A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Brill!!Kérlek szépen segits!!
Hogy csinálod ezt a csurizást,welcome smiley-it,stb..............
Áruld el légyszi!!Kép
KÖSZI!!!

Kép
bea27

Kép

Anikó! A hőd szupi, tartsd fenn!

Dudu! Pontosan nem tudom, hogy mi a bajom. Akkora hü... vagyok, mindig akkor jutnak eszembe kérdések, mikor már eljöttem a dokitól.

Junko! Sokan vagyunk, semmi gond, hogy össze kevertél. Lehet, hogy még én is így járok. A jövő hetünk egyformánKép lesz. Mi is költözünk, úgyhogy mindent bele!

Annácska! GRATULÁLOK! Kép

Brill! Jól vagy? Magadról nem írtál.

Most megyek, mert keveset ebédeltem, pótlás kell Kép

Kép
Kép
Ági279

Uniquom!Kép

Merre vagy?
Minden rendben?

Duddu!Kép

Nem tudsz véletlenül valamit Uniqueról?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Annácska én is gratulálok Petihez, aztán meg persze várom a képeket!
Nagyon sok boldogságot és örömet kívánok az egész családnak!

Anikó!

Ma nem jártál véletlenül du 6-kor a Westendben Jégkorszak 2-őn a fiaddal?
Lehet, hogy kezdek kissé zombi lenni, mert mindenhol topictagokat látokKép

Na most felpolcolom a lábam, mert nagyon tömzsi, és várom a holnapi teszteredményeket, na és kíváncsi vagyok, hogy bejön-e az álmomKép

Minden jót:

Juca

tjuca

Juca!
Ez nem paranoia!Én voltam!
A kisfiammal az öcsémmel és az ő kisfiával!
Ti is a Jégkorszakot néztétek meg?
Eszméletlen jo volt!
Miért nem szolitottál meg?De jo lett volna!
Bepotoljuk feltétlenül!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Szia Csajszikák!

Sysy!
Nem, sajnos semmit nem tudok Unique-ékról! Kép
De biztosan jelentkezni fog!
És tudja, hogy gondolunk Rá! Kép

Juca, Anikó!
Mekkora lehet az esély, hogy így összefuttok...?

Ági!
Nem baj, majd legközelebb megkérdezed. A lényeg, hogy van megoldás. AZért kíváncsi leszek, hogy csinálnak-e neked HSG-t.

Junko!
Gondolok Rád holnap reggel! Kép Meg ma este is Kép
Más is tesztel holnap? Le vagyok maradva?

réka
Vendég

Ági!
Köszönöm,még a holnapira nagyon kiváncsi vagyok!
Tünet,semmi!
De már hallottunk ilyenről!

Réka!
Teljesen ledöbbentem amikor olvastam Jucát!
Én meg vonulok mint egy birka aki se lát se hall!
Nagyon sajnálom hogy nem szolitott meg!
Hogy sikerült a könyv bemutató?

Junko!
Teljes csuriban vagyok!
Egész éjjel,lábujj minden játszik!!!!
Nagyon nagyon szoritok!
Egyből jelentkezz ha megcsináltad!
Taktikát ne feledd!!!!(sokáig várni!fénynél fürkészni!)

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Tjuca!Kép

Neked is dagad a lábad? Mert Nekem is tegnap óta és elég rossz érzés.Kép
A pthenésen kívül mást nem lehet tenni ugye?

Sysy
sysy77

Sziasztok
Berlinböl, kinlodok a klaviaturäval Kép Semmi nem ott van, ahol megszoktam Kép Minden rendben jól vagyok, csodäs az utunk. A mai nap kicsit fárastszó volt, de a holnapi sem lesz semmi, innen hazamenni. Räadäsul, hétfön reggel munka mindkettonknek. Visszaolvasni most nem tudok puszi mindenkinek.
mátra

Jo reggelt!
Indulunk haza, remelem minden rendben lesz az uton. Fantasztikusan éreztük magunkat, csak iszonyat färadtak vagyunk. Hosszu ez azert <gy egyben.
Puszi mindenkinek,.
mátra

1.cn.Kép
Kedden megyek homonvizsgálatra. Ha volt valakinek 3. napi, miket kell levetetni? A Clostyt hányadik napon kell elkezdeni szedni??
Megnyugodtam, hogy tudom, mi a bibi. Remélem a dokiban sem csalódom majd.

