A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edith, Kép
Hallani sajnos meg soha nem hallottam, csak lattam. Ma is csak kb. 5 mp-re, mert az UH-s dokino elegge fel volt paprikazva, hogy a dokim bepofatlankodott. KépKép

Igazabol az lenne a jo, ha nem kene ennyiszer aggodnom. Mindig van valami, ami "nem normalis" nalam. Pedig en tenyleg iparkodom. KépKép

KnéRita, Kép
Nektek legyen sokkal problemamentesebb, mint nekem...KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Gomboc!

Ilyen fura mensis nekem is volt már! A multkori! 4napot késett, aztán megjött, aztán gyengült, aztán erösödött, de nagyon más volt mint eddig. Fura!

mamacs
mamacs

Mamacs, Kép
Nem, en nem a Radványi dokinõhöz jarok, az en dokim az a ferfi nemu doki, aki neked nem jott be. Kép
Az UH-s dokinoket sajna nem ismerem nevrol. A mai paprikasat se. KépKép

Olvastam, hogy mesz tappenzre? Tudom, kicsit hulyen hagzik, de en szeretek bejarni dolgozni, en attol kaptam hulyet, amig otthon voltam, hogy minden gondolatom ekorul forgott. Most kicsit jobban elfoglalom magam. KépKépBiztos, hogy inkabb otthon akarsz maradni?

Szia,
Gombóc
gombóc

Gomboc!

TénylegKép Ne hari! Otthon tanulni fogok, meg ilyesmi! Ez a melo=iszonyat! Lelki terror, megaláztatás stb!Kép És otthon is kivagyok töle! A páromom csattan az ostor stbKép Szoval ki akarom magam vizsgáltatni meg ilyenek!

mamacs
mamacs

Mamacs,Kép
Ja, az mas. Akkor tenyleg maradj inkabb otthon. Allast nem akarsz valtoztatni? Milyen kivizsgalast tervezel? Marmint, full-extrasat vagy csak nehany dolgot?
Gombóc
gombóc

GombócKép

Látod, azért minden rendben van!KépKép És ez így is fog maradniKépKépBárcsak nekem is lenne csíkomKép És a többieknek is.
Edith

Mamacs!
Én is Radványi doktornõhöz járok, igaz még csak 5 hónapja, de nagyon jók a tapasztalataim.
Ha érdekel, akkor magánban írhatok többet.

Üdv:
Nyuszat
nyuszat

Reménykedõ társaim! Kép

Ti az émelygésen kivül mit éreztek még???

bnemethm
bnemethm

Edith, Kép
Lesz Neked is es a Tobbieknek is, ne aggodj! KépKépKép
Azert egy UH a ciklus kozepen meg egy hormonvizsgalat is sokat segithet abban, hogy ha peteeresi- vagy hormon problema van, akkor kideruljon gyorsan es hamar tudjanak rajta segiteni. Kép Ne haragudj, nem tudom, Te ezeken tul vagy-e mar. Kép

Bnemeth, Kép
Akivel eddig beszeltem, mindenki a mellenek a feszuleset, erzekenyseget, fajdalmat emlitette, nekem is nagyon volt. (A nagyon kismelluek erre nem panaszkodtak.)

Gombóc
gombóc

Nyuszat! Te is Radvanyi dokineninez jarsz?Kép En ajanlottam mamacsnak, minden jot elmondtam rolaKép De tenyleg az, szerinted is?Kép

orsoly
orsoly

Gombóc! Kép

Hát nem dicsekedhetek nagy méretekkel, de a fájás az megvan. De nem folyamatosan, de ha lehajolok, és nincs rajtam melltartó akkor ihajjj! Kép
Neked meddig volt ez a tünet?
És olyan volt, hogy érezted, mikor ültél, hogy van ott valami/valaki?

pusz,
bnemethm
bnemethm

Orsoly!
Én még februárban kaptam Pucurtól a telcsi számát, azóta hozzá járok. Több vizsgálat is történt: HSG, hormonok.
Most kezdõdik a 6. Closti adagom, ha megjön. Sajna már érzem. Két hét múlva lesz kész az új hormoneredmény, így csak utána tudok visszamenni hozzá. Szerinted meddig lehet a Clostit szedni? Én már nagyon unom, baromi rosszul vagyok tõle és semmi eredmény. Minden eltelt hónappal egyre-egyre depisebb vagyok. Lehet nekem már sose lesz babucim?

