Boróka, üdv. gratula a babához. A 36.-ik héttől lehet asszem menni!De a dokodat megkérdezed, vagy telefonálj a szülőszobára, megmondják

2006.03.29 19:01

2006.03.30 10:50

2006.03.30 16:01
Jó nektek... Édes a fiad... Blanka is mondta már ilyen idősen, hogy aja, apa, baba, mama, papa, de szerintem sem tudatos. Most már az. De olyan jó érzés, még ha nem is tudatos...
A kerti mozgás jót tesz, pláne, ha egy 10-14 kg-s gyereket cipesz folyamatosan.

Hát ennyi. Ti hogy vagytok? 2006.03.30 21:29
2006.03.30 21:45
De azért hátha tud valaki segíteni.
És erről a tornáról már akkor jókat hallottam. 2006.03.31 07:28
2006.03.31 11:23
Olyan lehangolt,püffedt vagyok,egyfolytában hányingerem van,tuti a sok zabától.
2006.03.31 15:42
Én is kicsit szüneteltetem Norbiékat;)Kis idő után elege léesz az embernek az egyoldalu kajákból.
Ezt írtam a múltkor én is, hogy Eszti iszonyúan tud mostanában viselkedni, régebben nem vol ennyire hisztis!Hát valahogy túléljük

te nagyon ügyi vagy.
Persze, hogy örültél neki, én is így voltam, és vagyok, mert már kezdünk egyre többet értelmesen is beszélni
meg a tv-ből amit hall azt is tisztán utánozza!Ha a kocsiban szídunk valami hülye sofört, azt is

Mi is így teszünk. 2006.03.31 21:48
Igen, várjuk a kistesót
Ma vagyok éppen 13 hetes, az uh azonban 1 héttel idősebbnek mérte a picurkát. Jelenleg szept. 28. a terminus, de - mivel Zsoltika is korábban érkezett - valószínűleg ismét hamarabb szülök.
A nagyfiam, Zsoltika már 2 és fél éves 

A pocaklakó pedig 13 hetes, ahogy fent is írtam. Nagyon érdekes, mert a gyermekek közti korkülönbség valószínűleg éppen 3 év lesz, néhány nap (szerintem max. 2 hét) lesz a szülinapjuk között
Így alakult
Így innen teljesen kikerültem. De emlékszem, hgoy volt szó a terhestornáról, csak meg kéne keresnem
2006.04.01 17:44
9,20 dkg volt két hete, és 73 cm. Ti milyen szép nagyra nőttetek!Gratula! Nemrégen megtanult pápázni, meg már van másfél fogacskája..
?
2006.04.02 15:33
Ma meg rokonlátogatáson voltunk és Blanka annyira jól viselkedett, hogy csak na. Szépen evett, aludt!!!, ami idegen helyen nem szokása... Én meg örültem neki. Most értünk haza, letettem szunyálni. Holnap folytatjuk a tavaszit takarítást, most a nappali meg a konyha jön, ez a két helyiség az egész jövő hetemet eltelíti
De sajnos kénytelen vagyok megcsinálni. Uram csak kedden jön haza
Már hiányzik...Blanka is emlegeti mindig. 

2006.04.02 21:29
2006.04.03 06:50
2006.04.03 14:20
Ez engem is megnyugtat, mert nálunk iszonyat ami van!És minden ok nélkül is elkezdi ledobálni ami a kezében van, meg csapkod, ütöget stb. Kiabál, ha valami nem úgy sül el ahogy azt ő kigondolta!Szóval szörnyűűűűűűű
Viszont nálunk lehet, hogy a foga is bejátszik, már csak az uccsó kettő van hátra, és nagyon kínlódik vele. Két napig láza is volt, szóval Nurophen+kúp!Így telt a hétvége, de szerencse tegnap már nem volt lázas!Úgy látszik jót tett neki a szombati babás kertirati
Egész nap kint játszott a többi gyerekkel, fociztak, kergetőztek, hintáztak.Lehet, hogy lázasan nem lehetett volna engedni, de a szívem szakadt volna meg, ha nem engedem játszani a többiekkel

