A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Zsúka!

Nagyon nagyon csini vagy! Persze, ez a tengerparton még inkább látszott! Nekem kb. negyede ennyi hajam volt, olyan szép sok hajad van! Tudsz feltenni majd menyasszonyost is? Bizti nagyon jó volt a buli, látszik a képen!

Mátra!

Nagyon jó utat!

Anikó!

Én mindig nyílt lapokkal játszom, nekem soha nem jutott eszembe, hogy ne így tegyek, persze megértem, aki szeretne inkognitóban maradni. Nos a költözés időpontja bizonytalan, a bankra várunk, hogy hívjanak, hogy aláírjuk a papírokat, majd utaljanak a vevőnek, és utána lehet a költözésről gondolkodni. Persze még festeni is kell. Reméelm before Stöpszli, de az is előfordulhat, hogy nem.
Mindenképpen fogunk találkozni:-)

Juca

tjuca

Mátra!

Minden tiszteletem a tied, hogy meglépted ezt a lépést, sokaknak nem lenne ehhez bátorsága! Nagyon sok boldogságot kívánok neked, és hogy a közös álmaitok mielőbb teljesüljenek!Kép

Juca!

A múltkor mesélted, hogy hanmarosan hozzák a babakocsit. Megvan már? Vagy írtad, csak lemaradtam róla?

Megjöttünk a gyerekorvostól. Dóriboci 4150 gramm! Azt mondták, ez a gyarapodás több, mint nagyon jó. Olyan büszke vagyok Rá is, és magamra is. Csak nem csinálom akkor nagyon bénánKép
Viszont rossz hír is van: sajnos ki kell mosni a könnycsatornáitKép Ehhez egy vékony szondát vezetnek be a szemzugán keresztül, és nekem kell lefogniKép És nagyon biztos kézzel kell fogni, mert veszélyes művelet ezKép Valószínűleg kedden megyünk majd a szemészetre és akkor megcsinálják. Már a két szememet kibőgtem szegénykém miattKép Annyira sajnálomKép De tudom, hogy ezen túl kell esni, nehogy valami maradandó baja legyenKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok!
Van egy kis gáz! Égen földön nem találom az útlevelem. Szerintettek az EU-s országokba mindbe jó a személyi igazolvány? Nekem még a barna van, amiben együtt van lakcím is, minden
SOSOSOSOSOS
mátra

Szijjjasztok!!!!

Húúúú, azannya, két napig nem írok, és most meg azt sem tudom, hol kezdjem!!! Kép

Először is üdv az újaknak, Zsúka, Lory, Csillag, mielőbbi babásodást kívánok Nektek!!!

Csillag!
A hőmérsékletedet nem méred? Az elég megbízható lehet...

Mátra!
Én sejtettem, hogy valami hasonló áll a háttérben, csak nem akartam tolakodó vagy indiszkrét lenni azzal, hogy kérdezgetlek. Tudod, mit kívánok??? Persze, hogy tudod!Kép Ezt NEKTEK küldöm:
Kép
Ja, a málnalevél-tea állítólag lerövidíti a vajúdás idejét, és segíti a tejtermelést is. Még nem próbáltam, de mondjuk 10 hét múlva kérdezz újra...Kép Én is ki akarom próbálni, kíváncsi leszek...

Tündike!!!
Remélem, hogy a tavasz egy kicsit kimozdít a szomorúságból! Vigyázz Magadra!!! Egy kis jókedvcsináló:
Kép

Pancsi!
Tegnap én is fagyit ettem... KépKépKép

Syrynx!
Mi ebből a tanulság? Állandóan ágyban kell lenni...Kép

Évi77!
Dóri gyönyörű... Tényleg az jutott eszembe a képről, hogy jujj, de megrágnám a kis pofiját...Kép

Unique, drága!!!
Jaj, hát ez a leányzó nem nagyon akaródzik kibújni!
Laura!!! Hahó!!! Itt a babanetes társaság! Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád, légy kedves minél előbb és minél finomabban világra jönni, mert már az oldalunk lyukas!KépKépKép

Juca!
PUFFFFF! I shut Juca...KépKép

Brill!
Az erő legyen Veletek!Kép Mikor is kell menni uh-ra?

Na, most már tényleg marha sok vótam... Velünk semmi különös, Kende baba ma nem nagyon aktivizálta magát, már épp kezdtem aggódni, amikor délután csinált jó kis púpokat a pocómban...Kép Érdekes, hogy éjjel 2-3 körül is szokott elég jól mocorogni, persze akkor nuku alvás... Bár az alvás fogalmát kezdem átértékelni. Ja, pociméretem 98 cm! Kép

Pusszantás mindenkinek, szép délutánt-estét!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (28 hetesek vagyunk kereken!Kép)

Kép
Kép
norwell

Mátra én úgy tudom, ogy Bécs eus ország így jó oda a személyiigazolvány is. Az ember mindigrosszul dönt, de ha kap egy lehetőséget akkor éljen vele szerintem. Úgyhogy csak hajrá
pancsi20

Kép

Hogy bírtatok ennyit termelni? Nem győzöm olvasni.