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok!

Ki vagyok büszkülve magamra, ugyanis a folytonos émelygésem ellenére eltüntettem az asztalomról a legnagyobb és legutálatosabb papirkupacot! Még maradt egy másik, de az sokkal kisebb Kép, de úgy döntöttem, hogy nem fog ki rajtam, és ez is az elõzõ sorsára jut: szétválogatom, kilyukasztom és lefûzöm! Pedig ha azt mondom, hogy a munkakedvem valahol egy szénbánya mélységében tartózkodik, akkor még keveset is mondtam. De betettem a sz.gépembe egy Cotton Club Singers CD-t, tök feldobódtam tõle, igy - émelygés és kóválygás ide vagy oda - kivégzem most a papirkupacokat. Remélem, az erõm is kitart Kép.

BNEMETHM,
én napok óta azt veszem észre, hogy kajálás után olyan rossz lesz a gyomrom, a nap különbözõ szakaiban elkezd "húzni", kóvályogni a fejem, volt úgy, hogy úgy éreztem, mindjárt lefordulok a székrõl. Meg az alhasamat, egészen lent érzem (napok óta), meg most már egyre határozottabb nyillalásokat, meg olyan furcsa, leginkább feszülésnek mondható érzést. Ja, és folyton szomjas vagyok, amit Ildi is mondott, pedig már nincs is olyan meleg (én ráadásul nem is foghatnám a melegre, mivel kondis az iroda, és a fiúk egész nap járatják, tehát itt bent nagyon kellemes 24-25 fok van, napok óta). Meg estére úgy elfáradok, hogy otthon a legszivesebben csak eldõlnék, és nem csinálnék semmit, de ez persze nem mûködik.
Te miket érzel?

GOMBÓC,
köszi szépen az infókat, remélem, hogy ha tényleg baba van a dologban és nem a szervezetem járatja velem a bolondját, akkor kevesebb problémám lesz. A menzeszem nem elmúlt, hanem még nem jött meg (remélem, nem is fog, de nem akarom elkiabálni). Biztosat majd néhány nap múlva!

DORIS,
várunk Kép!

EDELWEISS,
Veled mizújs? Tudom, hogy feküdnöd kell, de ne hagyj itt bennünket bizonytalanságban....

OFF: nincs valami ötletetek gyorsan elkészithetõ és fini vacsira? Lövésem sincs, mit kéne fõzni a páromnak...

Megyek, nekiveselkedek a 2. számú kupacnak, bocsika, ha hosszú voltam.

Cupp,

KnéRita
knérita

Gombóc!
Gratula! Örülök hogy láttad gombóckát! Jó egészséget kívánok mindkettõtöknek! Kép

Bnemethm, KnéRita!
Remélem || ezt fogjátok látni a teszten! Kép
Nagyon gyanúsak a tüneteitek! Kép Fõleg a mellfájdalom, és hogy ott lenn érezni valamit! Olyan, mintha egy kis labda lenne lenn, nem? Kép Kép Nagyon, nagyon jó érzés! Kép
Úgy legyen! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gomboc!

Amit csak lehet és kell és logikus!

Nyuszat!

Irhatol ha van kedved! Eléggé el vagyok kenödve!Kép

mamacs
mamacs

Gitta!
Igen, valami hasonló érzés. Kép

KnéRita! Kép
ÉN is egyfolytában iszom, viszont az itteni teát nem tudom meginni, mert felfordul a gyomrom tõle, elõtte meg állandóan azt ittam reggelire, és semmi bajom nem volt tõle, és a kávé sem tud szóba jönni már vagy két hete.

pusz,
bnemethm
bnemethm

BNEMETHM,
ma, ebéd után 1 órával (ami egy zsömle volt és alig birtam lenyomni), megpróbálkoztam egy korty kávéval, hátha segit a kóválygó fejemen, de szó szerint rosszul esett, úgyhogy legközelebb kizárólag akkor fogok inni, ha rákivánok. De a reggeli kávéról attól tartok nem tudok lemondani (nagyon alacsony a vérnyomásom, igy úgymond kell), hacsak nem leszek rossul tõle, mint a jóelébb. Én amúgy ásványvizet ill. rostosat iszom, persze nem keveset, minek következtében elég sokat járok pipilni is. A melleim most egész jól vannak, néhány nappal ezelõtt rosszabb volt a szitu, most csak este érzem õket.

