A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Indinek nagyon sok drukk!!!!

Den, Jucus T+M osztást le tudjuk bonyolítani!Kép
zanza

Zanza Kép Már nagyon várjuk Tádét! Az ápr. 10-i talira tudsz jönni? vagy máskor gondoltad?

Indinek továbbra is nagyon nagy drukkhegyek!!

Kép
Kép
denizsa

Barbi!
végül nem mi csináltuk a kiságyat, mert túl frankót akartam Kép.

ancsipancsi

Beszéltem ám Indivel! Olyan aranyos! Szegény úgy érzi fölöslegesen van bent, mert semmi nem történik. Dominó lusta kijönni Kép.

ancsipancsi

Votiv!

Voltatok INdinél?Mi van vele?

Juc
20170114224602

Zanza!

Mikor és hol legyek?Mennyi manit vigyek?Kép

Juc
20170114224602

Ancsi! azért köszi... Kép
Egyébként volt róla szó az egyik előadáson, hogy a szemészet úgymond lenyúlt a szülészetből.

2x ekkora kéne legyen a kórház.szerintem.

Gondolkoztam az ügyeletesdokinál kell, hogy szüljön az ember teorián. Hmmm. A rációt látom, de én jobban érzem magam, ha választhatok. Kiváncsi vagyok mit hoz majd a jövő

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi Kép Ezek szerint még nem született meg Dominó! Úgy izgulok érte, de nem akartam Indit zavarni, inkább csak sms-t küldtem... Fájásai még vannak? A doki mit mondott? Meddig várnak? Kap oxitocint? Bent tartják, amíg a pici meg nem születik, ugye? Na most jól elárasztottalak a kérdéseimmel...

Kép
Kép
denizsa

5kor jöttünk el Inditől Reccával, sajnossajnos megálltak a fájásai, de volt egy hosszú UH-ja, flowmetriával is, amin Dominót tökéletesen egészségesnek látták!!!Kép
a vérnyomása alacsony, a cukrával nincs baj, azt ehet, amit akar, szóval semmi nyugtalanító!Kép a méhszája továbbra is zárt, szóval Dominó még készülödik...
a terhespatológia hipergáz, zuhany a folyosó végén (de bele nem mennél), hatan vannak egy szobában és bejárnak a pereputtyok, egy vagon etnikum és rosszarcú emberek, cigiző terhesek, szóval a legdurvább nyócker kórházi koncentrációban. az épület irtó lepukkant, Isti belekapaszkodott egy fűtőtestszerűbe, ami rászakadt, és nagyon megütötte magát... és az a kosz
szóval a Szent Imre ehhez képest a Mennyország 1. osztályú jeggyel. de! a szülészetük és a gyermekágyuk vadiúj és szépséges, bár csak kívülről láttuk, de ábszolúte nem gáz ott szülni, sőtKép bárcsak végre odakerülhetne Indi!
a kedve most kicsit jobb volt, és az orvosok és még a nővérek is nagyon kedvesek, rendesek vele, megnyugtatták, hogy semmi probléma, és ez a főKép
na, megyek Mega, bár nem teccenek ezek a musicalek

votiv 8)
votiv

Deni, 7napos megfigyelésre vették fel, akármi is lesz, haza már nem engedik egybenKép mivel nincs semmi baj vele, szépen készülhet a szülésre. konzílium vagy oxitocin vagy bármi majd az első hétköznaponKép de addig is drukkoljunk, hogy magától beinduljonKép

votiv 8)
votiv

Den, eddig igen, tudunk menni.

Juc, bárhova viszem, 2200-ért vesztegetem a párost.Kép

Indiről jó hír!Kép szuper! Votiv, helyszíni tudósítást köszi, lassan fényképeket is kérünk majd.Kép
Kevésbé, hogy Isti megütötte magát.Kép
zanza

Neet!

Ügyeletes?Hát arról azért beszélhetnénk.Neked k...rva nagy mákod volt!ÉS irigy is vagyok miatta!És csak keserűséggel tudok visszagondolni az aznapi ügyeletesre akit én fogtam ki.
Kép
És erről beszéltem idáig is,hogy ha pikk-pakk kijön a gyerek belőled és nincs semmi fakszni akkor tuti jó élményként él benned minden.
De ha kicsit problémásabb vagy akkor igen is ott van az a tüske.És amint kiderül van itt tüske bőven csak ide nem írja le mindenki.Hogy miért?azt nem tudom!Félelemből?Hmmmm?
Na minegy ez egy parttalan vita a pozitív és negatív élményeket megéltek között.

