A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!! Most jött az sms:

"ELÕSZÖR MI IS VICCNEK VETTÜK, DE PÖTYI DÖNTÖTT, ÉS ÁPRILIS 1-ÉN 18:35-KOR, 3 KG-SAN, 53 CM-EL KIKÖLTÖZÖTT A BABAHÁZBÓL, PIKK-PAKK 2,5 ÓRA ALATT. PUSZI: BARTIKA"

Hatalmas Gratula Bartikáéknak!! Kép Kép Kép

nadine81

Bartika és családja,nagyon sok boldogságot és sok tejcit.KépKépKépKép
Pötyi tényleg pikk-pakk jött.Kép

Babetta és Levi 3+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Jó reggelt!
Bartika,
gratula Nektek a pikk-pakk jött Pötyi babához!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!! Kép

Tünde, Eszti,
képet az új frizuráról!!! Milyen érzés megújulni?
Nekem sikerült április 15-re bejelntkezni és a csajok a szalonban már nagyon várják a kislányom. Kép
Cory,
jobbulást Balunak! Drukk, hogy a Picúrt megvédje az anytej! Ja és hogy Zsoma is megússza.
Anita,
mi volt tegnap?
Olgo,
nagyon helyes ez a kis Manócska és tényleg hasonlít Rád! Még mindig olyan jó alvó?
Most nekem se lehet egy szavam se, mert Manci 2* ébredt 9-től aludt fél 2-ig, majd 3/4 5-kor kaja és most megint alszik. Kép
Vok,
szófogadó lányod van! Hihetetlen, hogy lassan Ti jöttök!!! Már csak hetek vagy napok kérdése. Mikor lesz megint NST? A magas értékek miatt ne aggódj, nekem is ilyeneket művelt a lányom. Utálják ezt a macerát. A dokink meg amúgy se nagyon foglalkozik ezzel az NST-vel.

Szép vasárnapot Mindenkinek!
Angi</font>
angi79

<font color="119911"> Lyly,
nagyon édes Bence!!!! Drukkolok Nektek a szopihoz! Gyere, ha tudsz és mesélj!</font>
angi79

Bartika, gratulálok a pikk-pakk bébihez! Kép
Cory, remélem jól vagytok!
Olgo, Lyly, nagyon aranyosak a babócák. Kép

Angi, nagggyyyon jó érzés megújulni, igazi tavaszi sérót csináltak (két színnel megbolondítva a sebarna hajszínemet). Bence addig apával sétált a 20 fokban, szóval mindenkinek megérte. Kép

Gratula Manci alvókához! Kép
Vendég

Bartika: gratulálok Kép

Kész vannak az új táblák is Kép Jócskán megfogyatkoztak a kismamáink Kép
http://terszt.fw.hu/babak.html
http://terszt.fw.hu/mamak2.html

Balu nem hányt, viszont mára kiütéses lett, meg duzzadtak a nyirokcsomói. Szeirntem skarlát. Most mennek az ügyeletre.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, ááááu! Ezerrel mennek innen nektek a drukkokKép

Bartika, óriási gratula!!!!!! Sok tejcitKép

Itt voltak tegnap haveromék és közölték hogy azért nem elég a tejem, mert Tamás ne mcsinált tejfakasztó ivászatot amikor megszültemKép Szal most gyorsan be akarják pótolni....

Egyébként egész nap elég csak egyszer pótolok este 10-kor a lefekvés előtti utolsó etetésnél. Megmondom őszintén, hogy gondoltam rá, hogy el kéne hagyni, de az azt jelentené, hogy Kata egyfolytába ncicizne, és nem maradna semmi az éjszakákból. Ha pedig egy kicsit se tudok pihenni, akkor kevesebb lesz a tejem és beindul az ördögi körKép Szóval meghagyom az esti pótlást, így amúgy se zavar annyira, hogy nem tápszert, hanem anyatejet kap akkor is.

