A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!

A nagylányodról szóló hír csodálatos!Tiszta szívemből kívánom,hogy tényleg így is maradjon!
És a nagyfiadra is büszke lehetsz!

Ja és buljál!

Indi számát nem találomKép

Juc
20170114224602

Lányok,
van olyan köztetek, aki teljesen jol kijön az anyosával? Meg meritek neki mondani a véleményeteket, ha nem egyezik az Övével, vagy ha nem tetszik vmi, amit csinál?
Vagy ez általános "probléma", hogy az anyos-meny viszony nem felhötlen?

KépKép
fibi

Votiv!
Nagyszerű hírek a "lányodról"!!!! Kép

Fic!
Olyan jó volt olvasni a beszámolódat, épp 2 éve, hogy ott voltunk, és én is nagyon jól éreztem ott magam Kép...csak az ára ne lenne ilyen húzós Kép

Fibi!
Hát nem tudom létezik-e ilyen??? Kép Viszont nálunk bejött az, hogy nagy "kipakolós" beszélgetés...kb. két évente...és most nagyon komolyan megfogadtam, hogy be is tartom azt, amit két éve is megígértünk egymásnak, csak akkor nem sikerült betartanom: hogy rögtön szólok, ha valami nem tetszik...és egyelőre sikerül tartanom magam ehhez...úgyhogy most nincs is benne semmi feszültség Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Most gyorsolvasással a hétvégét visszaolvastam, és:
INDInek nagy drukk megy!!! Kép

Votiv,
én ismerek a II. Klinikán orvost, úgyhogy ha szerinted még kéne segítség Indinek, akkor légyszi írd meg a rendes nevét emailben nekem, hogy tudjunk szólni ennek az aranyos dr-nak Kép

MA van 1 hete, hogy mmr oltást kapta V., és még nem lázas, bár tudom, Neet írta, hogy nekik a 8. napon jött ki, de reménykedem, hátha nem lesz semmi. Jó lenne, mert van sok programunk ebben a szép időben (dédik, barátnők látogatása stb) Kép

Lindi,
kicist megkésve ugyan, de most olvastam a költözésetekről, és tényleg nagyon durva, ami történt! Sajnálom, nagyon rossz érzés lehetett, hogy az összes ruháddal történt ez... Kép

Blaye
blaye

Fibi Kép
Anyósom most ment el, úgyhogy most teljesen felhőtlen a viszonyunk Kép Méltem Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv Kép
Örülök, hogy jók a "lányod" leletei!!! Ez aztán tényleg jó hír Kép

Hope Kép
Én is XI. ker-i vagyok születésem óta, de Verát nem tudom überelni, mi elköltöztünk, de szintén a XI. ker-be.

Kép
Kép
denizsa

Deni,
Kép

Bog,
és tényleg elmondod neki mindig, ha nem tetszik vmi?

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Fibi!
Nekm anyósom nincs, csak apósom. De elég 'felhős' a viszonyunk, főleg azért, mert nála laktunk másfél évet...
Az volt a nagy probléma, hogy ha nem tetszett neki valami, akkor nem szólt, csak időnként ajtócsapkodós hangulatba került, mi meg találjuk ki, mi baja van... Sztán egyszer-egyszer megkérdezte a férjem, hogy mia gond, na, akkor dőlt belőle a szó.
Egy durvább ilyen után átköltöztünk anyuhoz (egy ajtóval arrébb), volt nagy magsértődés, hetekig nem is beszélt a fiával se, anyuval se, velem se...
Jelenleg köszönőviszonyban vagyunk, és jópofizunk. Kép Elég nagy feszültséget érzek, de valahogy nem is akarom oldani, meg nem is tudnám... Olyan típus, aki úgy gondolja, mindenki hülye, csak ő nem.
Na hagyjuk... végül is anyósokról volt szó, nem apósról...</font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!

