A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora!
Tesóddal mi a helyzet? Megvan már a baba? Vagy még izguljunk????Kép

Indiről senki semmit?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

van itt valaki aki babát vár , vagy nagyrésze már megszült kismama ? SZTK ba járt valaki nődokihoz ?
hope04

Hope!
vedd számításba, hogy nem csak azok a dokik melóznak a Tétényiben, akik a honlapon fenn vannak! van ám egy csomó szerződéses is. igaz, ők az SZTK-ban nem melóznak. így jártam én maszekon Bardóczy dokihoz. nála is annyit kell várni, mint az SZTK-ban , elég sok csúszás van, noha bejelentkezik az ember, de ahogy bejutok, a doki személye, viselkedése, hozzáállása mindig feledteti velem a várakozás okozta nyűglődést.
és én is várok babát, csak még sokáig várok. 2008-ban szeretnék szülni. addig is nevelem Lencsémet, és nem kopok le a topicról.
pl. asszem Votiv is SZTK-ban járt a dokijához.

Proone!
ügyesek vagytok, hogy szoktatjátok, előbb utóbb úgyis lehet, hogy kell majd a cumi valamihez, gyümölcslé, vagy ilyesmi.

Jucus!
te nagy játéktudor vagy! Lencsém cirkuszol, hogy adjuk neki oda a távirányítót,meg a mobilt. vettem egy kis sz....r gyerekmobilt, de olyan a hangja, hogy bömböl tőle. láttam Votivéknál egy komolyabbat, azt nem tudom hol vették.
szóval, tudsz valami olyan játékot ajánlani, ami egy távirányítóhoz, mobilhoz, esetleg laptophoz hasonlít, gombokkal, csörgőkkel, zenékkel, izékkel? előbb utóbb kell majd ilyet vennünk neki. vagy vegyek neki egy távirányítót?

ancsipancsi

Ancsi! Csudaszép a hölgy!!! Kép

Hope! Én a 37.héten vagyok, SZTK-ba nem járok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi! Csudaszép a hölgy!!! Kép

Hope! Én a 37.héten vagyok, SZTK-ba nem járok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Csikos valaszokat koszonom.

Hope, Kisun es en vagyunk masodik pocakosak, de mindketten maganrendelesre jarunk.

Ancsi, ma nagyon szornyu vagy (ablakbol porolas, eletveszelyesen hegyes hajcsat alkalmazasa egy nagyon kicsi es hajjal meg alig rendelkezo gyereken, leraghato gombokkal ellatott taviranyito es mobil hozzaferhetove tetele fent emlitett kiskorunak stb stb), a tobbi remiszto dolgot legyszi tartogasd a jovo hetre, en ennyitol mar teljesen kivagyok...

Den, nem ilyen leorditos, es en sem vagyok az. De a gyerkocok ota nagyon tart a korsagoktol es errol (orbanc) meg azt olvastuk, hogy idosekre es gyerekekre nagyon veszelyes, nem ritkan halalhoz is vezet... es valoban Kép
moose

sziasztok,
irtam egy csomót, de vki ott fent azt akarta, h ne jelenjen meg itt lent...
én már jobban vagyok, B délelőtt még 39 fokos volt, de most lövöldözik a másik szobában (szigorúan szarkákra!!)...remélem megmaradunk!
GAbi,
nem lehet,h nálatok is ez van??? és JOBBULÁST!
Ancsi,
nektek is JOBBULÁST!!!
VOtiv,
olyan aranyos vagy!!!!!!!!Kép
Piros,
köszi neked is, egyszer majd meglátogatunk, de addig még sok viz fog lefolyni a Dunán...Kép én és gyermekeim, időzitett bombák vagyunk mindenkire nézve, aki még nem volt bárányhimlős...
Nem is tudom mi lesz itt, hogy fogunk lejárni az udvarra????????????
Moose,
részemről bármikor végetvetnék a szoptatásnak!!!Kép De ehhez is két ember kell...Kép egyszer már elrontottam a leszoktatást, most nem kéne...

