A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Dóri!
Hát így mennyiségre nem tudom megmondani, mert soha nem mértem.Kép
Csak úgy érzésre szoktam beleönteni, az a lényeg, hogy ne legyen túl sűrű.
Mert a tápi+a sok sinlac azért már jó durva kalóriabombaKép
De ha keveset eszik, akkor ez se gáz.
Az üveget azért próbáljátok, hátha elfogadja előbb-utóbb. Viszont ha csak egy-két étkezést kell kipótolni, akkor szerintem jobb a kanalazás, mert akkor nem szokik le véletlenül se a ciciről.

Benianyu!
KösziKép
Ti merre jártatok ma?

Mea!
KösziKép
Igen, szeretjük, habár kicsit nehéz és széles, az esernyőkocsival könnyebb közlekedni.
De a testvérfellépő e mögé jobban befér.Van hozzá mózes, meg hordozó is.
Lehet a sportrészhez is külön tetőt venni?
Hol? Mennyiért??
Ez valóban a mózesé, arról szereltem át. Mondjuk mi azt már hónapok óta nem használjuk, Leon nem alszik benne, most meg már szerintem bele se férneKép
Lívi se kis baba, akkor Õ se fér már el a mózesben, nem?
A testvérfellépőt tegnap vettük, írtam is, hogy 7600 volt az AuchanbanKép
Mintha írtad volna egyszer, hogy van egy sportkocsitok is, de nem bébé confortra emlékeztem, hanem valami tök más márkára.Kép
Vrucsincáéknak is ilyen kocsijuk van.Kép

Bab!
Margitszigeti képek nagyon szépek, aranyos Tofi Apával.Kép
Örülök, hogy már jobban van.Kép

DudaKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, köszi. Írtam mélt.
Vendég

Dóri!
Ha kanállal eszik, nem idegenkedik tőle nagyon, akkor a sinlacot is meg fogja enni, annak jó íze van. Ne izgulj, vagy legalábbis próbálj meg, mert az a tejcsinek se jó!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Dóri! Kép

Nagyon sajnálom hogy ez történt! Ne keseredj el, a tejed biztos visszajön amint meggyógyulsz! Viki is biztos el fogja fogadni a Sinlacot vagy valamelyik tápit addig. Átmeneti csak a helyzet, addig kell kibekkelni, amig meg nem gyógyulsz és minden rendben lesz!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

Dori!

Ne keseredl el kérlek, az a legrosszabb.
Tapasztalatbol beszélek, Ajsa 3 hos kora körül volt 1 hullámvölgy nálunk is, akkor 2 este egymás után semmi tej nem volt a cicimben, elsőre nagyon bepánikoltam, se tápszer nem volt, enyém gyerek se iszik üvegbol, a cici az isten, a lefejt fagyasztott tejet sem fogadta el...rémálom volt az az este, de egymás mellé feküdtünk és hol egyiket hol másikat cumizta több mint 1 órán keresztül, igy elaludt, vasárnapra már elkezdtem az urtica kurát, illetve fejtem mint állat, max 2 oránként mellre tettem de inkább 1,5 óránként és az épp nem soros mellemet Avent kézivel kifejtem(már ami jött, reggel volt a legtöbb 60 ml és nnan estig egyre kevesebbet tudtam szippantani,este semmitKép ).kb 4-5 nap után visszajött a tejcsi, azota boldogan élünkKép

Ne add fel,ez a betegség hamar átmegy rajtad, valahogy tartsd a tejcsit, illetve a kislányoddal minnél többet pihenjetek, ha napközben jol lakik, hiányzik az esti kajcsi,de éhen nem hal és a cicizés megnyugtatjaKép legalábbis a lányomnál bejött.

Még annyi h ha netán szedsz urticátt akkor laktoherbet ne igyál,a 2 nem kompatibilis.

Prüntyi

Mi is bejelentkezhetünk a talira?

Heni

Kép
hencsi

Prüntyi!Kép

Mi is mennénk ha mehetünkKépKépKép

Barbapapa!Kép
Hát babakocsimániás vagyok, ezt bevallomKép
Van egy esernyőkocsink is ami ABC design márkájú és van kupolateteje meg dönthető a háttámlája és jó nagy de mégis könnyű és elfér könnyen mindenhol.
Mózeses babakocsinak mi ABS designt használtunk a Geniot az nagyon tuti mózesesben, most az anyukáméknál van mert már kinőtte a sportrészében meg aludni nem tud.

