A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
ahogy Juc is írta, 9-es diétás kategória. 7,8 a határ 2 órával glükóz-terhelés után. Szerintem ha volt neki cukorterhelése normál időben, és az jó lett, akkor remélhetőleg nem akkora a baj. Ha beszélsz Indivel, puszilom Kép

Ancsi,
írtam neked mélt, meg még egyet tegnap is bodyshopról, de ezek szerint nem kaptad meg, na sebaj, ment az újabb!!!!! jobbulást nektek Kép

Proone,
az nem baj, ha utálja a dobozos tejet Kép szépségesek vagytok.

Oxi,
jó újra olvasni itt Kép Dócit néha utazóágyban tettük ki, így ott is volt, de nekem sem kellett állandóan lesnem, hogy hová mászik. De lehet, hogy ahoz még hideg van Kép

Zsan,
bármikor belépek Kép bárányhimlő: gondolom, anyatejben Iginek megy az ellenanyag is Kép

Dócit tegnap megfertőzte az oroszlán, mert ma már lázasan ébredt, kicsit étvágytalan, de jókedvű. Olyan aranyos volt, egész délután bújt Kép

Telefon: Dóci rá se bagózik a műcuccokra, neki IGAZI távirányító és telefon kell Kép de már nem nyalogatja őket...

Éljenek az új babák, akárhol születtek is Kép Szép tavaszra értek ide!!! Kép

vera
kisün

Zsanci, mintha ezt (a hoaxot) nemrég valaki ide is bemásolta volna...

Oxi, éééédes!!!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Moose,
engem kifelejtettél a pocakosok közülKép Igaz, én már nem második, hanem harmadik pocakos vagyokKép Különben meg nemsokára lesz moose-os póló!!

Votiv,
Jucussal egyetértek, hogy ilyen terheléses cukor érték a diéta kategória. S önmagában a terhességi cukorbetegség nem jelent automatikus csásszárt! Szintén mint Jucus írta. Viszont a terhesség utolsó heteiben az inzulinigény újból csökken ( a lepény öregedése miatt, mivel az termel valamit, ami az inzulin ellen dolgozik, de ahogy öregszik, ez a hatás egyre kissebb), tehát ha most 9 lett az eredménye, az azért nem hangzik túl jól. Az előző keveréseket a cukorvizsgálattal, főleg így áttételesen sokadkézből meg én sem értem, szóval tovább nem agyalgok rajta, mert az már erős spekuláció lenne. Most már csak tényleg minden rendben legyen, ha vége jó - minden jó!

Zsan,
akkor gyógyuljatok tovább, bárányhimlő meg itt is volt a szomszédban, még mi is pályázhatunk rá Kép Mostanában sokszor járok a Mártonhegyin (lassan nem lehet ide feljutni, mindegyik utat túrják valahol...), mindig nézem, hátha te is éppen nyomulsz a másik iránybaKép
soosoo

"bringing up the childs"-frei tamás mondta...Kép
de nem ezért szeretjük!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
én a Kismamához kaptam belépöt a börzére, de nem teljesen ingyenes, hanem olcsobban megvehetö vele. Szivesen Neked adom vagy bárkinekKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Den!
A belépőt szívesen odaadom...de a Kismamához volt, és Te hogyhogy nem kaptál??? Tessék reklamálni!!! Kép Szerintem ha felhívod őket simán küldenek...nekem egyszer nem jött meg egy lapszám, hívtam, küldték...talán a belépővel is megteszik...
10-én igyekszünk menni, ha addig nem sikerül szerezned akkor odaadom Kép

Zuzmo!
Doni mostanába ismét rengetegszer kel Kép És ez még mind semmi, mert minden éjszakára jut egy olyan szopi, amikor nem hajlandó megválni a cicitől, vagy nem hajlandó visszafeküdni az ágyába Kép Ilyenkor mindig a gyerekszobában lévő matracon kötünk ki, úgy, hogy cici a szájában...de nekem ez nagyon nem jóóóó!!! Egyáltalán nem tudok így aludni, nem pihentető, reggel úgy érzem semmit sem aludtam...Szóval azért minden szopi után próbálom ágyba tenni, még ha nem is mindig sikerül...De én már ott tartok, hogy az okokat, miérteket nem firtatom...ez van, ilyen rossz alvó és kész...egyszer vége lesz Kép...vagy nem Kép (barátnőm 5 éves fia pl. a múltkor hajnali 2-kor odaállt az ágy mellé és kérte a barátnőmet, hogy mondja el, hogy mi lesz a holnapi program...egy másik éjszaka hajnali 5-kor felkapcsolta a kislámpáját, hogy ő "olvas"...szóval lehet, hogy van olyan gyerek, akinél nincs vége, de legalább egy idő után már minket nem fog felébreszteni Kép)

