A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mi a helyi sztk-ba megyünk majd csípőszűrésre 6 hetesen, aztán 4 hósan kontroll, ha kell (a két fiúnál kellett, szerintem rutin). De pl a 11. kerületben 3 hósan akartak küldeni Baluval, csak 5 hetesen elköltöztünk ide.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nekünk a kórházban terpeszpelust ajánlottak.
A gyerekorvosunk meg azt mondta, nem érzi annyira lazának, hogy bármit is kellene tenni (egyenlőre). 3 hónaposan küld el teljes csípőszűrésre, amiben Uh-s vizsgálat is lesz.

Titati
titati

Én ma megint vacakabbul vagyok,mint tegnapKép Gondolom a "sok" pihenés miatt! A lényeg,hogy Botond állja a sarat!
Tegnap este volt nagy hasfájás, pedig már rég nem volt. Nem csodálom azonban, gyrost ettem sok zöldséggel (paradicsom, kígyóubi...)meg a mártás...gondolom. Szegény annyira erőlködött, de nem jött kaki. Tornáztattam, simiztem, a hasamon pukkantgatott, aztán bealudt. Reggel negyed 6-kor büfi után sikerült végül úgy berottyantania,hogy nyakig kakis lett, de még az én kezem is, ahogy tartottam a hátátKép

Eszti: akkor a hasi és koponya UH-t is egyénileg intéztétek,hogy ti szeretnéntek,ha megnéznék?

Angi: Lidinél már nincs semmi probléma? Szép hosszú már! Az meg sosem baj,hogy nem lesz husi, hisz te is milyen vékony vagyKép Kis csini csajosKép Fejlődik szépen, ez a lényeg!
Én már mondom Botinak,hogy nem kap annyit enni, mert nem aranyos dundi baba lesz már lassan,hanem kövér kisfiúKépKépKép

Rita: Nekünk Arianna orrszívó porszívó "a babák zsebkendője" nevű van! Nagyon jó! Kb. 1500 Ft!

Gyöngyi: ÉN is csak akkor cserélek pelust éjszaka,ha nagyon muszáj! Akkor kezdtek alakulni? Drukkk!

Cory: Szenzációs a kép! Nagyon édesek! Talán Zsoma egy kicsit jobban apja, nem (bár még őt sosem láttam), de Balu és Liza teljesen te vagy, sztemKép

Kismamik: azért jó olvasgatni,hogy készülődtök, meg, hogy készülődik a testetek! Kicsit átélem megint veletek! Úgyhogy hiába érzitek úgy,hogy itt már szinte csak babázunk, én köszönöm NektekKépMindamellett nagyon drukkolok Nektek, hogy szép és könnyű szülésetek legyen, és mihamarabb átélhessétek ezt a csodátKép

Vikóról, Annácskáról nincs hír?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nincs hírünk Annácskáról és Vikóról?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vikot délután felhívom, hátha okosabb leszek. EGyelőre semmi hír.

cory
Budapest

Sziazstok!!!!

Kivételes helyzetek egyike napok óta, alszik az összes gyerekemKép
(ebből egy az ovibanKép )

Örülök, hogy tetszett a szülésem mindenkienkKép
Lehet, hogy vidáman írtam le, azért tűnik annak, de azért elég kemény volt.Főleg a tanácstalanság.

Babetta, nagyon komoly a méhlepényedKép
Nekem is kiterítették az ágyra, én is megkuksiztamKép
Én is kérek szüléstörténetet tőled, oké???

Cory, milyen helyesek így együttKép
És hogy vigyorognakKép

Angi, Lidike milyen vagesz a kis rózsaszín cuccbanKép

Livi, Mamacka, Annácska, Bartika nagyon nagy a pocitokKép
És olyan izgi, hogy bármikor megszülhettek.Kép
(én meg mára voltam kiírvaKép )
Mamacka, Livi nagyon bájosak lettek a szobák/ágyakKép

Látom Vikó, meg Annácska eltűntekKép
Csak lesz róluk valami hírKépKép

Most olvasgatok vissza, és megakadt a szemem Bettina dús sérójánKép
Nagyon édi, meg milyen kis husika lettKép
Szofit , Szintit, meg Bencust is csókoltatom, irtó aranyos mindenkiKép

