A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vincének és Vincenzónak boldogságos névnapotKép

votiv 8)
votiv

Indinek sok energi ...... és drukk !

Kokuszdió Ilcsi termékek szuperek nézz utána a neten http://www.ilcsi.com/suggestion-page.php?oid=T90f84235d3e9b547d49b54dd40cf288;cmssessid=T31f43462c2932721c16e89cda5c0532b2057f2832dff8b06deb5da228dc36d4

Beetrix én is vasárnap leszek szülinapos 29 évemet töltöm be Kép Boldog szülinapot neked !

hope

lányok ahol találkoztok játszóház merre van pontosan , lehet oda menni bármikor , vagy csak bejelentkezésre ? tud valaki infót adni róla ?köszi
hope04

egy kis bulvár:
Megszületett Holló Márta fia
április 5. szerda 9:11
Holló Mártának egyészséges fia született egy héttel azután, hogy a szülés időpontját kijelölték. A Blikk úgy tudja, hogy a Fókusz műsorvezetőjének első gyereke négy és fél kilogrammal, és hatvanegy centiméterrel született. Szüleitől a Tamás György keresztnevet kapta.

votiv 8)
votiv

Szióka!

Szegény Indi, nehéz napjai voltak, amíg én távol voltam. Most küldöm én is a további +++++++++++-t és a drukkot!!! Kép Hajrá Dominó!!!!!!!

Votiv,
hogy került oda Indi, nem úgy volt, hogy a Hnkban fog szülni? én is örülök a jó hírnek a druszámról! Kép soxor eszembe jutott, és mindig nagyon szorítottam neki! a nagyfiú pedig egy hős, büszkék is lehettek rá!

Zsan,
sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok, megy a drukk a fiúknak! nomeg Neked a sok energy! Hallgasd Fredyt! Kép

Bogárka,
nagyon pöpec volt, tényleg drága, de megérte!

És a névnapos köszöntést is köszönjük, bár mi januárban tartjuk, akkor van a "hagyományos" Vince-pince nap Kép

Anyóssal én jól kijövök, és mindig megmondom a véleményem, persze tisztelettel és kedvesen, de nagyon határozottan. Közben meg tudom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen drága asszony a kedvesem anyukája! KépKép Biztos azért kaptam, mert előtte sokat szenvedtem a volt férjem anyja miatt, aki egy betegagyú grrrrrrrrrr Kép de inkább ne is emlegessük!

Gyönyörű az idő, nyomás kifelé! Mi is megyünk, csak sikerült végre elaludnia Vincsenzónak. Most nagyon nehezen ment neki, pedig már majdnem eldőlt, olyan álmos volt. Egyszercsak nem figyelt oda, és akkor menthetetlenül bealudt. Kép
A kiskrapek négyfogú lett, és kedvence a kifli és a kenyérke.

Már nem is tudom, mit is akartam még írni, de majd eszembe jut. Most egy kicsit kényeztetem magam. Tudjátok, végre fogat mosok, lezuhanyzok ... Kép És közben Indiékre gondolok!
fic
ficánka

indinek: rengeteg drukkkkkkkk és ++++++++++++++++++++++++++++++

johi és fanni

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Kókusz: minket is érdekelne a játszóház.

Betegeknek jobbulás.

Én alíg bírok Fannival annyira nyűgi szegény.Semmi nem jó neki, csak kézben lenni, brrrrrrrr...

Anyós téma: mi is jól kijönünk anyóspajtival, de azért néha el kell neki is magyarázni, hogy másik a nevelési elveim, mint az ővé. igy néha vannak kisebb nézeteltérések, de ez szerintem igy normális.

Fic: te voltál már férjnél?

Beet: boldog szülit előre is neked, ha addig nem jönnél.

megyek, mert fanni megint ölbe akar lenni, ill már ott is van.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi Kép
Most nálunk is ez van Bálinttal, már tök álmos és nyügi, de nem akar elaludni, pedig már minden (szokásost) próbáltam, de csak akkorákat ásít, hogy majd kiesik a száján... De reménykedem, hátha úgy jár, mint Vincsenzó Kép nem figyel oda és hopp elalszik Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv!