Zsan!
Ha érzed, akkor tuti!!! Kép Én is olyan sokszor megfigyeltem már, hogy ha van valami furcsaság a gyerekeken (szokatlan nyügösség, nemevés, nemalvás, sok alvás), vagy éppen olyan gyerekkel találkoztunk, akiről később kiderült, hogy beteg lett, valahogy teljesen tutira megérzem, hogy lesz-e belőle betegség vagy sem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi Kép
Köszi, tök aranyos vagy! Kép De nem értem, hogy én miért nem kaptam a Kismamához... A múlt hónapi számot meg kellett reklamálnom, mert nem kaptam meg, most meg ez Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Jé, most néztem csak meg, tényleg csak kedvezményes kupon és nem belépő...eddig nem belépőt adtak???
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog Kép
Köszi Neked is! Kép Aztán majd feketelistára tesznek, hogy állandóan reklamálok Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Deni,
szivesenKép cserébe a vendéglátásért hétfön?Kép

Bog,
ahaKép nemtom, régebben hogy volt, most is csak azért olvastam el, hogy valakinek felajánlhassamKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
Oké, de akkor jönnötök kell!! Kép (Épp a választ írom Kép)

Kép
Kép
denizsa

Viki huncuti nagyon édesKép

KépKép
fibi

Den,
akkor huzz bele, mert most irtam még kettötKép

KépKép
fibi

Max a 15 hos oltás huzhatja keresztbe a hétföi talit...Kép JAAAAAj, de nem akaroooooooom....

KépKép
fibi

Fibi Kép
Már pörögnek az ujjaim Kép , de mindenképpen intézd el, hogy a hétfőtök szabad legyen, plííííz!!!

Kép
Kép
denizsa

sziasztok !

édik a babás képek :D

Gratula az újszülött bébekhez , sok boldogságot hozzá !

Oxi dobsz át email címet , mert a tiéd nincs fent ? az enyém hope04@vipmail.hu . köszi szükségem lenne némi infóra Kép

jó éjt lányok hope
hope04

DEn!

Kismamával nekem az volt a gondom,hogy nagyon későn jött meg.És mindig telefonoztam és reklamáltam mert annyira dühített a dolog,hogy akkor minek fizetem elő ha nem élvezem az előnyét(pl.:hogy hamar kézhez kapom)És most már az utobbi 3 hónapban nagyon korán megjött.De azóta le is járt az előfizetésem és nem újítottam megKép
SZóval nyugodtan csörögj csak rájuk!
20170114224602

Zsan!
nekem is hoaxgyanús volt az a levél.
úgy látom már jobb kicsit a kedved, optimistább a hangulatod. remélem így is marad!

Kisün!
én is arra már válaszoltam. remélem megkaptad.
még jó, hogy nem találkoztunk veletek mostanában,így kizárható, hogy tőlünk a láz. ráadásul Lencsém hasmenéses (kevéske szétkent kaki a pelusban 3x) lett az antibiotól, remélem nem tart sokáig. felvetődik bennem a Normaflore vs Protexin dolog is, meg hogy egyáltalán adjak-e majd neki. tanácstalan vagyok Kép

KÉSÕN FEKVÕ BABÁK ANYUKÁI:
az hagyján, hogy este 10-kor akar csak aludni, de akkor is csak úgy, hogy előtte iszonyatos hisztit levág. úgy bőg, mint akit nyúznak. előbb a kiságyban, majd ha kiveszem, végül a kezemben is. dörzsöli a szemét, arcát, dobálja magát, teli torokból üvölt, mi meg csak lesünk. felétek is ez a módi?