!!!
ühm, hát nem tudom én nap mint nap tologatom a nagy babakocsiba Esztit, hegynek föl-le, de nem akaródzok fogyni
Jók az új képek is
Viszont küldd már el légyszi privibe, hogy merre laktok, és hogy a legegyszerűbb gyalogosan odamennem!Az utca hsz. megvan.Mert pénteken lehet, hogy de. beugranék akkor körülnézni
majd a kistesót!2006.04.04 11:28
,és keresünk keretet hozzá.Mivel a csillagos ég,inkább én fogom megcsinálni,előveszem minden kreatív adottságomat.Ja,és Dorinánál a hiszti mellé most jött az önzőség,irígy lett mindenére,ugyanakkor a másik gyerektől is elvesz mindent,akkor is,ha nem az övé,akár kaja akár játék.De feháborodva kikapja a kezükből,lesöpri őket a motorjukról,és elfoglalja a helyüket.Akkor is,ha épp mással foglalkozott,ha észrevesz valakit,rögtön megy és átveszi a hatalmat.Legyen az egy nagyfiú bőrfocival,Dorinámnak mindegy.De nálunk senki sem irígy,mitől van ez?????Elmúlik remélem,mert olyan kellemetlen....2006.04.04 16:12
2006.04.05 08:42
),de van,hogy életveszélyesnek tűnik kívülről,mert félórát fejen áll,aztán pördül át.Van,hogy tényleg ügyes,egyből gurul,de amikor így akciózik,attól a hideg kiráz.

2006.04.05 14:46
Viszont a címet nemtom leírni, mert az új Kismamát még nem vettem meg a régieket meg ki szoktam dobálni, mert Eszti szétcincálja egy nap altt, ha én már kiolvastam, és saláta az egész!De, ha esetleg van valakinek még??nagy egyoldalas reklámon, de már pár hónapja nyílt, és csak arra emléxem, hogy ott Újpesten!Viszont nem fogok tudni menni, mert anyu csak egy napra tud jönni, és így is muszáj bemennem a városba egy-két dolgot elintézni, de sietnem kell haza!
Sajnálom, majd a legközelebbinél.
Én húzom mint a c....ny a halálát
De jövő hétvége már ugyebár Húsvét, szóval a héten nekem is ki kell takizni, meg ablakpuci!
Azt is csak halogattam, hogy majd tavasszal, de már itt a tavasz
meg váratlan barátlátogatók is jöttek,így nem tett a hazáért
Láttam a képet nagyon szupi lesz.De meló az lesz vele, az már biztos!
Csak mi nem kandallót csináltatunk, hanem kályhát!Szóval ismerős a helyzet
Úgy félekj én is, hogy a kis nyaka kibicsaklik. Olyan hülye játék!!!!Megértelek!2006.04.06 15:24
vicc még ha rossz is) lelkiismeretfurdalásom van, mert csak olvasni van időm..pedig néha ugy irnék!
2006.04.06 17:29

Aztán ha lesz még nálam tali,akkor láthatjátok élőben is!Igazad volt Manó,a kezem leszakad, a derekam eltörik,a farcsontomat nem érzem,annyit gubbasztottam a sámlin.Egyenként kellett mozaikozni,de a fugázás volt a legnehezebb,pedig azt hittem a legkönnyebbnek. 
2006.04.06 20:56
2006.04.07 19:29

hangulatos, és nagyon ügyes vagy!Gondolom, hogy sok melód volt vele.Hát nekünk ilyesfajta munka nem lesz vele, mert a kályhás ember fogja fölépíteni az egészet, "csak" a lóvét kell perkálnunk
Elég lesz azt is
Jó 5let!! 
2006.04.08 14:34
2006.04.08 19:50
Most épp egy macibőr-utánzatot keresnénk,olyan fehér szőrmeszőnyeget,de jó ócsón,mert mindenhol olyan drága,olyan amerikásfilmesen
nézne ki a kandalló előtt.És akkor majd lesz mit mesélnem. 