Du.bemennék Indihez de sem a számát nem lelem sem azt nem tudom,hogy pontosan hol találom.Kérek infot!

Juc
20170114224602

Indinek ezek szerint tovabbra is drukk!Kép remelem, hamarosan babazikKép

Vinceknek boldog nevnapot!Kép

no meg mindenkinek szep napot, bar napsutes lehet, h mar nem nagyon leszKép

ja es asszem hetfon mi is mennenkKép
Kokusz, mennyien fernek ott el?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok lányok,
megvagyunk még mi is, csak kaptam egy iszonyatosan nagy adag melót (fordítás), így minden szabad percemben azt csinálom. Szerintem csak jövő héten jövök újraKép
Emma jól van, belémkapaszkodva már feláll, így ez a napi program nagy része, hogy ülök a földön, ő meg álldogál mellettemKép

puszi mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Recca!

Persze,hogy gyertek hétfőn!Kókuszka kibérelte az egész helyet!Kép
Engem csak 1 db gyerekkel számoljatok,Somáért majd onnan megyek az óviba!

Juc
20170114224602

Manóka Kép
De jó, hogy Emma már jól van! Gratula az álldogáláshoz!!! Ja és jó munkát! Remélem hétfőn azért tudtok jönni a talira!!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok Anyócák!

Csak egy bekukk és csókok erejéig írok, mert rohanok vissza a kórházba - már ahogyan ilyen bálna testtel méhösszehúzódósan lehtséges a rohanás Kép Ki kellett jönnöm egy otp automatához telefonkártyát feltölteni, meg friss levegöt szívni, de már rohanok is, mert kikapok.

Mi még mindig a kettő közötti állapotban, talán..talán.. nem is kiabálom már el. Köszönjük az összes drukkokatKép Nélkületek nem is tudom, hogy csinálnám végig, nagyon szeretlek benneteket Szent Imrés topik KépKép

Indi

Melitta

Kép
nyf

halihó,

én csak gyorsan bekukk mert indire kivi voltam mert ma még nem beszéltem veleKép és tegnap voltam tetováltatni a szemem és úgy bevizesedett a szemhéjam hogy nagyjából semmit nem látokKépKép
így nem naon tok írniKép

HELP:szükségem lenne egy építészmérnökre vagy egy olyan tudásúra aki tud helpelni hogy hogy lehet megoldani a beépítettséget....vki nem az véletlenül vagy vki valakijeKép?elég kaka a helyzet és nem bittos hogy meg tudjuk oldaniKép

gigi
Vendég

Indi:kitartás és drukk hegyek.

gigi: mi is hasonló cipőben jártunk és lrltünk egy szimpi fickót,íme a link. nekünk tudott segíteni. de nem ismerős, csak mi is kerestünk.
http://www.mds-epitesziroda.hu/

Kép
Kép
johanna1975

Juc, kosziKép es akkor remelhetoleg legalabb balterem meretu a helyKép

Coolio
recca

Tök jó hogy Indi írt! Megy a drukk ezerrel!!!!

Juc Kép
Köszi, hogy szóltál! Kép Nem bírtam ki, rögtön megnéztem, aztán közben majdnem odaégettem a palacsintát... Kép

Kép
Kép
denizsa

ISTEN ÉLTESSE A VINCÉKETKép

Dorkám is extra-mega-giga,stb gyűglődést csapott egész napKépTuti van valami a levegőben,mondjuk neki a nagy szél is elég.

Manóka:
én is örülök,hogy a kis Emma jobban vanKép

Zsan:
voltatok dokinál?

petergabi

Indi most kint kolbászol mikor mindjár megszül?? Ezt a csajt??? Kép Sajnálom, hogy boldog-boldogtalan vizsgálgatja. Ezeket nem lehet elzavarni?? Remélem akkor jön ki a babója, amikor ő szeretné! Drukk-drukk+++++++++++

Bogi: függőleges mászás = pókember lesz a gyerökből?? Kép

Kókusz: én azt olvastam valahol, hogy a 3. gyerek után a TB támogatja a has és mellplasztikát. De lehet,hgoy már nincs gyerekszámhoz kötve a dolog, de hát neked ez sem probléma Kép Bátor vagy az biztos! Én minden vagdosástól nagyon félek és nem hinném, hogy lenne bátorságom egy plasztikára. Bár amikor bedurrantak a cicijeim marha jól néztek ki! Kép CSak kár, hogy fájtak is...

