A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kancellárka!

Így már tuti, hogy nem egy helyen jártunk!

Köszi
zsúka

Kép
Kép
Kép
Vendég

AdriKép
Hogy vagytok? Mi van Veletek? Most már Ti is finisheltek lassan... Kép

KépKép
unique

Unique!

Ez a beszéd, szeretem ezt az optimizmust. Hát ha Laura nem jön magától, majd kicsalogatják. Tegnapig rémséges volt számomra a szülésindítás, de ahogy elmagyarázta a dokinő, attól is megnyugodtam. Szóval megrepesztik a burkot, és utána kapsz oxitocin injekciót, és lehet, hogy ennyi elég is!
Na már nagyon várom a kiscsajt! És bocsesz a múltkoriért, most még nagy a szám, de ugyanígy fogok parázni. Akkor majd visszakapom:-)

Mátra!

Nekem jó a jövő kedd, addig beszélek ott valakivel, hogy mit lehet kérni tőlük, mert azt sem akarom, hogy luftot rúgj!

Juca

tjuca

JucaKép
Hát lehet Rád haragudni? Kép Egyébként én is úgy gondolom, hogy "kölcsön kenyér..." Kép
Tréfa off: Köszi, aranyos vagy, nem olyan vészes a megindítás. Sokszor elég a burokrepi, attól is elindul. Azért én még este rásegítek egy picit apuval (megpróbáljuk, mert tegnap kudarcba fulladt Kép) Kép

Szóval hajrá!!!!!!! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Jaj Unique, és minden kismama, bocsánat a tapintatlanságért ezekkel a kajás képekkel!
Unique, neked még akár jól is jöhet, hátha pont ez kell, hogy elinduljon Lauácska kifele Kép

Réka, Cincáról te tudsz valamit?

Bea, köszi, hogy hiányoltál. Most én is téged. Mi újság? Látom, vezeted a tábla narancs szakaszát. Piroska még nem járt nálad? Ne is jöjjön!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát, itt vagyok nem tűntem el! Most már megoldódtak az internetes problémáink.
Mennyi mindenről maradtam le!!
Babák, zebrák, ezt még követni is nehéz.

Annácska, Stella, gratulálok a babókhoz!!
Unique, kitartás, most már nem lehet sok hátra!
Brill, gratulálok a zebrádhoz, jó pocakosodást!

Mi jól vagyunk, egyre nehezebben bírom, és már szívesen szülnék. A pocakom már teljesen leszállt, és nagyon sokat keményedik, ki tudja meddig lesz ez így. Remélem nem fogom túlhordani...
Ja, a jó hír az, hogy végre befordult fejjel lefelé, így nagy az esély a sima szülésre!

Mindenkinek szép napot kívánok, és, hogy a tavasz hozza meg azt, amire vágytok!!

Kép
Puszi
Adri és Levike
37+6

Kép

Kép
adriana

Unique Kép
Nincs semmi gond, bármikor bárhová elenged a főnököm, még úgy is hogy nem kell szabit kiírnom, ha egész napra mennék is el. Most sajnos a temetés zavart be egy kicsit, de ezt is meg lehetett beszélni a főnökkel. Én azt gondolom, hogy mindenkinek legalább ilyen jó fönököt kívánok, mint az enyém. Kép Szerintem jobb nincs is a világon. Kép Na most hízna a mája ha ezt hallaná! Kép
Hát azért jó lenne ha ezek a kis görcsölések nem múlnának el és már nemsokára a karjaidban tarthatnád a kis Laurát! Kép Milyen jó is lesz nektek már!
Talán mi is megtudjuk majd csütörtökön az UH-n hogy kit rejteget a pocakom. CSak az a baj, hogy szakrendelésre megyek, így nem valószinű hogy a párom bejöhet, és akkor nem láthatja saját szemével, ha mégis meg akarná mutatni nekünk, hogy mi van a lába között! Kép

ÉviKép
Ne izgulj, ha nincs kedved írni, nem vagy egyedül, mint már előttem említette ezt valaki, ezzel szerintem nem vagy egyedül. Kép

Lányok!
Önkormányzati témakörben nekem is tudna valaki segíteni? Én ugye ebből írom a szakdolimat! Igaz hogy csak jövőre diplomázok, de már most le kell adni egy vázlatot! előre is köszi!

