A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Pancsi!
Ez azt jelenti, hogy vagy tévedés történt, vagy a sors tréfálkozik velem, vagy ha a következő is az lesz, akkor meggyógyultam. Kép
De majd a többiek elmagyarázzák, én most nem tudok erről többet írni, bocsika Kép
mátra

Mátra!
Annyira édes vagy!
Meghallottam a kiáltásod,hogy P2!
Ez eszméletlen és egyben csodálatos!
Nagyon jo olvasni a soraidat,hogy milyen jol éreztétek magatokat!
Én azt gondolom ezt a sok jot már igazán megérdemled!
Örülök a boldogságodnak!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!

Éljen, éljen, éljen, éljen, éljen!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Biztos, hogy nem tévedés!!!KépKépKép

Puszó
Brill

Kép
brill

Tündériek vagytok, köszi!

Azért volt a mai napban valami megdöbbentő eset is. Gödöllőnek mentünk Pestre, nem az autópályán- Álltunk a pirosnál én vezettem és odajött egy ember. Árulta az újságot. A párom (de jó ezt így írni) intett, hogy nem kérjük, de a fazon rettenetesen erőszakos volt. Egy pillanat alatt feltépte a kocsiajtót. Én annyira megijedtem A párom (Kép) be volt kötve, de már lendült a keze. Aztán a fickó egy-két durva szó kiséretében eltávozott. Mindig bezárom belül a kocsin a központi zárat. Most nem. Nem tudom mi lett volna a jobb, így hogy kinyílt az ajtó, vagy, hogy a kocsimban is kárt tesz, ha szétkapja a zárat. Akkor tőlem kapott volna. Nagyon felzaklatott mindekettőnket. Tulajdonképpen nem volt egy perc sem az egész. De aztán jött a P2 és már semmi jelentősége nem volt. Ép az előbb besztétünk telefonon és azt mondta, hogy a kellemetlenségeket el kell felejteni. Hááááááááát, végül is ő már megszokhatta ezt Pesten. Ha belegondolok, hogy az ajtóban volt a telefonja és lazán elszaldhatott volna vele a fickó... De nem gondolok, mert nem így történt. És egyébként is P2 Kép
mátra

Junko!

Nagyon-nagyon sajnálom!!!KépKépKép
Pedig annyira, de annyira szorítottam/tunk...

Úgy látszik, ma csak apránként tudok írni... Apának is kell a gép!(ma itthon van Kép)

Bocsi azoktól, akiknek nem írtam, ha "felszabadul" a gép, és addigra még nem ájulok el Kép, természetesen pótolomKépKépKép!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

sziasztok.)

Matra.Hat ez igazan remek hirKépnagyon nagyon orulok.
ugy erzem boldog vagy,de szerintem meg korantsem vagy acsucson.Velemenyem szerint meg hatalmas oromok varnak rad.Kivanom hogy nagyon jol alakuljanak a dolgok a paroddal(Kép)
ugy latszik mi,akik kicsit szomoruak voltunk,megsajnalt az eg es oromhegyeket zuditott elenk,hogy legyen hova felkapaszkodniKép

Juca.Tok jo hogy ilyen sokat egyutt vagy velunk.Nagyon birom az irasaisat.Szepek vagytok a kepen.Akarmikor latlak,igy kepeken,mindig az az erzesem tamad hogy olyan kiegyensulyozott ember vagy,megfontolt.Képnem tom mert ez az erzes.

csutritars.Jo hogy te is ittvagyKépBiznunk kell.En is bizok csak mar nemis tudom miben.Remelem hogy hormonbajom van,kapok gyogyit es lesz babam.Ha rendben lenenek a hormonjaim akkor nagyobb a baj,na akkor elkezdhetek aggodni.te nem gondolsz menni kivizsgalasokra?

angiKépa parod nagyon jo tanacsokat tud adniKépa gorcsos akaras tenyleg nem jo,csak valahogy en ugy vagyok vele,hogy ezt egy ferfi nem tudja atelni.
Lehet hogy most megkoveztek,de en igy gondolom.
A ferjem is allandoan ezzel jott,hogy kevesebbet foglalkozzak a temaval,csak o nem erzi azt amit en,szeretne o is babat,de valahogy a ferfiaknal ez megis mas.

Kép
monyoka

Réka!

2. cn.

Mndenkinek köszönöm az együttérzést.

j.
Vendég

Sziasztok!

Mátra!

