A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

HopeKép
De jo,hogy itt vagy!!!
Engem is erdekel,mi volt a baj.

Es most bogos kedvemben vagyok,mert a mostani Kismamaban van egy cikk ikerszulesrol az Imreben(Faludyval),es ha jol latom, a ZOLD szuloszobaban volt es most felremlett minden es csak merengek a gyonyoru emlekeken!!

NosztalgiazoKriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Hope!

Nekem sem volt tiszta élmény a H ,szóval nem vagy egyedül.

Juc
20170114224602

Sziasztok lányok!
Bocsi a zavarásért, csak érdeklődni szeretnék: 11 hetes vagyok és Bálint Balázsnál szeretnék szülni.Szült valaki nála?Örülnék némi infónak.Eredetileg Balogh Tibornál szerettem volna, de sajnos nem tudott vállalni.Előre is köszönöm.
Mindenkinek jó babázást kívánok!

rimar
rimar

Rimar!

Ezekszerint mekaptad az emilemet Kép

Jucus
20170114224602

sziasztok ! köszönöm a szívélyes fogadtatást !Kép hogy mi volt a sztorim ? hát leírom , de senkit nem akarok elrettenteni vele . szóval fogadott orvosom volt , meg szülésznőm ! nagy név mindkettő ! erre mikor éjjel elment a magzatvíz és rátelefonáltam a szülésznőmre hogy mi van , lerázott hogy most alszik menjek be a kórházba majd az ügyeletes fogad, hát pechem volt mert állati durva nőt fogtam ki , majd leestem a székről , ráadásul abszolút nem foglalkozott velem és hiába kértem bármit tojt rá . az én fogadottom még csak rám se csörgött semmit , 5 órán keresztül voltam egyedül a párommal , mint kiderült később már rég megszültem volna , csak mivel nem foglalkoztak velem igy csak szenvedtem és szorítottam . 7 óra után bejött a fogadott szülésznőm ( mert éppen ügyeletes volt ) , egyből hívta az orvost aki le is cseszte ezért hogy miért ennyire utolsó pillanatban szóltak neki ! megszültem . utána a fogadott dokim rám se hederített , az ügyeletes dokinak adtam pénzt hogy engedjen már haza , mert várhatok én a sajátomra. persze a hála pénz izgatta mert mikor hazamentem felhívott ... a fogadott szülésznőm utána se foglalkozott velem ! a nővérek simán elnézték hogy nem bírok mozogni alattam csupa vér minden , nem cseréltek lepedőt ! csak mikor már pénzt adtam !
ami pozitiv volt számomra sok negatív vélemény ellenére , a csecsemősök nekem bejöttek és rendesek voltak !
most voltam a dokimnál egy éves kontrolon még csak meg se kérdezte hogy hogy vagyunk , mi van a gyerekkel , pedig tényleg egy vagyont hagytunk nála . hát ennyi . ja még hozzáteszem , oxigénhiányos lett a lányom , amit csak később vettünk észre és majd nem egy évünk ráment hogy rendbe jöjjön ...
hát jó , ennyit a rosszról !
ami viszont jó hogy van egy csodaédes kicsim akit Imádok és nagyon jó anyának lenni !
üdv hope Kép
hope04

Dóra: egy icicpicit kötöttebb (volt) Kamilla csípője, de szerintem már frankó, mert simán hagyja tekergetni. Meg a vállizmai voltak egy picit letapadva. Ezt én is észrevettem, úgyhogy nem ért meglepetésként. A válltorna még elég nehézkesen megy, nem komázza annyira, a lábával viszont már azt csinálunk amit akarunk Kép Erre a Dévényi féle cuccra nem a körzeti küldött, ő a kórházba utalt sima csípőszűrésre, hanem a homeos dokinéni. Én meg mint első gyerekes anyuka mindenhová elcipelem a jányt Kép De úgy vélem ezek a házi tornák csak jót tesznek neki, úgyhogy javasolni tudom esetleg nektek is.

Bogi: a versen simán elbőgtem magam.
Egyébként mostanában lettem ilyen érzékeny újra. Csak nézem a babám ahogy alszik vagy beszél hozzám, és elérzékenyülök és nem győzök köszönetet mondani érte. És előre -utálom-, hogy nagy lesz és majd nem lehet ölelgetni, ezért aztán Zsant teljesen megértem...