Most már dolgoznom is kellene valamit, de nem nagyon esik jó! Kép Rám is rámtört ez az álmosság! Kép Szinte mindig aludnék!

Dina (18+3)

Egy kis tavaszhozó, húsvéthozó!
Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Húúú, csajok, nem éri ilyen képekkel fájdítani a topictagok kicsi szívétKép Nem semmi!!!

Unique!

Drukkolunk ma estére! Barátnőm hasonló cipőben jár, mint Te, de neki már holnap lejár a 10 nap haladék, és őt befektetik a kórházba. Nekik is drukkolnom kell, hogy eseménydús legyen a ma éjszakájuk, akárcsak a Tietek!

Mátra!

No akkor jöjjenek a képek! Te akartad, most aztán győzzed nézegetniKépKépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Évi és a ma 5 hetes Dóricica

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Tündéri ez a kiscsaj! És milyen csinik a rucijai.

kancellárka

Niki!

Nagyon szépen köszönjük, bezsebeltük a bókotKép

Dudu!

Te tudsz arról valamit, hogy dokinénik rendelője költözik? Most jelentkeztem be a 6 hetes kontrollra, és most mondta az asszisztense, hogy lehet, hogy már az az új helyre kell mennem... Te tudtad?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Tünemény a Picur! Kép

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Köszi, mindjárt megy a mail.

Juca!
Ok, érdeklődj és majd mondod.

Évi77!
Tudod, milyen telehetelen vagyok. Gyönyörű Dóricica, de remélem nem feledékeny, és amit megígért telejsíti is. Kép Egyáltalán megígérte?
mátra

Mátra!

Hát te beszéltél vele, nem? Szerintem megígérte, és nem is felejti el! De nézd el neki kérlek a késedelmet, tudod, annyi dóóóga vanKép Evés két-három óránként, séta, alvás, nyálbuborék-fújás, ilyesmi...Kép De biztos belefértek a szoros programjába!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ilyen az, mikor teljes átéléssel nyálbuborékokat fúj:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ebben az esetben igazán megértő vagyok! Bájos KépEgyébkét szerintem a legjobbat keresni, aki olyan, mint ő. De mondd meg neki, hogy én nekem jó, ha kisfiút talál is. Kép

Duddu!
Köszi!

Uniqe!
Kitartás!
mátra

Sziasztok!

Évi77!
Gyönyörűűűűű ez a jány!!!Kép Te jó ég, már hathetes vizsgálatokra mentek???? Anyám, hogy repül az idő...

Mátra!
Örülök, hogy szerencsésen (és boldogan) hazaértetek! a P2-nek meg annyira, de annyira!!!!!
Egy kis húsvéti meglepi just for youKép
Kép

Unique!
Na, akkor most már Te is látod a végét, igaz??? Egyébként sógornőmnek is be kellett feküdnie, és meg is indították neki a szülést, de a kicsi szívhangja miatt császár lett (ja, és ez volt pénteken, ma meg már jöhettek haza!). Úgyhogy hajrá, Laura!!!

Évi79!
Jó, hogy újra jöttél, és nagyon örülök, hogy minden rendben van Virágszállal!!!Kép

Juca!
Köszi az infót. És tényleg nem szeretnék úgy menni szülni, hogy fogalmam sincs, hogy néz ki a szülőszoba... nem szeretem a bizonytalant, az ismeretlent...Kép

Dina!
Szerintem bemehet a párod is, akár szakrendelés, akár nem. Én először bementem egyedül, és megkérdeztem a szonográfus nénikét, hogy behívhatom-e a férjemet is, erre mondta, hogy persze, nyugodtan. És apa is bent volt, pedig szakrendelő uh-ján voltunk!

