A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

juc,
én téged mindig idegesítlekKépKépKép
és sztem nyugodtan rohanjál csak ki és osztom is vmennyire a véleményedet:azt hogy amíg nincs gond és úgy megy ahogy eltervezték és nem húzza a szülés keresztbe egyéb elfoglaltságait minden szuper de ha már kicsit változtatni kéne a programon akkor jönnek a pofára esések,bocsánat a durva szóért de nem jut más eszembe.és ez azért minden dokira áll sztem,csak ki-ki mit tapasztal.
Vendég

votiv,
ne idegesítsd juctKépKépKép
Vendég

Lindi!
EZEN TELJESEN KIAKADTAM! Csak nem a járókelők voltak? Ne már, hogy pont a XXII-ben arra járt valaki, és elcsórt 4 zsákot. Egyszerűen érthetetlen számomra!! Ráadásul pitiáner dolog mások ilyen jellegű holmiját elcsórni Kép. Majd számolj be, hogy fuvarozók mit mondtak.

ancsipancsi

Lindi,
KépKépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi ez tényleg gáz hogy történt ??nem lehet a költöztetőket felelősségre vonni ????

ennyire gáz Dr. Sz ? hu.. egyszer hallottam valakitől hogy van egy irtó durva doki , mostmár legalább tudom a nevét is és igyekszem elkerülni !
hope04

Gigi!

Ilyen ideges típusú vagyokKép

Votiv!

Bementem mert 5 perces fájásaim voltak,ő volt ügyeletes.Megvizsgált,nem tágultam ,azt mondta én nem szülök és nincsenek is fájásaim.
Meg kérdezte még,hogy van-e dokim és elvállalta -e a szülést stb. és ezt olyan stílusban mint ha egy hülye gyerekkel beszélne.És végig lekezelő,és mínősíthetetlen volt a stílusa.UH-hoz olyan megjegyzéseket tett,hogy majdnem beparáztam,hogy baj van a gyerekemmel.Megjegyzéseket tett a kollegáira,mínősítette őket,na nem pozitívan ámKép
Nyomozott,hogy ki volt az előző dokim,és miért váltottam.És amikor elmondtam SOma arcán a vágást akkor mindenáron meg akarta tudni a régi dokim nevét és mivel azt elmondtam,hogy melyik kórházban történt,az onnan átjött orvosok nevét kezdte sorolni,hátha eltalálja és én elárulom neki.SZóval nagyon etikátlanul is viselkedett szerintem.
Arról nem beszélve,hogy a vizitek alkalmával nem köszönt....
Hű,volt még valami?Mjad ha eszembejut akkor írom.:

Juc
20170114224602

erről jut eszembe , szerintetek kismamaként mihez van jogunk ? ha bent vagy a kórházban és olyna az ügyeletes doki akkor kérheted hogy más vizsgáljon meg ? meg ilyenek ... szerintetek ?
nekem azt mondta a szülésznőm hogy ezt nem válaszhatom meg .. de ahogy meséltétek Indit reményem támadt...

Sok sikert Indi igy ismeretlenül is !
hope04

Gigi, sztem nem teljesen így van, ennél azért árnyaltabb a kép. az is a logikus, hogy a sok program közül inkább a szülésen jelenik meg, hiszen az hozza a legtöbbet a konyháraKép hosszútávon a sok elégedett páciens egyre több pácienst isKép és azt sem játszhatja el egy doki túl gyakran, hogy utsó pillanatban bemondja az unalmast, mert hamar híre megy. pl ittKép

votiv 8)
votiv

HOpe!

Nem találok emilcímet a profilodban.Kép
Irnék.

Juc
20170114224602

HOpe!

Konkrétan tudok valakiről aki ráíratta a beteglapjára,hogy nemmondjukkianevét(Szánthó)doki nem vizsgálhatja megKép
20170114224602

Juc, egyébként azért volt a császár, mert nem tágultál?

votiv 8)
votiv

Votiv,
Indi száma??? átküldöd???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!

Mert előzetes császárom volt arra készültünk és igen,egy fikarcnyit sem tágultam ráadásul.