Márta! Tetőtöl-talpig tiszta libabőrös lettem, mikor olvastalak. Ez érződött rajtad, szívből kívánom, hogy boldog légy. Jó utat kívánok, és élvezzetek ki minden pillanatot!

Zsúka! Nagyon csini vagy!

Dudumami! Tudod a mesében se szereti a róka a simabőrüeket! Biztos tovább áll, és szívesen befogadnám. A babáid aranyosak. De magadról is raknál fel képet? Kíváncsi lennék a pocidra.

Kancellárka! Ugye lesz folytatás? Nagyon jó olvasni.

Csillagverem! Üdv köztünk, és mielőbbi babásodást kívánok!

Évi77! Dóri még mindig csoda szép csajszi! Ne félj a könnycsatorna kimosásától, a testvéremnek is volt, miután megszületett. Ma már úgyis ügyesebbek az orvosok. Anyukám mindig azt mondja, hogy kár volt a tesómnak átmosatni, mert azóta, minden apróságon sírva fakad.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Mátra!

Sajnos nem jó. Csak az új személyivel lehet utazni-repülni.

Kép
Kép
Ági279

Drága Mátra!
Én annyira boldog vagyok, hogy így alakultak a dolgok Kép Kép . Az első leveleim közt valamelyikben ezt kívántam neked, és láss csodát! Jól döntöttél! Imádkozni fogok érted! Egy iciri-picirit csiripeltek a madarak, és már vártam a jó hírt. Isten áldja meg a döntéseteket!
Jó utat, és köszönöm, hogy eszedbe jutottam! Ja, és én úgy tudom, hogy a barna személyit is elfogadják, de én a helyedben megérdeklődném a határörségnél.
Puszi
Vendég

De ha Szlovákiába megyek át, akkor miondig elfogadják Kép
mátra

Brill!
Neked is nagyon-nagyon örülök Kép Kép . Nagyon ügyik vagytok, hogy így elsőre megcsináltátok! Sokat tanulok tőled. Remélem, kettő lesz! Vigyázz nagyon Rájuk!
Vendég

Felhívtam a hegyeshalmi átkelőt és ott azt mondták, hogy el kell fogadni, akkor is, ha Ausztriából megyünk át No-ba, onnan pedig a Cseh Köztársaságba. Ugye ez elég hiteles infó???????
mátra

Sziasztok,

MátraKép
Jó utat kívánok! Nem tudom, hogy a barna személyit elfogadják-e... A kártyát tudom, hogy igen. Kép
Remélem, hogy már Laura kinn fog Rád várni, mire hazajössz! Kép

Évi77Kép
Minek kell kimosni a könnycsatornákat Dóribabának? Mit találtak, ami nem okés?
Egyébként gratulálok a súlynövekedéshez! Ez nem semmi ám, azt tudod! Kép
Szerintem azért ne izgulj a kedd miatt, legfőképp ne sírj miatta, ez biztos rutin nekik.

NorwellKép
Szép en növögethet a pocid! Kép Nem tudsz feltenni róla képet? (akár inkognitóban...)
Laura még nem akaródzik kibújni, de ami késik... Kép

TündiKép
Nekem olyan hosszúnak tűnik ez az idő, amit menzi nélkül töltesz, már többnek gondoltam... Bocsánat!
Nem csodálom, hogy "kicsit" be vagy fordulva. Én pont ugyanígy éreznék most a helyedben... Kép

JucámKép
Na ne csináld már... Laura pontosan tudja, hogy az apja ország-világnak szeretné majd őt mutogatni (nem úgy, mint az anyját, akit mindenki elől el szeretne rejteni magánakKép), így tudja, hogy ha kijön, egyből reflektorfénybe kerül. De lehet, hogy szégyenlős a drágám... Ja, egyébként épp vadul csuklik Kép

LányokKép
Egyébként kicsit belemerültem a számolgatásokba és arra jutottam, hogy a 28 napos menzi esetén márc 31 az időpont, nálunk a megtermékenyítés júl 10-11-én volt, így ápr 2-3 még tökéletes Laurának Kép

ZsúkaKép
Nagyon szép menyasszony voltál! Imádom ezeket a képeket! Kép

Puszi mindenkinek!

Unique
40+0

KépKép
unique

MátraKép
Hát, szerintem igen. Persze jobb lenen írásban látni, de ha azt mondják, biztos igaz. Egyébként meg EU-n belül nem nagyon nézik az igazolványokat...