Na lépek mert sír nagyonKép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Doki szerint is skarlát. Kapott antibiot, és reménykedjünk, hogy nem megy tovább a családon.

cory
Budapest

Cory
Ajjjaj ez nem jó hír! Kép

Bartika
Isten hozta a kisembert a nagyvilágban! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Bartika!
Gratulálok a pikk-pakk gyorsan megszületett babához! Sok boldogságot és sok-sok tejcsikét!

Cory!
Hát nem jó hír a skarlát! Drukkolok, hogy nem menjen végig a családon!

Rólunk: az éjszakát kisebb pisiszünetekkel tarkítva átaludtam, semmi fájás nem volt. Még a végén tényleg kivárjuk a keddet, aztán a dokinak kell beleavatkoznia a dolgokba. Most elmegyünk moziba.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Bartika: GRATULÁLOK Pötty-höz!!Kép

Nyf: két lehetőség van
1. lassan kezd folydogálni
2. hírtelen nagyon sok jön
mindkét esetben olyan, mintha bepisiltél volna, de a 2. verzió nyivános helyen kellemetlenebbKép
Egyébként meg nem kell másokkal foglalkozni!Kép

Cory: a skarlátnál a nyelv és száj körül is megpirosodik.
Nálunk 3 évvel ezelőtt volt Patrícia skarlátos és senki nem kapta el tőle, remélem nálatok is így lesz!!!

Zsu: golyókat nem próbáltad, amit írtam?

Vok: tegnapelőtt raktam fel képet a két kiscsajról!Kép

Nálunk nagyon jól telt az éjjel, este 11-kor aludt el, utána 5-kor, majd 8-kor kelt.
Most megint kint alszik a teraszon, úgy látszik a levegő nagyon jót tesz. Azért annak is örülök, hogy nem csak mozgó babakocsiban alszik, csak az elején kell kicsit tologatni.

Peti újabb lakásfelújítást végez, felszedte a hálóban a padlószőnyeget és laminált padlót tesz le. aztán sufnitakarítás jön, majd a kocsibeálló fölé akar tetőt.
Szóval vannak a ház körül tervek bővenKép

Mindenkinek szép napot!!

Vikóról még nincs hír??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Most beszéltem Vikoval. Úgy tűnik, minden oké velük. Volt uh, meg flow, és mindkettő teljesen okés. CSak már ki van akadva azon, hogy passzolgatják a dokik egymás közt. Látta Annácskáékat, és azt mondja, gyönyörű a kisfia Kép És most már szülne nagyon.

Tünde: Balu volt már skarlátos 2004. karácsonyán, akkor nem kapta el Zsoma, de akkor még szopizott. Remélem, most sem kapják el, bár az anyatej sem véd 100%-osan. De a bezártságtól tuti dinkák leszünk néhány nap múlva.
Nem semmi, milyeln ügyes párod van Kép

Szelivi: miért akarják már kedden beindítani a szülést? Miért nem engednek túlhordani?

cory
Budapest

Sziasztok
Csak gyorsan, mert leraktam a kiságyba, de nem alszik. Etetés: 3 óra kihagyás után ráraktam cicire, gondoltam "na most biztos eszik vagy 90g-ot" 20 perc elteltével lemértem és frászt kaptam 40 g pluszt mutatott a mérleg.Szóval döntöttem és átraktam a másik cicire, amiből evett még +50-et. Szerintetek, ha mostantól így etetek az nem baj?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Annácskának és Bartikának gratulálok a Babócákhoz! Kép

KépKép
nicika

Gyöngyi! Én is legtöbbször két mellből etetem!