Kép
Kép
sosi

A görbeKép

Kép
Kép
sosi

Azt hiszem ettől féltem: 36.9 volt ma a hőm reggel!Igaz nem ugyan abban az orában csináltam és tegnap este bevettem egy aspirint mert olyan fejgörcsöm volt!De azt gondolom hogy ezek talán nem befolyásolnak semmit!Most nem esem bele a zebra-esőbe ugy látom!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Annácska!

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Neked és a picúrnak! Legyetek nagyon boldogok és szeressétek egymást!!! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Sosi!
A 3.napon az FSH LH PROLAKTIN TESZTOSZTERON OESTRADIOL TSH.A Progesteront is nézik de azt igazán a ciklus második felében ,mert annak akkor van szerepe és az az érték a lényeges!A clostyt az eredményedtől függően irják fel a 3.-7-ig vagy az 5.-9-ig.2x1 vagy 3x1 az adag.Én az utobbit kapom.De ez mindenkinél változo!
Sajnálom,hogy megjött!
Remélem tudtam segiteni!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!
Hát nem csak én nem alszom ilyen korai órán?

Most olvastam a hírt StellApától:
Stella április 1-én - és ez nem tréfa - császármetszés segítségével szülte meg fiainkat,akik jó egészségnek örvendenek!
Tamás Botond 22.20-kor 3110 grammal,48 centisen született!
Testvére Tamás Olivér egy perccel utána látta meg a "nap" világot 2760 grammal, 49 centisen!
Stella is jól van! Kép Kép Kép

Drága Stella!
Innen is gratulálok, bár gondolom, ezt a topikot nem olvasod egy darabig... Kép

Junko!
Várlak Téged is nagyon-nagyon!

Mátra!
Tündér vagy, hogy mindenhonnan bejelentkezel! Kép
Most az utazásra és az emberre figyelj, aztán majd csak kipihened magad valahogy...
További szép hétvégét!

Sosi, Anikó!
Hát ezek viszont nemszeretem hírek. Kép Sajnálom.

Sosi!
Most mitől is gondolod a progi-problémát? Azt hiszem, kicsit lemaradtam...

Duzzadtlábú Kismamik!
Most jön Apa szerepe: Anya szépen pakolja fel a lábát, vegyen magához könyvet, vizet, málnateát, a többit pedig Apa megoldja! Kép Kép
(Könnyen dumálok én. Lehet, hogy én sem bírnék megmaradni a sejhajomon...)

UniqueMami!
Nem akarlak SMS-el zaklatni, de ugye minden rendben veletek? Izgulok Értetek!

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Stella és StellApa!Kép

Gratulálok Nektek két pici fiatokhoz!Kép
Nagyon sok boldogságot és örömet kívánok!Kép

Duddu!Kép

Nagyon nehéz ám fekve maradni amikor annyi dolgom van úgy érzem.
Nekünk még át kell rendezni a szobát és még mindig hiányzik egy-két dolog amit nem vettünk meg.
Valaki már irta,de miért is jó a málnatea?

Uniquom!Kép

Miért nem jelentkezel?Kép

Sysy
36+2
sysy77

Duddu!
23. napon levetettem protekcióval a progiszintemet és 13-as lett. Azt mondják ez jelzi, hogy volt peteérésem, de nem elég a babásodáshoz. Szerintem is volt peteérés a hőgörbe, az LH teszt és tojásfehérje alapján. És mostmár világos, hogy miért nem feszül a cicim soha, pedig a szülés előtt minden mensi előtt kb 1 hétig úgy feszült, hogy nem tudtam hason feküdni. Ja kb fél éve hagytam abba a szoptatást és még mindig jön tej a cicimtől, ha megnyomom a bimbót, szerintetek ez számít valamit?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Stellának hatalmas gratuláció. Majdnem hat kiló baba, ezek ám a méretek! Kívánok gyors regenerációt, és nagy nagy boldogságot a fáradt hétköznapokban.

Anikó!

Bocsi, csak az utolsó másodpercben vettelek észre titeket, és én is hordával voltam, ez volt a búcsúztatóm uccsó felvonása, összesen 10-en voltunk munkatársak meg barátok.Életben is ugyenolyan helyesek vagytok, ezért mertem reménykedni.
Ha már itt tartunk, annak mi a valószínűsége, hogy egy ekkora létszámú topikban ennyi dunakeszi van??? Legalább könnyebb lesz a gyüttmentek beilleszkedése! Legközelebb bátor leszek és merész és megszólítalak Titeket!

Duddu!