KépKép
unique

Angie!
Jó, hogy itt vagy, és köszönöm. Kép Most az útlevél mizériából kicsit magamhoz térve, visszaolvastam egy kcsit. Köszönöm, hogy imádkoztál értem, éretünk. Meghallgatásra találtál. Kép Nagyon aranyos vagy. Az a kismadár, az a kismadár... De aranyos kismadár!

Ági!
Remélem, eljutok Kép köszönöm neked is Kép

Norwell+Kendebaba!

Boldog 28. hetet!! Köszönöm, köszönjük neked is. Csodásak a galombok. Hát valahogy így is érezzük magunkat.
mátra

Mátra szerintem is el kell hogy fogadjk ha ahatárátkelőn azt mondtákKép)
Norvell Kende babának simit küldök sokat
pancsi20

Évi77!
Volt egy tanítványom, aki megkért, hogy legyek benn a szülésénél. Így is lett, és aztán sokáig törődtem még velük, és ott a kisfiúnak is kellett ilyet csinálni. Én nem akarlak idegesíteni, de nálunk az anyukát kiküldték, és én fogtam a babát. 3x kellett ismételni. Szegény kicsi nagyon oda volt. De Dóri stramm lány, mint a mamija. Te pedig ne sírj, mert a kicsi megérzi és ő is nyugtalan lesz.
mátra

Ági!
Honnan vannak azok a bájos képek, amilyen a profilodban is van?????? Gondolom a netről is lehet letölteni.
mátra

Sziasztok.

Kedves Laura!
Hát te még bent vagy? Kép

Nagyon-nagyon sok munkám van/volt ma.
Gyors leszek. És most nem!sem tudok mindenkinek...

Angi!
Örülök, hogy itt vagy, már én is akartam kérdezni, hová tűntél. Minden oké?

Lory-d, Csillagverem!
Sok-sok üdvözlet, és gyors várandósodást kívánok.

Lory-d!
Ha nedvedús vagy annak csak örülj. Kép

Évi!
Ennivaló ez a kisjány! Még fotókat!!!

Anikó!
Te hogy állsz? Van már valami? Hő kísérletezést abba hagytad?

Mátrak, kedves!
Köszönöm soraidat. Kép
Történetedhez, ha te boldog vagy, én is. Kép
Ez az személyi elbizonytalanított. Biztos, hogy jó a személyi az EU-s országokba, de hogy a régi? Sztem az is. Hívd fel a határőrséget!

Zsúka!
Az egyik leveledben szerintem nem rám gondoltál. (16:06). Azért persze Freudi elszólásnak bezsebelem. Kép

Niki!
Tőled is a drukkokat.

Dudu! Kép
Már tegnap is akartam írni, hogy mindenkinek megköszönjem a sok-sok drukkot. Visszaolvasva leveleimet valóban önsajnálatnak tűnik amiket írok, és úgy tűnhet a tőletek várom a vigasztalás. Kétségtelen hogy - magam sem gondoltam volna- de sokat jelentenek soraitok. Nagyon. Mégis nem önsajnálaból írom amit írok, hanem simán realitás. Ha nem érzem, nem érzem, ha nincsenek jelek, nincsenek, hiába is próbálom magamat arra ráállítani, hogy de sikerült. Nem vagyok hiteles. Érted? És aztán persze nap végére egy kicsit optimistább leszek a soraitoktól, de reggelre,amikor a hőm még mindig nem az elvárt értéket mutatja, amikor még mindig hason fekve ébredek és nem hányom tele a WC-t, nem puffadok mint egy gumilabda, leeresztek.
DE. Ígérem legalább vasárnapig kitartok, és ha mégis összejött lehet az orromra koppintani. Kép

Nálad még csak most járt rókakoma? Szeginke. Talán nem is jön többet. Vagy inkább jöjjön?

Brill!
Tudod, hogy én is vasárnap tesztelnék, ha tesztelnék. Jó. Tesztelek. Kép
Te jól vagy? Mikor mentek dokihoz? Lehet írtad persze...

j.
Mégsem lettem rövid. Kép
Vendég

Lányok, én elköszönök, elmentem, meglátjuk, hogy mi lesz. Akkor is jól fogom magam érezni. Ha máskor nem csak ma éjszaka. Holnap hajnalig.
Szép hétvégét mindenkiek.
Puszi.
mátra

Mátra érezd jól magadKép)))
Junkó szerintem nem tűnik önsajnálatnak amit írsz már csak azért sem, mert tudsz a sorokból erőt meríteni, s hidd el meglesz a gyümölcse hamarosanKép))))) Vigyázz magadra
pancsi20

Mátra!

Ha még itt vagy! Beszéltem a sógorommal, ő VPOP-s és azt mondta, hogy nem tudod a régi személyiddel elhagyni az országot. Bár ne lenne igza, szorítok érted, hogy elbírj utazni.
A bájos képeket csak leszedegettem másik topikból. Sajna nem találtam olyan oldalt, hogy én tudnék válogatni.