KépKép
nicika

Gyöngyi, én is két mellből etetekKép

Tünde! Már próbáltam, én nem éreztem különbséget. Viszont képzeld el, hogy tegnap meg ma, Kata max 5 perceket cicizik, aztán alszik 2-3 órát. Ma már megelégeltem, és fejtem szopi után mert nem szívta ki. Ugyan nem mértem mennyit evett, de tegna pis hízott 4dkg-ot egy nap alatt, szóval tuti elég neki. Lehet hogy a sör volt ilyen hatással? De este még így se elég nekiKép

De úgy örülök ennek isKép

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyöngyi: semmi gond nem lesz, ha így etetsz Kép Ahogy nektek kényelmesebb Kép

cory
Budapest

Cory
Én is küldök gyógymanókatKép

Annácskának írd be légyszi, hogy hüvelyi és 3420g és nem 3400 rosszul írta Titati .KösziKép

Tünde
Akkor már kész van a konyha? Dobd a képet róla.
Nálam is kint alszik Levi a teraszon. Néha kinézek ,mert nem hallom, ha felkel. Bár ha nagyon ordítana, meghallanám biztos.

Tegnap reggel Levi lepisilte a saját fejét, fülét még a szájába is ment szerintem. Erre lehajolok a fiókhoz, és mire felnézek már a szőnyegre pisil. Az egésznapi termést erre gyűjtötte szerintem. Így fürivel kezdtük a napot. Ma éjjel szintén tisztába rakás, amikor nagy recsegést hallok, én hülye félre ugrottam ,így a szoba közepéig fosott Ahelyett hogy engem csinált volna le .Így hajnal 4-kor a vajszínű szőnyeget súroltam. Erre még a Laci is átjött hogy mit csinálok. Jót röhögtünk.KépKépKép

Nadine
Nem fejtem eddig. Mert mielőtt teljesen szétdurrannék felébred

Megyek vasalni.Kép

Továbbra is megy a drukk Vikónak ,és a többi finiselőnek.KépKép

Babetta és Levi 3+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a moziból, megnéztük a Jégkorszak 2-t. A Tündi-babának is tetszett!

Cory!
Azért nem akarja a doki, hogy túlhordjam, mert a baba feje már így is nagyon lennt van, csak a méhszájat elfelé tolja a hüvelytől. És nem valószínű hogy beáll irányba, mert már lassan három hete ilyen. Azt mondta, hogy nem valószínű, hogy így beavatkozás nélkül meg tud születni természetesen. Azt mondta, kedden, ha a méhszáj kellőképpen kinyílna, akkor programozott szülés lesz. Na erre nem mertem rákérdezni, hogy császármetszésre gondol-e. De szerintem ha a fájások beindulnak, akkor közben kézzel simán irányba lehetne billenteni a baba fejét. Elvégre ezelőtt száz évvel a faros babákat még a mamájukban fejre fordították. Ja és azt is mondta, hogy ha a feje irányba lenne, már egy hete megszületett volna.

Babetta!
Elmeséltem a páromnak a szőnyegsúrolást. Jót nevetett, aztán kiakadt, hogy ilyenek nekünk is lesznek-e? Mondtam, hogy ez egyáltalán nem kizárt.

Kép
szelivi

Nekünk kék szőnyegünk van... Kép Na de a kaksi az barna, akárhogy is nézzük... Kép

nadine81

Babetta!

Levi pisi storyja, nem semmiKép
Kép

Bartika!

Óriási gratula Pöttyhöz!
Kép

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Helló!
4 és fél órát kibírt etetés nélkűl, persze ezalatt aludt a kiságyban Kép. Bár éjszaka is ilyen jól aludna. Miután felkellt ráraktam cicire és mind a kettőből megevett 70g-ot, ami összesen 140g Kép. Na ehhez mit szóltok?

