akkor húzzál bele mielött lesittelik

tényleg mi van vele?semmit nem hallok..... küldjetek már aludni mert holnak kölök kel én meg nem tom....beteszem neki a kisvakondod és alszom tovább

2006.03.30 22:35
és jólesett!!!!! Én alapból egy roppant kellemes embernek tűnök, de nem bírom, ha valaki az udvariasságot nem viszonozza, és ilyenkor határozott és geci kismalaccá válok. Szerencsére így a legtöbb konfliktust helyben tudom rendezni, és így nem maradnak feldolgozatlan élmények
Viszont megfigyeltem, hogy általában bejön az udvariasság-mosolygás... lehet, hogy érzik, hogy jobb így nekik? 
2006.03.30 22:38
2006.03.30 22:42
" 2006.03.30 22:54
2006.03.30 23:07
pont ezt beszéltük pocakkal még multkor hogy ha nem lenne néhány ezer esetleg perverz rídonli én sem lennék tabu
azaz nem lenne "üldüzési mánián" hogy kapok pár érdekes emilt.......
......
és nem tőletek meg nem a h-ból azoktól akik olvassák hanem hogy tényleg olvassa vmi terrorista

félholtra röhögöm magam

de elmondani,nem ám elsumákolni
!!!!!!!!!!!!!!!!!2006.03.30 23:11
aszittem az lesz, hogy topicnak semmi koze a Hhoz, csak mindenfele szof.s.s megy... amivel ugye szegeny uj mamakat el szoktuk riasztani
csak o ugy mondja, hogy "ko, ko" (mert meg "go, go" sem megy, nemhogy "gondol, gondol") egyik este fekszunk az agyban kezenfogva a sotetben, varom, hogy vegre bealudjon, mire egyszercsak hirtelen felul es a fejehez kap, hogy "anya! ko, ko"
egyebkent rajzolas nagyon megy, kozlekedesi lampat rendesen kiszinezi (piros, sarga, zold, ahova kell), es egyik nap Emilyt rajzoltam neki es csak ugy magamban dunnyogtem, hogy kene egy sarga meg egy rozsaszin ceruza (csak egy szurke volt nalunk), hogy ki tudjam szinezni, mire atrohan a masik szobaba es hoz egy sargat
elkezd szinezni, mondom, hogy csak a hajat kell, ugyhogy csak azt csinalta
akkor visszakuldtem rozsaszinert, azt is hozott
annnnnnnyira imadom, hogy egyre okosabb, ma vettem is egy csomo szep fuzetet magamnak, hogy felirkaljam ezeket a dolgokat, mert olyan gyorsan elfelejtek mindent es majd nem tudok neki meselni magarol, ha nagyobb lesz...

2006.03.31 06:17
. Szóval annyira eldurvult a helyzet, hogy elkezdtek fájni a mellbimbóim is - a sok gyötréstől - úgyhogy most el is árulom, hogy ma reggel teszteltem egyet, mert anno Petránál is így fájt a szopi, amikor Doni a pocakba költözött...de megnyugodtam, egyelőre még nem jön a hármaska
És tessék csak szépen felírogatni mindent!!! 

2006.03.31 07:23
És a fotók ellenére is nehéz téged elképzelni guruló-állapotban
nagyon nem rulez a ruhás sztori
nem derült ki semmi?
Füli olyan rohamtempóban jött, hogy beöntésre sem volt idő, /1 ujjnyira nyitottan vettek fel a szülészetre 11 órakor és negyed háromra már a hasamon volt Fülecském
/,de anyira fájós volt az utolsó másfél óra, hogy eszemben sem volt,hogy bármi más is jöhet ki a beöntés hiánya miatt.. A gátvédelem is meg lett beszélve, csak a lányomnak nagyon sürgős lett a világrajövetel, így aztán mégis lett gátmettszés. De mindenki nagyon rendes volt, a szülésznőm is,majd később a doki is próbálta megmasszírozni a derekam, én meg sikoltoztam nekik, hogy nehogy hozzámérjenek, mert ha jött a fájás, akkor a hajam is fájt.Csak szegény Kedvesemet sajnáltam, mert szeretett volna megsímogatni,de még az sem ment..
Már másfél-perceseim voltak, mire a Zapa beért a cuccommal a H-ba és mivel épp egyedül voltam a szülőszobában, hát fogtam magam és kibattyogtam érte a váróba
ezzel sikerült mindenkit kiakasztani a szülészeten, hiszen mire visszaértünk, már tuszkoltak is fel a szülőágyra
Szóval nekem szerencsém volt,minden téren azt hiszem. És kívánom mindenkinek, hogy ennél rosszabb élménye ne legyen ha szülni megy
És a dokim, úgy tudom vállal újakat, és a magam tapasztalatai alapján jó szívvel tudom ajánlani.

