Először is jobbulást kívánok Bujka kicsi fiának én fel sem tudom fogni, hogy én hogyan élem túl, ha ilyen beteg lesz a babukám.
Köszönöm a szülinapi gratulációkat! Elmentünk ebédelni a párommal és mivel svédasztalos kaja volt, nagyon sokmindent ettem, volt is jó kis hányinger utána, aztán egy óra múlva már éhes voltam.
Végre megküldte a barátnőm a hasas képet, bár ez két héttel ezelőtt készült és már sokat nőttem azóta.
Szombaton iszonyúan megijedtem. Felmentünk az Oázis kertészet akciójára, reggel 7-kor ébredtem elég nyomottan, Siófokon is volt elintéznivalónk, úgyhogy dél volt mire felértünk és 2 óra mire végeztünk és már a növények is a kocsiban voltak. Igazából nem éreztem, hogy fáradt lennék, de valószínűleg a baba megérezte, mert nagy iszonyúan el kezdett kalimpálni a hasamban, olyan volt mintha nagyon gyorsan dobogna a szívem a hasamban. Aztán a párom kitett a Brendonnál Budaörsön és ott bent, amikor már egyedül voltam megint kezdődött, akkor már a víz is kivert és nagyon féltem, mert nagyon fura volt. Bementem a mosdóba és kinézetre sem voltam semmi, az arcom piros volt a szemem alatt meg jó mély árkok voltak. Háromszor ismétlődött meg. Este aztán felhívtam a dokit, mert nagyon ideges voltam és erre azt mondta, hogy csuklott a baba.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Miközben zajlott azt a képett láttam magam előtt, hogy a baba fekszik a hátán és nagyon gyorsan kalimpál a lábával, rugdalja a hasam, ki akar törni.
De lehetséges, hogy ilyan gyorsan csuklanak?

A hátatok mögött a kertetek van?

nincs vmi módszer a gyógyszeren kívül ellene?