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, most elmegyünk sétálni, mert egyeske úgy néz ki, mint a whiter shade of pale...Kép azaz a hófehérke...

Indinek puszi! és drukk!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Csak egy mondat erejére ugrottam be, mert láttam, hogy Hope Holbáról kérdezett. Anno Proone is érdeklődött róla, és akkor én megkérdeztem a védőnőmet a 3 XXII. keres dokiról (Parragh, Tasi, Holba)...és úgy emlékszem, hogy Holbáról mintha mondott volna valami olyasmit, hogy nem vezet szüléseket...de erre most nem mernék megesküdni..

Proone!
Nincs meg az az emiled, amit akkor írtam Neked a 3 dokiról??? Csak arra emlékszem, hogy a Tasit nagyon nem ajánlotta a védőnéni!!! De nem emlékszel Holbáról mit írtam???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és van egy felelsleges belépőm a nagy börzére (ápr. 22.) Nem érdekel valakit??? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Látom Indiről nincs friss, továbbra is nagyon drukkolok neki, dokitémában viszont vannak tapasztalataim, elég sokat élveztem taval ya "vendégszeretet" Kép
Dr. Bencsik András: Nekem nagyon szimpi volt. Nyugodt, empatikus
Dr. Fülöp Tamás: Róla ilyen jókat sajnos nem tudok mondani, amikor megugrott a vérnyomim ő volt az sztkban, a dokim odaszólt, hogy nézzenek nekem azonnal egy vizeletet, de nem volt rá hajlandó. 3 nap múlva bent feküdtem.
Dr. Csabafi Csaba: Õ az én dokim. Szeretem Kép bővebben konkrét kérdésre, de ha lehet mailban, nem nagyon van időm mostanság netezni
Dr. Holba Sándor: Nekem ő is szimpi volt.
Dr. Cseke Gábor: Õt csak láttam, viziten, semmi tapasztalatom nincs
Dr. Lovas Péter Dr. Parragh Attila Dr. Petróczi István , Dr. Prijady Josdy , Dr. Tarpai Attila: Passz
Dr. Vass Zoltán: Fiatal doki, ha jól emlékszem, ha ő az, akire gondolok, akkor nagyon rendes volt minden mamihoz.
Dr. Zsolnai Bertalan Dr. Reizer Ágnes: Szintén passz
És azért vannak ilyen sokan, mert a dokik egy része nem rendel az sztkban, nem ügyelnek, szerződésesek, a kismamijaik mennek ide, nagyrészt csak hozájuk járnak be, illetve hetente egyszer "szakmai napjuk" van (általában kedden, vagy csütörtökön, mert akkor van prof vizit)

És nagyon nem értem, hogy mivel nagyon jól tudom, hogy az orvosok, szülésznők, csecsemősök közül nagyon sokan olvasnak minket, ha nem is folyamatosan (bár olyat is tudok, aki igen), ilyenkor miért nem mondanak semmit?
Nagyon sok dolgot el tudok képzelni Indinél (is) a háttérben, amiről mi nem tudunk.

Barbi: Igen, fóti vagyok.

Votiv: Valami ilyen indok miatt maradtam én is a Csabafinál. Amikor megtaláltam még egész közel laktama rendelőjéhez Kép

Pocakosok: Jó pocisodást!

És az én ügyesszépnagylányom is felácsorog már (most épp a kék-zöld foltok száma mutatja, egy nap hányszor nem figyelek eléggé), átszokott a napi 1 alvásra, ezért most a szokásosnál is kevesebb időm van Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Drága Oxi!!! KépKép úgy örülök, hogy benéztélKép hiányzol ám!

Indiről friss: a cukra kicsit magas lett, de a vrényomija alacsony, fehérje nincs a viz.-ben, nst-je nem az igazi (Dominó mindig akkor kezd szunyókálniKép) de eddig még nem beszélt orvossal. estefelé majd hívom, és beszámolok!

ma ibolyáztunk IstikévelKép de most megint lerobbantam, a szabadban 2x annyit kell rohangálni utána... úgyhogy el pihiKép

votiv 8)
votiv

Votiv: Jönnék én, de egy nap csak 24 óra... Ebből 14ben minimum aktív V, a többiben van 1500 nm kert, + a ház + a meló.
De most Indi miatt kicsit átrendeztem magam, igyekszem majd így hagyni Kép Bár a 3 óra alvást nem bírom hosszú távon aszt hiszem.
Örülök, hogy Indi nem toxémiás...