Anyós: Mienk 200 km-re lakik, ergo tök jóban vagyunk Kép

Petergabi: gondoltam rátok tegnap a tv híradó alatt! nem semmi ez a víz mennyiség!

Votiv és minden meggyógyult baba/mama Kép

Hope: én 21. kerületi vagyok

Járt valamelyikőtök a Budafoki Művházba bébiúszásra???

Az előző hsz-m elveszett, de abban kérdeztem még, hgoy annyit emlegettétek a MÁV kórházas incidenst és én azt nem tudom, hgoy micsoda és kiváncsi vagyok. Elmeséli vki?

Kérdés: szerintetek mi mikor mehetünk játszóházba, tornázni vagy egyáltalán bárhová is bandázni veletek??? Kamilla 18-án lesz 3 hónapos.

Rylie
rylie

Johi,
igen, volt egy hosszú szerelem, még a kamaszkorból, csináltunk belőle házasságot, kár volt ... túl vagyunk rajta. Fészket rakni tojás nélkül butaság. Vincsenzó is nyűgi, asszem elmegyünk sétázni ebéd után. Lehet, hogy a szél?

Gigi,
fájt nagyon? én csak a számat mertem, de nekem az is szörnyűség volt, és most újra kéne menni, de asszem kihagyom. majd olyat keresek, ami nem fáj, ha feltalálnak ilyen módszert.
cupp!
ficánka

Rylie:
ha jól emlékszem az volt a máv h.-ban,hogy az ügyeleti idejében rendelte be a doki egy kismamáját és megindította a szülést,de valami gond lett,mert v. a baba v. a mama meghalt.Kép
Nagyvonalakban ennyi és ebből robbant ki,hogy mennyi indokolatlanul sok megindított szülés van,persze ügyeleti időben.

petergabi

Anyám még sehol...Képlehet,hogy nem érek be ma már IndihezKépKép

RYlie!

Szerintem 3 hósan már belecsaphattok a kalandba!
Juc
20170114224602

Sziasztok!

Indi, tovabbra is drukk es kitartas!

Fic, valamikor talizhatnank, ha raertek!

Zuzmo, ha reggel megkerdezted volna a ferjemet, hogy mennyire vagyok jofej, akkor nagyon meglepodtel volna.Kép Azota kibekultunk.Kép

Anyos tolunk is jo messzire lakik, kb. 160 km, de ha elkoltozunk, akkor is 80 km-re lesznek. Egyebkent jofej, semmibe sem szol bele, pedig egyetlen fiacskaja van es mar 70 eves.

Voltunk a fejlesztoknel, enyhen hipoton a lany. Kaptunk egy feladatsort, egy honap mulva kontroll. A gyogytornasz szerint enelkul is fejlodne, csak lassabban, mint a tobbiek, egy kis rasegites nem art. Tok normalisak voltak.

Pusza mindenkinek! Megyunk unokatesot latogatni.Kép
D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Valamikor ezer éve (na, jó, kb 4,5) írtam ebbe a topicba. Mostanában babonából nem is néztem erre, de mivel Indit egy másik topicból ismerem, megint folyamatos olvasó lettem itt. Ha befogadtok, jönnék rendszeresen Kép

Némi bemutatkozás: 28 éves vagyok, 3 gyerekem van. Balu (Balázs) 4,5 éves a Szent Imrében született, Zsoma (Zsombor) 2,5 éves, ő a Schöpf-Mereiben koraszülés miatt, és Liza (Aliz) pedig most március 11-én született ismét a Szent Imrében. Most a terhességem alatt babonából nem írtam ide, és bejött Kép A XXII. kerületben lakunk, és dr. Bálint Mihály az orvosom.

Így alszanak most a gyerkőim:
Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Édesek a srácok!Gyere csak!
Borcsáról van valami infod?

