A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Cory Kép
Balunak mielőbbi bulást!!

És persze a többi beteg is gyógyuljon meg minél hamarabb!!!

Fibi Kép
Méltem

Kép
Kép
denizsa

Cory,
szia, és üdvKép édesek a fiukKép uazt akartam kérdezni, mint Gigi, de leelözöttKép

Zuz,
nem mondod, hogy Te is elvált vagyKép Mi fog még kiderülni, amiben hasonlitunk?Kép

Ancsi,
sztem nincs abban semmi rossz, ha vkinek elsöre nem sikerül a házassága. Tanul belöle max.

Recca,
EZ JEL!!Kép hogy pont a köérberki dokirol meg helyekröl beszéltek Zsancival!!Kép pont 2 perce néztem ki ott egy telket a neten, és nemis drágaKép és ha még egy jo orvos is van arrafelé, meg vilingerKép el kell mennem lemeozniKép

KépKép
fibi

Rec,
igen, ott csak magánzó van, és a "rendes" meg börsön...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
az a környék nekem nagyon szimpi!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
sztem fontos, hogy anyosnak ott helyben, rögtön lereagáld, ha nem tetszik vmi (nem leirni papirra meg hasonlok). Mondom énKép Aztán majd ki is probálom remélemKép

KépKép
fibi

Cory,
Zsombor két év+nyolc hónap, Bendegúz 16 hónap.
Jujj, skarlát, ilyen fertőző dolgokohoz nekünk még nem volt szerencsénk. Mennyire tudod ilyenkor elkülöníteni a kicsiktől? Gyógyuljatok mihamarabb!
soosoo

Zsanci,
dejo, akkor költözzünk odaKépKépKépKép

KépKép
fibi

Zsan, hm. ebben az esetben nem tudom. mert akkor maganba veszi at a papirost? vagy??? en azt hittem, h "mindenestul" koltozik ide (bar o ezt nem mondta). nos... asszem... talan ot kellene megkerdezniKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

FIbi,
én épp most néztem körbe a lakópark honlapján...Kép

egyébként nekem csak az a bajom az azonnali beszólással, h visszapofázkodik...és akkor vita lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, mar multkor is majdnem "jottetek"Kép hat mire vartok?Kép

Coolio
recca

Zsan,
ha értelmes ember az anyos, és Te szépen mondod neki a véleményed, talán kevesebb az esély vitára. de még nemtom én sem, hogy ez müködik e nálunkKép

Recca,
látod, ez is jel, hogy visszakanyarodtam megint ide (vagy odaKép). Lakoparkot nézegettem akkor, de férjem mindenáron házat akar, ezért a dilemma... meg közben felmerült Velence (az ö agyában), de azt passzolnámKép Gyurjuk még 1mástKép

KépKép
fibi

FIbi,
az én anyósom nem tartozik a "normális" kategóriába. Õ az a tipikus, "én mindent tudok"-fajta...Egy valamiben nem áll le vitázni velünk, és az az angol nyelv...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lányok!

Először is köszi az előszülinapi köszöntéseket! Hope! Neked is mindenjókatKép

Cory!
Le a kalappal, édesek a gyerekeidKép

Játszóház:
A fonyód utcai bölcsödében van a 11. kerben, a Kondorosi uszoda után 2 villamosmegállónyira.

A játszóház 2 nagy teremből áll és van hozzá külön gyerek és felnőtt mosdó. Bent nincs mindenhol szőnyeg, de parketta van. Már nincs füttés, ezért ma elég hideg volt a földön ülni, tehát kell a gyerekeknek a váltó cipő.
Bent van csúzda, labdaágy, libikóka, lego, motorok, szivacsok, babakonyha, babaszoba, babakocsi. Vannak kis asztalok és székek a gyerekeknek. Most ennyi jutott az eszembe. Hétfőn hányra is kell menni?

Plasztika:
Én már fixen eldöntöttem ha megszületik a Lilla tesója, akkor utána megplasztikáztatom a mellem. Én mindenképp kisebbeket szeretnék, mert nekem két kosárméretet nőtt a mellem a szüléssel.KépPedig már korábban se voltak kicsik. Ezekkel a dudákkal nem lehet rendesen sportolni, mert leszakad a tüdőm meg a hátam. Nem kapok rá melltartót.Kép Viszont jó hallani, hogy a Szenti Imrében jÓkat csinálnakKép

Bog!
Igen a Panni is megszült márc 17-én. Kisfia lett császárral, mert farfekvésés volt. Jól vannak, szopi megy rendesen és hizogat is. Ja is nagyon jól alszikKép Ti egyébként jóban voltatok?
beetrix

Fibi, valami telket neztel akkor is, atkuldted nekem is. tenyleg, ezt is elkuldhetnedKép
Velence?Kép

Coolio
recca

Na az előző hsz-t már vagy egy órája elküldtem, de csak most sikeredett.

