A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv Kép
Most olvastam, mi hír Indiről, köszi az infokat, ezek szerint várunk...

Kép
Kép
denizsa

Deni, vszínű akkor küldetm el a hszemet Indiről, mialatt Te épp írtálKép szóval mindjárt itt feljebb a hírek

tényleg, látogatni vki? én most inkább kihagynám, mert jól legyengültemKépKép de nagyon örülne látogatóknakKép

votiv 8)
votiv

Deni, vszínű akkor küldetm el a hszemet Indiről, mialatt Te épp írtálKép szóval mindjárt itt feljebb a hírek

tényleg, látogatni vki? én most inkább kihagynám, mert jól legyengültemKépKép de nagyon örülne látogatóknakKép

votiv 8)
votiv

Lambada! Szerintem érdemes a magánrendelő. Több figyelmet, törődést, alaposságot kapsz. Bár SZTKás nőgyógyászaton egyetlen egyszer voltam.

Valaki kérdezett képkicsinyítésről. Mivel választ nem kaptál ezért gondoltam megosztom veled, amire én rájöttem. Addig jutottam, ha a képre kattintva elküldöm az e-mail címemre, akkor megfelelő méretűre szabja a program (legalábbis az XP), s el is menthetem. Tuti, hogy ennél van egyszerűbb is, de még aztatatatat nem tudom.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni, most meg tökegyszerre írtunkKép

votiv 8)
votiv

Pocok,
üdv köztünkKép Nekem is 15 hos a gyermekem (pont maKép), csak ö kissrácKép Hol laktok, eddig miért nem irtál?Kép

Fic,
dejo, hogy hazajöttetekKép Köszi a mélt, már válaszoltamKép Mi is a Kolpingba akarunk menni májusban, ugyhogy jo volt olvasni a tapasztalataidatKép Hu, ezek a német nyögdijasok...Kép

Zuz,
ki az az I. Zsuzsi, ha publikus?Kép és miért romlott el a barátság?

Neet,
én is osztom Kisün véleményét. Semmit nem csinálsz rosszul!!

és éljenéljen, májusra kaptunk csak idöpontot oltásraKép

KépKép
fibi

Lambada, én végig SZTK-ba jártam. semmivel sem kaptam kevesebb törődést, figyelmet, alaposságot, sőt, pozitívan csalódtam. de ez biztos dokifüggő isKép
az sztk nagy problémája a sok várakozás lehet, de nekem jó tapasztalataim voltak a Fehérvári úti rendelővel, ahol már működik a bejelentkezéses rendszer - viszont nemrég azt írta egy kismama, hogy ennek ellenére ő sokat várt. de remélem hogy ez csak az "ez egy ilyen nap" volt.
és népszerűbb dokik magándendelésein még talán többet is kell várni

votiv 8)
votiv

ja és a magándokik is ugyanoda küldenek vizsgálatokra az sztk-s laborba, vérvételre, cukorterhelésre, nst-re, UH-ra meg az összes vizsgálatra a Bártfaiba

votiv 8)
votiv

Pocokmama! Üdv itt! És gyere talizni! Az olyan jó!!!!!!!!!Kép

Fic! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, kicsit feltöltődtetek!

Votiv! Remélem, nincs komoly bajodKép

Barbi! Írhatnál magadról többet. Hogy bírod a pocakosságot, mikor kezded az Nst-ket, van-e fogadott szülésznőd (a SZI-ben szülsz?), és ha igen, ő fogja-e csinálni? És remélem, nem kezdtél el ablakot pucolni, takarítani a húsvétra készülve!!! Azért ez már kezd izgi lenni, csak négy hét!

Fibi! Ez nagyon hosszú történet. Dora is Kecskeméti, és kibogoztuk, hogy vannak közös ismerősök. Csak sajna az is kiderült, hogy ezek az ismerősök engem annyira nem kedvelnek (finoman fogalmaztam!). Egy általános iskolai barátság pedig szerintem általában meg szokott szakadni, gimiben és egyetemen annyit változik az ember. Persze ez nem törvényszerű. Csak van aki ezt nehezebben fogadja el, illetve 10 év múlva is ezen rágódik. Sajnálom.........

