A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

DrukkDrukkDrukkHajra!! Kép ooo, nem emlekszem mar, hol is voltak a pomponlanyos (ezt tenyleg hogy irjak?) szmajlik, valaki tegye be oket ide Dominonak pliiiz!

Votiv Kép es en is kerem!

Bog, Nyuszie csak az utolso karakterben ter el a magyar utonevkonyvben szereplotol es ugyanugy ejtik, ahogy irjak, biztos ezert volt oke. Szal akkor csak telefonoztam es irtak is, hogy oke. Most meg egy szep levelet kellett nekik kuldenem, es aszontak, hogy dehogy Kép
moose

Ancsi, jöhetek épp arra is, szóval mindenképp arra járok, jó? holnapi látogatás meg attól függ, mit mond Indi, meg épp milyen (test)helyzetben leszKép 1ben, vagy 2ben meg ilyen faktorok vannakKép úgy drukkolok neki, hogy jöjjön Dominó, most már ne álljon meg!Kép

Gabi, én is kikészítettem már apafejet, itt morgott, hogy én már nem is itt lakom, és csak számítógépezni járok ideKépKép

votiv 8)
votiv

Votiv!
férjem szerint engem Lencsi úgy fog ismerni, hogy "........." (és itt mutatta a két gépelő kezet) Kép
ANNYIRA IZGULOK INDI MIATT! küldjük sok sok szeretetet felé! remélem Domika mielőbb kibújik, és nagy lesz a boldogság!
olyan drága vagy, hogy erre jársz! Kép

ancsipancsi

és ha Dominó megszületik holnap, akkor épp április elsején lesz a szülinapjaKép

votiv 8)
votiv

Indi Kép
Én annyit tudok mondani vigasztalónak, hogy az első szobatársamat kb este 11-kor kaptam meg. A babáját meg a Peter Cherny vitte a Schöpfbe, mert a mama cukros volt és ettől a babának lett vmi baja. No szegény lány másnap 9-ig le se hunyta a szemét, sík ideg volt, hogy mi van a babájával és a férje rohant át a Schöpfbe és próbált valami infot kicsikarni. Ott jól összeveszett a Schöpf-ös emberekkel és szegény lány meg ott sírt nekem. Nem győztem vigasztalni és egész éjjel beszélgettünk és nyugtatgattam, hogy nem lesz semmi gáz. Másnap 9-kor el is viharzott át a Schöpfe, a cuccaiért úgy küldtek vkit el. Szóval ilyen éjszakát nem kívánok Indinek és ha ezt vesszük tényleg jobb, hogy már most olyan H-ban van, ahol van koraszülött-intenzív osztály. De nagyon nagyon drukkolok, hogy ne legyen rá szüksége a bébijének! És ha egészséges a baba akkor tök mindegy hol születik!

A Kocsis Éván meglepődtem, mert az egyik bném dokija volt és ajánlgatta is nekem, de én kitartottam a Márta mellett. Azt hiszem jól tettem, még ha nem is centrálisan metszett Kép
rylie

Moose, azért irigyellek, be jó is az a "gond", amikor nevet keresel a születendő babácskádnakKép
és nem értem miért ilyn szőrösszívüek ezek az akadémikusok! én úgy tudom, ha bármilyen kisebbséghez tartozónak vallod magad, akkor szinte bármi mehet (igen, van ez az ajánlás de azok mégsem az akadémia fura uraiKép). és ha azt mondod, német kisebbségi vagy, azt el is kell higgyék bemondásra is. szóval hajrá, a helyetekben én ezt még meglépném, próba cseresznye.

votiv 8)
votiv

Moose: milyen nevet szerettetek volna?

Ildi: frímél: több címet úgy tudsz beírni, hogy a címek közé sima veszzőt teszel
pl: jakab@freemail.hu, kismariska@freemail.hu,

Április 1-i szülinap Kép legalább vidám kisfickó lesz!
rylie

Sziasztok!