Anyuméktól jött vissza a Bergon féle és abban alszik kint a teraszon, ezt a Be Be-t most vettük babaszobán mózesrésszel de az ami átalakítható sportészre, autósüléssel, sportrésszel, esővédővel és nyári napfénytetővel tök akciósan szerintem, fele annyi volt mint boltban.

Van ehhez a sportrészhez egy könnyebb vagány tető, majd teszek fel képet.
Szerintem Brendonban lehet kapni vagy rendelni hozzá.
Csak tuti drágaKép

Viszont imádom a Bebe Confort márkát, tuti jó mindenben szerintem.
Az ABC is tuti minőség, nagyon jó kerekekkelKép

Én az esernyőkocsit fél áron vettem Brendonban kuponnal, így megérte.

Na elég a hülye babakocsikból!!!Kép

Mea
mea

Lívi apa nyakábanKép

Kép

Mea
mea

Havtünde!Kép
Még mindig ilyen az arca, a dokinő nem mondott semmit rá, szerinte ennyire érzékeny a bőreKép

Most már kezdek aggódni emiattKép

Többiek is!!!

Szerintetek mitől lehet ilyen a bőre az arcán, ráadásul olyan érdes isKépKépKép
De az az érdekes h napközben is hol ilyen piros hol nemKép
De érdesnek mindig érdesKép

Mea
mea

Új sapijábanKép

Kép

Mea
mea

Dóri!

Jaj de sajnálomKép
De látod, itt a nagy szopisok milyen jókkal bíztatnakKépKép Fel a fejjel!Csak ne add fel!
A babó miatt meg ne izgulj annyira, ha éhes lesz nagyon, akkor úgyis elfogadja amit kap!
NAGYON SZORÍTOK, HOGY MINÉL ELÕBB VISSZAJÖJJÖN A TEJCSI!

(Azért titokban megjegyzem hogy az egyik ismerősünk is kb 1,5 hónapig "küzködött" mire rászoktatta a kisfiát a cumisüvegre/itatóspohárra, mert a hozzátápi főzi mellé már dukál egy kis víz is, tehát nem vagy csudabogár, másnál sem megy az ripsz-ropsz...)

m.

Kép

Kép
megann

Anyummal ma:

Kép

Mea
mea

Mea, Hencsi, Háááááááááááááááát peeeeeeeeeeeeersze! Kép

Mindenki jöhet aki szeretne!

Mea, Barbapapa, Bab, nagyon édesek a képek!

Most megyek, mert holnap keresztelő, éééééééééééés Apával, a második házassági évfordulónk (polgári)! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Előszsör hasonalvás 6 és fél hónaposanKép

Kép

Mea
mea

Nekem mindegy hogy alszom, csak aludhassakKép

Kép

Mea
mea

Prüntyi!Kép
Ok akkor megyünk mi is taliraKép
Hú de jó keresztelő, mesél hogy sikerül majdKép
Gratula hozzá+házasságihozKép

Mea
mea

Még egy utolsóKép

A mi kis HuncutkánkKép

Kép

Mea
mea

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát!!!Kép

Mea és Lívike

Mea
mea

Kismama!

Juhéjjjj, eltévedt bárányka!

Hát ez a MárkyMárkKépKép nagyon édi, micsoda helyes kis kölyökKép
Ha nem haragszol felveszem Léna lehetséges Lovagjai közéKépKépKépKépKép

Mi tápisok vagyunk(Kép), úgyhogy ha gondolod elmondom a véleményem!

Sajnos itt valóban csak a türelem számít, próbálni és próbálni és próbálni....
Épp írtam Dórinak, hogy ismerősünk másfél-2hónapig próbálta a sima vizet adni a babának, mire nagy nehezen elfogadta...nekik is nagyon jól ment a szopi, csak mostmár 8 hós a baba.
Szóval szerintem ez esetben nincs értelme mégegy fajtát kipróbálni...mert nem a tápival van a gond...egyszerűen hozzá vannak szokva az anyatejcsihez...