ancsipancsi

Ancsi Kép
Sztem adhatsz neki Nor.-t vagy Pro.-t, nem hiszem hogy többet ártanának, mint az antibogyó. Hiszti nem semmi, én ilyen durvára nálunk nem emlékszem, csak egy olyan időszakra, hogy ha bementünk vele a hálószobába, ahol sötét volt, akkor kiabálni kezdett. Aztán nyitva hagytuk az ajtót, jött be fény, és ez sokat használt, most egy konnektorba dugható éjjeli fény ég a szobában, ami most már elégnek bizonyul. Nem tudom, Nálatok hogy van pontosan, és tudtam-e vmit segíteni?

Juc Kép
Köszi! Nekem csak az utóbbi 2-3 hónapban vannak gondjaim a K.mamával, addig nem volt baj, de most Ti már rég kivesézitek a topikon a tartalmát, mire megkapom. Lehet, hogy nem is kéne előfizetnem? Kép

Kép
Kép
denizsa

Proone, Norka!
Látom próbáltátok feléleszteni a Budafok-Tétény topicot Kép
Gondoltam írok oda Nektek, de aztán inkább itt válaszolok Kép

Proone!
Beet-ék és Manókáék jártak a KUSZÁ-ba bébiúszásra. Mi a Rubinba jártunk, de akartunk váltani a KUSZÁ-ra...nagy volt a különbség...a Rubin után a KUSZA nem jött be Kép Viszont Manókáék és Beet-ék imádták, ha jól tudom Kép

Norka!
Ovi ügyben én is írtam nemrég...a szomszéd utcai oviban állítólag 4 hely lesz szeptembertől Kép Szóval kicsit elkeserítő a helyzet...Kép

Ancsi!
Sajna én nem tudok segíteni...az én kőceim koránfekvők Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi!
Vikkababa nagyon édes!!! Kép... és milyen jó kis lila nacija van Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt mindenkinek! Jobbulást a betegeknek és hajrá Indi!

Oxi! Kép
Feszegesd tovább kérlek ezt a kertes témát, hadd tanuljak előre! Kép
Huncut kép nagyon édes!

Lambada! Válassz dokit, de ellenőrizd le a kórházat is Kép

Dóri! Igen!Igen! Én is babavárásban vagyok Kép 36. hét Kép

Gratula az unokatesókhoz!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Oxi,
Vikkababa nagyon szép, és mekkorát nőtt!!!! Kép

Zsan,
ne tudd meg, egyszer fordítottam Frei egyik német interjúját... nagyon fájt Kép

Ancsi,
még nem jött meg Kép de a korábbit is csak tegnap este kaptam meg, szóval biztos megjön előbb-utóbbb Kép Azt megkérdezthetem, hogy Lencsi miért kapott antibigyót?
Mi sokat járunk közösségbe, szóval bárhol elkaphatta Dóci. Valahogy úgy vagyok vele, hogy mivel erős gyerek, nem baj, ha még ovi előtt átesik ezeken, legalább edződik az immunrendszere.

Lambada,
attól függ, mennyire vagy jóban a dokiddal: ha szakmailag megbízol benne, emberileg kedveled, és már rég jársz hozzá, én nem kezdenék új helyen új orvossal, aki vagy bejön vagy nem. A szentimrének jó az infrastruktúrája, de szerintem ugyanúgy lehet fantasztikus élményed egy zsúfoltabb helyen, és nagyon borzalmas szülésed-gyermekágyad itt Kép Hány hetes vagy?

vera (27+1)
kisün

Kisün!

Dóci hogy van?Ez az oroszlán egy sz...ét!Miért betegíti meg szegény gyereket?
20170114224602

<font color="0000ff">Bogárka!
Köszi az infót! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc,
Dóci még alszik, tegnap este fél 9 óta, alapvetően jókedvű, csak lázas meg már szörcsög is kicsit Kép Oroszlán szerintem megorrolt rá, hogy egy ilyen törpe csak úgy lekajabálja a fejéről a sörényt Kép

v
kisün

Votiv,
akartam írni, hogy a mosógépem a tiéd után ment, most jön a szerelő, hozza az új szivattyút...
kisün

KépSZép volt Dóci!Buljál!
20170114224602

Kisün,
nem használtok calgont? Kép
neet
neet

Kisün, kíváncsi vagyok, vajon mit találnak a szivattyúban...KépKép
Dóci jól nyomjaKép

Zsan, Frei - a childs-ot én is hallottamKép meg sem lepődtem
Vera, hogyhogy dolgozol neki? talán ismered személyesen is?Kép

tornáról ma lemaradok, még 3-kor is a mellékhelységben tartózkodtamKép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek!