Ezt nem állítom, hogy értem, mármint majd Apa kimegy és pipikél helyettem??? Igen olyan, mintha egy csomó infúziót benyomtak volna a bőröm alá, amitől nem hajlik a lábam, meg feszül a bőröm, de ettől még nem szeretnék elfeküdni, mint egy gyalogbéka. Felpolcolom, ami segít ugyen, de nem megoldás, és minden megy tovább.

Sysy!

Ne egyél annyi só(s)t. Ja és orvos szerint igyál, amennyit csak kívánsz. Egyél fagyit, látod abban kevés a sóKép

Sosi, Anikó!

Sajnálom a mezitKép
Anikó, nálad még semmi sincs veszve, bár tény az aszpirinféléket azért tiltják, mert vérbőséget okoznak, de ha egy kis ember megtapad, nem lehet egy kis aszpirinnel megrémiszteniKép
Sosi! progipótlás nem nagy dolog, és ha tényleg csak ez a gond, pillanatok alatt jön a baba, csak ne türelmetlenkedj!Kép

Juca, aki hiányolja Uniqueot és Junkot a tesztjével

tjuca

sziasztok.Csak gyorsan mert var a parom.Kép

annacska, stella.Gratulalok.Nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok mindanyiotoknak.

sosi.Sajnalom a menzit,remelem hogy megoldjak a progit es mar hip hop itt is a babo.

juca,aniko.Olyan jo nektek,minap lattam a tv-ben a jegkorszak elozetest es mar attol behaltam.Imadom azt a kicsi mokust a makkjaval.ha lenne vizumom erre tuti atmennek.

unique?.Kép

junko.DrukkoloknagyonKép

szaladok mert kifut a kv-em.

Kép
monyoka

Stella hatalmas gratulaKépKépKépKépKép Biztos aranyosak lehetnek a picik...
Unique-vel mi van?Kép:KépKép Juca legközelebb nézz jobban körülKépKépKép Mondo énKépKép
pancsi20

dudu mar megint pofatlan leszek.
beraksz a tablaba,ugy erzem mostmar kezdek helyreigazodni.
ha igen leirom az adataimat.

Nev.monyoka
lakhely:hajdujaras
kor:22 ev
cn:22
ciklushosz:1-100
szulinap:aplilis 19
probalkozas:2005.majus
megjegyzes:meg 22 evesen dokihoz menniKép

koszonim.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Stella!
Gratulálok a fiúkhozKép Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok NektekKép!!!

Anikó!
Köszi, meg fogom nézniKép.

Sosi!
SajnálomKép.
Csak annyit akartam írni a múltkor, hogy nekünk tavaly a 3. hónapban összejött a babó, de a 12. héten itthagyott minket. A műtét utáni hormonvizsgálat szerint nagyon alacsony a progim (17), és ezért történt, de az alacsony progitól még összejöhet a baba, csak sajnos nagy esély van rá, hogy az első 3 hónapban elmegy. Ezért írtam, hogy jó, hogy idejében kiderült nálad.
Én is clostylt szedek rá, a 3. naptól 5 napon át reggel-este 1 szemet. Nekem a 19. 21. 23. napokon volt progi szint mérés, és akkor legalább 25-nek kell lennie a proginak.

Réka!
Remélem jól sikerült a könyvbemutatóKép.

JunkóKép?!?!?!?!?!

ditta

dido
dido

Előszöris az újdonsült szülőknek:
Annácska, Stella szívböl gratulálok a picúrokhoz!! És ahogy Tjuca írta, várjuk a képeket és később a beszámolókat a történésekről.

Duddu
ha lesz időd a táblát aktualizálni, ma 2.cnapon vagyok. Sajna, bár már sejtettem, de azért rosszul érintett. (39. napon jött meg, úgyhogy épp keztem reménykedni... de hiába)
úgy tűnik lassan alaposabb kivizsgálás lesz. de csak júniusban- addig lakásvásárlás (hitelintézés jövő héten) és májusban hosszabb utazás van tervbe. Talán addig mégis összejön a babó.
puszi
mindenkiknek
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry!

SajnálomKép, de a hosszabb pihentető utazás nagyon jót szokott tenni, és eredményes lehetKép.

ditta

dido
dido

<font color="ff0000"><font size="+2">Annácska és Stella!