Dora! Ezek szerint beavattak a részletekbeKép

Kép
Kép
zuzmo1

Dora! Elfelejtettem írni, hogy igen, ÉZI-s voltam!

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi,
Képkicsinyités: Zuzmo kérdezte, de Votiv válaszolt. És én is ugyanigy szoktam, ahogy TeKép De nem mindig müxik, és sajna csak férjem gépén van megfelelö progi hozzá... pedig már ezer éve fel akarom rakni a porszivos képet.

KépKép
fibi

Zuz,
értem, és bocs, hogy beleturkáltam a magánéletedbeKép Igazad van, sztem is soxor megszakadnak a barátságok, ha az ember változik... nem törvényszerü, de én is ezt tapasztaltamKép És most meg azt is észrevettem, hogy olyanokkal is romlik az ismeretség minösége, akiknek nincs még gyerekük... pedig nem akarom, hogy igy legyen, de mégis igy alakulKép

KépKép
fibi

Fibi! melyik az a progi? lehet, hogy eddig teljesen rossz helyen turkáltam?
Ja csak szadista emlékeztetőnek: még mindig nem fordítunk Kép

Zuzmó! Kép Csodásan bírom az állapotosságot Kép Nálam nincs semmi olyan mellékhatás (alvásprobléma, sav és társai),amikről másoknál olvastam. Szegény Indi miatt nem is mertem nagyon elemezni, hogy én milyen szuperül érzem magam. Mókásan kacsázom, s csak az ágyban fordulás mulatságos.
Holnap megyek az első NST-re. Szülésznőm a Kondor Kata. Van úgy, hogy nem a választott szülésznő csinálja az NST? Erre figyelni kell? vagy kérni? Fibi által kerültem ide, s pont szülésznőkről kérdezgettem.
A takarítást már nagyon light-osban nyomom. Azért tanul a tulok Kép
Ismerek egy Szálkai Hajnalkát. Rokon?

gödibarbi

Lambada Kép
Én is sztk-ba jártam, mint Votiv (ráadásul ugyanahhoz a dokihoz Kép ) és én is meg voltam elégedve, nem vettem észre, hogy elhanyagolt volna a doki (persze lehet, hogy ez dokifüggő is). Egyszer talán érdemes kipróbálnod, aztán legfeljebb mást választasz. Én kifaggattam olyan kismamát, aki u.ehhez a dokihoz, de magánba járt, hát nem tudtunk sok különbséget felfedezni, kivéve a vizitdíjat.

Képkicsinyítés: én az MGI photo suite progit használom erre (Image/Resize menüpontot), azt hiszem a szkennerhez adták, szívesen odaadom másnak is (Fibi, ha jöttök hétfőn megnézzük, jó?)

Kép
Kép
denizsa

Denizsa!

Ti kihez jártatok?

lambada
lambada

Barbi Kép
Tök jó, hogy jól vagy, nem kell ezt "szégyellned", ennek mindenki örül! Kép És igazad van, vigyázz magadra, a takarítás nem a legfontosabb ebben az utolsó pár hétben. Én is így voltam vele, férjem nagyon rendes volt, sokat segített, aztán amikor már eljött sőt el is múlt a kiírt időpont és a bébi még nem akart kijönni, akkor nekiálltam takarítani, mint az állat. Volt minden, igazi nagytakarítás, kádbahajolgatás, meg minden, kidőltem, mint a fa, de nem használt, ettől Bálint még nem akart kijönni Kép

Fibi Kép
Sajna ez nagyon igaz, amit írtál a gyerek miatt romló kapcsolatokról, nekünk ez még a családban is előfordult Kép

Kép
Kép
denizsa

Barbi! Ha azt akarod, hogy a szülésznő csinálja, akkor meg kell vele előre beszélni, és akkor mész be, amikor dolgozik! És ki a dokid?
A Szálkai Hajnalkát nem ismerem, mi amúgy Szalkaik vagyunk!Kép Jó, hogy ilyen boldog kismama vagy!!!