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta, nálunk Benci mindig felül a pelenkázóra, és nézi hogyan teszem tisztába a Katát. Egyik este már mindkét gyerek megfürdetve, Benci is pizsiben, épp Katát pelenkázom, mikoris a kiscsaj úgy döntött hogy egy puskagolyó sebességével vetekedő kaksiadagot irányoz Bence kedvenc!!! pizsijéreKépKépKépKépKép Hát azt látnotok kellett volnaKép Első kőrben a gyerek úgy megilyedt, hogy levetődött a pelenkázóról, aztán meg az apjánál elkezdett üvölteni hogy "jajj a szép halacskás pizsimmel mi lett??? MIjez apa??? MIcsinált Kata???" Apuci elmagyarázta neki, mire egész este mást se hallottam, csak hogy: "csúnya KAta lekakilta a szééép, halacskás pizsimet! Csúnya,csúnya KAta"KépKépKépKépKép

Alig bírtuk röhögés nélkülKép

Egyébként ma reggel sikeresen ráfeküdt Bence a Katára... Katica aludt mellettem, én is aludtam, Bence meg úgy döntött, hogy az apja helyén alszik, miután ő elment dolgozni. És álmában sikerült úgy fordulni, hogy Kata fejére feküdt a fejével! Én meg arra ébredtem hogy szegény KAta üvölt. Bezzeg Bence nem kelt fel rá, hogy a füle alatt visít a kicsi. De szerencsére semmi komolyabb nem lett, csak Katica sérelmezte a kényelmetlen helyzetetKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Megint nem írtam egy jó ideje. De most vagyok. Lányom a karomba alszik-egykézzel nyomom

BabettaKép
Mi is jót nevettünk apával. Én egyszer a lánykám kakija elől nem ugrottam el. A fehér pólót utána nem volt kedvem kimosni -nem egy mai darab volt- és inkább kidobtam.

GyöngyiKép
Nincs semmi gond azzal ha két ciciből etetsz. Én egyből szoktam, de csak mert azzal is jól lakik ha nem lesz elég tejem én is kettőből fogom.

Pocakosoknak kitartást!Kép

Sok boldogságot és örömet az új babákhoz!!!!Kép

Ti egy nap alatt hányszor cseréltek pelust? Mi általában napi 6-ot fogyasztunk. Ez később kevesebb lesz? (hogy miket tud kérdezni egy kezdő anyuka)

Petri és Timi 7+1nap

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Na, jól lemaradtam az új babákrólKép

Annácska, Bartika!
Nagyon gratulálok nektek a csöppségekhez és sok-sok egészséget, boldogságot kívánok az egész családnak!!!

Vikóról tudtok vmit?

Én ma voltam kicsit a tóparton horgászni a vendégeinkkel, de apa most hazahozott vacsorát f&#337;zni.
Törpe nagyon élvezte a napsütötte babaházátKép
Apa meg folyton azt mondta, hogy biztosan már látni akarja kívülr&#337;l is és este szülünk. Én azért remélem, hogy még nem.

Bár tegnap betöltöttük a 38 hetet, úgyhogy jöhet, ha akarKép

Ja, képzeljétek, tegnap kibuggyantak az els&#337; kolosztrum-csöppekKépKép Remélem ez azt jelenti, hogy kés&#337;bb is lesz folytatása!!!

Puszi nektek,
Edina és Eszter 38+1

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

közeledik a húsvét
küldök egy kis sonkát Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

MedikeKép
nekem nem volt előtejem, most mégis van tejcsim. Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy ha van "kolosztrum-csöpp" akkor nem lesz tejed.

ki kell használni a napsütést itt most dörög az ég -Szolnok környéke-

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,
ez igen!! Kép Aranyos a sonkátok! Kép Kép

Különben van itt valaki, akit még nem csinált le a babája?? Kép Kép

nadine81

<font color="0000ff">Sziasztok!

