlom le, mert csak a második helyezett és úgyis egy lányunk és egy fiunk lesz.. Kép A leány Luca, a fiút egyszerűen nem tudjuk. Áron és Ákos körül jár az agyam, de egyedül vagyok vele... és azt hiszem elég sok is van belőle.

Ági!
Bizony, bizony, Rád pazaroltam a drága meghívómat... Kép Kép Egyébként a rendszergazda sem tud segíteni? Pedig nálam megjelentél ismerősként..

Ági, Kiscsillag!
Sok-sok türelmet kívánok Nektek, erre később is szükség lesz úgyis! És drukkolok nagyon! Kép

Kagyló!
Akkor mostmár megnyugodtál, hogy jókor mész dottorunkhoz? Nyugi, minden rendben lesz!

Kata!
2 lurkó és milyen fejlettek! Jó lesz ez!! Sokat gondolok Rátok (a mosolygó szemeidre pl. Biztos örökli majd a Kicsi!)

Melba!
Gratulálok a kisfiúhoz! És milyen hamar kiderült, hihetetlen.. Igen, a banánt én is hallottam erre is arra is. Majd számolj be, hogy mit sikerült elérned a hasmassal kapcsolatban. Kép

Dr. Roxal!
Gratulálok a védéshez! Micsoda téma! Bár az enyémen is felhúzta mindenki annak idején a szemöldökét, a magyar egészségbiztosításról írtam (közgáz)
Már jobban vagy? Mármint betegségileg?

Zizzy!
Köszi az info-t a candida-ról. Talán nekem nem olyan súlyos a gond, mint Melba-nak, de kezd gyakoribb lenni nálam is és nemcsak reggel.. Kép
Nyugodtan kérdezd Dévait a gombáról, biztos fog tudni segíteni és majd közösen eldöntitek, hogy várjatok, vagy sem. Kép

Vanda!
A neveket már írtam fennt. Kép
Húúú, kezdetek! Juj, de sokára lesznek híreink Rólatok! Kép

Wish!
Gratulálok a nagy döntéshez! Korábban azt hittem, hogy tervben sincs. Bár gondolom, változnak az idők...
A bevonuló zene szerintem bőven elég. Próbáld ki, hogy olyan tempóban, amilyenben szeretnél mennyit tudsz megtenni másfél perc alatt. Szerintem marha sokat. Kép Ja és mi úgy loholtunk, hogy alig bírt követni minket a kamera... Kép Kép
Mi is gondoltunk arra, hogy erkölcsös babánk lesz, mert nem akart az esküvő előtt jönni, de azért még utána is váratott magára, azaz várattak magukra egy kicsikét...
Ha gépzene is jó lenne az esküvőn, akkor nyugodt szívvel tudok ajánlani egy vérprofi DJ-t, akinek egyszerűen minden típusú zenéje van, ami létezik és mi is adtunk neki egy csomót. Nem tudtam olyat mondani, ami nincs meg... és olcsó! Kép

Ja, tali. NEkünk a 6, 13, 14 tutti, 7 kérdőjeles.
És Timi! Köszönjük a meghívást! Mi hozzátok is szívesen megyünk! De a pesti buli, vagy a kirándulás is OK. Kép Igazán nincs sok gond velünk, igaz? Kép

Gigi!
Rövid idő alatt olyan nagyfiú lett OLi, hihetetlen!

Krisz!
Üdv. itt! Kép Sok sikert a következőhöz! Kép

StellApa!
Már épp hiányolni akartalak, hogy mik a hírek!
Drukkolunk, hogy ne kelljen StellAnyának és a fiúknak sokat bennt tölteni! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?