Ez a képkicsinyítéses dolog nekem bonyolult, majd személyesen magyarázzátok el!Kép

Fibi!
Ugyanezt érzem én is! Megváltozik az érdeklődési kör, és így a barátságok is. Az én fent említett esetem talán azért más egy kicsit, mert voltam kb 14 éves!!!! Azért azóta sokat változtam!!! És nem csak én! És szerintem a legtöbb ember nem örülne, ha még mindig a 14 éves korában történtek alapján ítélnék meg olyan emberek, akik akkor szintén 14-ek voltak, és kb ugyanannyira érettek!

Kép
Kép
zuzmo1

Lambada,
Dr Faludi Pálhoz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt itt a közelmúltban, aki nem teljesen pozitív tapasztalatokat szerzett vele kapcs.-ban (ez volt az egyetlen neg., amit hallottam róla), de sztem ez minden dokinál előfordulhat, és nagyon sokan szeretik őt, úgyhogy próba cseresznye Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi! Den! Zuz! S ez az idézőjelben gyerek miatt romló kapcsolatok idővel sem javulnak? Például amikor oda is csemete érkezik?

Denizsa! Kép Nem szégyelltem, de inkább magamban örültem.
Az én férjem is egy tündérbogyó Kép s sokat segít.
A takarítástól inkább megijedtem amikor volt a farizombedurranásom.

gödibarbi

Zuz! Hála a szülésznőm maga hozta fel, s kézben tartja a dolgot Kép Azt hittem azért írtad, mert később megváltozhat, s figyelni kell rá.
Dokim a csodás Dr. Bálint Sándor Kép
A nevedre azért kérdeztem, hátha lemaradt az ékezet Kép

gödibarbi

Én is B.S-nél szültemKép

Kép
Kép
zuzmo1

Barbi Kép
De lehet, hogy majd idővel javulni fog a kapcs., csak nem lehet tudni, hogy pl. oda mikor érkezik majd a gyerek. A lánynak ugyanis nincs kapcsolata, a szüleivel él, pedig már velem egykorú, úgyhogy a szülők kicsit kezdenek aggódni. Azt még elnézték nekem, hogy férjhez mentem, de a babát már nehezen "emésztik meg".

Kép
Kép
denizsa

B felébredt, csak gyorsan: (közben "olvassa" az ujságot, és brümmög meg vauu-zikKép)

Zuz,
igen, 14 évesen más, mint most babával. Viszont nekem is volt olyan barátnöm, akivel 10 (!) év után szakadt meg a kapcsolat, mert annyira más lett az élethez a hozzáállásunk. És akkor már 20-25 évesek voltunk! Szal ilyen is vanKép

Barbi,
még nem tom, mert oda még nem érkezett bébi. Persze lehetne feszegetni a témát a miértekrölKép

Den,
hu, még családban is van ilyenKép

KépKép
fibi

Zuz,
én is csak jokat zengtem BS-röl Barbinak, hát csodálkozol h öt választotta?KépKép

Den,
akkor ez tipikus irigység...

KépKép
fibi

Den! Megértem a szülőket Kép
No most le kell lépnem, de szerintem ma még visszatérek.
A nap is süt Kép Kép Kép