Mindig elfelejtem mondani,hogy kispipisben(Auchan)ban árulnak piros zacskos Bella nevű pelenkát.Rá is dumáltak múltkor,persze mert adtak zászlót meg lufikat kölköknek,és 1000Ft-al olcsóbb mint a Libero.ÉS:tök átlagos,nem jött ki idáig belőle semmi,szóval egynek jó lehet.
Kép

Ma ZOOban voltunk Kép egyébként.
20170114224602

Votiv Kép Köszi az infokat Indiről!! Drukk megy folyamatosan, hogy minden rendben legyen. Remélem Istinek nem lett komoly baja!

Zanza Kép De jó, akkor kb egy hét múlva (hétfőn) találkozunk!

Apával most tüntettünk el egy egész doboz csokis-mogyorós fagyit, úgyhogy tisztára szégyellem magam... de olyan fini volt, hát még a csokiöntet és a mogyidarabok a tetején...

Kép
Kép
denizsa

Remélem,hogy a B.A, esik ki mert nem bírom ezt az erőszakos stílusát.

Juc
20170114224602

iiiigen!!!!!!!!!!!!!!
20170114224602

Votiv- Koszi a hireket Indirol! Kép Folytatasos regeny Kép

Denisza- azert ne hari de ez a csokis- mogyoros fagyi enyhen merenylet volt!!!! foleg,hogy nincs itthon FAGYI! Kép

Lanyok! Nem tudjatok,hogy hol lehet aztalt foglalni a KUSZAban, a kovetkezo borzere? Kiszornam a rengeteg rucit.

Mi ma Dunakeszi Vadasparkban voltunk es oziket simogattunk. Tuti jo jatszoteres ret (piknikes) van kicsit elobb. Nagyon beindultunk ra! Kép

Nem irtatok nekem a Fonyod utcai jaszohazrol. Bolcsiben talalhato? Neet-Ti mentek?
Norka
norkini

Norka!

De jó ötlet a vadaspark!Köv.hétvégén megyünk is!

Fonyód utcai bölcsiban van a játszóház!

Juc
20170114224602

Juc
kocci. Kép Ti jottok talira?

N
norkini

TervezzükKép
20170114224602

szupi Kép
norkini

Dejo, hogy Indivel minden oke! Remelem mihamarabb atkerul arrol a szornyu osztalyrol arra a masik popecre Kép Drukkdrukk!

Barbi, mi pelenkazot lakkoztunk itthon, irtam is anno Ancsinak az adatait (de most sehogy sem talalom azt a hsz-t, olllllyan szar ez a kereso), szal: BONDEX szintelen lakk (megfelel a DIN EN 71 szabvany kovetelmenyeinek, nyal-/izzadsagallo, gyermekjatekon - kiszaradas utan - az egeszsegre nem artalmas), gyarto S.Dyrup&Co (A dan kiralyi udvar szallitoja), importalja Budafestek Kft....praktikerben vettem (vonalkod keteve: 3 147773 048765) Remelem mostmar megtalalod Kép

Gigi, igen, en irtam ezt a dokinemvalasztast, mikor olvastam az ujsagban, de mar nem emlekszem, melyikeket nem lehet, es ezzel a szar keresovel sose nem is fogom itt megtalalni...

Ja, es akartam irni, hogy Dora es Neet nem is olvassa a hsz-eim Kép mert en egyik nap mar belinkeltem azt az ikeas kisagyvisszahivast...

Es ma Nyuszi negylabu, hosszufulu nyuszikat etetett repafalatokkal a baratainknal Kép de sajnos apa olyan ugyetlenul fotozott, hogy kb semmi nem latszik egyik nyulbol sem Kép ja es apa uuuuutalja azt a keresztnevet, amit akartam, ugyhogy ma elkezdtem rudgosni, hogy mostmar olvassa el az utonevkonyvet! Es Rylie, en is olyan uldozesi manias vagyok, mint Gigi, ugyhogy majd a Bogarka-partin valaszt kapsz. (bar egyszer mar elkopte itt valaki, aki lenyulta a csatos torteformam meg LH kiszoknijat is, szoval mar sok van a rovasan... hallja kend?!... ja meg az en keresztnevem is, mert boldog nevnapot kivantatok, szornyu szof.s. banda ez tenyleg Kép )
moose

Dunakeszin van vadaspark? Nemcsak Budakeszin?!