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, békességet, sok-sok örömet és tejcsit kívánok Nektek és családotoknak!</font></font>

Mohácska

mohácska

Szia Dido
köszi az együtt érzést.
Most olvasom, hogy tavaly mi történt veled/veletek. Hát ez nagyon szomorú, így méééég erősebben drukkolok nektek. Ezek szerint ezeknek a fránya hormonoknak valóban rendben kell lenniük. Azt nem értem, ha valaki terhes lesz, egyből küldik vérvételre. Ilyenkor nem ellenőrzik a progi szintet??? és ha látják, hogy kevés miért nem pótolják? vagy nem ilyen egyszerű a dolog?
puszi

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Először is szívből gratulálok Annácskának és Stellának a kisbabákhoz! Kívánok jó egészséget és boldogságot! KépKép
Szintén kívánok kitartó, boldog, csodálatos hónapokat azoknak a Jányoknak, kik még a szülés előtt állnak, vigyázzatok magatokra nagyon. KépKép
Nekünk ebben a hónapban nem volt szerencsénk, meglátogatott a kis Vuk, de nem keseredtünk el egy csöppet sem. A következő hónapban még többet beleadunk KépKépKép
Kellemes és szép hétvégét mindenkinekKép
Vendég

Lányok!
Nagy felismerést tettem!
A tegnapi hőm nem volt valos!Olvastam Sosit és ő irta hogy az alkohol befolyásolja a hőt!Mi meg pénteken koccintgattunk!Aposom születésnapja volt!Igy még egy halvány reménysugarat látok talán!Azért is furcsáltam a tegnapit mert nekem alapjáraton borzaszto alacsony!Igy jár aki nem figyel oda!

Junko!
Már nagyon izgulunk!

Stella!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kivánok nektek!Gratulálok!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Junko!!!
MI VAN MÁR???????????Kép Egy körmöm sem marad...

Stella, Annácska!
Szívből gratulálok Nektek, és sok-sok boldogságot kívánok, na meg még több tejcit!Kép
Kép

Dido!
Jobban vagy?

Sosika!
KépKépKép Úgy tudom, hogy a tejcsorgás (főleg, ha már ilyen régóta nem szoptatsz) a magas prolaktinszint következménye lehet, ami szintén akadálya lehet a babásodásnak, de gyógyszerekkel lehet rajta segíteni!

Unique-om!
Mizújs Veled/Veletek??? Kép Már nagyon izgulok... Kép

Sysy!
A málnalevél-tea a szülésnél segíthet, állítólag lerövidíti a vajúdási időt és a tejtermelődést is elősegíti.

Juca!
Te már iszod a málnateát? Mikortól kell/érdemes elkezdeni?

Monyó!
"I'LL BE BACK..."KépKépKép De jó, hogy visszakéred Magad a tábliba! Újabb jele annak, hogy tényleg oké Nálad minden!Kép

Brill!
Mizújs? Hogy vagytok?

Jaj, lehet, hogy még Nektek nem is írtam: megszületett a tesóm kisfia pénteken, 3930 grammal, 58 centivel!!! Normál szülésnek indult, de császárral lett, mert nem volt jó a szívhangja, de minden rendben ment, már fogtam a kezemben!!!Kép Gyönyörű baba, ha tudok, akkor mutatok majd róla képet. Úgyhogy most már hivatalosan is nagynéni lettem...KépKépKép

Mi jól vagyunk, Kende baba sokszor aktivizálja magát, a mai ebéd is tetszett neki, mert utána csak úgy rengett a "ház"!Kép Elég sokat feszülget a hasam, de nem keményedik, csak feszül. Lehet, hogy túl izmos volt, és nem bírnak megnyúlni az izmok???KépKépKépKép Az éjszakáim nyugalmáról már most lemondtam, elég sokszor felébredek, pedig amilyen jó alvókám nekem volt... Na, mindegy, nemsokára vége (max. 11 hét...Kép)!

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!
JUNKÓNAK EXTRA DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norwell+Kende baba (28+3)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Aniko! Bocsi, de lehet hogy nem tudom követni az eseményeket. Aggódom érted, és drukkolok, hogy a hőd fennt maradjon. Veled most mi van? Elvesztettem a fonalat.

Sosi! Syry! SajnálomKép

Csaillag! Tatszik a magabiztosságod! Jó olvasni, hogy mennyire határozott vagy.

Unique! Junko!Kép Tesztek?

