Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást

Örömmel olvastam, hogy közben még egyet ugrott a sor

Most már -6! Ha így haladunk, nem is lesz olyan hosszú ez a várakozás...
Amneris, szívből gratulálok a Kis Virágodhoz, azaz Zitushoz! Mindig olyan megható olvasni a soraidat, mindannyiunknak erőt és bíztatást sugároz a mérhetetlen örömöd által! Remélem már sokkal jobban van és hamarosan teljesen egészségesen HAZA mehet veletek.
Mera, jópofa lehetett arra hazaérni, hogy a gyerkőc altatta el apát, és nem fordítva.
Árvízzel hogy álltok? Remélem semmi gond nem lesz.
Süni-Renóca, nagyon szép a lakásotok, reméljük sikerül hamar megbízható bérlőket találnotok.
És gratulálok a 2 számjegyhez!
Marci-anyu, Marci mennyi idős? Mikor számíthattok tesóra?
Töltike, gratulálok Ádámhoz, biztos izgalmas lehet most már két picurral foglalkozni. További javulást kívánok neki!
Gabszi, igen, együtt voltunk a tanfolyamon. Nem kell adatokat megadnod, én is emlékszem Rátok!

Tényleg szemben ültünk. 22-én találkozunk

.
Hildus, próbálj meg a nőre észérvekkel hatni! Ha semmiképp nem megy, a bankváltás jó ötlet lehet.
A csokit pedig ne sajnáld, kell egy kis "örömhormonpótló" ebben a nehéz időszakban. Kitartás, hamar túl lesztek rajta.
Rayo, hozzám mindig a számok álltak közelebb, abba nem lehetett mindenfélét belemagyarázni. Ettől függetlenül érdekelnek humánusabb témák is, az egyik legjobb barátnőm pszichológus lett, az egyetem alatt sokszor együtt tanultunk, egymás dolgozatait kijavítottuk. Mint "kívülálló", sokat lehet egymásnak segíteni, főleg, ha a másik már elveszett a részletekben.
Regi gyönyörű kislány, remélem már az étvágya is jobb.
Csöpke, Atan, Simineni, Madri, Ildi_kó, Kelimoni, Rvan és Többiek, veletek eddig is repült az idő, mindig jó volt Titeket olvasni, ezért is szerettem volna csatlakozni. Úgy érzem, teljesen megnyugodtam, elmúlt a lelki teher, az állandó szorongás, mert tudom, hogy most már "jó kezekben" vagyunk, és most már csak türelem kell, és mi is család lehetünk.
Elnézést, ha valakit kihagytam. Remélem minél többetekkel ismerkedhetek meg személyesen is a találkozón, azután könnyebb lesz a "beazonosítás".
A beteg csöppségeknek mielőbbi jobbulást kívánok, a pocaklakókhoz pedig gratulálok!