GITTA,
mi is reméljük a ||-ot, de Bnemethm már sokkal közelebb áll hozzá Kép. Nálam még minden lehet, bár eddig csak egyszer fordult elõ, hogy 31 napra jött meg.

Puszó,

KnéRita
knérita

Bnemethm, KnéRitaKép

Tényleg nagyon gyanúsak vagytok!KépKépKép Ngyon izgis!!!!KépKépKép
Edith

KnéRitaKép

Én nem vagyok rosszul a kávétól, hanem csupán nem kívánom.Azelõtt nagy kávés voltam, nekem is alacsony a vérnyomásom, de most a reggeli adagomba beleiszok és már nem is kell.De undorom nincs. Inkább állandóan éhes vagyok, úgy érzem, hogy állandóan ennem kell valamitKép
Nálam cicifájás, érzékenység nincs..Viszont állandóan álmos és fáradt vagyok és nagyon gyenge.

Pussz: Ildi
hercegné

Bnemeth!

Azt az ules kozbeni dolgot en is erzem am meg mindig, pedig "mar" a 13. heten vagyok Kép azzal egeszitenem ki, hogy allandoan ugy erzem meg akar jonni, igaz, sokkal gyengebben mint olyankor mint amikor tenyleg megjon. Igy is naponta tobbszor kimegyek megnezni, annyira felek, hogy ujra elvetelek.
A dokim azt mondta hagyjam abba a Duphastont, mert mar at kell tudnia venni a progezteron termelest a placentanak. Nem ertem miert nem lehet vegig a 9 honap alatt szedni, ha ugysem art semmit, viszont ettol egy kicsit nagyobb biztonsagban erzem magunkat...
Az is fura, hogy minden ejszaka legalabb 3-4* felebredek pisilni, nem nem csak nehany cseppet, hanem tok sokat, mint aki ejszaka is iszik folyadekot...
Mindez egyebkent nem panaszkodas, mert engem egyaltalan nem terhel meg Kép
a cicifajas es dobbenetes meretbeli novekedese nalam is jatszik Kép

drukkolok mindkettotoknek, en tuti nem birnam ki teszteles nelkul, hihetetlen mennyi tesztet hasznaltam el mig ketcsikos lettem (28.cn-n) Kép

kamilla
kamilla

KamillaKép

Nektek mennyi idõre jött össze a baba?
Edith

Kamilla! Nekem is mondta a dokineni hogy hagyjam abba az Utrogestant, de amikor mondtam neki, hogy engem megnyugtatna a tovabbszedese, minden tovabbi nelkul felirta meg. Szal a dokit bizti meg lehet gyozni, mert artani nem art!

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Jutka, MarcsiKép
Köszi a válaszokat. Csak azért érdekelt a dolog mert már csak 1 doboz Clostim van és ha most megjön (amit remélek, hogy nem), akkor 2×2-ben kell szednem. És így az 1 doboz ugye nem elég. A dokinénim szabin van, ezért gondoltam a háziorvosra, hogy hátha õ is felírhatja.

LányokKép
Ma lett kész a 23. napi vérvételem eredménye (igaz csak félig, progeszteronhoz elfogyott az anyag, így arra még várni kellKép ) Mi a véleményetek róla?
FSH 1,0 mIU/ml (2-13)
LH 6,8 mIU/ml (0,4-20)
Prolactin 40,40 ng/ml (1,39-24,2)
Eddig csak a progimmal volt gond, nem tudom, hogy a prolactinom miért emelkedett meg ennyire. Az LH/FSH arányom is sokat romlott. Nem tudjátok, hogy mit jelent a mIU és a ng?

Panka

panka

Sziasztok Lányok!

Én köszi jól vagyok attól eltekintve, hogy fáj a mellem, és úgy érzem mindjárt megjön. De ez még nagyon korai lenne a transzfer után 5 nappal.