Én sem fejtem még egyzser sem, úgy érzem, hogy elég neki, és nem marad benne semmi, kiszív ez a kis vámpírka mindentKép
Van mérlegünk, tegnap hozta apuci, és ilyeneket mértem ma: 80, meg 110 grammokat eszik.És már visszanyerte a születési súlyát is, el is hagytuk a 3000-etKép

Most ennyire tellt tőlem, megyek alszok egy kicsikétKép
Puszika mindenkienk.
De azért berakok egy képecskét,ha nem gondKép

Kép

Ildikó
vas

Nagyon aranyos... milyen kis elégedett...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Ma még nem csavarogtam mégsem, hanem eddig szundikáltam. Aztán amikor felébredtem megint volt egy darab pocihúzódásom (mert az igazság az, hogy nem fáj), de azóta megint semmi. Nemsoká hazajön a férjecském és megyünk együtt sétálni. Ja és holnap lehet, hogy moziba megyünk, megnézzük a Jégkorszak 2-t, ha sikerül.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi: Köszi, megkaptam.
Anita: Hát igen, a tegnap este tök nyugi volt, de azért most délelőtt belehúzott. Akárhogy fogtam sehogy se volt jó. Fél 1-től próbáltam elaltatni, mostanra sikerűlt Kép. Hát megmondom őszíntén már annyira fájt a kezem meg a derekam, hogy 2 percig hagytam sírni a kiságyba, hogy erőt vegyek újra. Jó lenne, ha du-án kisütne a nap, a babakocsiba úgy alszik, mint akit fejbe vágtak és a cumit is elfogadja, de csak a babakocsiban.
Fejés: Én a Lilitől nem tudom kifejni a cicimet, de lehet, hogy nem is lenne mit. Evés után van, hogy másfél órát kézben van mire elalszik, utána meg semmi kedven nincs fejni majd sterilizálni.
Na megyek ledőlök. Puszi mindenkinek.
Kismamák: HÁJRÁ és jó tanácsként még most aludjatok, pihizzetek mert később nem biztos, hogy tudtok Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita
Neked mennyivel a szülés elött dagadt be az orrod meg a szád? Szerintem nekem is bedagadt egy kicsit...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A másik kérdésem... ha egyáltalán van itt valaki... Kép
Próbálta valaki közületek a gátmasszázst?
Én próbálkozom vele de valahogy elég röhejesnek érzem magam és nem vagyok meggyőződve, hogy jól csinálom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Nézd meg ezt: http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm#GÁTMASSZÁZS-OLAJ
De mailben szívesen kifejtem neked amire eddig rájöttünk... már ha érdekel, amit mi kikísérleteztünk... Csak írj és válaszolok. Fentebb épp beírtam a címem.

Nyf

Melitta

Kép
nyf

...na jó akkor én is mentem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nekem itt van érintetlenül az olajam, de végül nem használtam, és sikerült a gátvédelem.

Trose: nálunk nincs rutinból csípőuh.

cory
Budapest

Nyf
Köszi
Én is búzacsíra és Orbáncfű keverékkel próbálkozom...
Megkeresem a címed...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Harmadszorra már azért más a helyzet...
Milyen olajad van? Az elég hamar megromlik...

Képzeljétek én meg beszereztem Tena lédi extrát és kiderült, hogy a nagyszülőknél van vagy 30 érintetlen csomag! Ha ezt időben tudom az egész topiknak elég lett volna!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyf
Nemtalálom... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Melitta

Kép
nyf

kösz de már megtaláltam! Kép
Írtam is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Annácska bent van a kórházba, és talán még baba is lesz, már elkezdet tágulni, de most megfigyelésen van és gépen.

Vikó
Remélem ma nálad is, megérkezik Dominó

Lívi
Neked se tudok mást írni, mint Annának és Vikónak. Megy a drukk.

Ildi
Édes a kiscsajKépKép
Küldöm a történetet.

Angi
Örülök, hogy tetszet. Mi jól vagyunk. Tegnap Levi lepisilte a saját fejét, fülét, szerintem a szájába is ment.KépKép Na mondom ügyi vagy, mehetünk fürdeni, közben szedem elő a tiszta ruháját, mire felnézek, már a szőnyegre tart a pisi. KépHát mondom, honnan jön belőled ennyi. Így fürivel kezdtük a napot, amit nagyon élvezet. Nagyokat sétálunk. Most éjszaka érezte a frontot, mert kicsit nyűgi volt de nem vészes. Még így se ordít, persze ma velem aludt.