Luc: amiket írtak a kórházról az mind igaz. uff.

Denizsa: melyik megatoysból lesz outlet??????

Ja, nekem is belekönyökölt a dokim a végén a hasamba, de én azt akkor fel sem fogtam, és igazából éreztem, hgoy az is segíti a babó kijövetelét. Este az ágyban meg alig kaptam levegőt, úgy fájtak a bordáim. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Aztán másnap mikor már volt erőm zuhanyozni és levetkőztem akkor láttam, hogy csupa kék-zöld folt a mellkasom. Akkor csodálkoztam rá, hogy ezek szerint nem kis erővel feküdt rám a dokinéni Kép De ez is elmúlik, mint az összes fájdalom ami akkor még sajog.

Proone: Feltennél minket is a táblára? Milyen infót kell hozzá megadnom?
Köszi

Rylie
rylie

Hope: ez a SzImrébe volt?
rylie

igen ott Kép
én is olyan meghatottan tudok csak ránézni a gyerkőcre Kép teljesen beleszerettem !
hope04

Sziasztok!

Hope! Nem írod meg kik voltak a fogadottak? Vagy privibe. Kíváncsi vagyok.
Nekem nem könyökölt a dokinéni, csak a tenyerével nyomta a bébit, mikor leesett a szívhang, de nem voltam foltos utánna, meg nem is fájt a hasam egyáltalán. Lehet, hogy félt, hogy összetör? Kép (60 kilósan mentem szülni) Akkor legközelebb is így megyek. KépKép
mkatus

Sziasztok!

Hope!

Írtam mélt Neked! Nekem dettó ez volt a szülésznőmmel, hazament csicsikálni, amíg vajúdtam!Kép

Bogárka!

Este lefekvés előtt olvastam el a versedet, hát én nem tudom mi van velem, de jól megrígatott az elejéből a végéig! Én ismertem, de már nem emlékeztem rá!Kép

Voltunk ma védőnéninél mérickedni, meg popsikrém recipékért mentünk! Tök hamar sikerült megjárni, viszont jól tettem, hogy Timit alaposan felöltöztettem, mert írtóra cidri volt kint!
Hazafele meg a villamosmegállóban egy kamion suhant el mellettünk és az összes sár a kerekéről vagy honnan belerepült a képünkbe! Remélem Timinek nem lesz kötőhártya-gyulladása vagy ilyesmi, mert a szeme is tele ment!Kép

Tücsökzene új tanfolyam ezen a héten kezdődött vagy jövőhéten fog? Valaki írta múltkor, de nem emlékszem!

Fonyód utcai játszóház nekünk is jó lenne! Bár jövöhéten vagy utána megyünk anyukámékhoz, még nem pontos a dátum, majd meglátjuk tudunk-e menni!

Na, megyek főzni, mert Timi mindjárt ébred, kaja még sehol...

ILdi
ildi76

Ja, és nagyon édes Anna! Szép kék szemei vannak!Kép
ildi76

Ildi még nem jött át az email ! kiváncsi vagyok a te sztoridra is !

Mkatus , ne haragudj de nem írok neveket , mert megnéztem a listát és látom hogy mindkét illetőhöz többen is jártok ! nem fogok senkit hírhedté tenni , mert másoknak szerencséjük lehetett illetve lehet velük , bocsi Kép
hope04

köszi Kép a te kislányod is csodaédes a nagy sötét szemeivel ,imádnivaló Kép

tudjátok nekem fontos lenne egy jó lelkis doki mert félek az egésztől újra és hamarosan babát szeretnénk ...
hope04

Az én szülésznőm a Czakker Judit volt. Én simán le merem írni a nevét Kép akkor reggel ment haza az ügyeletből amikor aztán otthon megérintette a falat és jöhetett vissza hozzám. Én a párom kezét szorongattam végig, de ő is ott állt a háttérben és amikor kellett akkor ott volt. Én nem vártam el, hogy pátyolgasson, nem volt rá igényem, de abszolút jólesett a puszta jelenléte is és, hogy akkor macergázott csak amikor azt tényleg kellett. A fájásoknak meg ott örültek közösen a párommal, hogy ennek örülni kell. Vicces volt, ahogy ott hullámoztak már szinte az én fájdalmaimon, ezzel elütve a drámát. A végén meg ott poénkodtak a dokinénivel, ami nekem szintén jó volt, mert kicsit el tudtam magam engedni én is. Aztán az osztályon is kétszer meglátogatott bennünket. Úgyhogy őt én szívesen ajánlom bárkinek.
rylie

Hope,
ez vacakul hangzik, de az nagyon jó, h nem a múltat sajnálod, hanem a (gyönyörűszép!!) kislányoddal vagy elfoglalva. Nagyon jó hozzáállás szerintem.