Doris
Mi újság? Mesélj!!! KépKép

Bnemethm, KnéRita
Nagyon gyanúsak vagytok! Drukkolok ám nagyon! KépKép

OFF Rita, csinálj egy jó kis pizzát. Épp most találtam egyet a Tina fõzõcskés különszámában ami nagyon fincsi. Ja és gyorsan készen is van. Palacsintatészta az alapja, a feltét meg a szokásos. Ha érdekel megírom a receptet.

Puszi,
Edelweiss
Mamacs
Ne add fel! Nemsokára már csak egy rossz álom lesz és ott növekszik majd a babácska a pocakodban, Kép
edelweiss

Sziasztok!

ILDI,
én sem rosszul voltam a kávétól, csak nem esett jól, pedig amúgy én is szeretem. A melleim nekem is most elviselhetõk, estére durrannak be egy picit, de nem vészes. Viszont a többi tünetem is ugyanaz, mint Neked, nagyon kiváncsi vagyok! Most egyelõre Bnemethm-nek szoritok, hogy beinditsa a baba-esõt, lesz kit követni legalább Kép. És persze azért egy kicsit stresszben vagyok, minden WC-re menés alkalmával izgulok, hogy most vajon mit fogok látni a fehérnemûmön? Nem egyszerû az élet, igaz?

KAMILLA,
én nagyon szeretném kibirni még pár napig tesztelés nélkül. Lehet, hogy babonából? Bár még sosem teszteltem, tehát rossz tapasztalataim nem lehetnek, de szeretnék biztosra menni (hogy min. 1 hetet késsen). EGy picit idegesitõ az "úgy érzem, mindjárt megjön" érzés, de megpróbálom magam túltenni ezen, és elterelni a gondolataimat, lefoglalni magam. Te már a 28. cn-en zebrás voltál? Én már a 31-iken vagyok, de még várok. Apropó, ha odakerül a sor, milyen tesztet érdemes vennem?

Megyek haza, mert a férjem elindult értem.

BNEMETHM,
akkor reggel tesztelsz? Feltétlen ird meg az eredményt, nagyon szoritok Neked!

Azt ismeritek, hogy két szõke beszélget? Azt mondja az egyik: Képzeld, csináltam egy terhességi tesztet! Mire a másik: És? Nehezek voltak a kérdések? KépKépKép (én is szõke vagyok Kép)

Pussz,

KnéRita
knérita

Nyuszat! Szerintem nyugodtan mondd el a dokineninek, hogy szerinted nem hasznal, talaljon ki valami mast. En a 2. honapban teherbe estem tole...Kép

orsoly
orsoly

Edelweiss! En kernem szepen a receptetKépKépKép

orsoly
orsoly

LánykákKép
Dióhéjban beszámolok a mai eseményekrõlKép A Kaáli-ban Dr. Kovács Péter úrhoz kerültem, aki igazán kedves és megnyugtató volt. Elmesélt mindent a lombikkal kapcsolatban és Õ azt javasolta, hogy a jövõ hónapban legyen egy inszemem... Mi viszont átgondoltuk és még ott megbeszéltük az orvossal, hogy megvárjuk a szeptembert mert a laparoszkópia szerinte is sokmindenre választ adhat. Nem tudjuk pl., hogy milyen az endometriosisem kiterjedése, mekkorák a szigetecskék és talán a lapar alatt valamekkora százalékát el lehetne távolítani. Így sokkal nagyobb lenne az esélyünk a sikeres lombikra. Viszont törvényileg kötelezõ megcsináltatni az inszemeket. Ez itt a Kaáliban elég drága, de az orvosunk azt mondta, hogy gyakorlatilag bárhol meg tudják csinálni. Szeptemberben majd a lapar után rákérdezek a saját nõgyógyászomnál. Abban állapodtunk meg, hogy jövõ ciklusban lesz egy harmadik napi vérvételem a Kaáliban amit majd kiértékelnek és ha úgy döntünk, akkor szeptemberben találkozunk de ha elöbb szeretnénk akkor hamarabb is lehetKép
MamacsKép
Nagyon magad alatt vagy...sajnálom. Fel a fejjel, lesz Nektek is babátokKép

Bocsi, hogy nem nagyon tudok köztetek lenni de nagyon el vagyok havazva.