Hajrá Indi!

Zuzi!
Tényleg te is elváltál?
beetrix

Zsan,
ja, akkor Kép

Plasztika: én sosem lennék képes rá...

KépKép
fibi

Recca,
az lakás voltKép jo, ezt is küldömKép
Nem az olaszországi VelenceKép oda bezzeg mennékKép

KépKép
fibi

Fibi, bocs, tenylegKép. az lakas volt. bar mintha lett volna valami telek isKép

Coolio
recca

INDINEK DRUKK!!!!!!! Kép

Fibi,
szerintem az a szerencsém anyósommal, hogy alapvetően nagyon kedveljük egymást, csak a gyereknevelés körüli harcot kellett megvívni, hogy tudja, ki az alfa-anya Kép És természetesen az is sokat segít, hogy 130km-re laknak, mert SOKKAL durvább lenne a helyzet, ha mondjuk 1-2 napi rendszerességgel találkoznánk.

Kókusz,
én is jókat hallottam a szentimre plasztikai sebészetéről, de sajnos csak sokadkézből Kép

Cory,
üdv itt újra, bár te már sokkal régebb óta vagy itt, mint én!!! Kép Gratulálok a fijúkhoz és Lizához! Kép Jobbulást Balunak!!!

Zsan,
én ott azonnal helyben, gyerek füle hallatára, mert akkor még normálisan és kedvesen tudom mondani Kép Később már kakaóborogatás lenne belőle Kép Pl. amikor állandóan itatni-etetni akarják, akkor határozottan szólok, hogy most NE, mert 10 perce ivott, és ha teletöltik gyümölcslével, akkor lőttek az ebédnek. De mind anyósom, mind sógornőm normális, szóval nemnormálissal nem tudom, mit csinálnék...

Plasztika: remélhetőleg 3 hónap múlva a szentimrében lesz egy spontán gyermekleszívásom Kép

Dóci ma már csak hőemelkedéses, viszont hipernyűgös, de úgy látom, mindenki más is, ez front lesz Kép

vera (27+2)
kisün

Zsancikant: első nap láz, második napra meg előjönnek a pöttyök. A teste tök piros volt, és közelről nézve látszottak a tűszúrásnyi pöttyök, amik simogtva érdesek voltak. Antibioval jól kezelhető, és sajnos többször elkapható Kép

Kata: Jó kis korkülönbség van nálatok. Nem túl nehéz?
Elkülönítés nem megy itt a panelban Kép Nagyszülőkre meg nem számíthatunk Kép

Köszi a fogadtatást, és Balunak átadom Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: édesek a gyerkők. Jó közel laksz hozzánk, mi albertfalván.

Fic:nem akartam nagyon kutakodni, csak meglepődtem.

Fibi:Velence-hát az megint jó messze van, akkor nem léptek sokkal előrébb, mint most.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna: tényleg? Kép Ott nőttem fel Kép A szüleim ma is ott laknak a Sáfrányban Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kisün!

Spontán gyermekleszívásKépannyira lökött vagy!

Éna hasamat leszívatnám,de ezt nem téríti senki mert nem a szülésektől csúnya a bőrőm hanem csak hájas.

És bEET NAGYON MEGÉRTEM A PROBLÉMÁDAT bocs caps lock,és csináltasd is meg!Azt is finanszírozza a TB mert egészségedre káros a túl nagy méret!

Bnőmnek nem volt cicije és csináltatott magának ami ugye azért más kategória és most,9 év múltán újra kellett csináltatni mert a cucc elöregedett.Igen ám de most meg nem tetszik neki és újra megy korrigáltatni.Azt mondta,hogy Õ annyira akarta,hogy nem is félt és nem is fájt neki.Mondjuk nekem az esetenként 1 milla nagyon fájna ha lenne rá egyáltalán.Ja és főleg 3x!
Bocs,ezt csak érdekesség képpen írtam.Kép

Indi jól van,Domino annyira fel van pörögve,hogy az NST-t meg kell ismételni mert értékelhetetlen lett.ÉS nagyon reméli Indi,hogy a kettős front náluk is eredményt hoz!ÉS puszil mindenkit és nagyon boldog,hogy ennyien gondolunk rá.Nagyon sok energiát adunk neki ahhoz,hogy ezt az egészet végig tudja csinálni.