Kép
Kép
Ági279

Pancsi!
Köszi.

Évi!
Most olvsom hogy Dórival mit fognak csinálni. Szegény. És ennek meg mik a jelei? Ennek a könnycsatorna dolognak? Nem lesz semmi baj.

j.
Vendég

Sziasztok!
Olyan csodálatos élményben volt ma részem, mert láttam a hat hetes picit, nagyon kicsi volt az ultrahangon. Minden rendben van vele, egészséges, megtapadt, nincs rensellenesség, dobog a szíve láttam, 3,5 mm összesen. Utána úgy elmondtam volna mindenkinek, de csak a szüleim, a férjem tudják, meg a portás néni a suliban, vele nagyon jóban vagyok.
OLYAN BOLDOG VAGYOK!KépKépKép
musti

Évi!

A hugom volt az első, akinek egy öreg doki nem tudta átmosni a könnycsatornáját. Mindig úgy emlegette, hogy a kis boszorka. Mentségére szóljon, hogy nem kínozta sem a gyereket, sem magát, közölte, hogy anyu vigye vissza a hugomat egy nap múlva, hogy mindkettejüknek lenyugodjanak az idegei, és akkor pikk-pakk túl voltak rajta.

Egyébként én is azt tanácsolnám, hogy a művelet alatt ne neked kelljen lefognod, mert nem vagy hozzászokva. Egynővérnek ez rutin, max ott lennél te is, hogy megvigasztald a cicivel.
Anyu azt mondta, hogy a gyerek nem a fájdalomtól sír, hanem, hogy idegenek piszkálják, és tényleg másodjára két perc alatt készen voltak, és Márti már akkor vonyíkolt, amikor már nem történt vele semmi, de akkor meg az orvos utasítására "betömte" a száját és megvigasztalódott.
Ja még valami, nekem a fotókon nem tűnt fel semmi, lehet, hogy hazaküldenek, hogy nem is kell semmit csinálni Dórival. A hugom úgy nézett ki, mint Jumurdzsák, de Dórinak szép tiszták a szemei.

Ne sírj, lehet, hogy apát is vinned kellene, tudod egy ilyen kis kukac nagyon tud ficánkolni!

Nagyon szorítok:

Juca

tjuca

Ne haragudj rám Junko, igazad van Juca képeit nézegettem. Szégyellem magam. Kivert a víz mikor olvastam a leveled, ettől féltem nehogy összekeverjek majd valakit valakivel. Hát most tessék.
A Te képeidet, hol találom?

Juca!

Sajnos fehér ruhás képet most nem tudok felrakni, be kell szkennelnem, de majd megoldom.

Mátra!

Ezt az utazást nem lehet kihagyni, drukkolok, hogy összejöjjön. Kép

Unique!

Köszönöm a dicséretet!

Látom sokan szeretik a cicákat, ezért küldök Nektek most egy cicás képet.Kép
zsúka

Musti!

De jó, nagyon örülök neki, vigyáz magadra!!!! Kép

Zsúka
zsúka

Musti!

Szívből gratulálok, és nagyon vigyázz magatokra!
Ági Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok mindenkinek! Köszönöm a kellemes fogadtatást, örülök hogy itt lehetek köztetek, olyan sok szépet és okosságot olvasok, hiába, a tapasztalat elég gyakran többet ér mint bármelyik szakkönyv.
Ezeket a smileket hogyan lehet betenni?
Norwell: hőmérőztem, de ez csak támpont mert a mensiig fent marad, még fent van, de még ez sem biztos jel, de egy biztos.. legkésőbb kedden kiderül a turpisság, vagy már hétvégén.. attól függ.. béka lesz vagy róka ..
Vendég

Csillag!
Én küldenék egy kis vukkot, remélem megtalál.
Kép

Kép
Kép
Ági279

Csillag!
Igen, tudom, azért írtam a hőmérőzést... Ugyanis nekem sem volt óramű pontosságú ciklusom, sőt, 29 napostól egészen a majdnem három hónapos ciklusig volt minden... Kétszer is mensihozó bogyó kellett, de Kende baba "készítésekor"Kép elővettem a hőmérőt (az volt az első hónap, hogy hőt mértem), és a legelső gyanús jel az volt, hogy a 35. ciklusnapomon voltam, és már másfél hete 37,3 volt a hőm...
Drukkolok Neked nagyon!!!
Egyébként a szmájlik úgy lesznek, hogy: a sima mosolygós az egy kettőspont és egy zárójel jobbraKép, a szomorú (ilyen ne legyen) kettőspont és zárójel balra, a vigyorgós meg egy kettőspont és egy nagy "o" betű. Nincs szóköz közöttük.