Jobbat nem is olvashattam volna este! P2 hurrá!

Monyó!

Köszi. A megfontolt bejött, olyan racionális pénzügyes, meg kockafejű informatikus pár:-) Na jó nem minden területén az életnek, de tény, hogy olaszosan veszekedni nagyon ritkán látnak minket!

Igen a fiúk biztosan másként vannak a gyerektémával mint mi, látszólag. Hidd el, ha bekattan náluk valami, ugyanolyanok, csak más formában mutatkozik meg:-) Annak idején Kofa higgadtabbnak tűnt, de láttam elkeseredni, amikor megjött. Azóta, hogy ugrál a hasam néha arra ébredek, hogy Kofa énekel, gyerek csápol, ez egy külső szemlélőnek bizti fura lenne, de így van. Persze kifelé még megvan benne a szarkazmus, hogy a gyereket csak gyapjúprogramon mossuk majd 30 fokon, és természetesen a fülénél fogva teregetjük ki, hogy kapjon levegőt. Ezek hallatán anyu láthatóan elbizonytalanodik, de tudja, hogy rajong ezért a kis UFOért itt a hasamban. Szóval hidd el a párod is nagyon szeretne babát, csak téged is nagyon szeret és vissza akar zökkenteni a depis útról, mert azt hiszi, hogy ő a férfi, neki kell a vállán hordoznia téged, és ez rendjén is van, de biztos vannak olyan pillanatok, amiről nem is tudsz, amikor ő kettyen el, csak hát ő egy hős, és ezt nem mutatja.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Mátra!
Ez nagyon jó hír, úgy örültem amikor olvastamKép

Évi!
Örülök, hogy gyorsan túl lettetek a dokin, és hogy Dóri ilyen bátor és ügyes voltKép.

Zsúka!
Nagyon szépek vagytok a képenKép

Juca!
Milyen volt a szülésfelkészítő?

Angi!
Jó olvasni, hogy jobban vagy, és a kellemetlen tünetek is elmúltakKép. Ez a hónap biztos a miénk leszKép.

Junkó!
SajnálomKép

dido

dido
dido

Drága Monyó!
Én teljesen megértem, amit érzel. Én is ezt mondogattam magamban az első pár gondolatomban, hogy persze, ő ezt nem érti. De aztán láttam, hogy mennyire szeret, és nekem akar jót. Ésszel kellett felfognom, félre tennem az érzelmeket, és fizikailag meglátni benne a jó szándékot, és azt, hogy igaza van, még ha nem is érzi amit én. Aztán szépen bebizonyosodott, hogy ő is mennyire akarja a gyereket, mert eldöntöttem, hogy ebben a hónapban nem fogok kezdeményezni, és csak akkor leszünk együtt, amikor ő akarja, nem számolgatok, nem tervezgetek. És láss csodát, most, hogy középidős vagyok, minden nap megkörnyékez. Hidd el, hogy bár teljesen másképp, de ő is megéli veled az érzelmeket. És ha elengeded, sokkal jobban fog szeretni, mert nem érzi benned a feszültséget.
Én bíztatlak, hogy te is próbáld meg elengedni a dolgot (figyelem: csak ésszel lehet, tudatosan). Meglátod, könnyebb lesz. Én nagyon drukkolok neked, főleg azért, hogy összejöjjön a baba.
Vendég

Mátra!

Ez szuper!!! Nagyon örülök az eredményednekKép És nagyon-nagyon-nagyon jó a boldogságodat olvasni! Nagy puszit küldünk!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra!
Hihetetlen a P2. Látod, van Isten, és segít. Ez tényleg csoda. P5-ből P2!!!! Ez teljes gyógyulást jelent. Az én leleteim is, amit kb egy hónapja csináltak, P2-t hoztak ki, és azt mondta a doki, hogy minden rendben. Hát akkor hajrá, jöhet a baba. És természetesen örülök a párodnak (Kép), és hogy jól éreztétek magatokat.
Az e-mail címed nincs fent a profilodban. Szerintem küldj nekem egyet, és visszaválaszolok rá. Puszi!

Didó! Neked legyen igazad Kép

Az öcsém barátnője Szegeden orvoslátogató, és mondta, hogy van egy nagyon jó endokrinológus ismerőse, és ha ebben a hónapban sem jön össze baba, akkor elvisz hozzá hormonvizsgálatokra. Legalább tudni fogom, hogy minden rendben, és akkor tényleg nyugodtan várok a kicsikénkre. Ha meg gond van, akkor máris el lehet kezdeni célirányosan az orvoslást. Kivülálló orvos szóba sem áll az ember lányával 3 hónap próbálkozás után.
Vendég

Sziasztok!