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Sziasztok!

Bnemethm, KnéRita, Kép
Gyanusak vagytok most mar tenyleg, mindketten! KépKépKép

A legjobb baratnom, aki pontosan egy hettel idosebb tolem, szinten babat var, es ugy tunik, KisGombockak kozott is egy het a kulonbseg. KépKépKép Pedig nem beszeltunk ossze, o mar kb. 5000 km-re lakik tolunk, kuldfoldon.

Allando szomjusag. Mindkettonknek megvan, en mar a pozitiv teszt elott is allandoan szomjas voltam, ittam es pisiltem. Meg mindig, csak most meg tobbet kell pisilnem. Allando ejszakai programom az elmult 3 hetben. Kép
Hasfajas. Baratnomnek nagyon gorcsolt a hasa, nekem nem gorcsolt annyira, de ha ott lent hozzaertem a boromhoz, baromi erzekeny volt. Az "olyan, mintha meg akarna jonni" az orvos szerint normalis, a verboseg az oka. A nyilallasnak meg a mehszalagok nyulasa.

Etelek. Abszolut kivanok/utalok hullamok. Egyik heten allandoan halat ettem, meg az olajoshalakat is felfaltam a lakasban, most meg undorodom tole, nagyon. Baratnom az email-jei szerint iszonyu kajakat bir osszepacsmagolni maganak, azt mondta, agyilag o is tudja, hogy borzaszto, de ezt kivanja. KépKép
Emelyges. En nem hanytam, baratnomnek egyszer sikerult, de ezek az emelygos rohamok mindkettonkre delutan-este szoktak rankjonni.

Faradtsag. Mindketten allandoan faradtak vagyunk, volt olyan nap, hogy 10-12 orat aludtam. Majdnem minden delutan elalszom otthon. Kép

A tunetek nalam most, a 10. het elejen szuntek meg, baratnom 10.5 hetesen irta le ugyanezt.

HAjra LAnyok!!!! KépKépKépKép
Gombóc
gombóc

Még itt vagyok!

GOMBÓC,
nagyon bizom benne, hogy nem csak beképzelem ezeket magamnak, nagyon igyexem objektiv és reális lenni! Amúgy amiket leirtál, szinte mind megvan, de azért még nem élem bele magam, bár a reményt a szivemben nem tudom elnyomni. A páromnak tegnap reggel meg ma reggel is, ahogy kinyitotta a szemét, az volt az elsõ kérdése: Na, megjött? És felcsillant a szeme Kép, de megpróbáltam lehûteni, hogy még semmi sem biztos, tehát TÜRELEM!

Na, most indulok!

Szép estét mindenkinek!

KnéRita
knérita

Orsoly
Recept ment. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves Molka!

Az Aviva jógáról tudnál bõvebb információkat írni? Honlap, tanfolyam, könyv.

Köszönöm
Jade
jade

Sziasztok,

Tudom, hogy már nagyon régen írtam, de sajna a rendszerünket kicserélték, így ritkábban és naponta csak egyszer tudok feljönni a netre. Már nagyon hiányoztatok, most próbálok azért bepótolni titeket az olvasásban, ha már az írásba nem is megy. Üdv az újaknak. A zebrásoknak pedig nagyon boldog babavárást kívánok.
Még el nem felejtem, nagyon jó a nevem mellett a zebrát látni, de sajna ma vagyok a 13c 22cn. Légyszi javítsatok ki!
Velünk annyi történt, hogy járunk a Káliba, de még eddig nem sikerült kideríteni miért is sikerül ilyen nehezen összehoznunk egy babát. Annyit sikerült megtudnunk, hogy nem termel a szervezetem ellenanyagot, már csak annak kell kiderülnie, hogy a nyh-n át tudnak-e jutni a matyik.

Pusz
Alma
Alma

Gomboc!

Vegul aztan kiprobaltad a B6 vitamint? Bevalt a hanyingered ellen?

Edelweiss!

A mindjart meg fog jonni erzes eppoly jo elojel lehet, mint amilyen rossz sajna... mennyi a hod?

Edith!