Gyöngyi
A pelenkázás nálunk éjjel többször zajlik. Mert a kisdrágám rendszerint kivárja, míg tisztába rakom, és utána kakil be.Kép És kezdhetjük újra. Ilyenkor mindig cserélünk, mert sajnálnám benne hagyni. De ez miatt nálunk is felébred és 20percel tovább tart a szopi.

Nadine
Én is nagyon vizes voltam, és sajnos nem tudtam vele mit kezdeni. A kórházba majdnem minden kismama vizes volt, mert nagyon fűtöttek, és ugye az fokozza. Ha nagyon vizes a lábad a párod papucsát vigyed, mert nem biztos, hogy bele fogsz férni a tiedbe. Én a Laci 42cípőjébe jöttem haza.:9 Éppen belefértem. Bár én nagyon durván néztem ki.

Most megyek, mert ébred a fiam és mindjárt követeli a kaját.Kép

Babetta és Levi 3+4 és már elértük az 5 kilót

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka: Weleda. Felirat szerint 2007. decemberig jó. De én addig tuti nem szülök újra, úgyhogy megpróbálom valakinek átadni Kép

cory
Budapest

babetta
42-es cipő! Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
És abban mi van?... mi az összetétele?
Megnéznéd?
És milyen mennyiség?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: csak németül van rajta, úgyhogy passz. Bioboltban vettem. Direkt gátmasszírozó olaj

cory
Budapest

Mamacka! Küldtem... Kép

Melitta

Kép
nyf

Mamacka: csak németül van rajta, úgyhogy passz. Bioboltban vettem. Direkt gátmasszírozó olaj

cory
Budapest

Sziasztok!

Minden rendben volt a csípőszűrésen! legközelebb 4 hónaposan kell menni kontrollra.
Nekünk hasi és koponya UH-t a kórházban csináltak hazajövetel előtt.

Anita: örülök, hogy nálad is rendben volt minden!
Jobbulást és drukkolok, hogy Boti ne kapja el!!

Gyöngyi: a 6 hét ált. fordulópont szokott lenni, de van kivétel is! Ilyenkor többet esznek, mosolyogni kezdenek, nem annyira nyűgösek, de lehet fordítva is. szóval bármi lehetKépKép

Angi: Kakis storyKép

Nadine: engem már mindegyik lány megjelölt egy jól irányzott kakivalKép

Bartika: örülök, hogy jól telt az estétek! ki kell használni az utolsó babamentes időszakot!

Cory: édesek a lurkók nagyon!!!
1,5 óránkénti pisi 3 percig tart, a 3 óránkénti éjjeli szopi meg néha órákigKép

Viko: DRUKKKK!!!!KépKépKép

Rita: nekünk műanyag porszívós orrszívó van, az üveg feje anno eltört.
Nálunk is a délelőtt és az este a nyűis, de főleg az este!

Nálunk tegnap este 9-től fél éjfélig volt műsor, aztán reggel 6-kor ébredt majd 9-kor.

Most a járókában van a szopi után és Dorina húzogatja neki a zenélőket ő meg gügyög nekikKép

Tegnap délután voltunk az Auchanban. Bettina egy kölcsönkapott Baby Björn kengurúban volt az apján, 3 órán át "ájultan" aludt benne. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire bejön neki a kengurú. Ti használtok??
Egyébként az ortopéd orvos kimondottan ajánlotta a kengurút, mert a lábat terpeszti!!

Ja! A sportosztályon egy padon "titokban" szopiztunkKép a csajok meg takartakKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska most hívott, hogy burkot repesztetek, így ma meg lesz a baba. Legalább is reméli, hogy nem csúszik át Bolondok napjára. Már 5 percesek a fájásai, és mindenkit puszil.
Ha valamit tudok egyből, írom.

Ildi
Írjál a címemre, hogy el tudjam küldeni. editbufe@fibermail.hu

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szisztok!