Mátra Kép
Ez isteni jóhír így reggelről! Nagyon örülök ennek a P2-nek. Látod megmondtam, hogy minden jobbra fog fordulni. Csak így tovább!!! Kép

UniqueKép
Hogy vagy? Még 2in1? Nem igazán értem,hogy miért írod, hogy nem hangzik valami jól ez a munkaügyi kérdés? Semmi gond a mukahelyemmel, sőt a főnökömmel sem. Sőt, inkább minden csodálatos! Kép

Évi79Kép
Mi van veled? Már rég írtál, vagy csak átsiklottam felette? Hogy vagytok, mocorog már a pici rendesen? Látványosan is?

Majd később még írok!

Puszi Mindenkinek!

Dina (18+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Lányok!Kép

Nálunk nagyon borus idő van,remélem nem fog esni az eső.Kép

Évi77!Kép

Írtam Neked emailt.Kép

Uniquom!Kép

Hogy bírod? Annyit gondolok Rád!Kép
Szerintem ez a mai front majd megmozgatja Laura babát és végre kibújik.Kép

Junko!Kép

Sajnálom.Kép

Mátra!Kép

Még jó hogy nem történt bajotok Pesten,mert ezek a hajléktalanok mindenre képesek ,én is nagyon tartok tőlük.Kép

Monyóka!Kép

Remélem hogy tényleg a hormonokkal van a baj és hamarosan Te is babás leszel!Kép

Sysy
sysy77

Anikó,
BRenáta is környéki, és ha jól látom, van fóti lány is közöttünk, Cinca (bár róla már régen hallottunk Kép). Te jó szervező vagy? Tudsz jó fagyizó helyet D.keszin? Én sajnos nem. Valamelyik áprilisi hétvége nekem tökéletes lenne.

Lányok, én is tettem fel képeket a fotóalbumba (ha esetleg valaki kíváncsi rám és férjecskémre Kép)

Junkó Kép

Unique?? Ma lesz a nagy nap? Drukkolok. Biztos nem akart túl közel születnei a babád április 1-hez. Meg kell őt is érteni, ha ő így gondolja Kép
Vendég

Pocakosok Kép, Babások Kép!

Lenne egy kérdésem! Mikor és a pocak melyik részén éreztétek először hogy van benn valaki? Milyen érzés volt?

Előre is köszi!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sysy!

Válaszoltam, és megint nem fogtam vissza a mennyiségetKép Győzzed olvasniKép

Dina!

Köldök alatt éreztem először, és olyan volt, mintha egy kiskanál tompa felét nyomta volna valaki a hasamhoz. Persze belülrőlKép Nekem nem hasonlított se bélmozgáshoz, se pillangószárnyak remegésére, csak a kiskanálhozKép
Te mit érzel? Már biztos vagy benne, hogy Õ az, vagy még nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szép jó napot Mindenkinek!

Mátra!

Örülök, nagyon az eredményednek, na meg a boldogságodnak, csak az a baj, hogy én se ismerem az előzményeket, de lehet, hogy nem is kell, mert már ez a múlt, és csak a jelenre kell koncentrálni. Kép
Angie!
Megnéztem a fotóalbumotokat, annyira szép helyen jártatok. Hol építkeztek?
Dido!
Köszönjük szépen, azért Ti se panaszkodhattok! Kép
Junko!
Gyere!!!!!!!!!! Enged, hogy felvidítsunk, csacsogjunk!!!!!! Kép Kép
Juca!
Hogy vagytok ma?

Milyen gyakran van tali és ki szervezi?