Votiv!
Kis kecskeszarvKép Nagyon édes lehet. Azért az nagyon klassz, hogy ilyen gyorsan regenerálódnak a gyerekek.
Sajnos, szerintem nekünk nincs ilyen képkezelőnk, úgyhogy fotók felrakása ugrottKép Majd igyekszem beszerezni!

Bogárka!Kép Nem semmi éjszakáitok lehetnek! Legalább Petra végig alussza? Vagy még hozzá is kelned kell? Hát ettől félek én.........

Vikka nagyon kameraérzékenyKép Kis gyönyörűségKép

Dóci, Zsánáék, és minden beteg gyógyuljon!!!

Ancsi! Szerencsére ekkora hiszti nem szokott lenni, de azért már előfordult. Tökre álmos, de nem akar elaludni, mert jó a társaságKép Nincs jó hírem, szerintem ez az az eset, amikor nem lehet semmit sem tenniKép Ringatgatod, hogy ne érezze magát egyedül, esetleg énekelsz, aztán majd lesz valamiKép
Szerencsére nálunk az antibigyó nem kezdte ki a bélflórát, de én megkérdztem a dokinkat (E. K.), hogy ő mit ajánl, és ő egy másik szert mondott(már nem tudom mit, de ha észlelsz hasmenést, kérdezd meg tőle!)

Barbi! Ez nem ér! A múltkor (tegnap) még azt írtad, hogy a 37. hétben vagy! Most akkor mi van?Kép Húúúú, lassan érted is izgulhatunk!

Indivel mi van? Most akkor várják, hogy beinduljon magától a szülés? Szegénynek nem lehet egy leányálom ott a kórházban, főleg, hogy Votiv Istije leszakította a radiátortKép így lehet, hogy fűtés sincsKép. Na, de most komolyan nagyon izgulok érte!

És nem tudom, hogy hivatalosan is kell-e jelentkezni, de mi is szeretnénk menni talira 10-én! Már alig várom!

Kép
Kép
zuzmo1

Mit tud anyósom, amit én nem??? Kép
Náluk Eszter egyszer sem hisztizett, és 1 ébredéssel végigaludta az éjszakát. Hiszti itthon újra jelentkezett (na jó, sokkal kevesebb, mint régen, pár hete extra jófej a lányom), de az éjszakák botrányosak. Ha 4x nem kelünk, egyszer sem. De inkább 6x. Most épp éhes volt, aztán fázott, aztán melege volt, aztán mittudomén, sehogyse jó. Most akkor én cseszek el valamit??? H.E.L.P.!
neet
neet

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy tavaszi pihenésből, szuper volt! Kolping olyan, mint egy álom, nagyon klassz volt az apartman, csak a füri volt kicsit csöpp, főleg több kőccel, de ez csak kicsi kötözködés. Vincsenzó imádta a vizet, a két babaúszás alkalmával igyekeztem elsajátítani a fogásokat, de még kell egy kis okulás, úgyhogy most vadászok jó uszit. Lehet, hogy Rubin lesz belőle. Az még negatívum, hogy nem szóltak előre, és csak az érkezésünk napján tudtuk használni a gyermekmedencét, amit aztán leengedtek és tisztítottak, így a nagy medencében füriztünk. Jó volt így is, csak picit zavart, hogy a német nyugdíjasok is ott áztak mellettünk, és folyton üntyülüpüntyülüztek ... az igazat megvallva én kicsit nagyobb vízfelületre számítottam, de most nem voltak sokan kolpingolni, így jól elfértünk. Nyáron gondolom már túl zsúfolt lehet. A szaunák isteniek, lehet pucérkodni is, akinek ahhoz van kedve (felhívom a figyelmet ismét az előszeretettel pucérkodó német nyugdíjasokra), de azért ez rendben van, van fürdőruhás és pucérkodós finn szauna, okés. Viszont az aromaszauna és a gőz is a pucérkodós szeparájban van, a "fürdőruhások" csak a finn szaunát élvezhetik. No mindegy, megoldottam, mindig kilestem, mikor nincs senki, és akkor mentem élvezkedni. Addig a fiúk édesdeden hunytak kettecskén a hálóhelyünkön. A kaja isteni volt, itt éreztem leginkább a négy csillag értékét. Csodás a sétány és a játszóterek, felsétáltunk a bioházakhoz, tényleg nagyon jó hangulatúak. Szóval nagyon jó kis hely, jó volt lazítani.