Jucus
20170114224602

Gabi!
jól emléxel.

Cory!
aranyosak a gyerkők!

Jucus!
írtam telós mélt, de lehet, hogy már nem aktuális.

Manóka!
ügyes Emma! főleg, hogy még dolgozni is hagy!!! mit fordítasz? nem is tudtam, hogy te is nyelvtudor vagy.

Fic!
egy csomó minden nem fáj az életben, csak az nem tetoválás. Kép

Indivel most beszéltem, szokás szerint nagyon édes volt. icipici vérecske volt a betétjén, én arra biztattam, hogy mutassa meg valakinek, mert nekem így kezdődött a szülés. (mondjuk 5 perces fájásaim voltak, de nem voltam tág én se, csak 1,5 ujjnyira, viszont véreztem)

ancsipancsi

Jucusmamus: Borcsáék megvannak, jól vannak (némi torokgyuszit leszámítva), csak nem naygon jut géphez.

cory
Budapest

INDINEK HATALMAS DRUKKOK!!!!!!! szegény, de durva lehet a rezidensekkel...Kép

Köszönöm Mindenkinek az anyos-témás hsz-kat, estére el is döntöttem, hogy nem fogok Velencére költözni (ahol ök laknak), páromat is majd meggyözöm. Jobb lesz néhány km-rel arrébbKép

Bog,
ugy könnyebb sztem is, emilben én is meg merném mondani nekiKép

Zuz,
nálunk ugyanez van anyoséknál, mindenbe belemásznak (miért nem huzol zoknit?, stb.) De szép lassan és kedvesen meg fogom majd mondani, hogy éppen mi a véleményem...Kép

Fic,
én ex anyosom is boszi volt, ugyhogy sztem én meg azért kaptam a mostanit, hogy végre kiálljak magamértKép

Ancsi,
igazad van, pont erre gondoltam én is, hogy leszünk mi is még anyósok, és én is csak jot akarok majd a "kicsi" fiacskámnakKépKép

Kokusz,
elvileg mi is megyünk hétfön, beférünk még?Kép bár épp ma elkezdett köhögni B, remélem nem lesz komolyabb... lehet h tegnap bekapta a szeletKép

Ma megint egy csomo feszkot leszedett rolam a kinez néni, ugyhogy tök jol vagyokKépKép

KépKép
fibi

Cory olyan édesek vagytok Kép tök jó hogy igy 3 elalszanak ! merre laktok ?

lányok kérlek aki ismerős a játszóház ügyében írjon némi infót róla , nagyon köszi ! Kép)

hope
hope04

Dóra: az mit jelent, hogy hipoton? De mindenesetre az jó, hogy nincs nagy baj Kép

Gabi: ez a Máv dolog tényleg nem hangzik jól Kép Amúgy a volt főnöknőm a Baross utcai Sote-n szült (az a II-es??) és egy szimpla vizsgálatra mentek be, de a dokija inkább úgy döntött, hogy burkot repeszt, merthogy másnap ment nyaralni. Be is sárgult rendesen a gyermek, tovább is bent kellett maradniuk a kórházban.

Juc: akkor már csak kb 2 hét és mi is csatlakozunk! Elvileg az autómat is sikerül levizsgáztatni ebben a hónapban, úgyhogy mobilak leszünk.

Votiv: rádkattintottam az iwiwen, mert a te nevedet tudtam fejből Kép

Rylie
rylie

Hope: a Leányka utcában lakunk. A 11. kerület és a 22. kerület határán Kép

cory
Budapest

cory,

az mi hogy babonálból nem írtál?mitől féltél,mi lesz ha írsz?utóbbi időben én is kicsit az lettem....
gyerekőcök édesek,egyszer nálunk is lesz ilyen képKépmajd 10 év múlva ha 3 kőc lesz nálunk isKép

fic,
nem fájt,kaptam lidocaintKépmeg amúgy sem,tudod,nekem magas a fájdalomküszöbömKépKépszemöldököm jobban fájt mint a szemem.de azt még nem kell utána huzatni szerencsére,szépen néznek kiKép
Vendég