Zsúka
zsúka

Évi
Nekem az első élményem az volt, mikor mintha valaki belülről a köldök alatt megbökött volna. Akkor nem hittem el hogy talán ő lehet az, de ahogy telik az idő egyre többször érzem. És szerintem meg lehet különböztetni a bélmozgástól, mert az valahogy másabb. Kép Már éreztem a kezemen is ha odatettem, de a párom még nem, pedig jelzett neki is. Kép Hát nagyon bízom benne, hogy már tényleg Õ jelentkezik. Hát mindjárt 19 hetes leszek! Milyen jó is kimondani! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek Kép Én még nem hiszem el, és inkább félek, mint örülök, mert nem hiszem el, hogy annyi rossz után egyszerre ennyi jó Kép

Angie!
Megnéztem a képeiteket, szépek voltatok. Azok a helyek!!! Én meg itt örömködöm Berlinnel Kép Gondolom jól éreztétek magatokat és tele vagytok élménnyel. Kép

Ma itthon vagyok, megmostam két nagy ablakot és hulla vagok. De van még egy pár Kép
Most pedig ezerrel írom a szakdolgozatomat. Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Na megjártam a vércsapolást, nem is lettem rosszul, viszont buboréknak köszönhetően sikerült mégis éhgyomorral mennem, de azóta már bevágtam az előrelátóan bekészített kajámat.

Mátra! JUJDEJÓ!
Én is hiszek abban, hogy hullámvölgy után csak felfelé lehet menni és te még mindig felfelé tartasz, szerintem még jó sokáig. Jó nagy az a hegy ami ugyan előtted van, de ez már csak boldogsággal van kikövezve.
Együtt tudok veled örülni, mert egy éven át tartó p3 után nekem is kb ilyen hirtelen lett p1 az eredményem, ilyenkor már látszanak a napsugarak a felhők mögül.

Junkó! Sajnálom,de ne add fel!

Évi és Dóri!
Örülök, hogy viszonylag könnyen túl lettetek a dolgon, remélem ennél rosszabb nem lesz már a kiscsajnak, olyan kis édes Kép

Unique!
Hidd el Laura tudja hogy neki kinn jobb lesz, csak még nem biztos, hogy felfogta. Kép Kitartás, szorítok nektek.

Többieknek is pusszantás, üdv: Niki Kép

kancellárka

Angi!
Én is megnéztem, hát tényleg nem semmi helyeken jártatok, biztos nagyon ó voltKép

Zsúka!
KösziKép, aranyos vagy.
A talik véletlenszerűen alakulnak, ha valaki felveti, hogy már találkozhatnánk, és a többieknek is jó, akkor valahogy mindig kialakulKép Én tavaly júliustól vagyok itt, azóta 2 tali volt és egy mozi, ha jól számolomKép.

Mátra!
Ugyan már, én még Berlinig sem jutottam el, mégis nagyon nagy élmény az ahol eddig voltam, és ahogy olvastam, nálatok is azért sok minden más is feldobta az utatKép.
SzakdolgozatKép, én is most csinálom, csak nem írom, hanem rajzolom, de annyi időt elveszKép.

ditta

dido
dido

Éva!

Jó olvasni újra rólatok, és nagyon örülök, hogy minden rendben veled és VirággalKép.
Akkor remélem most már megnyugodtálKép, ezután is minden rendben lesz, hidd elKép.

Köszi, de velem nem történik ilyen téren semmi különösKép, sajnos, viszont most elég sok munkám van, és csinálom a diplomatervemet, majd meglátjuk mire haladok vele.

ditta

dido
dido

Köszönöm, tényleg gyönyörű helyeken jártunk, hála kedves Joe bácsikámnak az USÁban (ez nem vicc, így hívják). Az volt az előnászutunk. Igaz, csak a férjemnek volt újdonság, mert én már jártam korábban is ezeken a helyeken. Vele más volt az élmény (ő Amerika őrült, én nem annyira).

Mátra,
Én Berlinben is voltam, és ott is nagyon jó volt, és szép város. A hangsúly úgy is azon van, hogy hogy érzed magad az adott helyen. És nektek maga a menyország volt Kép

Ditta,
Lenne egy szakmai kérdésem, amivel nem akarom terhelni a lányokat. E-mailben megírom.

Zsuka,
Vácdukán építkezünk (két-három hét múlva kezdjük). Nagyon szép vagy a profil képeden. Mikor házasodtatok? Egyiptom is szép lehet. Én most félnék oda menni, pedig nagyon érdekel.

Duddu???
Vendég

Évi!

Jó, hogy írtál magatokról! Örülök, hogy minden rendben a kis Virággal, remélem Te is jól vagy! Nem kell mentegetőznöd, mindannyiunknak van olyan időszaka, hogy csak olvasgatásra futja az energiájából, írni már nemKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Egyiptomtól nem kell félni, csak be kell tartani pár szabályt és kész, mi mindenféle hasmenés nélkül megúsztuk. A robbantást meg tudni kell miért volt, az nem terorr volt, Hurghadán nem nagyon fordulna elő.