Nekem a vetelest koveto 7. ciklusban jott ossze, bar mivel egy-egy ciklusom akar az 50 napot is elerte majdnem egy evem ment ra. Ahogy kaptam helyes kezelest (Bromocryptin) a ciklusom is normalizalodott, es a gyogyszer szedeset koveto 3. honapban lettem ketcsikos, ami mar a 28. napon mutatta a pozitivitast(igaz ekkor mar a ciklusom is csak 27-28 napos volt) Kép

Knerita!

En a Gabriel tesztet vettem meg, mert azt talaltam megfizethetonek (650ft) es az erzekenysege is eleg nagy volt, tehat a beagyazodastol koveto nehany napon belul kimutatja a HCG jelenletet. Sokan veszik a Clearblue teszte, mert jelenleg ennek a legnagyobb az erzekenysege es ez mar tuti kimutatja a nehany napos terhesseget is. Bar ra van irva, hogy a nap barmely szakaszaban elvegezheto a teszt, en azert megis csak a reggelt javaslom, mert akkor a legnagyobb a koncentracioja Kép Az ara kicsit borsos, legalabb 1200 ft.

kamilla
kamilla

Kamilla
Most nem mérem a hõmet, az orvos eltiltott tõle. Most van az 1. lombikunk a Kaáliban és ez a ciklusom, ha jól számolom 21. napja. Szombaton tették vissza Pöttömkét, és most nagyon izgulok érte. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Most pár napja már nem tudtalak titeket olvasni, szabin voltam ezen a héten, az otthoni internetünket pedig csak most sikerült megjavítani. Elkezdlek benneteket visszaolvasni, láttam sikerült azért jó sokat írnotok.

Elöljáróban csak annyit, hogy eléggé ki vagyok bukva, ma voltunk ugyanis a szokásos egy hónapos kontrollon a dokinál, és kiderült, hogy az elõzetes javulás ellenére a férjem eredménye megint teljesen elromlott. Valószínûleg a bacik rezisztensek lettek a gyógyszerre, úgyhogy az eredmény rosszabb, mint egy hónappal ezelõtt. Most megint várnunk kell két hónapot, addig egy másik gyógyszerrel kísérletezünk. Mi pedig már olyan optimisták voltunk...
A legidegesítõbb az egészben, hogy alapvetõen 80 millió körüli spermaszáma van, ami jó, csak éppen az egész gyulladt, és nem akar meggyógyulni! A fene egye meg...

Bocsánat, hogy így letámadtalak titeket, megyek olvasni kivel mi történt, holnap napközben nem biztos, hogy tudok jelentkezni, majd meglátjuk, a technikától függ...már nafgyon kíváncsi vagyok rátok

Puszi mindenkinek
Bea
Bea

Sziasztok, Lányok! Kép

Hát, nincs jó hirem, megint hû lettem a topic ciméhez... De végülis nem vagyok nagyon elkeseredve, a férjem is biztatott, hogy ilyen messzire még sosem jutottunk, és igaza van. Valszeg Erazmusz doktornõ jól látja a görbéimbõl azt, hogy túl rövid a ciklusom elsõ fele (talán prolactin?), nem tud a nyálkahártya rendesen felépülni, igy nem tud beágyazódni sem a megtermékenyült petesejt. Végülis optimista vagyok, mert igy már vasárnap elkezdem beszedni a doki által felirt Clostit, remélem, hogy a peteérés serkentése mellett jó hatással lesz a nyh-mra is. És amint július végén visszajön a dokim, egybõl beszélek vele, hogy a ciklus második felében nem-e kéne Utrogestan-t vagy Duphastone-t szednem. Mert lehet, hogy már most is elég lett volna egy ilyen gyógyszer, és megmarad Kép. Látjátok, még jó, hogy nem éltem bele magam. Az este már éreztem, hogy baj lesz, ettõl függetlenül a hasam nyilallt, a vacsimat nem birtam legyûrni. Egyszóval most tényleg volt valami, de mégsem maradt meg. Majd legközelebb!

BNEMETHM,
???????? KépKépKép

ILDI,
és Te hogy vagy? Remélem, Te még tartod a frontot Kép!