Votiv,
ez tényleg jó hir!!! Gondolom párodnak nagy kő esett le a szivéről!!!Kép
Éjjel B még belázasodott, reggelre Igi, és most délutánra ismét...Kép én nem tom mért nem lehet már meggyógyulni....és folyton nyúlkál a feje felé, biztos ott fáj neki vmi...fül, fog, akármi...
holnap megint elvisszük a dokihoz.
én már jól vagyok, takaritom a romokat, amiket a hétvégén csináltunk...

Neet,
kérdeztél kicsit régebben arról, h miért jobb Eszti anyósnál. Hát, sztem azért, mert őt nem ismeri annyira, mint titeket, nem mer "önmaga" lenni. És az is tipikus jel, h ott többet alszik. Nem azért van ez, mert jobban érzi magát, mint otthon, hanem pont az ellenkezője...A gyerekek a kórházban is többet alszanak, de erről Bogárka biztos többet és tudományosabban tud mesélni...
Szóval, otthon azért "rossz", mert otthon van...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
anyósommal egész addig felhőtlen volt a viszonyunk, amíg Dóci meg nem született Kép aztán kissé megromlott, mert ő ugye védőnő, és szerintem elvárta volna, hogy jobban igénybe vegyük, de én a gyerekdokimban bízom rendületlenül... meg aztán jöttek a jótanácsok, hogy hogyan és mit adjak neki. Ugyanakkor viszont igazi nagymama, a legszívesebben azt látná, ha Dóci a nap 24 órájában egyfolytában süteményt enne, és gurulna. Sógornőm dettó.
Az elején az udvariasság kedvéért nem szóltam, csak magamban füstölögtem, és jó frusztrált lettem mindig. Aztán Dóci 3-4 hós korában egyszer a sógornőm sokadik telefonjánál (milyen sovány ez a gyerek stb.) kiborult a bili, és miután párom letette rá, én visszahívtam, és finoman de határozottan megkértem, hogy aggódjon nyugodtan, de tegye nélkülem Kép és innentől kezdve nem volt több telefon Kép Én viszont tökjól éreztem magam. Azóta egyre oldottabb vagyok, nem vagyok annyira feszült, ha megyünk hozzájuk, hogy most már megint mit csinálnak a gyerekkel.
Én is ahhoz próbálom magam tartani, amihez Bogárka: rögtön szólok, ha valami nem tetszik. Pl. hogy gyümölcslét csak higítva adjanak, vagy határozottan rájuk szólok, hogy ne rohanjanak be a gyerekhez, ha a délutáni alvás közben felsír, mert ilyenkor általában alszik tovább Kép Igy bennem is sokkal kevesebb a feszültség (bennük meg lehet, hogy több Kép), és az történik Dócival, amit én szeretnék.
Amikor viszont anyósom vigyáz Dócira, akkor az van, amit ő akar, én nem vagyok ott, ergó nem idegesít Kép tudom, hogy ilyenkor NAGY kényeztetés folyik minden téren, de ez is kell néha Kép

v
kisün

Votiv,
ezek csodálatos hírek, mióta annak idején írtál róla, sokat gondoltam a "lányodra" Kép
kisün

Proone,
Kép ugy látom, sehol nem teljesen felhötlen a viszonyKép és talán legjobb távol lakni tölük...

KépKép
fibi

Köszi csajok a válaszokat. Kép
Sztem Eszter azért (is) aludt ott jobban, mert ugye a vidéki levegő, meg aztán napközben nem hagyták henyélni, hiszen csak rövid időt volt ott, így az egész napi macerálástól éjjelre úgy kidőlt, hogy fel se bírt ébredni. A másik elméletem a tietekkel párhuzamos: minek ébredjen, ha tudja, hogy úgysincs ott anyu? Kép
Legszívesebben nem venném fel éjjel (ezt egyszer eljátszottuk és 2 borzalmas éj után elmúlt ez a problem, többet nem is sírt fel... de aztán valahogy visszaszoktunk rá, h felpattanok, ahogy nyekken, és ez gááááz), szal most a Zuram is kiakad, ha a gyerek sír én meg hagyom, mert ugye ő már dolgozik, és fáradt lesz és egyáltalán, nincs más dolgom, miért ne venném fel? Kép
Most viszont megtömtem kajával, és du nem is hagytam aludni, ígyhát éhes és friss nem lehet. A klíma sztem tökjó, kellemes, nem hideg, nem meleg... mi lehet még buktató?
Nagyon kéne intéznem a sulis dolgaim, esszé, stb, remélem, hagy engem ezekkel foglalkozni. Jajj, és BK és ER is lesz, robogok is a dolgomra, mert sose leszek kész. Úgyhogy főzés indul, tanulás is és és és....
busy-neet