Pusszancs

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Junko!
Nagyon örülök,hogy irtál!
Én a hőmérőzést nem csinálom mert ma is megmértem és 35.5 volt!Szerintem ez kritikán aluli!Ugy látom most nincs értelme ezt csinálnom!Nekem is egyre kevesebb a hitem föleg hogy most márciusban jubiláltuk a harmadik évet hogy probálkozunk!Ez elég aggaszto!Én is mindenben a tüneteket keresem de aztán rá kell jönnöm,hogy egy nagy semmit érzek!Ezt már az ember agya produkálja!De titkon azért reménykedem egy kicsit!Hátha most?!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Musti!!Nagyon szépen kérlek irj le minden tünetedet!!KépIlletve azt,hogy mikor foganhatott a baba!Középidő?Neked pontos a ciklusod?
Neked is nedvdús??KépMIndent tudni szeretnék!!Légyszi!
Lory D.
lory_d

Sziasztok!

Extra gyorsasággal kellett elolvasnom a 2 napi lemaradásom,mert most fejeztem be a dolgom és már nagyon fáradt vagyok!

Mátra!
Elmondtam a gyerekeknek!
Képzeljétek még meg is sirattak, hogy otthagyom őket, mára elhalmoztak rajzokkal!Annyira tündériek!Kép

Zsúka!
Nekünk 2004. október elején volt az esküvőnk,majd október végén mi is 10 napos nílusi hajóúttal egybekötött egyiptomi nászúton voltunk!!!Kép

Junko!
Mennek a drukkjaim továbbra is!

Az új tagoknak üdvözlet!!!Kép

Most megyek. Holnap megyek a körzeti dokihoz, ide mindenkinek el kell mennei, ha van orvosa, ha nincs!Kíváncsi leszek mit mond és mit csinál!

Ha sikerül teszek fel a gyerekekről képet!Kép

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nem engedi felrakni,mert túl nagy, majd holnap lekicsinyítem!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Norwell: köszi az infótKép méregettem a hőmet, bár nem igazán tudnám sajnos követni, mert 3 műszakban dolgozom (talán már nem sokáig Kép). Ami segítségre volt a naptár-módszer mellett, hogy középidőben fájdalmaim vannak, amelyek elég nyilvánvalóakKép ebben a hónapban ráadásul egy nap differenciával mindkét oldalon fájt a hasam a 14-15. napon. KépKép
Vendég

Sziasztok!
Eddig csak "kukkoltam",de annyira szimpatikus a társaság,hogy ha van még hely akkor szeretnék csatlakozni.
Nem rég töltöttem a 30-at.Van már egy 20 hónapos ördögfiókám ,szeretnénk mellé egy hugit.Egyenlőre csak próbálkozunk mert úgy tűnik a "kiasszony" várat magára...Úgyis akkor jön amikor Õ akar.Remélem az április nektek is sikeresebb lesz.

málna2162

sziasztok.

Evi.Nem hiszem hogy jo otlet lenne neked lefogni,persze ez sajat velemeny.Nalunk itt meg a vervetelre sem foghatja le az anyuka.Ha negyobb a gyerek(2-3ev)a noverek lefogjak,aztan mehet anyunak panaszkodni hogy mit csinaltak vele az undok nenik.
Nekem kb egy eves koromban a nyelvemet vagtak fel,le volt tapadva.
A parom szerint megszaladt a szikeKép

matra jo utatKép

Malna.Udv koztunk.Mielobbi babasodastKép

rolam.Kepzeljetek,tegnap kiprobaltuk a vegig kisparnas modszert.Egy csepp sem jott kiKép
Sajnos,aszzittem tegnap lesz pe-m,de nem voltKépma reggeli hom csak 2tizedett ugrot.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok! Megint esik Kép Ezt az időt nem lehet megunni, egyik nap esik, másiknap süt a nap.

Junko!
Neked szántam a drukkokat! Neked is persze, de most főleg neked.

Évi! Sajnálom Dóri könnycsatornáit, de hamar túl lesz rajta és el is felejti pikk-pakk anyuka és apuka szeretetétől Kép De ez a neked kell lefogni nekem sem szimpi, de ebbe nincs semmi tapasztalatom, nem akarok beleokoskodni. Remélem minden rendben lesz.

Málna!
Üdv itt.

Musti!
Gratulálok. Csak így tovább. Sokszor én is világgá kürtölném. Ha rákérdeznek már nem tagadom.

Norwell!
De rég láttalak erre felé Kép Jó nagy már a pocakod, és még mekkora lesz! Kép

Velünk semmi, tegnap átkértem magamat a háziorvoshoz és "belgyógyászati" vizsgálatra kértem időpontot. Az volt a furcsa, hogy a védőnő is meg ő is nagyon csodálkoztak mikor megtudták, hogy terhesen is dolgozom. Nem hiszem hogy ez olyan nagy szám lenne ma már, bár falun (párdon község) lehet ez még máshogy van. De legalább nem forszírozták tovább a dolgot.