Juca! Nem sokára május 23, kitartás. Lehet, hogy Stöpszli nem várat meg minket annyira, mint Laura.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok,

Itt vagyok, semmi baj! Köszönöm a kérdéseket. Az a helyzet, hogy már pár napja fáj a fejem, nem tudom, miért és elég rossz hangulatom van (türelmetlen és elcsigázott vagyok)... Kép
Még mindig egyben, persze...
Senkinek sem kívánom a túlhordást... Pocsék érzés... Bár tudom, hogy minden statisztika szerint több az idő után született baba, mint az idő előtt vagy időre született, de nekem már akkor is nagyon tele a poharam Kép
Na jó, nem rontom itt a hangulatot, mindenképp írok majd Rékának, ha lesz valami. Kép
Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Unique
40+3

Ui. bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek egyesével, egyszerűen nem bírok koncentrálni és fáj a fejem...

KépKép
unique

Ági!
Igaz nem vagyok a hőmérőzés nagymestere azért irok soszor zöldségeket!
Én ma vagyok a 26.napon és probábol méregetem magamnak a hőmet de ugy látszik nem sok sikerrel!
Tegnapi hőm ezek szerint azért lett magas mert pénteken ünnepeltünk és a koccingatás következménye!Kedden leszek a 28.napon és nekem percre pontos a ciklusom igy akkor minden eldől!Nem kisérletezem tovább!

Juca!
Köszönöm a bokot!
Én is szivesen megnéztelek volna élőben!
Biztos jo volt a bucsuztatod!
Azon gondolkodtam amikor olvastalak hogy ahány orvos annyifélét mond!Amikor én terhes voltam akkor fejfájásra az aspirint mondta!És be is szedtem egy párszor!De ezek után nem fogom(ha terhes leszek)!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Unique nyugi-nyugi nem rontod a hangulatod egyáltalán. Nemsokára megszületik a kiscsaj
pancsi20

Sziasztok!

Annácska, Stella
Szívből gratulálok a fiúkhoz!!! Kép
Sok boldogságot, sok tejcsit és sok-sok örömöt
kívánok Nektek!!!!

Junko
Mizujs????
Drukkok ezerrel mennek!!!!!

Uniqueom!!!!!
Sajnálom, hogy fáj a buksid!Kép
Küldök Neked sok-sok gyógyító energie-t!
Laura miatt meg ne aggódj!
Velem az anyukám aug.20-ra volt kiírva, és csak aug.26-án bújtam elő. Persze azóta is lusta kis dög vagyok, viszont szép vagyok okos és tökéletes!Kép
Laura is szép lesz, okos, és tökéletes, remélem azért nem lesz olyan lusti mint én Kép

Syry
SajnálomKép

Csitritárs Kép
Üdv újra a táblicskuban Kép

Sosi
Sajnálom a menzit! Kép

Brill
Hogy vagytok?

Évi
Nagyon nagyon cuki Dórika Kép

Velem semmi különös nincs, ezért nem nagyon írtam magamról. Hétvégén Forma1-eztem, meg takarítok, és díszítem a lakást Húsvétra...

Puszi mindenkinek!

Szisz

szisszka

Syry!
Hát igen, ez lenne az észszerű, hogy a progi szintet is nézzék, de azt nem nézik. A 12 hét alatt 2-szer voltam labor vizsgálaton, de egyszer sem néztek semmilyen hormont, pedig, főleg így utólag azt mondom, hogy ezt nem lenne szabad kihagyni, hiszen ha gyorsan és segítség nélkül is jön össze a baba, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden rendben.

Norwell!
Gratulálok, hogy nagynéni lettélKép, és persze nemsokára anyuka is leszel, nem semmi egyszerre majd két csöpség is lesz körülöttedKép, és ráadásul két kisfiúKép Szép nagy súllyal született az unokaöcséd, őt hogy hívják?
Köszi. már nem fáj egész nap csak reggelre. Igazából én nem voltam rosszul, csak a torkom...

Unique!
Már nagyon drukkolok nektek, hogy Laura minnél hamarabb megmutassa magátKép!!!!!!!

ditta

dido
dido

Tjuca!Kép

Köszi a tanácsot,megfogadom! Úgyis állandóan szomjas vagyok,és a fagyit nagyon szeretem!Kép

Norwell!Kép

Hol lehet venni málnateát és milyen fajta ez?
Ki szeretném próbálni.Kép

Unique!Kép

Szegénykém!Kép
Majd csak megszületik már Laura. Kérlek ne keseredj el !
Én lélekben veled vagyok és elhiszem hogy türelmetlen vagy,ezt teljesen megtudom érteni!
Kitartás!Kép