Duddu!
Bunkóság, bizony. Aztán akkor az ember ne legyen kiakadva... Ja, azt nem is mondtam, hogy ezek a "kedves" nénikék azt mondták, hogy ha azt akarják, hogy a kismamák felkészüljenek a szülésre, legyenek szívesek a védőnénik megtartani a szülésfelkészítőt... No comment...

Na, mára ennyi, akinek nem reagáltam, attól bocsi...

Pusszantás mindenkinek!

Norwell+Kende baba (28+5)

Kép
Kép
norwell

Norwell!
De szép is lenne! Köszi Kép

Nem tudom miért, de majd' minden alkalommal újra kell írnom az üziket. Kép Kép Mindig elszáll.
mátra

Évi77!Kép

Írtam Neked emailt!Kép

Mindjárt indulunk a dokihoz ultrahangra,majd este megírom Nektek hogy mi vot.

Puszi!Kép

Sysy
36+4
sysy77

Mátra!

Elküldted az e-mailt? Nem kaptam meg 16.30-ig.
Megadom a freemail címem (sallai_zs@freemail.hu) küld el erre, mert a másik cím az munkahelyi és itthon nem látom. Csütörtök, péntek szabin leszek, így csak holnap tudod lefényelni az anyagot, amit összeszedek.
Puszi
zsúka

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttünk a dokitól.
Képzeljétek egy kicsit nyitva van a méhszájam,be van illeszkedve Andris a helyére,de a doki,szerint ez még bármit jelenthet.
Hú én most nagyon izgulok!Kép
Azt mondta hogy ha a 37.héten megszülök akkor az már nem számít koraszülésnek.
Én nagyon remélem hogy még 2 hétig kihúzom.
Jövő héten szerdán kell mennem NST-re.
Egyébként 2760 gramm,tehát már végül is nem kicsi,de még hagy nőjön.

Unique!Kép

Mi van Veled?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttünk a dokitól.
Képzeljétek egy kicsit nyitva van a méhszájam,be van illeszkedve Andris a helyére,de a doki,szerint ez még bármit jelenthet.
Hú én most nagyon izgulok!Kép
Azt mondta hogy ha a 37.héten megszülök akkor az már nem számít koraszülésnek.
Én nagyon remélem hogy még 2 hétig kihúzom.
Jövő héten szerdán kell mennem NST-re.
Egyébként 2760 gramm,tehát már végül is nem kicsi,de még hagy nőjön.

Unique!Kép

Mi van Veled?Kép

Sysy
sysy77

Bocsi 2x küldtem el.

Sysy
sysy77

Hú Sysy!
Hát akkor még kevesebb aktivitás és biztos bennt marad még egy picikét... Kép Drukkolok!

JunkoDrága!
Hogy vagy? Írj egy pár sort! GOndolok Rád! Kép

Évi77!
Igen, mondta nekem is dokinéni, csak nem tudta, hogy mikor. Szóval a két Mammut közé költözik. Sajnos Kép Nekem az elég rossz, de hát ez van.
Nagyon szeretem a fotóitokat Kép

Adri!
Örülök, hogy jól vagytok! Húú, Levi sem marad már bennt sokáig... Kép Remélem, Tamással is minden OK! Kép Majd azért írj, ha tudsz! Kép

UniqueDrága!
Kitartás, kitartás!!

réka
Vendég

Sysy!
Pihenj sokat, had erősödjön még Manócska

Duddu drága!
Azért ugye te is pihengetsz néha-néha???

Zsúka!
Elment a mail, mindkét címre. Fő a biztonság Kép

Mindenkinek szép álmokat nyugodalmas (vagy kevéssé Kép) jó éjszakát
mátra

Duddu!Kép

Köszi a drukkot!Kép
Én most nagyon izgulok,nem szeretnék időnap előtt sokkal megszülni.Kép

Mátra!Kép

Tényleg jó lenne ha még egy kicsit erősödne!Kép
Te jól vagy?