Mindnekinek szép napot, talán még benézek erre! Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok Lányok!Kép

Uniquom!Kép

Látom hiányoltál.
Egyben vagy még?Kép
Mindjárt írok Neked emailt.

Monyoka!Kép

Hátha mégis sikerült tegnap,kérlek ne szomomrodj el!Kép

Mátra!Kép

Jó utat Nektek,érezzétek jól magatokat!Kép

Musti!Kép

De jó híreket hoztál,úgy örülök Nektek!Kép
Vigyázz magatokra!Kép

Évi77!Kép

Tündéri a kislányod,köszönöm amit megírtál nekem emailban!Kép
Ha valami még eszembe jut akkor majd írok Neked!Kép

Az újakat üdvözlöm!Kép

Ne haragudjon akinek nem írtam de nem vagyok teljesen képben!

Sysy
sysy77

Képez a gorbem

Kép
monyoka

Unique!Kép

Írtam emailt!Kép

Sysy
sysy77

Monyoka!
Én a hőmérözésben tök béna vagyok!
De nekem ugy tünik a görbédből,hogy tegnap volt pé.-d!De majd aki jobban ért hozzá majd megmondja!De remélem azért igazam van!És elkaptátok az időpontot!
A Juca nagyon jo ötleteket irt tegnap,én is csak kapkodtam a fejem,hogy hú tényleg meg de jo!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint rövid leszek, de egyszerűen képtelen vagyok rendesen átolvasni, amit írtatok, csak gyorsan átfutottam.

Brill Kép Utólag is szeretnék gratulálni neked a babá(k)hoz! KépKépKép

Unique Kép Köszi, jól vagyunk, csak fáradtan Kép Kristóf egy kis cicimániás, ha tehetné egész nap rajtam lógna Kép Hétfőn mértük meg, már 3920 gramm volt, úgyhogy szépen gyarapszik. Viszont sajnos sokszor fáj a pocija Kép Tegnap elvittük csípőszűrésre (a faros babákat 3 hetesen kell kontrollra vinni), de szerencsére minden rendben van vele. Azért 3 hónapos korában mégegyszer meg fogják nézni UH-val. Nagyon drukkolok neked, hogy Laura minél hamarabb előbújjon és hogy olyan szülésed legyen, amilyet szeretnél Kép Be kell esetleg feküdnöd a kórházba túlhordás miatt?

Évi77 Kép Mi a baj Dóri szemével? Állítólag az is sokat szokott segíteni (bár nem tudom, mi a baj), ha anyatejet csepegtetsz a szemébe. Meg vannak teák, amivel át tudod esetleg mosni, vagy homeós bogyók. Ezek nem segítenének? A szemészek hajlamosak rögtön az átmosás mellett dönteni (védőnéni véleménye)...

Az újakat üdvözlöm és elnézést attól, akit kihagytam!

Pussz: Timi

Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Kimaradt egy pár nap az "életemből"! Kép Rettenetesen sok a munkám, suliba is voltam, ráadásul ma lesz egy nagy megyei rendezvényünk, amit nekem kell egyedül lebonyolítanom, mert a főnökömnek sajnos tegnap reggel meghalt az apukája. KépKépKép Tehát Õ így nem lesz ott. Nagyon félek az egésztől. Remélem, hgoy nem csinálok semmi komoly bakit. Szerintetek lehet valami baj, ha sokat izgulok és idegeskedem a rendezvény miatt? Bízom benne hogy nem!
Bár már jelezget a Drága, hogy már ott van és érezhetem! Kép

Csak felületesen tudtam átolvasni a rengeteg termést!

Üdvüzlöm az újakat, és mihamarabbi babásodást kívánok nektek! Kép

ÉviKép
Tüneményes a kis Dóricica, látszik rajta hogy napról napra erősödik, szépül. Csak így tovább! A konnycsatornamosástól szerintem sem kell annyira félni, mert biztosan jó kezekbe fog kerülni és pikk-pakk kész lesz! Kép

ZsúkaKép
Nagyon helyesek voltatok a képen. Nekem sajnos nem volt mennyecske ruhám, mert nem tudtam előre hogy mennyien maradunk, mert elég kis lagzink volt. De így utólag belegondolva, lehetett volna. Mert hiába volt kicsi (42 fős) annál jobban sikerült és kb. hajnal 4 óra körül kerültünk az ágyba .... KépKépKép

Most ennyi, majd még ha lesz időm, benézek.

Pusza mindenkinek, akinek nem írtam bocsika! Kép

Dina (17+6)Kép

Olyan édes nem, most kaptam mailbe!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Hát sziasztok!!!!!