Szóval kitartás, előbb utóbb sikerülni fogKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Gyerekbőrgyógyásznál voltatok már? Nem biztos hogy a gyerekorvos ezt tudja diagnosztizálni, szerintem megérne egy utat a szakorvoshoz. Zsuzsának kb 2 hónapos korában lett ronda piros az arcbőre, elvittem bőrgyógyászhoz, felírt egy patikában kikeverendő krémet amivel egy-két nap alatt elmúlt és nem is lett többet.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Sapi a szembeKépKépKépKép HaláliKépKépKépKép

Képzeld Léna is ujabban huncutkodik.
Este leteszem aludni, erre ő hasra vágja magát és kémlel kifelé a kiságybólKép

Kuha!

Képzeld Léna kezdi átvenni Gerő étkezési rendjét, azaz mértékét!
Ma délben is és este is 1,5 üveg bébikaját evett meg Léna és

FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!

Ivott utána még 70 gramm tápit,csak kísérlet képpen adtam neki(bevallom hogy azért cselesen, mert a délutánit is úgy adom, hogy meglóbálom a játszócumit az orra előtt, elkezd tátogni, aztán zsupsz be a cumisüveg és a kezébe meg megkapja a játszócumit...valamikor csak 2-3szorra jön össze mert rájön a turpiszságra, de legalább összejön......Kép
Szerintetek ez nagy árulás???)

Szóval a végén még Léna is kiesz minket a "vagyonunkból"KépKépKépKépKép
Igen nagy öröm ez egy anyánakKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Azt még hozzátenném a szopis történetekhez, hogy nekem is vannak olyan estéim, amikor valami oknál fogva kiürül mindkét mellem, és hallom, hogy Zsuzsa "csattog" (ilyen hangja van amikor már totál üres a mellem, ő meg még szívná). És hát én literszámra fejem a tejet neki, tehát még csak azt se lehet mondani, hogy kevés a tejem, csak van hogy így jön ki a lépés. Ilyenkor én is azt csinálom, hogy felváltva hagyom cuclizni rajtuk amig el nem alszik, így egy-két kortyot azért mégis kicsal belőlük, vagy ha mázlija van akkor még egyszer beindul a tejleadó reflex, és akkor is kap egy adag jó zsíros hátsó tejet.

Szóval szerintem nem szabad messzemenő következtetéseket levonni abból, ha egyszer-kétszer nincs elég tej. Mondjuk mivel én igény szerint szoptatom, ezért én szinte észre se veszem, hiszen ilyenkor max hamarabb jelentkezik a következő étkezésre, de más jelentősége nincsen.

Mikor mensi miatt csappan meg a mennyiség, akkor megpróbálom minél gyakrabban fejni a melleimet, lehetőleg kétóránként, és akkor egy-két nap alatt visszaáll a mennyiség.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok, köszi a tanácsokat, bíztatást!
Nagyon jólesik és szeretném, ha így is történne. Ma esti vacsi, 3/4 8-kor kezdtük, szopi mindkét ciciből (tejleadó reflex nem volt sajnos ), így evett amennyit tudott szegényem , aztán böfiztettem, kiabált, éhes még. Tejcsi nem igen volt már, ekkor jött Apa az üveggel, benne felsűrített tápival, szájába sem volt hajlandó venni a cuclit. Na, akkor kanállal, ha bement 1 kiskanál, kijött a fele minimum. Minden tiszta ragacs lett így fürcsi után. Gondolom, ez is változik, nem? Evett kb. 6-8 kiskanálnyit (ebből csomó mondom kijött), és utána nem kérte. Megkínáltam cicivel, és az sem kellett már neki, gondolom ebből, hogy jóllakott, most szunyál a szobájában.

Szegény Viki olyan aranyos volt.. , értetlenül nézett miért akarjuk tömni kanállal..

Rokica!
Szerinted használna, ha fejnék most?? Vagy hagyjam hadd termelődjön reggelig, amennyi csak tud?

Dóri
Vendég

Dori!

Nem engem kérdeztél ugyan, de mindenképp fejj!!!

Prüntyi!