És akkor mikor tervezitek a holnapi H látogatást?
Juc
20170114224602

Zsé, elmentKép csak épp másik helyen voltam eddigKép

votiv 8)
votiv

Jucus!

Azthiszem volt még egy nap Tücsökzene a hétfőn kívül, talán szerda? De nem vagyok biztos benne!

Lindi!

Jaj, ez tényleg nagyon idegesítő!Kép Biztos nincsenek meg a zsákok valahol? Most biztos idegesítőt, meg hülyeséget kérdeztem, bocsi, de pl. anyukám most talált meg egy doboznyi fényképet a padláson, amit már vagy 7 éve a költözésünk óta kerestem!Kép Azt hittem rég elveszett! Tényleg próbáljatok utánajárni, hogy ki tüntethette-e (szépen fogalmazvaKép) hátha...!
ildi76

Juc, Sománál is ezért volt cs.? na, most már vegyük fel a teljes anamnézistKép
és nekem bármikor jó menni
és vigyünk vmit? ha igen, mit? kérdeztem, és ennivalót visz be a családKép

votiv 8)
votiv

vigyünk bábakoktélt?KépKépKépKép

votiv 8)
votiv

bábakoktél rulez!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv,
valóban árnyaltabb de vannak dokik és szülésznők akik már ezt is megengedhetik maguknak mert annyi a betegük.....híre megy:te és renee:uannál a dokinál jó és nagyon rossz tapasztalatokat szereztetek,te nagyon sajnálod hogy neki így alakult de a dokidban nem inogott meg a bizalmadKépszóval oké hogy híre ment de a régiek maradnak,max újak nem mennek hozzá de ha meg már annyi betege van mondjuk hogy nem is vállallna újakat mit számít neki hogy híre ment????????????????én is már régen járok a dokimhoz és addig amíg én nem tapsztalok vele negatívat bízom benne vakon!és ha vki negatívat mond róla sajnálom hoyg rosszak a tapasztalatai de eszembe nem jut azért váltani!de már más a helyzet ha olyan vkiről hallok negatívat akit nem ismerek és főleg nem ezer éve......akkor azért ha ő fizetne nekem sem mennék hozzá.szóval asszem én így árnyalomKépazaz nem tom lehet e érteni mit akarok kihozni mert elég kusza így visszaolvasva de ki nem törlömKép
Vendég

Ildi még mindig nem jött át a mail Kép
hope04

juc,
nekem csak azt áruld el hogy hogy kerülhet egy ilyen bejegyzés a kartonomraKépKépKép
Vendég

Nem tudok menni a H-ba Indihez, mert férjem tök lázas beteg, Lencsi meg hányt rejtélyesen. Kép összeraktam Indinek egy csomagot, valaki nem jár erre, hogy bevinné neki? (mármint aki akar menni látogatni)

ancsipancsi

én értettelek gigi ! Kép
azért gáz hogy nekünk kell félni hogy itt olvassák az orvosok , vagy szülésznők a honlapot , miközben ők hibáztak ! na ennyit a demokráciáról , Usaban már rég beperelhetnék őket ha nem teljesítették amit kellett . csajok én hagyom a témát nem akarok feketelistás lenni mert még szülni akarok , de lehet hogy elgondolkozom azon hogy kórházat váltok ! több lánnyal beszéltem akik váltottak uazért amiért én ! jó éjszakát
hope04

GigiKép azért sztem számít, hogy híre megy, legalább is szeretném hinniKép a másik, hogy még a hívőknek is meginoghat a bizalma, én alaposan elgondolkodtam Renee történetén! szóval nem lehet a jó repütációt sem készpénznek venni, és ülni a babérokon, T. dokikKép

votiv 8)
votiv

Ancsi!

Csak nem ti is Rota?Kép Reméljük, hogy nem! Ez a hülye vírus addig nem nyugszik, amíg mindenkit meg nem fertőz!Kép Jobbulást nektek!

Hope!