INDINEK HATALMAS DRUKKOK!!!!!!! szegény, de durva lehet a rezidensekkel...Kép

Köszönöm Mindenkinek az anyos-témás hsz-kat, estére el is döntöttem, hogy nem fogok Velencére költözni (ahol ök laknak), páromat is majd meggyözöm. Jobb lesz néhány km-rel arrébbKép

Bog,
ugy könnyebb sztem is, emilben én is meg merném mondani nekiKép

Zuz,
nálunk ugyanez van anyoséknál, mindenbe belemásznak (miért nem huzol zoknit?, stb.) De szép lassan és kedvesen meg fogom majd mondani, hogy éppen mi a véleményem...Kép

Fic,
én ex anyosom is boszi volt, ugyhogy sztem én meg azért kaptam a mostanit, hogy végre kiálljak magamértKép

Ancsi,
igazad van, pont erre gondoltam én is, hogy leszünk mi is még anyósok, és én is csak jot akarok majd a "kicsi" fiacskámnakKépKép

Kokusz,
elvileg mi is megyünk hétfön, beférünk még?Kép bár épp ma elkezdett köhögni B, remélem nem lesz komolyabb... lehet h tegnap bekapta a szeletKép

Ma megint egy csomo feszkot leszedett rolam a kinez néni, ugyhogy tök jol vagyokKépKép

KépKép
fibi

sziasztok,
INDI:++++++++++++++++++++++++ és mi is szeretünk!!!

Gabi,
igen voltunk dokinál, fülecskéje kicsit "piros"Kép igy kapott rá pulsatillát, és pénteken megyünk vissza. AZt is nagyon szeretem ebben a dokinéniben, h nem ijed meg. Ha érted mire gondolok. A másik doki már rég antibiót adott volna, meg ránkparancsolt volna, h állandóan csillapitsuk a lázát, még akkor is, ha nincs...ő meg még azt sem mondta, h adjunk neki lázcsillapitót, én csak magánszorgalomból adtam neki...Kép És B már teljesen nem beteg...Kép
és jövő hét hétfőre kiderül, h báránykáim vannak e, mert addigra telik le a 2 hét...
szóval, Recca, mit mondott a papirok átvételéről???Kép
és ez a kőérberki lakópark nem is olyan gáz...SOKKAL rosszabbra számitottam. Na jó, van egy két gáz része, de egy csomó jó rész még nincs eladva, és kimegy oda villinger, és lesz egy hatalmas sportcsarnok, szal, na...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

engem már csak az érdekelne, h hogy lehet "normálisan" megmondani az anyósnak, h ne po...zzon bele a dolgokba, és, h ne csinálja azt, ami szerinte helyes??? Mert ugye tesz vmit a gyerökkel. Akkor ott a gyerek füle hallatára fogod ejnyebejnyézni, vagy felirod, h mi volt a baj, és szépen este, egy meleg kakaó mellett beszélitek meg????????????
Mert engem ez a része érdekel igazán. Hogy bonyolitjátok le, a "szépen megkérem"-tipusú akciókat???????????,,

Újaknak, Régi-újaknak én is üdvözletemet küldöm!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi: a koraszüléstől rettegtem, és akkor mentő, másik kórház... Miután egyszer már átéltem, féltem tőle, hogy megint. De szerencsére nem Kép

Indiről van új híretek?

cory
Budapest

Mennyien vagyunk elváltak!!!Kép

Zsana! Mivel nálunk Bazsó még kicsi, általában előtte folynak a dolgok, lehet, hogy ez hiba, de nem fogom arréb hívni anyósékat, hogy ejnye-bejnye. Meg igazából nincsenek nagy problémák, a gyerekkel kapcs. viták kimerülnek abban, hogy mit adjunk neki enni, és hogyan öltöztessük fel!

Cory! Nagyon helyesek a gyermekeid!!! Üdv itt!

És milyen jó, hogy Indi írt!!!!Kép Nagyon szorítok!!!+++++++++++++++++

Nem az volt a MÁV-os dolog, hogy mobilozás közben csinálta a doki a gátmetszést, és elszúrta? Vagy mind a kettő ott volt? Ennek ellenére én jókat is hallottam arról a kórházról.