Akkor mi is feliratkoznánkKép

Gratu a házasságihoz, Már bizti nem olvasol, de melyik templomba mentek?

Benianyu!

Már az előbb is akartam irni, hogy én borso főzeléket végig ettem, mikor pedig 3 hos lett Ajsa fokozatosan mindent kiprobáltam és semmitől nem fáj a hasaKép(zöldbab,káposzta,karalábé...)

Jo éjt!Kép

Kép
hencsi

Ja!

Mea!

Én ekcémára tippelek, a találkozon megmutatom majd Ajsa pofiját nála is az van sajna, de van 1 bevált kencém(gyogyszertári, Prüntyiéknél most van proba alatt), kezelhető a probléma csak a tejtermékektől kell óvni a csemetét, meg magamat is mivel szoptatok...
MÁs testtájon nem volt hasonlo folt Livinél?

Kép
hencsi

Utsó kérdés, aztán eldőltem, mint a zsák.

Heni!

Melyikből fejjek?? MIndkettőből?

köszi,
Dóri
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a tápis hozzászólásokat. Kép

Megann
Hülye kérdésKép, Készítsek Márknak egy kis adag tápit minden kajálásnál? Meddig mehetek el a próbálkozással, nem akarom, hogy a kajálás rovására menjen az eröltetés és esetleg azzal is gond legyen. A vízzel semmi gond nem volt, nyeli mint kacsa a nokedlit, nem is próbálok gyümilevet és teát adni, mert sztem felesleges. A gyümöcsök nagyon mennek aká konzerv akár friss. A főziből kb 100 max.150 gr csúszik le.
Ja, igen! Cici is van még 2x egész jó mennyiség, ebből egy éjszkai, és a többi étekzések után is megkínálom, talán csurran cseppen valami. Délben elutasítja teljesen. Este pedig rákap abba hagyja, rákap... aztán feladja.Kép Nálunk nem jön be az, amit Rókica írtKép, ha ő nem akarja nem eröltetem, mert annak csak ordítás a vége, és nem akarom "elvadítani".

Elveszett bárányka!KépKép
Nagytestvér figyel ám!!Kép
Látom, annyira elvesztünk, hogy még a táblában sem lehet megtalálni bennünket. Pedig valaha mi is ott figyeltünkKép

Márk örül,ha Lénánál bejönKép
Itt küld egy képet magáról LénánakKép
Kép

Barbi
Nagyon helyes családod van.
Kanállal sem tudom adagolni Márknak. Úgy evett belőle valamennyit, hogy összekevertem tejpéppel.

Bab
Tofi nagyon helyes kissrác! Nagyon találó beceneve van.Kép

Mea
Livi szép kislány. Nagyon jó a sérója, bár nekem hosszú hajjal is tetszettKép
Nekem is van egy ismerősöm,akinél 7 hetes picúr van. Olyan hihetetlen, hogy a mi csöppjeink is voltak ekkorák. Nagyon gyorsan rohan az idő.
Remélem nem okoz nálatok gondot a belvíz.Kép

Sziasztok

Kép
Kép
kismama2004

Roki!Kép

Hát lehet, hogy elmegyünk.
Kell beutaló oda a gyerekdokinktól???
Tudtok jó helyet ajánlani vagy mindeg yhova megyünk???

Hencsi!Kép

KösziKép
Az az igazság hogy volt a testén elszórtan olyan érdes folt de azok nem voltak pirosak.
Az az baj, hogy Lívi tápszert kapott elejétől fogva(simát és nem HA-satKép)
akkor tejallergia is lehet vagy az másképp jön ki?????
Ekcéma mitől van???
Ezekhez annyira béna vagyokKép
Mindenféleképpen kajától van?????
Ráadásul Lívi már mindent eszik.

Még egy utolsó kérdés, miért nem mindig piros ha allergia????