Es Neet szerintem is piszok mazlista lehetett, es igenis disznosag lenne, tulajdonkeppen a szemelyi szabadsag korlatozasa, ha aszondanak, hogy marpedig nem mehetek ahhoz a dokihoz, akihez akarok. Aztan legkozelebb mar az iskolat, fodraszt meg a pekseget is meghatarozzak, mi? Nane! Biztos, hogy ez nem jo megoldas, amig az orvosok emberbol vannak! Ha peldaul hologrammok lennenek, mint a Star Trek Voyager-ben, akkor oke.
moose

Moose!

Te milyen aprólékosan olvasol.Esküszöm nekem fel sem tünt a DunakesziKép

És igen,hologramm dokit akarok én is!KépKép
20170114224602

Moos- Hat persze h Budakeszi!!!! Kép
Hologramm doki. Kép
Mekkora a pocid, inkabb azt mutatsd! Ha ma nyuszi2 nevet nem tudjatok!
N
norkini

Juc, én is megkönnyebbültem, hogy kiesett. és ma a Varga Feri volt a legjobb. Bíborka botrányos, de mivel így a szemtelen kis hörcsögöt haza lehetett küldeni...KépKépKép olyan volt, mintha ma a bennmaradókat sorrendben mondták volna, neem???Kép

Moose, NyuszikKép

Juc, Pannikó is élvezte a ZOO-t? nem tudom, Istit mondjuk mikortól lehetne bárhová vinniKép

a mai nap is horror volt, tiszta lila meg kék a fejeKép ráadásul a lábán meg csúnyán végigkarcolta, jó hosszanKép vajon mikor lesz vége nnek a rontombontom, piff-puff korszaknak? bár tudom, hogy nekem fáj jobbanKép mikor rázuhant az a szar vas, utána csak egy percig nyervogott, én meg még 10 perc múlva is remegtem...

votiv 8)
votiv

Klári irtó jópofa ebben a vödörben!

Norkini:Szerintem Budakeszin voltatok, nem Dunakeszin, nem? Ott jó a pálya babakocsi számára?

Indinek drukk-drukk továbbra is. Votiv te milyen tyúkanyó típus vagy Kép De ez jó ám. Biztos sokat számít Indinek, hogy gondoltok rá és meglátogatjátok meg minden.

H: Én spec nagyon nem szeretném, ha valami tök idegennél kellene szülni, akit aznap látok először. Azért egy szülés bizalmi dolog szerintem. Persze tudom, hogy a magán doki se feltétlen tudja pontosan, hogy ki is vagyok én a sok páciense közül, ha csak havonta egyszer lát. Én ezzel nem áltattam magam, de én azért azáltal, hgoy csak vele találkoztam, megbíztam benne. A szülés nem olyan mint pl. elvágtam az ujjam és bemegyek a balesetire és ott GipszJakab összevarrja a sebet. Aztán az tök mindegy, hogy kicsoda, csak oldja meg a problémát a tudása legjobbja szerint. De egy szülés nem csak fizikai síkon zajlik, hanem érzelmi és szellemi síkon is. Ezért tartom fontosnak, hogy olyan emberek vegyenek körül közben akikben megbízom. Én spec nagyon örültem volna, ha Anyukám is ott van velem, de hát oly csöpp a szülőszoba, hogy igy is megtöltöttük és már alig volt hely.
Szerintem a megoldás valóban az lenne, hogy a dokik ne vállalják magukat túl, azaz tudjanak nemet mondani, ez a saját érdekük is.
Én egyébként a kórházat választottam először és a kórházhoz kerestem orvost.
Tyű írtam mint állat...

Rylie
rylie

Ja azt akartam kérdeni, hogy a gyermekeitek honnan szedik össze ezeket a bacikat??? Közösségből hozzák haza, vagy honnan???

Moose: Remélem nem Jürgen vagy valami ilyesmi névre gondoltál???? Kép

Ja és képzeljétek Kamilla ma először önmagától, többszöris, nem véletlenül átfordult hasról hátra! Mi meg örömködtünk ezerrel a produkcióján!
Mi a Svábhegyen sétáltunk amúgy ma, és Recca én is szagoltam ibolyát!-felülről-
rylie

Jó éjt ! És kivánom, hogy ez legyen Indi utsó éjszakája a gázos osztályon és holnaptól már puccos szobában legyen!
Ámen
rylie

a főorvos , meg ilyesmi főmuftik ügyelnek? mert ha nem, ők sem akarhatják a csak ügyeletesnél szülünk dolgot, tekintve, hogy elesnének egy csomó létől.

ancsipancsi

Moose!
én se találtam a BONDEX-es hsz-odat , sőt a gépemen se a lementett változatát. összeesküvést sejtek.

ancsipancsi

Hélo!