Kép
Kép
zuzmo1

Szerintem elférünk, de még mindjárt felhívom a nöit.

Cory
Az én lányaim is márc. 11.én születtek 2005-ben. Hurrá tarthatjuk együtt a szülinapi bulikat késöbiekben. Mi is 22. keresek vagyunk a Péter Pálból.Kép És nekem is három a lurkóm van

Vincéknek Boldogot

Köszi mindenkinek a plasztik inf ó t

Kókusz
kókuszdió

Zuz!
te is elváltál???
Kép
nekem ez olyan misztikum. az első hapsi, aki megkérte a kezem, kiderült,hogy marha, így nem mentem hozzá. szerencsére, mert én is elvált lennék.

ancsipancsi

Zsana, az aranyos dokineninel voltatok?Kép es hol? a lakoparkban? mert ez volt a kriterium...
es ugye milyen klassz villamosunk van itt nekunk???Kép

Coolio
recca

Sziasztok,

Indinek ++++++++++++++ részünkről is! Hahó Dominó, egy csomó kishaver vár már idekint!Kép

Cory,
üdv! Ugyanaz az orvosunk, és nekem is van egy Zsomborom. Meg egy Bendegúz, a harmadik meg most alakul és meglepetés Kép

Pocok,
neked is üdv, én itt többet szokatm olvasni, mint írniKép Nekem most a harmadiknál volt nagyon érzékeny meg duzzadt a mellem az első harmadban, aztán ez elmúlt. Ha nálad is így lesz, ne ijedj meg, ez még semmit nem jelent a jövőbeli a tejtermelésre nézvéstKép Különben nagy valószínűséggel könnyebben fog beindulni a tej szülés után, meg a másodiknál már ugye tapasztalt anyuka vagyKép Csak nem kell sokat rágni magad rajta, akkor egyszerűbb Kép

A betegeknek jobbulást! Nálunk tegnap Bendi volt lázas, de ma reggelre elmúlt.

Kata
28 (nem évKép)
soosoo

Ancsi!

megkaptam,köszi.

Most akkor szülünk?
Juc
20170114224602

Cory!

Borcsa infot köszi,mert számát elkavartam pedig egy köpésre lakunk újra egymástól és hallom,hogy van hármaskája.Na a játszón majd tuti összefutunk!

Indihez nem jutottam el,anyum nem tudott ide érni
Kép

Juc
20170114224602

Indinek nagy-nagy drukk!!!

Cory Kép
Üdv! Nagyon édesek a gyerkőcök így egy kupacban! A fiúk bizti rajonganak a hugicáért Kép

Zsan Kép
Sajna én is a gyerek előtt intézem az anyós-dolgokat, mint Zuzmó, de nálunk sincsenek vérremenő viták, csak megmondom neki, ha vmiben nem értünk egyet.

Fibi Kép
Feszkó nélküli Fibi Kép de jó!

Kép
Kép
denizsa

az első hapsi, akinek megkértem a kezét, most a férjem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
tehát, ha már kint van a kőérberekben, akkor azt mondom neki,h akarok hozzá jönni, és jöhetek???Kép ANNYIRA JÓ LENNE!!!!!!!!!
igen, ott voltunk, mert sajna mindig akkor fogjuk ki délelőtt, ha magánzó, és pénteken is akkor megyünk. Ti onnan merre laktok???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucusmamus: akkor majd erre küldöm őt Kép

Kata: mennyi idősek a fiúk?

Nálunk is van betegség Kép Balu skarlátos (már másodszor). Úgyhogy most karantén, és reménykedés, hogy a kicsik nem kapják el.

cory
Budapest

Cory,
a skarált milyen??? és el lehet 2x is kapni????brrrr
Jobbulást szegény Balunak!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs, hat nekem ezt mondta annoKép. de most akkor ott csak maganrendeloje van? hivatalos meg b.orson? vagy hogy?
ja, mi onnan mar egesz kozel. szinte oda latok az ablakbol. mar ha lenne a padlason ablakKép

Coolio
recca

Cory, hello ittKép helyesek a gyermekeid. fiacskadnak gyogyulast!

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?