Mea
mea

Kismama!Kép

Jó a herynós képKép
Nekünk is van olyan tök jóKép

Mea
mea

herynós=hernyós

Mea
mea

Ja és köszi a bókot KismamaKépKépKép
Nálunk nem, mert mi feljebb lakunk szerencsére de sokan úsznakKép

Mea
mea

Jó éjt Mindenkinek!!!Kép
Lelépek alukálniKép

Mea
mea

Mea!
Jó sok babakocsitok vanKép
De nem szólok egy szót sem, mert én is most nézegetek még egy esernyőkocsit......Kép
Leon ugye csak hason alszik, így kellene egy olyan esernyőkocsi, aminek vízszintesig lehet a háttámláját dönteni.
Valakinek van valami ötlete ilyen esernyőkocsira?
Lívi nagyon szép kislány és anyukád kezében lehet látni, hogy milyen hatalmas baba!Kép
Mármint hosszúKép

Megann!
Hát ennyi szerintem még tök beleférKép
Mármint kis átverés, hogy elfogadja a tápit!
Ez a megoldás sokkal jobban tetszik, mint az előzőKép

Dóri!
Írtam mailt vissza, megkaptad?
Hát nem evett valami sokat, de nem is lehet csodát várni az első alkalommal.Kép
Ne add fel, ha éhes, előbb-utóbb valahogy fog enni.

Szilvi!
Én is tejpéppel kevertem a tápit Nolcsi 8 hónapos korától, csak úgy ette meg. De 10 hónaposan totál elutasított, azóta tejet iszik.
Márk nagyon ügyin ülKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Dori!

Mig mindkettot odaadod neki igen mindkettobol, aztán mikor nappal v reggel tobb a tejcsi akkor nyilván csak 1-et szopizik, a másikat is fejd kiKép

Sok sikert, drukkolok nagyonKép

Kép
hencsi

Dóri:

Szerintem érdemes fejni, mert ezzel plussz termelésre serkented a melleidet, pláne éjjel amikor Viki nem szokott szopizni. Aztán estefelé ha már nem elég amit szopik, akkor odaadhatod neki a lefejt tejet ha megissza cumisüvegből. Csak vigyázz nehogy az legyen, hogy azért nem szopizik mert utána megkapja cumisüvegből. Te mindig kevesebbet fogsz tudni kifejni egyszerre mint amennyit ő ki tudna szívni egyszerre, ami azt jelenti, hogy ha annyit szeretnél kifejni, amennyit ő egy nap megenne, akkor gyakrabban kell fejned, mint ahányszor ő szopna. Ha ez így érthető.

Tudom, hogy ti már régen kialakítottatok egy napirendet, és szerintem most ez a te döntésed, hogy hogyan akarod tovább, illetve mi a fontosabb: hogy megmaradjon a napirend vagy hogy minél előbb visszaálljon a tejmennyiség. Ha a napirend a fontosabb, akkor nehezebb küzdelem lesz visszahozni a tejet, és tkp azon fog múlni, milyen gyakran tudsz fejni amellett, amit Viki megeszik, illetve hogy milyen hatékonyan tudsz fejni.

Viszont ha nem baj hogy borul a napirend, akkor szerintem érdemes lenne amíg fel nem szaporítod a tejet akár másfél óránként vagy ha Viki kéri még gyakrabban mellrerakni őt. Ez lenne a leggyorsabb módszer, kérdés az, hogy hajlandó-e gyakrabban elfogadni a mellet, mint amihez szokott. És hát akkor megint vissza kell őt szoktatni a napirendre majd ha a tejed rendben lesz.

Egyik sem könnyű, nem irigyellek érte. Kép De remélem mihamarabb rendbejössz és megoldódik a probléma.

Mea!

Nekem nem kellett beutaló, de nekem itt szemben van a szakrendelő, én egyszerűen odamentem és kértem egy időpontot.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Az ekcéma a szervezet heves immunreakcioja a nemkivánatos( lányom esetén tejfehérje) anyagra a szervezetben.
A pirosság attol fugg, hogy mennyire telitett a szervezet az irritálo anyaggal, ha több van a pl tejfehérjébol,akkor hevesebben reagál a szervezet, pirosabb a bőr, ha kevesebb akkor simán tünetmentes, tehát nem piros, az érdességet én ugy vettem észre nem nagyon mulik el, csak a szinét változtatja, sajnos Ajsánál is már vagy 5-6 helyen érdes, ami néha bepirosodik, néha "csak" érdes(sajnos teljesen nem zártam ki a tejet az étezésembol és megint kijött a gyereken a foltosságKép ).