Juteszembe, krtesházas lányok: Mit csináltok akkor a deddel, ha kerteztetek? V még nem megy, csak mászik, a föld megy hideg. Ahhoz keveset alszik, hogy akkor intézzek mindent.

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Bogárka!
Megvan, elküldöm Hope-nak, amit összeszedtem a dokikról.</font>

KépKépKépKép
proone

Megszuletett az unokateso!Kép Martin, 58cm es 3850g. Kesobb megyek be hozzajuk.Kép

Zuzmo, es mi lenne ha Balazzsal aludnal? Egyebkent Kata azota alszik jobban, hogy este 1-1,5dl pepet megeszik szopi elott. Mar csak 2-4x kel.
Zsuzsaval nem vagyok ilyen joban, nem egy tul baratsagos lany (vagy csak en ismeretem meg ilyennek), Lenatol kapom a hireket. Bar ez is jo regi info, lehet hogy mar babazik?Kép

Hope: Kisun, Moose, Soosoo es tan GodiBarbi var babat. Meg Indi.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Az elozo hsz-t kettokor irtam, el is kuldtem, csak ugy latszik a rendszer nem akarta bevenni. Rafrissitettem es most kuldte el...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose!
folyton azt olvasom nálad, hogy Nyuszi ezt evett meg, azt kóstolt meg, összezúzott valamit, tönkre tett ezt meg azt, szóval ne szidj!!! Kép
- ablakbol porolas---> szuterén lakásból kit zavarok, ha a saját kertünkbe rázom a rongyot?
- eletveszelyesen hegyes hajcsat alkalmazasa ---> ez jogos, ma én is észrevettem, így csak mutatóba teszem be.
- egy nagyon kicsi es hajjal meg alig rendelkezo gyereken---> igenis rengeteg haja van! Kép
- leraghato gombokkal ellatott taviranyito es mobil hozzaferhetove tetele ---> épp azon volt a hangsúly, hogy nem adom neki, hanem egy hasonló játékot szeretnék. de ha meglátja a kezünkben, hisztit csap, mert szeretné megkaparintani. és billentyűzetet viszont adtam neki egy kis időre(ne félj, nem volt bedugva), ütötte verte. remélem ez nem rossz pont.

inkább arra válaszolj,hogyha már nincs láza, úgy tűnik, hogy nem is beteg (persze biztos az még pár napig), meg kint tök meleg van, ki lehet-e vinni, vagy inkább pihentessem a lakásban? Kép

Oxi!
majd ha lesz időd, tegyél már be újabb fotót manöken lányodról!!! olyan szép lehet, ahogy kúszik-mászik! Kép

Votiv!
vajon a sima cukra, vagy a terheléses lett magas? kíváncsian várjuk a fejleményeket!

ancsipancsi

<font color="0000ff">Hope!
Ha megadod az emailcímed, küldök egy kevéske infót az SZTK-s dokikról.</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi!

Add oda neki távirányítót,telefont,Műtelefont le sem fogja bagózni!Ja és áltávírányítót és egyebeket sem.Ez tuti!

SZIA OXI!
20170114224602

Ancsi, a sima cukra nagyon jó, alacsony, a terheléses lett kicsit magasabb! aki képzett ebben a témában mondjon erre vmit léciKép