gödibarbi

Fibi Kép
Én a főiskolai legjobb barátnőmet vesztettem el a más hozzáállás miatt. Ennek persze nem volt köze a gyerekhez. Bálint "csak" olvassa az újságot? Nem eszi meg? Enyim B-nek nem lehet papírt adni a kezébe, mert megkajálja. Azt bezzeg megeszi, a fincsi hozzátápit meg úgy kell kínálgatni neki Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Szóval nálunk olyan 3napos láz volt,ami 4 napig tartott??!Kép
Tegnap már nagyon kétségbe voltam esve,hogy 4.nap is hőemelkedése van.Hívtam is a dokinkat,aki ugyan influenzás,hogy most már jöjjön és nézze meg szegénykémet.Annyira elesett és nyűgi volt már tegnap,hogy megszakadt a szívem.Kaptunk beutalót vérvételre,vizeletre,mivel semmi egyéb tünete nem volt a csajnak,a doki is csak ingatta a fejét.Azt azért megjegyezte,hogy néha előfordul elhúzódó 3napos.Hála a jó égnek,estétől már nincs hőemelkedése sem és megjöttek a várvavárt pöttyökKép Egész jó állapotban van már,de.voltunk megint gátnézőben is.
Csajok ez a vízmennyiség sokkal durvább,mint a tv.-benKépVízben áll pl.:benzinkút,autószalon,könyvtár stb.A szomszéd falvakban meg már ivóvíz sincs.Este a férjem kapta a nemes feladatot,hogy szervezze meg az ásványvízek kiszállítását,amit szintén csak a hegyi utakon lehet.
Na ez is igen hajmeresztő,ahogy az óriási kamionok közlekednek a dobogókői,vékony szerpentineken...,ugyan is máshol már nincs bevezető út.

petergabi

Reggel beszéltem Indivel én is,akkor még elég jó kedve volt,eltekintve attól,hogy semmit nem tud a leleteiről.Du. megy hozzá egy barátnője,aki viszi a ricinustKép Azt mondta,hogy rögtön meg is kotyvasztja a koktélt,nem vár továbbKép

Zsan:
mi van veletek?Jobb már valamivel?

Kisün:
Dócinak gyors gyógyulást kívánok!
Influenza lesz szerinted?

Votiv:
veled mi van?Csak mert van valami hasonló,mint a rota,alul-felül jövő fajtaKép

Fic:
nagyon irigyellekKép
Az említett németeket anno,mikor még a budai várban voltam"matyóbaba",mi csak múmiatursznak hívtukKép

petergabi

Den,
már nem eszi meg B az ujsagot, most lapozgatja, és mutat az ujjával a számára érdekes dolgokra, mint auto és kutya, macskaKép Nade, régebben ö is megrágta persze, mint mindent, a szájába vette, nyalogatta. Nyugi, ez is elmulik!!Kép Bálint pl az apro kis dolgokat szereti rakosgatni a legjobban, dobókocka és tsai (hu, Moose-tol mit kapok ezértKép), és semmit nem vesz a szájába. Persze ezeket csak ugy kapja meg, ha ott ülök mellette. Multkor egy orát eljátszott, a dobókockákat rakosgatta a lapátba, és azt probálgatta, hogy bele tudja e csusztatni a lábosbaKép És tátott szájjal koncentrál, meg liheg, multkor a nyála is kicsordultKép
És tudja a csip-csip-csokát mutatni, csak néha még a tenyerét csipkedi közbenKép
Na, áradozás finitoKép

KépKép
fibi

köszönöm Votiv ! Kép Kép Kép

itt sokan vagytok 11 keresek ?
hope04

Sziasztok!

Még mindig drukk Indinek!!!

képkicsinyítés: megnyitni paint-ben, ott kiválaszt a menüsorból a kép azon belül a nyújtás/döntés, a két felső számot átállítani, pl 50%-ra (1024x768-nál elég) vagy kevesebbre (a lényeg a két szám egyforma legyen) utána mentés másként és kész!
Én is itt olvastam valakitől!
DE ha rákattintasz a képre jobb gombbal, ott a társításnál látod, hogy milyen képnézegető programok vannak, (mondjuk XP-nél van a Windows kép és faxmegjelenítő) ha ott kiválasztod, akkor mindig azzal fogja megnyitni a képet és ált.-ban ezekkel lehet szerkeszteni is. (mondjuk a W kép megjelenítőnél a szerk. a paintben történik)
VAGY szintén jobbgomb és ott fölül a szerkesztés (itt is lehet választani hogy mivel, és ált csak azt ajánlja fel ami a gépen van)

Most ennyi...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Ma megkaptam két új doki számát.
Dr. Prijady Josdy és Dr. Holba .