Felétek ismeretlen vagyok, lévén más fórumon garázdálkodtam eddig. Erre a fórumra Indi (nekem Vikó) miatt tévedtem, mert nagyon dícsérte a társaságot, és az ő véleménye nekem sokat jelent. Nagyon szeretem a csajszit, és tőletek gyűjtöm az infókat róla. Én kb 3-4 hét múlva szülök, és vidéken, tehát jogosultságom nincs ehhez a topichoz, de olvasni jó titeket. Szóval most azért beszéltem bele a dolgokba, hogy megkérjem azokat, akik esetleg eljutnak ma-holnap-jövő héten hozzá, adják át neki üdvözletemet, és millió jókívánságomat, Szfvárról, az egész családomat mozgósítottam, és gondolunk rá sokat. A telszámát tudom, tegnap fel is hívtam, de nem akarnám zavarni, pedig szívem szerint állandóan érdeklődnék hogylétük felől.
És köszi, hogy ilyen aranyosan vigyáztok rá, nagyon jó ez a topik, ennyire összetartó. (Kicsit sárgulok is.Kép)

Üdvözlettel:
Zsuzsi

Szóval bocsi a "bepofátlankodásért",

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok Lányok!

De jó, de jó, hogy beindult a szülés!!!!Kép Meséltem Indinek, hogy a klinikán milyen hiper-szuper szülőszobák vannak (én még pont lecsúsztam róla Zsombinál), hogy ki kell próbálnia!Kép

Én is egyetértek azzal, hogy a Szent Imre szülészete kezdi kinőni önmagát, nagyon felkapott lett az utóbbi pár évben. Õszintén szólva én is éppen a jóhíre miatt váltottam, de az elbeszélések alapján úgy érzem, hogy a mennyiség kezd a minőség rovására menni.
Azért még mindig azt mondom, hogy a szülés számomra sokkal természetesebb volt itt, mint a klinikán. Mondjuk ott nagyon sok a problémás eset, szerintem ezért sem nagyon alternatívkodnak. Miután több, mint 3 éve vagyok a klinikás topkbanis jelen, azért a szülésleírások alapján már érezhető némi elmozdulás pozitív irányba. Azonban a csecsemősökre még mindig nagyon sok a panasz.Kép

Na megyek, ma végre fodrászhoz is eljutokKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

SOS SOS SOS!!!!!

3 NAPOS LÁZON ÁTESETT GYERKÕCÖK ANYÁI:
én erre gyanakokszom Dorkámnál,mivel tegnap 38.6-al tetőzött a láz,de evett,ivott,jókedvű volt a csajszi.Semmi más tünet nincs nála.Viszont reggel 39-el ébredt,nem tudom,hogy ez még belefér ebbe a betegségbe v. most már nagyon aggodjak???
/Ugyan ma jön a gyerekorvos,remélem,mivel tegnap hívtam,de alig állt a lábán,ő is tiszta láz volt.Ezért azt mondta,hogy ma jönne inkább./

petergabi

Gabi!
39 simán belefér a 3 naposba (barátnőm kisfiának 40 felett vol, és az én egyébként magas lázra egyáltalán nem hajlamos lányomnak is a 39-et verdeste)!!! És ugyanez volt Petránál is: teljesen rendben volt vele minden, csak láza volt...

Indinek továbbra is NAGY-NAGY DRUKKKKKK!!!!!! Kép

Moose!
Ez nem szép tőlük!!! Kép Szerintem ennél sokkal durvább hangzású nevek simán benne vannak az utónévkönyvben...nem is értem...

Rylie!
Moose gyerkőceinek a neve nagyon titkos!!! Kép Önszántából nem árulja ám csak úgy el! Nyomozni kell utána!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

Bogárka:
köszi,egy kicsit megnyugodtam!Közben hívtam a gyerekorvosunkat is,aki szintén 40-al küzd,sőt mind 3 gyereke isKép
Szóval ő is azt mondta,hogy belefér.Bízom benne,hogy ez valóban"csak" a 3napos láz.