Remélem, mindenki jól van! Ąki beteg, az buljon jól és gyorsan! Kép

cupp,
fic
ficánka

jó reggelt !

Ancsi nálunk sem egyszerű sokszor az elalvás , tegnap pl. ugy kellett levadásznom hogy megyünk aludni ... ha nagyon nem álmos akkor altatnom kell kézben , ha kicsit akkor cici után elalszik !

Oxi várom a leveled Kép

hope
hope04

Sziasztok!

Köszi, Votiv az infokat.
Én a 6. hétben vagyok és az első baba.
Lasson el kéne döntenem, hogy kihez menjek.
7.-8. hét körül illene dokihoz mennem.
Az én nődokim Dr. Ujvári Elemér ő van a SOTE II.-n.

Tegnap a párom elment szétnézni a II-es nőin , hát azt mondta , hogy ég és föld a a Szt Imre hozzá képest. Állítólag nagyon le van pattanva, ő szerinte itt ne szüljek. De az is el tudom képzelni , hogy rossz helyen járt, " pasi".

Ha vakaki tud jó dokit a Szt. Imrében még mindig szivesen várom. + Dr. Fülöpről infót.

Köszi
lambada

mondjuk csak 1-2 hete csap nagy üvöltést, ha kiságyba kerül. egy szobában vagyunk vele, minden variációt kipróbáltunk (fény, nem fény, tévé, nem tévé, csend, nem csend, stb), de nálunk sincs nyugiban. éneklek, vagy ringatom, 1 perc csend, majd nyűglődés. dörzsöli a szemét, már attól félek belekarmol. hátha a betegség után megváltozik Kép

Vera!
Dócinak bulást. tessék a bacikat is leordítani!
írtam megint.

Votiv!
any news? Kép

ancsipancsi

Sziasztok!
Már nagyon régen olvaslak Benneneteket, de a tücsökzene foglalkozás annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy úgy döntöttem "becsekkolok". Ebben a ramaty időben nagyszülökkel túlterhelt lakásból (most 1 nm2-re 5-en vagyunk) muszáj lenne kimozdulnunk, s úgy tűnt egy 15 hónapos kiscsajszinak nagyszerű elfoglaltság lenne. Kérlek írjátok meg, hogy hol, s mikor vannak a foglalkozások, hogyan lehet rá jelentkezni, mennyibe kerül, mit kell vinni, stb, amit még jó róla tudni!
Örök hála!
pocokmama

Sziasztok!

Zuzmo, tudtam, hogy jo baratnok voltatok es azt is, hogy mar nem.Kép
EZI-s voltal ugye?

Fic, de jo, hogy megjottetek!Kép Milyen jo dolgotok volt!Kép

Neet, szerintem nem rontasz el semmit. Gondolom arrol lehet szo, hogy a nagymamaeknal "nem er ra" hisztizni, nem otthon van es talan azert alszik jobban, mert jobban elfarad (mentalisan is).

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lambada, egyik baratnom Fulop dokihoz jart, ha megadod az email cimedet, akkor tovabbkuldom neki. Biztos ir rola par sort.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocokmama!

http://tucsok-zene.hu/
itt minden tudnivalót megtalálsz,mi még sem járunk mert nem fértünk be a csütörtöki csoportba már.Most rohanok piacra.Gyere gyakran és mesélj magatokról!