Tejallergia fő tünete ez de van akinél hasmenéssel, gyakori hasfájással párosul és van az ismeretségi körömben 1 anyuka,akinél VÉRES széklet is jelentkezett a kisfiunálKép a bőrtünet szinte mindenkinél megvan tudtommal.

Azt azért igy látatlanban nem merném kijelenteni h Livinél is erről van szo, de a leirtak alapján gyanitom.
A gyerekdokitok még mindig a váci doki? Rola egyszer nem jo véleménnyel voltál, már nemtudom mi kapcsán és akkor irtad h nem akarsz váltani mert ez már a 2. dokitok. ugye jol emlékszem? váltottál harmadikra?
Szerintem felületes gyerekdoki simán nem tulajdonit jelentősséget ennek a dolognak, mint ahogyan a hülye bőrgyogyászok is felirják a tünetekre a szteroidos krémeket, meg közlik h nincs mit tenni, atopiás alkat a gyerek, talán kinövi majd.....

Hogy mindenféleképp kajátol van-e, azt ugye csakakkor lehet megmondani, mikor biztossá válik h mi a probléma, de ha ekcéma az a tejtől jön elő tudtommal.

Remélem válaszoltam minden kérdésreKép, ha még valami eszedbe jut szivesen segitek, eléggé kiműveltem magam ezen a térenKép

Na tényleg lépek aludniKép

Kép
hencsi

Ja és még csecsemő korában a gyerekemen is volt valami bőrtünet amit 1 sárgás, ruhában maradando krémmel kellett kenni és attol nymtalanul elmult, viszont ez az ekcéma ragaszkodo tipusKépKép

Kép
hencsi

Maradando=maradando foltot okozo

Kép
hencsi

Rokica!

köszi a választ! Próbáltam gyakrabban szopiztatni. De köszönte nem kérte. Kép lehet, hogy a láz miatt is, erre is gondoltam már, ma is 38 körül volt. Egyszer tudtam rávenni, hogy hamarabb szopizzon, de akkor meg szinte semmi nem jött. Kép nehéz ügy, ja. Kép elsőkörben én szeretnék talpraállni, hátha holnapra javul az ügy. Reménykedem. Kép

jóéjt
Vendég

Kismama!

MárkyMárk zabálnivaló!
Muszáj leszek valami csábos fotót küldeni Lénáról a kisfiadnak, mert őszintén szólva szerintem direkt dugdostad idáig előlünk és most én gyorsan lecsapok Márkra, mielőtt a többi lányos anyuka felocsúdna, hogy "friss husi" van a láthatáron és nem is akármilyenKépKépKépKépKépKépKépKép

Nem tudom, olvastad-e a mi tápihistóriánkat de az a lényeg hogy én "erőltettem", mivel nekünk már rég nincs semmi szopi, tejfélét(tápifélét), meg muszáj adni a kalcium meg a sokminden miatt...
Ugyan kipróbáltam már Lénán a reszelt sajtot, joghurtot, danoninot és semmi rossz jel nem mutatkozott, de én azért óvatosan bánok a tejfélével...ezért marad a tápi "erőltetés"

Szóval visszatérve rád, azzal hogy mindig megkínálod MárkyMárkot, azzal még nem "erőlteted" és nem teszel erőszakot vele, max, ha nem kell neki, nem adod oda.
Most hogy így mondod, eszembe jutott hogy 1-2 KANÁLLAL megpróbálhatsz adni neki, csakhogy szokja az ízétKép
Lehet hogy akkor hamarabb "rákap", de az is lehet, hogy nem nagyon fog neki kelleni sosem(sajna ilyet is hallottam márKép)
Mennyi idős is Márk???

Na most megyek Lénát reggeliztetni!

Ja csak úgy mondom, hogy nekem mindjárt kész a húslevesemKépKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Kismama!