Juc
20170114224602

Kisün,
igenigen, pont erre jutottam én is, hogy jobb kicsit távolabb lakni tölükKép Alfa-anyaKép

Johi,
igen, pont emiatt (meg anyos miatt is) döntöttem ugy, hogy oda mégsem. (de ezt irtam feljebb, csak lehet h nem olvastátok)

KépKép
fibi

és hozott anyagból nem dolgoznak? csak mert nekem van egy kevés extra bőr a hasamon, amit a melleim alá bevarrhatnának...nekik csak a cérna kerülne pénzbe...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én azért szeretem a rokonaimat, mert belepofázni azt szeretnek, de ha ide kéne jönni egy kis kajával, amikor vész van...na, akkor hirtelen nagyon sok dolguk lesz...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép

Rylie, Katinak lazabb tonusu az izomzata, lazabbak az izuletei. Ezert halad lassabban a mozgasfejlodesben.

Cory, nagyon edesek a gyerkocok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

HELP!
adhatok már B-nak hársfa virág teát? köhögésre, mert nincs itthon stodal szirup.
És ha már fel van bontva a lándzsás utifü szirup, akkor még meddig jo??

KépKép
fibi

Fibi, hársfateát már adhatsz, utifűnek nincs rajta az üvegén a lejárat?

Cory, szia! hallottam már rólad sok jót InditőlKép gratulálok a szépséges családhoz, és klassz, hogy írszKép

Indinek megy a drukk ezerrel!

KisünKép spontánKép

Beetrix, dudákKépKépKép úgy írtál, mint egy pasiKépKép és ismertem egy csajszit, akinek komoly hátfájdalmai voltak a cickóitól, és a TB finanszírozta a műtétet. szerintem jól teszed, ha belevágsz, ha ez ennyire jót tenne az életeddel. és tegyen isKép én drukkolni fogok neked!
pusz
v

votiv 8)
votiv

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Cory, üdv, édesek a gyermekeid!Kép

Játszóház minket is érdekel.Kép

Vincéknek nagyon boldog névnapot!
zanza

Zsanci, olvasom, hogy jobban vagy (cérna)Kép

Dóri, Istit fél évig tornáztattuk/orvosi utasításra nyúztuk, és ez a kis bolond tökre szeretteKép biztos Kata is így lesz vele! és hamar behozza a többieket
egyébként meg azzal sincs semmi baj, ha kicsit lassabb. nálunk mozg. fejl. szempontjából Isti jól áll, tök ügyesen szaladgál már, aztán annyira értelmes, mint egy ősemberKép ma mind2 kezébe 1-1 karnisrudat fogott, és mutatta az utat BudáraKép (meg Herceghalom felé) mint egy kis Toldi Miklós SkywalkerKép de két szót nem ért, és ennél is kevesebbet beszélKép
de nem izgulok, mert állítólag 3 éves korukra teljesen eltűnnek a különbségek a gyerekek közt, addigra elvileg mind tud mondatban beszélni, járni stb

Bogárka, a fejlődésről jut eszembe, tegnap unokatesómék küldtek fényképet a 2004. augusztusi lányukról, akit már a bilire szoktatnak!!! remélem csak a kép kedvéért tették rá...

votiv 8)
votiv

Még egy kicsit az anyóstéma. Ancsinak igaza van, hogy figyelnünk kell mi ne legyünk ilyenek! Ugye a példák erre valók Kép Az én anyósom pont ezért tündéri, mert ő sokat szenvedett a sajátjától, s megfogadta, hogy ő nem lesz olyan. Jó is a viszonyunk Kép Szerintem ha kinn lesz a gyerek akkor is majd mindent meg tudunk majd beszélni.

Fibi! Éljeeeeeeeeeeen – a nem Velencére. A mailedre majd reagálok, csak kicsit elszomorodtam miatta tegnap. Írj vagy beszélj a kineziológusról!
Még csak egy órája értem haza. NST, vizelet, vér, UH, hüvelyváladék. Volt ma minden. Hála Mona Lisa is Kép

Kókusz! Én a 11.kerbe járok kozmetikushoz már évek óta. Gondolhatod, hogy tud valamit, ha Gödről hozzá járok! Melegen ajánlom, ha kéred! Ilcsivel foglalkozik, s folyamatosan továbbképzi magát. Mellesleg épp babát vár, s nagyon jó fej Kép

Szegény Indi! +++++++++++++++++++ nekik

Szia Cory! Édesek a gyerkőcök!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
köszi! Az utifü augusztusig jo, de már tavaly valamikor felbontottam, az nem baj? (Csak a Sinupretnél kell figyelni bontás után az idöt?)

Barbi,
ne szomorkodj, hanem irjKép

KépKép
fibi

Fibi, nincs meg a papírja? "költői kérdés volt"Kép

Votiv, Istinek meg van a magához való esze!Kép
zanza

Boldog Vince napot!