Ti mit tudtok róluk.

Lambada
lambada

Szia Pocak!!KépKép

KépKép
fibi

Moose:
Cliffordos/remélem így hívjákKép/gyerekkártya nem érdekel?

Lambada:
az első doki/ha ő a távolkeleti/nekem nagyon nem jött be.Õ volt az ügyeletes mikor szülni mentünk.Nagyon mufurc volt és gyorsan le is rázott,még mielött kérdezhettem volna.A másik dokit nem ismerem.
Én is Bálint Sándor"fan"vagyokKép

petergabi

HAJRÁ INDI!

ancsipancsi

Sziasztok!
Eszméletlenül jó érzés, hogy az ember épphogy csak bedugja az orrát, és máris lelkesen köszöntitek, érdeklődtök, s ezzel hellyel is kínáljátok az oldalotokon.
Eddig azért nem jelentkeztem, mert ami kérdésem volt, más is feltette, s így választ is kaptam, illetve volt, hogy megpróbáltam regisztrálni, de elbaltáztam valahogy, s inkább feladtam, most viszont sikerült + a tücsökzene nagyon érdekelt.
Amikor a "nagylánnyal" voltam pocakos rendszeresen jártam tornára Andihoz (a kerti szellőzködéses időszak igazán isteni volt), s mindig tippeltem, hogy ki az, akit esetleg a forumról már ismerhetek. Az előadásokat is lelkiismeretesen végigültam annak idején, s ott is árgus szemmel figyeltem, hogy vajon ki lehet még "fórumos". Soha nem sikerült senkit beazonosítanom, pedig annak idején sokan voltunk nagyjából "egyidősek".
Én BB-nél szültem 2004. dec. 22-én, s most 10 hetes vagyok Mütyürrel.
Lányok!
Segítsetek már! Normális dolog, hogy a pocakom már most akkora, mint az elsővel 6 hónaposan? Normális, hogy a melleim már most "könnyeznek" zuhanyozás után, s olyan a tapintásuk, mint a szoptatás előtti tele állapotukban voltak, csak meg sem merem nyomni, mert mit csinálok, ha már most elkezdődik a tejtermelés? (Az elsővel sok gondom volt "szoptatásügyileg", auguszusig bírtuk, de annyi tejem sohasem volt, hogy csak azt kapja, ezért bizony muszáj volt tápot is adni, amit persze sokkal jobban szeretett, így most szívből örülnék, ha elég kaja lenne belőlem is.)Normális, hogy amíg az elsővel semmi hányinger, addig a másodikkal állandó fajansz-ölelgetés? Utal mindez bármire? (Persze azon kívül, hogy terhes vagyok!)
És egyébként is, hogyan oldható meg, hogy egy bent, egy pedig kint?
Ne értsetek félre én vagyok a világ legboldogabb embere, hogy kistesó érkezik, de azért aggódalmaim (persze) vannak.
pocokmama

Petergabi!

Meg tudnád adni a BS eléhetőségét?
Van magánrendelése? És hol?

Lambada
lambada

Szia Fibi!KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuzmo, reszleteket nem tudok, csak ennyit. De mondtam, hogy nem mas velemenye erdekel - en egy tok normalis, kedves lanynak ismeretelek meg, mondhat barki barmit.
Lele Krisztat ismered, ugye?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi,
az adóelőleg az, amit vissza lehet igényleni???Ma végre megérkezett a papirom az oeptől!!!Kép
Gabi,
jobbulunk, köszi!!!

mindenkinek szép napot!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

haho lányok , olvastatok ? Kép 11 kerületiek vagytok ?
hope04

Lambada:
ugyan úgy tudom,hogy újakat nem vállal egy ideje,de próba szerencseKép:magánr.:XI.Bocskai u.22 tel.:386-0700,hétfőn és szerdán:4-6-ig van Õ,ekkor lehet időpontot kérni is telefonon.
U.i. rendel magánban a tesója és a fia is.