Nagyon régen nem tudtam írni, néha azért bekukkantottam Hozzátok. Először is gratulálok minden új Babának és Anyukának! Kép

Én most is egy kézzel pötyögök, mert Marci cicizik éppen. A szoptatással kapcsolatban már sok mindenen keresztül mentünk, volt a cicim már gennyes, véres, majd felváltva mindkét cicim begyulladt, így egy héten át 38 fok feletti lázam volt. Sokszor úgy éreztem, nem elég Neki a tej, főleg esténként, amit mérleg segítségével végül igazoltunk is. Sajnos egyszer-egyszer esténként pótolnunk kell, de eddig csak 5-6 alkalommal volt ez így. Én fejni semmit sem tudok, legalábbis alig mérhetőt. Leszámítva az első napokat.
Általában 2 óránként eszik, éjjel kétszer kel fel.
Sétálni nagyon szeret, akkor mindig jókat alszik.
Máté nagy szeretettel fogadta a kistesót.

Azt hittem, a második gyerekemnél már nem leszek olyan aggodalmaskodó, mint Máténál, hát tévedtem.Kép

A szülést pozitív élményként éltem meg, ha érdekel Benneteket, szívesen megírom, hogyan sikerült ezt a gyönyörű kisbabát a világra hoznom.

Szeretnék feltenni néhány képet Marcikáról, remélem sikerül. Kép Tudjátok, ez a gyengém! Kép

KépKépKépKépKép

Puszi mindenkinek: Szandra és a holnap 1 hónapos Marci Kép

Remélem, ezentúl sűrűbben tudok jönni!Kép</font>

KépKép
KépKép
foria

Pgyöngyi

ügyesek vagytok! így kell ezt csinálni!
Timi nappal szinte sose bír ki 2 max 3 óránál többet kaja nélkül.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

<font color="0000ff"> Mind az 5 képet sikerült megint egymás mellé tennem, én mondtam, hogy a gyengém! Azért remélem, megnézhetőek! Bocsi! Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Lányok ezt olvassátok el:

(és ha nem hiszitek el, keressetek rá a guglin)

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=108371

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Petri: nyugi, lesz ez jóval kevesebb is Kép Zsoma pl mostnapi 3-at használ. Délelőtt, délután és éjjel egy. Reggel meg annyira hamar kakil, hogy az még az éjszakaiban landol Kép

cory
Budapest

Petri, jó husi TimikeKép

Foria, nálam egymás alatt vannak a képek? Édes MArci nagyon!!! NE csüggedj, nekünk minden este pótolni kell az utolsó etetésnél. Nekem este csa kolyan 30-40g-ot tud kiszopizni a csaj. Utána meg megiszik üvegből 80-90g anyatejetKép

Gyöngyi nappal mi se bírunk ki 2-3 óránál többet, és már annyi is nagy szóKép De legalább éjjel jól alszik...

Most is már nyűglődik nagyon, pedig még nem telt le a 3 óra...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Bartika-család: Szívből gratulálok én is a "pikk-pakk megszületett fele sem tréfa" PöttyhözKép Sok boldogságot a családnak, Pöttynek sok tejcsikét!

Lyly: Jó,hogy írtál! Nagyon szép Bence!

Petri: Jó husi Timi, még Botinak sincsenek ilyen sonkáiKép Nagyon tündéri kislány!

Szandra: Marci is nagyon édes! Nagyon helyesek a tesóvalKép Szerintem mindenki kíváncsi a szüléstörténetedre, úgyhogy várjuk!Kép

Cory:Kép Drukk,hogy megússzátok ti többiek!

Zsu: Ügyesek vagytok!

Babetta: Levi:KépKépKép

Nadine: Engem is kapott már el kaki, pisi...Kép

Eszti, Tünde: Képeket kérünk a sérókrólKép Alig várom,hogy én is menjek! 21-ére jelentkeztem be szülinapi ajándéknakKép

Vikó,Livi, Medike: Drukk!!! Hajrá!!!

Folyt.kövKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szóval Angi jól sikerült a tegnapi út! Botond fiam ismét egy angyal volt. Nem is értem mostanában a viselkedését, de boldoggá teszKép
Az odafele utat végig szunyálta. A suliban is aludt, pedig ugye körbe rajongtákKépÉn meg írtó büszke voltamKép
Visszafelé már nem aludt végig, de hátul mi jól "elbeszélgettünk" hármasban (a kedvenc baráttal: az almával), apa meg vezetettKép

És a képek: (Bocsi,ha sok!)