PS: ÉS üdv az új pocakosoknak, bocsi, de most nagyon csak azönző dolgaimra volt idő. De majd bepótlok mindent. Kép Ja, és készül Eszter kövi unokatesója, tesóim révén, (7 hetes pocakban) ma derült ki. Kép
neet

Fíb,
nálunk nincs egy felhő se az égen, 90 km-re laknak anyósék, és olyan tipikus nagyszülők, én szeretem őket. Após is aranyos, anyós meg nem szól bele a dolgaimba, sőt, tetszik neki, amit csinálok. Király. Kép
neet

Votiv:
ÉLJEN-ÉLJEN!!!Ez óriási!Tudod,eddig is el kell jutni!!!Én továbbra is drukkolok érteKép
"Nagyfiad"elött meg le a kalappal.
Férjem sem ért még hazaKép

Zsan:
szerintem a fülét minden képpen nézzék meg,az igen gyakori gócpont.Meg ez a láz is valami tartós gyulladást mutat,nem?Kép

Nálunk sincsenek felhők,igaz csak mióta nem együtt lakunk.Kép

petergabi

Vera Kép
Te igazi anyósidomár vagy! Kép

Gabi Kép
Drukk megy, hogy párod mielőbb haza érjen erről az árvizes területről!

Zsan Kép
Bulást a gyerkőceidnek!!!

Kép
Kép
denizsa

Votív! Lányod Kép Fiadra tényleg büszke lehetsz!

Kedves Fibi! Én nagyon jól kijövök anyósommal. Majd egyszer priviben bővebben is.
Ja és hogy BB-nél a kövi? Megértem, de akkor is meglep.

Hope! Gondolom az enyémet kitaláltad Kép

Mi is katasztrófaturisták lettük. Áh, csak viccelek. Lementünk megnézni a Dunát. Itt ugyan nincs semmi gond, de azért azt a 4méter extrát látni... húúuuu

Kezdek náthás lenni Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kedves Fibi! Én nagyon jól kijövök anyósommal. Majd egyszer priviben bővebben is.

Mi is katasztrófaturisták lettük. Áh, csak viccelek. Lementünk megnézni a Dunát. Itt ugyan nincs semmi gond, de azért azt a 4méter extrát látni... húúuuu

Kezdek náthás lenni Kép

gödibarbi

Kezdek náthás lenni Kép

gödibarbi

bocs, hogy 3x ua

gödibarbi

Kisün,
tetszik, ahogy lekezelted anyosodékatKép Nálunk is a másik tanácsot osztogatós a sogornöm. Asszem hasonlokat kell tennem, mint Te...

KépKép
fibi

Barbi,
én is jol megvoltam anyossal, amig B meg nem született. BB-röl priviben.

KépKép
fibi

Huu, nagyon nézitek az ER-tKép
Vagy talán Lörincz Gabi müsorát az M2-n? (Világokon át, barangolás a metafizika világában), azt én is szivesen nézném...
helyette megyek hunyni...

KépKép
fibi

Fib, hú de néztem. Kép
Sztem az a göndör se néz ki rosszul, de akkor is Kovac nyert ma. Kép Sajna veszettül öregszik, nem?

BK viszont ismét kimaradt, fránya főzés, fránya tanulás. Nézte valaki, vagy olvassak bele a BKfan topikba? Kép
neet
neet

én meg ma azt vettem észre, h az erős antónia öregszik!Kép
viszont az a másik pasidoki is naggggyon helyes ...Kép nyál csorog.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

NEet,
aha, Kovac rulez akkor isKép Mult héten belekukkantottam, amikor Baján voltunk... majd ha lesz nagyobb házunk, ujra beüzemeljük a tévét...

na, joccakát!