Jucus
20170114224602

Neet, Votiv,
calgont is meg gombokat is... a szivattyút én frankón kitisztítottam, de a hátsó gumicső közepébe valahogy átkerült és beékelődött egy pont akkora gomb, amelyik szelepként működött, és néha jól elzárta a leszivattyúzott víz útját, és ilyenkor jött a hibaüzenet, hogy eldugult a pumpa, amiben aztán csak néhány szösz volt Kép de a szerencse: nem kellett pumpát cserélni, így elég kevésből megúsztam Kép siemens-szerelő rulez!!!! Kép

Votiv,
csak egyszer dolgoztam neki, egy jó barátunk hosszabb ideig (aztán elváltak útjaik), ő kért meg, hogy ferdítsem le a német anyagot Kép személyesen nem találkoztam vele, de azok alapján, amit a barátunk mesélt, nem is igazán akarok Kép

Neet,
nem aludt náluk esetleg külön szobában, ahol a neszek nem zavarhatták? Vagy az is lehet, hogy Eszti pontosan tudja, veletek mit lehet, és náluk még a beetetés folyt Kép

Lambada,
ahogy mondtam feljebb, attól tenném függővé a váltást, hogy mennyire érzed magad biztonságban a nődokidnál Kép
Viszont: itt (szinte) mindenki nagyon meg van elégedve orvosával, tehát csak a sajátunkat tudnánk ajánlani, de azt nem tudjuk megmondani, hogy ki lenne neked szimpatikus.
Két dolgot szoktam mondani: az egyik, hogy írj szempontokat (férfi-nő, idősebb-fiatalabb, hagyományosabb szemléletű vagy sem, atyáskodó, magánrendelésre vagy sztk-ba szeretnél járni stb.), hogy le tudjuk szűkíteni a kört.
A másik, hogy érdemes benézni a szentimre által tartott szülésre felkészítő előadásokra, amit az orvosok és a szülésznők tartanak. Keddenként este 18h-tól van, itt a honlapjuk: www.imreszul.neologik.hu ill. az előadások: http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/Menu/Eloadasok/ itt meg tudod magadnak nézni az orvosokat, és esetleg megtetszik valaki Kép

Pocokmama,
üdv köztünk!!! Kinél szültél? Kép

vera
kisün

Dora_

Ok! Az jó lenne!
Címem: szabothunder@freemail.hu

Köszi
lambada

Zuzmó! Lebuktattál!!! Kép Amikor írtam, akkor kezdett derengeni, hogy mintha mást írtam volna tegnap.
No, ennyi dekoncentráltság megengedhető egy 36.!!! héten lévő kismamának. Kép

gödibarbi

Fic! Neeeeeeeeee! Én vizuális típus vagyok: német nyugdíjas pucérkodás...
Üdítően hangzott a beszámolód! Kép

gödibarbi

Csajok!
Az előbb egy SOS kérdést tettem fel, de nem állom meg, hogy ne köszöntselek Titeket!
Nem a pátosz miatt, csupán a meglepetésemnek és csodálatomnak hangot adva!
2004-ben kiderült, hogy babát várok, sajnos azonnal vérzéssel, macerával indítottam, így kötelező vízszintbehelyezés mellett volt időm böngészni. Rátaláltam a babanetre, s erre az oldalra, amit tavasztól egészen december 22-éig hűségesen olvastam is. Ezt követően némi szünet jött, mígnem idén februárban teszten dupla csík: s azonnal régi érzések elöntésével újra babanet! S lőn csoda! Mintha el sem mentem volna! Szinte ugyanazon nevek, csak újabbnál újabb szerepben!Ancsipancsi szomorú története átfordult, s most babás mamaként jegyzi a kérdéseit, válaszait. Aki korábban velem együtt várta az elsőt, már túl van a másodikon is, sőt jön a harmadik! A világ állandóságáról szóló tételek mintha igaznak bizonyulnának, mert mégha én úgy is éreztem, hogy megfordult velem a világ, most Titeket olvasva ugyanott találom magam, s megnyugodtam, hogy azopnos problémák és nehézségek keserítik/ szépítik mindennapjainkat!
Üdv hát mindenkinek!
pocokmama