így alszunk anyával:
Kép

így nevetek apára:
Kép

így utazom:
Kép

ma is jól kitömtem a pocimKép
Kép

Anita és Botond (7 hetes 1 napos)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Annácska család, Bartika család: Isten hozta gyermekeiteket a világon. Sok örömötök legyen bennük, legyetek vidámak, egészségesek és jókedvűek.

Finiselők, Vikó: kitartás nektek, mennek a drukkok.

A fényképek csodálatosak minden babáról, olyan szép itt mindenki. Kép

A hétvégénk jól telt, bár Istvánkának székrekedése volt. Én is megitattam kamillateával, ami meghozta a hatását. Nem akarom hozzászoktatni, de ha muszály, akkor muszály.

Kellemes estét.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911">Anita,
teljesen odavagyok a fiadtól!!! Tényleg egy tündér! Ahol az ülésben ül, nagyon vagec a szerelése és azon a képen nagyon hasonlít Rád! Az alvóson meg lehet zabálni és a nevetős kép nagyon csúcs!!! Kép

Képzeljétek, nálunk meg Republik koncert van 200 méterre tőlünk, szóval jó hangos, erre a lányom egy nagyon nyugis szopi után 20 perc után teljesen bealudt! Hihetetlen. Kép

Babetta,
jó nevettünk a sztorin. A lányom még csak lepisilte a szőnyeget. Kép

Jó éjt Kismamik, Anyucik és Babucik!</font>
angi79

Sziasztok!

Muszáj volt benéznem, mi van a szülőkkel - Bartikáéknak hatalmas gratula, Vikónak mennek a további drukkok, Coryéknak a gyógymanók. (És ha mindig ilyen kedvesen fogadtok, akkor kénytelen leszek sűrűbben jönni Kép Kép Kép)

Nyf, nekem a magzatvíz folydogált kis adagokban, igen, olyan, mint a pisi, csak éppen nem tudod szabályozni. A külvilág szerintem semmit nem vett észre, farmer naciban voltam, a kardigánom pedig segg alá ért. Még az a szerencsétlen taxis sem jött rá, mi az ábra, aki hazahozott.

Lyly, és akit még érdekel: még egy dolog eszembe jutott a pótláshoz, a "Szoptanít" nevű "készülék". Az a lényege, hogy szopik a baba, és közben kapja a pótlást egy icipici csövön (aminek a másik végén a palack van természetesen Kép) Itt megnézhetitek: http://www.tiva-med.hu/szoptatasbaratetetoeszkozok.htm (És ha esetleg vesztek és ebben a boltban, feltétlenül szóljatok, mert a szomszéd házban lakunk Kép)

A szüléstörténetem elejét idemásolom majd egy másik hozzászólásban, a többi lelkizős, azt ide nem tenném fel, de aki fogékony rá, annak e-mailben szívesen elküldöm, ha kéri: gyezsu@freemail.hu

Anita, ügyes vagy ezzel a tanulással (a fiad meg csodaszép!), nekem is meg kéne írnom néhány dolgozatot, de valahogy nem áll rá az agyam, pedig tudnék rá időt szakítani.

