Szia Tünde!
Nagyon sajnálom, hogy a férjeddel még mindig így vagytok. Kicsit röhelyes, amit írtál. Nekem nagyon fura, hogy ami a tied is, azért is küzdeni kell. Nem akarlak megbántani, de a férjed és a barátnője is elég butának tűnik.Remélem hamarosan lesz autód és tudtok menni Kecskés Lacihoz. Mi ismegyünk kb 3 hét múlva.
Geri jól van, egyre többet beszél és értehtő is, amit mond. Mostanában mintagyerek, perszen ennek ellenére vannak hizstik. De melyik gyerek nem hisztizik olykor olykor.
Szépen eszik is mostmár és főtt ételt is.
Tegnap voltunk az orvosi bizottság előtt.
Azt mondták, hogy megmaradt két csecsemőreflexe, amit el kell csökevényesíteni. Elmondták, hogy mik azok és mire kell figyelni. Háááát... nem tudták bebizonyítani, hogy valóban megmaradtak, mert Geri nem is csinálja azokat, amik a reflexek. Ezt csak úgy rámondták.
A pszichológus szerint Gerinek egészséges gyerekek közt a helye. És kitértem az ovira is, bár egy évet még a bölcsibe szeretném járatni, mert itt ingyenesek a terápiák ( mozgás, logopédia?, úszás ). De azt mondta a pszichológus, hogy nem kell integrált oviba járnia. Bármely oviba mehet. Nem lesz szüksége további fejlesztésekre, csak esetleg logopédiára. De oda meg amúgy is sok kis ovis és iskolás jár. Ez nem is gond.
Azt is mondta a pszichológus, hogy kiváló esze van, nagyon jó a memóriája, választékosan beszél, okos kölyök. Azt is előre megmondta, hogy a reál tárgyakból kitűnő lesz, de a humán nehezeben fog menni. De mivel nagyon jó a memóriája és mindent pikk pakk megtanul, így azzal sem lesz gond, ha szorgalmas. De ez még nagyon messze van, nem is foglalkozom vele.
Itthon feladatsort kell csinálni neki az állítólagos megmaradt reflexek miatt. Ezeket a feladatokat én találom majd ki. Ugrálni kell le tárgyakról, lépcsőzni, tárgyakat átlépni, nyusziugrás is jó meg hasonlók. Bár a mozgásával nincs gond, mégis azt mondják, hogy nem emeli meg eléggé a lábát. Pedig nem is csoszog. Szóval nem nagyon értem én ezeket. Ha látnák, hogy az apja hogy megy......
Röviden ennyi.
Sajnálom hogy akislányodnak ennyi gondja van. Bízzunk benne, hogy mostmár ott a tavasz és megszűnnek ezek a gondok is. Gerinek azóta, hogy voltunk Lacinál és megtanította, hogy miket kell csinálni, nincs baja.
Sztigris. Ha jól emlékszem te kérdezted, hogy minek a nagy telek és mit szeretnék ültetni.
A nagy telek ( kb 1000m2 ) azért kell, mert szeretnék építeni egy szép házikót. Garázzsal együtt kb 120m2-es lesz. De a tervek még nem tiszták. Amellett szeretnénk füves parkos területet, szallonasütő részt, nagy teraszt, úszómedencét, játszóteret ( hinta, csúszda, homokozó ) és egy kis hobbyveteményest nekem.
Bár most anyuék azzal jöttek, hogy jó lenne egy társasházat építeni, így mostmár két egymás mellett levő telket keresünk. van is egy a belvárosban, nagyon jó helyen. A telek előtt hamtalmas park van és csak az jöhet be autóval oda, aki ott lakik. De ott meg akarják határozni, hogy milyen házat lehet építeni.
Kertészkedés.... papardicsom, paprika, uborka, borsó, hagyma, tök, fűszernövények. Csak ennyi és nem is nagy területen. Csak hogy épp legyen egy kicsi.
Te mit ültetsz?
Na jó, abbahagyom.
Puszi mindenkinek!
Anikó