Hasbanyomás asszem nekem is volt, de nem könyökkel és nem maradt nyoma, inkább asszem ujjhegyek végével volt, de ki emlékszik arra már? Kép Pláne, ha segített.

És olyan rendes a lányom, addig aludt, amíg megírtam a vázlatot a jövőheti prezentációmhoz, (másfél óra) és ahogy lelőttem a wordöt, kipattantak a szemei, és olyan tisztán ettünk, és olyan sokat, és most hagy még írni is. Tökstréber, nem? Kép és mégcsak nem is köhög!! Megyünk is ki, pá.
neet
neet

Neet!

Bölcsi még csak most esett le nekem.Most mi van?Bölcsis lesz Eszti?Mikor,hogy?

Juc
20170114224602

Czakker Juditról én is jót hallottam! Én nem tudom mi lett volna, ha be kell jönnie enyémnek. Akkor épp ügyeletes volt...(mázli mi??) egyébként nem ült velünk végig, mert épp szültek máshol is, és ott is szükség volt rá...és azt sem tudom, mi lett volna, ha pl. 16-20 órákat vajúdok...azt hiszem mázlim volt azzal is, h ügyeletes volt, meg azzal is, h gyors voltam...Kép
Hope,
kislányod GYÖNYÖRÛ!!!És én elfogult vagyok, mert lányod van, és kék szemű...ez VOLT az álmom...(az egyik, ami nem valósult meg...)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tücsökzene tanfolyam a jövő héten kezdődik. Mi voltunk ma, nagyon jó volt. Bazsi megint mindenkit körbeudvarolt, rám meg tojt nagy ívben. Az egyik anyuka mondta is, hogy én pihenni járok ideKép

Hope! Engem is érdekelne, hogy kiknek sikerült ezt elkövetniKép ( dszalkai&enternet.hu ) Sajnálom, hogy így történt, és hidd el, hogy itt is vannak, akiknek nem teljesen pozitív élmények maradtak meg a szülésről, és azért vagyunk itt, hogy ezeket a dolgokat jól kibeszéljük. Bennem pl nagy szorongás maradt, félek is a következőtőlKépSzerintem én is másik szülésznőt fogok választani. azért is jó lenne,, ha megosztanád velünk, hogy te kiben csalódtál.
A Lyány gyönyörűKép

Curse!

Te kértél tanácsot gyerekszoba festésre? Nem tudom mennyire komoly festést szeretnétek, de páromék foglalkoznak falfestéssel, akár gyerekszobába is. Nagyon szép dolgokat tudnak csinálni. Ha érdekel, írj mélt!

Mi is ma voltunk méreckedni, és amikor a doki látta rajtam, hogy kicsit keveslem a növekedést összehúzott szemmel végig mérte a gyereket és azt mondta, hogy de nem néz ki rosszulKép Aztán látta rajtam, hgy majdnem elkezdek röhögni, akkor mondta, hogy ne aggódjak, tényleg jól néz ki a gyerek.

Kép
Kép
zuzmo1

Hope!
Hát ez nem hangzik valami jól, sőt! De a lényeg, hogy már nem rágódsz a múlton, hanem a gyönyörű kislányoddal foglalkozol.
És egyetértek a többiekkel, attól, hogy többen szültünk az adott dokival meg szülésznővel, még nyugodtan leírhatod a nevüket, nemrégiben volt is hasonló eset itt a topikban.
És a mostanában történtekből egyre jobban kezdem azt érezni, hogy néha nem ártana egy kis kritika is a kórháznak.

Kép
Kép
manoka11

Kritika!Ez az!Ne már mindig csak az legyen,hogy juj de jó,meg szuper...mert nem!Én már csak tudomKép

ÉS az áprilisi Kismamában van képriport Faludi doktorral meg Bálint Balázzsal és KOndor Katával.Ikres szülésről.