Évi+Virág!
Szerintem senki nem haragszik ha csak magatokkal foglalkoztál, megértjük. És jól tetted, és örülök, hogy végül minden rendben van a most már tuti kiscsajjal Kép

kancellárka

Évi!
Jó hogy írtál. Virággal pedig minden renben ez a legjobb hír. Kép

Junkó!
Drága nagyon-nagyon sajnálom.

Évi77!
Reklmálok! Nincsenek fényképek! Ejnye-bejnye!

Timi!
Kristóf? Ugye minden renben?

Uniqe??????????????????????????????????????

Lányok most olvastam (na most lebuktam,nem is írom a szakdolgozatomat) a Nők Lapjában az otthonszülésről, meg a szoptatásról. Meghalt egy ikerpár egyike, mert otthon szült a nő. Hááááááááát nem tudom. Nekem van egy csoporttársam, aki a 3 gyerekét szülte otthon. Az első kórházben. A hárommal semmi komplikációja nem volt. Tisztelem érte, de én nem merném bevállalni.
A másik nagyon megdöbbentő cikk arról a kisfiúról
szólt, aki megmentette a tűzből a testvéreit. Hát megkönyneztem a végére. Sajnos a neten még nem találtam.
mátra

Angie!

Köszönöm.
Egyiptom gyönyörű. Csatlakozom Kancellárkához, csak oda kell figyelni mit eszik és iszik az ember, nekem se volt semmi bajom. A látvány pedig csodálatos, az emberek barátságossak, lesik minden kívánságod. Az utolsó előtti napot a tengerparton töltöttük (leégve, csapzottan), rendeltünk ebédet, amit lehoztak a partra, hát körübelül így nézett ki.(egy személyre)

Kép
zsúka

Angie!

12 éve lesz júliusban, hogy együtt vagyunk a párommal és 4 éve volt júliusban az esküvőnk.

Mátra!

Ejnye-bejnye! Hát a szakdolival mi lesz? Miből írod?
zsúka

Zsúka!

Motiváció lehetősége, technikái a felnőttképzésben
Szívemből gyűlölöm már a motiváció szót is. Kép Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Köszi a kérdést jól vgayunk:-)

Évi!

Örülök, hogy újra itt, és nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki bevallja azért nem ír, mert nincs kedve, vagy mert fél. Most már minden rendben leszKép

Norwell, Dido!

Nagyon megnyugtató volt a tegnapi tanfolyam, ha kíváncsi valaki, akkor e-mailben szívesen leírom. Nem tudom járt-e már valaki a Margitban, na én azokra a körülményekre edzettem, de a szülőszobák vadi újak édi rózsaszínűek, modernek, de nem ijesztőek. Béke és csend honolt, holott minden szülőszoba foglalt volt! Egy nagyon kedves dokinő tartotta, mindent meg lehetett tőle kérdezni. Én is jó sok kérdésemre kaptam választ (holott ki sem nyitottam a szám, tudom hihetetlen, de...:-). És ott volt az orvosom is, aki megint a nyugalom oszlopa volt, tehát csupa pozitív gondolattal jöttem haza. Ja és egy picurit is megnézhettünk, amint a büszke apa ott tologatta:-) Nem bömbölt csak pislogott és besöpörte a gratuláló pillantásokat, olyan édi volt!Persze a hétfő délutáni szülést hanyagolnám, mert kicsit állatkert jellege volt a látogatásunknak, de a csoport felettébb kulturált és visszahúzódó volt. Megmutatták, hogy mi van, ha császárra kerül sor, hol a műtő, előkészítő, gyerekpancsolda, Stöpszlinek megmutattam a csapot, nem tetszett neki! Én nem tudom, már a hasamban is utálja a reggeli zuhanyt:-) Szóval jó volt. Tegnap a szülés volt a téma, jövő héten megint az lesz, csak egy szülésznő jön, gondolom ott már a gátvédelem, meg vajúdási praktikák és az első szopi kapnak majd hagsúlyt.
Norwell, ha mást nem, legalább az orvosoddal annyit próbálj meg egyezkedni, hogy megnézhesd a szülőszobát! Ne akkor lásd először, és szerintem te is megnyugszol majd!

Juca

tjuca

Zsúka, hű de éhes lettem!!!

Mi törökországban kajáltunk hatalmasakat, és mégis 2 kilóval kevesebb voltam, amikor hazamentünk. Salátát salátával ettünk. Itt egy kép bizonyítéknak:

Kép

Megyek ebédelni Kép
Vendég

Mátra!