2006.03.31 07:28
Nem akarlak elkeseriteni, de anyumnak volt es gyogyszeres kezelessel hat het utan mult el.
Nagyon sz*r betegseg!
Ez tenyleg nagyon gaz!
Sajnalom!
Igazi vasgyuro!

2006.03.31 07:58
Jobbulást Nektek!!
Nektek is mielőbbi bulást!!
Boldog névnapot és gyógyuljatok meg Ti is mielőbb!!
Ez a ruhalopás nagyon hajmeresztő! Nem gondoltam volna, hogy ez is megeshet egy költözés során...
Picikék nagyon gyönyörűségesek!! 2006.03.31 08:07
félkomolyan: elsőnek kezdj el valamilyen keleti harcművészetet, az igen jót tesz az egónak
én pl. rövid ideig dzsúdóztam, aztán kendóztam, bár lehet, hogy ez abból fakadt, hogy alapból agresszívgombóc vagyok de nekem nagyon bejöttek

A kisfiad gyönyörűséges!!!
Füli mekkorát nőtt!!!!
2006.03.31 08:08
2006.03.31 08:14

2006.03.31 08:35
2006.03.31 08:41
Én is biztosan ki lennék borulva ha lenyúlná valaki a ruhatáramat.
Mondjuk kedd délelőtt? Remélem jó idő lesz akkor
Találkozhatunk félúton a játszótérnél. Rám fér már egy kis séta. 2,5 hónap alatt 2x voltunk sétálni Szabival. A legutóbb éppen Felétek jött rám a hasmars, rohantunk haza, mint valami félörültek. Még szerencse, hogy férjem is ott volt, tartotta bennem a lelket
2006.03.31 08:42

2006.03.31 08:43
) mindenesetre megérte megírni a cikket.
később adtam pár korty vizet, mivel itta, adtam neki 1 deci tápot, többet nem mertem. 2 óra múlva gondoltam adok neki lefekvés előtt egy kis tápot, egy korty után bukott egy túró adagot, tök savasat. LEHET, HOGY GYOMORSAV problémái lehetnek?? egész este böfögött, és néha nyeldekelt is
. közben úgy tűnik a második foga is kibújt, mintha az is recés lenne. végig attól féltem, hogy elkapta apjától a kórt. pedig jó lenne megúszni.2006.03.31 08:51

2006.03.31 09:00
2006.03.31 09:07
ja es lefetyelni is szokott, ahogy az allatok vizet isznak... lehet, hogy majd ugy fog pisilni, hogy egyik labat felemeli? ajaj
de mikor azt kerdeztem, hogy a Kisvakond volt-e (mert az is epp a hona alatt volt), akkor vadul bologatott, hogy igen
szoval megbeszeltuk, hogy ez mar tonkrement es szepen kidobtuk a kukaba.2006.03.31 09:21
Es ennivaloan edes, de a terroristat is elhiszem - sosem feledem Balus kepet!
Remelem semmi komoly!

2006.03.31 09:21
Vettünk ugye mérleget, ami nagyon jó gyarapodást mutatott, kíváncsi voltam a tényekre is, mert ezen az otthonin nagyon nehéz mérni, ficereg ide-oda. Na, mondtam a védőnőnek a sztorit, hogy tápszerezni kéne, de én egyáltalán nem adok neki, mert nem kell, helyett inkább gyümölcsöt, főzelék nem nagyon kell. Erre azt mondja, hogy inkább főzit kéne, mert a gyümitől nem lehet hízni. Na, megmérte. És annyira rossz a tejem, (tudjátok tápszer kéne anyatej helyett), hogy 22 (!) dekát hízott egy hét alatt. Tényleg, jobb lenne a tápszer, igaz? 

2006.03.31 09:23
fő, hogy most már nemsokára babázhat!
2006.03.31 09:35
)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asszem kicsit elkényeztettem a szentem
2006.03.31 09:37
TE TUDOD A LEGJOBBAN!!!
- és már a tények is téged igazolnak!
csak így tovább, mindent nagyon jó csinálsz!
kivéve talán azt az egy csecsemőst, de őt se bántanám nagyon, mert én is hiperszenzitív voltam, csak hát neki elvileg minimálisan azt is tekintetbe kéne vennie, hiszen nem csak csecsemőkkel, hanem az anyáikkal is dolgozik
2006.03.31 09:47
_
nagyon jól esett!!!