Petri, gyönyörűek ezek a húsvéti sonkák Kép Babetta, nálunk még csak pisi volt, bár büszke vagyok magamra, mert nagyon jók a refleeim Kép, de nálunk is padlószőnyeg van a pelenkázó előtt - mondjuk legalább barna Kép

A pocakosokra is sokat gondolok ám Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok

Gyönyörűek a babák! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek ma van a közös névnapunk a fiammal...
Mária és Áron! Kép

Ennek örömére iszonyatosan kifárasztottam magam-magunk... voltunk táncháztalálkozón,...vettünk egy-két vásárfiát... és rengeteget gyalogoltunk... így most megyünk aludni...
Szurkoljatok, hogy még csak véletlenül se álljunk neki szülni holnap-holnapután mert egyedül leszünk itthon...
...úgy fog hiányozni apa... Kép

Jó éjjt

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Boldog névnapokat! A múltkor néztem pont a naptárat, erre mégis elfelejtettem.
Egyébként pedig tessék betartani a listát! Még én is előtted vagyok és én leghamarabb kedden szülök! Legalábbis most úgy néz ki.

Megyek, vízszintbe vágom magam.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Nagyon váratlanul ért.... de folyik a magzatvizet....

Egy kicsit megvagyok ijedve úgy érzem nem vagyok felkészülve... hála Istennek apa még itthon van... megyünk be

Imázzatok értem-tünk puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka nagyon szorítok!!!
És persze mindenkinek aki most készül világra hozni a babácskáját!! Kép
Kicsit már most irigykedem, pedig még egy darabig nem tervezünk testvérkét.Kép
Borts: köszi a címet, megtaláltam, csak nem volt netem, azért nem válaszoltam.. Kép
Két teljes napja megint csak szopizunk!! Kép Kép Igaz még nem tökéletes, de szerintem menni fog. Nem tudom mennyivel, mert nem mérem, de szerintem kevesebbet eszik így Angi. Tegnap sürübben fel is kelt miatta, de ma csak 4 óránként. Viszont nagyon sokat ébren van két alvás között. Minimum 2 óra, de van amikor 4-et is. Nagyokat nézelödik, én meg majd elalszok mellette. Kép
Nagyon édesek a babás képek egytöl-egyig!
Cory: drukkolok, hogy ne sokáig kelljen bent ücsörögnötök, jobbulást Balunak!
Még nagyon sokmindent akartam, de a fáradtságtól nem jut eszembe semmi...
Mindenkinek szép álmokat!
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Mamacka: nagyon drukkolok! Ügyesek legyetek!!

cory
Budapest

Jó reggelt!
Bartika gratulálok! Nagyon ügyes Pöttyöd van, jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok!Kép
Vikónak és Mamackának megy a drukk!!!
AnitaKép
Boti gyönyörű!Nagyon jó az együtt alvós kép is és ahol a babaülésben ül, az is!
Szépségesek vagytok!
ForiaKép
Marci is nagyon édes!
PetriKép
A sonkácskák is ennivalóak! Szófikám is rendelkezik ilyesmi sonkácskával!
AngiKép
Náha a babácskáink a legzavaróbb hangzavarban is képesek egy jót aludni!
Ugylátszik bejött Neki a Republik!
Tegnap voltunk 6 hetesek, s már Szófi is nagyon nagy baba!
Rettenetesen szalad az idő!
Már nézi a szemem ahogy beszélek hozzá, és tegnap visszamosolygott rám!
Annyira édes volt,s annyira megható is!
Puszi Nektek!
Csema+Szófi

KépKép
csema

Sziasztok Lányok!

Mamackának szorítok! Megyek megnézem hogy van! Kép

Én is hazarendeltem apát, mert elkezdődtek újra a fájások, egy tízperces szünet volt, azóta 3-4 percenként van. De lehet, hogy megint sima hasgörcs. A szülésznőt már hívtam, sajna a dokim ma délig Vácon rendelne.

Kép
szelivi

SzeliviKép
Drukk Neked is!!!!Kép Kép

KépKép
csema

Véletlenül benézek és potyognak a babák ezen a gyönyörű napos reggelen!DRUKK!!!!Kép

Gratula az erre jártam óta született babáknak és mamáknak!KépKép
becsi
Iklad

Jó reggelt!

Mamacka,Livi
Szorítunk nektek nagyon! Ügyesek legyetek!

Edina
38+2

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?