Vikó és Annácska,
megy a drukk, nagyon! Kép Ügyesek legyetek! Kép

Nyf,
szerintem is jó jel, hogy csak majdnem gázolt el a dokid... Vigyázott rád most is, és akkor is fog! Kép

Ildi,
tünemény a lányka! Kép

Babetta,
a csomagomban két pár papucs van, az egyik olyan kis gagyi tépőzáras... Ha nem férnék bele... Kép

Mi ma voltunk vérvételen, NST-n, UH-on.
Apuval indultam be reggel, mert ilyenkor megy melóba, és akkor nem kell kiballagnom a buszra. Meg elég szarul mennek reggel a buszok, vagyis úgy, hogy vagy nagyon korán bent lettem volna, vagy úgymond későn, hogy NST-n is tök sokan lettek volna előttem. Bár így is voltak...
Vérvételre is korán odaértem, várnom is kellett.
NST-n már 4-en voltak előttem, és még ráadásul fel is torlódott a sor, mert hoztak egy új gépet (olyan 2,5 milla...), és a nőcike még a kezében fogta a használati utasítást, és úgy nyomkodta rajt a gombokat... És persze most hogy új gép van, nem jelentette azt, hogy eggyel több is, mert az egyik régit meg elvitték... Szóval nemhogy gyorsabban, inkább lassabban ment...
Én is erre az újra kerültem, hűű, tiszta digitális az egész, mocorgott is ma alatta a kiscsaj! Kép Persze ehhez az is kellett, hogy vérvétel után benyomtam a büfében egy capuccinot és egy szenyót! Kép Finom volt, és mennyi minden volt benne! Kép
Szóval az NST jó lett, a vérnyomim most kicsit alacsony. 94/60, pulzus 100. Általában mindig 100-110/70 a nyomi, most lement 100 alá... Nekem mindegy, nem éreztem magam másképp, mint máskor. A pulzus meg mindig ilyen magas, vagyis általában 90 feletti...
UH-on annyi történt, hogy nézte-nézte, és csak hümmögött, nyöszörgött... Kérdeztem: nem lett jobb? Azt mondta abszolút határeset, mert nincs rajt a lepény a méhszájon, de nem is ment el a közeléből, szóval érinti. Rá is kérdeztem, hogy úgymond "jobb" lenne, ha rajt lenne, mert akkor egyértelműbb lenne? Azt mondta igen, mert akkor tudjuk, hogy hogyan tovább (császár), de így még nem. Most úgy néz ki, mintha nem tudnánk mihez kezdjünk velem...
Ha elkezdek valamikor tágulni, vagy felfelé mozdul a lepény és az jó, vagy lefelé és az úgyis vérzéssel járna...
Egy hét múlva, amikor megyek NST-re, megint lesz UH is, és azt mondta aznap dönteni fogunk, hogy be kell-e feküdnöm-e vagy sem... Kép
De persze ha addig vagy bármikor utána véreznék, úgy fogalmazott, hogy szirénázva menjek és sürgősségi császár... Köszi...
A befekvést én nem nagyon szeretném... Illetve attól függ, hogy ő ezt hogyan gondolta. Mert ha úgy, hogy pénteken közli velem, hogy hétfőn feküdjek be, és mondjuk szerdán beindítja vagy császároz vagy mittomén, akkor befekszek. De ha csak azért fektetne be, hogy ott legyek és ott várjam, hogy mikor történik már valami, akkor azt nem. Hiszen panaszom nincs, ott meg nem akarom megvárni a szülés napját... Szóval csak azért, hogy ott nézzük egymást 2 hétig, azért nem akarok befeküdni. De ha neki konkrét terve van konkrét napra, akkor legyen... Ez majd egy hét múlva kiderül.

Nadine és Dorka 37+1 Kép

nadine81

Babetta beelőzött, én is Annácskáról akartam infót írni nektek Kép Hajrá Peti! Kép

Trose:
a mi dokink 3 dologra figyel oda mániákusan: szem, csípő és kuki. Ezért küldi az összes kisbetegét csípő Uh-ra, és szemvizsgálatra is.

titati
titati

Ildi: nagyon édes a kiscsaj!!Kép
Akkor megy a szopi rendesen?

Babetta: Bettina is tud ám felfelé sugárban pisilniKép Hiába, fiúnak készült a lelkemKépKép

Annácskának is mennek a drukkok!!!!