Lénának megmutattam Márkot és megsimogatta a képernyőtKépKépKépKép

Márknak küldjük!
Kép
Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Az eszem megáll!!! KépKép Kép Lehetséges lovagjelölt? Kép És Danibaba? Kép Bár Márk tényleg nagyon helyes kisfiú! Kép
Mindjárt dobok fel képeket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Dóri,
Hogy aludtatok? Jobban vagy? Tudtál pihenni? Remélem, mielőbb visszaáll a rend és lesz újra tejci! Nagyon drukkolok nektek! El is gondolkodtam, hogy ez milyen borzalmas, egyik napról a másikra ilyen történhet. De sok pihenéssel, ivással és kevés idegességgel biztos vissza tudod állítani a tejmennyiséget!!!!! Hajrá Kép Kép Kép

Kismama,
Márk tényleg nagyon helyes és ügyesen ül már! Kép
Táblázatba visszateszlek Kép De tényleg elveszett bárányka vagy!

Mea,
Nagyon jók a képek Líviről is! A mosolygós tetszik a legjobban! Kép

Bab,
Tofi is édes! A báránykával a fején zabálnivaló! Örülök, hogy jobban van! Kép

Barbi,
Tegnap Apa dolgozott délelőtt, nem voltunk el, csak a játszón, délelőtt és délután. Benit tanítottuk kétkerekűvel biciklizni. Tavaly tavasszal ez a projekt lemaradt, mert a pocakommal nem tudtam futni utána. De nagyon ügyes, szerintem még egy-két nap is simán fog menni pótkerék nélkül. Kép

Megann
Léna nagyon szép! Kép Aranyos, mosolygós! Kép Kép Kép
Kis tápicsalás belefér Kép Kép Kép

benianyu

jó reggelt!

Benianyu! Kép
reggelre lett elég tejci, bár így is 2 ciciből kellett etetnem. De ugyebár reggelre van a legtöbb.
Már jobban vagyok, köszi, fel is öltöztem, reggeliztem, iszom, mint egy kacsa. Remélem összejön a fél 11-es szopira. Bár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz elég, és pépelünk kanállal. Kép Igyekszem nem is idegelni magam ezen, de elég nehéz.

Szilvi, Megann, Mea! Kép
jók a képek Kép, majd lesz erőm én is csinálok.

Ezzel a napközbeni alvással is gondunk volt 2 napja (mióta ágynak estem), mert Apának nem volt hajlandó elaludni, üvöltött, mint a fába szorult. Kép Szerintem érezte, hogy vmi nem stimmel, és gondolom hiányoztam is neki, lehet ezért nem aludt. Majd ma megpróbálom én letenni. Kép

Dóri
Vendég

Benianyu!

KépKépKép
Hát én már nem tudom mit csináljakKép, annyi helyes pasi vanKép, hogy azt se tudom melyiket válasszukKép.
Nincs mese, Lénát nem keresztelhetem katolikusnak, valami olyan vallást kell találnom, amiben Léna "fiúháremet" tarthatKépKépKépKépKép
De durva lenne, mi????KépKépKépKép
Bár ha lehet többnejűség, akkor lehet többférjűség is nem????
Néha jó lenneKépKépKépKépKép, bár néha még ez az egy is sokKépKépKépKépKép

Dóri!
Ez az, kitartás, meglesz az eredményKép
Hajrá tejcsiKép
Az első gyerkőcnél nem volt ilyen probléma(szoptatás alatti betegeskedés)???

Dori!és Többiek!

Anyukám szentül azt állítja, hogy Léna azért lázasodott be(azóta kutya baja, se egy nátha, semmi, tök egészséges), mert 2 napig nem én voltam veleKép(agytágítás miatt)....és ez pszihésen megviselte és nem tudta mire vélni a dolgot..
Szerintetek lehetséges ez??
Barátnőm mesélte, hogy amikor eljött az első munkahelyéről 5 év után, ez úgy megviselte(pedig egy másik munkahelyre ment) hogy 2 hétig lázas volt...

Megann

Kép

Kép
megann

Dóri!

Örülök hogy jobban vagy! Fejéssel kapcsolatban mit döntöttél?

Alvással mi is így vagyunk, másnak nagyon macerás letenni Zsuzsát aludni. Sírás nélkül csak David ússza meg, és ő se mindig.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!

Hol van már a kép???????