Zuzi, én óva intelek attól, hogy most kezdj el Bazsóval együtt aludni, mikor már elég jól megszoktátok különKép a fogak minden napirendet felborítanak, de egy idő után ez el fog múlni!
én - kegyetlen anya - egy éjszakát aludtam Istivel (najó, eddig 2-t, mert mikor sokat hányt éjjel, idevettem magamhoz, hogy tudjak segíteni)
az 1. itthoni éjszakánkon apa majdnem ráfeküdt IstireKép nekem meg szétzsibbadt a karom, szóval nem volt túl pihentető. másnapot már a kiságyban töltötte. míg kelt éjjel szopizni, a szobánk mellett állt az ágya a nappaliban (a gyerekszoba a lakás túlsó felén volt, és nem akartam folyton annyit kolbászolni hozzá), de már nem 1 szobában aludtunk, mert a tv/számgép/rádió/stbstb talán zavarta volna a pihenésben. aztán 1hós korától átaludta az éjszakát - kövezzetek meg - és kb 3 hós korában beraktuk az ágyát a gyerekszobájába. bár előfordult - főleg a fogzás alatt - éjjeli kelés, és volt órákig tartó altatás is, összességében nagyon jól alszik Isti, este 7-körül teszem le és másnap 7 körül kel. és szerintem ehhez szüksége van a nyugalomra, a csendes kis fészkére, a saját kis ágyikójára a macikájávalKép a maci is fontos ám, anélkül botrány van!Kép
szóval hogy jó szemtelenül belepofázzak a dógokba, a gyermekkel együttalvó szülők sokszor nem is veszik észre, hogy csak egymást zavarják. és ezt egy nálam sokkalta okosabb valaki mondtaKép

és ma megszületett az ikerunokaöcsém és ikerunokahúgom!!!KépKép a kislány Hanna, 3000g és 54cm, a kisfiú Levente - hallod, Zsan?Kép - (ő a fiatalabb 2 perccel) 3190g és 55cm!!! és 3 héttel jöttek korábban. el vagyok ájulva, micsoda hatalmas babákok! KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Infot szeretnék Dr. Fülöp Tamársól a Szent Imrében.

A napokban kaptam meg a számát ugyanis úgy néz ki, hogy babát várok.

Dilemmában vagyok ugyanis az én nődokim a SOTE II-ES klinikán van és nekem szimpatikusabba a Szent Imre, sőt sokkal közelebb is van.
Ha valaki tud itt ákár igy másik szimpi orvost azt is szivesen fogadom.

Szerintetek melyik korház jobb?
Dokit vagy kóházat válasszak?

Köszi: Z
lambada

Lambada, gratula!Kép
a kórházösszehasonlítást Pirus tudja a legjobban, ő az első fiát a II-esen szülte, a másodikat a SZtImrébenKép

Fülöp dokiról pár hsz-szel ezelőtt volt szó, és tök mázlista vagy, mert Hope kezdeményezésére elkezdtük összeszedni infót a H összes dokijárólKép úgyhogy sokakról olvashatsz szintén kicsit feljebb.

és itt vagyunk mi, dokikkal együtt
http://proone.freeweb.hu/szentimre.htm

nekem annyiban volt szerencsém mindkét kórházhoz, hogy SZtImrében szültem - én a dokit választottam, "vele járt" a kórház - és 2 napja voltam látogatni egy kedves fórumozónkat, Indianyót, aki végülis a SZtImréből a II-esbe került, és most mindenórás. kívülről láttam a szülészetet, és hallottam is, hogy frankó, és szép új, a gyermekágy is kívülről ok-nak tűnt - aztán felvilágosítottak, hogy az azért nem olyan klassz - és a terhespatológia, ahol meg Indi is fekszik a szülésig, az meg eléggé elborzasztó. de az ember lánya jó esetben "csak" szülni megy a kórházba, így sosem látja a patológiát. dokit pedig egész biztos, hogy itt is-ott is találsz nagyon jót (ahogy rosszabbat is).

hányadik hétben vagy? első baba?
ha kicsit mesélsz az igényeidről, a vágyaidról, könnyebben segítünkKép
üdv, és gondtalan pocakosodást neked!Kép
votiv

votiv 8)
votiv

Votiv!
akkor "csak" max. terhességi cukros. hála az égnek Kép. mikor önszorgalmúlag megcsináltatta a terhelést korábban, az milyen volt?
nektek honnan az a nagy gyerekmobil?

Juc!
köszi, de ezért Moose kicsinálna!