Atjöttem a II. nöis topikbol... azért, ha lehet majd adjatok hireket Indianyorol idönként, köszi Kép!
Annyit akartam csak, hogy a gyerekagy nem igazan pipec "nalunk" - söt viszonylag rémesnek mondhato... A Szent imréhez képest mindenképp Kép 5 agyas szobak vannak, annyiban jobb, mint a pathologia, hogy van normalis zuhanyzo+wc a szobaban. Szoval ezt akartam csak ezzel, hogyha vki bemegy hozza szoljon neki, hogy erre szamithat... Kép Ne érje nagy csalodas, ha végre kijut onnan..
Szülöszoba viszont tényleg szupi Kép
Ja és még annyi, hogy üdvözlöm és drukkolok /talakoztam vele par szor egy masik topikban. Kösziiiiii Kép

Sara

Sára

Kép

Kép
saara

Jajj, csajok, ne legyünk már naívkák ennyire!! Azért, mert kb 50en írunk róla, azért kb 200an választják naponta a megarulez dokikat, ergo napi kb 2-3 szülés jut egy-egy szuper dokira. Ha átlag 10 óra egy vajúdás-szülés (pláne első), akkor kicsit gondoljatok bele, mennyit foglalkozik lélekkel az a doki veled, és mennyit a másik akárhánnyal!!!Még ha simogatja is a homlokod, nehogy má 29000 óra fentlét után az érdekelje 1000%osan, hogy gipsz jakab kisfia ... na jó, ezt le se írom, mert meglincseltek. Oké, ez nem egy számtökös bót, és nem is a Tacskó, de azért ...

Juc, Moose, stb,
rajtam Szánthótól KisBarnáig tényleg "mindenki" átment. Ennyit a mákról. És éljen a 20 órás vajúdás... Kép

Elküldjem neküldjem? neet
PS: disznóság, hogy ma annyiba kerül egy sör, amennyiből nemisolyanrég még egészenjól éreztem magam...
neet

Moose,
neked komolyan saját pékséged meg fodrászod meg iskolád van? Ne vazz! Kép És mér nem írod meg a deded nevéd? Mért oly nagy titok? Tudod mit? Innentől nem is érdekel, pláne, ha nem írod meg privátban, sem. Kép

És Proone,
ha még nem írtam, vödrös lányod nagyon édes!!! Kép
forradalmárneet
neet

Neet,
az én dokim, pl. azért nem vállal egy bizonyos szám felett terhes asszonkákat, mert akkor nem tudna rendesen foglalkozni velük. Ergo,csak annyit vállal, amennyit lelkiismeretesen el is tud látni. Azt is megértem, ha valakinek úgy alakul, hogy csak ügyeletesnél tud szülni(mindegy is, hogy miért), amennyiben az ügyeletes doki nem a nagyüzemi, hanem az emberi oldaláról áll a dolgokhoz. Ez azért nem kéne, hogy olyan nagy luxus legyen, nem? Végtére, a szülőszobán, meg vajúdás közben is az ember lyánya csak egy jó szót, egy mosolyt, egy kis bíztatást vár, főleg, ha nincs mellette senki és pláne, ha nincsenek is 1000% renben a dolgok.. Nem azt akarom ebből kihozni, hogy egy dokinak mindig mosolygós-kedves-empatikus napja kell hogy legyen, de azért az árnyalati különbségek is számítanak erőst. És arról meg nem a kismama tehet, ha a dokinak épp sz@r a napja.

Rylie,
Kép Kamillának naaagy Gratula a forgáshoz KépKép
Budakeszi vadaspark megarulez, babakocsival részben járható, bár ha meg szeretnétek nézni a vadmalackákat, meg Moose négylábú druszáit, akkor az emelkedőkön lehet sportolni rendesen a kocsival Kép Kép

Szép napot mindenkinek, igyexem legalább readonly lenni ma Kép

Macs
macskanyu

Sziasztok Lányok!