petergabi

Pocokmama,
sztem mindegyik kérdésedre a válasz, hogy igen, normális. Legalábbis ezt hallom kismamiktol, tapasztalatom csak egy bébivel vanKép
Arra nem válaszoltál, hogy hol laktok?
BB?Kép Dejo, a másodikat lehet hogy énis nála fogom szülniKép
dec 22Kép akkor 2 héttel idösebb a csajod BálintnálKép

KépKép
fibi

Hope, vannak tobben a 11. kerbol, de kb. a tarsasag fele mas keruletben vagy videken lakik.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Pocok!
Először is üdv itt!!! Kép Már az előbb is írtam, csak nem tudta elküldeni a rendszer...szóval akkor azt akartam javasolni, hogy nézzétek meg esetleg a csiri-birit, mert egy 15 hósnak az lehet, hogy jobban bejön...sok benne a mozgásos elem, emellett dalok, mondókák Kép persze az én örökmozgó lányomból indulok ki, de neki nagyon tetszik, bár már kezd kinőni belőle Kép

...és akkor a válaszok a mostani kérdéseidre: totál normális minden. Kép Nekem is jóval előrébb járt a hasam másodszor Kép...és először nekem sem volt még émelygésem sem, másodszor se volt vészes, de jó néhány hétig elég sz@rul éreztem magam...És hogy utal-e valamire??? Nálunk a második fiú lett Kép

na megyek, mert követelnek...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hope!
És vagyunk egy páran a XXII.-ből is Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hope,
én annyira 11-keres vagyok, hogy ugyanabban az utcában lakom, ahová születtem Kép

Pocok,
dejó még egy pocakos!!!! Nekem is gyorsabban kezdett nőni a hasam a másodikkal (gyorsabban kellett terhesnadrágra váltanom), de mostanra kb. ugyanakkora, mint a lányommal volt Kép

Indinek DRUKK!!!!! Kép

Dócinak már csak hőemelkedése van, az étvágya egész jó, lehet, hogy most gyorsan túllesz rajta! Kép

vera
kisün

Sziasztok Csajok!

Köszi a kedves üdvözlő szavakat, nagyon jól esett! Igen, klasszul feltöltődtünk, és most állandóan mehetnékem van. Ma jó volt a torna, és utána nagy séta a csajszikkal (Ada, Oxi, Manó), megnéztük az áradó Dunát, és hát tyűűűűűha ...

Üdv az új tagoknak!

Indinek pedig megy a drukk. Azt hittem, már rég lebabázott. Na, hátha a koktél segít. Persze olyan még nem volt sosem, hogy bent maradt volna egy baba, de ez gondolom most sovány vigasz. Tehát marad a drukkkkkkkkkkkk! Kép

Hopp, fiam a babakocsi kerekét nyalja ...

cupp,
fic
ficánka

Fic, azt is olvastad, hol van most Indi?

tornáról kár, hogy lemaradtamKép

Gabi, köszi, már jobban vagyok, remélem nem vírus, de szért pár napig itthon maradok. árvízKépKépKép a legnagyobb fiamKép már 2 napja kinn dolgozik a gáton a római partnál. az aptya nagyon büszke rá, hogy segítKép és a mai napnak van még egy elementáris híre: úgy néz ki, a lányomKép daganatai TELJESEN visszahúzódtak! de asszem hivatalosan csak 5 év múlva mondható gyógyultnak, ha nem jön elő semmi. reméljükKép

votiv 8)
votiv

Fic, mi van Manóval és Zsombival? ezer éve nem hallottunk felőlük. játszóházba nem jönnek?

Hope, én Pirussal együtt biatorbágyi vagyok, de én csak december ótaKép és az állandó lakcímem még mindig a XI.ker.

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?