És mivel teknő alakú a sziget, a híradóban volt,így onnan csak kiszivvattyúzni lehet,és az eltart majd nagyon sokáig,különben kipusztulhat ott minden

Olyan szép játszó volt!!!!!!!!!!!És mire talán rendbejönne a kis sziget a szép játszóval,akkor majd a szigetfesztiválosok letapossák.Talán ősszel,ha összejöhet ott egy tali.Ha addig egyben marad az a szép játszó
2006.04.09 10:46
Domi meg úgy elfáradt az ugrálásban,hogy ő kérte,már elég volt
beültetem Domival,apa dolgozik,legyen neki meglepi,mire hazajön este
mert szeretném megtartani,eddig csak jót hallottam róla,lányoktól,újságban,tv-ben. 
2006.04.10 10:55
2006.04.10 14:00

2006.04.10 15:23
babarucizás után elsétálhatunk a Planetbe. 
Ilyen hangulat mellett????!!!!!
lesz nagy szülinap?mennek gyerköcök, barinők??

erre csak azt tudodm mondani, hogy Lesz Ez Még Így Se!!!!Blankával kapcsolatban

Nem semmi volt!

2006.04.10 15:54
Emlékszem,Domira újra jók voltak a kinőtt nacik,mikor a nagy pelus lekerült róla.Ma meg oviba Domiért már úgy mentünk,hogy nem volt rajtunk pelus.Az ajtóban gyorsan összepisiltük magunkat, a hajam égnek állt,újra ruhacsere,de utána egész ovit kibírtuk pelus nélkül,nagyon megdícsértem érte.A kakit nem tudom hogy lesz,Dominál is nehezen ment....Meg eddig csőrős pohárból akart csak inni egyedül,de apósoméktól kapott egy pici lila füles bögrét,műanyag,és abból olyan szépen iszik egyedül.Csak egy kicsit öntök bele,és gyönyörűen issza,nem megy mellé.Óvatos,lassan csinálja.És már teljesen önállóan eszik,nem is engedi,hogy én etessem.A téliszalámit csak úgy lopkodja a tányéromról
Na,dióhéjban ennyit a 2 éves állapotfelmérésről
2006.04.10 17:32
2006.04.11 14:41

Viráglocsolás nálunk is van, de nem adok bele neki vizet csak imitáljuk
de megy minden cseréphez, és dönti a kannát mintha ő is locsolna!Közbe meg kiabálja, hogy nézd, nézd.Most ez a legújabb, hogy csomószor felszólít minket minden kívánságára. Nézd, csinálj enni, inni,kaka, pisi!De már olyan jó, hogy ennyit dumál, meg jobban megértjük így mi is. Szól, ha fázik,álmos,éhes
És nem végleges a távollét!2006.04.11 20:38
)Domi ennyi idősen elmondta,hogy a bölcsiben mi volt a kaja,mi volt a mese,ki simizte elalvásnál,hazafelé melyik közlértbe menjünk,mit vegyünk,stb.És nem a bölcsiben tanult meg beszélni,mert csak ennyi idősen kezdte a bölcsit.És addigra simán dumált,és nappalra rég szobatiszta volt,sőt,éjjelre is majdnem.A lányok ennyivel lssabban érnének?Biztos az is sokat számított,hogy a szüleimmel éltünk,nagy volt a nyüzsi,volt mi ráragadjon,és mivel a munka is megoszlott otthon,így Domira is sokkal több időm jutott.Megyek,próbálom befejezni a filmemet,aztán csicsikálni,mert ebből holnap sem lesz normális kelés. 2006.04.12 10:09
2006.04.12 11:02

2006.04.12 14:01
akkor még korán érdeklődtem!Én m2 árban 2-3ezret hallottam a festésre!Azért szerintem ez durva!Ennyiért dolgoznak a burkolók is, és az egy kicsit nehezebb mint huzogatni a hengert!vagy nem?! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|