Úgy látom Indiék visszavettek a tempóbólKép A lényeg, hogy jó kezekben vanKép

A klinikát azonban meg kell védenem egy bizonyos szempontból. Azért sem érdemes összehasonlítani a Szent Imrével, vagy más 'általános' kórház szülészetével, mert egyszerűen más funkciót tölt be. Ide nagyon sok olyan kismama, vagy nőgyógyászati beteg kerül, akinek bizony nincsen választott orvosa, mert SOS hozták oda, tehát itt az ügyeletes orvosok szerintem inkább empatikusabbak, hiszen tényleg rajtuk múlik minden és már hozzá is szoktak, hiszen a klinikának ez az elsődleges funkciója és én ezért is hiszem, hogy Indi és Dominó jó kezekben van.Kép A körülmények tényleg nem fényesekKép és valóban sok az etnikum, ez egyrészt a nyóckernek köszönhető, másrészt annak, hogy nagyon fiatalok és sz@rnak a terhesgondozásra. És igen, nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor ágynyugalom helyett 5-ösével bagóznak a nagy pocakjukkal a klinika bejárata előtt. Miközben mondjuk az ágytársuk babájának életéért kűzdenek a dokik.Kép A klinikás topikban mesélte egy lány, aki most volt bent a terhes pathológián, hogy volt olyan kismama, akivel közölték az UH után, hogy nincs feje a gyermekének.Kép Szóval nagyon-nagyon durva esetek vannakés ezért már a bentlét is iszonyat nyomasztó tud lenni.
A hangulatot tényleg nem lehet összehasonlítani a Szent Imrével, és lényegesen több az ágyak, a szülések és apparátus száma is. Én nem igazán szeretném, ha a Szent Imre szülészete bővülne, mert pont ezt a kellemes, családias hangulatát veszítené el, szerintem. Inkább több kórháznak kellene a Szent Imre színvonalát átvennie és akkor a szülések száma is jobban eloszlana. Nekem mindig a pár évvel ezelőtti MÁV-kórházas botrány jut eszembe.Kép
Amúgy pl. a Szent István szülészetét is nagyon dícsérik, de ott nekem az nem szimpi, hogy a gyerekágyas szobákba fűt-fát beengednek látogatni.Kép

Votiv, ha kedden nem esik, akkor menjünk sétálni!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jó regget!
Na akkor még én is egy kicsit túlvállalás témában:
Az én dokikám is ahhoz tartja magát, hogy nem vállal már több új kismamát, csak azokat, akik már hozzá jártak terhesség előtt is...szerintem ez így korrekt, persze aki menne hozzá friss pocakkal annak nagy csalódás. De a tanulság az, hogy még pocakosság előtt meg kell keresni azt az orvost, akinél szülni szeretnél. Volt itt egy lány Funny80 néven (tényleg, hogy eltűnt!), ő még akkor írt nekem egy emilt, amiben a dokimról érdeklődött mikor még csak tervezték a babát...elment hozzá, és aztán mikor terhes lett már nem volt kérdés, hogy elvállalja-e...
...és mikor Donit szültem, akkor a dokim a 3. éjszakáját töltötte szülések miatt ébren (úgy, hogy a következő éjszaka meg ügyelt), és maximálisan oda tudott rám figyelni, sőt emlegette a 2 évvel ezelőtti szülésem, és egészen apró részletekre emlékezett...Kép

Na megyek, mert balhéznak a gyerekeim...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Sajna követni nem tudom most a topicot, mert munka van ezerrel... De Denizsa beszámolt Indiről. Indinek ezerrel mennek a drukkok és örölök, hogy nincs nagy baj.

Den: köszi az infókat.

Mennem kell, hogy még Fannival is legyek, mielött jól megnézem a várost.Szép napot mindenkinek.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt!

Nemrég beszéltem Indivel,szegény pont sírdogált.
Mondták neki,hogy szedje össze a motyóját,mert a ctg után val.színüleg lent tartják a szülészeten,mert rosz volt a legutóbbi ctg-je.Erre a vizsgálat után a kezébe nyomták a papírt,nem mondtak róla semmit,csak hogy mehet vissza.Na itt már kiborult a bili,hogy nem képes végre valaki értelmesen elmondani mi is a helyzet.Mikor egy ápolónő észre vette,hogy sír,csak annyit mondott neki,hogy ne csinálja itt a cirkuszt!
Pont ekkor hívtam.Legalább eltudta sírni bánatatKép
Annyira sajnálom már szegényt!Fájás persze sehol és a mai nap nem sok mindenre számíthat,majd csak holnap.

petergabi

Moooooooose! Kép Köszönöm! Végre el tudok indulni valamerre Kép

Szerintem a Dr. Bálintok a legjobbak! Kép többek között azért is mert ők tudják, hol a teljesítőképességük határa!