KépKép
fibi

Pocokmama!
BB-nél már 2004-ben is lehetett szülni? babonás vagy? Kép lehet, hogy most fiad lesz, és ezért más minden Kép Kép. üdv. köztünk!

Zsanci, igen!
az APEH honlapján van rá progi, de szívesen segítek. csak be kell írni, hogy mit kaptál, mennyit, meg hogy 12 (vagy mennyi) hóra jár neked az alkalmazotti kedvezmény, és ki fogja dobni a túlfizetést.

Hope!
én az vagyok még egy darabig!

Vera!
Dóci "kibír" egy kis pöttöm bacival, ha az oroszlánt is kikészítette.

Votiv!
ez jó hír a "lányodról". komolyan!!!

Bogárka!
helyes! rajzoltass is újabb vonalakat a tervekre anyósoddal! Kép

Vera!
anyósod tökre, mint az enyém. mikor nem vagyok velük, ő is próbálkozik, de Lencsi se tök dinnye, nem issza meg a csurom cukor babateát, pedig ő igen serényen próbálkozik. azért különféle kajákat már kapott. úgy mint múltkor a sonkás tésztát. igaz, hogy Hipp, meg 6 hósnak való, de tésztával még nem akartam tömni a gyereket, meg sonkával se. amúgy teljesen szeretem az anyósomat, jóindulatú és szeretetre méltó nő, csak kicsit aggodalmas.

azért ELMONDOM MIRE KELL VIGYÁZNUNK A JÖVÕBEN:
mi is leszünk sógornők, majd utána anyósok. marhára vigyáznunk kell majd, hogy ne váljunk ilyenné. Kép szóval óvatosan kell fogalmaznunk, hogy mindenkinek jó legyen.

férjem haverjának felesége kb. 6 hónaposan látogatta meg először Lencsit, és olyan parancsolóan adta a tanácsokat, hogy majdnem elszédültünk. ráadásul olyan okosságok voltak benne, hogy (MOST FIGYELJETEK) sima hidegvízzel is fel lehet oldani a tápot, meg a tejpépet, jó az a gyereknek, legalább nem égeti meg a száját. :/ ők eddig is zacskós holmikon éltek, most a gyerekből is instantbébit nevelnek.
remélem én nem adtam még egy ismerősömnek se ilyen tolakodó és okos tanácsot, és remélem nem is fogok a jövőben sem.

ancsipancsi

Neet!
BK-ról ma én is lemaradtam (legalábbis a nagy részéről), mert Doni épp felsírt, úgyhogy sajna nem tudok infokkal szolgálni ... Kép

Fibi!
Igen, igyekszem tartani magam ahhoz, hogy megmondom ha nem tetszik valami...bár ezt sokszor nem szóban teszem meg, hanem mivel tudom, hogy Anyósom egész nap a gép előtt ül, emilt írok, így valahogy könnyebb is elmondani, de ugyanúgy megkönyebbülök, hisz a lényeg, hogy eljutassam hozzá a gondolatot, hogy hogyan az mindegy...ő meg általában válaszol, és ezzel le is van tudva, ha találkozunk már nincs feszültség...Persze azért így sem felhőtlen minden, mert sajna van a személyiségében egy csomó olyan dolog, ami miatt hiába szólnék ő sem tudna rajta változtatni, mert génjeiben hordozza/koragyerekkori élményeiből fakad (Kép), szóval teljesen felesleges lenne szólnom...ezeken kicsit rágódom akkor, de már megtanultam úgy tenni, ahogy sokan javasolták: ilyenkor inkább szánalmat érzek iránta semmint dühöt...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És még el akartam mesélni, hogy a Donigyerek azt gondolja, hogy függőlegesen is lehet közlekedni - azaz függőleges felületen - mert mostanában mindenhová kapaszkodik fel, és közben emeli a lábát is hozzá, legyen az polc, ajtóvédő rács...vagy egyszerűen csak egy teljesen sima felületű radiátor...szóval továbbra is tiszta életveszély a pasi Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Lányok!