Minden anyagod megvan hozzá?, mert ha nem esetleg tudok segíteni.

Zsúka
zsúka

Mátra!

Így már érthető, motiváld egy kicsit arra magad, hogy írd a dolgozatodKép
Nos a szomszéd főoasztály volt a Felnőttképzési, hát amilyen fejek ott voltakKép Ha EUS programokat is beletűzöl be tudlak vinni, bár mondom ne várj tőlük sokat. Amiről tudok speckó a HEFOP 3.5 felnőtt képzéses, meg a Lépj előre egyet, de azonkívül, hogy negyedéves jelentés időszakaiban átmentünk fénymásolni, kb. köszöntünk egymásnak. Ja meg az egyik csajszi egszer olyan vehemensen rátapadt a hasamra a budi várójában, hogy úgy kellett neki mondanom, hogy mire Stöpszli reagál én már be is pisiltem. Nem láttam rajta, hogy felfogta volna, én meg besújtottam a budibaKép
Szóval igazi IQ bajnok banda, de ha egy-két oldal hiányzik, akkor csak szólj!

Juca

tjuca

Õrület, mit csináltok velem ezekkel a salátás képekkel! Megyek a zöldségesbe! A párom (Kép) is salátamániás. Õ délig nem eszik semmit, délben paradicsom, paprika, sajt, pici kenyér, vacsorára meg amit akar. De ahhoz is salátát. Én is szeretem a salátát, gyümölcsöt, minden efélét, de annyira nem vagyok fanatikus, mint ő. De ezek a képek Hmmmmmmmmmmmmmm. Mondjuk húst én sem eszem csak hetente egyszer, általában vasárnap, de van, hogy akkor sem.
egyébként lehet, hogy hülyeség, de azon a vidéken, ahol terem a narancs nincs más íze, mint annak, amit itthon veszük, és átutazza a fél világoot????

Juca!
Engem érdekel!!
Nagyon örülök, hogy + élményekkel jöttél el. Remélem Stöpszli is meg lesz majd elégedve Kép
mátra

Köszönöm!

Élek is vele!

Juca! Kép
Az EU-s rész még várat magára egyenlőre. Szerintem, ha bepisiltél volna, rögtön rájön Kép

Zsúka! Kép
Neked milyen anyagod van?
mátra

Szakdogások csak kitartás. Ne legyen gond a határidő. Én már egyvagyok, tök jó... Egy pár napig nem leszek knetközelben, de mire visszajövök Laura baba legyen kinnKépKépKépKép
Ditta kitartás a szakdogához Mátra neked szinténKép Meglesz mindannyiotoknak.
Évi79 nyugi-nyugi nem gond, hogy a babával foglalkoztatok.
Műátra hajléktalan. Hát a kőbánya Kispesten van egy rahedli, s meg van sértődve ha nem fogadom el a segítségét, még jó, néha nem arra akarnak menni, amerre énKépKépKép
pancsi20

Mátra!

Motivációval kapcsolatosan sok szakirodalom, elméletek stb., minél szélesebb körű az irodalomjegyzék, annál jobb. Ez egy szempont az értékelésnél, ugyanis én is szoktam szakdolikat bírálni.
Hr-esként dolgozom,ösztönzés, motiváció minden mennyiségben van, és van egy Oktatási csoportunk is, ahol rákérdezhetek, hogy valakinek van-e anyaga felnőttképzés ügyben.
zsúka

Na Egyiptomban pont zöldséget meg gyümölcsöt nem szab enni nyersen, úgyhogy édesség mániás lévén ez nem okozott gondot, az én kedvencem a sütis részleg volt istenieket tudnak csinálni. Úgyhogy most én is fájdítom a szíveket Kép
Kép
Kép
amúgy lassan teszek fel képeket a fotóalbumba is.

Mátra kitartás a szakdolihoz, munkaügyben dolgozom Kép

kancellárka

Na jó, hogy ne csak sali legyen:

Kép

Most már tényleg megyek kajálni. Nem bírom tovább!!! Sali lesz a mai menű Kép

Mátra, egyébként DE, a narancsnak teljesen más az íze a fáról, azaz inkább zamatosabb. A los angelesi nagynénéméknek van fa a kertjükben, és ha kint vagyok folyton azt zabálom, pedig itthon nem is szeretem annyira.