Sysy
36+2
sysy77

Dido!
Köszi, Balázs Martin lett a kicsi, és tényleg szép!Kép Igazából nem is olyan, mint egy újszülött, hanem mint egy egyhónapos baba, kis hurkácskái vannak már most a kezén!Kép Már nagyon várom a júniust is...Kép

Unique!
Ne keseregj, drága, nemsokára a kezedben tarthatod Laurát!!! Egyébként sógornőm is ráhúzott, méghozzá 11 napot! Illetve valószínűleg nem jól számították ki a szülés időpontját, mert nagyon rendszertelen ciklusai voltak. Õ is nagyon türelmetlen volt már az utolsó három-négy napban (én meg már most az vagyok, pedig hol van még a vége?Kép).
Szorítok Nektek!!!! Gyógysimi a buksidra! És egy kis jókedvhozó:
Kép

Norwell+Kende

Kép
Kép
norwell

Sysy!
Szerintem gyógynövényboltban vagy gyógyszertárban megkapod, de igazából még nem kérdeztem sehol. Figyu, most találtam a neten:

"A málnalevéltea (3dl víz és 1 teáskanál szárított málnalevél) a szülés természetes előkészítésére használatos módszerek között annak ellenére az egyik legismertebb, hogy hatásmechanizmusát még nem tisztázta a tudomány. Mégis széles körben alkalmazzák, hiszen a gyakorlott bábák tapasztalatai szerint erőteljesen fellazítja a kismedence izomzatát, és így megkönnyíti a tágulást. A málnalevéltea méregtelenítő és salaktalanító hatással is rendelkezik; az anyagcsere folyamatát a beleken keresztül serkenti, és salaktalanítással hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet egészséges maradjon. Hatásának titka valószínűleg az, hogy az intenzív bélmozgások ingerlik a méhet , s ez fokozza a méh izomtónusát. A várandósság 34. hetének végétől érdemes rendszeresen fogyasztani (napi 2 csésze tea elegendő).Szülés után is kortyolgathatjuk, hiszen a korai gyermekágyban esetlegesen lomhább bélműködést hatékonyan serkenti."
Na, ennyi... Szerintem érdemes kipróbálni, maximum nem használ, ártani biztos nem fog...Kép

Szia

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Kedves Stella!

Nagyon sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejcsit kívánok Nektek! Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Most csak...

Annácska,Stella!
GRATULÁLOK A KICSIKHEZ! Kép Kép

Sosi,Syry,Csillag!
Sajnálom!KépKépKép

Junko!
???Kép

Unique!
Még mindig nem jön Laura baba?Pedig tudja, mennyien kiváncsiak Rá! Kép

Igyekszem este még benézni!KépKépKép
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Unique!
Megbocsátjuk és meg is értjük morcidat, így haragudni egy cseppet sincs okunk.
Persze egyáltalán nem örülünk neki, de mostmár nem kell sokat kibírni, bár tudom, hogy minden nap nehéz! Küldök egy nagy ölelést Neked! Kép

Juca!
Na jó, pisikélni kimehetsz! Kép Kép

Sosi!
Mostmár értem a progit. De mindenképpen nézess prolaktint is a tejszivárgás miatt. Biztos sikerül, ha van egy kis protekciód.. Kép

Monyó!
Örülök a nyugalmadnak és örömmel beraktalak a táblába. Persze elég lett volna a cn. is, mert nem dobunk ám ki senki régi "táblatag" adatait, csak picit félretesszük. Kép Csak így tovább!

Dido!
Köszönöm, kellemesen és ünnepélyesen telt a könyvbemutató. Persze megható is volt, hiszen már nem él a nagypapám és emlékeztünk rá. De szép volt. Kép
Ez a torokfájás nagyon furi, pedig a mandulád hiányában még kevésbé kéne neki fájnia, nem?

Ezúton is köszönöm nagyon-nagyon előre is a segítségedet! Kép
Hogy a többiek is értsék, úgy néz ki, hogy beleszerettünk egy házba, de gyorsan kellene dönteni és a Dido-család szakmai segítségét kértük a dötéshez. Kép Nagyon izgi ügyek ezek.

