Kb egy hónapja véletlenül olvastam bele a topikotokba, akkor ismeretlenül írtam Launak, reméltem, hogy segíthetek. Igazából nem tudom, most mit írhatnék, hogy kell-e egyáltalán, hogy írjak... mélyen megrázott, mikor olvastam, hogy meghalt
Idemásolom, amit Launak írtam, hátha valaki hasznát veszi, van sok prevenciós, ingyenes kiadványuk:
Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, a babaneten teljesen véletlenül olvastam bele a topikotokba és olvastam rólad ill. a betegségedről is. Nagyon megráz mindig, ha arról olvasok-hallok, hogy valakit ilyen fiatalon, kisgyerekekkel talál meg egy betegség
Nem tudok persze semmit rólad, de szeretnék segíteni. Van egy alapítvány, akik 20 éve foglalkoznak daganatos betegek segítésével. Nem anyagi jellegű segítséget nyújtanak, hanem a betegségről illetve a gyógyulási lehetőségekről információt, életmódváltási tanácsokat adnak, a családtagokat is segíthetik, hogy tudják, hogyan kezeljék ezt a helyzetet, stb. Dolgozik náluk orvos, pszichológus, dietetikus, természetgyógyász, van tankonyhájuk, lehet találkozni már gyógyult betegekkel, stb. A programok, tanácsadások, stb egy része ingyenes, egy másik része fizetős, de elég mérsékeltek az árak. Nézd meg a honlapjukat, ha gondolod, keresd meg őket és bízom benne, hogy segítségedre lesznek a gyógyulásban! Sok erőt és kitartást neked és hosszú, boldog életet
a netcímük: www.rakellen.hu
Márti

...