Votiv:
annyira hihetetlenül emberségesen viselkedsz!!!
Le a kalappal elöttedKép
Na és persze ahogy Dora is írta,csúcsszuper ez a topik és a"lakói"Kép

NAGYON,DE NAGYON SZORÍTOK INDIÉKNEK!!!!!!!!!!!!!!!
Este már csak egy sms-t mertem küldeni neki,most meg egyfolytában foglaltKép

petergabi

Jó reggelt!

Indiről vannak újabb hírek? Valaki lécci küldje el nekem is a számát, címem a profilomban!

És mindenkinek vidám április elsejét! Kép
soosoo

én meg lerágom a körmöm.

INFÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT! Kép itt ülök 7 óta, és várom, hátha valaki beírja mi van Indivel. nem merem zavarni. Kép

ancsipancsi

Gabi, szerintem inkább ezt a mostani vírust kaptátok el, nagyon magas lázzal jár, egyéb tünet nincs, max. piros torok. 4-5 napig tart, most Zsombinál is ez volt, 40-41 fokos lázzal kűzdöttünk. Cataflam csepp és Nurofen, illetve mi hűtőfürdőztünk, mert Zsombinál a magas láz másképp nem megy le.
Jobbulást!

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Most beszéltem vele:
Sajnos a fájások kicsit leálltak az éjjel,a méhszája még zárt volt este.De reggel óta érez megint enyhe összehúzodásokat!!Dominó jól van!Most azt várja,hogy megvizsgálja valaki.Az orvosok és ápolók nagyon kedvesek vele,ami nagyon megnyugtatta őt.
A kórház nagyon kórház a sz.i.-hez képest,de mostmár ezen végképp nem agyal.
Örülne nagyon ha ma is menne valaki látogatni!!!

petergabi

Helló, jó reggelt!

Jaj, de jó, hogy ilyen jó hírek vannak! Kép megadrukk, remélem már meg is született Dominó!! Kép Kép

Remélem hamarosan még jobb hírek jönnek, úgy izgulok! Kép

ruz
ruzicsky

Ja és azt mondta este a vizsgáló orvos,hogy szerinte nyugodtan megpróbálhatják a normál szülést!!!

Piroska:
azért a 3naposra gyanakszom,mert nagyon fitt a láz mellett,semmivel sem levertebb,mint máskor!

petergabi

ÓÓ látom még nem született meg, de reméljük ma megfog!! Kép

ruz
ruzicsky

Gabi, azért volt foglalt, mert én csacsogtam veleKép még a 8 órát se vártam megKép
szerencsére sokkal jobb volt a kedve, azt mondja, annyit aludt, mint az elmúlt 3 napban összesen (4 órát)
úgy látszik, Dominó rápihent a buliraKép de most már jókat fájdogál ám nekiKép

jól esne neki, ha meglátogatnánk, én az ebéd utánra godoltam, mert még lapot zárok. Recca, Ti mikor ebédeltek? és áll még, hogy jönnétek?
persze azért mielőtt elindulnánk, még egyszer egyeztetni kell IndivelKép
csatlakozik még valaki?

és nyugodtan "zaklathatjátok" még telefonon!Kép
Zsuzsa, üzenetet átadjuk, de te is hívhatod őt, még ábszolúte "partiképes"Kép

Gabi, drukkolok, hogy ez tényleg "csak" a 3napos legyen! akkor már a felén túlvagytok, nem?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Indi!!
Tovabbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!

Es most teljesen kivagyok,mert Apjuk pont ma viszi el a gepet atszerelni,csak du leszek ujra netkozelben igy nem tudom kovetni az esemenyeket.De bizom benne,hogy mire ide jutok,mar Domino megszuleteset olvashatomKépKép

MooseKép
Mar 2szer hittem azt,hogy tudom a neveket,de most megint ugy erzem,megsemKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv, igen, menjunkKép nekem barmikor jo maKép szalmak vagyunkKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok Lányok!!

Most reggel értesültem ,hogy mi történt Indivel(nekem is Vikó), és nagyon ledöbbentett.
Viszont nagyon örültem neki, hogy ennyire friss infóitok vannak róla/rólukKép
Nagyon aranyosak vagytokKép
Közben már én is beszéltem vele, jól vannak, tényleg fájdogálKép
Ha bementek, adjátok át mégegyszer üdvözletemetKép
Szegény, pedig mennyire a szt.imrébe készült(velem együtt, aztán én sem ott kötöttem kiKép)

Reméljük, most már minden jobbra fordul.