MA SZÜLETETT BÁRÁNYOKNAK SOK BOLDOGSÁGOT! Kép

Lambada!
DOKIT válassz szerintem, de majd jönnek a többiek és ők is mondanak véleményt. ha rendes, kedves, jó a dokid, ne változtass a kórház miatt!

ancsipancsi

Votiv!

mennyi aza kicsit magasabb cukor?Egyébként ezt a 26 héten kellett vona szűrni.
Szóval mennyi az annyi?Mert ugye most már pár nappal szülés előtt igazából már nem tudnak mit csinálni vele.

Juc
20170114224602

Juc, 9-es. szerinted emiatt már lehet császár?

Ancsi, teszkós a mobilKép nagy piros, sárga (nem lerághatós) gombokkalKép

votiv 8)
votiv

ja és Ancsi, mikor megcsináltatta magának a terheléses cukrot, akkor is 9 volt, de dupla annyit evett-ivot, mint kellett volna

votiv 8)
votiv

Elvileg 8 alatt jó.Szerintem a 9 még nem olyan gáz.De ez persze függ Dominotól is,hogy hogyan érzi magát odabent.Ez még a diétázos kategória lenne lazán,talán nem császározzák meg csak ezért ha egyébként simán is ki tud bujni DOmiKép
20170114224602

Igen,a terhesség előrehaladtával nő az inzulin igény,ezért lehet neki most 9.Egyébként engem sem a cukor miatt császároztak,mert ez nem igazi cukorbetegség!ÉS még őket is(igazi cukorbeteg terheseket) próbálják természetes úton hagyni,szülni.
20170114224602

Sziasztok,
hazajöttünk tegnapKép
már irtam ma, de elszálltKép
majd igyexem visszarázódniKép, de muszáj mérsékelnem a netezést, ha idén be akarom fejezni a forditást...

KépKép
fibi

ZuzKép
igen, én is ugy könyörögtem be magam BS-hozKép

Hope,
üdv itt, még nem talalkoztunkKép

Indiröl olvasom a hireket, szegény, drukkolok neki...

KépKép
fibi

Ja, és én nem vagyok gyerekkel együttalvás ellenes.

KépKép
fibi

Hope Kép
Én sztk-ba járok Faludi dokihoz.

Ancsi Kép
Mi adtunk Bálintnak egy régi távkapcsolót, de rájött, hogy az nem az igazi, nem lehet becsapni Kép

Bog Kép
Engem érdekel a fölös belépőd a börzére, ha másnak nem kell! Ugye nem a Kismamához kaptad (mert én nem kaptam, pedig jár)? Jössz 10-én játszóházba?

Dora Kép
Unokatesóhoz gratula!!

Votiv Kép
Köszi az infokat Indiről! És gratula az ikerunokaöcsihez és hugihoz!!

Fibi Kép
De jó, hogy megjöttél! Köszi a mélt!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,
továbbra is jobbulást a betegeskedőknek, legújabban Dócinak gyógypuszik.

Votiv,
arra a telóra gondolsz, amilyet Isti hozott Eszternek? Az tök jó és nem is idegesít a hangja és E is szereti, folyton mamázik bele. De azért mobil és matáv rulez. Kép

Votiv, Dora, gratula az idegen helyen született babáknak is, ill. a hozzátartozóknak. (Vagy az ikrek és az a másik baba is itteni?)

Den,
ezek a kölkök olyan okosak! Ha csak simkártya nélküli telefont kap, már érti, hogy ez nem az... Kép

Indi???
neet
neet

Gratula a ÚJ BABÁKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTEN HOZTA ÕKET!!!!!!!!!!!
(egy ici pici Levente meg különösen kedves...Kép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello!

Indi!
Tovabbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OxiKép
De jo,hogy it vagy!KépKépKép

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gratulálok a ma születettekhez!!!!Kép

Fibi! Végre itthon!Kép

Dora, Votiv, Fibi!