Sysy
sysy77

Helló Angie!Kép
Valamiért úgyérzem,hogy ez a hónap sem jött össze!!Kép Szerintem egy-két nap,és jön a piri az TUTI!!Kép
Jó lenne,ha a héten nem jönne,és akkor kezdhetnék örülni!!Dehát...............
Egy kicsit igy a "végefelé" kezdek pesszimista lenni!!Kép
Na mindegy!Köszönöm az érdeklődésedet!1000puszi!Vigyázz magadra,és 1000-el gyártsátok!!Kép Tényleg!Veled mi van?Te most hol tartassz?

Kép
bea27

Sziasztok!

Olvasni olvasok, reagálni nem igazán van most erőm... De azért képben vagyok.(Dórika ügyi volt!Kép, Virággal is minden rendben! Kép, Laura marad még!Kép, Andris pedig remélem még marad!Kép,Duduék házikója???Kép,stb )
A héten a BNV-n dolgozom a Construma-n, úgyhogy biztos, hogy egész héten "rövidke" leszek majd...

Mindenkire gondolok!!!KépKépKép
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!

Még ma is itthon, remélem haladok is.
Szép napot mindenkinek.

Uniqe, beszédem van a lányoddal!
Laura!
Ez pont olyan kijövős nap. Szerintem már Te is jobban járnál, ha megismernéd Anyát kívülről. Hidd el, tuti jobb lesz a helyzeted. Állandóan ölbe vesz majd, puszilgat, símogat, becézget, szép ruhákba öltöztet, mosolyog rád, játszik veled, megbeszéltek sok mindent. Aztán tudod Apát is megismered. Mert ő van ám, nem csak egy hang, vagy egy nagy tenyér, a házfalon! Szerintem ő is vár már nagyon. Az meg biztos nem lesz jó neked, ha azt mondja egy idegen hang, hogy márpedig mars ki és mindenféle módon kicsalogat a házadból. Szóval kicsilány ne kéresd már magad tovább. Add meg az örörmet ennek a sok lökött felnőttnek, aki azt hiszi jobban tudja mi a jó neked, mint te magad. De idekinn ez már így van Kép(és még minimum 18 évig így is lesz Kép )
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Egész éjszaka rémálmaim voltak.Kép
Annyira félek hogy időnap előtt megszülök,egyszerűen nem tudom ezt a gondolatot kikapcsolni a fejemből.Kép
Sokkal rosszabb hogy ezt a doki tegnap este megmondta,mert eddig is így volt de legalább nem tudtam...Kép
Ne haragudjatok de ma reggel nagyon szomorúan látom a dolgokat. Nem szeretném senki kedvét elvenni.Kép Bocsi!Kép

Sysy
sysy77

sziasztok.

Sysy,probalj meg valamenyire megnyugodni mert az idegeskedestol is megindulhat a szules.Nezd kint szepen sut a nap(baris nalunk)fogj meg egy konyvet es olvasgass.Fontos hogy lenyugodjal.Szoritk ertetek.

unique.Meglesz Laura ne izgulj.Szerintem nem kell meginditani a szulest.Laura hamarossan meglatja a napvilagot.Kép

Kép
monyoka

Sysy!

Ne szorongj már, ha most szülnél, akkor sem lenne semmi baj. Ezt mondták a szüléselőkészítőn is, és az orvosod is, hidd el, baba akkor jön, amikor neki jó. Pihengess és ne pánikolj!
Idézem a dokinőt: 37. hétre teljesen kész a baba, onnantól már csak hízik meg lustizik.
Na nyugi, és különben is csak kicsit van nyitva a méhszáj, a z egyik volt kolléganőm így flangált még vagy két hétig! Fel a fejjel, nem begubózni, pussz:

Juca

tjuca

evi 77.Doricica egy tunemeny.Amikor csak idod (dorica)engedi tegyel kepeket.olyan jo gyonyorkodni benne.

evi79.Irtal nem irtal a lenyeg hogy Virag jol van es minden rendben,szerintem ez a legfontosabb.Kép

adrianna.Drukkolok neked is hogy szep szulesed legyen.Ha a kiirt napra szuletik akkor egyutt unnepelhetunkKép

kepzeljetek nalunk(tatajeknal) 4 es ikrek szulettek.Kiskecskek.Nagyon aranyosak tegnap mar az egyiket meg is dogonyoztem.Ez egy kicsebb csoda.a harmasikrek nem nagy kunszt de azert a 4 es ikrek szenzacioKép

Kép
monyoka

Mátra!