Természetesen Livinek is!!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: meg hát arra nem gondoltam (hogy miért voltam harmadszor is naiv, azt ne kérdezd Kép), hogy az újszülöttem sem 3 óránként ébred majd, hanem sűrűbben Kép

Annácskának drukkolok!!!

cory
Budapest

Tünde
Jól hangzik ez a szopiztatás. KépKépNekünk is van ilyen kengurunk, de még nem használtuk.

Egyébként mi az a 3 és 6 hetes ugrás?

Ennyit az evésről Levi azóta is alszik.Kép

Mamacka
Röhejes de tényleg így volt.KépKépKép

Gyöngyi
Én többet alszom, mióta megszültem, mint a terhesség alatt.Kép

Anita
Tetszet az orrszívásod.KépKépKépKép Jobbulást.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bocsi TitatiKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: semmi gond Kép

Szopi: pár napja panaszkodtam a szopira, hogy csak max 60-at szív le Kincső. Azóta dolgozunk az ügyön, és úgy látszik nem hiába. Ma 2x is 100 fölött szívott le egy szuszra Kép
titati

Így alszik Levi mióta kintről behoztam. 12 óta alszik egyébként, most bepótolja a délelőtti nem alvást. Pedig már szétdurran a cicim.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: jól be van ájulva a legényKép, nagyon édi!!

Cory: Liza sem olvasta a könyveket, hogy 3 órára kell beállni?Kép
Tényleg honnan jött és ki találta ki ezt a 3 órás etetést? Biztos egy férfiKép

Titati: nagyon ügyik vagytok!! Így tovább!!!KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: kb. másfél héttel szülés előtt kezdtem dagadni, ha jól emlékszem. Pár nappal (kb.2) előtte már elég durva volt.
Én vagy 4-5x használtam a masszázsolajat, de ugye nem vettem hasznát!

Tünde: Örülök,hogy minden okés volt a csipőszűrésen! Szopi:Kép

Babetta: Nagyon édesen beájult Levi! Olyan szép nagy baba! Gratula az 5 kg-hoz, látszik a husi pofijánKép

Annácska: Nagyon drukkolok! Harjá Petike!!!

Vikó: Nektek is drukk!

Titati: Szuper,hogy ilyen ügyesek vagytok! Minél többet lesz cicin, annál ügyesebb leszKép

Nadine: Drukk,hogy időben minden kiderüljön, és ne kelljen befeküdni!

Csajok, holnap át kellene menni Debrecenbe az Egyetemre. Le kellene adni egy dolgozatot. Szerintetek átvihetem Botit? Kb. 40 perces az út! Max. 2-2,5 óra alatt szerintem megjárjuk! Ti mit csinálnátok? Van, aki vállalt már be hasonló utat?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita

Szerintem nyugodtan mehetsz .
És lemaradt a tegnap ígért kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita,
köszi, reménykedek én is! Kép

Babetta,
és ilyenkor meddig vársz? Úgy értem majdnem szétdurran a cickó, de ugye a legényke alszik. Mi van, ha lefejed? Hogy megy ez? Úgymond hagysz bent valamit? Vagy akkor már teljesen lefejed és marad a cumisüveg?
Különben isteni a kép!! Kép

nadine81

Annácskának megy a drukk! Itt rajtam kívül már mindenki szül úgy tűnik. Kép
Én is azon izgulok, hogy ne ma éjjel induljon be, mert akkor árplisi bolond lenne a leányunk... bár simán kinézem belőle, hogy megvicceli szüleit. Kép

Nadine, hát ez nem túl jó hír! Igazából változhat még valami szülésig? Még odébb mehet a lepény?

Ildi, nagyon édes a kiscsaj! Örülök, hogy jól vagytok! Szopcsitól alaptalan volt a félelem, ugye? Kép

Csajok, ez a csípőficam dolog, mindenkinek nézik, vagy csak a csaszisoknak? MIért?

Mamacka, én is ugyanazzal kenem (Weleda), de a kórházba már csak sima mandulaolajat viszek, azzal kenegetjük majd vajúdás alatt. Te tágítgatod is kézzel, vagy csak kenegetted?