Zsúka
Állati jó lehetett, nagyon klassz képKép

Csillagvérem
Üdv neked. Szerintem nyugi, mert ilyen korán általában szerintem az ember még semmi különöset nem érez, csak olyamiket amit nagyon össze lehet téveszteni a menszesz előjeleivel. Húú, hogy én ezt hányszor átéltem. Amúgy azt mondják mellfeszülés meg poci feszülés és szurkálás...de a fene vigye én ezt mindig érzemKép))))))))

Kancellárka
A párnás módszerben én is hiszekKép Igaz a doki nem adott sok esélyt nekünk, de mit veszíthetek vele?Kép) Legfeljebb meglepjük egy babávalKép))

Lory_d
Igeeeen..hajrá a kislányokért előre..én szőke kék szeműt szeretnék, még válogatok isKépDe a drága férjem azt mondta ő már látja a távolban a gólyát és kék sapi van a batyujában.

Monyoka
Hogy áll a konyha?
Nálunk sem ecccerűű a gyertya és párnás polcolós dolog..tetőtérben lakunkKép) és pont ferde fal alatt van az ágyKép

Tündi
Örülök, hogy jelentkeztél. A kúrát már abbahagytad, nem? Bocs, ha hülyéket kérdezek, de most magától kellene megjönnie, vagy
kapsz majd valami gyógyit megint?Közben már válaszoltál, szorítok, hogy gyorsan jöjjön..kell az enyém, nagyon szívesen adom??KépKitartás itt a tavasz..

Syrynx
A 35 fölötti napok már nem biztos, hogy annyira jók...szerintem próbálj venni ovulációs tesztet vagy mérd a hőd, és ha ezek
szerint minden rendben akkor szerintem minden ok és van peteérésed. A doki nem küldött vértesztre meg ilyenek?

Tjuca
Hogy mennyire egyet értek veled..mi is elfelejtettük a játszadozást, most, hogy azt hisszük nem sok az esély segítség nélkül
és egy picit lenyugodtam, mert majd megoldja az orvostudomány, remélem olyan sikeresen mint Duddun-ak visszatért a játszadozós
hangulat és elmúlt az a sok sírás rívás előtte közben és alatt..KépAzti micsoda körmondat, remélem értetek..
Hát nem is tudom, hogy volt a férjemnek ilyen állapotban kedve leteperni..szerintem csak miattam, hogy mihamarabb legyen
baba és visszakapja életvidám feleségétKép

Mátra
Húúúú a mindenit...nagyon bátor voltál, hogy kiléptél egy kapcsolatból és nagyon örülök, hogy boldog vagy és azta egyszerre 3
gyereked is lett..te kis telhetetlenKép))))
Gratulálok!!!! És biztos lehet nektek is, lehet pont a nagy lelki teher volt a gond..

Juca
Szomszédok leszünk???Mi Miklóson lakunkKép)))))))

Ami meg enegem illet nagyon tavaszi hangulatban vagyokKépMár túl vagyok a vérvételeken, lett is egy jó nagy lila foltom...
férjem április 4.-én megy egy újabb ondó vizsgálatra, ez ilyen második ellenőrző vizsgálat és utánna irány a dokihoz
egyeztetésre. Ma hívom fel időpontért. Eddig nem sikerült elérnem.
Na szóval lehet, hogy már ebben a hónapban megkezdhetjük a kezelést, ha még nem csúszunk le a peteérésről, de legrosszabb
esetben is májusban.Kép

Na és rájöttem, hogy túl sokat dolgozom, most tanulom, hogy ne vállaljak mindent magamra és hogy ne túlórázzak.

Puszka
Fleur (Virag)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
igen, erről én is hallottam, hogy a max. 35 napos ciklus még rendben van (ha rendszeresen ennyi). Ebben a hónapban viszont észrevettem, hogy nem volt "tojásfehérjés" időszakom (ez is a peteérés jele.) Előző 3 hónapban -amire most így visszaemlékszerm- pedig mindig volt ilyen.
Sajnos doki bá nem küldött vérvételre, pedig jó lenne, mert akkor biztosak lehetnénk, hogy a hormonok okésak nálam. Azt mondta nyáron menjünk vissza hozzá, ha addig nincs semmi és akkor elkezdjük keresni az okokat, hogy miért nincs babó. Nekünk ez volt a 6. próbálkozós hónap.

Bocsi, de régen írtál, nem emlékszem, hogy neked milyen okból volt a vérvétel. Szintén a hormonokat nézték? Úgy hallottam, ilyen kor meghatározott napokon vesznek vért: 1, 4 és x napokon? Jól tudom?

A túlóráról nekem is le kéne szokni, én is hasonló vagyok, mint te mindent elvállalok.
szia
syry

Kép

Kép
syrynx

Duddu
Angie34
merre vagytok? rég nem jelentkeztetek.
Unique
veletek mi újság??!! Ma van a NAGY NAP. Elvileg, persze. Gondolom most dokibácsinál vagy vizsgálatokon. Jelentkezz!!