Üdv.:Ildikó a tavaszi topikból (vas)
vas

Kriszta, ne aggódj, azért az nagy dolog lenne, ha Dominó úgy belehúzna, hogy délutánra már itt kinn figyelneKép szerintem ha ilyen jó ütemben halad, estére lesz baba. de pl. azt se tudjuk még, hogy megy a tágulás, de most már lassan csak előkerül egy orvos is, aki megvizsgálja Indit...

Recca, miért nincs nektek egy kölcsönautósülésetek? mehetünk külön, mikor itt laktok félútonKép

votiv 8)
votiv

VotivKép
En mar csak ilyen aggodos vagyokKépKépKép

Adjatok at Indinek,hogy pusziljuk Oket es szoritunk egy gyors,problemamentes,termeszetes szuleshez!!

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votív,
én is szívesen csatlakozom a menethez, úgy is el kellett rohannom tegnap. Mennél többet gondolkodom ezen a kórházas sztorin, egyre kevésbé értem..

Most beszéltem Indivel, nagyon jól vannnak, erősödő fájásokkal, puszihegyeket küld mindenkinek és olyan aranyosan pityergett a telefonba, hogy ennyien szurkolunk neki Kép Kép ÉS megpróbálják a természetes szülést, mert a vizsgálatok szerint nem muszájos a császár.

Gabi,
gyors gyógyulást nektek!

Bogárka Kép
én már tudom Moose lányának a nevét Kép ezek szerint már Kisnyúlé is megvan?
macskanyu

Vas,
múltkor olvastam a szüléstörténetedet, nagyon izgalmas volt Kép gratulálok a babához!!! Kép

Moose,
akadémia nyelvőreiről nagyon csúnya dolgokat szoktam gondolni, mert hogy jön ahhoz néhány ember, hogy megmondja, hogy mi van magyarul és mi nincs???? Nevet sajnálom de nekem a boszorkányos is nagyon tetszik Kép

Bog, Pirus,
teljesen egyetértek, nekem is az az érzésem mostanában, hogy a kórház túlvállalja magát, és mivel a szüléseket nem lehet előre tervezni, gondolom általában leterheltek, gyakran meg baromira összejön minden. Ezen szerintem is változtatni kellene valahogy, mert ez hosszú távon a szakmai munka rovására megy Kép

INDINEK és DOMINÓnak továbbra is drukk!!!! Kép

Votiv,
nagyon szuper csajszi vagy Kép

v
kisün

ezt az egész lelet-dolgot még most sem értem, az Imréből azért küldték el elvileg, mert rosszak voltak a leletei, és a babájának esetleg szüksége lehet gyors segítségre, amit ott nem tudnak biztosítani. erre mikor Indi megnézi a leleteit, kiderül, hogy semmi kóros (csak már mindjárt szül). a SOTE II.-n az ügyeletes is megnézi a leleteit, és ő is azt mondja, hogy rendben van, sőt, nem indokolt a császármetszés (aztán ha szülés közben máskép alakul, az már más tészta, de ez ugye mindenkinél benne van a pakliban). miközben az Imrében id. Barna még olyat is mondott neki, hogy "anatómiailag nem alkalmas a hüv. szülésre" - gondolom, ez is marha jól eshetett neki...
arról meg főleg nincs szó, hogy születése után azonnal intenzívre kellene vinni kis Dominót.
szóval nem nagyon értem ezt az egészet, lehet, hogy Jucusnak mégis igaza van abban, hogy ennyit számít, van-e választott dokid??? (és hogy van-e bármi komplikáció)

votiv 8)
votiv

Ok Macs, neked időben kb. mikor alkalmas? hogy össze tudjunk hangolódniKép

votiv 8)
votiv

sziasztok lányok !