Szeretnék Veled telefonon beszélni. Elküldenéd a mobilszámodat az e-mailemre? Szakdoli ügyben.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Angie!
Csak nyugodtan írj emilt, és ha tudok szívesen segítekKép. Címem a profilomban van.

Zsúka, Angie, Niki!
Nem ér ám ilyen képeket felrakni, most reggel kieszem majd a hűtőt, mert olyan éhes lettem tőlükKép.

Juca!
Örülök, hogy hasznos volt a felkészítőKép

Pancsi!
KösziKép, ápr. 24-ig kell leadnom a vázlatterveket, és majd jún. 10. körülig a végleges terveket. Kicsit nagyon húzós, de majd csak túlélem. Nagyon ügyi vagy, hogy Te már készen vagy vele. hogy csinálod?!?!?!?

Éva!
Én nem vagyok pocakos, mégis egész nap ásítozom, és olyan vagyok mint egy mosott rongy, szerintem ebben benne van a tavaszi fáradtság, a vérnyomásod mellett. A sok igazi gyümi szerintem is majd helyreteszi a dolgokatKép

Réka!
KösziKép, majd rákérdezek, ha odakerülök.

Unique!
Kitartás, már csak egy-két nap kérdése, és megmutatja magát LauraKép, nayon drukkolok, hogy ez minnél hamarabb legyeKép!!!!!!

Évi!
Dóricica gyönyörű kislányKép, s ahogy el van nyúlva...egyszerűen harapni valóKép

Sysy!
Ne aggódj, és a dokid is megmondta, hogy már nem lehet semmi baj. 2 hete született meg az egyik barátnőm 3 kilós kislánya a 37. hét elejénKép. Csodaszép egészséges kislány, semmi probléma nem volt veleKép, már nincs miért aggódnod, túl hamar már nem tud jönni Andris.

Brill!
Kint vagy a konstrumán? Az nagyon fárasztó és megerőltető, ha egész héten Te vagy kint, volt egy két év amikor nekem is kint kellett lennem, de az a hét mindig kimerített.
Egyébként csütörtökön én is kinézek, hol vagy kint, met ha gondolod megkereslek majdKép.

ditta

dido
dido

Zsúka!

Elment a számom.
mátra

Jó reggelt!

Nekem sincs valami rózsás hangulatom. Kép Egyre jön ki rajtam a holnap, temetés, UH! Kicsit félek! Kép Ma reggel olyan hasi fájásokkal ébredtem, hogy az csak na! Megijedtem, de remélem, hgoy nem lesz semmi gond. Holnap majd megmondja a doki. Már beszéltem a picurhoz, és kértem jelentkezzen, hgoy tudjam, jól van odabennt, és nem miatta fájt a hasam. Igaz, már egy pár napja nem voltam igazándiből WC-n, de reggelről most sikerült, és már talán jobb egy kicst. Bocsi hgoy ezt így leírom, de jobb ha kibeszélhetem magamból. Kép

Bocsi, hogy csak magamról, de most nincs erőm másra, talán később. Lehet hogy kezd kijönni rajtam, hogy már csak pár napig dolgozom, és a szervezetem egyre jobban kívánja a pihenést? Nem tudom.

Pusz mindenkinek!

Dina (18+4)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Helló csajok!
Hát jó rég nem írtam,de azért szoktalak olvasni titeket,ha időm engedi. Nem tudom,ki emlékszik rám...de mindegy
Kérdésem lenne:
A hormonszint laboron mit állapíthatnak meg?
Egyáltalán van értelme?
Múlt héten vették le,hétfőn megyek a dokival megbeszélni az eredményt
kösz zita
ebba

Ne legyetek szomorúak!
Sysy drága, próbálj kicsit megnyugodni. Már annyian írtuk, hogy a könyöködön jön ki. Kép Szerinetm is beszéld meg vele, hogy maradjon még egy kicsit.