2X elküldtem! sz@r a freeemail!Kép Remélem holnap megkapod!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

hope,
sztem nem kell félni hogy olvassák,legalább lesz témaKépmeg nem hiszem hogy elkezdenek nyomozni hogy na te ugyan ki lehetsz aki ezt írta és ha jösz szülni legközelebb jól kiszúrunk veled.......
meg oké hogy kapnak a dokik meg szülésznők hideget meleget de nem hiszem hogy ez mindenkit elgondolkodtatna......mert ha így lenne nem lenne szabad hogy olyan emberi hibák történjenek többször egymás után aminek itt híre megy.és mégis.....
meg ezek azért emberi dolgok hogy ha elvállalok vkit be is megyek a szülésére.tehát mi itt soha senkinek a szaktudását nem vonjuk kétségbe.....
na eldugulok mert én is még 2X akarok itt szülni de nem félekKépKépKép
Vendég

mivel minden irodalmatKép végiglapoztam övsömör témában (nekem az van, és nem pikkelys.) és volt egy olyan mondta, h övsömörös felnőtt ne érintkezzen gyerekekkel, mert bárányhimlősekké lehetnek, igy én a holnapi kórházat kihagyom!!!
Indit ölölem, és sok szerencsét neki ott!!!!!!!! KITARTÁS INDI!!!Kép
valaki nem vinné el a fiaimat a hétvégére??? Már csak az hiányozna, h elkapják a bárányhimlőt!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

...no, meg azért nem olvassa MINDENKI!!!! és csak nem szaladgálnak egymáshoz, h te figyi, most épp rólad irnak!!!Kép UGYE NEM????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv,
te örök optimistaKépés még miben szeretnél hinniKép?????????????????teljesen korrekt hogy elgondolkodtál rajta,de azért nem váltasz dokit,vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyKép?viccet félretéve mindkettőnknek igaza van!azaz neked kéne hogy iagazad legyen csak én nem tom hogy pesszimistának vagy reálistanak írjam magamKép??????vagy csak szimplán lököttnekKép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors beköszönés estére...

Indinek és Dominónak nagy-nagy drukk megy, adjátok át nekik...szívesen mennék én is H-ba, de sztem holnap nem fog összejönni...Kép

Kókuszka!
Ezer köszönet a taliszervezésért!!! Kép Mi ott leszünk!!! Kép De ugye jön Beni is??? Mert Petrának kell egy korban hozzá illő, különben megőrül Kép

Hope!
Üdv itt!!! Kép Kicsi lányod gyönyörűűűű!!! Kép

Szántóval nekem is volt egy élményem...véleményem detto, mint Jucusnak Kép

Na, mára ennyire futotta...

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsanci,
attól függ mennyire üti szíven azt aki olvassaKépsztem ha a bp felesége ha minket olvas.....KépKépKép
Vendég

Ildi,Hope!

Akkor mi egy dokinál?Jé!

Votiv!

SOma azért lett császár mert magzatvíz el,és utáan másfél napig!nem tágultam hiába volt mindenféle fincsi oxitocin stb..és nem voltak fájásaim!Aztán amikor már szívhangja elég trágya lett akkor császár,közben arc megvágás ,1 naposan plasztikázás.
Ezek után készültünk császárra,mert anyuka nem szeretett volna átélni egy újabb másfélnapos felesleges vajúdást.idegeskedést agyerekéért.És most sokkal jobban kikaptam mert fájásaim is voltak másfél napigKép és azt mondták,hogy ez nagyon jó a gyerekemnek,de nekem k...va szar volt főleg úgy,hogy tudták,hogy császárra készültünk és egy fikarcnyit sem tágultam.
SZóval így jár az aki gyáva és nem szeretne feleslegesen szenvedni...
Bár lehet,hogy a korommal van a baj,ha 10-el kevesebb lennék akkor biztos belőlem is kiugráltak volna a kölkeim és nem okoztam volna gondot a doktorbácsiknakKép

Bocs,de tényleg nem tudok már irónia nélkül erről beszélni.
20170114224602

Gigi, Hope!
Oxi - ha járna erre - tudna mesélni róla, hogy ki mit olvas a H-ban, és az hogy terjed Kép
...na meg arról is, hogy hogy kell a beteglapra íratni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fu, ez az Indi, hogy felkorbacsolta a topicot azzal, hogy mostmar nem ir Kép Kép

Hope, megertem, ha mashova mesz, azon csodalkoztam volna, ha maradsz.