Amíg Bazsi jól aludt, addig én sem voltam együttalvás párti, igaz ellene sem voltam, de én is úgy láttam, ahogy Votív, hogy jobb, ha nem zavarjuk egymást. Én minden kisebb morgásra, átfordulásra felébredtem. Mostanában úgy vettük észre, hogy Bazsit is zavarja, amikor mi lefekszünk, véletlenül megnyekken az ágy, stb. De ha nagyon durva időszak van, akkor nem teketóriázok, oda veszem magam mellé, mert legalább nem kell felkelni, és már ez is valami! Bazsi egyébként 100 ml pépet kap este, több nem kell neki, és nem is akarok adni, mert így is van, hogy kevesebbet szopizik! És én is bízom benne, hogy a fogak kinövésével ez elmúlik, de sajnos egyre csak jönnek, nincs szünet és már szerintem hozzá is szokott a kelésekhez. Kár, hogy én nemKép Egyébként általában 3-5x kel, úgyhogy ez még elviselhető!

Dora!
I. Zsuzsi az engem utálók szószólójaKép A legjobb barátnőm volt 5 éven keresztül..........

Ancsi!
Mi a saját nyugalmunk érdekében odaadjuk a távirányítót (nem esnek le a gombok!!!), telefont (a vonalas éppen ezért ált. ki van kapcsolva), és most beszereztünk egy plusz billentyűzetet!

Kép
Kép
zuzmo1

DR.Cseke Gábor segédkezett a császáromnál a dokimnak.Szimpatikusnak tünt.

Oxi!

Nem panaszkodni Vikkára,Panna szerinted mennyit aktív és mennyire?Vikka még nem is szalad!Kép

Juc
20170114224602

Ja és Oxi!
hagyd a dagadt kertet másra......KépKépVikkát vigyed a házbaKépJuj de rossz,de kijött belőlem

Juc
20170114224602

Votiv, azert en meg emlekszem, h anno nagyon kuzdottel, h a baba ott alhasson veletekKép. ha akkor az apaja ezt megengedi... talan most mas lenne a velemenyed a temaban...KépKép

Juc, Indi azt mondta, h volt neki "rendes" idoben is cukorterhelese, es az teljesen normalis volt. aztan par hete volt ez az elrontott (amit Votiv emlitett), ami ugy kerult be a kiskonyvebe, mint "nem ervenyes" v "nem kert" v mi. szoval kicsit(?) rejtelyes eset ez...

doki-ismertetoKép:
Reizer Agnesrol en csak jot hallottam. viszont o most otthon babazikKép
Lovas Peterhez pedig volt szerencsem egyszer az sztk-ban. hat... erdekes...Kép

ja es holnap torna helyett egyik okutyasagat visszuk allatorvoshoz. talan az is feler egy tornavalKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

nagyon rejtélyes az eset.SÕt mondhatnám gusztustalan?
20170114224602

Neet, igen, ugyanolyan telót kapott Eszti Istitől, hogy majd hívhassák egymástKép
és bár tudja ő is, hogy ez nem igazi teló, de el tudja vele játszani, hogy telefonál, vagy az én fülemhez nyomjaKép

Zúzmókám, szerintem mindent csinálj úgy, ahogy a legjobbnak érzedKép nekem úgy tűnik, Bazsónak tényleg nem lehet más problémája, mint a fogak. a dokink annó elmagyarázta, hogy ilyenkor előfordul, h a baba álmában összeszorítja az ínyét, és mert érzékeny, vagy ha van már fogacska az megszúrja, és az erős, hirtelen fájdalomra felriad, vagy álmából felsír.
a másik, amit én vettem észre, hogy egy időben ha túl sok inger érte Istit, utána éjjel mintha rosszat álmodott volna, felébredt és sírt. szóval akár lehet valami ilyesmi is, bár ahhoz nekem túl gyakorinak tűnik az ébredés. de hidd el, ez változni fog! fogsz te még sokat pihenni és kispocakra is jut időKép
talán még kipróbálhatnátok egy "vígaszállatkát" rendszeresíteni, nálunk nagyon beváltKép