bocsi akinek nem válaszoltan ígérem bepótolom , csak tegnap nagyon sok dolgom volt ! megkaptam a leveled Ildi ...
nagyon szomorúan olvasom hogy mi történt Indivel , remélem minden rendben lesz igy ismeretlenül is szorítok értük !!!!!!!!!!!!!
csak pár sort és többet nem akarok erre szánni , de kiakaszt hogy mennyire kezd a minőség a pénz miatt eltünni ... tudom emberek vagyunk de én is szakmabeli vagyok és mindenkihez egyformán kellett viszonyulnom , és soha semmit nem vártam érte .hát erről ennyit !
egyébként nagyon meghat hogy ennyire összetartók és szeretetteljesek vagytok !!!!
gyönyörűek a babák egytől egyig !
sziasztok szép hétvégét , és néha jönnék mert jó titeket olvasni hope Kép
hope04

MOst beszéltem Indivel.Olyan jó volt hallani a hangját,boldogságos mert fájdogál.

Juc
20170114224602

Macs, dejoKép

Votiv, lehet, h tudok szerezni ulest, csak kerdes meg, h B belefer-eKép meg kerdes, h megyunk-e tenyleg (mi szeretnenkKép) es mikorKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lányok! Nagyon rendesek vagytok a sok pozitív energiával és törődéssel Indi felé. Komolyan megható!!!
Tudom már mindenki megtette, de azért én is kibukok: micsoda dokinő?!?!!

HAJRÁ INDI!

Ildi! Köszönöm.
Ja és a freemail: (direkt leellenőriztem) rákattintasz az ír gombra, s ott a címzetteknél a jobb oldalon rákattinthatsz a nevekre . Ott felhozza a címlistádat, s annyit jelölsz ki amennyit akarsz, s a legalján megnyomod a küldés gombot, s mindenki benne lesz a címzetteknél, akit bepipáztál.

Ryle! Reméljük, hogy Indinek is ilyen segítőkész szobatársai vannak Kép

Ancsi! Magatok csináltátok a kiságyat? Biztonságos festék érdekelne. Ötlet?

Gabi! A lényeg a gyerek közérzete Kép Jobbulást!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi,
Kitartás!! és sok drukk! és Domino, gyere gyorsan, vár a mama, meg a fél világ. Kép és tudjátok a híres mondást: AKKOR JÓ HA FÁJ! Kép

Azért az nem semmi, hogy már más topikokból is idegyűl a nép! TÖKJÓÓ!

A véleményem az, hogy csak azért, mert összejött egy-két negatív dolog, és ez sokmindenkiből előhozott negatív emlékeket, még ne írjuk le a H-t, ami egyébként szuper meg minden. Teljesen megértem, hogy leterheltek és fáradtak a dolgozók, sztem egész egyszerűen nem lenne szabad ennyi terhest bevállalniuk!! Mert ahogy többen is írjátok, a mennyiség a minőség ellen dolgozik. Persze, ha valakinek teljesen átlagos és problémamenetes az egész, akkor töknyolc, de ezek szerint, ha van valami bibi, akkor az könnyen nagy bibi lehet így..
És ha ezek után valakit nem vállal el egy szülésznő vagy orvos, mert túlterhelt, azt értsük meg, és ne könyörögjük be magunkat mégis hozzá, mert ha végül nem utasít el, könnyen pórul járhatunk. Azért ha valaki bent van 8-10-12 órát, majd mikor hazamenne, már hvják is vissza, és ugyanez zsinórban mondjuk 3x ismétlődik, lehet akármennyire empatikus az illető, a végén már érthető, ha púpnak érzi az egészet. Egyre inkább kitartok az ügyeletes mellett, aki jóesetben kipihenten veszi fel a műszakot, és ha lejár, bejön a kövi friss ember, és új erővel foglalkozik tovább a "beteggel". tetszik a veszprémi kitaláció (végülis bevezették??) hogy nem lehet dokit választani, pont emiatt.