Juc
20170114224602

Manókával értek egyet. Kép

Nekem speciel a csecsemősökkel voltak problémáim. Segítőkészségük egyenlő volt a nullával. Engem már szülés után cseszegetett a csecsemős még a szülőszobán, és a szülésznő védett meg. Kép Mondjuk, már az is rosszul esett. Kép
mkatus

Hope! Nana, hogy ird le!! Es lanykad meg csudaszep! Kép

Es csak nagyjabol olvasgatok par napja, de pl

Lindi, oruljel, hogy a te gyerkocod nemcsak okos es szep, hanem meg ilyen rendes es konnyen kezelheto is!! Es ha a mi (mert nemcsak enyem lany ilyen eleven, tobbiek is irtak hasonlokat, ha figyeltel) sztorijainkon jol megremulsz mindig, csak meg jobban fogod ertekelni Angyal Gretit Kép

Doci kutyas fotoi szupertokjok! Kép En irigylem...

Es Zuzmo, en egyaltalan nem feltem gyerkocoket allatoktol, mert azok altalaban csak onvedelembol fegyelmezik (enyem macska is, meg nagyszulok kutyaja). Viszont az emberektol naggggyon feltem! Minden embertol, az elmebeteg bunozoktol a "kedves" osszevisszataperolos idos holgyekig! Es a sajat nagyszuleitol is!! Mert iszonyu figyelmetlenek es tok ostobak, de persze azt hiszik, hogy marha pengek. Ugyhogy kb egy eve nem biztam rajuk a gyereket es nem is fogom... inkabb megorulok majd egyedul a kettovel, minthogy tiz percre is rajuk hagyjam barmelyiket...
moose

Luc,
Zuzmo és a többiek már megaszondták Kép a lényeg, hogy ne döntsd el előre, milyen szülést szeretnél, mert úgysem olyan lesz, de a kórházban mindent megtesznek annak érdekében, hogy neked és a babának szép legyen Kép

Hope,
üdv Kép az én lányom 18hós, elég közel vannak egymáshoz Kép én most várom a másodikat, június vége- július elejére Kép Sajnállak a rossz élmények miatt, remélem, a következőnél másképp lesz! Kép Lányod gyönyörű Kép
A neveket nyugodtan írd le, senki nem fog megsértődni! Kép És ahogy Juc is mondja, kell egy kis kritika is a kórháznak, különben még túlságosan elbízzák magukat Kép

Ancsi,
párodnak jobbulást!! Kép

Curse,
esetleg van már valamilyen bútorotok a babaszobába? Mert akkor lehetne ahhoz passzintani a színt Kép ha nincsenek, akkor esetleg valamilyen semleges meleg színnel (pl. krémszínű, világos-narancssárga stb.) lehetene festeni, hogy később ne okozzon kontrasztot a bútorok és a fal színe. De egyébként válassz olyat, ami neked tetszik, és amelyikben szerinted a kisbabád is jól érezné magát Kép

Moose,
és kit irigyelsz jobban: Dócit vagy Öcsit? Kép

vera (26+3)
kisün

Moose: egyetértek veled, én is az emberektől féltem leginkább a babám. Nehogy elrabolják, elüssék, bántsák stb hülyeségek...
Ja és előre parázok, hogy amikor nagyobb lesz, akkor hogy fogom kikerülni azt, hogy ne kelljen Anyósra bízni. A párom már mondogatja, hogy na majd nyáron (nem most, majdha nagyobb lesz)levisszük hozzájuk a lányt és akkor nekünk milyen királyság lesz. Õk ugyanis vidéken laknak. De én nem akarom rájuk hagyni a babót, mert nem bízom meg bennük. Azért mert sajna szeretnek italozni...előre félek ettől a konfliktustól! Te hogy kerülted ki őket??
Anyukám nekem rendes, halál lelkes és bele van zúgva a bébibe. Szerencsére tőle nem féltem a babót, már egy párszor rá is hagytam amig dolgom volt.