Neet, Zs, polok tokjok Kép es nekem ma a daddys princessbol persze 92est es 62est is kellett vennem, mert nehogymar a kisebbik princessnek ket evet kelljen ra varnia Kép

Lindi, ez tenyleg szornyu! Egyetertek Ancsival, tok pitianer bunozes az ilyen, hasznalt ruhakat lopni, besz.ras... Kép es regi vagy uj kero elol nyultak le? szoval 2 vagy 11 ker? es persze uj ruhak tokjok, csak toksok tokjo penzbe fognak kerulni, meg aztan apa kulonleges kulfoldi poloit meg specko ingeit nem tudjatok potolni, ugyhogy nem is ertem, miert te sirtal es miert nem o...

moose (34)

korkerdes: masodik gyerekkel tobb kilot szed fel az ember, mint elsovel? de ugyanugy lemennek aztan?
moose

Zsan!

Övsömör nagyon gáz?!Viszked meg fáj ?nem irigyellek!Nekem csak egy helyen jön ki herpesz és nem a számon és nem az övemen,kicsit lejebbKép,és az baromira tud fájni.
Van jó kis homeos kenőcs rá,máég a Gréti gyógyótárból hoztam róla szórólapot.
20170114224602

Juc,
elég gáznak tűnik, bár amiket olvastam...már rég haldoklanom kéne!!!Kép asszem még időben jutottam el dokihoz, a gáz csak az,h nem szedhetek rá gyógyszert, igy olyan, mintha nem is mentem volna dokihoz...és igen, úúúúúúúúúúúúúgy fáj, ég és viszket.
Mi a kenőcs neve???

Moose,
második gyerekkel uannyit hiztam (17 kiló) de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóval tovább tartott a leadás. De NÁLAD ez nem lehet probléma!!!Kép

Votiv,
preventiv homeobogyó himlőre??????én megpusztulnék, ha megbetegednének!!!!!!!pliiiiiiiiiiz, segits!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hope, bocs, hogy kötözködöm, de miért is kéne félnünk?? még akkor is, ha még ott szülünk. sőt, épp azért. a nyilvánosság hatalomKép (és többé-kevésbé EZ a demokráciaKép) én elég szószátyár alak vagyok, de mindig mindenki mást is bíztattam arra, hogy itt nyíltan beszéljen, hiszen ennek van igazán értelme. elvégre fontos dolgokról döntünk, legalábbis ami a gyermekünk születését illetiKép
őszinte válaszokat várunk egymástól, nem habostortát. az elme meg úgyis oszt-szoroz, ki-ki azt raktároz el belőle, amit akar. de a vélemények nem helyettesíthetik az egyéni gondolkodási/tapasztalási folyamatot, ahogy az intuíciót semKép azt akarom ilyen bonyolultan elmondani, hogy hallgasd meg a véleményeket, és/vagy győződj meg a dolgokról személyesen, aztán dönts, ahogy jónak látod!Kép

votiv 8)
votiv

Moose!
Nálam több jött fel másodszor...de ugyanúgy le is ment Kép
És még a múltkor akartam Neked írni, hogy Petra is teljesen készen állt volna már tavaly tavasszal a szobatisztaságra, és ha nem születik kistesója vsz. az is lett volna már nyáron, de így még most sem az sajna Kép...és a leggázabb az, hogy teljesen egyértelmű, hogy ez az ő döntése: kiderült már, hogy simán vissza tudja tartani ha kell, viszont nem ül rá semmire...csak pelus kell neki. Szóval néha nagyon elkeseredek, hogy hogy lesz ebből valaha szobatisztaság Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

bogárka,
Képmiért gonoldom hogy amit oxi tud azt te is tudodKép???????????????????ha ráérsz dobj egy mesemese mailt erről,oxiKép?????????????????

juc,
nem baj,nem veszem magamra hogy azért mert én egy tizessel fiatalabbb vagyok kiugranak belőlem a gyerekek pedig így volt de akkor semKépKépKépKép

moose,
nem tom de sztem mire tudni fogom neked már késő leszKép
Vendég

votiv,
jól beszéltél,uffKép!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gigi!
Neeem, semmi konkrét, csak emlékszem anno Oxi sokat mesélt erről (úristen, már lassan 1 éve Kép)...