BEA,
Kép, de ne csüggedj, meg fog gyógyulni a párod! Szerintem már az is nagyon jó, hogy megvan a bibi (nincs az a bizonytalanság, hogy akkor most miért nem?), és hidd el, az okos doktorbácsik majd kitalálnak valamit.

KAMILLA,
köszi a teszt-javaslatokat, elteszem talonba, most nem lett aktuális, sajnos. Lehet, hogy nálam is a prolactin a gond, hétfõn megyek a vérvételre (párom meg a matyivizsgálatra), kb. egy hét múlva lesz eredménye.

EDELWEISS,
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Kép

Na, megyek egy kicsit dolgozni Kép

Cupp,

KnéRita
knérita

Sziasztok Lanyok!

Edelweiss! Koszke a receptetKép

Lanyok! SOS!!! Nincs valakinek nelkulozheto Utrogestanja (szajon at beveheto)? Elhagytam a receptet, es nagyon kene. PliiiiiizKép

orsoly
orsoly

Szép jó reggelt MindenkinekKép
AlmaKép
De jó, hogy jelentekztélKép Sajnálom, hogy eddig még nem sikerült a babu, de már jó úton haldtok, bízz benneKépKép
BeaKép
Úgy sajnálom, hogy a Párocskád eredménye ismét nem javult... Pedig nagyon drukkoltam! Reméljük az új gyógyszer már hatásos leszKépKép
RitaKép
Jó, hogy nem vagy letörveKép Majd legközelebb sikerülKépKép
CipómamaKép
Megkaptad a levelem? Légyszi jelentkezzKép Nagyon szorítok NektekKép
VandaKép
Merre vagy? Nem küldted át a táblicskut... Vagy már készülsz a pihire? Megértem...KépKép
AliceKép
Merre vagy? Mi hír felõletek?

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!Kép

KnéRitaKép
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de az jó hír, hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhozKép

Még tartom a frontot, de reggel megmértem a hõmet,36,9 volt.
Hát ez nem túl biztatóKép Ráadásul megint ugyanaz az érzés görcsölök és rohangálok a wc-re hogy mi van.

bnemethmKép

Nálad mi ujs? Drukkolok nagyonKépKépKép

Pussz: Ildi
hercegné

SziasztokKép

Jó reggelt mindenkinekKép

Na, ki zebrásodott?KépKép

EdelweissKép

Légyszi, küldd már el nekem is a receptet, a mail-em lantosedit@freemail.hu. Szép napot NEKTEK KépKép

BeaKép

Nagyon sajnálom, de kitartásKépKépMINDEN RENDBE FOG JÖNNIKépKép

KamillaKép

Én mindig féltem a 28. napon tesztelni, igyekeztem kivárni legalább 1 hetet. Én is azt hallottam, a Clearblue és a Gabriel a legjobbak most.

AlmaKép

KitartásKépBiztos jók lesznek az eredmények.Kép

Puszi: Edit
Edith

Szép jó reggelt lányok !

Sajnos Rita kezet foghatunk. Ma reggelre nálam is beütött a mennykõ: megjött. Mondjuk nem értem mert a hõm még reggel is 37 fok volt. Megyek a mensi után és letámadom a dokimat, mert nálam is az lehet a gond, mint Nálad Rita. Már a 10-11. napon van pé-m, de biztos nem tud megtapadni a nyálkahártya vékonysága miatt. Immunológiai összeférhetetlenség vizsgálatot is kérek Tõle, meg hüvely UH-t.
Kicsit szomorú voltam, tegnap este benyakaltam egy fél üveg bort, az adott egy kis erõt.

Ildi, Bnemethm
Bennetek a remény. Remélem jó híreitek lesznek.

Cat
Kép
cateye

KnéRitaKép

Hát ez valóban rossz hir,Kép de ne keseredj el! Nézd a jó oldalát is: a Closti majd segíteni fog.KépKép Jó a nyh-nak is! KépKép Titi sikerülni fogKépKép

LányokKép

Ma vagyok a 15. napon, és a hõm megint csökkent egy picit. Tegnapelõtt 36,8, tegnap 36,7. Most 36,6, de alig érte el. Szerintetek ezután jön a "nagy ugrás"? Kép

Pusssz
Edith

EdithKép
Igen, a hõmérsékletedbõl úgy tûnik, hogy most lesz vagy van pé-ed ezért akciózzatok ámKépKépKépVagy az is lehet, hogy még ennél is alacsonyabbra kúszik de kétnaponta mindenképp "munkálkodjatok"KépKép
CateyeKép
Neked is fel a fejjelKép Új ciklus új reményekKépKép

doris

Rita, Cateye,
Nagyon sajnálom.