Más:
Valaki írta már, hogy renyhe a hasfala. Nos hát az enyém is plötty és még mindig nem látom tőle a hm, a női mivoltomat. Kép Ha ez igy marad én ki nem megyek strandra idén az hót ziher! Esténként csinálom a felüléseket, de eddig nem vettem észre hogy bármi haszna lenne. Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne visszacuppantani a hasam a helyére ahol volt??????

hiúrylie
rylie

Jucus,
nyugi, egyenlőre nem maradsz állásnélküli bébiszitter. Kép Ha minden igaz, szeptembertől lesz bölcsis a lány, eleinte csak arra az 1-2 napra, amíg suliban leszek (utsó félév rulzani fog!), január diplomázás, elvileg, majd ha februártól esetleg visszamegyek dolgozni, akkor onnantól mindennap. Persze ez a február még kétséges, mert ugye egy tanár nem mehet csak akármikor vissza, órarend, stb, szal remélem, aktívan csak jövő szept.től megyek. Tavasszal így Eszter csak hobbiból kell, hogy bölcsis legyen, sőt, lehet, hogy ki is rúgják, ha már nem tanulok és még nem dolgozok? Hogy is van ez?

És ha már ennyire off vagyok, felteszem üdülési csekkes kérdésemet is: ki adta be az igényt és mikor kapott rá választ?

Rylie,
felülés rulez, sztem. Ha az nem használ, akkor mi?
neet
neet

Jucus!
Nem kaptam emilt.Legalábbis eddig.Egyébként azóta elértem Bálint Balázst, de sajnos nem tudott vállalni.Kicsit el vagyok keseredve, mert félek hogy nem találok senkit.
Még Bencsik András drúrra gondoltam, de neki sem találom az elérhetőségétKépEsetleg a Holba Sándor is szóba jöhetne, de őt sem tudom, hol lehetne elérni.Szóval szomorú vagyok.

rimar
rimar

Rimar,
ne aggódj, majd cak lesz valaki. Ha más nem, bemész az ügyleteshez, és pici mázlival kifogod a legjobbat. Kép
neet
neet

Neet!
Olyan aranyos vagy hogy nyugtatsz!Rám is fér.Végül is igazad van.Nem tudom, ezt mennyien csinálják?Szülésznőt talán könnyebb lesz találni!

rimar
rimar

Hope Kép
Én is sajnálom, hogy így alakult a szülésed, de jó olvasni, hogy azért pozitívan állsz a dologhoz és a gyönyörűséges kislányodnak örülsz. Tényleg nagyon szép kis hölgy! Szerintem sem gond, ha elmondod kik voltak a szülésednél, mert egy kórházban nem csak mindig tökéletes dolgok történnek, vannak bizony hibák is. Az ne zavarjon, hogy más is ugyanahhoz a dokihoz/szülésznőhöz jár, mert ahogy írták a lányok, nemrég volt egy hasonló eset (nem túl pozitív élmény) és az pont az én dokimmal volt kapcsolatos, de ettől én még tudok bízni benne, és valószínűleg más is így van ezzel, de persze Te döntesz.

Rylie Kép
A hasfalam sajna nekem se a régi, szülés után valahogy "átalakul" az ember lánya azon a részen, női rokonaim szerint ez természetes, hogy "megasszonyosodunk", de ettől még engem is zavar. A felülésekért irigyellek, vhogy nekem is időt kéne rá szakítanom...
A Megatoys-ról: van hozzájuk törzsvásárlói kártyám, így megvoltak az adataim, és mint t.vásárlót értesítettek a változásról. Én eddig csak a Soroksári úti M.toys-t ismertem, és automatikusan erre gondoltam. Nem tudom, hogy van-e másik, de sztem erről van szó. Elküldtem Neked mélben.

Kép
Kép
denizsa

sziasztokKép

előkerültemKéptudom hogy hűtlen vagyok de olyan sok dolog van amit ccinálnom kell hogy egyszerűen nem kerülök ideKépde sokat gondolok rátok s szeretlek titeket meg reménykedem hogy szóltok ha lesz taliKép