Pocokmama! Ez olyan ari Kép

Az előbb kaptam egy 1951-es Anyák napi köszöntőt. Mivel ki tudja mit fogok én akkor csinálni (május2-re vagyok kiírva, ezért inkább most megosztom veletek. Én jót röhögtem rajta. Remélem ti is.<!--attachment: 1951-es_any_k_napi_k_sz_nt_-399006.html*mime_html.gif*text/html*0.7*%26%2339%3b51%2des+any%e1k+napi+%26uuml%3bdv%f6zlet+a+kart%e1rsaknak*1951%2des+any%e1k+napi+k%f6sz%f6nt%f5%2ehtm --><center><pre>
Kép'51-es anyák napi üdvözlet a kartársaknak
1951-es anyák napi köszöntő.htm (0.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

gödibarbi

Indi ugyanúgy van, mint tegnap, fekszik, néha kicsit pityeregKép nst-re jár, de nem elégedettek az eredményével - azt mondják, h túlságosan beszűkült Dominó szívhangja (nem ugrál, mint kéne, vagy mi) tudná ezt vki értelmezni?
a reggeli viziten csak annyit mondtak rá, hogy "hümhümm, nincs egészen rendben ez a cukorháztartás..."
de Jucnak igaza van, ez szerencsére nem olyan rossz, legalábbis még nem indokolja, hogy beavatkozzanak akár műtétileg, akár szülésindítással
úgyhogy csak fekszik... olvassa az újságokat, amiket Ancsitól kapottKép
mindenkit csókoltat, és üzeni, hogy mindenki gyógyujon megKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Köszi Kissün!

Hát inkább magánrendelőbe szeretnék járni, nektek erről mi a véleményetek, érdemes?

A doki inkább középkorú és pasi legyen.
Inkább szájbarágós és ne olyan nyegle.

Az én SOTE-s nődokimhoz magánrendelőben jártam eddig, de a rendelő nem olyan felszerelt/gondolom a fontossabb vizsgálatokat a klinikán végzi/, mint a Bartók Béla úti magánrendelő ahol a Fülöp doki is rendel. Azt nem tudom, hogy még kik rendelnek itt?

Lambada
lambada

Szia Pocok!Kép
mikor szültél - csak nem 2004. dec 22-én? van ám sok hasonló korú kisfiú és kislány (az én fiam 2004. dec.10-i), és szoktunk találkozni is, pl legközelebb 10-én a Fonyód utcai bölcsibe megyünk játszóházazni. Gyertek el, az is jó elfoglaltság lesz egy 15 hós és reméljük a mamája számára isKép és most pontosan mennyi idős a pocakod?Kép
és légy üdvözölve ittKép

Hope, Oxi címe: oxigen kukac hosember.hu
jobb, ha Te írsz neki, úgy tudsz a leghamarabb kapcsolatba lépni vele

votiv 8)
votiv

Vera Kép
Oroszlánleordító Dóci Kép Tűzről pattant a kishölgy! Mielőbbi bulást neki! Örülök, hogy mosógép újra dolgozik Kép

Pocokmama Kép
Üdv! Látom már megkaptad a linket a t.zenéről, akik járnak dícsérik és tényleg jó ötlet, hogy lefoglald a gyerkőcöd. Ti merre laktok? Lesz egy tali a jövő héten hétfőn délután (14.30-kor) a Fonyód utcai bölcsiben (a játszóházban), ahova jópáran megyünk, lenne társasága a lánykádnak is (és persze Neked is), ha van kedved, csatlakozhatnál!

Neet Kép
Egyetértek Verával, nem hinném hogy Te rontanál el bármit, de amilyen okosak ezek a gyerkőcök, sztem Eszti az érzékeny szenzoraival pontosan veszi az adást és tudja, hogy hol mit tehet és mit nem, ill. mit érdemes és mit nem. Vagy ki tudja?

Fic Kép
De jó, hogy ilyen klassz volt a hely (leszámítva a pucér nyugdíjas német turistákat Kép )! Ezek szerint Vincsenzót nem zavarta a nagy víz, szívesen lubickolt benne. Tök jó, hogy ennyire bejött a babaúszás!

Zuzmó Kép
De jó, hogy Ti is jöttök hétfőn talizni!!

Tud vki vmit Indiről???

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?