Cateye,
Nekem is általában 11-13. nap körül van a pém. A nyálkahártya vastagságom pedig mindig elérte a 10-12 mm-etKép

Edith,
Ma akciózzatok feltétlenül. Még fiúcska is lehet belöle. Lehet, hogy ma van a péd, de lehet, hogy holnap!!! Úgyhogy a mai akciózás tuti tipp. Hidd elKép

Bnemethm,
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKép:Kép)KépKépKép

EdelweissKép
Nem lesz ott gondKép

Pusszancska,
Moni
mj

EdelweissKép
Szerintem a receptet írd le valamelyik fõzõs topikban és akkor ott mindannyian megnézhetjükKép

doris

Sziasztok,
Cateye, KnéRita, Kép
Sajnalom. NAgyon. KépKépKép

Edelweiss, Kép
Azon gondolkodom, hogy visszaultetes utan hanyadik napon agyazodhat be a picid. Hiszen neked mar osztodo embriot ultetnek vissza, raadasul pont jo helyre, vandorolnia sem kell. Nem lehet, hogy az a par nap, ami azota eltelt mar eleg volt? Nem tudom, nem vagyok szakertoje a temanak, de ennek utananeztel mar? KépKépKép

Bnemethm Kép ??????????

Orsoly, Kép
nekem nem szajon at szedheto Utrogestanom van...Kép

Bea, Kép
Legalabb mar tudjak, mi is a baj. Egy gyulladast meg csak ki tudnak mar kezelni valamelyik gyogyszerrel. Ennyit mar haladott elore az orvostudomany. Kép

Kamilla, Kép
MagneB6-ot szedtem, amikor a hasam gorcsolgetett, meg terhes vitamint. Kulon nem szedtem B6-ot, mert annyira azert nem volt kibirhatatlan az emelygesem. Illetve, ha ettem, akkor mindig elmult. Igyhat befaltam tobb doboz kekszet az elmult hetekben, ami az alakomnak nem tett jot, de a lelkemnek igen. KépKépKép

Edit, Kép
Most kell elcsabitani apucit. Es menjetek biztosra, ket-haromnaponta meg sokaig. KépKépKép

Terhessegi teszt. En azt a ket darabos tesztet hasznaltam (Medi-LAb), a gyogyszertaros szerint olyan jo, mint a Clearblue, csak negyed annyiba kerul 1 db belole. Kép

Doris, Kép
Nagyon orulok, hogy elkezdtetek a Kaalit...En uuuugy fogok szurkolni neked...KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Jó nektek, hogy már próbálkozhattok, nálam más a helyzet.
A kisebb-nagyobb megszakításokkal évek óta fennálló gombás gyulladást kell megszüntetni, most már talán sikerül. De ez is eltart egy-két hónapig, aztán a h.vizsgálat eredményét sem tudom(2 hét!). Ti legalább készen vagytok, és márcsak a pihenésre kell gondolni, hogy összejöjjön! Úgyhogy nyugodjatok meg!
Mi még messze vagyunk ettõl!
Mindenkinek sok sikert!
Nikie
nikie

CatEyeKép

Tényleg nagyon sajnálom. Kép Egy alapos kivizsgálás biztos segíteni fog. Kitartás!

Pussz
Edith

GombócKép

El is kapom, tutiKépKépMindent be fogok dobniKépKép

mjKép

Nekem mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, csak sikerüljön.KépKépAz sem baj, ha mindkettõ egyszerreKépKépKép Kíváncsi vagyok, hogy a sok nagy petesejtembõl hány érik meg most. Sajnos ez titkos maradKépKép, mert nem tudom megszámolni. csak úgy furdalja az oldalamKépKépKép

NikieKép

Tényleg nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy teljesen rendbe fogsz jönni hamarosan, és összejön a babuciKépKép

Pussz
Edith

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?