Syry!
Ez a figyelemelterelő hadművelet szerintem csak jót tehet! Kép Remélem, beválik! Kép

Anikó!
Most alkoholizálj, amíg lehet... Kép Bár gondolom, hogy így is mértékkel művelted! Kép És örülök, hogy van még remény! Kép

Sziszka!
Még ha semmi külcsi is, azért jó, hogy benéztél! És új hónap... Kép

Sysy!
Nem akarom keverni a véleményeket és én magam nem is tudok semmit a málnateáról, de Seszi júl. 29-én a következőket írta róla:
"Málna (v eperlevél) teáról én a mindentudó kis szülésznő barátnőmtől tudok, mint sokmindenről. Szülés előtt pár héttel (37. hét után) érdemes elkezdeni, segíti, gyorsítja a szülést, rendszerezi a fájásokat, méh-összehúzódásokat. /Hamarabb nem szabad kezdeni, mert megindíthatja a szülést./ Ezért ajánlják a terhesség végén járó kismamáknak
Vendég

Syrynx

Minek várni, ha vannak előjelek arra, hogy valami nem tökéletes? Szerintem keress másik orvost!! Csak nem hal tán bele, ha elküld vérvizsgálatra.
Persze tudom a dokik a 6 hónapot még simán lekezelik, hogy az semmi.
Nekem már korábban kb. 2 éve volt egy vérvizsgálatom, mert hasonló tüneteim voltak, mint neked...42 napos ciklusok meg ilyenek, a gyógyszer szedésének abbahagyása után. Azóta már rendeződött a dolog és nekem szép ciklusaim vannak most és peteérésem is van. Most azért kell újabb vérvétel, mert elmentünk egy meddőségi központba. Eddig úgy néz ki, hogy nem velem van a gond, hanem a párommal, ez amolyan ellenőrző vizsgálat, hogy velem minden ok-e.
Az időpontok: 4. nap és utána úgy alakulnak a vérvételek, hogy az ovulációs teszt pozitívvá válását követő 5., 7. és 9. napom kell menni (vagy 19., 21., 23.)

Musti
Gratulálok

Szia Nyuszifülű
Miért írod, hogy az endokrinológiai eredmény nem lesz valós? Azt nem nagyon lehet elszúrni. A hőmérőzést remekül csinálod, csak még annyi hüvelyben&#8230;..a 43 nap nem túl jó, de azért lehetnek kivételek.
Áááá Tündérke megelőzött Kép mind1 már itt marad.

Duddu
A ház az szuper&#8230;hajrá!!

Bea
Köszi kérdésed, remekül vagyok itt a tavasz, és mindjárt mehetünk a dokibácsihoz megbeszélésre. Már alig várom, hogy mondjon valamit, persze a megoldást Kép.

Anikó
De szép a kisfiad!!!!

Babus
Köszi a híreket.
Annácska gratula a kiskrapekhoz.

Mi is megnéztük pénteken a Jégkorszak2-t a férjemmel, naaagyon jóó volt&#8230;Kép

Babaeső van Kép Stella és kedves kibővült család nagyon gratulálok!!

Unique
Kitartás, már nincs sok hátra.

KépKép
KépKép
fleur

Norwell!Kép

Köszi szépen az információt,aranyos vagy!Kép
Megpróbálom beszerezni a málnalevélteát.

Sysy
sysy77

Kép
Kép
Kép
Vendég

Duddu!Kép

Neked is köszönöm szépen az információt!Kép
Biztos jó lehet ez a tea.Kép

Sysy
sysy77

Helló Csajok!!
Ittvagyok megint!!Sajnos mostanában nemtudok sűrün jönni,mert.................Hosszú!!
Mátra Kedves!!Annyit jártál hétvégén a fejembe!!Kép
Nagyon jó dolog szerelmesnek lenni!!Ugye Te az vagy?És nézd milyen a sors lett egyből 2 gyereked!Figyeld meg a Sajátra sem kell már sokat várni!!Ezt jósolta neked a kis Boszi!/Szerény személyem!/Konkrét időt nemmondok direkt,de..........már nem kell rá olyan sokat várni rá!!Hidd el nekem!!Kép
Jó lenne,ha már nekem is beköszöntene,de nagyon várat magára!KépÉn meg itt nagy naivan veszegetem a teszteket!!De semmi!!!!Kezd fogyni a türelmem!!Mindegy!!Most pár hétig teljesen MÁS valami köti le a figyelmemet!
Rémálomként jön elő bennem amikor majd irom a Duddunak,hogy 1cn!
lory_d

Fleur!
Köszönöm a dicséretet!
Aranyos vagy!

Réka!
Igazábol arra lettem figyelmes hogy amikor a Tündi leirta a hőmérőzést és a Sosinak a kiugro napja ,akkor esett le hogy nekem miért lett ilyen magas szombaton!A pezsgő az oka mindennek!Igaz csak mértékkel!De jol megtéveszti az embert!