Még mindig Votiv hsz-én röhögökKép Szegény Istit jól leírtad! Szerintem ért ő mindent, csak úgy csinál, mintha nem értené, akkor több mindent csinálhat. Puszi a kis ősembernekKép

Dora! Akkor ezek szerint nincs baj! Tök jó!! A torna pedig nem rossz, legalább van programKép

Fibi! Hát, ezek szerint tényleg mindenben hasonlítunkKép És nehogy már Velence!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Kisun, gyerekleszivason hangosan kellett rohognom!Kép

Votiv, jo kis feladatokat kaptunk, max. 20 perc. Siettetni en sem akarok semmit, csak rasegiteni.KacsingatosKép. Ugy latszik Istok most rapihen a beszedfejlodesre.Kép

Indi, Domino drukk!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ja, el is felejtettem írni, hogy Vera gyerekleszívása nagyon-nagyon tetszett!!!!!!!Kép Garantált minusz 6 kilóKép de azért keményen meg kell ám izzadniKép viszont nem jön visszaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Indiről van valami új hír????

És ma pont a született feleségek marad el?????????Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi: na akkor pláne nem jó a velence. :-)

Indinek: továbbra is sok sok drukkkkkkkkkkk.

Blaye: Vincének boldog névnapot. Fic nektek is bár tudom, hogy nem ma tartjátok.

Tök jó sokan leszünk hétfőn. Na megyek fektetni, mindenkinek jó éjt.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hello Csajok!

Jaj, mindig akkor tudtok rengeteget írni, amikor hulla fáradt vagyok...de hősiesen végigolvastam Kép

Cory!
Üdv - újra - itt!!! Kép Én emlékszem ám Rád, nem is ebből a topikból, hanem a szopiból, azt nagyon sűrűn olvastam a lányom születése előtt 2003 tavaszán...azt hiszem Te is sokat írál akkor oda, ugye? Gyerkőceid édesek!!! Kép
Ja, és mi is 22. ker. Kép

Kókuszka!
Szomszédék lánya kozmetikus, és valahol itt dolgozik a környéken...több infom nincs róla, de ha érdekel megtudakolom Kép

Rylie!
Úszásról épp nemrég írtam Proone-nak, hogy Beeték és Manókáék jártak a Kuszába. Kérdezd őket, ők nagyon szerették Kép Mi a Rubinba jártunk, mi azt szerettük Kép

Beet!
Köszi az infót Panniról. Kép Add át gratulámat!!! Kép Hogy jóba voltunk-e? Hatodikban 3 hetet egy szobában töltöttünk Zánkán, és így nagyon megörültem mikor első nap belépve a gimibe megláttam, így padtársak lettünk...aztán csak egy évig voltunk azok, mert más barátnőink lettek. Szóval jóban voltunk, én kedvelem őt, de nem voltunk olyan igazi barátnők...

Hú, ezen a hétfőn nagyon gondolkodom...nekünk délelőtt csiri-biri van, olyankor Petra általában kifekszik délutánra...Szóval, bár nagyon jó lenne látni Titeket, lehet, hogy én inkább már az április végi "szabadtéri" talira gyúrok Kép Apropó, nem tűzünk ki egy időpontot???

Indinek mennek a nagy drukkok!!! Sokat gondolok rá!!! Viszont arról, hogy az egyik rezidens nem találta a méhszáját nekem is eszembe jutott, hogy Doninál mikor az ügyeletes megvizsgált ő sem találta...de nem is írom ki volt, mert itt páran nagyon szerelmetesek belé Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Csiribiri?Az mi az?Na rákeresek a neten...
Juc
20170114224602

Fibi!
nem mondtam én, hogy rossz, ha nem sikerül elsőre a házasság, sőt, szerintem becsülendő, ha valaki el tud válni. sokaknak nem sikerül, és életek mennek tönkre. Kép
az én korábbi szakításom felért egy válással, rendesen meg is viselt. Kép

Indiről újabb hír nincs???

ancsipancsi

Bog,
a te méhszájadat biztos azért nem találta a kedves doktor bácsi, mert elcsúszott!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
Látod látod!!! Itt írtam pár hete, hogy most indulnak új csoportok a Temiben...és épp Rátok is gondoltam...de elkerülte a figyelmedet Kép

Zsan!
Ezt hogy érted??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
h nem a dokival van baj, ha nem találja a méhszájadat...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!

Mea Culpa,tényleg elkerülte és a Neten meg csak valami vidéki balhét találtam.
Na nézem újra.

Juc
20170114224602

Bogárka!

megtaláltam és képek alapján nagyon szuper!
A ti csoportotokban vannak Panna korú törpék?

Lehet,hogy megpróbálkozunk vele.

Köszi:
figyelmetlenJucKép
20170114224602

Juc!
www.csiri-biri.hu Kép
Viszont keresőmarketingileg tényleg sz@rul állnak Kép A gogli ki sem hozza őket Kép Na, majd ajánlom nekik öcsémet, ő profi ebben Kép

Zsan!
Jóvanna Kép...aztán megtalálta, csak nagyon kereste Kép Csak nem rájöttél kiről van szó, hogy így véded??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?