Kedves Kata! Jó lehet az arcmemóriád, mert szerintem én, azaz mi voltunk azok a szomszéd szobában a Klinikán. Pécsen szültem augusztus 16-án, az Édesanyák útján. Nagyon kíváncsi vagyok, vajon én Rád ismernék-e
(baromi rossz az arcmemóriám...) Ha van kedved tegyél fel ide fotót magatokról, vagy küldd el e-mailben biro-ildiko@freemail.hu Anita! Katára gondoltál, aki itt volt nálunk is a talin? (csak mert Andit írtál...
) Papa itt van már, tegnap jött. Ma szinte egész délelőtt vele volt Olikám. Mi meg elmentünk a Dózsa György úti csempecentrumba (lehet nem így nevezik...) fürdőszobát tervezni, aztán pedig bevásároltunk.
Amíg itt van apu nem hozzuk a menüt, hanem én főzök, háááát már elegem van a főzőcskézésből, mosogatásból
A múltkor nyavalyogtam, hogy unom a Fondüs kaját, de most azt hiszem meg is gondoltam magam főzés ügyileg. Évi! Amióta jó idő van, azóta Oli is nagyon jól viselkedik, egész nap csak röhög, eszik, alszik. Remélem így is marad
Holnap mi is akkor tudunk menni, ha felébred a gyerkőc a délutáni alvásból. Ilyenkor általában nem szokott aludni, de ma mormotázik, mert 12 óra után is aludt több mint egy órát és most is alszik... Majd meglátjuk holnap hogy lesz kedve. Alvás nélkül biztos nem indulunk el, mert akkor fél óra múlva gyagyás lesz
Anita! Még azt szerettem volna megkérdezni, hogy van-e a házatok előtt parkoló? Nem vagyok egy nagy sofőr, nekem mindig gondot okoz a parkolás

béna vagyok.

kedvenceink a bohóchalak!