Sysy!
Szerintem is gyogynövényboltban kapszt vagy Herbáriában ilyen teát!Azt gondolom de a lányok akik isszák biztos jobban tudják hogy egy kis mézzel lehet izesiteni! És akkor talán nem olyan rossz!

Dido!
Neked volt vérvételed mostanság?
Mit mondtak,mi volt a baj?Bocs ha irtál rola de nem találom semerre!Valami gyogyszert kapsz?
Vagy fogsz kapni?

Brill!
Mesélj hogy vagy?
Tünetek?

Junko!
Most már aztán tessék irni!
Mindenki szét izgulja magát!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Anikó, ami késik nem múlik.

Unique! Ne légy depis, kell az energia másra. Nem jó dolog a fejfájás, meg gondolom a túlhordás sem kellemes, de szusszanj egy kicsit. Én küldök buksimit is, meg egy kis kupánvágást is a lelkednek, persze bársonyba csomagolvaKép

Málnalevél! Eddig azt hallottam, hogy valami förtelmes az íze, úgyhogy ami késik nem múlik, még nem iszom, majd ha kapok instrukciót. Nem vagyok mazoista alkatKép

Olyan hihetetlen, most már lehet érezni Stöpszli lábait, konkrétan. Mondjuk, amikor benyomja a bordáimba, akkor nem az öröm a legkifejezőbb szó, amit érzek, de minden esetre leírhatatlan az érzés. Kívánom, hogy mindenki élje át ezeket a kapálózásokat!

Dido!

Akartam reagálni, csak elfelejtettem: nagyon rosszul hangzik ez a torokfájás. Én a helyedben elmennék valami szakemberhez, annál is inkább, mert neked már volt a torkoddal probléma.
Nekem volt egy időszak, ami most nagyon hülyén hangzik, de szerintem gombás fertőzésnek volt köszönhető a torok és fülfájás. Nos volt egy göthőm (brutál fajta) és kaptam antibiotikumot, majd még egy kis széles spektrumú antibiotikumot. Láz, göthő elmúlt. általános torokfájás maradt fülfájással gazdagodva. Non plus ultraként hüvelyi gombás fertőzéssel, úgy hogy se előtte se utána nem volt fertőzésem, csak lévén minden bacim elpusztult, gombák felszaporodtak. Minden OK volt, de a torok és fülfájás maradt, mire a nőgyógyász mondta, hogy ugyan ritka, de ez a kis üregekben megmaradt gombától lehet. Kaptam gombaölő bogyeszt (előtte kúpom volt), és akkor lassan elmúlt, de nem ettem paradicsomot, tejet, csokit egy ideig.
Szóval csak azt akarom írni, hogy lehet valami olyan dologról van szó, amire senki nem gondol, de ez csak nem állapot. Az a baj, hogy a dokik mostanában felírnak valami bitang antibiotikumot, és ezzel le van tudva a gyógyítás. Azóta úgy félek az antibiotikumtól, mint a tűztől, én is kísérletezgetek mindenféle gyógynövénnyel, meg kuruzslok, és próbálok visszatérni az aranyközépítra több kevesebb sikerrel.
Sok beszédnek sok az alja, menj el szakmukihoz, vagy tüdőgondiba (arról is írtam valamikor, már szakállas a sztoriKép), és ne engedd, hogy lerázzanak, mint egy hipochondert!

Üdv:

Juca

tjuca

Anikó!
Utoljára decemberben voltam vérvételeken, és akkor jók voltak az eredményeim, persze gyogyi mellett, de részletesebben pont nemrég írtam Sosinak, az ápr.02. archív utolsó üzenete az.

Juca!
Nem semmi, ilyenre tényleg nem gondoltam. El fogok menni ahhoz a gégészhez, aki kivette tavaly a mandulám, mert a házi orvos tényleg leráz azzal, hogy szedjek c vitamint.
Tüdőszűrésen tavaly legalább négyszer voltam, úgyhogy azt még kihagyom egy kicsit, mert túl sok lesz a röntgenből, ha a bordatöréses, fogdokis, és csontsűrűségest is hozzá veszem. Az 1 év úgyis augusztus környékén fog lejárni, majd akkor megyek. De én nem emlékszem a tüdőszűrős "storydra", lehet, hogy akkor még nem voltam topik tag?!?!, vagy csak lyukas az agyamKép.

ditta

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?