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Igyekszem nagyon. Kép Gergőnél szerencsére nem volt szopis gondom egyetlen egyszer sem, most látom mekkora mázlista vagyok még így is, hogy eddig húztuk Vikivel (és remélem tovább is), mert vannak itt akik rengeteget szenvednek, szenvedtek a tejci miatt. Kép és sajnos láthatjátok, hogy bárkivel megeshet. Kép

Láz: én nem tartom elképzelhetetlennek anyukád elképzelését. Kép

Rokica!
kösziKép Este nem volt erőm fejni, ma meg gyakrabban próbáltam, fél 8-kor volt az első, aztán fél 10-kor álomba szopta magát. Kép Megpróbálom fejés nélkül egynlőre.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Márk köszöni a dicséretet!Kép

Megann
Nagyon édi Léna! Szeretem amikor ilyen vidámak és mosolygósak a babák. Előfordulhat, hogy azért lázasodott be Léna, mert nem voltál a közelében. Már máskor is hallottam ilyen esetről.
Köszönöm a segítséget!Kép
Talán Neked annyival könnyebb dolgod van, hogy Léna már ismeri a tápit, MÁrk meg most ismerkedik vele és még az ízesített sem finom. Pedig abban volt minden reményemKép
Benianyu
Igen Márk szépen ül egyedül, viszont nem forog, kivéve éjszakaKép.Akkor sajnos szorgalmasan gyarorolja. Nappal csak a stabil oldalfekvésig jutott. Mondjuk várható volt,hogy hamar ülni fog, mert piciként sem örült ha fekve volt a kezünkbe.

Kíváncsian várjuk Daniról a képet! Márk nem akarja ám lecsapni Lénát Dani kezéről, de ha Léna inkább őt válszatja akkor sajna........Kép

Dóri
szorítunk, hogy minden ok legyen tejci ügyben és,hogy minél előbb meggyógyulj!
Köszi a dicséretet. Igen! Tegyél fel Vikiről képet ha már egy kicsit jobban leszel.
Sajnálatos, hogy Apa nem tudja altatni a kicsi lányát, jóval egyszerűbb lenne akkor Neked is pihenned napközben.
Miért baj, hogy két ciciből lakik jól a pici? Nálunk Márk mindig két ciciből kajolt, és 5 hónapos koráig csak szopi volt.
Azóta vannak nagy kavarodások a tejci körül amióta beköszöntött a télapó.
Egyébként Márkot sem lehet csak úgy cicire tenni csak ha ő úgy akarja. Ezen már nem is aggódom, bár mi idősebbek vagyunk egy jó hónappal mint Ti.
Ha bármikor elfogadná a cicit akkor én is szorgalmaznám az anyatejet, de így nem. Inkább akkor szopizzon szívesen minden nyüglődés nélkül, mikor ő akar.

Barbi
megnyugtattál, hog ynem csináltunk nagy hülyeséget a tejpépbe keveréssel.KépAnno ha még emlékszel rá, mennyit adag tápit kevertél a tejpépbe?

Mea
akkor kapta Márk a Charlit mikor még nagyon pici volt, mert nem akart az egyik oldal felé elfordítani a fejét és ezzel ösztönöztük. Bejött. Azóta is nagy kedvenc.Kép

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Dani a babakocsiban. Fel lehet tekerni a mózes hátlapját kb. 45 fokig, de azt nem szereti annyira, inkább kinyomja magát hason és nézelődik. Már most imádja nézni az autókat. Kép
KépKépKép
Beni biciklizni tanul
Kép
Itt már fáradtak mind a ketten, ez jól látszik a képen.
Kép
Délután Dani megszerezte Beni vonatát, ez nagy kincs. Utána olvasott egy kis újságot.
KépKép

benianyu

Dóri,
Örülök, hogy jobban vagy! Kép Megy továbbra is a drukk! Kép Szegény Viki Kép Remélem, elfogadja a tápot és nem marad éhes, amíg újra lesz neki tejecske.

Megann,
Többférjűség?!?! Kép Én nem kérném, nekem elég egy is! A héten írigykedtem is néha, ahogy néhányan dicshímnuszokat zengtek a férjükről.
Lehet, hogy Léna tényleg amiatt lázasodott be, mert nem voltál vele, átvette az idegességedet és talán nem érezte magát biztonságban nélküled.

Szilvi
Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?