Na, mielőtt agyon floodolnék itt mindent, azt még megkérdezném, hogy Moose miféle neveket akarsz, amikért ennyire kell küzdeni? Egy átlagos nagymama pl meg tudja állapítani, h fiúnév vagy lány, és ki tudja ejteni? Kép

És egy utsó: Eszter tegnap óta nagymamánál kergeti a tyúkokat, echte vidék, és nagyon élvezi. Este sírt, amikor otthagytuk, aztán pikpak elaludt, és már rosszalkodik ezerrel. Kép Kép Kép
neet
neet

Ja, és sógornőm is ott szült, a 2esen, és teljesen okés volt minden (előtte magas vérnyomi miatt a patológián is volt, ott is minden okés volt), aztán a végén császár lett a dologból, de semmi negatívum nem érte. (Volt vál.tt dokija, de nem tom ki)
Úgyhogy: hajrá Indi, hajrá baba, hajrá kórház!
neet
neet

<font color="0000ff">Indi!
Drukk-drukk! Kép

Ancsi!
Írtam, de nem reagáltál. Tudsz segíteni, mivel csináltál animált képet???

Tegnapi fürdés:
Kép Kép Kép

Proone és Klári 4 hónp+5nap</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
még aznap rögtön elküldtem a programot és leírást hozzá. nézz körül a ládádban Kép, mert nem jött vissza!

ancsipancsi

<font color="0000ff">Ancsi! Kép
Nincs meg. Kép
Kérlek, küldd el még egyszer!
Emailcím a profilomban.
Köszi!</font>

KépKépKépKép
proone

Te jó ég, Proone, ti ilyen felmosóvödörben kínozzátok szegény gyereket? KépKépKép
soosoo

Proone! TÜNDÉRI!!!!!!!!

Neet! Uff. Én veled értek egyet: ne húzzuk le a H-t. A hírnév sajna tömegekkel is jár. Remélem, mihamarabb rájönnek az egészséges megoldásra Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

PGabi Kép
Dorkának bulást!!!!

Votiv Kép
Köszi a számot!

Indinek naaagy drukk megy tőlünk is! Kép

Kép
Kép
denizsa

<font color="0000ff">Soosoo!
Csak hetente egyszer van ilyen vödör-bünti. Kép Egyébként szereti. Kép

Ezt Klári üzeni Nektek:
ánGggggggg n feeeeeeeeeeeeeeevhmm,-.-6z555555555555555555n 5 ukl nj sw </font>

KépKépKépKép
proone

azért Indi esetében nem elsősorban a mennyiségről és az ezzel kapcsolatos minőségi kifogásokról van szó, hanem a hozzáállásról. persze összefügg.
és ha már csak a terhesgondozást vállalta vki, illik azt is lelkiismeretesen végezni, főleg hogy még magánrendelésre is jár a kismama. (miközben ugye nem szabadna különbséget tenni az sztk-s és a magánbetegek közt sem)
szóval a helyzet sztem elsősorban nem a H-ban dőlt el, hanem már a terhesgondozáson. aztán a H csak feltette az i-re a pontot.
de igazán Indi tudja ezt majd kivesézni, én csak "filozofálok"Kép

votiv 8)
votiv

Proone Kép
Klári nagyon édes ebben a vödör-kádban! Nekem tetszik, és úgy látom neki is Kép

Kép
Kép
denizsa

Proone,
megnyugodtam!! Kép Különben eszméletlen, hogy megy az idő, Klári babára én még olyan hat hetes apróságként emlékszem, most meg már négy és fél hónapos....

Indiről mi újság?

Fiaim kidőltek, megyek lépcsőházat takarítani... Kép
soosoo

Neet,
olvastam, Eszti szupercsajszi, majd írok Kép és egyetértek, mint mindig Kép

Ancsi,
neked is tartozom még levéllel, nem felejtettem el, csak kevés az idő!!! Kép