újaknak üdvKép

zsanci,
igiboyt nagyon puszilom amiért ilyen kis ügyes és szaldhatsz utána még többetKépKépKép

rimar,
hány hetes vagy hogy attól tartasz le vagy késve??????????????bocsi de nem vagyok képbeKép
barna péterKép????????????????????????és akkor majd irigykedem rádKépKépKép

hope,
sztem is írd le nyugodtan a neveket,feltéve ha nem akarsz többet itt szülniKépKépKépna jó,ezt nem tudtam kihagyni de viccet félrétéve mindenképpen jó dolognak tartom ha beszélünk a H meg a dokik negatív oldaláról is.....sztem az a tanulság nagyjából hogy mennyire kölcsönös a szimpátia...én nagyjából azt vettem észre hogy akkor viselekdnek másképp az amúgy agyon dícsért dokik ha nem annyira nagy a szimpátia....aztán lehet hogy rosszul értelmezem de az eddig negatívat hallottakból én ezt a konzekvenciát vonom le....

gigiakiakarmégittszülnikétszerezértinkábbbefogjaaszájátKép
Vendég

hope,
a nagy monológban elfelejtettem mondani hogy nagyon helyes jó nő a csajodKépegyszer nekünk is lesz zsancivalKépugye zsanciKép?és nagyon szép neve van,mi is gondolkodtunk rajta mert nekem nagyon bejön,csak apának nem annyiraKép
Vendég

Neet:
szerintem nem off téma az üdülési csekk!
Hova kell beadni és mit?Érdekelne nagyon.

petergabi

Rimar,
ha érdekel a történet, én ügyletesnél szültem. Kép Abszolút pozitív a tapasztalat.

Pgabi,
www.udulesicsekk.hu innen szemezgethetsz, de siess, mert ápr. 30. a határidő.
neet
neet

TALI TALI

április 10-én 14.30-16.30-ig Tali a Fonyód utcai Játszóházban 515 Ft/ 2 óra/ gyerek

Kókusz
kókuszdió

Neet:
köszi,meg is néztem.
Esztinek van adószáma?Én eddig elódáztam a csajokét,a szem.számukat írtam még az adóbevallásra is.
Azt nem igazán értem,hogy a 85000Ft az ember max.fizetése lehet,v. a családban az egy főre jutó jöv. vonatkozik.

Mi lehet Indivel????????????????

petergabi

Pgabi,
adószám??? Az meg minek? Nekem akkor lett, amikor elkezdtem dolgozni. Van még vagy.. 17-20 éve, annyi minimum. Mihez kéne? Egy valaki pályáz, pl te, és a te max.od lehet ennyi. De Jucus profibb ebben. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Indit benntartották a kórházban, majd jön, ha tud, de valszeg kettőben megy már csak haza Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Először azt hittem hogy csak beugrok ide egy kérdés erejéig és már megyek is, de olyan aranyosan érdeklődtök, hogy muszáj még maradniKép

Gigi83!
A 12. hetet töltöttem vasárnap.Barna Péter?Róla még nem hallottam.?.Csak azért gondolom, hogy késő, mert már a második doki utasít el ezzel, hogy nem tud vállalni(Balogh Tibor és Bálint Balázs)

Neet!
Ügyeletesnél szültél?Persze hogy érdekel!Szülésznőt választottál?

Jucus!
Bocsi, megkaptam az emiledet, köszi, csak közben más forrásból is érdeklődtemKép

rimar
rimar

Hope! A kislány gyönyörű!!! Kárpótol mindenért!

Everybody! Ha már fel van dobva a festéstéma, akkor abban tud valaki segíteni, hogy kiságyat mivel szabad lefesteni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hope!
ha időd és szépséges babád engedi, írj már egy mélt, és én ajánlok neked egy rendes szülésznőt!
különben meg nyugisan írd be, hogy kik voltak a választottjaid. múlkor egy lány beírta, ő is rossz élményekkel távozott a kórházból, de ő nem adott hálapénzt. te miért adtál? muszájnak érezted?

Rimar!
én BB-nél "szültem", de csak császárral, ráadásul a dokim szabin volt, ezért kerültem hozzá, de teljesen meg voltam elégedve vele, nagyon emberi, közvetlen, alapos, és rendes volt. szülés után többször meglátogatott a szobában, és mikor keresztben álltak a szemei a fáradtságtól, akkor is volt hozzám egy-két jó szava.

ancsipancsi

TALI TALI

április 10-én 14.30-16.30-ig Tali a Fonyód utcai játszóházban 515 Ft/ 2 óra/ gyerek.