Előkerültem! Még nem tudtam csak ezt a lapot visszaolvasni, de igyekszem.Kép

Először is tök jó, hogy újabb pocakosokkal bővült a körKép Tényleg maradjatok velünkKép

Hajrá Indi! Lehet, hogy írtátok, de volt bent valaki nála?

Olvasom, hogy megint vagy még mindig vannak betegek. Hát jobbulást mindenkinek!

Votiv!
Ez iszonyatosan jó hír!Kép

Anyós téma:
Én azt hiszem nem panaszkodhatom, mert nagyon jól kijövünk. Ettől függetlenül akadnak dolgok, amiben nem értünk egyett, de azt megdumáljuk. Legalább is igyekszünk. Az tény, hogy Lilla születése óta sokkal érzékenyebbek lettünk mindannyian, ezért mindig figyelni kell az egyensúlyt, hogy senki se bántódjon meg. Nem tudom értitek -e mire gondolok.

Mi egyébként jó vagyunk, bár most az alsó szemfogak miatt kínlódunk és a lányom hivatalosan is belépett a dackoszakba. Mindenre a válasz, hogy nem, ha lehet akkor megy hozzá egy kis visítás. Szerencsére még nem veri magát a földhöz. Bár ki tudja mit hoz a jövőKép Ilyenkor olyan idegennek érezm a lányom, hol van az én kis bújos csajom?

Vasárnap betöltöm én is a 30-atKépÉljenek az áprilisi gyerekek a sok finom tavasz illattal, meg virággalKép

Hétfőn mi is megyünk a játszóházba. Tényleg hányan is leszünk?

Na megyek visszaolvasni.
beetrix

Beet!
Előre is nagyon boldogot Neked, ha addig nem jönnél!!! Kép és üdv a klubban Kép...
És nálunk is teljesen úgy van ahogy írod, Petra születése óta mindenki sokkal érzékenyebb, úgyhogy nálunk is azóta kell nagyon vigyázni Kép
"Közös ismerősünk" megszült már??? Írsz róla pár szót?

Na, megyek aludni,

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

apropo dühKép Bogárka, az mennyire normális, hogy Istók hiszti helyett (vagy ő így fejezi ki) verekszik? ha olyat teszek, ami nem tetszik neki (és ez majdnem mindig így van, jóformán hozzá se lehet nyúlni!), pl fel akarom adni a cipőjét, akkor elkezd vadul csapkodni, ahol ér.
igazi dühből ver, ma pl elrabolta a sarokreszelőt, és avval püfölte a fejemKép
és egyre gyakrabban ilyen kis agresszív pöffeteggomba.
én meg ilyenkor elvesztem a türelmem, és pörölök veleKép és csúnyán nézek ráKép pedig vhol azt olvastam, nem szabad haragot mutatni, mert akkor nem tanulja meg, hogy uralkodjon magán, vagy ez már egy rég túlhaladott elmélet? (a könyv '77-esKép) hogyan reagáljak?
légyszi adj tanácsotKép köszi, puszi
v

votiv 8)
votiv

óóó, csak nem nálunk is elkezdődött a dackorszak?? nincs túl korán ahhoz?Kép

votiv 8)
votiv

Szerintem sokan leszünk mert én eddig csak 10 anyut íram fel és az hoz legalább 15 gyereketKép
gyülünk-gyülünkKépKép

Votív
Ikreseknek gratula és kössék fel a gatyát nagyoooooon! Ha lehet próbálja meg szinkronban tartani a gyerköcöket, gondolok itt szopizásra fürdetésre most és a késöbbiekben is mert ez a leg idötakarékosabb és még az anya is tud szusszanni. SzusssssssszKép

OXI
Gratula az álldigáló BabkódnakKép
Kert
Az enyémek turják a homokozót és néha kicsit elfüvezgetnek na meg a vírágágyásba is bemásznak a kis lapáttalKép
Megoldás:Én gyakrabban felsöpröm az udvart és a homokozó környékét. Kézmosás az egyedüli, ami nagyon fontos, ha végeztetek.Kép

Enyém gyerekek jól vannak és állandóan vagy a játszótéren vagy a kertben vagyunk így az itthoni teendök, közte a netezés is sokszor várat magára.