Soosoo,
én meg kertet locsolhatok Kép éljen a friss fű! Kép

Proone,
szépségesek vagytok, mennyit nőtt Kláribaba! Kép

Indinek meg továbbra is drukkhegyek Kép

v
kisün

Neet!
egyik percben ez a kórház az istenkirály, másik percben meg ilyen meg olyan a színvonal. szerény véleményem szerint a kórház mit sem változott az utóbbi 1-2 évben, sőt, a dokik hozzáállása sem, csak sajnos nem az összes arra járó beteg tud kifogásának, vagy elégedettségének hangot adni a topicban. most sajnos az utóbbi időben kiderült egy két gázos dolog is, pontosan ahogy írod, ahol komplikációmentesen ment minden, ott nyilván rózsaszín és happy a történet. én nem tántorodtam el a kórháztól, sőt, dehogy is "írtam le", továbbra is szeretem a helyet. szerintem ha MINDEN ott szült nő pontozná a kórházat egy erős 8-as akkor is kijönne.
de igazad van, időben kell jelentkezni,hogy vállalni tudják az embert, a dokiknak (és főleg a szülésznőknek) nemet kell tudniuk mondani! a felkapottság a túlterheltséggel jár, a kórház jó hírnevének köszönhetően, boldog boldogtalan ott akar szülni. hogy a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jól lakjon, nem ártana egy nagymértékű bővítés, pl. szemészeti osztály átköltöztetése Kép, így a szülészetnek nagyobb tere lenne. persze egyúttal nem 1 db ügyeletes doki és szülésznő alkalmazása, miegymás. attól félek, hogy előbb utóbb nem csak mi forszírozzuk majd a túlterheltséget, és nehogy a győri kórház mintájára itt is megtiltsák a fogadott doki behívását. (eltántorítva ezzel a csak a doki miatt kórházat választókat.)

Votiv!
azt sajnos én nem tudtam, hogy Indi ehhez a dokinőhöz járt maszekban. azt hittem nem vállalta el, így sztk-s rendelésekre járt. ha ehhez a nőhöz járt, aztán ez megtagadta a kórházban, akkor viszont ez a doki végképp leírta magát nálam. hála a jó égnek, hogy manapság hangot adhat az ember ilyen fórumokon elégedetlenségének, vagyis nagyon is helyes, hogy olvassák a kórháziak a topicot, csak tudják, hogy a betegek se hülyék, nem hagyják magukat, nem hagyják a jogaikat. meg olvassák a jókat is, hadd hízzon a májuk! Kép

INDINEK NAGYON DRUKKOLOK, remélem, hogy kiderül mi volt ez az anomália az eredményei körül, és csak egy fatális véletlen folytán küldték a Sotéra Kép, ahol megtalálja álmai dokiját, és összeismerkedhet mielőbb Dominóval is. ugyebár véletlenek nincsenek! Kép Kép Kép mi meg küldjük a sok pozitív enerdzsit!

Proone!
vödrös kép nagyon édes!!! progit később küldöm.

ancsipancsi

Sziasztok!

Indinek továbbra is DRUKK!!!Kép

Barbi, Rylie!

Köszi szépen a freemail-es infót!Kép

Vödrös képek cukik!Kép

ILdi
ildi76

Kisün,
éljen a tavasz!Kép Lépcsőház kész, most jön a bokormetszés, gereblyézés, virágültetés... már ha a srácok is úgy gondolják.Kép

Indire sokat gondolunk! Meg várjuk a híreket!
soosoo

hahó,

én suliba voltam és tök fölös volt mert egyfolytában indire gondoltamKépszóval nagyon izgultamKép
és most izgulok továbbKépki mit tud??????????????????

ancsi,
én sem tántorodtam el a H-tól és magát a H-t nem is írtam le magamban,nem a H-val vannak itt gondok,ez jóval összetettebb és mélyebbek a gyökerek.erről órákat tudnánk beszélgetniKépés nem mi fogjuk megoldani vagy bármerre elmozdítani az egészségügy helyzetét...de én sem tartom megoldásnak a választott orvos megszüntetését...adnának a sz@rnak egy pofontKép....szóval gyorsan leköjkedzek még 2X mielött tényleg megcsináljákKép
egyszer majd jól elbeszélgetünk ha vmikor egy talin találkozunk,oksaKép?

egyszer írta még régen moose hogy mit tom én mikortól bizonyos szakterületeken megszűnik a szabad orvosválasztásKéperről tud vki vmit?????????????????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?