Kókusz
kókuszdió

Kókusz Kép
Köszi a tali-szervezést, tök ügyi vagy! Részemről oké, szólok Fibinek, Másának és Johinak is.

Kép
Kép
denizsa

sziasztok !

én leírnám a neveket , de TUDOM hogy olvassák a Szent Imrések és nem akarok peches lenni esetlegesen hogy pont ahhoz kerüljek akiről írtam ! egyébként gondoltam hogy feldobom a történetemet valamelyik közforumra ( Kismama , stb ) hogy mások is okuljanak belőle , de rájöttem hogy nem akarok pánikot kelteni a szülés előtt álloknál , meg nem leszek rosszindulatú hogy elüzöm a potenciális jelölteket ! leginkább a szülésznő bosszant ha nagyon megakarjátok tudni rájöhettek hogy ki az , mert őt nem kérdeztem a listáról és sokan szültetek vele . Többet tényleg nem mondok , ne haragudjatok kérlek !

Zuzmo én se féltem az állatoktól a lányom , eddig minden rendben volt , pedig volt már sokszor közelükben ! Kép

Neet engem érdekel a történeted !

Ildi még mindig nem jött át a mailed küld el légyszi mégegyszer !

Jucus neked milyen gondod volt ?

hope
hope04

lányok azt még leírnám hogy olyan helyesek vagytok hogy igy bíztatok meg minden köszi Kép Kép
hope04

nagy igazság még a szimpátia dolog amit gigi is írt , csak ahhoz az összes dokit és szülésznőt meg kéne ismerni hogy jól dönthessen az ember , nem ? Kép Kép Kép
hope04

Hope,
ne kérj elnézést, ha úgy gondolod, hogy inkább nem írod le, akkor nehogy Kép és tényleg szívből remélem, hogy legközelebb sokkaldesokkal jobb lesz!!!! Kép

INDI,
AKKOR HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Kép

Gigi,
nagyon igazad van ezzel a szimpátia-dologgal, nyilván kölcsönösnek kell lenni, hogy működjön egy orvos-páciens kapcsolat, és mivel az orvos is emberből van, nyilván másképp viszonyul egy szimpatikus és egy kevésbé szimpatikus kismamához Kép

v
kisün

hope,
én ilyesmit olvastam máshol,mástól a nyulas jolánról.....
figyu,dobj nekem egy mailt a nevekkel a gigi83kukacgalambpontnet-re.mert eléggé tartok tőle hogy jól gondolom amit gondolokKépa többit mailbe ha érdekel.....

rimar,
le ne tiplizzKépKépKépkisbarna egy fiatal,számomra nagyon megnyerő stílusú,modorú kellemes orgánumu doki akinek helyén van a humorérzéke isKépnekem ez fontos,szeretek szülés közben is röhögniKépKépKép
akkor találkoztam vele mikor szültem és bár nem áll szándékomban dokit váltani míg nyugdíjba nem megyKépazért ha vmi miatt mégis kéne őt keresném meg.kell számKép?
balogh:én úgy tudom hogy ő már nem igazán vállal újakat,sztem ezért utasíthatott vissza.de ezt bogárka jobban tudja meg akik hozzá járnak.
bb:őt passzolomKépKépde sztem ilyenkor az lehet a háttérben hogy azért mindenkinek megvan a maga "betegköre",akik már évek óta hozzá járnak és nyilván van sok kismami is közöttük és ilyenkor ha azokból már betellik a naptáruk azokkal akik már régiek azokat utasítják vissza akik újak.mert hogy azért azt nem hiszem hogy megteszik hogy azt mondják XY-nak aki már 15 éve hozzá jár és 2X szült nála hogy bocsi,nem vállallak!na ezt jól megmondtam de szóval érted????????????
Vendég

Gigi,
Hope nem igazán akarta leírni az egyik nevet SEM Kép tényleg, te kinél szültél? Kép
kisün

vera,
jó hogy van még vki aki így gondoljaKép
Vendég

vera,
nem ő írta le hanem ÉN!!!!!!!!!és nem kell neki se megerősíteni se cáfolni.azt majd mailbeKépKépKépcsak írtam hogy róla hallottam nagyon hasonlót.......
és hogy kinél szültem mailbe megosztom veled,tudod,nagyon fejlett üldözési mániám vanKépKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?