Kókusz
kókuszdió

INDI ÍRT
(du. megitta a koktélt)

"Fájások beindultak, és sajnos egy borzasztó durva orvos meg néhány tanonc van ügyeletben, rettegek. Most küldjetek erőt!"

+++++++++++++++

votiv 8)
votiv

Lányok
Jó Kozmetikust keresek a 22.ben,vagy ha tud valaki valami speckós csodaszert ami a totál vízhiányos arcomat rendbeteszi azt is megköszönöm.A csajok annyira kiszívnak belölem mindent hogy már ijedezek a mérlegen.

Volt valakinek PLASZTIKAI mütéte szülés után?
Mert én nagyon komolyan gondolkozom azon, hogy a hasamon a bört kicsit átszabassam mert a nagyanyámé simább mint ez, és mivel még nem vagyok 79 éves, ez borzaszóan zavar.

Kókusz
kókuszdió

Indinek

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kókuszdió

Indi!!!

MENNEK A DRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K es A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jó reggelt!

Indivel beszéltem:
ugyan egész éjjel fent volt,rövid szünetekkel végig fájásai voltak.Reggel megvizsgálták,de sajnos abszolút nem tágult semmit,zárt a méhszája.Ráadásul 150 fölé ment a vérnyomása megint.Sőt,hiába van rajta a kartonján,hogy kimutatták a sz.imrében a sztreptokókuszt,nem folalkoznak vele,mert itt állítólag nem is szűrik?????Most még ezért is aggodik,az otthoni gyerekorvosukat akarja felhívni,hogy adjon rá ő valamit.
Szegényt éjjel 3-4 tanuló vizsgálgatta,volt köztük egy rezidens csajszi,aki még a méhszájat sem találta??????????
Megint eléggé maga alatt van,nagyon kellene egy doki,aki külön odafigyel rá!!!!

petergabi

Indi,
kitartás!! ++++++++++++++++++++++++

Bog,
bah, ezek a gyerekek még tvzni se hagyják az anyjukat? Kép
neet
neet

Blaye:
szerintem nagy szüksége lenne Indinek eg rendes,kedves dokira!!!Ha tudsz ilyet akkor segítsKép

petergabi

Sziasztok!

Gabi, szegény Indi! Nagyon sok + energiát küldök Neki! Sajnos tényleg sok a rezidens, hiszen SOTE klinika, itt töltik a gyakorlati időt, amire szükség van, mielőtt gyakorló orvosok lesznek. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy valószínűleg több Szent Imrés doki is volt itt gyakorlaton. Én úgy tudom, hogy van lehetőség olyan papír kitöltésére, amely alárásával nem vizsgálhatják gyakornokok. Erre rá kellene kérdeznie!
Streptococus-ra szűrnek, ezt biztosan állíthatom-.
Valaki tegnap írta, hogy van ismerettsége a klinikán. Fel kellene hívni. Illetve Nekem is van egy régi, kedves ismerősöm, akiről tudom, hogy 2 éve még ott volt rezidens, megpróbálom felvenni a kapcsolatot Vele.

Nagyon drukkolok Indinek és Dominónak!

Most megyek ki a kertbe, mert délutánra esőt mond és még gyorsan le kell festenem Zsombi homokozóját.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jó reggelt mindenkinek!

Szegény Indi!!!! DominoKép, most aztán már tényleg indulj el kifelé!!!!!!!!Remélem, sikerül valami ismerőst találnotok, mert ez így egyre durvább!!!

Dora!
Lele Kriszta évfolyamtársam volt az Ézi-ben, de nem igazán ismerem, csak látásból, bár azóta gondolom megváltozottKép
És olyan-de-olyan jó fej vagy!!!!!Kép

Votiv!
Tényleg klassz gyerekeid vannakKép Bár én nem vagyok tisztában, hogy a nagylánynak mi a baja, múltkor írtad a nevét, de az alapján nem nagyon tudtam azonosítani, nagyon örülök, hogy kezdenek helyrejönni a dolgok! Remélem, te is jobban vagy!!!