Na, mostmár tényleg elhúztam aludni...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!

Cardiospermum kenőcs.

ÉS ha jól tudom akkor övsömör,herpesz azokban alakul ki akik túlestek a bárányhimlőn.nem emlékszel rá,hogy voltál-e?

ÉS a Rhus Toxicodendron 15CH-t való apró.piros udvarú,viszkető,világos folyadékot tartalmazó hólyagocskák esetén.
De ez nekem spec.nem használ hanem a Borax jött be .

Juc
20170114224602

Bogárka!

Jó neked és szerncsés alkat vagy!És örülök neki,hogy neked csak jó tapasztalatod volt!És lesz még remélhetőleg!

Juc
20170114224602

Lindi,
ez borzasztóan hangzik KépKép hol lopták el?

Zsan,
övsömör Kép remélem, fijjúk nem kapják el! Gondolom, már csak egy kis bárányhimlő hiányozna Kép

Juc,
örülök, hogy végre írtál a rossz tapasztalataidról KépKép

Moose,
pólók csúcsak lehetnek Kép

Indinek adjátok át, hogy nagyonnagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, és szép szülése legyen!!!! Kép

vera
kisün

Moose,
én most dijéta miatt szerintem kevesebbet fogok felszedni, mint Dócival Kép viszont HIÁNYZIK A PIZZA!!!!! Kép
kisün

Bog,
nem akarlak elkeseriteni, de két negativ "élményben" is van részem mostanság:
1. Igi már nem csak evésre használja a n egy évvel a szülés után igy érzek...nincs bencicit...pedig milyen büszke voltam rá!!!
2. B mostanság állandóan cicizni akar!!!sztem látja,h Igi mennyire élvezi!!!Kép

Votiv,
akkor mindenki teregesse ki a szennyest!!!Kép de akkor esetleg megkapjuk,h ők is emberek, és a többi...
igen ez igy van!!!!amikor felfogadsz vkit, egyvalamit sajnos sokszor elfelejtünk...h ők is emberek...lehet,h neked szimpatikus, de elképzelhető,h te nem vagy neki az. De mégis elvállal. Miért? Szánalom? Gyávaság? Pénz? Te megbizol benne, azt hiszed, mindent meg fog érted tenni, és esetleg mégsem...
bennem is van szálka...egy jó nagy...egyszer talán kibeszélem...most még nem...eléggé fájdalmas...mint ez az övsömör...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi, hehe, a következőt, ha lenne, pl. a Geréb Ágival szülnémKép

Zsanci, hűha, ez komolyKép ezt leltem neked:
http://www.remedia.at/hu/baranyh.html
és http://www.remedia.at/hu/ovsomor.html
ill. http://www.informed.hu/?tPath=/betegsegek/gyacs/skin/&article_id=112695
és ez marha sokáig lappang ám, szóval igazad van, ha nem jössz, de olyan kár. gyógyulj meg!Kép

votiv 8)
votiv

Juc,
köszi! és igen, voltam!!!!!!!!
és azt olvastam, minél kisebb korban kapod el, annál hamarabb felejti el a szervezeted....és jön az övsömör!!!Kép
én mindig azt hittem, h ez az öregek betegsége...és tessék!!!Kép öreg lettem...hehehe...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
én kiteregetem: rohadt mázlista vagyok, mert 1db csecsemősön kívül (és vele sem gyerek miatt) csak a szobatársammal voltak gondjaim Kép

v
kisün

Zsan, pont, mint a szerelembenKépKép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?