Musti! Gratulálok. Tök jó érzés lehet, hogy már láttad az UH-n és tudod, hogy minden rendben odabenn.

Brill
Neked jövő héten lesz UH??
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Köszönöm az üdvöket,a befogadást és a szurkolást!
Dinadin!
Nyugi,nyugi,nyugi!Ez a legfontosabb amire most szükségetek van!180°-os fordulat,első a baba,minden más csak utánna.
Én mikor megtudtam,hogy terhes vagyok berántottam a kéziféket és mindent fele annyi energia bedobással csináltam.Tartalékolj ,szükséged lesz még rá!

Timika
Az anyatejcsepegtetés az jó ötlet.De csak kötöhártyagyulladásnál,vagy ha huzatot kap a kicsi szeme akkor hatásos.
A könnycsatorna átfecskendezésnél nem jó,mert a könnycsatorna elvan záródva.Nem kell félni tőle hipp-hopp megvan.

Csillagverem
Kicsit visszafelé olvastam.Lehet,hogy már kaptál válaszokat a tüneti kérdésekre.
Csak saját tpasztalatból tudom mondani de szerintem nincs két egyforma terhesség.Vannak akik minden tünetete produkálnak van aki nem.Én pl.semmit,Az volt csak a gyanús,hogy jó-jó hogy szeretem a tejet, de miért iszom meg egy ültő helyembe több mint egy litert...És ez kb.az 5.héten volt amikor még annyira nem jellemző hogy az ember kívánós.Utánna sem volt semmi,néha csak onnan tudtam hogy terhes vagyok,hogy lenéztem és egy nagy dinnye volt a hasam helyén...
Azt hallottam,hogy sokan megérzik,hogy terhesek,hagyatkozz a megérzéseidre.

Ez a gyertyázás tök jól hagzik,eddig eszembe sem jutott!KépHolnap ki is próbáljukKépKép

málna2162

Szia Málna!
(nagyon tetszik ez a név)
Megnéztem a bejelentkező lapodat. Gyönyörű kisfiad van: szép, értelmes szemekkel! Máté mennyi idő alatt jött össze nektek?
A zenei ízlésünk hasonló...
üdv
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ne haragudjatok, tudom, hogy nem ez a topic témája, de engem most ez foglalkoztat mindennél jobbanKép Köszi a biztatásokat a szemészettel kapcsolatban, ma sikerült beszélnem velük, és kicsit megnyugtattak. Hétfőn reggel nyolcra megyünk a Heim Pál kórházba, és állítólag nagyon gyorsan fog menni. Kiderült, hogy a gyerekorvosunk nem jól tudta a dolgokat, és nem nekünk kell lefogni szegény gyereket, és az anyukának javasolni szokták, hogy ne is legyen benn, mert nem neki való a látványKép És nem fájdalmas a vizsgálat (mondjuk a dokinak biztos nem), azért sírnak, mert a lefogás ellen tiltakoznak.
Azért kell egyébként ezt a beavatkozást megcsináltatni, mert születése óta váladékozik a bal szeme. Először csak kamilláztuk, de nem javult. Próbáltuk az anyatejecsepegetetést, de nem jött be. Kaptunk szemcseppet, attól jobb lett a helyzet, de nem szűnt meg, úgyhogy most nem ússzuk megKép Na, ezen is túl leszünk majd... Szerintem engem jobban meg fog viselni, mint Dórit.

Musti!

Gratulálok a 3,5 mm-s dobogó szívű babádhoz! További gondtalan gömbölyödést kívánok!

Málna!

Itt jó kezekben vagyKép Remélem jól fogod érezni magad közöttünk, és nem kell már sokat várnotok neketek sem a kis királylányraKép

Sysy!

Nagyon szívesen! Írj nyugodtan, ha bármi még eszedbe jut! Vagy akár csak úgy is...Kép

Timi!

Kristóf tündéri! Olyan kis békés pofikája van! Látszik, hogy kiegyensúlyozott baba! örülök, hogy a csípőszűrésen minden rendben volt, mi csak 2 hét múlva megyünk. Akkor nálatok is megvan az eredménye az állandó cicin lógásnak, szépen gyarapszik a legényKép Nappal én se nagyon tudok egy óránál hosszabb időt melltartóban eltölteniKép De legalább éjszak alszunk, és kétszer kel csak fel enni.
És Te hogy vagy? Teljesen felépültél már? Van segítséged?

Dina!

Szerintem Te egy ügyes csajszi vagy, nem lesz semmi gond azzal a rendezvénnyel, úgyhogy ne izgulj miatta! Jól fog sikerülniKép

Lauracica!

Már kistányérnyi lyuk tátong az oldalunkon, olyan kíváncsiak vagyunk Rád! Gyere drága, mutasd meg magad! Kis Laura gyere ki, vár a Dóri idekinn...Kép

És egy képecske:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?