Fibi!
Anyós téma: én imádom az anyósomat, csak az a baj vele, hogy nagyon "lelkes". Állandóan körbeajnározzák a gyereket, aki fél ettől, és ha ott vagyunk náluk, még két nap is kevés, hogy Bazsó felengedjen, és ez azért furcsa, mert máshol elég fél óra! Én mondjuk mindenről megmondom a véleményemet, lehet bunkónak tartanak, de tudom, ha magamba tartom, elkezdek remegni az idegtől. Apóssal kapcsolatban szokott ilyen lenni. Mindenbe beleszólnak, persze jóindulatúan, és már a hátamon feláll a szőr. pl: miért nem ülsz le? Egyél! Miért nem eszel ezt vagy azt? Ezt tedd le ide!. Amikor ezt mondtam a páromnak, mondta, hogy tök jó, hogy így látom, mert ő is, és már kezdte azt hinni, hogy ő a gyogyós.Kép Úgyhogy egy egész hétvége anyóséknál általában meneküléssel végződik. Jobban örülök, ha ők jönnek! Itt nem tudnak semmibe sem beleszólni!

Gabi! ÁrvízKép A Dobogókői út gyönyörű, sokszor direkt arra megyünk Esztergomba, és hát tényleg nem kamionoknak találták kiKép
Azért az jó hír, hogy lánykád pöttyös!!!Kép

Hope!
Én 11 kerületi vagyok, de eredetileg kecskeméti.

Kokusz! Még nem volt plasztikai műtétem, de egy mellplasztikát nem vetnék meg!!!Kép Na, majd a második gyerek után elkezdek gyűjteniKép Kozmetikust a 11.kerben tudok!

Játszóházba mi is!!!! Kokusz, írj föl minket is!

Kép
Kép
zuzmo1

Kókusz, Zuzi!
mikor a gégészeten voltam értágító infúziókon, akkor tudtam meg, hogy a gégészetből kb, 2 kórterem a pkasztikai sebészeté. több csajjal is beszéltem, a hasműtét a legnagyobb, de ingyen csinálják, ÉS A MELL FELVARRÁS IS INGYENES! ..amennyiben valakinek tényleg szüksége van rá. meg kell keresni ott a dokikat, és megkérdezni hogy lehet felvételt nyerni. a felvarrott mellek szépek lettek, láttam kettőt is Kép.
és akkor lehet a Szt. Imrében maradni erre a műtétre is ;-)

INDIKÉNEK ++++++++++++++++++++++++++++

ancsipancsi

Indinek drukk-hegyek ++++++++++++++++++++++++++

Kókusz Kép
Ugye minket már felírtál? Mert megyünk ám mi is Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi! Valld be, hogy te is plasztikáztatni voltálKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz!
sajnos nem úgy nézek ki Kép. szeretnék, de a férjem nem járul hozzá felvagdosásomhoz. úgyhogy a kb. 3 éve fennálló fülzúgásomon próbáltak enyhíteni infúziókkal, nem sok sikerrel.

ancsipancsi

Ancsi Kép
Ez érdekes, nálunk is a párom ellenzi az ilyen műtétet, úgyhogy hiába vagyok én elégedetlen, ő nem az és a "szó sem lehet róla" véleményen van..

Kép
Kép
denizsa

Boldogsagos Vince nevnapot kivanok minden erintettnek!!!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kókusz, egy ismerősünk a 2. gyermek után, mikor biztos volt, h nem szül már, SZTK-ra megcsinálták neki a hasplasztikát a SZTImrében, és ő nagyon elégedett volt! úgyhogy hajrá, bár ha szoptatsz még, akkor tuti annak a végét is megváratják veled. de ettől még érdeklődhetszKép

Indi -egyik szemem sír, a másik nevet mert jön Dominó ++++++++++++++++++
én is hívtam, sokáig foglalt volt, biztos Gabival beszéltKép
megírtam Blayenek Indi "rendes" nevét, remélem az a rendes aranyos dokiismerőse tud segíteniKép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?