A szakdolisokkal együtt érzek, már én is "átestem" rajta (És 5-ös lett!! Na, ez motivál?? Engem biztos nem motiválna Kép)
Vendég

Zsúka!
Ez rendben van, ez már a harmadik lesz, januárbnan a negyedik, és az is a motivációról szól Kép Az a baj, hogy nincs idpőm bogarászni könyvtárban, itt-ott.
Ha nem nagy fáradtság, akkor megköszönném, ha lenne anyag át tudnád mail-en küldeni. Mindenevő vagyok. Statiszika, bármi jöhet. Köszzzi!!!

Pancsi!
Vigyázz magadra!
Néhány ember(?)től annyi minden kitelik.

Kanci!
Ezt már nem kellett volna! Már csak az hiányzik, hogy Monyóka is tegyen fel néhányat az alkotásai közül Kép nyami, nyami. Kép
mátra

Kancellárka!

Hol készült a kép, olyan ismerős a szálloda?
Lehet, hogy ugyanott voltunk?
zsúka

Niki, hát a te képeid sem semmik!
Végem van! Megyek-..............................
Vendég

Lányok!

Pavlovi reflexeim beindultak, kinyitottam az abalokt....küld fény post léci!

Évi!

Nekem meg a házimunka nem ment, majd most szépen lassan. Vasat eszel eleget, ha nincs elég, akkor lassúbb az ember lánya. Növényben is eheted, de csak állati fehérjével együtt szívódik fel, tehát vörös husi, máj (kicsi belefér terhesség alatt is) halak, mindezek mellé spenót, sóska, rebarbara, sajt, tejet ne, mert veseköved lesz!

Mátra!

Meddig kell leadnod? Összehozhatunk randit, és beviszlek, hogy adjanak valami anyagot. Mondjuk szövegben ez nem sok, max. mi a program célja, mennyi a társfinanszírozás része ha van, indikátorok, mennyit költöttek eddig stb. Én HEFOP 1.2-őn voltam pénzügyes (ÁFSZ modernizációja), abban tudnék jobban segíteni, sajna ezekről lövésem sincs, de 1-2 oldal garantáltan összejönne úgy, hogy erről azért nem tud mindenkiírni.

Juca

tjuca

Zsúka! Sea Gull all inclusive része.
Kép
Kép

Amúgy töltöttem fel pár képet a fotóalbumba a nevem alatt megtaláljátok.

kancellárka

Sziasztok!
Itt vagyok ám, csak tegnap lemaradtam, mert dolgoztam, ma meg szabin vagyok, elmentem elintézni ezt-azt és mikor hazaértem, kiderült, hogy nincs lakáskulcsom. Legalább jót beszélgettem a szomszédban, míg Zuram hazajött, hogy beengedjen... Kép
Aztán most meg csak olvasok-olvasok...
...írok is hamarosan, de még van 1-2 dolgom.

réka
Vendég

Juca! Neked mikor jó? Hát erről tényleg nem tud mindenki írni!Jövő hét eleje? Mondjuk kedd?
mátra

Mátra!

Küld el az irodalomjegyzékedet amiből dolgozol és akkor olyan anyagot küldök, ami nincs Neked.
Igazából csak fénymásolatban tudom eljuttatni, mert nincs meg elektronikus formában.
E-mail címem:sallaizs@budapest.hu
zsúka

Anikó!
A nagy felismerés óta sincs mensi? Hajrá!! Kép

Dido!
A családtervezési kp. honlapja:
http://www.ogyei.hu/index.html
Most csak azon gondolkodom, hogy én honnan gondolom, hogy Czeizel is ott van, mert erre a honlapon sem utal semmi. Szóval ha telefonálsz, kérdezz rá rögtön. Kép

Angie!
Igen, akkor te voltál az, akit gondoltam. Kép
Már csak azért sem tudnád ajánlani a ti kivitelezőtöket, mert nekünk is elég hamar kellene valószínűleg... de nem baj, majd csak lesz valaki.
És előbb egy ház is kell.. Kép
Örülök, hogy jobban vagy és nagyon fontos, hogy otthon ketten meg tudtátok oldani a kérdést. Ennél több nem is kell...

Nyuszifülű!
Szerintem azért óvatosan kellene ezzel a talpmasszázzsal bánni. Tudom, hogy segíthet, de ha nem szakavatott kezek csinálják, kárt is tehet. Kép

Niki!
Nekem nem kellett éhgyomorra mennem ezekre a vizsgálatokra, csak azt mondták, hogy ne egyek csípőset, meg ilyen durva kajákat előtte.