Dina!
Te nem próbálod meg azt a hashajtt, amit Duddu is szed? Vagy valami rostosabb kaját enni ilyenkor. Biztos nincs semmi baja a kicsikédnek.

Monyóka!
Olyan aranyosak lehetnek! Nagyon szeretem a kis állatokat.

Hogyan kell a képek méreteit csökkeneteni?
mátra

Sziasztok!

Ahogy nézem valami van a levegőben (itt mondjuk az eső lába). Mert nekem sincs valami jó kedvem, olyan semmihez semmi kedvem és mindenki hagyjon békén hangulatom van, de hogy mitől?!

Na mindegy majd kiheverem.

Mindenki másnak szép napot! Üdv: Niki

kancellárka

Nem tud senki semmit a hormonszint labor vizsgálatról?
Jó lenne,ha írna,aki tud. Köszike
ebba

Ebba!
Nekem megcsinálták, 3x vettek vért a ciklusban.
TSH, FSH progeszteron, prolactin ösztradiol és tesztoszteron hormonokat nézték. Van értelme, mert ebből is meg tudja állapítani a PÉ-t. + UH volt minden alkalommal. és előtte való nap.
Remélem tudtam kicsit segíteni.
mátra

Zita!

Nekem is volt hormon vizsgálatom, bár nekem célirányosan csak a prolaktint és a progeszteront nézték a ciklus 19. 21. 23. napjain.
Van értelme, mert ha magas a prolaktinod, akkor nehéz a teherbeesés, ha a progeszteronod alacsony, az pedig veszélyes az első trimeszterben. A többiben én sajnos nem tudok segíteni.

ditta

dido
dido

Zita!

Nekem is volt hormon vizsgálatom, bár nekem célirányosan csak a prolaktint és a progeszteront nézték a ciklus 19. 21. 23. napjain.
Van értelme, mert ha magas a prolaktinod, akkor nehéz a teherbeesés, ha a progeszteronod alacsony, az pedig veszélyes az első trimeszterben. A többiben én sajnos nem tudok segíteni.

ditta

dido
dido

Sziasztok!
Bocsánat! Kicsit hanyagoltam az utóbbi időben a netet, így a fórumot is! Szánom-bánom!

Annácskának nagy gratula!!!!

Duddu!
Ha minden jól megy, akkor most szombaton megyek 9-es mamijógára és egyben utoljára is, mert azt hiszem nincs sok értelme még egy bérletet venni. Ha esetleg...

Sysy!
Már írták....és azt is, hogy van aki nyitott méhszájjal mászkál még hetekig és semmi nem történik. Csemete majd tudja!
Egyébként hétfői vizsgálat szerint mi is megrövidültünk kicst, már csak 2000-en vagyunk. Érzésre is kicsti más, mert már nemnagyon férünk a medencémben, nagyon lenn van az a buksi...

Mátra!
Hurrá! Jó eredmények.... szép jövőlépek... és egyébként is! Kép

Ebba!
Bocsio, én nem tudok segíteni!

Most ennyi! Cupp minden borongós kedvűnek és mégnagyobb mosolyt a derűseknek! Kép

eszter 36+1

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

nos.Mively a dragalatos uram nem volt hajlando megmutatni hogy kell a fenykepezogeprol atdobni a kepeket a gepre kenytelen voltam magamtol rajonniKépde sikerultKépnagyom birom mikor ilyen ugyes vagyokKépKép
felrakok par kepet ha nem haragszotok.
tehat,ezek a keszen levo dolgaink,nem nagy szam,de legalabb mi csinaltuk onerobbol nem kis sporolas mellet.

Kép
monyoka

Kép
ez a haloszobankKép

Kép
monyoka

Kép
nappaliKép

Kép
monyoka

nappaliKép

Kép
monyoka

Monyóka!

Nagyon barátságos fészek! Ügyesek vagytok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?