votiv 8)
votiv

Proone!
Vödörfürdetés: Az az igazság, hogy ez nálunk apa feladataKépés ő kidolgozott erre egy jó módszert vagy mittudoménmitKép, mert mindig sikerült neki. Bazsi nagyon bírta a hajmosást, a páprom az álla alá rakta a kezét, és ő automatikusan hátrahajtotta a fejét. Így a sampon sem folyt a szemébe. Olyan édes volt, mert ilyenkor mindig mélyen a szemébe nézett. Aztán amikor kb 2x én fürdettem, volt nagy csodálkozás, hogy hol van ApaKép A popóját pedig úgy mosta meg, hogy alányúlt, és így a vízben felemelkedett Bazsó. Egyébként azért is kellett abbahagynunk a vödrözést, mert állandóan felállt benne, már akkor, amikor még egyébként ülni sem tudott. A víz felhajtóereje segített neki, és ő ezt nagyon élvezte. Most megpróbálok pár fotót berakni, nincs digitális gépünk, de a sógor beszkennelt pár fotót, és van közötte fürdős is!

Kép
Kép
zuzmo1

Help!
Hogyan lehet lekicsinyíteni a fotókat? Túl naygok, és nem tudom feltenni!

Kép
Kép
zuzmo1

arra gondoltam, h megalapithatnánk a szt imre kórház-queen fan klubját! Kép
csatlakozik valaki???Kép

Recca,
igen...furcsa, rejtélyes, és ahogy Juc irja, kicsit még gusztustalan is...
és azt tudja a doktornő, h ha vki vha róla fog itt érdeklődni, az nagyon le lesz beszélve róla????????
hááááááááát, ez pech...

és képzeljétek, apósom azt mondta, h valszeg nem fogják elkapni a gyerekek a bárányhimlőt (vagyis TÕLEM nem), mert ez cseppfertőzéssel csak akkor terjed, amikor már nagyon előre haladott, én meg eléggé az elején elkúsztam dokihoz...
mondjuk azért már mindkettő összetaperolta véletlenül...Kép
de én ÉRZEM, h nem lesznek betegek!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
KösziKép
Istinek múlnak a foltjai?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Recca, igazad van, a lelkemnek nem esett jól - ahogy most sem esik - egyetlen apró dolog se, amivel távolabb kerülünk egymástól kis pocaknövekményemmelKép a 9 hós együttlét után egy méter távolság is rémes volt! aztán a szopi végeKép de most már kicsit jobban viselem, hogy el kell engednemKép egyre távolabbKépKép
apája meg akkor is ezt magyarázta, hogy hagyjuk pihenni, és minél előbb szokja meg, hogy nélkülünk alszik, és hamar beláttam, hogy így jobban járunk mind. na meg neki már volt 3 tapasztalata isKép
kutyusnak mi a baja?

votiv 8)
votiv

Zuzi, még a homloka közepén van egy már zöldülő búb. apája szerint ott nő majd a kiskecskeszarvaKép

milyen képkezelő progitok van otthon? ha megnyitod a képet pl microsoft photo editorral, akkor a menüsorban van az Image alatt a resize. itt átállítod a cm-t pixelre, és 600x600-ra a számokat (ez a max, amit a babanet felenged)

Zsan, bárcsak tényleg ne kapnák el a fiúk a báránykát!!! drukk megy, gyógyuljatok!

votiv 8)
votiv

Votiv, az jo, ha helyesnek erzed igy utolagKép
hogy mi baja? hat azert megyunk, h megtudjukKép. a tunet az, h nott valami furcsa a labaraKép. valami bibircsokszeruKép pedig biztos, h nem boszorkany. bar oreg...

Zsanci, ez jo hirKép h nem lesznek a gyerekek pottyosek-viszketosek (egyeloreKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Győzikét a GNM-be!!!!!!!...sic itur ad astra...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Drága Juc: Panna is nagyon aktív, de nálatok nincs 1000 lépcső a házban, felbontott félig kész fürdőszoba, hegyoldali meredély a kertben é egyéb ilyen veszedelmek. Meg kergetnivaló lépcsőfelémenekülő kutya és macska sincs. Hová zárjam be, hogy netezzek? Kép
És egy kép a huncutiról:
Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?