Juca!
Könnyesre röhögtük magunkat Sanyival a Kofa story-n! Kép Kép
Lehet, hogy külön-külön is jó lenne szakembereket keresni. Meglátjuk. Lehet, hogy igénybe veszem az ajánlatod... KÖSZI!
Tök jó lehetett a szülésfelkészítő. Kép
Ha valakinek bekalapálod a részleteket, szívesen venném én is. De csak nekem nem kell! Kép

Monyó!
5kg! Le a kalappal!
Abban igazad van, hogy a ffiak nem tudják azt átélni, amit mi, viszont az is igaz, hogy mi pedig hajlamosak vagyunk a túlzásra. Valahol én ott kerültem helyre, amikor sikerült a kettő között a középutat megtalálnunk.. Kép

Norwell!
Ez mekkora bunkóság, hogy vidékiek kizárva. Legalább lenne jelentkezési sorrend, vagy valami.

Unique!
Örülök, hogy jobban vagy! És hogy ebben szerepünk volna.. Kép Kép Remélem, mostmár télleg hipp-hopp jön az az SMS Tőled! Kép

Sziszka!
Ne legyél szonty! Régen mindig Te vígasztaltál mindenkit! Örülj az újrakezdésnek pl. Kép

Mátra!
Nagyon-nagyon-nagyon örülök a P2-dnek és a boldogságodnak! Kép

Brill!
Végre nem kell Apát nélkülöznöd, így viszont nekünk kell téged egy kicsit. De kibírjuk... Hogy vagy?

Zsúka!
Én is azt hittem, hogy u.abban a szállodában voltunk, aztán rájöttem, hogy mindegyik u.olyan. Kép

Fleur!
Ez az, csak szépen tovább a pozitivitás útján!
Aztán szólj csak, ha kérdésed van, szívesen válaszolok! Kép

Évi79!
Dehogy haragszunk. Néha én is nagyon nehezen bírom a tempót, de aztán bepótolom. Mint azt a szemléltető ábra mutatja.. Kép Kép
Remélem, azért az álomkórod elmúlik, mert azt magam is tapasztalom, hogy mennyire befolyásolja a napokat! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok,

Itt vagyok. Megjöttem a dokitól. NST semmit sem mutat, UH-n minden OK, két hét óta nem nagyon nőtt már a leányzó (ezen kicsit meg is nyugodtam, hátha nem lesz óriás baba Kép), 3500 g meglesz, de nem sokkal több Kép Méhszáj zárt. Tömören.
Viszont ha péntekig nem szülök, akkor pénteken be kell feküdnöm a kh-ba. Azt még nem tudom pontosan, mikor indítják meg a szülést, az gondolom, sokmindentől függ. Tegnap dél óta görcsölgetek, ma reggeltől délig olyan volt, mintha ki akarna szakadni a pocim. Kép Mostanra kezd múlogatni, de mindent megteszek érte, hogy ne múljon el Kép
Szóval minden OK, ha péntekig nem hallotok rólam, akkor utána már csak Duddutól fogtok, ha megszületik Laura. Kép

Junko Kép Szívből sajnálom...

DinaKép
Azért írtam, hogy cikis a melóhely, mert írtad, hogy nehezen tudsz az UH-ra elszabadulni. Bocsi, ha félreértettem valamit. Nem volt szándékos Kép

Köszönök mindenkinek minden drukkot! Kép

Évi79Kép
Juj dejó, hogy minden rendben! Bár ez másként nem is lehetett volna szerintem! Most már nyugi, ne parázz! Lesz arra még időnk bőven! Kép

Lányok,
Annácskáról tudok híreket, ha érdekel! Kép Szóval simán ment a szülése, minden rendben volt. Petike egészséges, gyönyörű kissrác. Ha minden jól megy, ma hazaengedik a kh-ból. Ígérte, hogy tesz fel majd képet. Kép

SysyKép
Hát, már nincs sok hátra, az tuti. Azt szeretném, ha Húsvétra már itthon babusgathatnám a picimet Kép
Talán ez az álmom most valóra válik Kép

KancellárkaKép
Nagyon köszönöm, jól esik, hogy ezt írod! Kép

ZsúkaKép
Ez nem ér... Megéheztem... Hogy lehet kismamik előtt ilyen képeket feltenni???? Kép

Puszi

Unique
40+5

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?