Babetta, cuki Levi ruhája! Kép

Itt olyan hülye szél fúj, ma elmaradt a séta, de ha már Pötyi nem jön, akkor elmegyünk megnézni a Jégkorszakot Apával. Kép

Hajrá Vikónak és Annácskának!

Livi! Mi mikor szülünk??? Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Remélem nem teszek rosszat, de minél többen szurkolunk, annál több energia jut el Vikóhoz. Most beszéltem vele, és átszállítják a II. sz klinikára, mert valami kezeletlen cukorbetegséget vettek nála észre, és a babát ott jobban el tudják látni a születése után. nagyjából ennyit tudtam kiolvasni egy másik fórumból, remélem nem vezettem félre senkit. most telefonon beszéltem vele, éppen pakol, el van kenődve szegénykém. Láttam, sokan érdeklődtetek róla, ezért is írtam meg a hírt.

Szurkoljunk együtt neki, hogy gyorsan, és problémamentesen hazahozhassa pici Dominóját.

Kép
KépKép
zsugyu

Bartika,
én úgy vettem ki a doki szavaiból, hogy nagyon jobb már magától nem lesz, max marad ilyen. Tágulás esetén indulhat el esetleg jó irányba is, de benne van a pakliban, hogy nem. Mióta először mondta (már a 18-19. hét körül), hogy mélyen tapad a lepény és közel van a méhszájhoz, azóta minden alkalommal úgy küldött haza (és másoktól is hallottam), hogy a terhesség előrehaladtának és a baba növekedésének hatására mehet feljebb. De ez azóta egyáltalán meg sem moccant. És mivel egy hét múlva már arról van szó, hogy bentfekvés vagy sem, ugyan bízni bízom, de sajnos nem látok sok esélyt rá, hogy ebben az egy hétben hirtelen feljebb megy... Ha eddig nem történt semmi...
Meglátjuk! Kép

Vikónak most még jobban megy a drukk!!! De hogy a csudába nem vették észre a cukrot??

És még Bartika!
amit Mamackának írtál: "tágítani" Mit is??

nadine81

Szegény Vikó! Ngyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Vele és a Babával!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó
Remélem nem lesz semmi baj megy a drukk. Ezt én nem értem. Mi az hogy nem veszik észre a cukrot .És ilyenkor mi történhet, tudja valaki?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Úgy tűnik nem ment át az MMS a babáról... Na mindegy, lehet, hogy hétvégén tudunk róla csinálni digitálissal. Majd megkérek vkit, hogy rakja fel ide, mert holnap már az új lakásban alszunk, szóval nem lesz net.
emiatt egy darabig nem jelentkezem,
mindenkinek jó babázást, sok tejcsit, könnyű szülést kívánok!!!

Katica és Peti
katicuska

Bartika
Ne haragudj, téged kihagytalak a finiselők közül.. Természetesen neked is drukk. ,hogy minél előbb a kezedbe tarthasd a babád.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita, szerintem nyugodtan mehettek, miért is ne?
Mi is jövő héten megyünk már Peti szüleihez, az egész napos kiruccanás lesz, másfél órás úttal oda-vissza. Kép Ha éhes, megeteted. Kép

Hajrá Annácska!
Vendég

Babetta!
A párom is tart az elsejétől, de a családban van, aki akkor született és direkt drukkol, hogy elseje legyen. Egyébként az is ugyanolyan nap, mint a többi.

Mamacka!
Én orbáncvirág-olajat vettem, az ugyanaz, mint az orbáncfű, majd a szülésznő kezd vele valamit, mert én nem érek el odáig, hogy masszírozzam magam. Illetve elérek, de akkor nem kapok levegőt, meg nagyon nyomom a pocim.

Bartika!
Nekem most délután volt egy-két keménykedésem, azóta megint semmi. Holnapra mozit terveztünk! De halasztható, ha a lány úgy gondolja.

Vikónak sok-sok drukk! Szegényke így a végére nagyon megkapja.

Most hallom a tévében, hogy lezárták Vác és Bp között a 2-es főutat. A dokim meg Vácon lakik, úgyhogy kezdek ideges lenni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Katicuska,
kellemes, izgalmas és zökkenőmentes költözést! Kép Várjuk majd a képeket! Kép

Szelivi,
és hátulról próbáltad már? Úgy értem elérni magad kényelmesen... Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?