gödibarbi

Rylie:
nem tudnám megmondani,hogy Dorkám hol szedte össze a,szerintem,3napos lázat?!Közösségbe még nem jár,csak sétálni szoktunk az utcán.Gyerekekkel nem is nagyon van kapcsolatban.
Csak úgy jön...Nem nagyon tudod elkerülniKép

Köszönöm Dorka nevében a jókívánságokat,még tartja magát a láz,igaz a mai nap a 3.Majd holnap meglátjuk,hogy vége lesz-e?
Mivel a gyerekorvosunk influenzás,csak tel.értekezünk napok ótaKép

petergabi

Pgabi,
ez nem túl jó hír. Én már abban reménykedtem, h reggelre talán meglesz Domi. Na, talán ma valamikor. Drukkok mennek rendületlenül.

Orvostéma: igazatok van, kissé elragadtattam magam. Bocsi. Csak mindig feldühít, ha ilyesmiről hallok.

Indi, hajrá, és ha sírni van "kedved", ne fogd vissza magad, de azért persze sok erőt is küldünk meg kitartást is továbbra is!!! ++++++++
neet
neet

Barbi:
én is nagyon szeretem Bálint Sándort,közel 14 éve Õ az orvosom!Kép
De gondolhatod,hogy mindenki így vélekedik a saját orvosáról?!Kép

petergabi

Gabi!
NE CSINÁLJA A CIRKUSZT? komolyan mondom lóf-t az ilyennek! pontosan az ilyenek ellen kell születnie ezeknek a topicoknak.
adalék info: nekem szinte mindig rossz volt a CTG-m, mert reggel Lencsi aludt. este volt virgonc.
engem azért mentsen meg az Isten a Sotétól, minden tekintetben.

ancsipancsi

Gabi!
bocs, mérgemben a lényeg lemaradt: Göndörkének bulást ám! legalább átvészeli ezt is, és többé úgyse eshet bele.

ancsipancsi

Gabi! Szerintem nem mindenki vélekedik így a dokijáról. Pár dologra rákérdezel,s máris leesik a tantusz: csak azért járok hozzá mert közel van vagy családi orvos vagy egyéb
Hajrá Dorka ! Kép +++++++

gödibarbi

Ancsi,
sztem ez azért erősen emberfüggő is! Engem pl. a SOTE-n műtöttek és bár a körülmények tényleg borzasztóak, de a dokim a legjobb volt. Ha megint sebészeti jellegű bajom lenne, oda mennék. Bunkó nővérek meg szinte mindenhol vannak sajnos.Egyebekben meg egyetértek veled.

Indikének ezerrel drukk..++++++++++++++++
macskanyu

Macskaanyu!
én mindig egyetértek veled! Kép)) csak hirtelen idegroncs lettem a ne cirkuszoljon miatt. empátiás készségem igen nagy. rögvest beleképzeltem magam a helyzetbe. bőgtem volna, mint a záporeső. Kép

ancsipancsi

Ancsi! A lényeg, hogy pont akkor kapott egy segítő telefont Kép

gödibarbi

hát ma reggel nem lett jobb a kedvem attól, hogy benéztemKép IndiKép mindjárt felhívom

Zsanci, hogy vagytok? adj életjeltKép

Gabi, Dorka gyógyuljonKép

és Jucus, megint csak Veled tudok egyetérteni, akinek semmi problémája, annak a legkönyebb a terhessége/szülése. bár, nekem nem volt semmi komoly, de csináltak épp elég feladatok (fejfájást?) (pl genetika egy elrontott nyaki redő miatt) és most cinikus leszek: még csodálkozik vki, hogy egyre többen szeretnének ezen a rendszeren kívül maradni? (és mondjuk otthon szülni)
miközben az orvosok szerintem az 1. egyetemi órán megtanulják, hogy a magzat megérzi az anya idegességét, a külvilágból jövő rossz ingereket stb. és az ö kezük közt fejlődik a pocakban, majd születik meg az a baba, ami nem csak orvosi felelősség, hanem (illúzió?) annál több... ez egy SZENT dolog!
de mintha az egész társadalom, az egész világ nem bánna méltóképp a gyerekekkelKép - sem az anyákkal...
na most jól elszontyolodtamKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Panna nagyon élvezte a ZOO-t.Minden vau volt persze neki,de az oroszlánnál határozottan és magától elkezdte az oroszlánt utánozni.Nem i s aludt el mert annyi új inger érte.Kép

Istit nagyon sajnálom a történtek miatt,de az állatkertben azért ilyen veszély nem leselkedik ráKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?